Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-05, 11:11   #4381
groszek80
Raczkowanie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Riana.
PRZEŚLICZNE buciki!
Kupiłaś je może w internecie, czy nie?!

Chciałabym podobne ale całe zamknięte.
~~*~~

Na jednym z forum dziewczyna pokazała pomysł na karteczki z imionami.
I wczoraj na tym pomysłem siedziałam i zrobiłam to co chciałam.
Mojemu Tż się podoba i mnie też i prawdopodobnie wykorzystamy to na naszym ślubie, żeby nie były karteczki tylko z imionami będzie i ferrero
Kiedyś na jednym z ślubów na którym byłam, były karteczki z imieniem i nazwiskiem a na drugiej stronie kawał dla każdego
Fajny pomysł, ale już niestety był w rodzinie i nie wypada powtarzać.
Myślałam, że zostaniemy razem z TŻ na zwykłej kartce z imieniem i nazwiskiem a tu wizażystka jedna dała pomysł...
I jak się podoba moja praca?
Kartka byle jaka, myślę nad złota albo pomarańczową, bo pomarańczowe są dodatki na stołach...

Wysyłam zdjęcie mojej pracy i dekoracja stołu,
jaki kolor by pasował karteczek?
Super pomysł!! A gdzie kupiłaś te "wykałaczki"??Straszn ie mi się podoba!!

Riana cieszę się że u Ciebie ok, troszkę się o ciebie martwiłam...Poza tym średnio mnie tutaj dziewczyny dostrzegają...Bielizna super, podobna do mojej, zamówiłam i we wtorek idę ją odebrać A gdzie zdjęcia sukienki z przymiarki???

Nadal nie wiem ile tego wina kupić???:confus ed:
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 11:16   #4382
zanetaa88
Zakorzenienie

To nie są wykałaczki kochana.
Druciki.
Ja je miałam w domu,ale w każdym sklepie z takimi rzeczami powinny być.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 11:23   #4383
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Madzialenka12344321 nasz saksofonista jest z Warszawy, gra jednoczesnie na organach i saksofonie. Robimy w ten sposób, że większość rzeczy gra na saksie ( dokładną listę utworów mogę Ci przekazać za jakiś tydzień jeśli byłabyś zainteresowana), a na organach gra psalmy-ale tylko refreny, bo zwrotki śpiewa bez akopaniementu. Na organach gra też też "Barkę". Ave Maria gra na organach i jednocześnie śpiewa ( po polsku, po łacinie!) a następnie na samym saksie.Saksofon w kościele brzmi cudnie. Zabraliśmy naszego saksoniste na próbę generalną do naszego kościoła. Dźwięk niesamowity. Bardzo uroczysty i dostojny. Przede wszystkim inaczej. Późnniej po mszy będzie jeszcze gral przy składaniu żyzeń
o byłabym wdzięczna za taką liste.
Musze isc do mojego organisty i sie zapytac, czy moze 2 utwory nam zagrac saksofonista (wejscie i ave maria) a potem juz niech organista sobie gra.
szczerze, to nie wiem ile tych utworów jest w kosciele.
a to ty miałas probe generalną?? ksiądz sie zgodził??

a co masz na wejscie, wiesz juz moze??

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

a to solarium to dla TZ sie pytałam.
blady jest a na slub móglby sie oplalic. zastanawiam sie tez czy te promienie na solarium nie zaszkodzą mu w pewne miejsce wiem, wiem głupie pytanie ale jakos tam mnie nurtuje

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 11:25   #4384
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
To nie są wykałaczki kochana.
Druciki.
Ja je miałam w domu,ale w każdym sklepie z takimi rzeczami powinny być.
dzięki \

Riana moja też już mi się średnio podoba!!! ALe to podobno normalne, niektóre dziewczyny też tak miały!!Dopiero zauważyłam Twoje fotki...ależ jestem rozgarnieta!

Edytowane przez groszek80
Czas edycji: 2009-07-05 o 11:32
Stary 2009-07-05, 11:37   #4385
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tak cienko sie pogoda zapowiada na lipiec http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm

Stary 2009-07-05, 11:41   #4386
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Dziewczynki czy taki gorset pasuje pod suknie ślubna czy lepiej sobie zostawic na noc poślubną bo wygrałam licytacje
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=667984222

Wiem ,że b. żadko pisze i pewnie nikt mnie nie pamięta Gratulacje dla wczorajszych pm-k
W ogole jakie mam przeboje z halka ;/ zamowilam na allegro ecru na dwoch kołach ,przyszłą biała z jednym napisałam do sprzedawcy ,za drugim razem raczyła mi odpisac ,że muysial zajść blad przy pakowaniu i wyśle mi halke taką jaką chce i już tydzien minał i ani widu ,ani słychu ;/ Co tu robic na maile nie odpisuje ,a nie chce odrazu wystawiac negatywa bo już wtedy napewno mi halki nie wymieni

madzialenka nie wiadomo czy się sprawdzi u nas miała być przedwczoraj i wczoraj wielka burza ,a była upalnie bez małego deszczyku ,dopiero dzis wtrętne chmurska ,a poza tym w sierpniu ma byc gorąco ciekawe czy na sam koniec też:P

70,60...68,2.....66....64.....62....6 0

Edytowane przez Kasiamaja
Czas edycji: 2009-07-05 o 11:44
Kasiamaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 11:44   #4387
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
o byłabym wdzięczna za taką liste.
Musze isc do mojego organisty i sie zapytac, czy moze 2 utwory nam zagrac saksofonista (wejscie i ave maria) a potem juz niech organista sobie gra.
szczerze, to nie wiem ile tych utworów jest w kosciele.
a to ty miałas probe generalną?? ksiądz sie zgodził??

a co masz na wejscie, wiesz juz moze??

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

a to solarium to dla TZ sie pytałam.
blady jest a na slub móglby sie oplalic. zastanawiam sie tez czy te promienie na solarium nie zaszkodzą mu w pewne miejsce wiem, wiem głupie pytanie ale jakos tam mnie nurtuje
na wejście mamy Marsz weselny Wagnera, organista chce na wejście oprócz marsza coś jeszcze zagrać-ale to chyba będzie za długo
następnie jest 1 czytanie( moą być dwa jesli chcecie), pożniej psalm, po psalmie jest tzw. Aklamacja czyli Alleluja. Później po kazaniu, jest tzw. ofiarowanie i wtedy jest piosenka-u nas Aria n strunie G-Bacha.. Wtedy też w niektórych kościołach się zbiera na tacę My księdza poprosiliśmy żeby nie zbierał, bo to kicha. Później jest Komonia-wtedy organista gra i śpiewa Ave Maria.Jeśli będzie dużo osób, to zagra np jeszcze "Barkę". Na koniec mamy dylemat, bo po mszy i życzeniach księdza. trzeba uklęknąć i się pomodlić. Wtedy nam organista chce zagrać coś tam na saksie-ale takiego długiego. I jak się skończymy modlić, to wstajemy odwracamy się i jest Marsz Mendelsona na saksofonie.
Wszędzie tak gdzie jest saksofon, opróz Ave Maria, jest podkład orgnaowy.
Stary 2009-07-05, 11:52   #4388
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
na wejście mamy Marsz weselny Wagnera, organista chce na wejście oprócz marsza coś jeszcze zagrać-ale to chyba będzie za długo
następnie jest 1 czytanie( moą być dwa jesli chcecie), pożniej psalm, po psalmie jest tzw. Aklamacja czyli Alleluja. Później po kazaniu, jest tzw. ofiarowanie i wtedy jest piosenka-u nas Aria n strunie G-Bacha.. Wtedy też w niektórych kościołach się zbiera na tacę My księdza poprosiliśmy żeby nie zbierał, bo to kicha. Później jest Komonia-wtedy organista gra i śpiewa Ave Maria.Jeśli będzie dużo osób, to zagra np jeszcze "Barkę". Na koniec mamy dylemat, bo po mszy i życzeniach księdza. trzeba uklęknąć i się pomodlić. Wtedy nam organista chce zagrać coś tam na saksie-ale takiego długiego. I jak się skończymy modlić, to wstajemy odwracamy się i jest Marsz Mendelsona na saksofonie.
Wszędzie tak gdzie jest saksofon, opróz Ave Maria, jest podkład orgnaowy.
wrr napisałam i mi net na chwile padł
dzieki wielkie, troszke mi rozjasnials. ciekawa jestem czy u mnie organista chciałby grac razem z saksofonista. chyba przejde sie do niego w poniedzialek i sie zapytam.
saksofonista powiedział mi, ze przy oplatku nie powinno sie grac ave maria, chce mi to zagrac przy zbieraniu na tace.

