|
|
#2371 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Hej dziewczyny....nuuuda dziś jak nie wiem co.... nie znoszę nic nie robić
Piwko mi się chce wypić i pogadać ale nie ma z kim niestety
|
|
|
|
#2372 |
|
Rozeznanie
|
Pustki? Zauważyłam, że za każdym razem, gdy któraś z dziewczyn ma ślub, to pisanie nie idzie. Chyba w taki swoisty sposób oddajemy im ten dzień
![]() Wszystkiego najlepszego Waniliaania!!! |
|
|
|
#2373 |
|
Wtajemniczenie
|
waniliaania wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
|
#2374 |
|
Zadomowienie
|
veroeve chyba masz racje, zawsze tyyyyle miała na tygodniu do nadrobienia a dzis?? No nic, moze jutro bedzie lepiej
|
|
|
|
#2375 |
|
Zadomowienie
|
Waniliaania wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!
A dziś bawcie się, szalejcie, korzystajcie z każdej chwili tego dnia!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#2376 |
|
Raczkowanie
|
Waniliaania Wszystkiego Najlepszego!!! Samych słonecznych dni takich jak dzisiejszy!
Widziałam dzisiaj dwa śubne samochody w Ostrowcu. Jedno audi i jednego chryslera. Ciekawe czy którymś z nich jechała akurat Ania
|
#2377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sciany są w kolorze kremu, na sali do tanczenia są wielkie lustra w złotych ramach. Bardzo ładnie jest w tym drugim pomieszczeniu obok. Ta ściana gdzie siedza PM jest pokryta białym tiulem i rozwieszone są lampki (od góry w dół) Robi to ładną atmmosfere i nie jest przesadzone. Z naprawde dobrym gustem. Aaaa i żyrandole są kryształowe. |
|
|
|
|
#2378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
ale to juz nowa dekoracja bo kiedys byly tam takie kwiatki na suficie i nie bylo luster ani zyrandoli czyli odnowili sale
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() a my już po wieczorze panieńsko- kawalerskim i ledwo żyjemy ![]() ( ) Dostaliśmy duużo fajnych prezencików. Odezwe sie później.Ciekawe jak Waniliaania. Jest już żoną |
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten upalny dzień
![]() My wczoraj wieczorem wybyliśmy na grilla i wróciliśmy oboje hmmm.... powiedzmy lekko zmęczeni ![]() A dzisiaj nic mi się nie chce i tylko bym spała. A tu jeszcze wieczorem pewnie goście przyjdą do nas ![]() Dziewczyny obejrzyjcie sobie ten filmik. Wrzuciła go dziewczyna na innym forum. Ja byłam w ogromnym szoku i nawet się popłakałam ze wzruszenia ![]() http://www.joemonster.org/filmy/1726...kim_Mam_talent
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten kawał jest wielce trafiony - bardzo go lubię Szczególnie teraz gdy każdy kto sobie kupi cyfraka nazywa się wielkim fotografem ![]() No to kiepsko ;/ Dziękuję bardzo za pamięć!!! Edytowane przez Viris Czas edycji: 2009-07-05 o 14:01 |
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja pewnie prezenciki na noc poslubna nie?
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam że Azakowana napisała żeby tam na Iłżeckiej (koło Galerii przedmiotu) nie robić - ale nie wiem czy to aktualna opinia, od niedawna jest tam Sylwia - ja u niej robiłam sobie żel no i często robię manicure i jestem zadowolona. Nie będę ukrywać że jest to moja znajoma, ale mam porównanie i na prawdę jestem zadowolona z efektów. Moją mamę też do Sylwii wysłałam i była zadowolona. Chwaliła sobie przede wszystkim dokładność - moja Mama zwraca uwagę na wszystko i jeśli jej coś nie pasuje to mówi bez ogródek.
|
|
|
|
#2385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wow swietny filmik takiego talentu jeszcze nie obserwowałam bardzo wzruszające i takie...inne, niebanalne Mehja a jak ogólnie udała się impreza? ![]() Justys co do roleczków, byłoby fajnie, tak jak mówisz, wieczorkiem...tylko że ganiały mnie chrabąszcze wybitnie ich nie cierpię musiałam niebagatelnie głupio wyglądać jak przed nimi wiałam
Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-07-05 o 16:14 |
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Viris Waniliaania to juz mezatka jest od wczoraj
Ale innym moze ta opinia sie przyda![]() Marcia ja tez nie lubie chrabąszczów, mnie tez atakuja i musze uciekac przed nimi |
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem jedynie o niej tyle, ze pracowała w jakimś banku ale już nie pracuje - nie pytałam dlaczego a mieszka na Polnej koło delikatesów. Jeżeli teraz robi tipsy tam inna dziewczyna to bardzo dobrze dla tego miejsca bo szkoda by było, żeby jedna "manicurzystka" odpychała os naprawdę porządnego zakładu.
|
|
#2388 |
|
Zadomowienie
|
Chrabaszcze są okropne. Brrrrrrrrrrrrr
![]() Mehja pochwal się prezentami i opowiadaj jak było
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pisałam wcześniej, bo wiadomo reklamowanie koleżanek nie jest dobrze odbierane, chociaż ja w tym interesu nie mam ![]() Słyszałam właśnie że wcześniej w tym miejscu lepiej było swoich pazurków "nie powierzać", teraz jest tam właśnie Sylwia - chyba od kwietnia jakoś. Pracuje na bardzo dobrych produktach i ciągle się rozwija i wprowadza nowe rozwiązania. Nie będę się więcej rozpisywać, kto będzie chciał i będzie miał potrzebę to się wybierze. Ja szczerze polecam i 16 lipca robię właśnie żelowe pazurki
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny musicie to zobaczyć.... http://www.allegro.pl/item675088728_...ia_slubna.html
|
|
|
|
#2391 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a ile teraz kosztuje klasyczny manicure? Ja żadnych tipsów ani żeli nie chcę. Czułabym się, jakbym palce miała w wosku umaczane (skojarzenie z dziecięcymi zabawami zniczami). Chce swoje paznokcie tylko oczyścić ze skórek i może pociągnąć bezbarwnym lakierem. Lubię, jak mi coś ktoś robi przy paznokciach albo włosach, więc jeśli jest w cenie odzywki i lakieru do paznokci to się wybiorę. Jeśli drożej, to sama sobie zrobię.
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sam raz na ślub Ale jaka patriotyczna![]() Cena jak za "normalną" suknię ślubną - nieźle ![]() To ja wkleję też zdjęcie "cudnej" sukni ślubnej, którą szyła moja krawcowa na szczególne zamówienie. Podobno strasznie dziwna dziewczyna tą suknię chciała.
|
|
#2393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samo malowanie zwykle koło 10 zł, manicure (skórki, piłowanie, odzywka, krem, malowanie) chyba w granicach 30zł. Cytat:
![]() No ale dziewczyny - o gustach się nie dyskutuje Ja czytam dalej wątek, bo mam zaległości i czasami po prostu wymiękam
|
||
|
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bozzzeeeee kiecka porażka...---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Dziewczyny ja mam do dzisiaj pazurki ślubne i wygladają jakby były wczoraj zrobione...nic mi nie odchodzi , nic nie pęka...a robię w nich wszystko sprzątam , piorę itp.... a jutro do pracy już idę echhhhhh zleciało szybciutko .....
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Atena czyżby zderzenie z rzeczywistością
?---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- A gdzie wszystkie panny wybyły? ![]() Ja siedzę w domu i cierpię ![]() Wczoraj na tym grillu coś mnie użarło w udo. Wtedy nie poczułam nic - może dlatego, ze miałam w sobie sporo "znieczulenia" A dzisiaj rano obudziłam się z ogromną gulą na udzie.I cały dzień jeszcze puchła. Niedawno wzięłam wapno - może coś pomoże. A jak nie to jutro będę musiała się udać do lekarza a ja tego tak nie cierpię Najgorsze jest to, że ja jestem uczulona na jad owadzi. Ehhh.
|
#2397 |
|
Rozeznanie
|
Ja też cierpię. Przeszły mi objawy zatrucia to mi się coś w okolicach zęba dzieje i boli niemiłosiernie. Mam nadzieję, że nie skończy się na żadnych antybiotykach, już wolę, żeby mi ósemka rosła. Chyba jutro dentystę trzeba będzie odwiedzić. Rany, promotor mnie zabije, jeśli zawalę jutrzejszy dzień. Mamy deadline na artykuł, już i tak o tydzień przesunięty. A w piątek mnie nie było, bo umierałam na coś innego. Ale w sumie, co za różnica umrzeć na zatrucie, czy zostać poćwiartowaną przez szefa. Swoją drogą, to mój świadek na ślubie
![]() Ehh, ciężkie życie. Wracam do łóżka użalać się nad sobą i dawać narzeczonemu sposobność do opiekowania się mną. |
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
E to jak świadek, to przymknie oko na artykuł
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Hello kobietki
Coś to pisanie nie idzie a to za sprawą cieplejszych dni i każdy spędza czas na dworze na słoneczku.Ja miałam zjazd na szczęście się skończył a dziś byliśmy na piwku ze znajomymi. Jutro idziemy po obrączki ![]() A suknie to chyba nastała moda na kicz weselny ![]() Mehja to super że impreza się udała. ![]() Aga pewnie ugryzła Cię meszka bo te małe pieroństwa jak ugryzą to boli i nawet gorączki można dostać ale dobrze że wapno wzięłaś być może nie będziesz musiała iść do lekarza. |
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Temperaturę mam podwyższoną ale to z innych powodów. A po tym wapnie nawet mi opuchlizna zeszła trochę i jest mniej twarda na szczęście
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.

Piwko mi się chce wypić i pogadać ale nie ma z kim niestety

) Dostaliśmy duużo fajnych prezencików. Odezwe sie później.

Szczególnie teraz gdy każdy kto sobie kupi cyfraka nazywa się wielkim fotografem 

wybitnie ich nie cierpię
Ja czytam dalej wątek, bo mam zaległości i czasami po prostu wymiękam
a jutro do pracy już idę echhhhhh zleciało szybciutko .....