|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
Riana cieszę się że u Ciebie ok, troszkę się o ciebie martwiłam...Poza tym średnio mnie tutaj dziewczyny dostrzegają...Bielizna super, podobna do mojej, zamówiłam i we wtorek idę ją odebrać ![]() Nadal nie wiem ile tego wina kupić??? :confus ed:
|
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
To nie są wykałaczki kochana.
Druciki. Ja je miałam w domu,ale w każdym sklepie z takimi rzeczami powinny być. |
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze isc do mojego organisty i sie zapytac, czy moze 2 utwory nam zagrac saksofonista (wejscie i ave maria) a potem juz niech organista sobie gra. szczerze, to nie wiem ile tych utworów jest w kosciele. a to ty miałas probe generalną?? ksiądz sie zgodził?? a co masz na wejscie, wiesz juz moze?? ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- a to solarium to dla TZ sie pytałam. blady jest a na slub móglby sie oplalic. zastanawiam sie tez czy te promienie na solarium nie zaszkodzą mu w pewne miejsce wiem, wiem głupie pytanie ale jakos tam mnie nurtuje
|
|
|
|
|
#4384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Riana moja też już mi się średnio podoba!!! ALe to podobno normalne, niektóre dziewczyny też tak miały!!Dopiero zauważyłam Twoje fotki...ależ jestem rozgarnieta! Edytowane przez groszek80 Czas edycji: 2009-07-05 o 11:32 |
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
tak cienko sie pogoda zapowiada na lipiec
http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm
|
|
|
|
#4386 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki czy taki gorset pasuje pod suknie ślubna czy lepiej sobie zostawic na noc poślubną bo wygrałam licytacje
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=667984222 Wiem ,że b. żadko pisze i pewnie nikt mnie nie pamięta Gratulacje dla wczorajszych pm-k ![]() W ogole jakie mam przeboje z halka ;/ zamowilam na allegro ecru na dwoch kołach ,przyszłą biała z jednym napisałam do sprzedawcy ,za drugim razem raczyła mi odpisac ,że muysial zajść blad przy pakowaniu i wyśle mi halke taką jaką chce i już tydzien minał i ani widu ,ani słychu ;/ Co tu robic na maile nie odpisuje ,a nie chce odrazu wystawiac negatywa bo już wtedy napewno mi halki nie wymieni ![]() madzialenka nie wiadomo czy się sprawdzi u nas miała być przedwczoraj i wczoraj wielka burza ,a była upalnie bez małego deszczyku ,dopiero dzis wtrętne chmurska ,a poza tym w sierpniu ma byc gorąco ciekawe czy na sam koniec też:P
Moja śliczna pszczółka Maja pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-07-05 o 11:44 |
|
|
|
#4387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
następnie jest 1 czytanie( moą być dwa jesli chcecie), pożniej psalm, po psalmie jest tzw. Aklamacja czyli Alleluja. Później po kazaniu, jest tzw. ofiarowanie i wtedy jest piosenka-u nas Aria n strunie G-Bacha.. Wtedy też w niektórych kościołach się zbiera na tacę My księdza poprosiliśmy żeby nie zbierał, bo to kicha. Później jest Komonia-wtedy organista gra i śpiewa Ave Maria.Jeśli będzie dużo osób, to zagra np jeszcze "Barkę". Na koniec mamy dylemat, bo po mszy i życzeniach księdza. trzeba uklęknąć i się pomodlić. Wtedy nam organista chce zagrać coś tam na saksie-ale takiego długiego. I jak się skończymy modlić, to wstajemy odwracamy się i jest Marsz Mendelsona na saksofonie. Wszędzie tak gdzie jest saksofon, opróz Ave Maria, jest podkład orgnaowy.
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki wielkie, troszke mi rozjasnials. ciekawa jestem czy u mnie organista chciałby grac razem z saksofonista. chyba przejde sie do niego w poniedzialek i sie zapytam. saksofonista powiedział mi, ze przy oplatku nie powinno sie grac ave maria, chce mi to zagrac przy zbieraniu na tace. |
|
|
|
|
#4389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nam Ave Maria pasuje na komunię bo jest długa.![]() Dzisiaj mój teść z Tz znowu pojechał do Macro po napoje Wiecie 2 tyg. zostało, a mnie jakoś przestaje to wszystko cieszyć.Ciągle się kłócę z rodzicami, teściowie ciągle mają swoje wizje, a my tak trcochę z Tz jak między młotem a kowadłęm. Trzeba ciągle szukać kompromisu i kombinować jak nikogo nie urazić.Ech, też macie czasem dosyć, czy wręcz na odwrót?
Edytowane przez dekoderka Czas edycji: 2009-07-05 o 12:05 |
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie przejde do tego organisty i pogadam z nim. to wam napisze co powiedzial
ale mam nadzieje, ze nie bedzie robił problemu.---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- a ja kurcze znowu schudlam. niby sie jeszcze nie denerwuje a jednak. boje sie, ze suknia bedzie mi spadala. |
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Palac Branickich to siedziba Uniwersytetu Medycznego. A niesie to ze soba pewne konsekwencje ![]() Mnie pare dni temu sie snilo, ze schudlam i suknia zaczela spadac. Na szczescie do slubu bylo jeszcze 5 dni, wiec dalo sie zrobic poprawki. Ale znajac zycie to sen snil sie na odwrot i moze byc tak, ze sie nie zapne w kiece Dzis idziemy na druga lekcje tanca. Nasz 1 taniec sklada sie z 3 utworow, kazdy ok 1:30 dlugosci. No i 1/3, czyli jeden taniec juz umiemy. Instruktor jak zwykle nas chwali, ze super nas sie uczy, bo ekspresem wszystk lapiemy
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze ale jak sie juz odbierze suknie z salonu to po ptakach, juz ci jej nie poprawią tego sie boje, ale kit, najwyzej bede jadla mase słodyczy
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, najpierw walc ang, pozniej cha-cha a na koniec jive lub swing (jak zwal tak zwal)
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie tylko boje aby sie nie pomyslic w tym ukąłdzie. kiedys mialam taki sen, ze nagle bach i nie wiemy co dalej tanczyc, poza tym TZ nadepnał mi na podpiety tren, porwał mi sala suknie i tak stalam prawie, ze z gołym tyłkiem w dookoła masa ludzie.
|
|
|
|
|
#4395 |
|
Zadomowienie
|
my tanczymy do Wonderful world -idziemy na zywiol
|
#4396 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim
![]() Ja już jestem po Było naprawdę cudownie Chciałabym to jeszcze raz przeżyć. Mój mąż był bardzo zestresowany i w kościele zamiast wziąść moją obrączkę najpierw wziął swoją, ale od razu ją odłożył. Poza tym nie było już żadnych wpadek. Przy błogosławieństwie płakaliśmy wszyscy, a potem to już tylko nasi rodzice się wzruszali. Na weselu byli górale, niemcy i ślązacy no i bałam się, że się nie zgadają, a wręcz przeciwnie wszyscy razem się świetnie bawili. Właściciel mówił, że dawno już takiego wesela u niego nie było, żeby była taka świetna zabawa Narazie nie mam żadnych zdjęć, ale w przyszłym tyg. powinny już być Naprawdę żałuję, że to tak szybko minęło. Wszystkim się tak podobało, że mówili, żebyśmy wzięli rozwód i znowu się pobrali hehe Wcześniej nie mogłam się odezwać, bo miałam gości i dzisiaj rano jeszcze ostatnia ciocia wyjechasła dopiero. Zostało nam bardzo dużo alkoholu i napoi. Od 15 lipca idziemy na swoje mieszkanie, bo właściciel kończy je remontować. Mogłabym tak godzinami opowiadać jak było cudownie i jak serduszko mi waliło kiedy szłam na wykupiny i zobaczyłam jak TŻ ślicznie wygląda. Byłam taka dumna i szczęśliwa i powiem Wam, że póki co układa nam się jeszcze lepiej niż po ślubie i mam nadzieję, że już tak zostanie
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jestes juz żonka zazdroszcze ja musze czekac jeszcze 4 tygodnie![]() Dziewczyny u was jest tzw. wykupienie?? ze młody musi dac jakies flaszki aby was rodzice oddali?? u mnie czegos takiego nie bedzie,. |
|
|
|
|
#4398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja zmykam. zaraz ma byc TZ i bedziemy robiad obiadek. Dzis zostaje u mnie na noc.
wiec pewnie dopiero w poniedzialek do was przyjde.
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie.
Wiem,że mój TŻ tego się boi Że jakieś wykupiny czy coś, On tego nie zna, myślę że to zależy od świadka albo od rodziców. Dla mnie o strata czasu i tak... |
|
|
|
#4401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Napisałam już jak u mnie wyglądają wykupiny. A co do wesela to zobaczysz jak to szybko zleci ani się nie obejżysz. Ja chciałabym cofnąć czas i żeby było tak 4 tyg. przed ślubem, a tak się już to skończyło.