Stary 2009-07-05, 12:00   #4389
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
wrr napisałam i mi net na chwile padł
dzieki wielkie, troszke mi rozjasnials. ciekawa jestem czy u mnie organista chciałby grac razem z saksofonista. chyba przejde sie do niego w poniedzialek i sie zapytam.
saksofonista powiedział mi, ze przy oplatku nie powinno sie grac ave maria, chce mi to zagrac przy zbieraniu na tace.
Wiesz my naszego saksofoniste znaleźliśmy przez przypadek-po prostu nasz organista z kościła po prostu nie nie nadaje, bo strasznie fałszuje. Nie chcieliśmy żadnego łączenia saksofonisty i organisty, bo baliśmy się że się nie zgrają. My właściwie z pieśni kościelnych to będziemy mieli tylko Ave Maria i Barkę. Barki ponoć też się nie gra, bo nie pasuje-ale my tą piosenkę po prostu lubimy.Zresztą, przecież Wam ma się podobać Nam Ave Maria pasuje na komunię bo jest długa.

Dzisiaj mój teść z Tz znowu pojechał do Macro po napoje
Wiecie 2 tyg. zostało, a mnie jakoś przestaje to wszystko cieszyć.Ciągle się kłócę z rodzicami, teściowie ciągle mają swoje wizje, a my tak trcochę z Tz jak między młotem a kowadłęm. Trzeba ciągle szukać kompromisu i kombinować jak nikogo nie urazić.Ech, też macie czasem dosyć, czy wręcz na odwrót?

Edytowane przez dekoderka
Czas edycji: 2009-07-05 o 12:05
dekoderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 12:38   #4390
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja sie przejde do tego organisty i pogadam z nim. to wam napisze co powiedzial ale mam nadzieje, ze nie bedzie robił problemu.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

a ja kurcze znowu schudlam.
niby sie jeszcze nie denerwuje a jednak.
boje sie, ze suknia bedzie mi spadala.

Stary 2009-07-05, 13:43   #4391
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:

jaga ja tez bede miala parek :
na pewno bedzie wino, piwo, martini, whisky, gin (do tego tonik) i sama nie wiem co jeszcze . tak po 2 butelki kazdego rodzaju. bede w srode pewnie w makro to cos tam wybierzemy
No co taka zdziwiona. Palac Branickich to siedziba Uniwersytetu Medycznego. A niesie to ze soba pewne konsekwencje

Mnie pare dni temu sie snilo, ze schudlam i suknia zaczela spadac. Na szczescie do slubu bylo jeszcze 5 dni, wiec dalo sie zrobic poprawki. Ale znajac zycie to sen snil sie na odwrot i moze byc tak, ze sie nie zapne w kiece

Dzis idziemy na druga lekcje tanca. Nasz 1 taniec sklada sie z 3 utworow, kazdy ok 1:30 dlugosci. No i 1/3, czyli jeden taniec juz umiemy. Instruktor jak zwykle nas chwali, ze super nas sie uczy, bo ekspresem wszystk lapiemy

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 13:47   #4392
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
No co taka zdziwiona. Palac Branickich to siedziba Uniwersytetu Medycznego. A niesie to ze soba pewne konsekwencje

Mnie pare dni temu sie snilo, ze schudlam i suknia zaczela spadac. Na szczescie do slubu bylo jeszcze 5 dni, wiec dalo sie zrobic poprawki. Ale znajac zycie to sen snil sie na odwrot i moze byc tak, ze sie nie zapne w kiece

Dzis idziemy na druga lekcje tanca. Nasz 1 taniec sklada sie z 3 utworow, kazdy ok 1:30 dlugosci. No i 1/3, czyli jeden taniec juz umiemy. Instruktor jak zwykle nas chwali, ze super nas sie uczy, bo ekspresem wszystk lapiemy
jaga a jakie mcie utwory do swojego ukladu?? nasz skałda sie z 2 piosenke. wstęp z pozytywki (czyli moja solóweczka ok 50 sekund) i potem walc angielski 1:40 min

kurcze ale jak sie juz odbierze suknie z salonu to po ptakach, juz ci jej nie poprawią tego sie boje, ale kit, najwyzej bede jadla mase słodyczy

Stary 2009-07-05, 13:52   #4393
jaga_2001
Zakorzenienie

Madzia, najpierw walc ang, pozniej cha-cha a na koniec jive lub swing (jak zwal tak zwal)

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 13:58   #4394
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Madzia, najpierw walc ang, pozniej cha-cha a na koniec jive lub swing (jak zwal tak zwal)
super

ja sie tylko boje aby sie nie pomyslic w tym ukąłdzie. kiedys mialam taki sen, ze nagle bach i nie wiemy co dalej tanczyc, poza tym TZ nadepnał mi na podpiety tren, porwał mi sala suknie i tak stalam prawie, ze z gołym tyłkiem w dookoła masa ludzie.

Stary 2009-07-05, 14:12   #4395
diya1983
Zadomowienie

my tanczymy do Wonderful world -idziemy na zywiol
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 14:15   #4396
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć wszystkim
Ja już jestem po Było naprawdę cudownie Chciałabym to jeszcze raz przeżyć. Mój mąż był bardzo zestresowany i w kościele zamiast wziąść moją obrączkę najpierw wziął swoją, ale od razu ją odłożył. Poza tym nie było już żadnych wpadek. Przy błogosławieństwie płakaliśmy wszyscy, a potem to już tylko nasi rodzice się wzruszali. Na weselu byli górale, niemcy i ślązacy no i bałam się, że się nie zgadają, a wręcz przeciwnie wszyscy razem się świetnie bawili. Właściciel mówił, że dawno już takiego wesela u niego nie było, żeby była taka świetna zabawa Narazie nie mam żadnych zdjęć, ale w przyszłym tyg. powinny już być Naprawdę żałuję, że to tak szybko minęło. Wszystkim się tak podobało, że mówili, żebyśmy wzięli rozwód i znowu się pobrali hehe Wcześniej nie mogłam się odezwać, bo miałam gości i dzisiaj rano jeszcze ostatnia ciocia wyjechasła dopiero. Zostało nam bardzo dużo alkoholu i napoi. Od 15 lipca idziemy na swoje mieszkanie, bo właściciel kończy je remontować. Mogłabym tak godzinami opowiadać jak było cudownie i jak serduszko mi waliło kiedy szłam na wykupiny i zobaczyłam jak TŻ ślicznie wygląda. Byłam taka dumna i szczęśliwa i powiem Wam, że póki co układa nam się jeszcze lepiej niż po ślubie i mam nadzieję, że już tak zostanie
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 14:29   #4397
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
Ja już jestem po Było naprawdę cudownie Chciałabym to jeszcze raz przeżyć. Mój mąż był bardzo zestresowany i w kościele zamiast wziąść moją obrączkę najpierw wziął swoją, ale od razu ją odłożył. Poza tym nie było już żadnych wpadek. Przy błogosławieństwie płakaliśmy wszyscy, a potem to już tylko nasi rodzice się wzruszali. Na weselu byli górale, niemcy i ślązacy no i bałam się, że się nie zgadają, a wręcz przeciwnie wszyscy razem się świetnie bawili. Właściciel mówił, że dawno już takiego wesela u niego nie było, żeby była taka świetna zabawa Narazie nie mam żadnych zdjęć, ale w przyszłym tyg. powinny już być Naprawdę żałuję, że to tak szybko minęło. Wszystkim się tak podobało, że mówili, żebyśmy wzięli rozwód i znowu się pobrali hehe Wcześniej nie mogłam się odezwać, bo miałam gości i dzisiaj rano jeszcze ostatnia ciocia wyjechasła dopiero. Zostało nam bardzo dużo alkoholu i napoi. Od 15 lipca idziemy na swoje mieszkanie, bo właściciel kończy je remontować. Mogłabym tak godzinami opowiadać jak było cudownie i jak serduszko mi waliło kiedy szłam na wykupiny i zobaczyłam jak TŻ ślicznie wygląda. Byłam taka dumna i szczęśliwa i powiem Wam, że póki co układa nam się jeszcze lepiej niż po ślubie i mam nadzieję, że już tak zostanie
super, ze wszystko sie udało teraz jestes juz żonka zazdroszcze ja musze czekac jeszcze 4 tygodnie

