Walka z sadełkiem i dużym brzuszkiem - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-02-15, 07:44   #4741
balbinka27
Raczkowanie

GG do balbinka27
Dot.: Walka z sadełkiem i dużym brzuszkiem

o matko toż to szok wy parówkowe maniaczki 5 stron zapisały hihihi
JAMAJECZKO czapkę włóż a tym bardziej po treningu gdy jesteś zgrzana szkoda zdrówka teraz chorujesz bidulko i imprezę straciłas prze upartość nunununu Mój synek też baranek uparciuch ale na niego jescze klapsik działa hihihi. Zdrowiej szybciutko pij herbatkę i witaminki buziaczki
KAMUSIA uważaj z tym zachęcaniem przez Michasia do tych słodyczy mój Rafał też tak robił a gdy przytyłam to się tylko śmiał ze mnie A teraz jak schudłam to juz mnie nie namawia tylko nawet goni juz nie chce bym była pulchniutka hihihi
a co do folii moje kochane to może być i ta sporzywcza przeźroczysta i ta aluminowa srebna a najlepiej jedna i druga. Nawet w tedy gdy nie ćwiczycie tylko siedzicie przed telewizorkiem tylko trzeba gorący prysznic i owinąć się po wysmarowaniu balsamem i mocno przykryć kocem. Spala to tłuszcz jak trza

a lekarza od parówek można nazwać parówkologiem
balbinka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 07:45   #4742
balbinka27
Raczkowanie

GG do balbinka27

Cytat:
Napisane przez sawyer188
Hmm cwicze prawie codzienie jem praktycznie wszystko i bardzo dobrze na tym wychodze z tymi zupkami chińskimi to nie jest tak dokońca :P a tak wogóle to lubie pomagac kobietkom
pomagać czy się z nich ponabijać?
Stary 2006-02-15, 08:14   #4743
sawyer188
Raczkowanie

Jak moje nabijanie by działa motywująco to bym to robił regularnie
Stary 2006-02-15, 09:25   #4744
sweetes_things
Rozeznanie

To teraz ja sie pochwale
UDO-50 cm (równiutko)
WAGA-52 kg
BIODRA-85 cm
TALIA-71 cm
Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ
Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ
Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM
Taka już jestem..i to właśnie jA
by Sweetes_things
sweetes_things jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 09:31   #4745
kama98
Zadomowienie

Czesc Świrki

No ja dzis jestem naładowana pozytywna energia, obudziłam sie o tu pieknie słoneczko świeci za oknem Dzis koncze z czekoladkami i wszystkim słodkim, musze byc silna, i przezwyciężyć pokusy. Tak sie ciesze że dzis wreszcie pójde na aerobic, tak sie steskniłam.
O zgrozo a zaraz ide na uczelnie sprawdzić wyniki moich egzaminów, buuuuuuu
Stary 2006-02-15, 09:32   #4746
agulla
Zakorzenienie

witajcie kochane swirki ale ładnie swieci słoneczko jejku aż nabrałam ochoty do cwiczeń z rana i juz pocwiczyłam brzuszek i boczki. I ten brzuszek musze przyznac wygląda coraz lepiej wieczorkiem jeszcze jak zawsze conajmniej 30 minut na rowerku z folią i twioster 20 i hula hop 10 och zapowiada się męczącą ale to lubie .
Balbinko to jak tak to działa to ja sie zaczne smarować tez jak jestesm w domu, chociaż coraz czesciej mysle tym że niedługo jak mnie zechcą na satżu zacznie mi brakowac czasu i co ja wtedy zrobie kiedy będe z wami swirować cio a kiedy trening ale zobaczymyu jak mnie przyjmą i jak sie sprawa rozwienie z czasem

Madralowy swirek jeszcze chrapie a ja musze uciekać mam dzisiaj tyle na głowie jejku
Wanilka witaj u nas i zostan z nami kochana, a cwiczenia to podstawa dietka i cwiczenia. Dietka tzn my stosujemy taka że nie jemy poprostu tych zakazanych rzeczy tj biale pieczywo, tłuste smażone potrawyu, słodycze (chyba że raz w tygodniu niewielka ilość) ogolnie tak do 1000 kcal. Spróbuj a zobaczysz wkrótce pierwsze efekty zapraszamy do swirowatego wątku
agulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 09:35   #4747
agulla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama98
Czesc Świrki

No ja dzis jestem naładowana pozytywna energia, obudziłam sie o tu pieknie słoneczko świeci za oknem Dzis koncze z czekoladkami i wszystkim słodkim, musze byc silna, i przezwyciężyć pokusy. Tak sie ciesze że dzis wreszcie pójde na aerobic, tak sie steskniłam.
O zgrozo a zaraz ide na uczelnie sprawdzić wyniki moich egzaminów, buuuuuuu
hihi kama widze ze na ciebie to dzisiajesze słoneczko podziałało tak jak na mnie, tak sie ciesz chyba ta wiosan coraz bliżej aq teraz mykam
jak mądralka i jamajka wstaną to ucałujcie je odemnie

pa swirki
Kama trzymam kciuka oby było 5,0
agulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 09:37   #4748
joannawo
Przyczajenie

Question Dot.: Walka z sadełkiem i dużym brzuszkiem

a co z tym sadełkiem - brak informacji
joannawo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 09:40   #4749
sawyer188
Raczkowanie

joannawo jakich informacji potrzebujesz;]?
Stary 2006-02-15, 09:47   #4750
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cześć kochane świrki moje...ja już nie śpię i faktycznie słonko ładnie świeci...ale jakoś dzisiaj nic mi nie poprawi humoru. Wczoraj miałam straszną rozmowe i pół nocy przez to nie spałam Nawet nie mam siły żeby tu pisać, ale musze wam powiedzieć dzień dobry

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 09:48   #4751
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez sawyer188
joannawo jakich informacji potrzebujesz;]?
no właśnie?

Stary 2006-02-15, 09:55   #4752
kama98
Zadomowienie

Mądralko wszystko bedzie dobrze Pamiętaj że zawsze masz nas wizażowe świrki, i marude

Ja zmykam, PApa
Stary 2006-02-15, 09:59   #4753
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez kama98
Mądralko wszystko bedzie dobrze Pamiętaj że zawsze masz nas wizażowe świrki, i marude

Ja zmykam, PApa
Dziękuje kama Kochana jesteś...Ale czamai traci sie wiare w ludzi

Stary 2006-02-15, 10:04   #4754
*jamajka*
Zakorzenienie

nie wiem jak znalazłam siłę, że tu siadłam.. ogólnie chcę Wam tylko powiedzieć dzień dobry.. nie spalam całą noc, mam gorączkę 39 stopni, wszystko mnie boli i czuję się dramat.. po południu przyjdzie pani dr,bo ja bym w życiu sama nie doszła.. jestem tak smutna, że kosmos..

ale chciałam jeszcze jedno zaznaczyć - jak udawało mi się zasnąć tej nocy na jakieś ułamki sekund to za każdym razem śniłyście się mi Wy - w sensie nasz wątek i Świrki - no jaja! dzięki, że mnie w chorobowym śnie odwiedzacie

idę na łóżko.. nie wiem kiedy się zjawię.. prawdopodbnie mam prawdziwą grypę, nie jakieś tam przeziębienie.. ale może jak dostanę leki cud to zaglądnę jeszcze dziś.. się zobaczy.. póki co żegnam się z Wami na trochę, po prostu muszę leżeć - a nienawidzę tego tak samo jak czapki:/

buzi Wam Świrki i wszystkim innym - Kama, Balbinka, Mao-mai, Mataner, Pusiak i cała reszta!!

Biorę L4

papusie

niu lajf.. va bene?
*jamajka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 10:05   #4755
rob4cz3q
Zadomowienie

GG do rob4cz3q

Cytat:
Napisane przez sweetes_things
To teraz ja sie pochwale
UDO-50 cm (równiutko)
WAGA-52 kg
BIODRA-85 cm
TALIA-71 cm
gratuluje
a z jakiej wagi schodziłaś?
rob4cz3q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 10:07   #4756
rob4cz3q
Zadomowienie

GG do rob4cz3q

Jamajka trezymaj się i zdrowiej
rob4cz3q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 10:21   #4757
balbinka27
Raczkowanie

GG do balbinka27

JAMAJECZKO bardzo mi Ciebie żal maleńka naprawdę smutno mi że tak się czujesz Ja dopiero co się pozbierałam z tej ospy więc wiem jak się czujesz buziaczki i kuruj się
Mądralko nie trać wiary w ludzi wszystko się ułoży zobaczysz. To co nas nie zabije to nas wzmocni i tak będzie też z Tobą główka do góry moc buziaczków od Balbinki i reszty świrkow na pewno też Jesteśmy zawsze dla Ciebie więc uśmiechnij się mamy piękny dzień coraz bliżej wiosny poświruj z nami
Kama trzymam kciuki za Twoje wyniki
Agulla pewno że działa słowo a co do stażu zobaczysz że Cię zechcą.
Ja w poniedziałek do pracy juz wracam po zwolnieniu. No a w piątek i sobotę szkoła co mnie bardzo cieszy bo ja juz dawno po sesji
Stary 2006-02-15, 10:26   #4758
balbinka27
Raczkowanie

GG do balbinka27

Cytat:
Napisane przez sawyer188
Jak moje nabijanie by działa motywująco to bym to robił regularnie
to fakt to nieraz motywuje najlepiej ale najczęściej tylko rani. Wiem to po sobie że najbardziej motywuje dobre słowo i szczera chęć pomocy pomoc w tym by uwierzyć w siebie że da się radę do czegoś dojść
Stary 2006-02-15, 10:37   #4759
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala
Smile Dot.: Walka z sadełkiem i dużym brzuszkiem

Cytat:
Napisane przez balbinka27
Mądralko nie trać wiary w ludzi wszystko się ułoży zobaczysz. To co nas nie zabije to nas wzmocni i tak będzie też z Tobą główka do góry moc buziaczków od Balbinki i reszty świrkow na pewno też Jesteśmy zawsze dla Ciebie więc uśmiechnij się mamy piękny dzień coraz bliżej wiosny poświruj z nami
Dziękuje kochana Staram sie nie tracić wiary w ludzi ale to nie jest taki proste bo pełno padalców plącze sie po swiecie...i że też zawsze musze na nich trafić!!! Oj, ale chyba zbyt łatwo zaczynam wierzyć i ufać ludziom...musze to zmienić...Dobrze że mam chociaż was, bo tu zawsze jest fajna atmosfera i zawsze mnie zrozumiecie No ja was po prostu KOCHAM

Stary 2006-02-15, 10:41   #4760
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
to fakt to nieraz motywuje najlepiej ale najczęściej tylko rani. Wiem to po sobie że najbardziej motywuje dobre słowo i szczera chęć pomocy pomoc w tym by uwierzyć w siebie że da się radę do czegoś dojść
Oj balbinko masz całkowitą racje Mnie złe słowo motywuje ale tylko na bardzo krótką chwile...A dobra słowo i zrozumienie (które m.in. otrzymałam na naszym wątku) sprawiają że mam siłe walczyć i nie poddaje sie...

Stary 2006-02-15, 10:44   #4761
balbinka27
Raczkowanie

GG do balbinka27

Cytat:
Napisane przez mądrala
Dziękuje kochana Staram sie nie tracić wiary w ludzi ale to nie jest taki proste bo pełno padalców plącze sie po swiecie...i że też zawsze musze na nich trafić!!! Oj, ale chyba zbyt łatwo zaczynam wierzyć i ufać ludziom...musze to zmienić...Dobrze że mam chociaż was, bo tu zawsze jest fajna atmosfera i zawsze mnie zrozumiecie No ja was po prostu KOCHAM
PRECZ Z PADALCAMI Z ŻYCIA MĄDRALKI
bo świrki zaatakują za krzywdzenie naszej świruski.
Ja niestety tez tak mam że jestem z byt ufna i wiem że niestety to powduje że łatwo mnie zkrzywdzić więc uwież że wiem jak to boli dlatego mocno Cię przytulam do mojego naprawdę pojemnego serduszka
Stary 2006-02-15, 10:45   #4762
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

jamajeczko leż grzecznie w łóżku i nie ruszaj sie!!! Masz naprawde wysoką gorączkę Oczywiście dostajesz ode mnie L4...I zdrowiej szybciutko, bo za oknem wiosna sie robi, wiec musisz szybko wyzdrowieć I W CZAPCE ZACZNIJ CHODZIĆ, BO JAK NIE TO DOSTANIESZ KLAPSA JAK SYNEK OD BALBINKI

Stary 2006-02-15, 10:50   #4763
sawyer188
Raczkowanie

W sumie moge wam przyznac racje co dotego motywowania.Taka pani mi kiedys powiedziała cos takiego ,,Jak męszczyzna widzi jak druga osoba odniosła kuntuzje to ta informacja odrazu wpada do mózgu i jest w stanie odrazu udzielic pomocy....natomiast u kobiety ta informacja wędruję przez szerego skomplikowanych drug ......kobieta odczuwa pierw wspólczucie,troske..dopie ro na końcu udziela pomocy" to sie ma niejako do motywowania według mnie
Stary 2006-02-15, 10:50   #4764
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
PRECZ Z PADALCAMI Z ŻYCIA MĄDRALKI
bo świrki zaatakują za krzywdzenie naszej świruski.
Ja niestety tez tak mam że jestem z byt ufna i wiem że niestety to powduje że łatwo mnie zkrzywdzić więc uwież że wiem jak to boli dlatego mocno Cię przytulam do mojego naprawdę pojemnego serduszka
Dziękuje...widze ża naprawde mnie rozumiesz... No niestety niektórzy ludzie toświnie (musiałam to napisac)...ale jakośsie musze szybciutko pozbierać, bo szkoda mi życia!!!!!!! A jak mi jeszcze ktoś kiedyś jakś przykrośćzrobi to zasgroże atakiem wizażowych świrków

Stary 2006-02-15, 10:56   #4765
_wanilka_
Raczkowanie

GG do _wanilka_ Wyślij wiadomość przez MSN do _wanilka_

Wszystkie jesteście po prostu kochane , takie ciepełko od Was "bije" ..tego mi było trzeba..!! a nie txt-ow "no przeciez dobrze wyglądasz"..zaraz po tym jak usiąde z jakąs kolezanką i już możey podziwiać moj pokażny brzusio..ach!!
To słoneczko, dzisiaj..też mnie "nakręciło"..ale i tak nie jest tak neizastopione jak ciepłe i radosne słowa ...ach, wiecie, już sie zakochałam w tym wątku, bo od razu się człowiekowi lepiej żyje jak wie, ze sa ludzie tacy...pozytywnie zakręceni) a i kg same stają w kolejce by je gubić)
Ja dziś zaczełam dzionek od mussli z mlekiem, no i jestem na etapie zbierania ćwiczen w 1 kupę, bo jak tak na was patrzę to mi się od razu chce!!
Dziękuje za wsparcie))) Tak się rozkręciłam, że zamiast przygotowywać się do zaliczenia w pn..siedze przed kompem..ale ja chce jak najszybciej juz wiedziec co i jak cwiczyc))
Buziaki i milusiego dnia!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gangster-ducks.jpg (20,6 KB, 5 załadowań)
_wanilka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 10:56   #4766
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez sawyer188
W sumie moge wam przyznac racje co dotego motywowania.Taka pani mi kiedys powiedziała cos takiego ,,Jak męszczyzna widzi jak druga osoba odniosła kuntuzje to ta informacja odrazu wpada do mózgu i jest w stanie odrazu udzielic pomocy....natomiast u kobiety ta informacja wędruję przez szerego skomplikowanych drug ......kobieta odczuwa pierw wspólczucie,troske..dopie ro na końcu udziela pomocy" to sie ma niejako do motywowania według mnie
No ja sie chyba nie zgodze, bo jakwidze że coś sie komuś dzieje to najpierw coś robie, a potem myslę...a to nie zawsze jest dobre Ale właśnie...jak to sie ma do motywacji??? :/

Stary 2006-02-15, 10:59   #4767
sawyer188
Raczkowanie

_wanilka_ napisz jakie masz te ćwiczonka to ju ułożymy w kupe moge terz ci dac reprymende jak chcesz:P
Stary 2006-02-15, 11:01   #4768
balbinka27
Raczkowanie

GG do balbinka27

Cytat:
Napisane przez sawyer188
jeżeli chodzi o kontuzje uważam ze kobieta właśnie tym wspóczuciem i troską ogromnie pomaga ale w tym czasie udziela pomocy konkretnej mozesz byc tego pewien a mężczyzna wpada taki zimny drań (sorki za opkreślenie) ciach mach i pomaga zero serca i uczucia hihihi czasem marnie to wychodzi hihihihi
Stary 2006-02-15, 11:06   #4769
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez _wanilka_
Wszystkie jesteście po prostu kochane , takie ciepełko od Was "bije" ..tego mi było trzeba..!! a nie txt-ow "no przeciez dobrze wyglądasz"..zaraz po tym jak usiąde z jakąs kolezanką i już możey podziwiać moj pokażny brzusio..ach!!
To słoneczko, dzisiaj..też mnie "nakręciło"..ale i tak nie jest tak neizastopione jak ciepłe i radosne słowa ...ach, wiecie, już sie zakochałam w tym wątku, bo od razu się człowiekowi lepiej żyje jak wie, ze sa ludzie tacy...pozytywnie zakręceni) a i kg same stają w kolejce by je gubić)
Ja dziś zaczełam dzionek od mussli z mlekiem, no i jestem na etapie zbierania ćwiczen w 1 kupę, bo jak tak na was patrzę to mi się od razu chce!!
Dziękuje za wsparcie))) Tak się rozkręciłam, że zamiast przygotowywać się do zaliczenia w pn..siedze przed kompem..ale ja chce jak najszybciej juz wiedziec co i jak cwiczyc))
Buziaki i milusiego dnia!!
Strasznie sie cieszęże polubiłaś nasz wątek U nas jest bardzo fajnie, śmiesznie i przyjacielsko. Bo pamiętaj że nikt Cie nie zrozumie tak jak ktoś będący w takiej samej sytuacji My wszystkie tu chcemy zrzucić nadprogramowe kilogramy i wspieramy sie w tej walce...ja bym sobie sama rady nie dała z resztą wiele razy próbowałam, ale zazwyczaj kończyło sie na tym że po 2 tygodniach przestawałam ćwiczyć i zaczynałam zajadać sie bułkami No i my sie tu też odchudzamy śmiechem Np. wczoraj chgyba ze 4 razy lezałam pod biurkiem ze śmiechu, nie móiąc już o tym że oplułam monitor Ale do rzeczy, chciałam powiedzieć zebyś z nami została, a napewno ci sie uda TYLKO UWAŻAJ nasz wątek uzależnia Ale myślę że to jest pozytywne uzależenienie... Acha, no i polecam na obiad warzywa na patelnie, które ostatnio są naszą manią

Stary 2006-02-15, 11:06   #4770
mao mai
Zadomowienie

Dzien dobry ewrybady - teraz lecę czytac zaległe posty

Ale zeby nie było ze sie nie przywitałam
To keep me from drowning
Promises have been turned to lies
Can’t even be honest inside
Now I’m running backward
Watching my life wave me goodbye

mao mai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości