|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
czesc dzwieczyny dwno tu nie zagladalam ale sluchajcie mam problem
dzis dzwonila kosmetyczka ze niestety ale jedzie na urlop i odwoluje wizyte.. szlag to trafi i teraz musze szukac kogos nowego a nie wiem kogo...kto mnie pomaluje w dniu slubu i jeszcze sie okazlo ze moja siostra zakonna ktora cudownie gra i spiewa jest w szpitalu i na bank niewyjdzie do sierpnia.. i bedzie koles za nia w dodatku taki se.. wiec musze szukac skrzypkow albo kogos kto troche ta muzyke p0dciagnie... dziewczyny z okolic tychow macie namiary na skrzypaczy i na dobra makijazystke ?
|
|
#2583 |
|
Rozeznanie
|
czesc Dziewczynki ja juz po 1 przymiarce co prawda suknia nie ma jeszcze aplikacji wiec gora wydaje sie taka gola troche, jest za duza i to sporo w biuscie i tali wiec trzeba zwezic no i oczywiscie skrocic ale ogolnie wyglada jak ponizej
aha no i welon bedzie dluuugi tzw ciagnacy ehe
Edytowane przez moniqa84 Czas edycji: 2009-07-04 o 13:52 |
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się góra zdecydowanie bardziej podoba niż dół.
Dla mnie na dole za dużo tych falbanek. Nie mój gust i styl. |
|
|
|
#2585 |
|
Rozeznanie
|
a ja zawsze chcialam miec taka ksiezniczke a nie prosta i delikatna.. zrezsta przymierzalam i wygladalam wogolnie nie slubnie
|
|
|
|
#2586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko się boję jak w niej tańczyć będę tym bardziej, że to już za 2 tyg...
|
|
#2587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i tez jestem zadowolonaoczywiscie narazie nie jest skonczona wiec efektu jeszcze nie ma takiegoo jak powienin bycA Ty wklejalas swoja kiecke juz? |
|
|
|
|
#2588 | |
|
Raczkowanie
|
no ja na allegro tez szukalam ale nic nie znalazlam fajne maja buty Graf taka firma ale cena jak dla mnie z kosmosu
Cytat:
Wskazowka Albo te ksiezniczkowatosc posniesc albo te beze bardziej opuscic w dol i zrobic gdzies na wyskosci kolan te aplikacje z koronki ![]() Ta taka mala sugestia a napewno bedzie piekniej
Jestesmy razem od 14.08.05 ![]() Narodziny Laury 21.07.07 ![]() Zareczylismy sie 24.01. 09 Slub 1.08.09 ![]() Fasolka 15.05.12 Edytowane przez anialaura Czas edycji: 2009-07-03 o 22:16 |
|
|
|
|
#2589 |
|
Raczkowanie
|
dawno temu wklejałam, ale chyba nie do tego wątku
wkleje jeszcze raz![]() Ty wklej swoją
|
#2590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze sie jej tanczylo
|
|
#2591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak bym dala te fale do kolan to by mi sie wogole cos dziwnego zrobila ni to rybka ni to ksiezniczka wiec watpie zeby to dobrze wygladalo w polowie dolu takie falbanki DaisyDee moja suknia jest kilka postow wyzej tyle ze na mnie Edytowane przez moniqa84 Czas edycji: 2009-07-03 o 22:47 |
|
|
|
|
#2592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta opona z tej bezy jest za duza chodzi o jej rozciagniecie i o te aplikacje na wysokosci takiej jak te roze
Jestesmy razem od 14.08.05 ![]() Narodziny Laury 21.07.07 ![]() Zareczylismy sie 24.01. 09 Slub 1.08.09 ![]() Fasolka 15.05.12 Edytowane przez anialaura Czas edycji: 2009-07-03 o 23:00 |
|
|
|
|
#2593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moze na zdjeciach wyglada na wyzej ale tam mam kolanka a co do bezy to ona jest pospinana szpilami wiec dlatego jest taka nawalona bedzie troche lagodniejsza heh
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zanetaa88 Jeśli chodzi o łabędzie to poślę Ci na priv'a namiary. Zdjęć makijażu nie mam, bo jestem wykończona i nie miałam już ochoty na fotki. Poza tym bez fryzury, bez sukni to zupełnie inaczej wyglada. Jestem w miarę zadowolona. "W miarę" bo ostatnio ma taki etap, że nic mi się nie podoba. Gadałam z panią od dekoracji kościoła. I co? Woalu między ławkami nie będzie - niefunkcjonalny, goście by o to haczyli, a po co już od początku mają sklinac. Dywaniku z naszymi imionami też nie będzie. Powód? ten sam - niefunkcjonalne. Poza tym "latarni do nieba" chyba też nie będzie - jakoś mi się to nie widzi. Ale już mam inny pomysł - czekam na odpowiedź jednej z firm, to wtedy napisze więcej.
|
|
#2596 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To tak w załączniku przesyłam zdjęcia winietek, które będę robić sama Czyli będzie to 2w1 winietka i słodycz. Myślałam jeszcze o jakimś pudełeczku na podziękowania z cukierkami, ale już nie będę dawać. ?Odwidziało mi się:/Cytat:
Ale my wódkę we wrześniu będziemy brać, więc jakbyś pamiętała jeszcze o mnie we wrześniu to byłabym wdzięcznaCytat:
![]() Cytat:
A w hurtowaniach znów tak tanio nie ma. Markety jak mają promocję, to nic ich nie przebije. Poza tym markety biorą prosto od producentach, a o hurtowniach słyszałam że chrzczą wódę i piwo, rozcieńczają, wlewają, zamieniają i w ogóe różne rzeczy![]() A i byliśmy dziś u znajomych z zaproszeniem, bardzo się ucieszyli i choć maja 3misięczne dziecko i mama sie ie czuje najlepiej, to już zapowiedzieli, że przyjdą. Popatrzcie jak to jest, ludzie którzy wg nas nie mieli szans aby przyjśc na nasze wesele to będą a ci, których braliśmy pod uwagę to albo się nie odzywają, że dostal zaproszenie albo nie potwierdzają przy zapraszanu, ehhhhhh zwariować można
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-07-03 o 23:31 |
||||
|
|
|
#2597 |
|
Raczkowanie
|
SSR to nie wiedzialam ze takie rzeczy robia w hurtowniach a w sklepach to raczej za jednym razem nie da sie kupic 140 butelek
![]() ![]() Obawiam sie ze nie wyciagaja tyle na sklep Cukiereczki sliczne tez myslalam o tym tylko nie wiem co to za drucik jakis specjalny![]() Kitek nie zalamuj sie chyba kazda ma takie chwile zwatpienia.Glowa do gory bedzie dobrze
|
#2598 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
|
|
#2599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
NOooo genialne
![]() A skąd mam wziąć takie druciki?! Mojemu TŻ takie coś się podoba No i powiem Ci że wypróbujemy takie coś na Naszym weselu. Czekam na wiadomość na priv w sprawie tych łabędzi ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Usunęła bym tylko te róże,bo kiczowato wyglądają. Moim zdaniem też za dużo bezy u Moniki, choć piszesz że suknia nie dokończona jest jeszcze... Czekam na zdjęcia w takim razie jak będzie na finale. ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Hmmm... A tak sie zastanawiam nie roztopi się te ferrero? |
|
|
|
|
#2601 |
|
Rozeznanie
|
bylam nawet dzis w salonie sie upewniec i owszem nie bedzie takich marszen duzo bedzie znacznie mniej tego tylko ciut wiecej chcialam niz w oryginale a wydaje sie tak wysoko ta koronka bo suknia mi jest za dluga o jakies 15 cm i wyglada jakbym miala to wysoko a to sa kolanka
ale zrezsta nie wazne w sumie to chyba nie musi sie kazdemu podobac tak jak mni sie nie podobaja proste suknie ani takie w litere A bez marszczen dlatego mam taka
Edytowane przez moniqa84 Czas edycji: 2009-07-04 o 11:44 |
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Monika chciałam na samym początku suknie z tego samego salonu co Ty
![]() Ale z czasem zmieniłam zdanie. |
|
|
|
#2603 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
)Nie wkleje wam zdjec sukni bo ja ze swojej robie inna wiec moze z przymiarki Wam wkleje a mam ja 14 lipca
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane zrobiłam ta dekorację na te kartki, co koleżanka wcześniej pokazała.
I to trzeba wbić w cukierek,bo inaczej się nie trzyma... Na zdjęciu jest wbite w cukierek czy jakoś przymocowane? |
|
|
|
#2605 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Może wyślesz mi na maila, co? Bo czytam, że coś niby tam nie pasuje (wg innych dziewczyn) a nie wiem o co chodzi. Kiecka, którą masz a na zdjęciu prezentująca się modelka jakoś nie naturalnie się wygina może sprawiać wrażenie dużej, ale ciekawa jestem jak to wygląda na Tobie?Księżniczkowata i fajna, taka inna. Tzn inna od tych wszystkich. Żadna z moich koleżanek nie miałą takiej a chciałabym kogoś na żywo w niej zobaczyć. Cytat:
![]() Szkoda, że nie będzie tego dywaniku, bo mi się podobał Te woale między ławkami są bardzo ładne ale na zdjęciach, a w praktyce to no cóż bardzo niepraktyczne. Więc głowa do góry i nie masz czego żałować Latarnie są ok, ale bardzo zależne od pogody, bo jak deszcz to nie wypali a znów jak susza, a polecą gdzieś w las i nieszczęście gotowe. Mam nadzieję, że Twój nowy pomysł wypali i się pochwalisz Kobieto mająca 100ślubnych pomysłów na minutę ![]() Cytat:
Co do drucika to nie wie czy specjalny, bo t będzie zadanie TŻ, nakręcić drucik i niech on się martwi. Cytat:
Te druciki to pewnie aluminiowe lub miedizane są najmiększe i najbardziej plastyczne. Ale to TŻ będzie sie tym zajmował.Co do roztopienia sie ferrero, to mi w październiku to na pewno się nie roztopi, poza tym sala z klimą robi swoje. Cytat:
Cytat:
To pokaż zdjecia jak Ci wyszło? Jak kręciłaś druciki, w jaki sposób?
|
|
#2606 |
|
Rozeznanie
|
bylam dzis u organisty i umowilam sie z nim ze na przyszla sobote przyjde posluchac oprawy slubnej z chorem a on da mi plytke ze swoimi solowkami ew zamiast choru ,mozna miec trabke lub skrzypce w przyszlym tygoniu jak posluchamy to zdecydujemy - jedna rzecz z glowy i na dodatek calkiem mily jest pan organista
tylko siostry nie zlapalam na strojenie sie konkretnie juz umowic ale to w tygodniu zrobie
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
SSR Ja wbijałam.
Nie wyobrażam sobie,żeby to stało pod Ferrero,bo one mają orzechy i powoduję nie równe podłoże. Próbowałam na różne sposoby i zostaje przy wbijaniu. Ja mam ślub w sierpniu i boje się o roztopienie ale sala klimatyzowana jest więc powinno być wszystko w porządku ![]() Proszę zdjęcia. Zastanawiam się jeszcze nad kolorem karteczki? Brązowo-kremowy. Pomarańczowo-kremowy bądź odwrotnie. Dam zdjęcie kawałka stołu na mojej sali, może Wy macie jakieś pomysły na kolor kartki z imieniem i nazwiskiem?! |
|
|
|
#2608 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja już jestem po
Chciałabym przeżyć to jeszcze raz. Zostało nam bardzo dużo wódki i napoi nie wspomnąc o tym ile jedzenia dostaliśmy do domu jeszcze wczoraj na obiad jedliśmy Także to był z pewnością najszczęśliwszy i najwspanialszy dzień w moim życiu i żałuję, że nie można go powtórzyć, niektórzy nam nawet mówili, żebyśmy wzięli rozwód i znowu się pobrali bo tak im się podobało. Zdjęć narazie nie mam, ale na pewno będą w przyszłym tyg. to od razu wrzucę, a od 15 lipca wprowadzamy się do mieszkanka wynajmowanego mieliśmy wcześniej, ale właściciel nie wyrobił się z remontem, ale dzięki temu w tym miesiącu zapłacimy tylko połowę czynszu Odezwę się jak tylko dostanę fotki
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszek
wszystkiego najlepszego życzę super że imprezka sie udała i z niecierpliwością czekam na fotki a te mini-pomyłki to na szczęście ;D
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
Cześć -dawno mnie tu nie było
![]() nadszedł w końcu czas na wypisywanie zaproszeń. I mam problem-jak z nazwiskami? Odmieniałyście? Nie wszystkjie wydaja mi się poprawne gramatycznie po odmianie-jak np Olszówka-olszówków?? Może Wy pomożecie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

aha no i welon bedzie dluuugi tzw ciagnacy ehe

tym bardziej, że to już za 2 tyg...

jakis specjalny
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)