Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. V - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-07, 20:06   #4891
heziola
Zadomowienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. V

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
U mnie minął tydzien odkąd zdałam,a na stronie nadal : "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany." .... myślałam,że w ciągu 2 tyg. je odbiore :Pale jak widać nie ma na co liczyć
Wiesz co, u mnie po 8 dniach zmienił się komunikat na postępowanie administracyjne od zapłacenia, a dokładnie tydzień później, że dokument czeka na mnie I dziś właśnie odebrałam - niesamowite uczucie!
Tak więc czekałam 15 dni
heziola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 20:46   #4892
syyluusiiaa
Rozeznanie

Jak ja juz chcialabym miec te prawko w kieszeni kurcze laski naprawde w koncu bedzie tak ze tylko ja na tym wątku zostane i bede pisala sama do siebie bo wszystkie pozdawaja :/ u mnie na egzamin czeka sie z 3 tygodnie, trzeba miec na prawde szczescie zeby trafic na milego9 egzaminatora
w czwartek ide sobie zalatwic te 5 godzinek jazdy i ide sie dogadac co i jak to bedzie wygladalo , mam wielka nadziejej ze tym razem zdam bo jak nie to sie chyba zalamie ciekawe gdzie jest SMV na bank oblewa zdany egzamin
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 20:59   #4893
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Sylwia nie gadaj głupot!Cały czas dochodzą nowe wizażanki które zmaagają się z prawkiem... Ty w koncu zdasz! Musisz uwierzyć w siebie,tak samo jak cała reszta dziewczyn która się z tym męczy

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 21:14   #4894
kleo14
Zakorzenienie

nastazja1, miss_piggy - zobaczycie, następnym razem się uda!

Dziękuję wszystkim dziewczynom, które mi gratulują

Niestety nie będę zaglądać na wątek przez kilka dni, bo mazury wzywają A taka jestem ciekawa co z smv

Powodzenia dla zdających jutro i przez kilka następnych dni
w każdy czas - duch czekający w prochu.
kleo14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 21:26   #4895
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez syyluusiiaa Pokaż wiadomość
Jak ja juz chcialabym miec te prawko w kieszeni kurcze laski naprawde w koncu bedzie tak ze tylko ja na tym wątku zostane i bede pisala sama do siebie bo wszystkie pozdawaja :/ u mnie na egzamin czeka sie z 3 tygodnie, trzeba miec na prawde szczescie zeby trafic na milego9 egzaminatora
w czwartek ide sobie zalatwic te 5 godzinek jazdy i ide sie dogadac co i jak to bedzie wygladalo , mam wielka nadziejej ze tym razem zdam bo jak nie to sie chyba zalamie ciekawe gdzie jest SMV na bank oblewa zdany egzamin
Halo, halo ja tez tu jestem "niezdana" :P i zmagam sie z tym, a jak zdam ( a zdam na pewno ) to i tak bede tu zaglądac Za 4 razem mi sie nie udało, no ale coz 5 czeka, nie wiem kiedy bo nie dane mi jest isc do WORDu.. mam nadzieje, ze do konca tyg sie uda Wiec spoko kobito, nie jestes sama i sama tu nie zostaniesz, ciagle dolancza ktos nowy i jest za kogo trzymac kciuki i komu gratulowac badz napisac kilka słow wsparcia

Cytat:
Napisane przez kleo14 Pokaż wiadomość

Dziękuję wszystkim dziewczynom, które mi gratulują

Niestety nie będę zaglądać na wątek przez kilka dni, bo mazury wzywają A taka jestem ciekawa co z smv
Ooo mazury nigdy nie byłam, ale chciałabym ^^ zycze udanego wyjazdu

A smv niech wraca juz z tego odstresowywania i swietowania co za duzo to niezdrowo My tu czekamy na Ciebie !!
Stary 2009-07-07, 21:29   #4896
Paati89
Zakorzenienie

Kurdee a ja nie oblałam mojego zdanego prawka.. jak to sie stało

Stary 2009-07-07, 21:32   #4897
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sag etwas Pokaż wiadomość
Halo, halo ja tez tu jestem "niezdana" :P i zmagam sie z tym, a jak zdam ( a zdam na pewno ) to i tak bede tu zaglądac Za 4 razem mi sie nie udało, no ale coz 5 czeka, nie wiem kiedy bo nie dane mi jest isc do WORDu.. mam nadzieje, ze do konca tyg sie uda Wiec spoko kobito, nie jestes sama i sama tu nie zostaniesz, ciagle dolancza ktos nowy i jest za kogo trzymac kciuki i komu gratulowac badz napisac kilka słow wsparcia

Ja tu zwami zostne i będe wam kibicować kiedyś inni mi kibicowali to trzeba wam teraz I syyluusiiaa główka do góry

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Kurdee a ja nie oblałam mojego zdanego prawka.. jak to sie stało
Ja tylko symbolicznie lampke wina niestety na drugi dzień szkoła i sprawdzian czekał więc nie mogłam sobie pozwolić tak jak moja siostra. Ale Paati jeszcze nic straconego
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 21:46   #4898
Mrs.
Zakorzenienie

Kto mi powie gdzie tam smv Co chwile wchodze i sprawdzam czy coś napisała ale pewnie tak świętuje że nie ma głowy do wizazu
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 21:55   #4899
syyluusiiaa
Rozeznanie

w sumie to wiecie jak co nowa wizazanka z naszego watku pisze ze zdala to jakos tak wiecej wiary we mnie wchodzi ze w koncu ja zdam ale jak sobie pomysle o tym stresie na egzaminie to zaczynam sie dolowac

a takie pytanko mam jak Wy piszecie o tym zawracaniu z uzyciem wstecznego czyli jak egzminator poda mi takie polecenie to ja sobie wybieram czy chcem z prawej czy z lewej strony zawrocic??? no bo z prawej strony jest ze tylem sie wjezdza do bramy a z lewej strony jest ze przodem a tylem wyjezdza????????????????? ???????
Stary 2009-07-07, 22:04   #4900
Mrs.
Zakorzenienie

Cytat:
a takie pytanko mam jak Wy piszecie o tym zawracaniu z uzyciem wstecznego czyli jak egzminator poda mi takie polecenie to ja sobie wybieram czy chcem z prawej czy z lewej strony zawrocic?
Cytat:
?? no bo z prawej strony jest ze tylem sie wjezdza do bramy a z lewej strony jest ze przodem a tylem wyjezdza????????????????? ???????

o to chodzi , przynajmniej ja tak zawsze miałam poprostu jedziesz jedziesz po prawej stronie jest wjazd przejezdzasz troche dalej zatrzymujesz auto , dajesz wsteczny jedziesz i pozniej tyłej wjezdzasz do tego wjazdu , przodem wyjezdzasz normalnie . Przynajmniej ja tak zawsze robiłam , na egaminie też to miałam
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 22:08   #4901
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
J
Ja tylko symbolicznie lampke wina niestety na drugi dzień szkoła i sprawdzian czekał więc nie mogłam sobie pozwolić tak jak moja siostra. Ale Paati jeszcze nic straconego
Po częsci jest oblane Colą i popcornem w Kinie Tż mnie zabrał w nagrodę..ale to nie to samo :P
Jak dostane plastik to sobie to odbije
Cytat:
w sumie to wiecie jak co nowa wizazanka z naszego watku pisze ze zdala to jakos tak wiecej wiary we mnie wchodzi ze w koncu ja zdam ale jak sobie pomysle o tym stresie na egzaminie to zaczynam sie dolowac

a takie pytanko mam jak Wy piszecie o tym zawracaniu z uzyciem wstecznego czyli jak egzminator poda mi takie polecenie to ja sobie wybieram czy chcem z prawej czy z lewej strony zawrocic??? no bo z prawej strony jest ze tylem sie wjezdza do bramy a z lewej strony jest ze przodem a tylem wyjezdza????????????????? ???????
Mi egz. wytyczył miejsce do zawracania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 22:08   #4902
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mrs. Pokaż wiadomość

o to chodzi , przynajmniej ja tak zawsze miałam poprostu jedziesz jedziesz po prawej stronie jest wjazd przejezdzasz troche dalej zatrzymujesz auto , dajesz wsteczny jedziesz i pozniej tyłej wjezdzasz do tego wjazdu , przodem wyjezdzasz normalnie . Przynajmniej ja tak zawsze robiłam , na egaminie też to miałam
Ja tez miałam zawsze tak jak Mrs pisze

Zaraz uciekam i zajrze jutro ;D moze wtedy beda wiesci od smv ?
ja pamietam jak chcialam napisac relacje jakos po 2 egzaminie a tu
internetu nie mialam, co sie czesto zdarzalo jak mialam w takiej durnej sieci. Teraz mam na szczescie zmieniona :P
Stary 2009-07-07, 22:12   #4903
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sag etwas Pokaż wiadomość
Ja tez miałam zawsze tak jak Mrs pisze

Zaraz uciekam i zajrze jutro ;D moze wtedy beda wiesci od smv ?
ja pamietam jak chcialam napisac relacje jakos po 2 egzaminie a tu
internetu nie mialam, co sie czesto zdarzalo jak mialam w takiej durnej sieci. Teraz mam na szczescie zmieniona :P

a pisalals te relacje w koncu?? jak nie to napisz
no wlansie o to mi chodzilo chyba prosciej jest wjechac przodem i wyjechac tylem bo wiem ze jeli chodzi ze trzeba wjechac tylem to trzeba byc blisko prawej krawedzi tego wjazdu... bynajmiej tak mnie uczyl moj instruktor
Stary 2009-07-07, 22:13   #4904
Avila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miss_piggy Pokaż wiadomość
ooo Avila z Nowogardu ) To chyba w Szczecinie zdawałaś? W jakiej szkole się uczyłaś?
Niestety przenioslam sie do Koszalina i tam zdalam. A w Nowogardzie Nauka Jazdy "Promocja" (tak sie nazywa LOL ) Jak przenosilam papiery ze Szczecina do Koszalina to czekalam ponad tydzien. Taki osrodek :/
Avila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 22:28   #4905
miss_piggy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Avila Pokaż wiadomość
Niestety przenioslam sie do Koszalina i tam zdalam. A w Nowogardzie Nauka Jazdy "Promocja" (tak sie nazywa LOL ) Jak przenosilam papiery ze Szczecina do Koszalina to czekalam ponad tydzien. Taki osrodek :/
Ach no tak.. coś chyba było pisane na ten temat A ja od razu zaczepiam jak widzę jakąś 'swojską' nazwę miejscowości, bo w sumie to akurat w tym wątku mało wizażanek z moich okolic A Nowogard mijam za każdym razem jak jadę do domu/Szczecina
Myślałam, że może jeździłaś z Fedeńczakiem, jak ja, bo oni w Nowogardzie też się panoszą
miss_piggy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 22:45   #4906
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
no wlansie o to mi chodzilo chyba prosciej jest wjechac przodem i wyjechac tylem bo wiem ze jeli chodzi ze trzeba wjechac tylem to trzeba byc blisko prawej krawedzi tego wjazdu... bynajmiej tak mnie uczyl moj instruktor
Przy zawracaniu z użyciem wstecznego zawsze wjeżdża się tyłem i raczej po prawej stronie. Nie spotkałam się z tym, żeby w lewą stronę wjeżdżać, ale teoretycznie można, tylko po co? Zresztą egzaminator dokładnie wskazuje miejsce, które należy wykorzystać i zazwyczaj jest po prawej stronie

EDIT: A smv nadal nie ma

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-07-07 o 22:47
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 22:56   #4907
ajgati
Raczkowanie

a moze zrobimy zakłady czy smv zdała czy nie
ajgati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 22:56   #4908
miss_piggy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Przy zawracaniu z użyciem wstecznego zawsze wjeżdża się tyłem i raczej po prawej stronie. Nie spotkałam się z tym, żeby w lewą stronę wjeżdżać, ale teoretycznie można, tylko po co? Zresztą egzaminator dokładnie wskazuje miejsce, które należy wykorzystać i zazwyczaj jest po prawej stronie
Oj nie zawsze. Tzn nie wiem jak u Was, ale można to robić tak jak dziewczyny pisały na dwa sposoby i u mnie na pewno mogą sobie zażyczyć takie lub takie, wiem z relacji zdających znajomych (tzn wskazują miejsca do parkowania po prawej lub lewej, zeby nie było, że mówią 'prosze wjechać tyłerm i wyjechać przodem')

Chodzi o to, że po prostu jak parkuje się po lewej to wyjeżdżając mamy blisko do swojego pasa, więc wyjeżdża się tyłem, a z kolei jakby się przodem wjechało na zawracanie po prawej to wtedy wyjechać by trzeba było tyłem przez przeciwny pas na swój, i dlatemu się tak robi, żeby już przodem wyjeżdżać, bo w tej sytuacji bezpieczniej.

Zmykam spaciu, bo dziś o 4.45 wstałam, żeby się nie spóźnić na ten egzamin i jestem ledwo żywa Mam nadzieję, że jutro jak wstanę to niesubordynowana Smv już napisze, że zdała
miss_piggy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 23:04   #4909
NoLQa
Zakorzenienie

GG do NoLQa Wyślij wiadomość przez MSN do NoLQa

Dziewczyny ale wy to sie uwielbiacie rozpisywac No i dobrze
Ja dzisiaj w sumie mialam dzien przerwy od myslenia i sam relax
Jutro z rana ide na zakupy a pozniej o 16 mam jazde.. i mam nadzieje, ze pojdzie mi lepiej niz ostatnio.

Buziaki i do jutra

Studentka!

BLOG - zapraszam
NoLQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 23:51   #4910
syyluusiiaa
Rozeznanie

Czyli wychodzi na to ze to egzaminator wyzacza miejsce po ktorej stronie sie zawraca z uzyciem wstecznego
nie pisalam dzisiaj ale wiecie co pojechalam dzisiaj samochodem po mojego TZ na dworzec bo strasznie lało i jakoś tak nie wiem czemu ale przez chwile mialam wrazenie ze zepsulam tacie samochod bo takie dziwny odgos przez chwile byl; <oczywiscie nikt ze starszych nie wiedzial ze pojechalam gdyz byli w pracy> te bardziej sie cykalam czy mnie ktos przyluka ze znajomych ze smigam bez prawka czy policja mnie zatrzyma < a wtedy to łuuuhuhu, rodzice by mnie zabili a i pewnie prawko mialabym cofniete o kilka lat> teraz tylko czekam az tatusiek sie zorientuje ze jezdzone bylo samochodem albo jak ktos mnie wykabluje ze widzial mnie jak prowadze

A co do zakladu to obstawiam ze SMV ZDAŁA
Stary 2009-07-08, 07:48   #4911
somebody1666
Rozeznanie

GG do somebody1666

Cytat:

ja na przyklad mialam polecenie na egzaminie ""prosze zawrocic na tej ulicy z wykorzystaniem biegu wstecznego" i moglam sobie wybrac jak chce... i zawracalam z lewej strony tzn wjazd przodem wyjazd tylem i zaliczyl

Cytat:
Czyli wychodzi na to ze to egzaminator wyzacza miejsce po ktorej stronie sie zawraca z uzyciem wstecznego
nie pisalam dzisiaj ale wiecie co pojechalam dzisiaj samochodem po mojego TZ na dworzec bo strasznie lało i jakoś tak nie wiem czemu ale przez chwile mialam wrazenie ze zepsulam tacie samochod bo takie dziwny odgos przez chwile byl; <oczywiscie nikt ze starszych nie wiedzial ze pojechalam gdyz byli w pracy> te bardziej sie cykalam czy mnie ktos przyluka ze znajomych ze smigam bez prawka czy policja mnie zatrzyma < a wtedy to łuuuhuhu, rodzice by mnie zabili a i pewnie prawko mialabym cofniete o kilka lat> teraz tylko czekam az tatusiek sie zorientuje ze jezdzone bylo samochodem albo jak ktos mnie wykabluje ze widzial mnie jak prowadze

A co do zakladu to obstawiam ze SMV ZDAŁA
ale z ciebie agentka smigac bez prawka... moj kolega dlugo przed egzaminem juz sobie smigal, ale on baaardzo dobrze prowadzi... zdal oczywiscie za pierwszym razem. ja bym sie bala ze mnie policja zlapie

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

a smv na pewno zdala
i kurczę się, w sobie zamykam..." Happysad
somebody1666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 07:52   #4912
kamila2006
Zakorzenienie

u mnie za blokiem jest blac manewrowy i czesto ktos przyjzdza sobie tam cwiczyc. ostatnio bylam z psem i patrze a tam policja spisali chlopaka (byl z rodzicami i rodzicow autem cwiczyl luk) no i niestety za 5 lat moze sie starac o prawko a tak prosil prosil... no ale ... niestety ;p

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 08:08   #4913
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
u mnie za blokiem jest blac manewrowy i czesto ktos przyjzdza sobie tam cwiczyc. ostatnio bylam z psem i patrze a tam policja spisali chlopaka (byl z rodzicami i rodzicow autem cwiczyl luk) no i niestety za 5 lat moze sie starac o prawko a tak prosil prosil... no ale ... niestety ;p
Właśnie dlatego jeżdżę tylko i wyłącznie elką. Po co kusić los? W dodatku jestem wyjątkowym pechowcem

Szkoda chłopaka. Wyobrażam sobie jaki musiał być wkurzony.

smv gdzie Ty, do cholerki, jesteś kobieto? Czekamy na relację od Ciebie !

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-08, 08:30   #4914
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:

ooooo 5 lat?!! o masakra..... a tylko sobie ćwiczył...
ja to bym sie na pewno załamała, właśnie ryzykowałam bardzo wiele...
no ale czego sie nie robi dla TŻ-ta
na szczescie tata JESZCZE sie nie zorientowal ze jezdzlam moze dlatego ze deszcz pada i zamazal slad opon najbardziej sie boje tego ze mnie wujek taki przylukal a prawdopodonie tez byl na dworcu tylko ze ja przyjechalam jak juz TZ stal na dworcu a wujek moze byl wczesniej.

SMV ma pewnie kaca i dlatego sie nie odzywa

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez somebody1666 Pokaż wiadomość
ja na przyklad mialam polecenie na egzaminie ""prosze zawrocic na tej ulicy z wykorzystaniem biegu wstecznego" i moglam sobie wybrac jak chce... i zawracalam z lewej strony tzn wjazd przodem wyjazd tylem i zaliczyl

ale z ciebie agentka smigac bez prawka... moj kolega dlugo przed egzaminem juz sobie smigal, ale on baaardzo dobrze prowadzi... zdal oczywiscie za pierwszym razem. ja bym sie bala ze mnie policja zlapie

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

a smv na pewno zdala

no bo przeciez zawracanie z uzyciem wstecznego to obojetnie czy z lewej czy z prawej bo i tu i tu uzywa sie wstecznego ale jechalas prawa strona i wybralas sobie ze z lewej strony bedziesz wjezdzac przodem czy poprostu jechalas lewa strona i dlatego z lewej strony zawrocilas... ciekawe czy tak w ogole mozna ze jade sobie prrawa strona a i tak przejade sobie z prawej na lewa by zawrocic....

a tak poza tym jakos malo z Was ma zawracanie na 3
Stary 2009-07-08, 08:42   #4915
201610241259
Konto usunięte

Cytat:
Mi się dzisiaj śniło, że pojechałam do Szczecina autem i na miejscu ogarnelam się, ze przeciez nie mam prawka i co teraz, jak ja wróce do domu ???
201610241259 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 08:44   #4916
kamila2006
Zakorzenienie

ku przestrodze opowiem jeszcze historie kumpla. nie ma prawka a zblizal mu sie egzamin. wiec pozyczyl auto dziewczyny i jezdzil tylko po parkingu cwiczac parkowanie. nagle uderzyl w autko wlaczyl sie alarm zlecial sie wlasciciel. no i chcial wzywac policje. kumpel ze nie zeby nie bo nie ma prawka i bedą srogie konsekwencje. to wlasciciel tego auta to wykorzystal kazal zaplacic sobie z miejsca 650 zł :| bo jak nie to wzywa policje. kumpel mowi ze uszkodzil mu auto na jakies marne grosze cos ze zderzakiem. no ale zaplacil ... bo sie bal policji.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 08:58   #4917
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

EDIT: A smv nadal nie ma
Nie zawsze. Ja na egzaminie miałam wjazd przodem wyjazd tyłem. Egzaminator wskazał mi bramę w ktorej mam zawrócić. W poprzednim egzaminie, egzaminator kazał mi sobie wybrać miejsce do zawracania po lewej stronie.

Nooo smv lubbi nas w napięciu trzymać

Stary 2009-07-08, 09:13   #4918
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez somebody1666 Pokaż wiadomość
A mi wyznaczył miejsce do zawracania, miałam po lewej stronie. I tak samo zrobiłam jak somebody
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 09:44   #4919
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
A mi wyznaczył miejsce do zawracania, miałam po lewej stronie. I tak samo zrobiłam jak somebody
a ja się zawraca po prawej stronie. Tzn. wjazd przodem a wyjazd tyłem, to wyjeżdża się na drugi pas...
Tylko, ze ja słyszałam, że nie można cofać, przecinając pas ruchu....
Jak to z tym jest?

Dziewczęta, znacie jakiś dobry sposób na koncentracje podczas egzaminu?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 09:52   #4920
somebody1666
Rozeznanie

GG do somebody1666

Cytat:
ludzie sa bez serca

Cytat:

ooooo 5 lat?!! o masakra..... a tylko sobie ćwiczył...

ja to bym sie na pewno załamała, właśnie ryzykowałam bardzo wiele...

no ale czego sie nie robi dla TŻ-ta

na szczescie tata JESZCZE sie nie zorientowal ze jezdzlam moze dlatego ze deszcz pada i zamazal slad opon najbardziej sie boje tego ze mnie wujek taki przylukal a prawdopodonie tez byl na dworcu tylko ze ja przyjechalam jak juz TZ stal na dworcu a wujek moze byl wczesniej.

SMV ma pewnie kaca i dlatego sie nie odzywa

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

no bo przeciez zawracanie z uzyciem wstecznego to obojetnie czy z lewej czy z prawej bo i tu i tu uzywa sie wstecznego ale jechalas prawa strona i wybralas sobie ze z lewej strony bedziesz wjezdzac przodem czy poprostu jechalas lewa strona i dlatego z lewej strony zawrocilas... ciekawe czy tak w ogole mozna ze jade sobie prrawa strona a i tak przejade sobie z prawej na lewa by zawrocic....

a tak poza tym jakos malo z Was ma zawracanie na 3
ja wiem ze mozna i tak i tak. wybralam sobie takie zawracanie bo czesciej je cwiczylam... wlasciwie to mi jest to calkowicie obojetne jak zawracam...

Cytat:
ku przestrodze opowiem jeszcze historie kumpla. nie ma prawka a zblizal mu sie egzamin. wiec pozyczyl auto dziewczyny i jezdzil tylko po parkingu cwiczac parkowanie. nagle uderzyl w autko wlaczyl sie alarm zlecial sie wlasciciel. no i chcial wzywac policje. kumpel ze nie zeby nie bo nie ma prawka i bedą srogie konsekwencje. to wlasciciel tego auta to wykorzystal kazal zaplacic sobie z miejsca 650 zł :| bo jak nie to wzywa policje. kumpel mowi ze uszkodzil mu auto na jakies marne grosze cos ze zderzakiem. no ale zaplacil ... bo sie bal policji.
ale palant... ludzie nigdy nie umieja sie postawic w sytuacji innych. jak oni kiedys zdawali egzamin trwal 10 minut i tylko sprawdzali czy sie w ogole umie jezdzic, a teraz...

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
a ja się zawraca po prawej stronie. Tzn. wjazd przodem a wyjazd tyłem, to wyjeżdża się na drugi pas...
Tylko, ze ja słyszałam, że nie można cofać, przecinając pas ruchu....
Jak to z tym jest?

Dziewczęta, znacie jakiś dobry sposób na koncentracje podczas egzaminu?
nie do konca rozumiem twoje pytanie...
jak ja wtedy na egzaminie robilam to wjechalam w brame po przeciwnej stronie ulicy-przodem, a wyjezdzaalam w tyl, na ten pas ktory byl po stronie tej bramy... i chyba przekroczylam linie tego pasa, czyli jakbym wjechala troche na ten drugi, ale ze nie utrudnilam to bylo ok...

co do koncentracji to dla mnie ten egzaminowy stres jest tak motywujacy, ze chyba nigdy na jezdzie nie bylam tak skoncentrowana jak na egzaminie
i kurczę się, w sobie zamykam..." Happysad

Edytowane przez somebody1666
Czas edycji: 2009-07-08 o 09:53
somebody1666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości