Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-05, 17:07   #1321
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

TZ w ramach mojego przed obronnego mega stresu zabiera mnie do kina na Epokę 3D,

Kasiu przegrzejesz tego swojego lapka w końcu
ale mojego TZ siostra to samo tylkoooo simsy

już pewnie tu do Was nie zajrzę dziś... wiec trzymajcie za mnie jutro kciuki tak po 12... plosssse

miłego wieczorku

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 17:22   #1322
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nic nie mówił, ogląda teraz jakiś program na National Geogr.

no są wakacje-mam wolne to gram wiesz zaczynam szukać pracy i później jak już zacznę to nie będzie czasu na granie

właśnie z grilla wróciliśmy, idę grać

a nie szkoda Ci czasu??ja grałam w simsy jak byłam nastolatką teraz nie wiem czy są jakieś nowsze ciekawsze wersje,bo ja pamietam jak te ludziki szły do łózka i potem mały bobas się pojawił

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
już pewnie tu do Was nie zajrzę dziś... wiec trzymajcie za mnie jutro kciuki tak po 12... plosssse
oczywiście

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-07-05 o 17:34
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 18:51   #1323
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cześć dziecwyzny
Lusmarija jasne ze bedziemy tzrymac kciuki

Ja wczoraj byłam na wsi na imieninacgh wujka dzis dopiero wróciliśmy i musiałam prowadzic bo tadzinek ie byl jesio w stanie:P
Poyem zrobilam placuszka zeby zaniesc do pracy jutro bo dzis imieninki. I dziewczyny mi na imprezie integracyjnej zawracaly tylek ze mam im placka przyniesc:P I skonczyłam druga czesc mojej powiesci. po 10 kupie juz 3

Gadam z Michasiem praktycznie codziennie Juz nie mozemy sie doczekac 18 wrzesnia jak polece do niego i żuce sie w Jego ramiona

Do ślubu juz mniej n iz 1 rok i 2 miesiace

Maturke zdałam Tz też. Tz idzie na studia, ja jednak dopiero za rok Nie mam kasy zeby sobie ich opłcić Niestety stażowe 670 nie starcza. Ale zobaczymy do września moze jeszcze coś wymyśle i na rzecz pracy moze zrezygnuje ze stazu. jesli trafi si e jakaś konkretna oferta. Moze szybciej złoże papiery n policje niż miałam w planach....
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 19:01   #1324
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a czy wypada iśc w sukience za kolana do ślubu??
Jako PM? Ja bym tak nie poszła, bo w mojej głowie suknia ślubna=biała długa suknia, ale dziewczyny zakładają też takie do kolan. Niektórym to się nie podoba, ale nikt nie mówi, że nie wypada. Tzn. Ja nie słyszałam takich opinii.

Cytat:
a co do zabaw to zazwyczaj są dla gości, a znavcie jakieś zabawy dla Państwa Młodych?
Masz tu stronkę, na której są jakieś zabawy weselne. Większość to takie sobie, ot po prostu zebrane do kupy wszystkie te najbardziej znane. Gdzieś tam jest zabawa o koniach, karocy, królu i królowej. Są dwie wersje. Ta pierwsza jest lepsza (ta z woźnicą). Królem i królową są Młodzi, więc też się bawią. Nie widziałam tej zabawy na żywo, ale słyszałam, że jak orkiestra potrafi ją tak fajnie poprowadzić (tzn. fajnie przeczytać), to są jaja.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 20:08   #1325
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
tylko do cywilnego

Cytat:
będę trzymać

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Maturke zdałam Tz też. Tz idzie na studia, ja jednak dopiero za rok Nie mam kasy zeby sobie ich opłcić Niestety stażowe 670 nie starcza. Ale zobaczymy do września moze jeszcze coś wymyśle i na rzecz pracy moze zrezygnuje ze stazu. jesli trafi si e jakaś konkretna oferta. Moze szybciej złoże papiery n policje niż miałam w planach....
No to super, że zdaliściemożesz też pójść od semestru zimowego, niekoniecznie cały rok musi przepaść.

A ja dziś byłam z tżcikiem na basenie(jeszcze mi woda w uszach szumi), później na pysznych lodach, na zamku i jeszcze zajrzeliśmy do naszego kościółka, w którym bierzemy ślub i uznaliśmy, że jest wypasiony
A teraz zabieram się za książkę
Aha, wczoraj nie jadłam obiadu w domu a myśłałam, że zjem z tż a okazało się, że on już jadł z kolegą, bo myślał, ze ja jadłam w domu a wyjątkowo nie jaedlismy u mnie i zostalam na lodzie głodna pół godziny przed kinem i podjechaliśmy do maczka i kupilam te krewetki co mi tu ta popieprzona reklama wyskakujeSpoko są, wprawdzie niewiele się różnia od tego maczkowe kurczaka w panierce, ale były smaczne, dobry sos byl do nich także jak Was dopadnie na miescie mały głód to lepiej te krewetki zamiast cheesburgera wsunąć, bo są zjadliwe
A dziś i tak jadłam krewetki na obiad, tyle, ze wmoim wykonaniuOczywiście przepyszne
Stary 2009-07-05, 20:37   #1326
can't be perfect
Wtajemniczenie

może faktycznie nie pasuje iśc w krótkiej hmm.. się jeszcze obaczy
Stary 2009-07-05, 20:44   #1327
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
nie ma sprawy
mam nadzieje że mi w końcu tweet zadziała..
to jest śmieszne -> http://www.youtube.com/watch?v=QujA8YYgTWU
hmmm to jest coś, ale nie miałabym u siebie kogo do tego zatrudnić -> http://www.youtube.com/watch?v=7tjX8...response_watch
Ten ostatni filmik mi się nie podoba, zwłaszcza jako pierwszy taniec. W sumie para młoda prawie w ogóle ze sobą nie tańczy
Jako przerywnik w trakcie wesela, to OK, ale jako pierwszy taniec to moim zdaniem odpada
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja bym na takie gadanie odpowiedała wprost tym obgadującym osobom, że to zawsze tak jest, że ktoś musi obgadać i że mam to w
Dokładnie. Jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził.
can't, to świetnie że wesele siorki się udało Twoje będzie inne, ale będzie Twoje i Twojego mężczyzny i to się tylko liczy
Cytat:
miłego wieczorku
Już zaczynam 3mać kciuki Będzie dobrze

I kolejny weekend odchodzi w zapomnienie. Było bardzo miło W sobotę mama miała urodzinki.
W sobotę też byłam na ślubie kolegi z byłej pracy. Ogólnie ślub był świetny Ksiądz podczas kazania podszedł do młodych i mówił dokładnie do nich. Przy tym sypał kawałami jak z rękawa. Takiego kazania ślubnego jeszcze nie słyszałam. Po prostu BOMBA
Poza tym po przysiędze małżeńskiej powiedział młodym, żeby odwrócili się do gości i przedstawił panią i pana L******** . Po tym powiedział: Wojtek, teraz możesz już legalnie pocałować swoją żonę Wszyscy zaczęli klaskać i uśmiechać się do siebie Pierwszy raz byłam na takim ślubie, ale było super. Tak zupełnie na luzaka, bez stresu i przyjemna atmosfera Też chciałabym tak mieć na swoim ślubie
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-05, 20:49   #1328
Telka10
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
ja znowu w pracy i nie mam czasu na wizaż...a Wy oczywiście piszecie i piszecie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
W sobotę też byłam na ślubie kolegi z byłej pracy. Ogólnie ślub był świetny Ksiądz podczas kazania podszedł do młodych i mówił dokładnie do nich. Przy tym sypał kawałami jak z rękawa. Takiego kazania ślubnego jeszcze nie słyszałam. Po prostu BOMBA
Poza tym po przysiędze małżeńskiej powiedział młodym, żeby odwrócili się do gości i przedstawił panią i pana L******** . Po tym powiedział: Wojtek, teraz możesz już legalnie pocałować swoją żonę Wszyscy zaczęli klaskać i uśmiechać się do siebie Pierwszy raz byłam na takim ślubie, ale było super. Tak zupełnie na luzaka, bez stresu i przyjemna atmosfera Też chciałabym tak mieć na swoim ślubie
Bardzo fajna atmosfera ale to chyba trzeba trafić na księdza...

o łaaa...a jutro z TŻ stuknie nam 6 lat bycia razem...normalnie jak stare dobre małżeństwo ciekawe tylko czy On o tym pamięta....

Szczęśliwi

Edytowane przez Telka10
Czas edycji: 2009-07-05 o 20:51
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 20:54   #1329
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
o i taki początek zrobię tylko jak z piosenek wyciąć fragmenty?
Wgooglałam i znalazłam taki program http://www.smart-system.pl/mp3/
Nie wiem jak to działa, bo nigdy takiego programu nie używałam, ale może się przyda

Cytat:

a co do zabaw to zazwyczaj są dla gości, a znavcie jakieś zabawy dla Państwa Młodych?
Myślę, że wypada. Jeśli taki Ci się podobają, to czemu nie?

Znam 2 takie zabawy:
Pierwsza: Do nadmuchanych balonów włożone są karteczki "Będę zmywać naczynia", "Będę trzymać kasę" itp. Państwo Młodzi przekłuwają balony i sprawdzają jakie czynności komu przypadną

Druga: Para Młoda siada na krzesłach zwrócona plecami do siebie. Każde z nich ma 2 tabliczki. Pan Młody: Ja/Ona, a Pani Młoda "Ja/On" No i prowadzący imprezę się pyta "Kto w Waszym domu będzie pierwszy zasypiał?", "Kto będzie wydawał kasę?" a Młodzi oczywiście pokazują tabliczki tak, zeby goście widzieli.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 21:07   #1330
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
Na "Ja cię kocham a ty z nim" a co do Zakrzówka to właśnie wiem, miało być wylegiwanie się na słoneczku i kąpiel a tu chmury, ale może na chwilkę skoczymy
a jednak sie obylo bez burzy
aczkolwiek woda na Zakrzowku nalezy do wybitnie lodowatych
jesli chodzi o plywanie to ja chyba jednak wole Kryspinow. jakos tak czysciej na brzegu, cieplej i bezpieczniej (na Zakrzowki rury stercza w najmniej spodziewanych miejscach )
Zakrzowek jest super miejscem na spacery

Cytat:

ja własnie wróciłam ze spotkania z TZtem.. od jutra zaczynam 4-tygodniowe ptraktyki.. na szczęscie nie będą trwały długo bo od 9-12,13 więc coś z tych wakacji bedę miała
a mi sie chyba praktyki przesuna na druga polowe lipca albo na wrzesien chyba wolalabym wrzeien. teraz bym sobie spokojnie ten pierwszy rozdzial napisala

Cytat:

ja uwazam, ze wypada jak ci sie takie podobaja to czemu nie byloby oryginalniej

Cytat:
no i chcemy żeby nasz kamerzysta porobił troszkę zdjęc tez na sali, bo w sumie nie ma to jaqk profesjonalne zdjęcia, bo z naszego aparatu tak sobie wyszły
ale nie wiem czy ten kamerzysta zrobi wam takie profesjonalne zdjecia... w koncu jest kamerzysta a nie fotografem

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
gratuluje
to ile te twoje studia kosztuja
ja placilam kiedys 600zl miesiecznie, ale to byly jedne z drozszych studiow... zazwyczaj jest taniej...

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Aha, wczoraj nie jadłam obiadu w domu a myśłałam, że zjem z tż a okazało się, że on już jadł z kolegą, bo myślał, ze ja jadłam w domu a wyjątkowo nie jaedlismy u mnie i zostalam na lodzie głodna pół godziny przed kinem i podjechaliśmy do maczka i kupilam te krewetki co mi tu ta popieprzona reklama wyskakujeSpoko są, wprawdzie niewiele się różnia od tego maczkowe kurczaka w panierce, ale były smaczne, dobry sos byl do nich także jak Was dopadnie na miescie mały głód to lepiej te krewetki zamiast cheesburgera wsunąć, bo są zjadliwe
A dziś i tak jadłam krewetki na obiad, tyle, ze wmoim wykonaniuOczywiście przepyszne
mnie jak dopadnie maly glod i mam tylko McDonalda po drodze to tylko i wylacznie salatke Chicken Premiere toleruje choc i tak Caesar w KFC jest lepsza
widze, ze jestes krewetkozerca
ja tam wprawdzie zjem, ale bez orgazmu kulinarnego i w niewielkich ilosciach
chyba bardziej jestem miesozerna niz rybozerna

a my dzis pojechalismy do mojego kuzyna, bo mial 7. urodziny wiec musialam wcisnac w siebie torta
kuzyn marzyl o zwierzatku, w szczegolnosci o kroliku - kupili mu 2 papuzki faliste mniej zachodu, a dziecko tak samo szczesliwe w sumie madre posuniecie
aczkolwiek ja sama wole zwierzatka ktore mozna przytulic
a po urodzinach pojechalismy sobie z TZem nad jezioro poplywac i powylegiwac sie na kocyku zachodu nie bylo widac: chmury
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 21:40   #1331
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

ale nie wiem czy ten kamerzysta zrobi wam takie profesjonalne zdjecia... w koncu jest kamerzysta a nie fotografem

mamy fotografa i kamerzystę w jednym tylko że wstepnie umówilismy sie że na sali bedzie tylko kamerował, ale chyba to zmienimy

a macie jakieś fajne filmiki pierwszego tańca na youtube bo ja tak szukam i hmm..

a bedziecie chodzic na jakies lekcje tańca?? u nas to chyba czegoś takiego nie ma. ale chciałabym cos fajnie zatańczyc.. czy sądzicie że mozna sie nauczyć samemu jakiś kroków bez żadnych lekcji?bo troszkę szkoda kasy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-05, 21:46   #1332
lain
Zakorzenienie

Cytat:
mamy fotografa i kamerzystę w jednym tylko że wstepnie umówilismy sie że na sali bedzie tylko kamerował, ale chyba to zmienimy
ja twiedze, ze jest sie albo kamerzysta albo fotografem... w czyms sie jest zawsze gorszym
ale nawet jesli macie w jednej osobie to nie rezygnowalabym ze zdjec tyko tu jest wlasnie problem - bedzie musial wybierac co krecic a kiedy robic fotki

Cytat:
a bedziecie chodzic na jakies lekcje tańca?? u nas to chyba czegoś takiego nie ma. ale chciałabym cos fajnie zatańczyc.. czy sądzicie że mozna sie nauczyć samemu jakiś kroków bez żadnych lekcji?bo troszkę szkoda kasy
u nas na miescie teraz reklamuja sie kursy tanca dla narzeczonych
jako, ze na takich kursach nie ucza tanga to my sie wybierzemy na zwykly kurs do szkoly tanga
jesli chcecie tanczyc jakiegos walca to ja bym poszla na kurs nie jest to znow tak strasznie drogie a jednak zwroca wam uwage na prawidlowa postawe itp niby szczegoly, a jednak wplywaja na estetyke samego tanca.
a jak chcecie sie tylko pobujac do piosenki to kurs nie jest potrzebny moim zdaniem
Stary 2009-07-05, 21:48   #1333
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

a macie jakieś fajne filmiki pierwszego tańca na youtube bo ja tak szukam i hmm..

A chcecie jakiś śmieszny układ czy coś standardowego?
My prawdopodobnie zdecydujemy się na jakąś śmieszną wersję, bo jeszcze na żadnym weselu w rodzinie czegoś takiego nie było więc będzie niespodzianka
I nie bierzemy żadnych lekcji. Początek zatańczymy standardowo 2 na 1, a później mix piosenek z prostą choreografią.
Jeśli chodzi o standard, to można wziąć jakieś lekcje, ale lepiej zacząć trochę wcześniej, a nie na ostatnią chwilę. Moja kuzynka się zdecydowała na tylko kilka lekcji i efekt był taki, że ich walc wyglądał bardziej jak walec
Stary 2009-07-05, 21:49   #1334
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
ja twiedze, ze jest sie albo kamerzysta albo fotografem... w czyms sie jest zawsze gorszym
ale nawet jesli macie w jednej osobie to nie rezygnowalabym ze zdjec tyko tu jest wlasnie problem - bedzie musial wybierac co krecic a kiedy robic fotki
o prostu juz kiedys pisałam że nie zalezy mi na kamerze, chcę żeby były tylko najwazniejsze fragmenty, błogosławieństwo w domu, przsyięga w kościele, pierwszy taniec i oczepiny i wsio

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
A chcecie jakiś śmieszny układ czy coś standardowego?
My prawdopodobnie zdecydujemy się na jakąś śmieszną wersję, bo jeszcze na żadnym weselu w rodzinie czegoś takiego nie było więc będzie niespodzianka
I nie bierzemy żadnych lekcji. Początek zatańczymy standardowo 2 na 1, a później mix piosenek z prostą choreografią.
Jeśli chodzi o standard, to można wziąć jakieś lekcje, ale lepiej zacząć trochę wcześniej, a nie na ostatnią chwilę. Moja kuzynka się zdecydowała na tylko kilka lekcji i efekt był taki, że ich walc wyglądał bardziej jak walec
walc odpada bo miała siostra, chcieliśmy coś zupełnie innego, chodziaż te układy co najpierw sie tńczy wolno a potem jakoś śmiesznie jest już oklepane.. TŻ się smiał że zatańczymy rumbę, i taq krótka kiecka by pasowała

Czas edycji: 2009-07-05 o 21:51
Stary 2009-07-05, 21:51   #1335
lain
Zakorzenienie

Cytat:
o prostu juz kiedys pisałam że nie zalezy mi na kamerze, chcę żeby były tylko najwazniejsze fragmenty, błogosławieństwo w domu, przsyięga w kościele, pierwszy taniec i oczepiny i wsio
to jak ci nie zalezy na kamerze to dlaczego wstepnie nie chcieliscie zdjec z wesela tylko film? jak wam bardziej zalezy na zdjeciach to niech facet wiecej zdjec cyka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-05, 21:54   #1336
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
to jak ci nie zalezy na kamerze to dlaczego wstepnie nie chcieliscie zdjec z wesela tylko film? jak wam bardziej zalezy na zdjeciach to niech facet wiecej zdjec cyka
bo dużo osób w rodzinie ma dobre aparaty i zdjęcia siostry fajnie wyszły no ale tych osób może nie byc na moim weselu i to dlatego teraz tak zaczynam intensywnie o tym mysleć

i tak ogólnie nabrałam ochoty na przygotowania do slubu.. myslałam żeby jakieś podarunki dla gości, winetki zrobić wczesniej hmm

a i zapomniałam na[siać o czymś waznym.. jednak zdecydujemy się na karteczki z nazwiskami, bo przy okragłych stołach to się sprawdza, bo przy każdym stole jest inna ilośc miejsc i jakby tak się wszyscy rzucili to pewnie kilka par by została rozdzielona

Czas edycji: 2009-07-05 o 21:59
Stary 2009-07-05, 21:58   #1337
Martoolka87
Zakorzenienie

A może układ z dirty dancing? Tylko tu już potrzebny jest choreograf. Ta para fajnie to zrobiła: http://www.youtube.com/watch?v=ZYhlm...related&search
Stary 2009-07-05, 21:59   #1338
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

can't - ja bym poszła w takiej do kolan jeśli tak by mi się podobało nie wiem czy kościelny też bierzecie, ale do kościoła wolno przecież wejść w sukience za kolana więc nie wiem czemu PM nie byłoby można co innego gdybyś chciała mini i taaaaaaaki dekolt
właśnie wróciliśmy z kina, fajny ten film bardzo

Mam pytanie: Wiem że Lusmarija była na Epoce Lodowcowej. Jak wrażenia? Któraś widziała jeszcze? Albo potwory kontra obcy? Mój TŻcik wymyślił sobie zobaczyć jeden z nich w 3D w Kijowie (dla nie-Krakowianek - nazwa kina) i tylko nie wiemy co wolimy

A co do tańca z Dirty Dancing to pomyśł super, ale dla mnie ta para zatańczyła to trochę sztucznie. Pojedyncze figury z filmu ale tak jakby "wycięte", wcale nie ładnie połączone moim zdaniem. No i umiejętności nie te, naśladowali kogoś lepszego co wyglądało mało fajnie. Już lepiej by było, gdyby do tej muzyki zatańczyli coś swojego (miałam taki plan kiedyś bo uwielbiam ten film, ale nie umielibyśmy zatańczyć nic fajnego do tego

Edytowane przez wilczyca
Czas edycji: 2009-07-05 o 22:22
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 22:17   #1339
lain
Zakorzenienie

Cytat:

a i zapomniałam na[siać o czymś waznym.. jednak zdecydujemy się na karteczki z nazwiskami, bo przy okragłych stołach to się sprawdza, bo przy każdym stole jest inna ilośc miejsc i jakby tak się wszyscy rzucili to pewnie kilka par by została rozdzielona
wydaje mi sie, ze przy okraglych stolach to jest wrecz obowiazkowe
ja bede miala podluzne a i tak bede winietki

Cytat:
Mam pytanie: Wiem że Lusmarija była na Epoce Lodowcowej. Jak wrażenia? Któraś widziała jeszcze? Albo potwory kontra obcy? Mój TŻcik wymyślił sobie zobaczyć jeden z nich w 3D w Kijowie (dla nie-Krakowianek - nazwa kina) i tylko nie wiemy co wolimy
ja od czasow Shreka nie bylam ani razu na bajce w kinie sama jakos nie mam ochoty, a i TZ niespecjalnie jest fanem

czekamy na 'Bruna'

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-05, 22:19   #1340
can't be perfect
Wtajemniczenie

kiedys widziałam na wizazu taki taniec gdzie Panna Młoda udawała pozytywkę ale nie wiem czy któraś z Was to wlejała chcoasiz znając mozliwości mojego TŻta w sprawie tańca to musimy wybrać cos mniej skomplikowanego
Stary 2009-07-05, 22:20   #1341
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja bym chciała najpóźniej na jesień zapisać się na kurs salsy, żebyśmy tak w ogóle nauczyli się tańczyć w parze, bo TŻ to słabo wychodzi. A na wiosnę chciałabym już zacząć się uczyć choreografii na pierwszy taniec. Moim marzeniem jest to: http://www.youtube.com/watch?v=dyqgP...om=PL&index=35 ale zobaczymy czy TŻ da radę. Najwyżej się to skróci.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 22:21   #1342
lain
Zakorzenienie

Cytat:
kiedys widziałam na wizazu taki taniec gdzie Panna Młoda udawała pozytywkę ale nie wiem czy któraś z Was to wlejała chcoasiz znając mozliwości mojego TŻta w sprawie tańca to musimy wybrać cos mniej skomplikowanego
ja to na pewno wklejalam, bo chcialam poczatkowo walca wiedenskiego do tej samej piosenki
Stary 2009-07-05, 22:26   #1343
Martoolka87
Zakorzenienie

Tak z innej beczki to skończyłam właśnie te nieszczęsne 2 rozdziały magisterki
Nie mam co prawda wprowadzeń i wniosków, ale promotorka będzie się musiała zadowolić tym co wymęczyłam

Jazz super ten taniec, tylko kurcze ja bym się bała, że w stresie wszytsko pokręcimy i wyjdzie kiszka
Stary 2009-07-05, 22:27   #1344
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
ja to na pewno wklejalam, bo chcialam poczatkowo walca wiedenskiego do tej samej piosenki
a masz gdzieś to
Stary 2009-07-05, 22:29   #1345
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja bym chciała najpóźniej na jesień zapisać się na kurs salsy, żebyśmy tak w ogóle nauczyli się tańczyć w parze, bo TŻ to słabo wychodzi. A na wiosnę chciałabym już zacząć się uczyć choreografii na pierwszy taniec. Moim marzeniem jest to: http://www.youtube.com/watch?v=dyqgP...om=PL&index=35 ale zobaczymy czy TŻ da radę. Najwyżej się to skróci.
tyle, że jak dla mnie to tango nie salsa

my chodziliśmy na kurs tańca, 2 miesiące temu przestaliśmy, ale po wakacjach może uda się wrócić. Chociaż coraz trudniejsze te figury są a z naszą systematycznością będzie ciężko, bo raz pójdziemy a 3 razy coś nam wypadnie albo się lenimy
Stary 2009-07-05, 22:31   #1346
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

my chodziliśmy na kurs tańca, 2 miesiące temu przestaliśmy, ale po wakacjach może uda się wrócić. Chociaż coraz trudniejsze te figury są a z naszą systematycznością będzie ciężko, bo raz pójdziemy a 3 razy coś nam wypadnie albo się lenimy
a ile płaciliście za taką jedną lekcję?

ja bym chciała namówić TZta, no ale jak już to musielibysmy jechać 50 km do najbliższego miasta i tym samym koszty sie bardzo zwiekszają
Stary 2009-07-05, 22:33   #1347
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a masz gdzieś to
o takie coś chodzi? http://www.youtube.com/watch?v=ZMX2p3-oE-g#
Stary 2009-07-05, 22:34   #1348
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a masz gdzieś to
niestety nie
bo nam sie zmienila koncepcja

Cytat:
tango?

nieee to na pewno nie tango
ale z salsa tez mi sie nie kojarzy.
chociaz ja sie malo znam na tancach
Stary 2009-07-05, 22:39   #1349
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
niestety to nie to

idę spać dobranoc

Czas edycji: 2009-07-05 o 22:43
Stary 2009-07-05, 22:45   #1350
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
tango?

nieee to na pewno nie tango
ale z salsa tez mi sie nie kojarzy.
chociaz ja sie malo znam na tancach
Może bardziej fokstrot, chociaż też za bardzo się nie znam.

Też już zmykam spać dobranoc

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-07-05 o 23:01
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości