|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
mam to samo zdanie.. co w tym programie podniecajacego niech mnie ktos uswiadomi ??
|
|
|
|
#1382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
tak dla narzeczonych czy taki zwykly?
w Krk te dla narzeczonych to w zalezonosci od ilosci godzin jakos tak 110-160zl od osoby. Cytat:
szczegolnie, ze my z TZem mamy blyskawiczne schodzenie praktycznie zbiegamy z kamyka na kamyk ![]() a jeszcze jak czasem nieopatrznie walna butem w jakis kamien to ojjj ![]() Czesio wlasnie zasnal na siedzaco
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-06 o 11:23 |
|
|
|
|
#1384 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietasz mowilam, że dziewczyna któa u nas bedzie wokalizę na weselu robić jest dyplomowanym instruktorem tańca więc już z nią rozmawiałam na temat: Małgoniu pomożesznam coś ludzkiego zatańczysz... Małgonia się zgodziła oczywiście będę chciała jej zapłacić.. zobaczymy jeszcze
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę grać w simsiki
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę sobie zrobić chłodnik. Po południu idę na rowerek
|
|
#1391 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie śluby wzruszają, chociaż byłam na jednym takim na odpierdal to wcale mi się nie podobało
|
|
|
|
#1392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() lain to tak jak my Tym razem, wpadłam na pomysł i mówię do TŻta: "zrób mi zdjęcie, jak przeskakuję przez tę dziurę z błotem". Nio i TŻ zrobił mi taką fotencję, tyle, że ja tego przeskakiwania szybko pożałowałam, bo nie dość że już mnie pazurska zaj...... bolały, to ciężar ciała jakoś tak na jeden palec mi poszedł, że myślałam że skończę się Gdyby kuzka nie skakała.... Żałujemy, że nie pojechalismy choć na dzień dłużej, ale czas tak samo by nam zleciał, bo wszystko co dobre szybko się kończy. Ale już po głowie nam chodzą Bieszczady, bo mamy blisko, do tego ja tam mam babcię i wogóle sporo rodziny, więc pewnie niebawem nawet tylko na niedzielę wyskoczymy na Rawki
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
"say yes ..."oglądałam, ale jest durne bo przyjdzie taka grubaska założy rybkę wygląda tragicznie i ją kupuje
nie patrzą na to w czym im dobrze tylko na to co jest modne. Sorry, ale ja mając 173cm i ważąc ok 60kg nie wyglądałam jak modelka w rybce a co dopiero taka co waży 90kg tragedyja
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-06 o 11:37 |
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz lain to sąskutki tego, że w kielcach jest Kielecki Teatr Tańca i pani Szlufik Pańtak... to ona nadaje takie ceny
Jest niby nowa szkoła tańca po drugiej stornie miasta.. ale ceny no to ceny Samoa mówię ogólnie nie piszę: samoa się podnieca czy coś.. widzę tylko, że już któryś raz z kolei piszecie o tym programie Ja go widziałam raz i w sumie nawet specjalnie nie widzę jaki jest sens tego programu... ale nie ważne ... muszę iśćdo ZUS buziaki laski bo mi czas ucieka
|
|
|
|
#1395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to kwestia wprawy i skupienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1396 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja chcę suknie bez żadnych halek, bezowatych.. ciekawe czy będzie mi to pasować
![]() a szukam w necie takiej pracy w teleinformacji że osoba dzowni do Ciebie a Ty podajesz jej numer telefonu, czyli taka ksiązka telefoniczna.. tylko jak to nazwać bo kolezanka TZta tam pracuje a ja nie chcę się wypytywać żeby konkurencji jej nie robić.. a wiem że w trakcie studiów to sobie dostosowała godziny do zajęc...bo w mojej mieścinie nie ma żadnejm rpacy dodatkowej, więc szukam w Poznaniu. jak nie teraz na wakacje to od października żebym sobie mogła dostosować do zajęć, bo na ostatnim semestrze to obowiazkowo do pracy musze iść
|
|
|
|
#1397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój TŻ mówi, że Bieszczady spoko, ale Tatry robią jednak piorunujące wrażenie
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buzi PM-kowe
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
falban nie ma co dokładać chyba że ma się suknię typu empire to wtedy mozna sobie dokąłdać.. ale tak suknia typu A np no to trzeba sobie porzadnie dobrac, zeby sie nei odznaczala od sukni.. jesli jest zaduzo falban to widac.. bo suknia tak nienaturalnie opierasie i widac takie zestapienieprzy samym dole...
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bieszczady (przynajmniej to co przeszlam: Polonina Carynska, Wielka i Mala Rawka, Halicz, Tarnica) to raczej dla mnie i TZa takie spacerowki. a w Tatrach sie czuje, ze sie zdobywa szczyt ![]() co jednak nie zmienia tego, ze Bieszczady tez maja swoj urok |
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
a ja powiem tylko tyle: nie znoszę gór i łażenia po nich
|
#1403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To uczucie jak się wychodzi na szczyt...
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1405 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojjj, Kasia nie wiesz co tracisz
Każdy ma swoje upodobania Ja lubię aktywny wypoczynek, siedzenie w jednym miejscu, czy leżenie całymi dniami na plaży mnie męczy.A tu jeszcze dwa kuperki na Czarnym Stawie
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-07-06 o 12:21 |
|
|
|
#1406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tam mi się marzy wyprawa do Zakopanego i Krakowa Ale w tym roku juz nie pojedziemy, bo urlopu nie mamy, a w przyszłym wesele, więc szkoda nam b ędzie kasy. ale za 2 latka na pewno(chyba, że dzicia będzie ). W tym roku bylismy tylko w Karpaczu na weekendzie, ale tam też jest pieknie. Uwielbiam góry.Ale wylegiwać na plaży też lubie. Latem wolę jechać nad morze a wiosną w góry. Tż woli na wakacje nad morze jechać, bo tam przynajmniej odpocznie tak naprawde. A w góry też lubi jeździć ale na krótko. Za tydzień jak dobrze pójdzie(bedzie ciepło) będę leżeć plackiem na plaży I kąpać się w morzu. Szkoda, że nie mamy więcej urlopu bo wtedy góry też byśmy "zaliczyli"
|
|
#1407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My z TŻtem mysleliśmy nad wyjazdem nad morze, kiedyś napewno zrealizujemy taki wyjazd, ale na bank nie wysiedzimy na plaży Będziemy łączyć wylegiwanie się na plaży ze zwiedzaniem
|
|
#1408 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() ja kocham TATRY zdarzało sie tak ze jak wyszliśmy przed 8 rano w góry to wracalismy po 21 i cżłowiek był zmęczony ale tak pozytywnie![]() Strasznie mi się nie chce pracować jeszcze 3 godzinki i do domku, weekendy szybko mijaja kurcze aż za aleeeeeeeee odliczam już bo za 3 tygodnie mam urlopik i jedziemy z TŻ nad morze a nad naszym bałtykiem byłam 5 lat temu także juz się troszke stęskniłam![]() kiedyś pisałam ze cały czas zmienia mi sie gust jesli chodzi o obrączki i ostatnio TŻ pokazałam jeden model i poiwedzialam że to juz to iiiiiiiiiiiii kurde znów co innego mis ie spodbalo wiec do póki nie kupie to nie bede mówiła że to juz na 100% model który kupimy ![]() Dzisiaj pójde do jubilera zapytac sie czy takie jak chcemy nam zrobi i za jaka kasiorke i jaki okres oczekiwania ![]() uciekam poprzacowac zeby mi szybciej ten czas zleciał
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Śliczne zdjęcie Ogólnie to zazdraszczam wyjazdu Uwielbiam Zakopane, chociaż byłam tam tylko dwa razy w życiu ![]() My w tym roku raczej się nigdzie nie wybieramy Może na jakiś weekend, ale jeszcze się zobaczy. Póki co trzeba szpurować kasę ![]() Co do kursu tańca, to my pewnie zaczniemy już we wrześniu. W szkole w miasteczku mojego mężczyzny co jakiś czas organizowane są kursy tańca dla wszystkich. Kasa nie jest wielka, więc się skusimy ![]() PS. Nie pisałam, ale w sobotę byliśmy z pierwszą partią plastikowych nakrętek dla Filipka i wyszło... 120 kg
Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-07-06 o 12:52 |
|
|
|
#1410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak jade w gory to wiadomo - nie siedze na trawce patrzac na nie tylko lazikuje ile wlezie ![]() jak jade nad morze to szukam mozliwosci sportow wodnych: snurkowanie, nurkowanie, chetnie sprobowalabym wind surfingu czy kitesurfingu TZ by chcial w koncu przejechac sie na bananie )w gory jezdze czesto, bo mam blisko (i jeszcze dochodzi snowboard w zimie )nad morze rzadziej, bo nie dosc, ze jest dalej to jeszcze TZ stwierdzil, ze on juz nad polskie morze sie nie wybiera wiec jak nad morze to tylko to cieple, a to troche wieksze koszta (choc porownujac ile sie wydaje nad polskim morzem jak leje i trzeba sobie znalezc jakies rozrywki to chyba wychodzi porownywalnie )jeziora tez lubie - kajaki, rowerki wodne, wedkowanie i te sprawy ![]() ale gory sa na pierwszym miejscu u mnie Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-06 o 12:55 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

Wprawdzie ciut mnie palce i pazurki bolą, od schodzenia, ale zawsze tak mam, niezależnie od tego jak miałam rozchodzone buty. Śniegu jeszcze sporo, dzieciaki się na nim ślizgały
Jak przyjechalismy w środę, nasza pani powiedziała nam, że kilka dni wcześniej w dzień było tam 7 stopni ciepła, w nocy 2 a w górach sypał śnieg
praktycznie zbiegamy

Tym razem, wpadłam na pomysł i mówię do TŻta: "zrób mi zdjęcie, jak przeskakuję przez tę dziurę z błotem". Nio i TŻ zrobił mi taką fotencję, tyle, że ja tego przeskakiwania szybko pożałowałam, bo nie dość że już mnie pazurska zaj...... bolały, to ciężar ciała jakoś tak na jeden palec mi poszedł, że myślałam że skończę się
nie patrzą na to w czym im dobrze tylko na to co jest modne. Sorry, ale ja mając 173cm i ważąc ok 60kg nie wyglądałam jak modelka w rybce a co dopiero taka co waży 90kg

Może na jakiś weekend, ale jeszcze się zobaczy. Póki co trzeba szpurować kasę