![]() |
#1081 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy mam duży cellulit? oceńcie! - fotki
jeszcze raz baaaardzo Wam dziękuję za to, że tak mnie podbudowałyście!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1082 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedys walczylam szczotka do wlosow ale efektow wielkich nie zauwazylam.
![]() |
#1084 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Miałam nadzieję, że popatrzę sobie na cellulit. Jestem strasznie ciekawa jak on wygląda i czy go mam ![]() Bo pomarańczowa skórka to wiem, ale co dalej ![]() ![]() Co do rozstępów. Jakiś czas temu zobaczyłam coś dziwnego na moich udach. Koleżanka powiedziała mi, że to rozstępy. Minęło parę miesięcy i już tego nie mam ![]() ![]() Aha, odstawienie tabletek anty mogło spowodować rozstępy? Wiem, wiem. Głupie, ale to dla mnie czarna magia. p.s. Zeby nie było, że się to wątku wciniam to: fajny tyłek ![]()
![]() |
![]() |
#1085 |
esplori
|
celulitu nie ma, sa rozstepy na posledkach ale mysle ze nie sa szczegolnie zauważalne, my na zdjęciach od razu wiemy na co patrzec wiec nam sie rzuca w oczy
![]() ![]()
![]() |
#1086 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Sama jestem ciekawa... Boję się opalać żeby się nie okazało, że stają się bardziej widoczne na tle ciemniejszej skóry. Nie wiem czy one też się opalą, czy zostaną bielutkie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Rozeznanie
|
ty nie masz cellultu i smialo lec na plaze i ciesz sie swoim cialem
![]() tak odnosnie walki z cellulitem to ja mam zdanie ze dieta to czynnik najbardziej wpływajacy na niego. ja np obserwuje jego wystepowani ekiedy zaczynam jesc duzo złych rzeczy, kiedy jem na miescie itp a kiedys mialam taka diete ktora byla bardzo restrykcyjna jesli chodzi i dobor produktów, nie o ich ilosc ale likwidowala cellulit praktycznie stuprocentowo. uwierzcie ze jedzenie zdrowych rzeczy pozwala likwidowac ten problem. ta dieta byla ostra ale zwykle zmiany w jadlospisie, jedzenie nieprzetworzonych rzeczy (latem jest to łątwiejsze, mamy tyle warzywek i owocow ! ![]() i oczywiscie kremy peelingi i masaze i po cellulicie ;D
![]() |
#1088 |
Rozeznanie
|
normalny masz tyłek przecież? tez mam rozstepy na tyłku i jakos juz mam to w nosie, nawet jesli pojawi sie jakis mini cellulit czego nie zaobserwowałam to sie go pozbede, a rozstepów mam wiele wiecej, bo za szybko schudłam i mam je na wewnetrznej strone ud-nie marudze, bo inni maja gorzej i ty tez nie powinnas bo zgrabna jestes
![]() ![]()
![]() |
#1089 |
Raczkowanie
|
Ty chyba nie widziałam cellulitu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Wtajemniczenie
|
Też mam taki "niby celulit"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Przyczajenie
|
Dot.: kosmetyki antycellulitowe, najlepszy krem na cellulit
Jeżeli chodzi celulit to mam wrażenie,że swego czasu przetestowałam wszystko, co jest na rynku.Efekt mizerny
![]() ![]() Polecam Clarinsa! Poszukajcie i sprawdzcie. Edytowane przez Sahara9 Czas edycji: 2009-07-22 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Przyczajenie
|
Dot.: kosmetyki antycellulitowe, najlepszy krem na cellulit
[QUOTE=agulek26;12190602]Ja również walczę od 2 miesięcy z cellulitem i muszę przyznać,że efekty są widoczne i zadowalające.
Agulek mam pytanko.Jakie cwiczenia stosujesz na silowni? i w jakim stopniu zawansowania mialas celulit?Bo ja juz watpie ze cokolwiek mi pomoze;( Biegam 3-4 razy w tygodniu i stara sie brac zimne prysznice ![]() ![]() A i mam jeszcze jedno pytanko,slyszalam ze w aptekach sa tabletki na celulit,czy moze ktoras z Was wie czy one daja jakies rezultaty?Wiem ze sa dosc drogie ale czy skuteczne? Pozdrawiam Was goraco i prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: CELLULIT- PORADŹCIE!!!!!!
bez masazu, diety i ruchu żaden cellulit nie zniknie, chocbys uzywala kremu za 500 zlotych
kremy antyc. tylko ujędrniają trochę skóre i nic poza tym, gdyby pomagaly w likwiedacji cellulitu juz bym sie go dawno pozbyla (bo stosuje kremy codziennie od kilku lat)..
![]() |
#1094 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: CELLULIT- PORADŹCIE!!!!!!
Cytat:
A co to ma byc za dieta? ja jestem osoba dosc szczupla i w ciagu dnia bardzo malo jem,nie regularnie i co wpadnie mi w rece ![]() ![]() ![]() DZIEWCZYNY A CZY KTOREJS Z WAS UDALO SIE GO ZWALCZYC I W JAKIM CZASIE TEGO OSIAGNELYSIE?BLAGAM POMOZCIE MI Z TYM DZIADOSTWEM,BO SAMOPOCZUCIE U MNIE CORAZ GORSZE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
|
Dot.: Clarena cellulit
ja jestem w trakcie robieia kuracji u kosmetyczki
w domu tylko mam peeling i sorbet. po 3 zabiegach skóra jest wyraznie gładsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Przyczajenie
|
Dot.: Clarena cellulit
Używałam .Super sprawa
nakładałam krem pózniej owijałam sie folia ipod kołderke.przewaznie spałam cała noc,czasmi w nocy sciagałam bo nie wygodnie ale efekty Rewelacyjne!!!Skóra super odzywiona napieta gładka i celulit mniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cellulit Stop Extra ( cellulitis , celuit ) - niezwykła maseczka
witam,
a ja wlasnie dzis pierwszy raz uzylam cellulit stop noi wsumie troszke pieklo ,trzymalam pol h i zmylam i wsumie juz jest ok, mam lekko czerwona skore ale mysle ze do jutra bedzie ok. tylko zastanawiam sie ile tej papki powinnam dawac i ile ja trzymac bo na ulotce pisze ok pol h ale czy chodzi o rowne pol h czy dluzej? i jeszcze sie zastanawiam czy moge dac po tym zabiegu na skore balsam? jesli ktos uzywa to prosze o podpowiedz ![]() skora wsumie jest gladka ale mysle ze na efekty trzeba czekac dluzej bo wkoncu nie ma cudownego leku na ten shit ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Raczkowanie
|
cellulit czy nie cellulit?
Od dłuższego już czasu (ponad rok) intensywnie walczę z cellulitem. No i właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy to na pewno jest cellulit. Próbowałam już wszystkiego, od specyfików "wewnętrznych"; inneov, cellasene poprzez kremy, masaże skończywszy na odpowiedniej diecie i sporcie...
Nie będę dokładnie opisywać tych wszystkich czynności, bo nie chce przynudzać ![]() ![]() ![]() Dlatego zastanawiam się, czy to może nie jest cellulit ale co innego. Będę wdzięczna za jakieś sugestie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Dot.: cellulit czy nie cellulit?
Może mało elastyczna skóra? Nie schudłaś jakoś sporo ostatnio?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
Moze wystarczy ujedrnic skore w tych okolicach?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
A moze rozstepy? Tak srednio wiem o co Ci chodzi po tym opisie...moze rzeczywiscie brakuje jedrnosci...ale skoro cwiczylas, kremowalas itp to powinno troche ustapic...bo jesli to rozstepy to najprawdopodobniej by nie ustapily.
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
No ale swieze rozstepy sa koloru czerwonego.. te starsze natomiast biale, wiec raczej z twojego opisu nie wynika aby to byly rozstepy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Raczkowanie
|
Rozstępy to nie są na pewno, te swoją drogą mam, pojawiły mi się, kiedy rosłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Raczkowanie
|
A moze lepiej wybrac sie do salonu kosmetycznego w ktorym oferuja zabiegi na cialo i przejsc choc jedna serie zabiegow.. guam.. itp. moze to pomoze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Wtajemniczenie
|
krem na bazie kwasu hialuronowego, kuracja algami ( likwidują cellulit ) , ultradźwięki, endermologia-> może tego spróbuj zresztą są też inne przydatne rzeczy ale dużo by wypisywać.
Wydaje mi się że jednak to cellulit natomiast trudno stwierdzić bez obejrzenia i palpacji. na rozstępy - dobre też algi, morszczyn pęcherzykowaty, kwas hialuronowy Edytowane przez Dualstar Czas edycji: 2009-11-11 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Raczkowanie
|
Dzięki za rady. Przyznam, że byłam pewna, że to cellulit jednak ostatnio zaczęłam się zastanawiać, bo nic a nic nie działa na to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny,
a jakie są skutki - tzn. czy widoczne - uzycia tego gotowego preparatu, badx wykonanego samodzielnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Wtajemniczenie
|
nikt sie nie podzieli informacjami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Przyczajenie
|
Witam.ja również mam taką dolegliwość.jestem osoba szczupłą a uda mam całe zwłaszcza z przodu pofalowane wygląda podobnie jak celulit.również myślałam dłuższy czas,że to celulit byłam u naczyniowca stwierdził,że to obrzęk limfatyczny.byłam również na usg dooplera ,które wykazała,ze przepływy żył mam czyste i stwierdził,że to nie obrzęk więc już nie mam pojęcia co to jest.mam już dość może ktoś nam pomoże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Raczkowanie
|
To chyba rzeczywiście mamy ten sam problem. Zapomniałam dodać, że rzeczywiście dolegliwość dotyczy przedniej części ud. Tył jest praktycznie gładki. Mam niewielki cellulit w okolicy pośladków - tak to jest niezaprzeczalny cellulit
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.