|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cześć
Ale ja się stęskniłam za tym wątkiem!
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wątek za Tobą też
|
#1173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hej Karolinko
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lepszego nie mialam, XL Sephory dopiero robil mi krzywde i plackowal. tak samo poprzednia wersja, taki plasko sciety, a fuj. ten jest idealny i do brazera, i do rozu.kupilam sobie wczoraj fajny zestaw podrozny Deborah - balsam ujedrniajacy, zel i szampon w jednym, krem do buzi i mleczko oczyszczajace. wszystko to w pojemnosci 50ml, w kosmetyczce
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-07-04 o 20:58 |
|
|
|
|
#1175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę a ja to nie umiem długo z wyimaginowaną, bo mi się rozsynchronizowują ręce i nogi Cytat:
![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() Nikt nie próbował biodermy akn mat 30 w sprayu? czytałam kwc, ale wiecie, to jednak nie to
|
|
#1176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja sobie chyba jeszcze poskacze, a co ![]() Jak nie będe mogła wstać z łóżka, to po prostu nie wstane. Niedziela będzie, moge przeleżeć cały dzień ![]() Znalazłam śmieszne ćwiczenia antycellulitowe na YT http://www.youtube.com/watch?v=zoJQOapc9cY tu cz. 1: http://www.youtube.com/watch?v=8QXGt6-cb1M A moze tylko mi się śmieszne wydają. W ogóle ta pani jest śmieszna (bo ja mam "inne" poczucie humoru i nie każdy je rozumie )
|
|
#1177 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
spędziłam fajny dzień, kosząc trawę przez 7h w pełnym słońcu
na takiej samojezdnej kosiarce-traktorku.![]() ja kupiłam swoją Luksję w Rossmannie jutro jadę do Warszawy, od poniedziałku zaczynam praktyki, odrobinę mi się nie chce już ![]() zizku dzięki za informację o przecenach
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja lubię kupować hurtem i chciałabym na raz wszystkei 6 zeli kupić więc muszę tamte skończyć
A jeszcze tę Baleę miałam dorwać na Kazimierzu i ciagle mi tam nie po dordze- może jutro skoczę na rowerze? z nowej Joannowej mam peeling w zapasach
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czerwień kupiłam już wcześniej(jestem zachwycona tym odcieniem).
|
|
#1181 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a innych nie znam ![]() a nie za nami? ![]() musisz wpadać częściej Cytat:
bardzo dobry jest ten lakier (poza tym, że ściera się z końcówek nie mam mu nic do zarzucenia)a róż ![]() Cytat:
(a jaki? )Lizzie, masz/miałaś You Rebel Lite Benefitu? Kojarzy mi się, że miałaś w zbiorach.. Chciałabym kupić na lato, ale nie wiem, czy nie będę się z nim za bardzo świecić..
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
ale u mnei jeszcze mama ma głos (to znaczy finanse ) a siostry się nie dołożą antycellulity 2 w kolejce, ale coś pomarańczowego nie ma kto używać i chyba będzie do stóp ![]() Cytat:
ale czerwień mnie przyzywa coraz głośniej ![]() http://www.bell.com.pl/index.php?opt...314&Itemid=239 łaskawie umieścili to na stronie wreszcie
|
|
#1184 |
|
|
Organzzo lakier marki Sephora, z serii tych malutkich, są takie 4 limitowane odcienie. I jeden to taki wesoła różowa czerwień
ale pomyślałam, że pewnie dziwnie bym się w takim kolorze czuła.
|
|
#1185 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Ja całe życie malowałam pazurki tylko bezbarwną lub cielistą odżywką a teraz śmigam na co dzień w czerwieni albo granacie i super się czuję tak jakoś eleganciej
|
|
#1186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda.. Już testując na dłoni widziałam, że się błyszczy ciut za długo, może następnym razem poproszę w S. o próbkę przydałoby mi się coś takiego koloryzującego Cytat:
jak nie teraz, to kiedy
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-07-04 o 22:40 |
||
|
|
|
#1187 |
|
|
Tak, niby macie rację
pomyślę nad nim jeszcze, póki co jakoś strasznie mnie kusi. Tylko tak delikatne o sobie przypomina ![]() lizzie znowu mam pytanie o pudry sypkie. Mogłabyś porównać pryzmy sypkie (masz Soft White?) z Lucidity?
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Uff prawie nadrobiłam
Jeszcze kilka stron, ale to już chyba jutro rano ![]() Przede wszystkim Ninko gratulacje zdanej matury ![]() Kiedy się nam wprosisz na herbatkę? ![]() Cześć Elu Że za Wami to oczywiste ![]() Nie mam jeszcze netu w mieszkaniu, chcieliśmy się załapać na fajną promocję netu i kablówki i musieliśmy trochę pokombinować z umową, więc wszystko wydłużyło się w czasie ![]() Ale już w tym tygodniu na pewno będę mieć, więc wrócę ![]() Nosku gratuluję tak wysokiej średniej Przede mną jeszcze jeden egz. a właściwie formalność. Wczoraj zdałam mega trudny test i w nagrodę kupiłam sobie piękne, ciemno fioletowe szpilki ![]() I już nie ma zestawów Galenica w ZT A tak chciałam kupić, bo zakochana jestem w maseczce
|
#1189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I tak jak Organzza nie mam im nic do zarzucenia poza lekkim ścieraniem. Już jedna warstwa ładnie kryje, bez smug. Więc na czerwień jak najbardziej namawiam
|
|
#1190 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) to jednak trochę mnie bielił, fajnie rozświetlał i w ogóle ale sprawdzał się głównie zimą. Pryzm mogę używać nawet teraz i od razu super się wtapiają w skórę, nie bielą, dosyć długo matują i wydaje mi się, że są drobniej zmielone. Jedyny ich minus to sposób aplikacji, z tych części wysypuje się nierówno, myślałam nad tym żeby je przesypać do innego pudełka i wymieszać, ale jakoś nie chce mi się za to zabrać, one strasznie się pylą przy wysypywaniu, na pewno sporo byłoby na dywanie albo w powietrzu Bardzo zadowolona jestem też z sypańca nawilżającego Shiseido, ma ładny beżowy kolor, może jest trochę grubiej zmielony ale matuje na dłużej niż pryzmy i Lucidity. Jak dolar trochę spadnie to może szarpnę się na jeszcze jedno opakowanie na Tru. A idzie, idzie, powoli ale idzie Mam nadzieję, że szybko podłączą ci net i będziesz częściej do nas zaglądać (no i na spotkania częściej wpadać ). Sesja już prawie za tobą, nie będzie wymówki
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i ledwo co mi jakaś nadmiarowa kaska spłynęła chociaz fizycznei jeszcze lezy w portfelu to już wydana
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam tylko na moment, żeby złożyć Pakoście spóżnione życzenia
Spełnienia marzeń! ![]() I buziaki dla Was Teraz siedzę na chwilę na kompie u kumpeli w Poznaniu i korzystam
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-07-04 o 23:39 |
|
|
|
#1193 | |
|
|
Cytat:
i strasznie się cieszę, że mam nowe dwa kusidła ![]() albo jeszcze jedno (ooooostanie) pytanie. Soft White nie są różowe? ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Karolinko, Yen miło Was widzieć podłączajcie się szybko do "tych Internetów" i wracajcie
|
|
|
#1194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pryzmy, mimo że posiadają jedną kostkę różową wcale mnie nie różowią (a na pewno bym to zauważyła, gdyż mam płytko unaczynioną skórę i jestem na róż w pudrach uczulona). Z tym że akurat ta kostka u mnie najwolniej się zużywa, chyba naprawdę rozwalę to pudełko i przesypię puder do innego, bo w końcu zostanie mi jedna czy dwie kostki pudru na koniec i nie będzie nadawał się do użytku![]() Godny polecenia ( a nawet bardzo ) jest też sypaniec Kanebo, ale to też raczej na zimę, bo trochę może bielić. Ale jak ładnie ujednolica skórę
|
|
#1195 | |
|
|
Cytat:
wychodzi na to, że muszę mieć co najmniej 4 pudry sypkie ![]() Ale skoro mam Lucidity, to mogę sobie tak trochę testować coś innego na boku już chyba ze dwa lata dzielnie im się opieram ![]() jeszcze raz dzięki za pomoc
|
|
|
#1196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak na serio to wydaje mi się, że Kanebo jest bardzo podobny do Lucidity, więc jeśli EL ci pasuje, to Kanebo nie musisz koniecznie mieć Choć K. moim zdaniem jednak mniej bieli niż EL, ale to już pewnie kwestia indywidualna i zależność co kto lubi. Ja w każdym razie ostatnio używam głównie pryzm jako puder wykończeniowy i spisują się na medal.