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
No może i racja.
U mnie jakby takie się coś działo to o wszystkim bym wiedziała. Mam za małe mieszkanie na takie "igraszki" ![]() |
|
|
|
#4403 |
|
Zadomowienie
|
zaneta ale naginasz na wątku, tyle wiadomosci w tak krotkim czasie
![]() czy ktoras wie gdzie tanio w Janowie Lub. lub Lublinie wypożyczyć auto?
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
ja po panieńskim było super impreza do 6:00 w nocy po 3:00 wpadli do nas chłopcy z kawalerskiego i połączyliśmy imprezy świetnie się wszyscy bawili, a ja nawet ta która nie piła wytrzymała najdłużejdo ślubu coraz bliżej a dzisiaj zaczął mi się 10 tydzień mdłości mi ustały prawie całkowicie...już od tygodnia nie było mi niedobrze za to spać mi się chce mocno
|
|
#4405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Baja_86, fajnie, że podoba Ci się sukienka, zawsze to miło wiedzieć, bo ja już miałam okres, że mi się nie podobała i potem podobała znowu, a teraz myślę, że jaka jest taka będzie. |
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak realnie to nie mam za wiele roboty w domu, nie pracuje. Mój Tż uważa,że nie powinnam pracować przed ślubem to nawet pracy nie szukałam. Oddałam się przygotowaniu ślubu. |
|
|
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fajnie ze juz jest lepiej.. fasolka rosnie ![]() a co u malej wiesz cos?
|
|
|
#4408 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki!!! Kupiliśmy w końcu wino. Na 50 osób mamy 50 butelek 0,7 wódki Pan Tadeusz, 12 butelek wina (6 białych tokaj, 4 różowe carlo rosii i 2 wytrawne) do tego jeszcze 2 butelki martini i koniak. Myślę, że wystarczy
...Dzisiaj mieliśmy trzecią lekcję tańca (w sumie 3x45 minut) i mamy już cały układ!!! Tylko jeszcze dopracować musimy szczególiki!! TŻ i tak najbardziej lubi "wiróweczkę" Najlepsza jest pozycja z odchyleniem głowy (dzisiaj boli mnie szyja )zanetaa88 ja też wolę naturalną opaleniznę dekoderka super macie oprawę muzyczną . My jeszcze nic nie mamy a niecałe 4 tygodnie nam zostały ![]() Kasiamaja zostawiłabym na noc poślubną. Nie wiem czy nie będzie ci w nim za gorąco pod sukienką!!! kwiauszekk88 super relacja!!! Super że tak Ci się pięknie wszysto udało!!Dużo miłości i czułości i szczęścia na nowej drosze życia. Czekamy na fotki!! Riana co ty dziewczyno chcesz od swojej sukienki?? Zaraz bacik dostaniesz Strippi cieszę się, że maluszek zdrowo rośnie, a ty czujesz się coraz lepiej Martucha 84 dziękuję za odpowiedź na pytanie |
|
|
|
#4409 |
|
Raczkowanie
|
O Boże dziewczyny....nie jestem w stanie nadrobic zaległości!!
od kilku dni nie ma mnie w domu i tylko od czasu do czasu na dosłownie sekundę dorwę neta...starałam się podczytywac to, co piszecie ale po prostu nie nadążam a ja w końcu kupiłam sukienkę na poprawiny...oczywiście nie obędzie się bez lekkich poprawek ( zwężenie w pasie) ale dobrze ze mam juz to z głowy aha...no i dzisiaj całkiem przypadkiem kupiłam meeeega parasol...tak na wszelki....niestety pogody nie przewidzę....dekoderka i kasiuha....mnie rodzina tez juz dobija...wiecznie ktos mądrzejszy wtrąca mi sie w ten cały sub..:/ a jesli powiem im co o tym mysle to wielce sie obrazają....nie mam juz normalnie siły ![]() kiedys myslalam, ze moje wesele bedzie super udane...i ze wszyscy beda sie super bawic...ale teraz widze, ze niektorym poprzewracało se w głowach...są jacyś zawistni...zal im du*y sciska po prostu o wszytsko!!
|
#4410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- noc poslubna!!!:d:d:d
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

:confus ed:

wiem, wiem głupie pytanie ale jakos tam mnie nurtuje 

...