|
|
#3571 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
a nr 34 to chyba Annayake Miyako
![]() kwaterka to pół biedy..tylko co będzie jak bez dostępu do netu?
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja jak zwykle szybkie fotki
Cytat:
Baardzo mocno gratuluję!Ale widzę, że masz plany podobne do moich Robię w kolekcji totalny remanent, część flaszek już za chwilę zmieni właścicielkę, część wciąż czeka na odlot. A plany są, oj są...
|
|
#3573 |
|
grozi wypollizowaniem
|
twoja łapczywa aktywnośc mnie przeraża
, mam wrażenie ze jesteś wszędzie i to jednocześnie....dopiero teraz doczytałam że masz zamiar jeszcze 30 flaszek kupić!![]() ![]() ![]() nie mam pojecia co to za flaszki moga byc bo wszystko juz masz...wyobrazam sobie jakie męki przechodzisz co rano
|
|
#3574 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
niestety ciężej mi jest rozstawać się z flaszkami niz je kupować te które zaplanowałam wywalić juz schowałam do szuflady, nawet na fotce nie chciałam uwiecznić, bo pękło by mi chyba serce, tak jestem przywiązana do flaszek...ech sentymentalna jestem za bardzo... oj głuptasek![]() Cytat:
![]() e tam...wytarczy że co rano zajrze na 5 minut i wszystko wyklikamoj to prawda... każda kuszaca, błyszcząca i zapraszająca:P Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-07-03 o 23:51 |
|||
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, nic dodać nic ująć
No, może jeszcze ![]() Gothic, Siostrzyczko droga , Twoja kolekcja, oczywiście po wspaniałym zbiorze Sabb, jest najbardziej "moją" jaką tu kiedykolwiek oglądałam. Pozycji 27, 28, 32, 44 i 45 szczerze zazdroszczę - nie protestowałabym, gdyby te piękne flaszunie postanowiły wybrać się na wycieczkę krajoznawczą do Grodu Kraka i tu pozostać Szczerze gratuluję i zastanawiam się co będzie za parę lat. Przy Twoim tempie...
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale wyczekałam odpowiedni moment i się zebrałam Ale plan zakupu 10 flach, to chyba musisz rozpisać w jakiś sprytny, biznesowy sposób ![]() P.S. Gothic - podaj adres na PW do wysłania próbek.
|
|
#3577 |
|
To ja :)
|
Gothic -szacun...
Bedzie mi sie snil Twoj zbior chyba...
|
#3578 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
: rolleyes:---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- kasia!- znalazłam 88
|
|
|
#3579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Imponująca kolekcja!!!!!!!! Gratuluję potężnego zbioru z wieloma perełkami, kilka flaszek z chęcią widziałabym u siebie
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Podaj adres na PW - w poniedziałek polecę na pocztę.
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Gothic -
|
#3582 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
ja nie protestowałabym za to wcale gdyby Millenaire, ambre fetiche lub bois oriental wskoczyło mi tak przez przypadek do kieszeni tempo szybkie bo wpadłam bez pamięci... zakochałam sie w mnóstwie perfum! i chce mieć je wszystkie od zaraz! chce się nimi zlewać i czuć je cała sobą (czy powinnam już się zacząć martwić? ) zawsze uwielbiałam piękne zapachy ale pojęcia nie miałam że istnieją pewne nurty zapachowe, które otworzyły przede mną cudowny świat, z którego nie chcę wychodzićCytat:
![]() ja również ubolewam najbardziej właśnie nad tym faktem... dlatego strasznie się cieszę jak flaszka idzie w ręce wizażanki, bo wiem że idzie w dobre ręce . żal niemalże całowicie mija, jeśli dowiaduje się że perfumy idą w znane rejony. choć niektóre zdarza mi się wypuszczać bez żadnego żalu![]() i jeszcze raz dziękuję za opinie dziękuję ślicznie ![]() Cytat:
niestety zdaje sobie sprawy że niektórych już nie zdobedę najprawdopodobniej więc zazdraszczam jej bardzo...Cytat:
bardzo wymownie i wystarczy by stwierdzic że mam ochotę podesłać Ci całusa![]() |
||||
|
|
|
#3583 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Siostro! 25 wspólnych flaszek! Plus kilkanaście, które u mnie były i odeszły z bólem serca. No po prostu FENOMENALNIE! Piękna, arcypiękna, orgazmiczna wręcz kolekcja skarbów. I taka rozkosznie moja... ![]() Cóż ja jeszcze mogę rzec? Że nie jestem zaskoczona - to mogę rzec. Wiedziałam, że wymieciesz i... no mnie wymiotłaś. ---------- Dopisano o 03:27 ---------- Poprzedni post napisano o 03:22 ---------- Cytat:
Cytat:
Na mnie capią inne rzeczy. Ale akurat drewniaki układają się rzeczywiście dobrze. A podobieństwo rzeczywiście jest. Zgadzam się.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-07-04 o 03:29 |
|||
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Gothic coż mogę powiedzieć jak przepiekna kolekcja. gratuluje.
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
GothicAristocrat
Gratuluję. |
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Gothic
Prawdziwa królowa niszowców z ciebie Gratuluję wysmakowanej i pięknej kolekcji
|
#3587 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
)nie raz Twoje recenze pchały mnie ku testom zapachów których nie znalam a wydawaly sie byc bardzo w moim guście. w ten sposob rowniez narodziła sie miłośc do Elixiru, no i przez Twojego probasa- miłość do konika trojanskiego, więc te trzy flaszki to po części również Twoja zasługa![]() oj to miło że w podobnym stylu, bo według mnie Sabb ma bardzo dobry gust, to i szansa że i ja rowniez mam niezły a ja masochistka, bardzo lubie miec poobijana szczenędziekuje ślicznie Cytat:
![]() Cytat:
dziekuję, strasznie jest mi miło że doceniasz moj zbiorek, w który wlozylam mnóstwo pasjiEdytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-07-04 o 11:04 |
|||
|
|
|
#3588 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny
Mangosiu i Gothic cudne kolekcje Gothicu Kochany poluj szybciej na te 30 flakonow! Im szybciej je zdobedziesz tym szybciej spokoj zagosci na straganie i allegro Bede mogla namyslac sie nad kupnem jak dawniej - godzinami a teraz baaach cos sie pojawia i znika . No tak to Iga i jej brakujaca 30tkaEdytowane przez Vanessa io Czas edycji: 2009-07-04 o 11:15 |
|
|
|
#3589 |
|
BAN stały
|
Gothic samolubie mały oddawaj mi tu jedną Belle de Minuit
![]() A tak na poważnie to wooow! Masz świetnąkolekcje. (Fakt faktem większości nie znam, ale to nie przeszkadza mi wcale tak twierdzić ) Strasznie "Twojo" to wszystko wygląda. No i tak się tylko zastanawiam, gdzie Ty je teraz trzymasz? Bo już si.ę chyba na tej pięknej własnoręcznie robionej półeczce nie mieszczą?
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wchodzę tu i otwieram zdjęcie Gotyckiej kolekcji już chyba po raz 6. Napatrzeć się nie mogę
|
#3591 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
lecz juz niestety połowe z moich chciejstw bede musiala kupic juz w sklepie internetowym ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3592 |
|
Zadomowienie
|
Gothic,
przecudna kolekcja!!! Wiedziałam, że taka będzie Wreszcie doczekałam się tego wpisu i zdjęcia Oj podebrałabym ci co nieco, podebrała. Skarby!!! Zazdroszczę!
|
#3593 |
|
Zadomowienie
|
Gothic, wymiotłaś mnie z butów totalnie.
|
|
#3594 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ghotic, zrobiłaś pospolite ruszenie wśród podziwiających i większość chyba była w okolicy prezawałowej Pięknie się to wszystko prezentuje, aż szczęka samo w dół idzie! Ale skąd Ty bierzesz pomysły na te wszystkie chciejstwa? Albo testujesz wszystko z prędkością błyskawicy albo bierzesz w ciemno ![]() Mycka z głowy.
|
|
|
|
|
#3596 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() dziekuję za miłe słowa ![]() choć ta moja kolekcja to troche pomieszanie z poplataniem ![]() niestety... tato mnie wybrechtał jak mu o póleczkach powiedziałam ale juz znalazłam sobie na magazynie takie fajowe deseczki, zamierzam je szlifiarka przejehac i pomalowac na taki ciemny brązik, prawie czarny a żeby mi do mebli pasowało jak zrobie to wkleje zdjecie i sie pochwaleCytat:
dziękuję za docenienie, strasznie mi miloprzyznam że niektóre bralam w ciemno, ale ostatnio prawie w ogóle mi sie to nie zdarza, testuje i testuje i nachapać się nie mogę głód próbkowy mam przeogromny
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-07-04 o 13:00 |
||
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gothic, mam opad szczeny do ziemi ![]() piękna kolekcja (chociaż dla mnie to w większości zapachy-killery ), jestem pod wielkim wrażeniem |
|
|
|
|
#3598 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
). Lubie jak zapach jest bardzo intensywny i "wali" po nosie
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Gothic, od wczoraj wieczorem zbieram szczeke z podlogi (rozleciala sie, paskuda, zabki luzem leza^^), tak jak sie spodziewalam - kolekcja jest imponujaca
![]() ![]() ![]() Gothic, jestes jedna z najmlodszych - a z tych stalych bywalczyn "Perfum" najmlodsza chyba - perfumomaniaczek - ale jakze dojrzala! do tego rekordowe tempo nabycia tych flach ![]() Gothic, po prostu - czapki (ba, nawet moja korona ksiezniczki ) z glow!! |
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Wariatka
![]() Cieszę się, widząc kolejną Siostrę Zapachową; Norweskiej też będzie raźniej. Choć stadko Smoków podejrzanie małe, to nadal łączy nas wiele, wielu rzeczy również zazdroszczę. Tylko szkoda, że zdjęcie takie mikre, nie ma jak się w pełni nazachwycać - może wrzucisz link do jakiegoś większego? Chomik Rachel ładnie prosi. I taka mała uwaga, Shiseido a nie Schiseido. Tulip dorobiła mi pustych postów <dyga z wdzięczności>, więc zaraz tradycyjnie zaktualizuję linki do wszystkich wrzuconych w ten wątek kolekcji.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

Baardzo mocno gratuluję!
Robię w kolekcji totalny remanent, część flaszek już za chwilę zmieni właścicielkę, część wciąż czeka na odlot. A plany są, oj są... 
te które zaplanowałam wywalić juz schowałam do szuflady, nawet na fotce nie chciałam uwiecznić, bo pękło by mi chyba serce, tak jestem przywiązana do flaszek...ech sentymentalna jestem za bardzo... oj głuptasek
e tam...wytarczy że co rano zajrze na 5 minut i wszystko wyklikam

dlatego strasznie się cieszę jak flaszka idzie w ręce wizażanki, bo wiem że idzie w dobre ręce . żal niemalże całowicie mija, jeśli dowiaduje się że perfumy idą w znane rejony. choć niektóre zdarza mi się wypuszczać bez żadnego żalu

dziekuję, strasznie jest mi miło że doceniasz moj zbiorek, w który wlozylam mnóstwo pasji
Mycka z głowy.