Dziewczyny u was jest tzw. wykupienie?? ze młody musi dac jakies flaszki aby was rodzice oddali?? u mnie czegos takiego nie bedzie,.

Stary 2009-07-05, 14:37   #4398
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuha Pokaż wiadomość
i ja chciałabym się dopisać na 3 października!

pozdrawiam serdecznie!
witaj

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Załącznik 2352681

Załącznik 2352682

Co do sukni mam pewne watpliwosci---juz mi sie niepodoba!Czy wy tez kochane macie cos takiego?
piękną masz suknie, a te wątpliwości są na pewno chwilowe

Cytat:
Riana super rzeczy

a własnie jaki kolor ponczoch kupujecie?? ja sie zastanwaim nad kolorem naturalnym, chyba pasuje co?? czy lepiej białe /ecru
ja mam ecru

Cytat:
Napisane przez kasiuha Pokaż wiadomość
No to się chwalę suknią.
Na samym początku wymarzyłam sobie zupełnie inną, ale niestety w wymarzonej wyglądałam nie za ładnie, dlatego wybór padł na taką.
Ja też za pończoszki płaciłam coś około 20 zł, ale ile dokładnie to nie pamiętam. Bo choć do ślubu jeszcze trochę czasu mi zostało, to takie sprawy już mam pozałatwiane i został mi czas na inne.
pozdrawiam!
bardzo ładna sukienka, skromna a takie lubie najbardziej

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
super, że goście zadowoleni z wesela. A wy szczęśliwi- tak powinno być. Czekamy na fotki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 14:41   #4399
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dobra ja zmykam. zaraz ma byc TZ i bedziemy robiad obiadek. Dzis zostaje u mnie na noc. wiec pewnie dopiero w poniedzialek do was przyjde.

Stary 2009-07-05, 14:46   #4400
zanetaa88
Zakorzenienie

Właśnie.
Wiem,że mój TŻ tego się boi
Że jakieś wykupiny czy coś,
On tego nie zna, myślę że to zależy od świadka albo od rodziców.
Dla mnie o strata czasu i tak...

