Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-04, 14:14   #1291
szana
Zadomowienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
juhuuuuu to już wszystkie mamy wakacje
ja jeszcze nie- nie mam wyników z 1 egzaminu jeszcze a wpisy z 2 będą 10 lipca dopiero

cześć
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 19:44   #1292
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Aaa poza tym na takiej jednej stronce zaczęłam wstawiać fotki modowe
a co to za stronka?Pokaż

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Tancerka, możesz mi wkleić zdjęcie wody termalnej, której używasz? I jak się tego używa? Wystarczy zetrzeć zwykłą chysteczką higieniczną? Ostatnio szukałam jakiejś takiej wody w Rossmanie, ale ani nie wiem jak to wygląda ani nie wiem na jakiej półce tego szukać, tzn. obok czego to najczęściej leży?
Ja uzywam Vichy, ale Iwostin jest tańsza, chyba nawet kiedyś miałam Iwostin i one sa w aptece. W drogeriach sa jakies takie no name.
Normalnie psikasz na buzię i ścierasz chusteczką.

Cytat:
nie rozkminiam tego
Podczas tego tygodnia (4) kobieta jest zabezpieczona przed zajściem w ciążę tylko w przypadku, gdy w zalecanym czasie przyklei następny plaster. nie kumam
biega o to, że muszę ten plaster z nowego opakowania nakleić po upływie tych 7 dni przerwy i wtedy jest spoko?
tak jest, jak nie nakleisz po siedmiodniowej przerwie a się nie oszczędzalaś z Tadzikiem to sie może zdarzyc wpadka a jak nakleisz normalnie ósmego dnia to dalej działa, identycznie jak piguły.

Bylismy na Epoce lodowcowej...taka bajka, spoko, ale bez rewelacji, lepiej iśc na Trzy królestwa. A tz dostał na swiatłach katalog Leroy merlin z wyposażeniem łazienek i spodobała nam się miedziana wanna za 12 tysByłoby milo jakby nas kiedys było stac, bo jest piękna, tylko trzeba miec ogromna łazienkę, zeby sie dpobrze prezentowała. Pomarzyć zawsze można
Stary 2009-07-04, 21:25   #1293
BlackAngel
Adwokat diabła

aaaaaaaale tu cisza, śpicie czy jak?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 21:39   #1294
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
aaaaaaaale tu cisza, śpicie czy jak?
Ja magisterkę piszę... no dobra... skłamałam... oglądam śmieszne pierwsze tańce na youtubie zamiast pisać. Tylko ciiii.... nikomu nie mówcie

A swoją drogą jak zobaczyłam tą kieckę to padłam http://www.youtube.com/watch?v=C1HqSkHbicw
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 21:45   #1295
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja magisterkę piszę... no dobra... skłamałam... oglądam śmieszne pierwsze tańce na youtubie zamiast pisać. Tylko ciiii.... nikomu nie mówcie

A swoją drogą jak zobaczyłam tą kieckę to padłam http://www.youtube.com/watch?v=C1HqSkHbicw
ugh, mi się nie podoba, no ale cóź są gusta i guściki..

ja powiem tak, walcze z twitterem bo mi cosik działać nie chce

Stary 2009-07-04, 21:51   #1296
Martoolka87
Zakorzenienie

No mi też się nie podoba (żeby nie było, że padłam z zachwytu), ta dziewczyna wygląda w niej jak bańka-wstańka

Najpierw musiałam sobie wgooglać co to jest twitter, ale już się doedukowałam :p
To powodzenia na polu walki
Stary 2009-07-04, 21:58   #1297
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
No mi też się nie podoba (żeby nie było, że padłam z zachwytu), ta dziewczyna wygląda w niej jak bańka-wstańka

Najpierw musiałam sobie wgooglać co to jest twitter, ale już się doedukowałam :p
To powodzenia na polu walki
nie ma sprawy
mam nadzieje że mi w końcu tweet zadziała..
to jest śmieszne -> http://www.youtube.com/watch?v=QujA8YYgTWU
hmmm to jest coś, ale nie miałabym u siebie kogo do tego zatrudnić -> http://www.youtube.com/watch?v=7tjX8...response_watch

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-07-04 o 22:02
Stary 2009-07-04, 22:02   #1298
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
nie ma sprawy
mam nadzieje że mi w końcu tweet zadziała..
to jest śmieszne -> http://www.youtube.com/watch?v=QujA8YYgTWU
Ten faktycznie fajny. Planuję z TŻtem zrobić taki numer na naszym weselu, więc sporo takich filmików obejrzeliśmy.
Chciałam wrzucić fajnego linka, ale nie wiem czemu wyskakuje mi logowanie, a wcześniej ten filmik parę razy oglądałam

To wrzucę inny, też fajny http://www.youtube.com/watch?v=bUHix...eature=related
Super, że obydwoje mają z tego radochę

Ten drugi link - extra, ale to już by trzeba choreografa zatrudnić, no i ludzi chętnych znaleźć. a poza tym to już się takie trochę przedstawienie robi...

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-07-04 o 22:19
Stary 2009-07-04, 23:24   #1299
Monisia_1331
Rozeznanie

Witam po latach mojej nieobecnościCała VII część mnie ominełaale nie jestem w stanie tego nadgonićTe filmiki z pierwsztch tańców są świetne...nie wiedziałam że ludzie tak robiąBardzo kreatywne,że tak powiem.

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 08:35   #1300
szana
Zadomowienie

cześć Wam
śpicie czy co?
Stary 2009-07-05, 08:48   #1301
lain
Zakorzenienie

ja wlasnie wstalam i lecze kaca
heh wczoraj zamiast isc do knajpy na miasto to na spontana kupilismy grilla i wszelkie potrzebne akcesoria i pojechalismy na miasteczko studenckie grillowac na trawce taka ladna pogoda byla, ze szkoda bylo jej nie wykorzystac
fajny byl klimacik, bo grillow to tam chyba z 10 rozpalonych stalo i wszedzie unosil sie zapach kielbasek jedna wielka grillowa imprezka
waaaakacje

(tylko dzis juz sie cos pogoda schrzanila nasz wyjazd w Tatry w przyszyly weekend stoi pod znakiem zapytania, bo prognozy nie nastrajaja optymistycznie )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-05, 09:14   #1302
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja wlasnie wstalam i lecze kaca
heh wczoraj zamiast isc do knajpy na miasto to na spontana kupilismy grilla i wszelkie potrzebne akcesoria i pojechalismy na miasteczko studenckie grillowac na trawce taka ladna pogoda byla, ze szkoda bylo jej nie wykorzystac
fajny byl klimacik, bo grillow to tam chyba z 10 rozpalonych stalo i wszedzie unosil sie zapach kielbasek jedna wielka grillowa imprezka
waaaakacje

(tylko dzis juz sie cos pogoda schrzanila nasz wyjazd w Tatry w przyszyly weekend stoi pod znakiem zapytania, bo prognozy nie nastrajaja optymistycznie )
to wczorajszy wieczorej serio wyszedł super to było oblewania sesji?
ja mam nadzieje,że pogoda się poprawi bo chciałam nad morze na plażę się wybrać wreszcie a tu ja kończę naukę a pogoda robi psikusa

znalazłam chyba fajny pomysł na ten pokaz dla rodziców tzn nie tak samo ale chodzi o to,że najpierw przedstawić rodziców jak byli mali i jakaś fajna muzyka(tylko nie wiem co,pomożecie?) i potem ,że się poznali,ich krótka historia miłości a potem owoce tych miłości czyli my i o nas trochę i jakoś w tle ze śmiesznymi i wzruszającymi piosenkami na zmianę czy jakoś może jakiś pomysł co do tego?
a tu to co mnie zainspirowało,ale powtarzam,że to tylko pomogło mi na coś wpaść a nie zrobię tak samo
http://www.youtube.com/watch?v=H8MS5spRius
Stary 2009-07-05, 09:39   #1303
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

nadszedł czas na relacje z wesela siostry

przede wszystkim sliczie wyglądała i stwierdziłam że nie ma sensu chyba szyć sukni tylko wypożyczyć z salonu-wychodzi tyle samo kasy. ale dobra wracając do tematu to msza była bardzo pieknie przeprowadzona. tata prowadził siorkę do ołtarza, pan młody czekał z nieciepliwością, jak tata oddawał sis w ręce Pana Młodego pocałował ją w puliczek, siostra się popłakała ze wzruszenia, przysięgę mówili sami- jak też tak chcę, już kiedyś chciałam, ale teraz wiadomo będzie się porównywać i będą mówić żę zgapiliśmy to od nich.. kościół bardzo ładnie ubrany, jak wychopdzili sypalismy płatkami, troszkę ryżu, moniet i były puszczane bańki mydlane. sala bardzo fajna-ja też tam mam bardzo dużo jedzenia, ładnie potem zapakowali bo trzeba było wywieźć rano. zespół też fajny ale robił za dużo przerw w miedzyczasie. pierwszym tańcem był walc.. bardzo ładnie im to wyszło, ale sis ma kolezanke instruktorke tańca i lekscje mieli za friko więc więcie
ogólnie bardzo wszystko się fajnie udało

jakbyście mieli jakieś pytania to piszcie bo pewnie coś przeoczyłam.