|
|
#1197 |
|
po prostu Em :)
|
Dziewczyny, nie wiecie co z true?
|
|
#1198 |
|
czyli Endżi
|
Nosku, jaki kupon
?I jakie dwa zapachy potrzebujesz aktualnie do kolekcji ?Kurczę, przeczytałam o sephorowych promocjach na gazecie i podobno przewijają się tam niektóre waniliowce za bagatelka 29złociszy. Hm, chyba zrobię malusi zapasik wanilii z paczulą. Przepiękna jest i bardzo komplementogenna. A właściwie nie wiem czy zrobię, bo mam dylemat w którą stronę pójść z moim perfumoholizmem Mam swoje dwa signature scents, ale za bardzo kocham świat perfum żeby się ograniczać tylko do nich. Ale z drugiej strony posiadanie tych najmojszych z moich i używanie tylko ich wydaje mi się szalenie seksowne, eleganckie i z klasą ... A flakonów mam z 50
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Pobalowałam wczoraj trochę u koleżanki na urodzinach, obżarłam się chipsami i tortem czekoladowym i całe moje odchudzanie diabli wzięli. Ale za to przynajmniej było śmiesznie, nie ma to jak porobić sobie głupie fotki pod wpływem % ![]() Karolinko, Yen witajcie ![]() sleepy jakie ładne kolorki, ja aktualnie mam na pazurkach czerwień PR. O ja też jestem ciekawa co z true? Urodziła już? ![]()
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ![]() Dawno mnie nie bylo ale mialam ostatnio male przygody. Podczas czwartkowej burzy spalił sie mój komputer Wróciłam z pracy do domu, chciałam odpalić go i już jest dead na zawsze Dzięki Bogu tata oddał mi swojego laptopa - ci rodzice to zawsze poratują w kryzysie ![]() Wczoraj spędziłam cudny dzionek z Gayenką, która jak zawsze mega poprawia mi humor i sprawia że świat nabiera kolorów i barw ![]() Zizku dzieki Tobie Skorzystałyśmy z Sephorowej promocji tzn. ja skorzystałam i stałam się posiadaczką The Rock ![]() Jeszcze kupiłam dwie bluzeczki - żółtą w Orsayu i pomarańczową koszulową w C&A ![]() A potem poleciałam na urodzinową imprezę i wstałam po 3 godzinach snu. Jedno mnie zastanawia - dlaczego po imprezach mam idealnie czystą cerę ? po prostu marzenie ![]() Imprezowanie mi służy
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-07-05 o 08:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

ja lepszego nie mialam, XL Sephory dopiero robil mi krzywde i plackowal. tak samo poprzednia wersja, taki plasko sciety, a fuj. ten jest idealny i do brazera, i do rozu.
Udaję, że mam 

czytałam kwc, ale wiecie, to jednak nie to

), a innych nie znam