|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z sadełkiem i dużym brzuszkiem
o matko toż to szok wy parówkowe maniaczki 5 stron zapisały hihihi
JAMAJECZKO czapkę włóż a tym bardziej po treningu gdy jesteś zgrzana szkoda zdrówka teraz chorujesz bidulko i imprezę straciłas prze upartość nunununu Mój synek też baranek uparciuch ale na niego jescze klapsik działa hihihi. Zdrowiej szybciutko pij herbatkę i witaminki buziaczki KAMUSIA uważaj z tym zachęcaniem przez Michasia do tych słodyczy mój Rafał też tak robił a gdy przytyłam to się tylko śmiał ze mnie A teraz jak schudłam to juz mnie nie namawia tylko nawet goni juz nie chce bym była pulchniutka hihihi a co do folii moje kochane to może być i ta sporzywcza przeźroczysta i ta aluminowa srebna a najlepiej jedna i druga. Nawet w tedy gdy nie ćwiczycie tylko siedzicie przed telewizorkiem tylko trzeba gorący prysznic i owinąć się po wysmarowaniu balsamem i mocno przykryć kocem. Spala to tłuszcz jak trza a lekarza od parówek można nazwać parówkologiem |
|
|
|
#4742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4743 |
|
Raczkowanie
|
Jak moje nabijanie by działa motywująco to bym to robił regularnie
|
#4744 | ||
|
Rozeznanie
|
To teraz ja sie pochwale
![]() UDO-50 cm (równiutko) WAGA-52 kg BIODRA-85 cm TALIA-71 cm
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
#4745 | ||
|
Zadomowienie
|
No ja dzis jestem naładowana pozytywna energia, obudziłam sie o tu pieknie słoneczko świeci za oknem Dzis koncze z czekoladkami i wszystkim słodkim, musze byc silna, i przezwyciężyć pokusy. Tak sie ciesze że dzis wreszcie pójde na aerobic, tak sie steskniłam. O zgrozo a zaraz ide na uczelnie sprawdzić wyniki moich egzaminów, buuuuuuu
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane swirki
i twioster 20 i hula hop 10 och zapowiada się męczącą ale to lubie . Balbinko to jak tak to działa to ja sie zaczne smarować tez jak jestesm w domu, chociaż coraz czesciej mysle tym że niedługo jak mnie zechcą na satżu zacznie mi brakowac czasu i co ja wtedy zrobie ![]() Madralowy swirek jeszcze chrapie a ja musze uciekać mam dzisiaj tyle na głowie jejku Wanilka witaj u nas i zostan z nami kochana, a cwiczenia to podstawa dietka i cwiczenia. Dietka tzn my stosujemy taka że nie jemy poprostu tych zakazanych rzeczy tj biale pieczywo, tłuste smażone potrawyu, słodycze (chyba że raz w tygodniu niewielka ilość) ogolnie tak do 1000 kcal. Spróbuj a zobaczysz wkrótce pierwsze efekty zapraszamy do swirowatego wątku
|
|
|
|
#4747 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pa swirki Kama trzymam kciuka oby było 5,0
|
|||||
|
|
|
#4748 |
|
Przyczajenie
|
a co z tym sadełkiem - brak
informacji
|
|
|
|
#4749 |
|
Raczkowanie
|
joannawo jakich informacji potrzebujesz;]?
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane świrki moje...ja już nie śpię i faktycznie słonko ładnie świeci...ale jakoś dzisiaj nic mi nie poprawi humoru. Wczoraj miałam straszną rozmowe i pół nocy przez to nie spałam
Nawet nie mam siły żeby tu pisać, ale musze wam powiedzieć dzień dobry
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4752 |
|
Zadomowienie
|
Mądralko wszystko bedzie dobrze
Pamiętaj że zawsze masz nas wizażowe świrki, i marude ![]() Ja zmykam, PApa
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jesteś...Ale czamai traci sie wiare w ludzi
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak znalazłam siłę, że tu siadłam.. ogólnie chcę Wam tylko powiedzieć dzień dobry.. nie spalam całą noc, mam gorączkę 39 stopni, wszystko mnie boli i czuję się dramat.. po południu przyjdzie pani dr,bo ja bym w życiu sama nie doszła.. jestem tak smutna, że kosmos..
ale chciałam jeszcze jedno zaznaczyć - jak udawało mi się zasnąć tej nocy na jakieś ułamki sekund to za każdym razem śniłyście się mi Wy - w sensie nasz wątek i Świrki - no jaja! dzięki, że mnie w chorobowym śnie odwiedzacie idę na łóżko.. nie wiem kiedy się zjawię.. prawdopodbnie mam prawdziwą grypę, nie jakieś tam przeziębienie.. ale może jak dostanę leki cud to zaglądnę jeszcze dziś.. się zobaczy.. póki co żegnam się z Wami na trochę, po prostu muszę leżeć - a nienawidzę tego tak samo jak czapki:/ buzi Wam Świrki i wszystkim innym - Kama, Balbinka, Mao-mai, Mataner, Pusiak i cała reszta!! ![]() Biorę L4 papusie
|
#4755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a z jakiej wagi schodziłaś? |
|
|
|
|
#4756 |
|
Zadomowienie
|
Jamajka trezymaj się
i zdrowiej
|
|
|
|
#4757 |
|
Raczkowanie
|
JAMAJECZKO bardzo mi Ciebie żal maleńka naprawdę smutno mi że tak się czujesz Ja dopiero co się pozbierałam z tej ospy więc wiem jak się czujesz buziaczki i kuruj się
Mądralko nie trać wiary w ludzi wszystko się ułoży zobaczysz. To co nas nie zabije to nas wzmocni i tak będzie też z Tobą główka do góry moc buziaczków od Balbinki i reszty świrkow na pewno też Kama trzymam kciuki za Twoje wyniki Agulla pewno że działa słowo a co do stażu zobaczysz że Cię zechcą. Ja w poniedziałek do pracy juz wracam po zwolnieniu. No a w piątek i sobotę szkoła co mnie bardzo cieszy bo ja juz dawno po sesji |
|
|
|
#4758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, ale chyba zbyt łatwo zaczynam wierzyć i ufać ludziom...musze to zmienić...Dobrze że mam chociaż was, bo tu zawsze jest fajna atmosfera i zawsze mnie zrozumiecie
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo świrki zaatakują za krzywdzenie naszej świruski. Ja niestety tez tak mam że jestem z byt ufna i wiem że niestety to powduje że łatwo mnie zkrzywdzić więc uwież że wiem jak to boli dlatego mocno Cię przytulam do mojego naprawdę pojemnego serduszka |
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
jamajeczko leż grzecznie w łóżku i nie ruszaj sie!!! Masz naprawde wysoką gorączkę
Oczywiście dostajesz ode mnie L4...I zdrowiej szybciutko, bo za oknem wiosna sie robi, wiec musisz szybko wyzdrowieć
|
#4763 |
|
Raczkowanie
|
W sumie moge wam przyznac racje co dotego motywowania.Taka pani mi kiedys powiedziała cos takiego ,,Jak męszczyzna widzi jak druga osoba odniosła kuntuzje to ta informacja odrazu wpada do mózgu i jest w stanie odrazu udzielic pomocy....natomiast u kobiety ta informacja wędruję przez szerego skomplikowanych drug ......kobieta odczuwa pierw wspólczucie,troske..dopie ro na końcu udziela pomocy" to sie ma niejako do motywowania według mnie
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety niektórzy ludzie toświnie (musiałam to napisac)...ale jakośsie musze szybciutko pozbierać, bo szkoda mi życia!!!!!!! A jak mi jeszcze ktoś kiedyś jakś przykrośćzrobi to zasgroże atakiem wizażowych świrków
|
|
#4765 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie jesteście po prostu kochane
To słoneczko, dzisiaj..też mnie "nakręciło"..ale i tak nie jest tak neizastopione jak ciepłe i radosne słowa ...ach, wiecie, już sie zakochałam w tym wątku, bo od razu się człowiekowi lepiej żyje jak wie, ze sa ludzie tacy...pozytywnie zakręceni ) a i kg same stają w kolejce by je gubić )Ja dziś zaczełam dzionek od mussli z mlekiem, no i jestem na etapie zbierania ćwiczen w 1 kupę, bo jak tak na was patrzę to mi się od razu chce!! Dziękuje za wsparcie ))) Tak się rozkręciłam, że zamiast przygotowywać się do zaliczenia w pn..siedze przed kompem..ale ja chce jak najszybciej juz wiedziec co i jak cwiczyc ))Buziaki i milusiego dnia!! |
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale właśnie...jak to sie ma do motywacji??? :/
|
|
#4768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i my sie tu też odchudzamy śmiechem Np. wczoraj chgyba ze 4 razy lezałam pod biurkiem ze śmiechu, nie móiąc już o tym że oplułam monitor Acha, no i polecam na obiad warzywa na patelnie, które ostatnio są naszą manią
|
|
#4770 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale zeby nie było ze sie nie przywitałam
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

z tymi zupkami chińskimi to nie jest tak dokońca :P a tak wogóle to lubie pomagac kobietkom

Dzis koncze z czekoladkami i wszystkim słodkim, musze byc silna, i przezwyciężyć pokusy. Tak sie ciesze że dzis wreszcie pójde na aerobic, tak sie steskniłam. 

Pamiętaj że zawsze masz nas
Oj, ale chyba zbyt łatwo zaczynam wierzyć i ufać ludziom...musze to zmienić...Dobrze że mam chociaż was, bo tu zawsze jest fajna atmosfera i zawsze mnie zrozumiecie 
No i my sie tu też odchudzamy śmiechem