no i zostało bardzo dużo owoców, napoi i wódki.

a i siostra nie miała wesolnu i to fajnie wyglądało i chyba przekonałam się do sukni z trenem bo miała tak fajnie na wierzchu podpiety i nie dośc że fajnie to wyglądało to ani razu sie nie odpiął

pogodę mieli super, cały tydzień lało i na nastepny dzień też, tylko w dniu ich slubu było słoneczko

a i dzień przed slubem były butelki-porter nie wiem jak u Was się to zwie.. na nastepny dzień były poprawiny, wszystko na ogrodzie, tylko musieliśmy się za każdym razem zwijać do domu bo padało
ja chcę zrobić butelki tydzień przed slubem

a i sesję zdałam.. normalnie z egzaminów dostałamn 2x4.5 i 2x5, a w indeskie tylko jedna 3 z takich głupich ćwiczeń, ale stypensium będzie to teraz będę zbierała na suknie

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-07-05 o 09:43
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 09:44   #1304
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

nadszedł czas na relacje z wesela siostry

przede wszystkim sliczie wyglądała i stwierdziłam że nie ma sensu chyba szyć sukni tylko wypożyczyć z salonu-wychodzi tyle samo kasy. ale dobra wracając do tematu to msza była bardzo pieknie przeprowadzona. tata prowadził siorkę do ołtarza, pan młody czekał z nieciepliwością, jak tata oddawał sis w ręce Pana Młodego pocałował ją w puliczek, siostra się popłakała ze wzruszenia, przysięgę mówili sami- jak też tak chcę, już kiedyś chciałam, ale teraz wiadomo będzie się porównywać i będą mówić żę zgapiliśmy to od nich.. kościół bardzo ładnie ubrany, jak wychopdzili sypalismy płatkami, troszkę ryżu, moniet i były puszczane bańki mydlane. sala bardzo fajna-ja też tam mam bardzo dużo jedzenia, ładnie potem zapakowali bo trzeba było wywieźć rano. zespół też fajny ale robił za dużo przerw w miedzyczasie. pierwszym tańcem był walc.. bardzo ładnie im to wyszło, ale sis ma kolezanke instruktorke tańca i lekscje mieli za friko więc więcie
ogólnie bardzo wszystko się fajnie udało

jakbyście mieli jakieś pytania to piszcie bo pewnie coś przeoczyłam.

no i zostało bardzo dużo owoców, napoi i wódki.

a i siostra nie miała wesolnu i to fajnie wyglądało i chyba przekonałam się do sukni z trenem bo miała tak fajnie na wierzchu podpiety i nie dośc że fajnie to wyglądało to ani razu sie nie odpiął

pogodę mieli super, cały tydzień lało i na nastepny dzień też, tylko w dniu ich slubu było słoneczko

a i dzień przed slubem były butelki-porter nie wiem jak u Was się to zwie.. na nastepny dzień były poprawiny, wszystko na ogrodzie, tylko musieliśmy się za każdym razem zwijać do domu bo padało
ja chcę zrobić butelki tydzień przed slubem

a i sesję zdałam.. normalnie z egzaminów dostałamn 2x4.5 i 2x5, a w indeskie tylko jedna 3 z takich głupich ćwiczeń, ale stypensium będzie to teraz będę zbierała na suknie
a oczepiny były?

fajnie ,że się wszystko udało a fotki wrzucisz?

gratulacje (ocenki)
Stary 2009-07-05, 09:53   #1305
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a oczepiny były?

fajnie ,że się wszystko udało a fotki wrzucisz?

gratulacje (ocenki)
a no były były chyba 3 zabawy, podziekowania dla rodziców, rzuciałam się bukiet i złapałam, ale złapał musznik mój brat więc powtarzali spytam się siosrze czy mogę wrzucić, bo same rozumiecie
Stary 2009-07-05, 09:56   #1306
szana
Zadomowienie

Cytat:
a no były były chyba 3 zabawy, podziekowania dla rodziców, rzuciałam się bukiet i złapałam, ale złapał musznik mój brat więc powtarzali spytam się siosrze czy mogę wrzucić, bo same rozumiecie
aha

jasne wrzuć przynajmniej te co Ty jesteś a jak siostra pozwoli to i z nią
Stary 2009-07-05, 09:58   #1307
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
juhuuuuu to już wszystkie mamy wakacje
kto ma to ma

jutro mam obronę naprawdę się boje

zmykam poczytać jeszcze... buziaki i miłego dnia

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 10:24   #1308
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
jutro mam obronę naprawdę się boje
nie peniaj to formalność
a ja wstałąm o 11:00 nawet się jeszcze nie umyłam idę do łazienki później do Was i poczytać i gram dalej w simsy bo wczoraj grałam tylko 8 godzin

440 dni do ślubu

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-05 o 10:49
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 11:05   #1309
lain
Zakorzenienie

Cytat:
to wczorajszy wieczorej serio wyszedł super to było oblewania sesji?
dla mnie toblewanie sesji dla TZa i kolegi to bylo oblewanie obrony, a dla reszty w sumie ot grill

Cytat:
znalazłam chyba fajny pomysł na ten pokaz dla rodziców tzn nie tak samo ale chodzi o to,że najpierw przedstawić rodziców jak byli mali i jakaś fajna muzyka(tylko nie wiem co,pomożecie?) i potem ,że się poznali,ich krótka historia miłości a potem owoce tych miłości czyli my i o nas trochę i jakoś w tle ze śmiesznymi i wzruszającymi piosenkami na zmianę czy jakoś może jakiś pomysł co do tego?
a tu to co mnie zainspirowało,ale powtarzam,że to tylko pomogło mi na coś wpaść a nie zrobię tak samo
ja powiem tak - powinno byc: nie za dlugo, zabawnie i z jajem. i mysle, ze lepiej to zrobic jakby o trzech parach (w sensie np o Twoich rodziach to ich zdjecia na zmiane), a nie o kazdej osobie z osobna, bo to juz 6 osob sie robi i wieje nuda i znuzeniem
i wiecej wlasnie czegos smiesznego niz wzruszajacego smieszne rzeczy tez wzruszaja, a do tego klimat wesela to powinna byc zabawa a nie ocieranie lez

Cytat:
a ja wstałąm o 11:00 nawet się jeszcze nie umyłam idę do łazienki później do Was i poczytać i gram dalej w simsy bo wczoraj grałam tylko 8 godzin
a co na to Tadzik?

zaopatrzylas sie w plastry i chyba nic z tego nie wyniknie jak tak bedziesz zalegac przed kompem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-05, 11:05   #1310
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

hej
a ja wczoraj byłam na imprezie ze znajomymi i było super i wreszcie się nie spiłam
a zaraz jak się nie rozleje jedziemy na Zakrzówek bo znajomi "poprawiny" wczorajszej imprezy robią
a wieczorkiem kino
Stary 2009-07-05, 11:12   #1311
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
a wieczorkiem kino
na co idziecie?

uwazajcie na tym Zarzowku, bo dzis moze jakas burza przejsc
Stary 2009-07-05, 11:17   #1312
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
na co idziecie?

uwazajcie na tym Zarzowku, bo dzis moze jakas burza przejsc
Na "Ja cię kocham a ty z nim" a co do Zakrzówka to właśnie wiem, miało być wylegiwanie się na słoneczku i kąpiel a tu chmury, ale może na chwilkę skoczymy
Stary 2009-07-05, 11:19   #1313
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Tu jest scenariusz dnia matki http://www.profesor.pl/mat/n11/n11_i...php?id_m=11866 to można jakieś piosenki z tych wybrać, np. zdjęcie mamy ze szkoły i piosenka "najpiękniejsza w klasie" itp.
O a przy zdjęciu taty można dać tylko taki fragment "Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem, hej!" i tu zdjęcie taty.

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-07-05 o 11:22
Stary 2009-07-05, 12:02   #1314
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka!
a mnie burza obudziła, uuuuu

relacja z wesela pierwsza klasa,

Stary 2009-07-05, 12:19   #1315
can't be perfect
Wtajemniczenie

a ja się zastanawiam czy to wszystko ma sens.. tyle przygotowań a noc taka krótka.. i dzisiaj PM mi juz zaczęła mówić jaki to nie mogłabym mieć bukiet, że mam wziać sobie tulipany.. chwila przecież to MÓJ slub, ona już swój miała i troszkę mam poprsuty humor. teraz będzie porównywanie, już mówiła że miała ładniejszy bukiet i wesele niż moja starsza sis więc więc co u mnie będzie wszystko mają najlepsze.. ale ja nie pzrywiązuję do tego aż takiej uwagi a że oni chcieli mieć wszystko perfekcyjnie to mieli, ja nie muszę tak mieć..
Stary 2009-07-05, 12:26   #1316
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się zastanawiam czy to wszystko ma sens.. tyle przygotowań a noc taka krótka.. i dzisiaj PM mi juz zaczęła mówić jaki to nie mogłabym mieć bukiet, że mam wziać sobie tulipany.. chwila przecież to MÓJ slub, ona już swój miała i troszkę mam poprsuty humor. teraz będzie porównywanie, już mówiła że miała ładniejszy bukiet i wesele niż moja starsza sis więc więc co u mnie będzie wszystko mają najlepsze.. ale ja nie pzrywiązuję do tego aż takiej uwagi a że oni chcieli mieć wszystko perfekcyjnie to mieli, ja nie muszę tak mieć..
To będzie TWÓJ ślub i to TY masz być zadowolona, a nie inni. Wybierz bukiet jaki Ci się podoba i wszystko inne też według swojego i TŻta gustu. Jak oboje będziecie zadowoleni po weselu to znaczy, że było udane. Gadaniem innych osób nie ma co się przejmować. Tak czy siak będą tacy co Cię obgadają na koniec. Nie ma co się starać zadowolić wszystkich bo to i tak się nie uda. To będzie Wasze święto!
Stary 2009-07-05, 13:58   #1317
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:

Kasia, wakacje masz a Ty pół dnia przed komputerem

Cytat:
Ja bym na takie gadanie odpowiedała wprost tym obgadującym osobom, że to zawsze tak jest, że ktoś musi obgadać i że mam to w
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 14:41   #1318
szana
Zadomowienie

Cytat:
d
ja powiem tak - powinno byc: nie za dlugo, zabawnie i z jajem. i mysle, ze lepiej to zrobic jakby o trzech parach (w sensie np o Twoich rodziach to ich zdjecia na zmiane), a nie o kazdej osobie z osobna, bo to juz 6 osob sie robi i wieje nuda i znuzeniem
i wiecej wlasnie czegos smiesznego niz wzruszajacego smieszne rzeczy tez wzruszaja, a do tego klimat wesela to powinna byc zabawa a nie ocieranie lez
wzięłam rady do serca
masz racje i zrobię tak,że przedstawię ale tylko po jednym zdjęciu i od razu pary potem tylko jeszcze nie wiem jak to ułożyć żeby było dosyć śmiesznie

Cytat:
Tu jest scenariusz dnia matki http://www.profesor.pl/mat/n11/n11_i...php?id_m=11866 to można jakieś piosenki z tych wybrać, np. zdjęcie mamy ze szkoły i piosenka "najpiękniejsza w klasie" itp.
O a przy zdjęciu taty można dać tylko taki fragment "Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem, hej!" i tu zdjęcie taty.
o i taki początek zrobię tylko jak z piosenek wyciąć fragmenty?

Cytat:
TY się nie przejmuj nikim! To będzie dzień i nos Twoja i Twojego TŻ!!! Wy macie być szczęśliwi! a i tak pewnie będzie tak,że będą wszyscy gadali,że Twój ślub był najlepszy:

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-07-05 o 16:19
Stary 2009-07-05, 16:53   #1319
can't be perfect
Wtajemniczenie

a co tutaj takie pustki dzisiaj??

ja własnie wróciłam ze spotkania z TZtem.. od jutra zaczynam 4-tygodniowe ptraktyki.. na szczęscie nie będą trwały długo bo od 9-12,13 więc coś z tych wakacji bedę miała

ja juz nie będę się przejmować zrobimy wszystko po swojemu

a czy wypada iśc w sukience za kolana do ślubu??

a co do zabaw to zazwyczaj są dla gości, a znavcie jakieś zabawy dla Państwa Młodych?

no i chcemy żeby nasz kamerzysta porobił troszkę zdjęc tez na sali, bo w sumie nie ma to jaqk profesjonalne zdjęcia, bo z naszego aparatu tak sobie wyszły

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-07-05 o 16:55
Stary 2009-07-05, 17:01   #1320
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a co na to Tadzik?
zaopatrzylas sie w plastry i chyba nic z tego nie wyniknie jak tak bedziesz zalegac przed kompem
nic nie mówił, ogląda teraz jakiś program na National Geogr.
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

Kasia, wakacje masz a Ty pół dnia przed komputerem
no są wakacje-mam wolne to gram wiesz zaczynam szukać pracy i później jak już zacznę to nie będzie czasu na granie

właśnie z grilla wróciliśmy, idę grać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości