|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
TZ w ramach mojego przed obronnego mega stresu zabiera mnie do kina na Epokę 3D
![]() Kasiu przegrzejesz tego swojego lapka w końcu ![]() ale mojego TZ siostra to samo tylkoooo simsy ![]() już pewnie tu do Was nie zajrzę dziś... wiec trzymajcie za mnie jutro kciuki tak po 12... plosssse ![]() miłego wieczorku ![]()
#1322 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie szkoda Ci czasu??ja grałam w simsy jak byłam nastolatką ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-07-05 o 17:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zadomowienie
|
Cześć dziecwyzny
![]() Lusmarija jasne ze bedziemy tzrymac kciuki ![]() Ja wczoraj byłam na wsi na imieninacgh wujka dzis dopiero wróciliśmy i musiałam prowadzic bo tadzinek ie byl jesio w stanie:P Poyem zrobilam placuszka zeby zaniesc do pracy jutro bo dzis imieninki. I dziewczyny mi na imprezie integracyjnej zawracaly tylek ze mam im placka przyniesc:P I skonczyłam druga czesc mojej powiesci. po 10 kupie juz 3 ![]() Gadam z Michasiem praktycznie codziennie ![]() ![]() Do ślubu juz mniej n iz 1 rok i 2 miesiace ![]() Maturke zdałam Tz też. Tz idzie na studia, ja jednak dopiero za rok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Zadomowienie
|
Jako PM? Ja bym tak nie poszła, bo w mojej głowie suknia ślubna=biała długa suknia, ale dziewczyny zakładają też takie do kolan. Niektórym to się nie podoba, ale nikt nie mówi, że nie wypada. Tzn. Ja nie słyszałam takich opinii.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | ||
Zakorzenienie
|
tylko do cywilnego
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dziś byłam z tżcikiem na basenie(jeszcze mi woda w uszach szumi ![]() ![]() A teraz zabieram się za książkę ![]() Aha, wczoraj nie jadłam obiadu w domu a myśłałam, że zjem z tż a okazało się, że on już jadł z kolegą, bo myślał, ze ja jadłam w domu a wyjątkowo nie jaedlismy u mnie i zostalam na lodzie głodna pół godziny przed kinem i podjechaliśmy do maczka i kupilam te krewetki co mi tu ta popieprzona reklama wyskakuje ![]() ![]() A dziś i tak jadłam krewetki na obiad, tyle, ze wmoim wykonaniu ![]() ![]()
![]() |
#1326 |
Wtajemniczenie
|
może faktycznie nie pasuje iśc w krótkiej hmm.. się jeszcze obaczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Jako przerywnik w trakcie wesela, to OK, ale jako pierwszy taniec to moim zdaniem odpada ![]() Cytat:
can't, to świetnie że wesele siorki się udało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I kolejny weekend odchodzi w zapomnienie. Było bardzo miło ![]() W sobotę też byłam na ślubie kolegi z byłej pracy. Ogólnie ślub był świetny ![]() ![]() Poza tym po przysiędze małżeńskiej powiedział młodym, żeby odwrócili się do gości i przedstawił panią i pana L******** . Po tym powiedział: Wojtek, teraz możesz już legalnie pocałować swoją żonę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ja znowu w pracy i nie mam czasu na wizaż...a Wy oczywiście piszecie i piszecie ![]() Cytat:
![]() o łaaa...a jutro z TŻ stuknie nam 6 lat bycia razem ![]() ![]()
Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2009-07-05 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Zakorzenienie
|
Wgooglałam i znalazłam taki program http://www.smart-system.pl/mp3/
Nie wiem jak to działa, bo nigdy takiego programu nie używałam, ale może się przyda ![]() Cytat:
Znam 2 takie zabawy: Pierwsza: Do nadmuchanych balonów włożone są karteczki "Będę zmywać naczynia", "Będę trzymać kasę" itp. Państwo Młodzi przekłuwają balony i sprawdzają jakie czynności komu przypadną Druga: Para Młoda siada na krzesłach zwrócona plecami do siebie. Każde z nich ma 2 tabliczki. Pan Młody: Ja/Ona, a Pani Młoda "Ja/On" No i prowadzący imprezę się pyta "Kto w Waszym domu będzie pierwszy zasypiał?", "Kto będzie wydawał kasę?" a Młodzi oczywiście pokazują tabliczki tak, zeby goście widzieli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aczkolwiek woda na Zakrzowku nalezy do wybitnie lodowatych ![]() jesli chodzi o plywanie to ja chyba jednak wole Kryspinow. jakos tak czysciej na brzegu, cieplej i bezpieczniej (na Zakrzowki rury stercza w najmniej spodziewanych miejscach ![]() Zakrzowek jest super miejscem na spacery ![]() Cytat:
![]() ![]() ja uwazam, ze wypada ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ile te twoje studia kosztuja ![]() ja placilam kiedys 600zl miesiecznie, ale to byly jedne z drozszych studiow... ![]() Cytat:
![]() ![]() widze, ze jestes krewetkozerca ![]() ja tam wprawdzie zjem, ale bez orgazmu kulinarnego i w niewielkich ilosciach ![]() chyba bardziej jestem miesozerna niz rybozerna ![]() a my dzis pojechalismy do mojego kuzyna, bo mial 7. urodziny ![]() ![]() kuzyn marzyl o zwierzatku, w szczegolnosci o kroliku - kupili mu 2 papuzki faliste ![]() ![]() ![]() aczkolwiek ja sama wole zwierzatka ktore mozna przytulic ![]() a po urodzinach pojechalismy sobie z TZem nad jezioro poplywac i powylegiwac sie na kocyku ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mamy fotografa i kamerzystę w jednym ![]() ![]() a macie jakieś fajne filmiki pierwszego tańca na youtube bo ja tak szukam i hmm.. a bedziecie chodzic na jakies lekcje tańca?? u nas to chyba czegoś takiego nie ma. ale chciałabym cos fajnie zatańczyc.. czy sądzicie że mozna sie nauczyć samemu jakiś kroków bez żadnych lekcji?bo troszkę szkoda kasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nawet jesli macie w jednej osobie to nie rezygnowalabym ze zdjec ![]() ![]() Cytat:
![]() jako, ze na takich kursach nie ucza tanga to my sie wybierzemy na zwykly kurs do szkoly tanga ![]() jesli chcecie tanczyc jakiegos walca to ja bym poszla na kurs ![]() a jak chcecie sie tylko pobujac do piosenki to kurs nie jest potrzebny moim zdaniem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My prawdopodobnie zdecydujemy się na jakąś śmieszną wersję, bo jeszcze na żadnym weselu w rodzinie czegoś takiego nie było więc będzie niespodzianka ![]() I nie bierzemy żadnych lekcji. Początek zatańczymy standardowo 2 na 1, a później mix piosenek z prostą choreografią. Jeśli chodzi o standard, to można wziąć jakieś lekcje, ale lepiej zacząć trochę wcześniej, a nie na ostatnią chwilę. Moja kuzynka się zdecydowała na tylko kilka lekcji i efekt był taki, że ich walc wyglądał bardziej jak walec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-07-05 o 21:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i tak ogólnie nabrałam ochoty na przygotowania do slubu.. myslałam żeby jakieś podarunki dla gości, winetki zrobić wczesniej hmm a i zapomniałam na[siać o czymś waznym.. jednak zdecydujemy się na karteczki z nazwiskami, bo przy okragłych stołach to się sprawdza, bo przy każdym stole jest inna ilośc miejsc i jakby tak się wszyscy rzucili to pewnie kilka par by została rozdzielona ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-07-05 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
A może układ z dirty dancing? Tylko tu już potrzebny jest choreograf. Ta para fajnie to zrobiła: http://www.youtube.com/watch?v=ZYhlm...related&search
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Zadomowienie
|
can't - ja bym poszła w takiej do kolan jeśli tak by mi się podobało
![]() ![]() ![]() właśnie wróciliśmy z kina, fajny ten film bardzo ![]() Mam pytanie: Wiem że Lusmarija była na Epoce Lodowcowej. Jak wrażenia? Któraś widziała jeszcze? Albo potwory kontra obcy? Mój TŻcik wymyślił sobie zobaczyć jeden z nich w 3D w Kijowie (dla nie-Krakowianek - nazwa kina) i tylko nie wiemy co wolimy ![]() A co do tańca z Dirty Dancing to pomyśł super, ale dla mnie ta para zatańczyła to trochę sztucznie. Pojedyncze figury z filmu ale tak jakby "wycięte", wcale nie ładnie połączone moim zdaniem. No i umiejętności nie te, naśladowali kogoś lepszego co wyglądało mało fajnie. Już lepiej by było, gdyby do tej muzyki zatańczyli coś swojego (miałam taki plan kiedyś bo uwielbiam ten film, ale nie umielibyśmy zatańczyć nic fajnego do tego ![]()
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-07-05 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bede miala podluzne a i tak bede winietki ![]() Cytat:
![]() ![]() czekamy na 'Bruna' ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1340 |
Wtajemniczenie
|
kiedys widziałam na wizazu taki taniec gdzie Panna Młoda udawała pozytywkę ale nie wiem czy któraś z Was to wlejała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zadomowienie
|
Ja bym chciała najpóźniej na jesień zapisać się na kurs salsy, żebyśmy tak w ogóle nauczyli się tańczyć w parze, bo TŻ to słabo wychodzi. A na wiosnę chciałabym już zacząć się uczyć choreografii na pierwszy taniec. Moim marzeniem jest to: http://www.youtube.com/watch?v=dyqgP...om=PL&index=35 ale zobaczymy czy TŻ da radę. Najwyżej się to skróci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Tak z innej beczki to skończyłam właśnie te nieszczęsne 2 rozdziały magisterki
![]() Nie mam co prawda wprowadzeń i wniosków, ale promotorka będzie się musiała zadowolić tym co wymęczyłam ![]() Jazz super ten taniec, tylko kurcze ja bym się bała, że w stresie wszytsko pokręcimy i wyjdzie kiszka |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my chodziliśmy na kurs tańca, 2 miesiące temu przestaliśmy, ale po wakacjach może uda się wrócić. Chociaż coraz trudniejsze te figury są a z naszą systematycznością będzie ciężko, bo raz pójdziemy a 3 razy coś nam wypadnie albo się lenimy ![]()
![]() |
#1346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym chciała namówić TZta, no ale jak już to musielibysmy jechać 50 km do najbliższego miasta i tym samym koszty sie bardzo zwiekszają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
o takie coś chodzi? http://www.youtube.com/watch?v=ZMX2p3-oE-g#
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
idę spać dobranoc ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-07-05 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też już zmykam spać ![]() Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-07-05 o 23:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.