Ostrowieckie Panny Młode cz.III - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-04, 20:07   #2371
ninuska
Zadomowienie

Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III

Hej dziewczyny....nuuuda dziś jak nie wiem co.... nie znoszę nic nie robić Piwko mi się chce wypić i pogadać ale nie ma z kim niestety
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 21:22   #2372
veroeve
Rozeznanie

Pustki? Zauważyłam, że za każdym razem, gdy któraś z dziewczyn ma ślub, to pisanie nie idzie. Chyba w taki swoisty sposób oddajemy im ten dzień

Wszystkiego najlepszego Waniliaania!!!

veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 21:38   #2373
michel82
Wtajemniczenie

waniliaania wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!

Maja jest już z nami
08.04.2012
michel82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 21:41   #2374
ninuska
Zadomowienie

veroeve chyba masz racje, zawsze tyyyyle miała na tygodniu do nadrobienia a dzis?? No nic, moze jutro bedzie lepiej A ja szukam sukni i chyba nie znajdę
Stary 2009-07-04, 22:22   #2375
katalinka17
Zadomowienie

Waniliaania wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!
A dziś bawcie się, szalejcie, korzystajcie z każdej chwili tego dnia!!

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 00:08   #2376
przeddzidzie
Raczkowanie

Waniliaania Wszystkiego Najlepszego!!! Samych słonecznych dni takich jak dzisiejszy!

Widziałam dzisiaj dwa śubne samochody w Ostrowcu. Jedno audi i jednego chryslera. Ciekawe czy którymś z nich jechała akurat Ania
Stary 2009-07-05, 09:37   #2377
madziaciu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gorzata9 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Ja mam pytanie do panien młodych, które mają wesele w Smykowie. Jak zamawiałam salę (a było to w listopadzie 2008 roku) to właściciel lokalu mówił, że będą malowac pomieszczenia i zmieniać dekoracje. Nie wiecie czy coś się zmieniło??? Nie byłam tam od czasu, gdy wpłaciliśmy zaliczkę i podpisaliśmy umowę. Mamy tam podjechać we wrześniu, aby ustalić menu.
Ja byłam niedawno jak juz zmienili. Mnie sie podoba. Nie wiem w której sali bedziesz miec wesele ale ja na dole tzn. tej większej. A górze raczej nic sie nie zmieniło.
Sciany są w kolorze kremu, na sali do tanczenia są wielkie lustra w złotych ramach.
Bardzo ładnie jest w tym drugim pomieszczeniu obok. Ta ściana gdzie siedza PM jest pokryta białym tiulem i rozwieszone są lampki (od góry w dół) Robi to ładną atmmosfere i nie jest przesadzone. Z naprawde dobrym gustem. Aaaa i żyrandole są kryształowe.
madziaciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 10:17   #2378
gorzata9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziaciu Pokaż wiadomość
Ja byłam niedawno jak juz zmienili. Mnie sie podoba. Nie wiem w której sali bedziesz miec wesele ale ja na dole tzn. tej większej. A górze raczej nic sie nie zmieniło.
Sciany są w kolorze kremu, na sali do tanczenia są wielkie lustra w złotych ramach.
Bardzo ładnie jest w tym drugim pomieszczeniu obok. Ta ściana gdzie siedza PM jest pokryta białym tiulem i rozwieszone są lampki (od góry w dół) Robi to ładną atmmosfere i nie jest przesadzone. Z naprawde dobrym gustem. Aaaa i żyrandole są kryształowe.
Ja też mam na dolnej sali. ale z tego co piszesz to nie zmienili nic dekoracji. Jak byłam w listopadzie też była ta dekoracja o której piszesz.
Stary 2009-07-05, 10:29   #2379
aniaa22
Zakorzenienie

ale to juz nowa dekoracja bo kiedys byly tam takie kwiatki na suficie i nie bylo luster ani zyrandoli czyli odnowili sale
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 11:37   #2380
mehja
Zakorzenienie

hey
a my już po wieczorze panieńsko- kawalerskim i ledwo żyjemy () Dostaliśmy duużo fajnych prezencików. Odezwe sie później.

Ciekawe jak Waniliaania.
Jest już żoną
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 12:12   #2381
azakowana
Zakorzenienie

Witam w ten upalny dzień

My wczoraj wieczorem wybyliśmy na grilla i wróciliśmy oboje hmmm.... powiedzmy lekko zmęczeni
A dzisiaj nic mi się nie chce i tylko bym spała. A tu jeszcze wieczorem pewnie goście przyjdą do nas

Dziewczyny obejrzyjcie sobie ten filmik. Wrzuciła go dziewczyna na innym forum. Ja byłam w ogromnym szoku i nawet się popłakałam ze wzruszenia

http://www.joemonster.org/filmy/1726...kim_Mam_talent
Stary 2009-07-05, 13:31   #2382
Viris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Zobaczcie dziewczyny jaki kawał znalazłam. Wklejam bo powinien się spodobać podczytującym nasze forum fotografom

Do starych znajomych przychodzi w odwiedziny na kolację znany fotograf.
pani domu ogląda przy kolacji jego zdjęcia i z zachwytem mówi:
- piękne,cudowne zdjęcia, musi pan mieć bardzo drogi sprzęt
Fotograf nic się nie odezwał tylko zjadł w milczeniu kolację.Przy pożegnaniu mówi:
- bardzo dziękuję za wyśmienitą kolację, była rewelacyjna, musi mieć pani drogie garnki
Nadrabiam właśnie wątek ten kawał jest wielce trafiony - bardzo go lubię Szczególnie teraz gdy każdy kto sobie kupi cyfraka nazywa się wielkim fotografem

Cytat:
Napisane przez Andromedaa Pokaż wiadomość

Viris- pamiętałam o Tobie, w świetle tego, co wcześniej napisałaś na forum osoba fotografująca potrzebuje zezwolenia, specjalnych uprawnień, którymi winna się księdzu okazać.
No to kiepsko ;/ Dziękuję bardzo za pamięć!!!

18,8 kg mniej od 26.01.2007 . Zamiast XL - M/S

Edytowane przez Viris
Czas edycji: 2009-07-05 o 14:01
Viris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 14:21   #2383
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Mehja pewnie prezenciki na noc poslubna nie?
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 16:04   #2384
Viris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
Aha mam pytanie- gdzie polecacie salon w ktorym robia tipsy w Otsrowcu? chcialam robic w Krakowie ale musialabym zrobic tydzien wczesniej i mysle ze to za wczesnie... wiec chyba zrobie juz w Ostrowcu, ale nie wiem gdzie fajnie robia...
Widziałam że Azakowana napisała żeby tam na Iłżeckiej (koło Galerii przedmiotu) nie robić - ale nie wiem czy to aktualna opinia, od niedawna jest tam Sylwia - ja u niej robiłam sobie żel no i często robię manicure i jestem zadowolona. Nie będę ukrywać że jest to moja znajoma, ale mam porównanie i na prawdę jestem zadowolona z efektów. Moją mamę też do Sylwii wysłałam i była zadowolona. Chwaliła sobie przede wszystkim dokładność - moja Mama zwraca uwagę na wszystko i jeśli jej coś nie pasuje to mówi bez ogródek.

Stary 2009-07-05, 16:12   #2385
Marcia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Witam w ten upalny dzień

My wczoraj wieczorem wybyliśmy na grilla i wróciliśmy oboje hmmm.... powiedzmy lekko zmęczeni
A dzisiaj nic mi się nie chce i tylko bym spała. A tu jeszcze wieczorem pewnie goście przyjdą do nas

Dziewczyny obejrzyjcie sobie ten filmik. Wrzuciła go dziewczyna na innym forum. Ja byłam w ogromnym szoku i nawet się popłakałam ze wzruszenia

http://www.joemonster.org/filmy/1726...kim_Mam_talent
Witajcie Wow swietny filmik takiego talentu jeszcze nie obserwowałam bardzo wzruszające i takie...inne, niebanalne

Mehja a jak ogólnie udała się impreza?
Justys co do roleczków, byłoby fajnie, tak jak mówisz, wieczorkiem...tylko że ganiały mnie chrabąszcze wybitnie ich nie cierpię:ale wg TŻa było bardzo zabawnie, taaa ciekawe czemu musiałam niebagatelnie głupio wyglądać jak przed nimi wiałam

Edytowane przez Marcia23
Czas edycji: 2009-07-05 o 16:14
Marcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 16:26   #2386
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Viris Waniliaania to juz mezatka jest od wczoraj Ale innym moze ta opinia sie przyda
Marcia ja tez nie lubie chrabąszczów, mnie tez atakuja i musze uciekac przed nimi
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 16:48   #2387
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viris Pokaż wiadomość
Widziałam że Azakowana napisała żeby tam na Iłżeckiej (koło Galerii przedmiotu) nie robić - ale nie wiem czy to aktualna opinia, od niedawna jest tam Sylwia - ja u niej robiłam sobie żel no i często robię manicure i jestem zadowolona. Nie będę ukrywać że jest to moja znajoma, ale mam porównanie i na prawdę jestem zadowolona z efektów. Moją mamę też do Sylwii wysłałam i była zadowolona. Chwaliła sobie przede wszystkim dokładność - moja Mama zwraca uwagę na wszystko i jeśli jej coś nie pasuje to mówi bez ogródek.
Viris ja teraz nie wiem kto tam jest. A moja opinia była o pani, która robiła tam tipsy rok temu
Wiem jedynie o niej tyle, ze pracowała w jakimś banku ale już nie pracuje - nie pytałam dlaczego a mieszka na Polnej koło delikatesów.
Jeżeli teraz robi tipsy tam inna dziewczyna to bardzo dobrze dla tego miejsca bo szkoda by było, żeby jedna "manicurzystka" odpychała os naprawdę porządnego zakładu.
Stary 2009-07-05, 17:09   #2388
ninuska
Zadomowienie

Chrabaszcze są okropne. Brrrrrrrrrrrrr
Mehja pochwal się prezentami i opowiadaj jak było
Stary 2009-07-05, 17:26   #2389
Viris
Zakorzenienie

Cytat:
Viris ja teraz nie wiem kto tam jest. A moja opinia była o pani, która robiła tam tipsy rok temu
Wiem jedynie o niej tyle, ze pracowała w jakimś banku ale już nie pracuje - nie pytałam dlaczego a mieszka na Polnej koło delikatesów.
Jeżeli teraz robi tipsy tam inna dziewczyna to bardzo dobrze dla tego miejsca bo szkoda by było, żeby jedna "manicurzystka" odpychała os naprawdę porządnego zakładu.
Dlatego też napisałam o tym, jak tylko zauważyłam Twoje wypowiedzi Nie pisałam wcześniej, bo wiadomo reklamowanie koleżanek nie jest dobrze odbierane, chociaż ja w tym interesu nie mam
Słyszałam właśnie że wcześniej w tym miejscu lepiej było swoich pazurków "nie powierzać", teraz jest tam właśnie Sylwia - chyba od kwietnia jakoś. Pracuje na bardzo dobrych produktach i ciągle się rozwija i wprowadza nowe rozwiązania. Nie będę się więcej rozpisywać, kto będzie chciał i będzie miał potrzebę to się wybierze. Ja szczerze polecam i 16 lipca robię właśnie żelowe pazurki

Stary 2009-07-05, 17:43   #2390
ninuska
Zadomowienie

dziewczyny musicie to zobaczyć.... http://www.allegro.pl/item675088728_...ia_slubna.html
Stary 2009-07-05, 17:57   #2391
veroeve
Rozeznanie

Dziewczyny, a ile teraz kosztuje klasyczny manicure? Ja żadnych tipsów ani żeli nie chcę. Czułabym się, jakbym palce miała w wosku umaczane (skojarzenie z dziecięcymi zabawami zniczami). Chce swoje paznokcie tylko oczyścić ze skórek i może pociągnąć bezbarwnym lakierem. Lubię, jak mi coś ktoś robi przy paznokciach albo włosach, więc jeśli jest w cenie odzywki i lakieru do paznokci to się wybiorę. Jeśli drożej, to sama sobie zrobię.
Stary 2009-07-05, 18:13   #2392
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
dziewczyny musicie to zobaczyć.... http://www.allegro.pl/item675088728_...ia_slubna.html
Przepiękna
W sam raz na ślub Ale jaka patriotyczna
Cena jak za "normalną" suknię ślubną - nieźle

To ja wkleję też zdjęcie "cudnej" sukni ślubnej, którą szyła moja krawcowa na szczególne zamówienie. Podobno strasznie dziwna dziewczyna tą suknię chciała.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a88ce34bf2.jpg (16,2 KB, 48 załadowań)
Stary 2009-07-05, 18:16   #2393
Marcia23
Raczkowanie

Cytat:
Jezusieńku
Marcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 18:25   #2394
Viris
Zakorzenienie

Cytat:
Ostro.... może to strój na wieczór panieński

Cytat:
Napisane przez veroeve Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ile teraz kosztuje klasyczny manicure?
Samo malowanie zwykle koło 10 zł, manicure (skórki, piłowanie, odzywka, krem, malowanie) chyba w granicach 30zł.

Cytat:
Przepiękna
W sam raz na ślub Ale jaka patriotyczna
Cena jak za "normalną" suknię ślubną - nieźle

To ja wkleję też zdjęcie "cudnej" sukni ślubnej, którą szyła moja krawcowa na szczególne zamówienie. Podobno strasznie dziwna dziewczyna tą suknię chciała.
No ta mi się z jakimś pawiem kojarzy. Może jakaś ornitolożka się chajtała
No ale dziewczyny - o gustach się nie dyskutuje Ja czytam dalej wątek, bo mam zaległości i czasami po prostu wymiękam

Stary 2009-07-05, 18:37   #2395
Atena28
Raczkowanie

Bozzzeeeee kiecka porażka...

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Dziewczyny ja mam do dzisiaj pazurki ślubne i wygladają jakby były wczoraj zrobione...nic mi nie odchodzi , nic nie pęka...a robię w nich wszystko sprzątam , piorę itp.... a jutro do pracy już idę echhhhhh zleciało szybciutko .....

http://s4.suwaczek.com/200408013435.png

http://s10.suwaczek.com/20090620290114.png

Miłości trzeba się uczyć,
uczyć wciąż na nowo i bez końca
Atena28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 20:42   #2396
azakowana
Zakorzenienie

Atena czyżby zderzenie z rzeczywistością?

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

A gdzie wszystkie panny wybyły?
Ja siedzę w domu i cierpię
Wczoraj na tym grillu coś mnie użarło w udo. Wtedy nie poczułam nic - może dlatego, ze miałam w sobie sporo "znieczulenia" A dzisiaj rano obudziłam się z ogromną gulą na udzie.
I cały dzień jeszcze puchła. Niedawno wzięłam wapno - może coś pomoże. A jak nie to jutro będę musiała się udać do lekarza a ja tego tak nie cierpię Najgorsze jest to, że ja jestem uczulona na jad owadzi. Ehhh.
Stary 2009-07-05, 22:28   #2397
veroeve
Rozeznanie

Ja też cierpię. Przeszły mi objawy zatrucia to mi się coś w okolicach zęba dzieje i boli niemiłosiernie. Mam nadzieję, że nie skończy się na żadnych antybiotykach, już wolę, żeby mi ósemka rosła. Chyba jutro dentystę trzeba będzie odwiedzić. Rany, promotor mnie zabije, jeśli zawalę jutrzejszy dzień. Mamy deadline na artykuł, już i tak o tydzień przesunięty. A w piątek mnie nie było, bo umierałam na coś innego. Ale w sumie, co za różnica umrzeć na zatrucie, czy zostać poćwiartowaną przez szefa. Swoją drogą, to mój świadek na ślubie

Ehh, ciężkie życie. Wracam do łóżka użalać się nad sobą i dawać narzeczonemu sposobność do opiekowania się mną.
Stary 2009-07-05, 22:34   #2398
azakowana
Zakorzenienie

E to jak świadek, to przymknie oko na artykuł
Stary 2009-07-05, 22:47   #2399
Elsi81
Zakorzenienie

Hello kobietki Coś to pisanie nie idzie a to za sprawą cieplejszych dni i każdy spędza czas na dworze na słoneczku.Ja miałam zjazd na szczęście się skończył a dziś byliśmy na piwku ze znajomymi.

Jutro idziemy po obrączki i czeka mnie 2 godziny siedzenia na fotelu dentystycznym mam nadzieję, że wytrzymam

A suknie to chyba nastała moda na kicz weselny
Mehja to super że impreza się udała.
Aga pewnie ugryzła Cię meszka bo te małe pieroństwa jak ugryzą to boli i nawet gorączki można dostać ale dobrze że wapno wzięłaś być może nie będziesz musiała iść do lekarza.

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 22:58   #2400
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość
Aga pewnie ugryzła Cię meszka bo te małe pieroństwa jak ugryzą to boli i nawet gorączki można dostać ale dobrze że wapno wzięłaś być może nie będziesz musiała iść do lekarza.
Meszka na pewno nie bo po nich nie mam takiej opuchlizny nigdy. Na 99 % jestem pewna że to giez albo bąk bydlęcy jak to się tutaj w Gorlicach mówi
Temperaturę mam podwyższoną ale to z innych powodów. A po tym wapnie nawet mi opuchlizna zeszła trochę i jest mniej twarda na szczęście

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości