|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Treść usunięta
|
|
|
|
#4292 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do świadkowej to może warto jeszcze z nią porozmawiać. Może byś powiedziała, że na ślubie cywilnym była ona, ale do ślubu kościelnego zawsze marzyłaś, że będzie to XX. Ale jeśli uważasz, że się nie wykręcisz to niech ona zostanie, tylko uświadom jej, jaka jej rola na tym weselu... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystkim dzisiejszym PMką wszystkiego naj naj!
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette, opcja druga.
![]() Dzieki dziewczyny za "oswiecienie"
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia w gazetach takie wspaniałe rzeczy piszą
Chcesz jeszcze? np. 1.W dniu ślubu szczęście przynosi widok gołębia i sroki. 2.Jeżeli obrączka w trakcie uroczystości upadnie na ziemię, podnieść ją może ksiądz, ministrant lub świadek- w żadnym wypadku NOWOŻEŃCY! W przeciwnym razie sprowadzą nieszczęście na swój związek, 3.Pomyłki podczas składanej przysięgi małżeńskiej są dobrą wróżbą! Gwarantują że małżonkowie będą się szanować (jakby się nie szanowali przed ślubem 4.Jeżeli podczas klękania suknia panny młodej nakryje but pana młodego to będzie "pod pantoflem" 5.Kto pierwszy powstanie z klęczek będzie rządził w małżeństwie. ![]() Tego jeszcze sporo mam. Jaga właśnie Ja też myślałam o tym aby zrobić taką jakby kartę menu z drinkami. Wiem,że np Malibu można wykorzystać do wiele drinków, polecam z sokiem ananasowym i blue curacao i lód oczywiście-babski pyszny drink!.A masz zestaw barmański, shaker? O jeszcze Gin jest dobry z blue curacao i z np fanta |
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
A my już mamy swoją pierwszą piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=zz8zOUBjevY Do tego jeszcze mamy piosenki na rocznice ślubów naszych rodziców, moi mają 25, a tż 30 i dla nich bedą piosenki: rodzice Tż http://www.youtube.com/watch?v=JOP8k2GgxSI a dla moich http://www.youtube.com/watch?v=WbTuQ4S4jQc Mam nadzieje, że ten nasz zespół da sobie radę z nimi
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
aj dziewczyny narzekacie że Wam goście odmawiają to i ja ponarzekam...
Jestem załamana, z 97 osób robi nam się 63. 90% to moja rodzina, od Tż będą tylko mama, siostra z mężem, kuzynka z córką. Nikt więcej. Liczyliśmy się z tym że nie przyjadą z Mazur ale nawet chrześni którzy mają 90 km nie przyjadą bo jadą do córki do Włoch szkoda mi tż bo wiem, że zależało mu na tych ludziach a oni go tak olali ode mnie nei przychodzi tylko 1 kuzynka, reszta będzie, nawet chrzestny z którym nei utrzymuję kontaktu będzie. Ehh mam dość tego wesela i najchętniej bym to wszystko odwołała ![]() Halkę mam białą do sukni. Właśnie wczoraj odniosłam suknię wraz z halką do krawcowej by mi wydłużyła halkę i ewentualnie skróciła suknie. W czwartek idę do niej zobaczyć czy trzebabędzie skracać.
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia a jaki taniec do pierwszej piosenki?
Reggae dla rodziców? Nie wpadłabym nawet na ten pomysł i nie w stylu moich rodziców i rodziców Tż. Ale powiem,że pomysły dosyć oryginalne. Bzyczek - NORMALNE. Nie ma co się martwić. Ważne,że będziesz miała już męża! Chyba,że robisz wesele wyłącznie pod kątem gości... |
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tż nie dał się namówić na kurs, a radzimy sobie całkiem nieźle więc mam nadzieje, że będzie ok.Ale już wiem, że będziemy ryczeć I pewnie nie tylko my , bo ta piosenka jakaś taka tkliwa jest ![]() No a co do reggae dla rodziców to to jest ich ostatnio ulubiona piosenka i nie wyobrażają sobie, że mogłoby tej piosenki zabraknąć Nie wiem tylko jak sobie zespół z nią poradzi
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
To może nagrajcie na płycie i niech puszczą.
BO z reggae nie wiem właśnie czy sobie poradzą. Ja z reguły pewnie śpiewają cudownych rodziców mam a tu reggae ![]() Aż jestem ciekawa jak to wyjdzie. |
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym słowa dla rodziców "nasze ciała złączone" chyba nie pasują delikatnie mówiąc![]() http://www.youtube.com/watch?v=kkXrv...eature=related
|
|
#4301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kliwia Śliczne buciki Lustereczko super relacja,az sama chciałabym juz to przeżyc. Leci mi juz pomalutku bo zostało 3 miesiace. Bardzo ładnie wyglądałas ![]() Ja mam problem bo nie moge znalesc kosmetyczki jeszcze po wczorajszym grilu miałam kleszcza, ale lekarz mi usunoł i mam nadzieje ze juz bedzie dobrze.Dzisiejszym PM życze wszytkiego dobrego, udanego wesela, bo pogoda to chyba tym razem dopisła, bynajmniej w moich rejonach. Trzymajcie sie dziewczyny i udanej zabawy
|
|
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie pasuje, ale jak oni tak bardzo lubią tą piosenkę to czemu mają im tego nie zagrać.
A "cudownych rodziców mam" w ogóle nie będzie, bo chcemy uniknąć płaczów. podziękowania dla rodiców będą na samym początku, jak już wszyscy usiądą do obiadu, my wstaniemy i podziekujemy rodzicom, że tu jesteśmy, że wszystko nam pomogli zorganizować i będziemy wszystkim życzyć dobrej zabawy.A później podczas przyjęcia, zadedykujemy im te piosenki, wiedząc jak bardzo je lubią. Taki przynajmniej jest pierwotny plan...
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczynki za mile komentarze co do mojej fryzury i makijazu
mam nadzieje, ze ten slubny mi nie spłynie bo mam tłusta cere. mam tez sporo przebarwien po tradziku a ten makijaz wszystko ładnie przykrył. robiony kosmetykami sisheido (czy jak to sie tam pisze) wiec chyba nie najgorzej....a co do piosenek to nam na razie na pierwszy taniec po glowie chodzi "most dwojga serc" rubika ale decyzja jeszcze na 100% nie podjęta.. |
|
|
|
#4304 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Gucia0987;13085756]Mi się bardzo podoba!
Dziękuje ślicznie Troszkę fryzurkę jeszcze zmodyfikuje, bo mam zakola i gdy biorę wszystkie włosy do góry, to te zakola bardzo widac Myślę że będzie delikatny przedziałek i włoski pofalowane na bok. Reszta bez zmian. W czwartek mam znowu próbny makijaż.Zobaczy jak będę wyglądała tym razem ![]() Odbiór sukienki mam umówiony na poniedziałek, ale chyba przełożę na czwartek przed ślubem-a w poniedziałek tylko zobaczę czy wszysko ok.
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo widzisz nawet nie pomyślałam żeby tak zrobić,
ale chyba zostanę przy tradycyjny podziękowaniu. Niech będzie płacz i ze szczęścia i ze smutku. Napisałam już podziękowania, teraz tylko wydrukować je na pięknym papierze i zrobić 2 kosze słodyczy
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My po dlugim zastanawianiu sie i wielu zmianach wybraliśmy skrzynecka i janowskiego "ten ktorego kocham" tylko orkiestra nie miala jej w swoim repertuarze ale powiedzieli ze postaraja sie o podklad i zagraja poczatkowo ta piosenka miala byc na czolówke czy sadzicie ze w takiej sytuacji zmienic ja? |
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna piosenka Janowskiego i Skrzyneckiej.
Ja nawet nie wiedziałam,że razem zaśpiewali. Chciałabym aby na filmie znalazł się chociaż kawałek piosenki Lady Punk- Zawsze tam gdzie Ty. Ma piękne słowa i jest cudowna. |
|
|
|
#4308 |
|
Zadomowienie
|
Lustereczko śliczne zdjęcie, wspaniała relacja
![]() * * Wszystkie piosenki o miłości są piękne! Ja byłam dziś na "Narzeczonym mimo woli" - świetna komedia, polecam !!!
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
a co do piosenki jako podziekowania dla rodzicow to u nas bedzie "Walc dla rodzicow" - moze troche obciachowe bo to disco polo
ale chcemy zeby bylo wtedy wesolo i zeby nikt nie ryczał. jakby bylo cudownych rodzicow mam to wszyscy by płakali. szczegolnie ze taty TZ nie bedzie na weselu wiec by sie przykro zrobilo.
|
|
|
|
#4310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
jagus jesli chodzi o minibarek yhm... ja u siebie myslam o piwie, ale Tż powiedzial ze nie
Więc u mnie będzie stalo wino, martini i whisky. No i to co jest potrzebne by sie tego napic. Mysle nie warto przesadzac. w koncu to wesele a nie degustacja drinkow. Mozna postawic tez np. kolorowe likiery do mieszania. Sciagawka z ciekawymi drinkami tez fajny pomysl. ![]() martucha ihihineska bardzo mi sie podoba fryzurka. chce cos podobnego, tylko gladkiego koka no i nie posiadam grzywki ![]() Ten kolor na wlosach to farbowany ? Bardzo mi sie podob, no i jakie nablyszczone ![]() A ja dzis zdalam egzamin ktory uprawnia mnie do niepodchodzenia do kolosa wsrod kolosow ![]() Yeah, jeszzcze jutro egzm ostatni i pisanie pracy mgr do polowy sierpnia i koniec. mam disc tej uczelni i tego wszytskiego. ![]() A teraz zmykam opalac się na balkon ![]() PM wszytskiego njlepszego na nowej drodze życia
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Co do mini barku, to u nas nie będzie, ale byliśmy na weselu, na którym był i była książeczka z tym jak przygotować konkretnego drinka i fajnie się to sprawdziło. Każdy sobie robił i dużo zabawy przy tym było
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę się z zespołem umówić co do piosenki.
Podobno wykonują kilka, ale nie wiem jakie. Myślę,że piosenka to tylko szczegół co do podziękowań, bo tak naprawdę to słowa wypowiedziane w stronę rodziców są ważniejsze. http://www.youtube.com/watch?v=7y9fYDyFuHU Lubie takie stare kawałki
|
|
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja niepije alko
![]() Cytat:
![]() jakos mam klopoty z zebraniem mysli
|
|
|
#4315 |
|
Raczkowanie
|
Neska śliczna fryzurka i bardzo ci pasuje
Lustereczko piękna relacja!!! Cieszę się, że wszystko się udało!! I jakie szczęście bije z Twojego posta!!! Gucia0987 podoba mi się Twój pomysł z podziękowaniami!!! Może sama taki wykorzystam?? Ogólnie nie chcieliśmy robić na sali przy wszystkich, tylko w domu, ale może kilka słów nie zaszkodzi?? Sama nie wiem... Dziewczyny u mnie będzie 50 osób!!! Ile mam kupić wina?? 15 butelek wystarczy??Pomóżcie Za pół godziny uciekam na drugą lekcję tańca. TŻ jest bardzo szczęśliwy że tam chodzimy i najchętniej wszędzie by ćwiczył układ (na razie niewiele o mamy) coraz bardziej podoba nam się nasz walc wiedeński ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
zaneta wesele robimy dla siebie i dlatego zapraszaliśmy bliskie sobie osoby. I przykro nam jest gdy z 30 osobowej rodziny tż będzie tylko 5 osób w porywach do 7... nawet najbliższe mu osoby, czyli chrześni, nie przejęli się tym ślubem, a on właściwie się u nich wychował, dobrze było jak robił im remonty a teraz o!
|
|
#4317 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jesli bym miala napisac jak sie ostatnio czuje to napisałam bym tylko , ze jestem najszczęsliwsza . chyba tyle wystarczy ![]() wczoraj był super wieczor. poszlismy z TZ na miasto , tam umówilismy sie z moja swiadkową i jej chłopakiem. potem juz razem poszlismy do knajpki. pierwszy raz tam byłam, zarabista, wielkie wygodne fotole, w taki dworskim wydaniu. wypilam 2 piwka, chłopacy po 5 i ok 23chłopakom zachciało sie wodki. wiec do monopolowego podjechalismy (swadkowa nie piła, bo była samochodem) i do swiadkowej. tam chlopacy pili wodke a ja ze swiadkową dalej piwka. ok 1.30 kolega odpadł, poszedl spac a ja z TZ ok 2. mialam jechac taksówką, ale TZ powiedzial,z e sie przejdziemy, bo to tylko 30 minut. po drodze mnie tak rozsmieszał, ze myslałam ze padne i chciał zaciągnąc na dyskoteke no o 2 mu sie tańców zachciało ale, ze ja juz bym nieźle wcięta to darowałam sobie. przyszlam do domu i taki helikopter miałam ze na szczescie zaraz zasnełam. o 6 sie obudzilismy . a dzis. TZ caly dzien mnie caowal, nosił na rekach, no ja nie wiem. kilka razy mowił, ze mnie kocha (choc przez 8 lat robił to raz na ruski rok, wiec jak mowi, to wiem ze to cos szczególnego). mówil jak bardzo mu sie podobam. no ja to juz plakałam ze wzruszenia. Potem zacząl mowic o dziecku. ze w ciagu 3 lat (najpoźniej) ale mysli, ze lepiej wczesniej juz chce by sie urodziło. Mówil jak bedzie o mnie dbał podczas ciązy, jak sie bedzie zajmował dzieckiem. czulam sie dzis tak wyjatkowo ![]() Teraz pojechał bo cos tam ma ojcu ogródku zrobic, a potem idzie do kolegi, ktory z warszawy przyjechal. jutro znowu przyjdzie do mnie na noc ![]() Cytat:
mam nadzieje, ze bedzie cudwnie. a kiedy wam gra?? i co??sliczne Cytat:
Cytat:
jaga ja tez bede miala parek : na pewno bedzie wino, piwo, martini, whisky, gin (do tego tonik) i sama nie wiem co jeszcze . tak po 2 butelki kazdego rodzaju. bede w srode pewnie w makro to cos tam wybierzemy
|
|||
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi odmówiła ciotka która wiedziała od roku,że mam ślub. Woli pierwsze wakacje. A przyjedzie na ślub "wujek" z którym mało co utrzymuje kontakt. Nie raz jest tak,że na tych co liczymy zrobią inaczej, a tych których się mało spodziewamy będą pierwsi |
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie sprawdzily sie w 100 procentach |
|
|
|
|
#4320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nabłyszczane tylko są na koku. reszta to moja ciezka praca staram sie dbac teraz o włosy zeby byly na slub w jak najlepszej kondycji ![]() dziekuje ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

Co myślicie? Fryzjerka powiedział, że na ślub będzie staranniej

ihihi

no o 2 mu sie tańców zachciało