![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, el, clinique, zapachy itd
a co potrzebujesz? to poszperam
![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
to ja zrezygnuję z bolerka... a jeszcze nie zapytałam o wymiary tuby... ile ma pod pachami? w cm? a za bluzę nic nie znajdę. Moze być tak: za torebkę: szampon i tuba albo za bluzę: szampon, tuba i bolerko Tylko proszę napisz mi wymiary. Bo zapomniałam zapytać. A nie chcę za dużego ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- nic nie potrzebuję z tych rzeczy co masz w wątku, na razie przynajmniej.
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
hm nie ma tego wiele ale zawsze chętnie przyjmę tusze do rzęs ale nie wszystkie - najlepiej z plastikową szczoteczką ( Gosh, Show Me Volume , Max Factor Masterpiece , Avon Supershock ) żele pod prysznic , dobre szampony, odżywki do włosów, specyfiki do układania kręconych włosów (ale nie pianki i lakiery) mgiełki do ciała, może coś na rozstępy (napewno się wkrótce przyda
![]() ![]() Na pewno nie potrzebuje balsamów, błyszczyków, podkładów, cieni i lakierów do paznokci ![]()
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2009-07-03 o 06:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
No trudno, żele chętnie wyślę komuś kto będzie miał porównywalną wagę paczki (nie opłaca mi się wysyłać powiedzmy za 10zł, a ktoś za 5zł). Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się nie dogadamy bo j szukam praktycznie tego co ty a oddać chcę to czego ty nie chcesz ![]() Moze immym razem ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- nic
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie w zamian za:
Calvin Klein euphoria (choćby odlewkę jeśli taka wchodzi w grę ![]() biała kredka sephora tester dior: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...entid=2334307&d=1245946813 proszę odpisz u mnie, pozdrawiam ![]()
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
CLINIQUE eye defining liquid liner
tester w pisaku wypróbowany 2-3razy KOLOR CZARNY znajdziesz cos u mnie? ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
- Odżywka nawilżająca oraz baza pod lakier (niebieska buteleczka) SALLY HANSEN Nail Quencher, z 13,3 ml została połowa - Wysuszacz lakieru (w 30 sekund) oraz utwardzacz (czerwona buteleczka) SALLY HANSEN Insta-Dri, z 13,3 ml została połowa - Zielony lakier z drobinkami SALLY HANSEN Hard as Nail Xtreme Wear, odcień Groovy Green, 11,8 ml, raz maźnięty na jeden paznokieć dla sprawdzenia koloru - Granatowy/ciemnoniebieski lakier z drobinkami SALLY HANSEN Hard as Nail Xtreme Wear, odcień Dyn-o-mite, 11,8 ml, raz maźnięty na jeden paznokieć dla sprawdzenia koloru - Śliczny fioletowy lakier (ładnieszy niż na fotce) EVELINE Colour Show, odcień LILIAC, 10 ml, raz maźnięty na jeden paznokieć dla sprawdzenia koloru - Śliwkowy lakier SORAYA szybkoschnący, z 11 ml zostało ok. 90% - Błyszczyk DIOR DiorKiss, bezbarwny z drobinkami, odcień 008 Sorbet Meringue, z 18 ml (17 g) zostało ok. 75% - Paletka cieni GOSH Trio Eye Shadow, odcień Gold Digger, zużycie minimalne (kremowy w ogóle nieużywany, pozostałe po razie maźnięte dla sprawdzenia koloru) - Błyszczyk GOSH On Stage, o smaku gumy balonowej, odcień 106 (różowy), 15 ml, raz maźnięty dla sprawdzenia koloru Co mi oddasz z tych rzeczy??? Najbardziej zależy mi na Gosh 3cienie a najmniej na błyszczykach.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że się dogadamy przecież ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
coś za euphorię ?
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u ciebie dość sporo ale zapach chce wymienić jedynie na inny zapach. Może podobają i się jakieś moje kosmetyki?
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
oki, bede odpisywala u Ciebie, ale poprosze o to samo
![]() lubie Euphorie, takze zawsze ja przyjme, jednak dopiero co kupilam 100 ml a coz masz ciekawego poza watkiem? ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
już nic nie znalazłam
![]() ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]()
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-07 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie ciężko jest wycenić coś używanego;/ Może oddasz za cienie gosh i dwa zwykłe lakiery: - Śliczny fioletowy lakier (ładnieszy niż na fotce) EVELINE Colour Show, odcień LILIAC, 10 ml, raz maźnięty na jeden paznokieć dla sprawdzenia koloru - Śliwkowy lakier SORAYA szybkoschnący, z 11 ml zostało ok. 90% Myślę, że byłoby ok. Chyba, ze znajdziesz coś u mnie za to wszystko co chciałam?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Calvin Klein euphoria bardzo źle zmierzyć - na oko 70/100ml SORAYA 150/200ml mleczko do demakijażu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapach wymienię tylko na zapach. Więc nic ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
zapach wymienić chcę tylko na inny a Elizabet Arden mam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
- Zielony lakier z drobinkami SALLY HANSEN Hard as Nail Xtreme Wear, odcień Groovy Green, 11,8 ml, raz maźnięty na jeden paznokieć dla sprawdzenia koloru - Granatowy/ciemnoniebieski lakier z drobinkami SALLY HANSEN Hard as Nail Xtreme Wear, odcień Dyn-o-mite, 11,8 ml, raz maźnięty na jeden paznokieć dla sprawdzenia koloru - Śliczny fioletowy lakier (ładnieszy niż na fotce) EVELINE Colour Show, odcień LILIAC, 10 ml, raz maźnięty na jeden paznokieć dla sprawdzenia koloru - Śliwkowy lakier SORAYA szybkoschnący, z 11 ml zostało ok. 90% Czyli 4 lakiery. Pasuje ci tak? czy nie bardzo?
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Kochana podoba mi się peeling Sephory, dobrałabyś coś do niego, żeby go wymienić za przyspieszacz opalania lub czy planujesz jakieś dokładki, żeby wymienić obydwie rzeczy ode mnie od razu?
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- mam puder sypki clinique 20 invisible blendf jest go ok 17g
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
hej! z ciuchów niestety nic nie wybrałam, natomiast podobają mi się te 3 cienie na pewno https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1245946535
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1245946813 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1245947466 mogłabym oddać Ci wszystkie rzeczy które wymieniłaś, ale to zależy co byś chciała dać w zamian. podoba mi się więcej rzeczy u Ciebie, więc możemy ponegocjować ; ) pozdrawiam k. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Postaram się dziś lub jutro stworzyć swoją wish i wszystko w niej wypiszę.
![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tych pierwszych cieni co podałaś link nie mam już niestety. Mogę oddać każdą rzecz prócz zapachów bo jedynie te chcę wymienić na inne zapachy. To co jest zaznaczone na zielono- jest już wymienione- ewentualnie napisane rezerwacja- to tego też już nie ma. Ale mam sporo rzeczy po za wątkiem więc myślę, że się dogadamy. Natomiast potrzebuję wymiarki niestety tych rzeczy bo jestem strasznie szczupła i muszę po prostu mierzyć. Więc napisz co ci się podoba u mnie w wątku- wszystko. I ewentualnie co jeszcze potrzebujesz. Po za wątkiem mam sporo kredek do oczu- chanel, givenchy itd.... Cienie paletka poczwórna Estee Lauder testerek maźnięty ze 2 czy 3 razy... pomadko-błyszczyk Clinique testerek, pomadki Lancome, masę takich tańszych cieni (z kiosku- co tu dużo mówić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Ja z kolei oddam wiele za twój zapach Burberry. U mnie podobał Ci się podkład Clinique.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
a masz jeszcze jakiś zapach po za wątkiem?
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
niestety nie znam pudru clinique. masz może jakieś różowe rozświetlacze albo paletki czwórek guerlain?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.