|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
jestem gorąca lecz nie dla Ciebie. nigdy nie będziesz numerem jeden ;] bo do miłości nie trzeba czasu a namiętności. . . jestem świadoma swoich wad ale Ty tez popatrz w lustro. im dalej tym niebezpieczniej Ciebie pragnę. Nie jesteś dla niego zbyt dobra, to nie jesteś po prostu dla niego. coś niewidzialnego zwanego chemią.
|
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
*moze : bo z Nimi to zawsze i wszędzie. Nie maaa. Szukajcie mnie na obozie z najlepszymi! ![]() ech. przyjaciele, morze (ewentualnie : góry, jezioro. w zależnosci gdzie jedziesz ), słonczeczko, czego chciec więcej? // wakacyjnie. to będą najlepsze dwa tygodnie w moim życiu. / obozowo. a ja się teraz świetnie bawię w [miejscowośc] z tymi naj naj. Szaleństwo z przyjaciółmi na obozie. Ale ze mnie szczęściara! ![]() opalanko. spanie. odpoczywanie. a w między czasie BALOWANIE z najepszymi . __________________ -W jaką Pani wierzy miłość? -W miłość od pierwszego włożenia. ![]() bądź klejnotem moich wspomnień. nie potrafisz dać miłości, za to potrafisz ją odebrać kac z powodu zycia, nie od przepicia Nadmiar siły do życia (; wciąż celowo zanużamy się w szaleństwie. patrz po oczach, rozumiesz? jakoś zmęczona jestem i brak weny. ;(
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Zakochałam się w magii słów, w tym, w jaki sposób mnie dotykał i co mówił, kiedy mnie dotykał. Pociągnął mnie za sobą jak wiatr pociąga nasionka dmuchawca. Ja - bez woli... on jak żywioł.
unikasz odpowiedzialności za moją arytmię serca. znajdziemy powód by odchodzić i sto powodów, żeby wracać. złamać wszelkie zasady. robić coś, co by do głowy wcześniej nie przyszło. smakować życie. klucz do mego serca jest w Twojej kieszeni , Skarbie.
|
#754 |
|
Rozeznanie
|
*Tobie najwięcej mogę obiecać, Tobie nazbieram bukiet ze słów.
Może wystarczy, nic więcej nie mam, może na zawsze zostaniesz już. *O Mnie sen - piękny, oczu blask - błękit Wszystko to co masz, podziel miedzy nas... *Jutro dasz mi cały świat, teraz milcz i ze Mną tańcz. *Jutro znajdziesz na to czas, teraz Milcz i ze Mną tańcz. *Cześć to Ja, Twój sen i chleb powszedni, noc i dzień, i śmiech i seks niedzielny... Twój cały świat.
"W życiu chodzi o ludzi, których spotykasz ....i o rzeczy, które z nimi tworzysz." Edytowane przez Incomprehensible Czas edycji: 2009-07-04 o 01:16 |
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
mój jeden mały cel, przy ogromie Waszych tak durnych
Twoje głęboko niebieskie oczy są teraz jakby bledsze usta same się śmieją - wierzysz w miłość? - miłości nie ma - to powiedz mi, co my tu robimy? każdy dzień czekania na Ciebie jest jakiś niewyraźny gdy się otworzy te drzwi, to trudno je zamknąć tak, Ty masz to COŚ bez wątpienia. COŚ co mnie wkur.wia niespełniony macho
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2009-07-04 o 12:38 |
|
|
|
#756 |
|
Rozeznanie
|
* Tak mijają dni bez Ciebie, z Cisza pośród czterech ścian... nie przekrzyczy jej Mój strach.
* Tak mijają dni bez Ciebie, każdy z nich jest taki sam... Tęsknie już ostatni raz. * Czas dalej biegnie, a ja ciągle w miejscu tkwię. * Staję z prawdą twarzą w twarz. * Nie masz czasu na niepewność i lęk. * Ten jeden raz zatrzymaj się, stań obok Mnie... Poczuć mi daj że to wszystko ma sens. * Trzyma zwiędłą różę w wazonie, bo czas nie ma dla niej wcale znaczenia... * Biega boso za tęczą bo świat co dzień po swojemu chce zmieniać.. * Chodzi Tylko tam gdzie zaniesie ja wiatr. * Często bez powodu zaczyna się śmiać, i wierzy w miłość tak jak w piosenkach, nie myśli o Tym co może się stać.
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny .
wiem ze nie lubicie jak ktos prosi was tutaj o cos , ale przeszukalam wszystkie watki , 4 dni mi to zajelo . i nie znalazlam nic pasujacego do mojej sytuacji . Chciala bym jakis opis , moze byc dluzszy i nie taki doslowny ...Moja przyjazn , ktora trwa przez cale zycie doslownie , wlasnie sie rozpada przed chlopaka . Moja kumpela nie ma czasu wql sie ze mna spotkac , nie pisze sms , na gg jej wql nie ma , wymyslila ostatnio smieszna historyjke dlaczego sie nie odzywala i znowu sluch o niej zaginal . Nie chodzi mi tutaj o to zeby wszystko rzucila i pobiegla do mnie tylko napisanie esemesa zajmuje 2 minuty , a chociaz ten 1 by mogla napisac w przerwie jak czekala na odpowiedz od swojego chlopaka . Kiedys obiecalysmy sobie ze zaden chlopak nie zniszczy tego co jest miedzy nami , i ona chyba o tym zapomniala .Prosilabym o jakies opisy dotyczace tej sytuacji i moze ze ja sie nie bede narzucaj jej tylko ze minie sporo czasu przypomni sobie o mnie , ale moze byc juz zapozno . ![]() Nie bede wymieniac tutaj nikogo , wszystkie jestescie cudowne ![]() 'You rocked my world, you know you did And everything I'm gonna give. < 33 mojakoszulkapachnietoba. feels like i'm falling in love, when i'm falling to the bathroom floor.
|
#758 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podobno przyjaźń przetrwa wszystko. W miłości pragniesz, by Ci wierzono, w przyjaźni, by Cię rozumiano. Już sznurówki przetarły się w butach przyjaźni? Nazywać się przyjaciółką, a być nią to jest różnica... Na Palcach Jednej Dłoni Policzę Ludzi, Którym Ufam... Pomyśl - Należysz Do Nich? Szanuj tych co wierni są, oni nie odejdą Będzie źle podadzą dłoń, nowi tylko westchną
|
|
#759 |
|
Gość
|
mówią,że miłość umiera między dwojgiem ludzi.
to nieprawda.nie umiera. opuszcza tylko człowieka, odchodzi, jeżeli nie jest jej godzien. wyprostować labirynty swoich myśli. jak trwać? czy najlepiej bez słów, bez obietnic, bez oczekiwań? Nigdy nie dowiesz się jak bardzo cię kocham Nigdy nie dowiesz się jak bardzo mi zależy Kiedy mnie obejmujesz Ogarnia mnie gorączka, trudna do zniesienia Twoje pocałunki wywołują dreszcze Gorączka, kiedy mnie przytulasz Gorączka rano Gorączka przez całą noc Dni co tak intensywnie pachną uśmiechem. Znajdź chłopaka,który odwróci się do przyjaciół i powie 'to właśnie Ona' spędziłam wczorajszy wieczór i noc, myśląc o Tobie i o godzinach, które spędziliśmy razem i które są dla mnie tak cudownym wspomnieniem. Nadal widzę Twoje dobre i czułe oczy, Twój uroczy uśmiech, i myślę jedynie o chwili, kiedy znowu odnajdę całą słodycz Twojej obecności. nie chciała usłyszeć prawdy. Nie chciała usłyszeć tego że musi jakoś żyć dalej; pragnęła po prostu.. zresztą sama już nie wiedziała czego pragnęła. Chciała być nieszczęśliwa. Wydawało jej się to właściwe i na miejscu. |
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten chłód mnie nie rozzłości
Pozbyłam się żałości Nabrać chcę mądrości! Ucząc się obojętności. Zapominam... A raczej bym chciała. Ale żaden lek nie podziała |
|
|
|
|
#761 | |
|
Zadomowienie
|
tuż dokładnie ;pp Miłości Ma <33
![]() dziękuję za uznanie ![]() Cytat:
![]() a co ty myślisz, że jakbyś napisała 'nie zabieraj', to bym tak zrobiła ? ;> nie ma takiej opcji nawet sobie tak nie myśl ![]() _____________________ I na prawdę mogłabym się mniej przejmować. to nasze życie na wakacjach . filozofia jest kłamliwa . kiedy twój dom jest twoim przekleństwem . luka w wyrażaniu się . to świt reszty naszego życia .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-07-04 o 09:14 |
|
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
kolejny raz proszę Cię. naucz mnie kochać do końca. .. choć na moment. tylko na chwilę spojrzeć w oczy. zabrać na zawsze. To nie tak, że dam się, jadąc na Twoim kłamstwie... patrzysz na mnie takim wzrokiem,że bezczelnie prosze o jeszcze. `Co obchodzi Cię,jak korzystam z szaleństwa?Bez czy w pasach bezpieczeństwa. `do myślenia zmusza, może wyobraźnię narusza... .prawdopodobnie mam na Twoim punkcie fobie ; *
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
`... a smak Twoich ust jest dla mnie legalnym narkotykiem ...`
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Minęły te straszne dni i już przy mnie jesteś Ty
![]() Nie zostawiaj mnie bo wiesz. To się skończy źle tak jest ![]() Kiedy mnie zostawiasz sobie głupstwa robię bo nie ma cię. Nie zostawiaj mnie bo wiesz. Łamiesz serce me do łez. I dla tego na złość tobie głupstwa robię bo jest mi źle. Bo tylko z Tobą jestem naprawdę sobą, tylko przy Tobie zapominam o tym co jest nie dobrze.... Ty widzisz już białą suknie mą, nasz wspólny dom... Ja wciąż pytam czy to napewno on? Możesz mnie nazwać wariatką, albo nawet niezrównoważoną psychicznie, mam to gdzieś ja i tak kocham Cię bezgranicznie ![]() Bywają dni gdy przeszkadza odgłos własnego oddechu... Pomyłki się zdarzają wiesz? Najważniejsze jest nie wybierać więcej takich jak Ty... Facet, niby każdy inny a wszyscy tacy sami! Mam płakać? nie te lata, nie ten czas... nie przez Ciebie! Na Twoje nie we mnie budzi się gromki śmiech ![]() Bo przecież facetów jest dużo... jak tranwaji;] |
|
|
|
#765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ___ Jak wstrzymać oddech, kiedy okręt tonie, wspinać się na maszt, by przeżyć jeszcze moment.. ? Skłamałam , niewiele mogę Ci dać . Jak nie widzisz to płaczę.... Ale nie powiem, Ci że jest mi źle... Kocham Cię. I to jest mój problem.
|
|
#766 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, prosze ratujcie
o tym ze jest bylym mojej pseudoprzyjacilki. ze balam sie mu zaufac ze mnie kocha itd ale zaufalam ze zawiodlam sie na nim, bo jak bylismy na spacerze to powiedzial do mnie iminiej swojej bylej . ze nie wiem co robic. ze jest mi ciezko ze to chyba nie ma sensu, ale kurevsko go kocham. ze dzisiaj idziemy na wspolne wesele i ze mam nadzije e ze to cos zmieni. proszeeee!!!!! __ * spontan, Maleńka. *Masz w sobie Siłę, masz w Sobie moc.. *Nie ma takiej siły, która zdołałaby to zniszczyć. |
|
|
|
#767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I chciałabym jutro móc powiedzieć ze wesela zbliżają... Pamiętaj że zaufanie raz stracone nie łatwo jest odbudować Przyjmijmy że to była głupia pomyłka, że Ty o niej nie myślisz... I chociaż nie wiem czy do końca mogę Ci zaufać to kocham szalenie^^ Chciałabym usłyszeć ze przy Twoim boku w białej sukni będę właśnie ja... A jeśli dziś to my będziemy nową parą młodą? Powiesz mi że to się spełni? I nie wiem czy nasza znajomość ma jeszcze sens, ale dalej w to brnę... Bo skoro nawet nie potrafisz zapamiętać mojego imienia to jak możesz mówić o miłości.... Wierzę w cud, wierzę w zmiany... jeśli nie to będzie ostatnia impreza kochany. Starałam się, ale ja nie mam zbytnio talentu;p |
|
|
|
|
#768 |
|
Rozeznanie
|
moja miłość jest we krwi to płynie jak czujesz..
http://194.149.230.200/banner/AB/ABA64B70.jpg Masz to co ja, co ja chcę mieć Ja mam to czego Ty szukasz ! Magia jest w powietrzu. . . |
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście '
niewiele mamy w sobie. .. Chcieć to móc, więc mogę, bo to mnie nęci . chodzisz pijany. od nadmiaru uczuć niewyspany. tylko poproś a ustawie ostrość. ; ]] - w mieście gdzie od dawna zakazano łez. moje myśli to kaszmir kotku. takiego świata ja nie chcę więc go sobie ulepsze. ;]] Wiem, że uda się dotrzeć nam aż po sam koniec. i nie pytam kto ma lepiej , chyba nikt . czemu myślicie , że ja wszystko co chcę mam od życia ? coraz więcej osób patrzy na ręce. oszaleć można przez presję. .
|
|
#770 |
|
Rozeznanie
|
Silny , fizyczny ból serca
- cholernie nieprzyjemne uczucie. Nakłuwane z obu stron niczym laleczka voodoo. Szlag jasny by trafił. Kartka papieru podzielona na dwie części: z lewej braknie wolnej przestrzeni, z prawej natomiast świeci pustką. Juz rozumiesz o co mi chodzi.? Diabeł wyszedł z ukrycia. Mam wrażenie, że czegoś mi brak. Chyba... tego, czego wcześniej nie miałam. Albo utraciłam. Kawałek innej układanki. Nie pasujący do reszty, ale tylko z wierzchu. Dziwna cząstka, którą nie chcę nazwać. I o niej w końcu zapomnę. Ucieknie z czasem. Na szczęście.
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
ja przyszłam o 2 godziny za wcześnie, ty o minutę za późno. myśli nieuczesane. więc skarbie wiesz, że poddaję się truskawkomym lodom. nie próbuj mnie zrozumieć. twoje słowa są niewystarczające. Bałtyk czeka. <3 wracam 19.07
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
ahhhhhhh ah nastychick ,TwojaKokaina iKaMa2704
![]() ![]() ____________ Odpowiednia osoba na właściwym miejscu
Bo tylko śmierć przychodzi,gdy się ją woła. A ja moknę w deszczu patrząc jak odchodzisz w dal. Czy te krople na mej twarzy to tylko woda czy też gorzkie łzy? Jestem za blisko, żeby mu się śnić. Patrząc w Twe piękne, błękitne i błyszczące oczy prześwietlam wszystko. Każdy skrawek Ciebie. Kobieta, która już nie kocha, zapomina o wszystkim, co było - nawet o tym, co dała z siebie mężczyźnie. |
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice .
Zamknę Cię w sejfie. Zapomnę kodu. nakleję na Ciebie mój kod kreskowy. Mimo tego, że byliśmy razem pozostawił mnie na wolności i nauczył, że będąc z kimś wcale nie trzeba żyć w klatce ciągłych zakazów. i ma ten dołek w policzku i kurde jest śliczny. by na Ciebie się znieczulić. lub chociaż przestać reagować.
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
twoje bezwładne ręce milczą w kieszeniach. jeśli chcesz wiedzieć, nigdy nas nie było. jeśli chcesz wiedzieć, teraz też nas nie ma. to jest minuta ciszy po nas. i jeśli nawet się kochamy to tylko oddzielnie. jesteś tak bardzo egoistyczny, że sam siebie tylko bierzesz.
spier.dalaj mi z serca i oczu. gryź, gryź, lecz najpierw sprawdź czy twoje zęby zniosą to. gryź, gryź, lecz nie dziw się, gdy zamiast łez usłyszysz śmiech. nie umiem ci powiedzieć, czego od ciebie oczekuję. do erogennych stref u kobiety należy także portfel męski. biegnę przez świat, ty biegniesz ze mną. weź tylko plecak. tu emocje są ceną. weź dobry humor, a wszystko wytrzymasz. weź dystans i pamiętaj, na zakrętach się trzymaj. |
|
|
|
#775 |
|
Zadomowienie
|
Dla ciebie kotku nawet skoczę z wieżowca.
W filmie premiera oznacza, że wszystko jest skończone, możesz już tylko usiąść w fotelu i patrzeć. A w teatrze to dopiero początek. powiedz, że ta miłość to jedyny nasz ratunek Czuję zapach jego perfum niemal w każdym miejscu. Oddam wszystko za ten jeden gest . Ciężki charakter mam i nad nim pracuję. Naturalnie. Bez stresu. Jakby to przekalkulować, to jeszcze się okaże, że nie ma czego żałować. Pod prąd - to kierunek, w którym jadę. Człowiek jest niedoskonały , tak na prawdę jest mały. - co jest w naszej miłości? - to, że jej wcale nie ma. Jesteś gwiazdą błękitnego nieba. jaram się gdy mnie popierasz, gdy jest we mnie wiara Znam prawdę chyba się w tym nie odnajdę, to chyba nie dla mnie… te usta, gdy kłamią robią to pięknie Robić co się lubi, realizować plan. życie może Cię zadusić jak potworna anakonda. otwórz oczy czasu nie cofniesz, właśnie wstaje słońce
|
#776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jak biała gorączka i zaczynam się gubić. Więc udaję pretensję, płaczę, krzyczę.. . ' nie ważne co oni mówią jestem zakochana w Tobie Bo nic nie jest tak, jak powinno być, wszędzie jest chaos wiele godzin smutku zaplata za chwile szczęścia
|
|
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
- No comment...
-SeRcE w BiElI kReW w BłĘkIcIe WISŁA KRAKÓW pOnAd ŻyCiE -WISŁA to wiara, w nas siłę wyzwala, Do Mistrza wskazuje drogę. -Niech Nas Nienawidzą , Byle Się Nas Bali ... WISŁA KRAKÓW -W żyłach szlachetna krew w sercu krakowski TS --=Wiele Serc Jedno Bicie, Wielka Wisła Ponad Życie=- Uczciwą pracą ludzie się bogacą, ale pierwszy milon trzeba zawsze ukaraść. Miałao być oryginalnie i od siebie, więc napisałam Mam świadomość,że to nie jest forum piłkarskie, ale Wisła to moje życie i nie będę tego ukrywać
|
#778 |
|
Przyczajenie
|
Wolał by śmierć była jego kochanką
Wolał co noc czuć jej gorzki smak Lepsze znane piekło niż nieznane niebo I tak ciągle, noc w noc.. śni mi się ten sam sen
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
... Kurdee ależ mnie tu nie było ;/
Ale gdysię postarasz... moje uzależnienie do Ciebie, może być ... całodobowe . Oczy patrzą na to, czego dusza nie chce widzieć Patrz i za razem płacz ... Księżniczka spadła już z huśtawki marzeń... ...Jeżeli dwie osoby chcą być razem , jedyne co jest ważne, to miłość miedzy nimi ... Nie znajduj nikogo innego ... tylko po ty by zapomnieć o tym, kogo kochasz ... Prawdziwa miłość otwiera ramiona, a zamyka oczy
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
'A potem znajdziemy powód by zwątpić czy to się opłaca.
/ma potargane włosy, dłonią kryje twarz... Chodź ! Przytulę Cię, jeżeli ciągle jeszcze się boisz./ ![]() 'Chyba zaczynam wątpić w to wszystko. Ale nie przejmuj się, przecież jestem taką choleryczką i wszystko musi być tak jak ja chcę. /albo teraz i już, albo nigdy i nic/ 'Bez Ciebie dzisiejszy dzień byłby jedynie martwym naskórkiem osobowości /Wiem,że czasem mówię słowa, których nie rozumiem. Tak wiele nie doceniam, Tyle razy mówię przebacz Powtarza się scena.. Bo pyska nie stulam/ ..dla jednych była tanią nic nie znaczącą prostytutką, dla innych dobrą aktorką, jej biografie mówią że była chora psychicznie ale logicznie rzecz biorąc była ciągle raniona.. cechą którą jej nikt nie mógł odebrać jest to że zawsze stawiała na swoim dowodem jest na to że nawet o śmierci zadecydowała sama..?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

)

*

. Moja kumpela nie ma czasu wql sie ze mna spotkac , nie pisze sms , na gg jej wql nie ma , wymyslila ostatnio smieszna historyjke dlaczego sie nie odzywala i znowu sluch o niej zaginal . Nie chodzi mi tutaj o to zeby wszystko rzucila i pobiegla do mnie tylko napisanie esemesa zajmuje 2 minuty , a chociaz ten 1 by mogla napisac w przerwie jak czekala na odpowiedz od swojego chlopaka . Kiedys obiecalysmy sobie ze zaden chlopak nie zniszczy tego co jest miedzy nami , i ona chyba o tym zapomniala .