Stary 2009-07-05, 14:52   #4401
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie.
Wiem,że mój TŻ tego się boi
Że jakieś wykupiny czy coś,
On tego nie zna, myślę że to zależy od świadka albo od rodziców.
Dla mnie o strata czasu i tak...
Dla mnie jest to fajna zabawa. Mój TŻ musiał płacić mojej świadkowej (oczywiście dostał potem te pieniądze spowrotem) i jak np. dał 200zł to przyszła jakaś kobieta i świadkowa się pytała czy to ta, a on musiał mówić i tak po którymś razie weszłam ja. Może strata czasu, ale fajna zabawa i pamiątka na kamerze, bo ja nie widziałam co tam się dzieje, bo byłam w mieszkaniu obok i czekałam aż mnie zawołają.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
super, ze wszystko sie udało teraz jestes juz żonka zazdroszcze ja musze czekac jeszcze 4 tygodnie

Dziewczyny u was jest tzw. wykupienie?? ze młody musi dac jakies flaszki aby was rodzice oddali?? u mnie czegos takiego nie bedzie,.
Napisałam już jak u mnie wyglądają wykupiny. A co do wesela to zobaczysz jak to szybko zleci ani się nie obejżysz. Ja chciałabym cofnąć czas i żeby było tak 4 tyg. przed ślubem, a tak się już to skończyło.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 15:23   #4402
zanetaa88
Zakorzenienie

No może i racja.
U mnie jakby takie się coś działo to o wszystkim bym wiedziała.
Mam za małe mieszkanie na takie "igraszki"

Stary 2009-07-05, 16:17   #4403
diya1983
Zadomowienie

zaneta ale naginasz na wątku, tyle wiadomosci w tak krotkim czasie

czy ktoras wie gdzie tanio w Janowie Lub. lub Lublinie wypożyczyć auto?
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 18:01   #4404
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Hej laski
ja po panieńskim
było super impreza do 6:00
w nocy po 3:00 wpadli do nas chłopcy z kawalerskiego i połączyliśmy imprezy świetnie się wszyscy bawili, a ja nawet ta która nie piła wytrzymała najdłużej

do ślubu coraz bliżej

a dzisiaj zaczął mi się 10 tydzień
mdłości mi ustały prawie całkowicie...już od tygodnia nie było mi niedobrze
za to spać mi się chce mocno
Stary 2009-07-05, 18:13   #4405
kasiuha
Raczkowanie

GG do kasiuha

Cytat:
Wiecie 2 tyg. zostało, a mnie jakoś przestaje to wszystko cieszyć.Ciągle się kłócę z rodzicami, teściowie ciągle mają swoje wizje, a my tak trcochę z Tz jak między młotem a kowadłęm. Trzeba ciągle szukać kompromisu i kombinować jak nikogo nie urazić.Ech, też macie czasem dosyć, czy wręcz na odwrót?
Skąd ja to znam... nam zostało w zasadzie trzy miesiące, teściowa ma swoją wizję, moja mama też próbuje mnie ustawiać... nie wiem jak ja to wytrzymam. Aż odchodzi ochota na wszystko.

Baja_86, fajnie, że podoba Ci się sukienka, zawsze to miło wiedzieć, bo ja już miałam okres, że mi się nie podobała i potem podobała znowu, a teraz myślę, że jaka jest taka będzie.
kasiuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 19:21   #4406
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
zaneta ale naginasz na wątku, tyle wiadomosci w tak krotkim czasie

czy ktoras wie gdzie tanio w Janowie Lub. lub Lublinie wypożyczyć auto?
Kochana po prostu dyskutuję.
A tak realnie to nie mam za wiele roboty w domu,
nie pracuje. Mój Tż uważa,że nie powinnam pracować przed ślubem to nawet pracy nie szukałam.
Oddałam się przygotowaniu ślubu
.

Stary 2009-07-05, 21:37   #4407
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość

Riana cieszę się że u Ciebie ok, troszkę się o ciebie martwiłam...Poza tym średnio mnie tutaj dziewczyny dostrzegają...Bielizna super, podobna do mojej, zamówiłam i we wtorek idę ją odebrać A gdzie zdjęcia sukienki z przymiarki???

mysle ze z 15 butelek wystarczy.. a moze 7 czerwonch i 12 bialych?

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej laski
ja po panieńskim
było super impreza do 6:00
w nocy po 3:00 wpadli do nas chłopcy z kawalerskiego i połączyliśmy imprezy świetnie się wszyscy bawili, a ja nawet ta która nie piła wytrzymała najdłużej

do ślubu coraz bliżej

a dzisiaj zaczął mi się 10 tydzień
mdłości mi ustały prawie całkowicie...już od tygodnia nie było mi niedobrze
za to spać mi się chce mocno
witaj mamuska fajnie ze juz jest lepiej.. fasolka rosnie
a co u malej wiesz cos?
Stary 2009-07-05, 21:57   #4408
groszek80
Raczkowanie

Hej kobietki!!! Kupiliśmy w końcu wino. Na 50 osób mamy 50 butelek 0,7 wódki Pan Tadeusz, 12 butelek wina (6 białych tokaj, 4 różowe carlo rosii i 2 wytrawne) do tego jeszcze 2 butelki martini i koniak. Myślę, że wystarczy ...
Dzisiaj mieliśmy trzecią lekcję tańca (w sumie 3x45 minut) i mamy już cały układ!!! Tylko jeszcze dopracować musimy szczególiki!! TŻ i tak najbardziej lubi "wiróweczkę" Najlepsza jest pozycja z odchyleniem głowy (dzisiaj boli mnie szyja )

zanetaa88 ja też wolę naturalną opaleniznę

dekoderka super macie oprawę muzyczną . My jeszcze nic nie mamy a niecałe 4 tygodnie nam zostały

Kasiamaja zostawiłabym na noc poślubną. Nie wiem czy nie będzie ci w nim za gorąco pod sukienką!!!

kwiauszekk88 super relacja!!! Super że tak Ci się pięknie wszysto udało!!Dużo miłości i czułości i szczęścia na nowej drosze życia. Czekamy na fotki!!

Riana co ty dziewczyno chcesz od swojej sukienki?? Zaraz bacik dostanieszP.S. moja też mi się średnio podoba i chyba bym inną uszyła, więc to normalne

Strippi cieszę się, że maluszek zdrowo rośnie, a ty czujesz się coraz lepiej

Martucha 84 dziękuję za odpowiedź na pytanie

Stary 2009-07-05, 23:15   #4409
mka1987
Raczkowanie

O Boże dziewczyny....nie jestem w stanie nadrobic zaległości!! od kilku dni nie ma mnie w domu i tylko od czasu do czasu na dosłownie sekundę dorwę neta...starałam się podczytywac to, co piszecie ale po prostu nie nadążam a ja w końcu kupiłam sukienkę na poprawiny...oczywiście nie obędzie się bez lekkich poprawek ( zwężenie w pasie) ale dobrze ze mam juz to z głowy aha...no i dzisiaj całkiem przypadkiem kupiłam meeeega parasol...tak na wszelki....niestety pogody nie przewidzę....

dekoderka i kasiuha....mnie rodzina tez juz dobija...wiecznie ktos mądrzejszy wtrąca mi sie w ten cały sub..:/ a jesli powiem im co o tym mysle to wielce sie obrazają....nie mam juz normalnie siły az ostatnio pokłocilam sie o to z ciotką, z która do tej pory miałam SUPER kontakt!! uważała, że w wielu sprawach przesadzamy (bo np. w formie podziękowań robimy takie MINI kosze upominkowe dla chrzestnych i dziadków ) więc ona uważa, że grubo przesadzamy i wydziwiamy i ze cała rodzina bedzie zdziwiona ze wydajemy tyle pieniedzy bez sensu... eh.........szkoda po prostu słów....

kiedys myslalam, ze moje wesele bedzie super udane...i ze wszyscy beda sie super bawic...ale teraz widze, ze niektorym poprzewracało se w głowach...są jacyś zawistni...zal im du*y sciska po prostu o wszytsko!!

mka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 00:07   #4410
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość

groszku a wyzej wyzej zdjecia sukni przed bielizna

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiamaja Pokaż wiadomość
dziewczynki czy taki gorset pasuje pod suknie ślubna czy lepiej sobie zostawic na noc poślubną
noc poslubna!!!:d:d:d

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości