|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Sari boskie
Na milion procent będzie wymiatać Cytat:
Od niszowców zaczęłam ziewać już dawno Wczoraj zaszłam do Sephory, a tu jeszcze gorzej Stałam się dziwnie wybredna i zachwytów brak. Poszukuję jednak nieustannie, bez szaleństwa w oczach jednak. Wczoraj w poszukiwaniu Belle en Rykiel edt trafiłam na rosyjskie allegro www.molotok.ru . I tak sobie wpisałam Lutens, PG i L'artisan w wyszukiwarkę i powiem Wam, że nasza swojska produkcja odlewek przy tej rosyjskiej to pikuś Tam to się dopiero dzieje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Buty pewnie niezbyt dobrze wyprofilowane trafiłaś ![]() Wymiatającej środy wszystkim życzę Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-07-08 o 08:32 |
|||||
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi, Homyczku na Oruni szyku zadam ![]() Powiem Wam, ze mój koszmarny wściekło- różowy woal zrobił wczoraj furore Moja instruktorka powiedziała, że to kolor w sam raz na scene
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3604 | |||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
Może takie klejone pomogą.Cytat:
![]() Dzięki za pomoc
|
|||
|
|
|
#3605 |
|
Piers do przodu
|
ale dziś pogoda - barowo/łóżkowa a nie pracowa Kffiatek powinien częściej zaglądać na Alledrogo - można sobie foty zaa friko pooglądać i pozachwycać się modelką
|
#3606 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Trafiłam tu dzięki Reni . I miałabym ogromną prośbę: mogłybyście mnie pokrótce wprowadzić w temat zlotu? Najbardziej chodzi mi o datę. (Ależ ja bym Was wszystkie chciała zobaczyć!) Nie przebrnę przez tyle stron wątku, ale definitywnie - Czarna Zuzia wymiata
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
#3607 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja się chyba nacięlam na gazetowym straganiku
kupowałam od forumki używkę klasycznej Prady - przesympatyczna transakcja, kolezanka zarzekała się, ze to jej trzecia flaszka i zwyczajnie znudziła sięzapachem, w moim przypadku to drugi flakonik, wiec zapach znam. Tyle, ze na mnie ona zupełnie nie pachnie... Dziś od rana (a jest dopiero 9.00!) dopsikiwałam się juz dwa razy i naprawdę, przy tej ilości powinam zabić otoczenie zapachem, a nic nie czuję, nawet przy skórze... I teraz nie wiem - pisać do niej? Reklamowac? Zuzyłam już ze 2ml, wystawiłam podziękowanie a teraz sie okazuje, ze Czy Pradę też podrabiaja? Zawsze miałam zauifanie do straganiku gazetowego, ale chyba do czasu...
|
|
#3608 |
|
Piers do przodu
|
Margot
niestety Pradę podrabiają Skoro używałaś wcześniej klasyka z pewnego źródła, to nikt nie wciśnie Ci kitu - że tak ma być
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3610 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No to mnie jeszcze bardziej przykro, ale napisałam maila do sprzedajacej i zobaczę, co z tego wyniknie. Ale przykre,ze i w takich, zdawałoby sie, "zaufanych" miejscachh zdarzaja sie podobne sytuacje...
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie o poranku
U nas też pogoda pozostawia wiele do życzenia ![]() Margot, przykra sprawa Mam nadzieję, że się pozytywnie zakończy ![]() Porcelanko, witaj Miłego dnia Wszystkim! |
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, bardzo mi przykro.
Porcelanko, witaj. |
|
|
|
#3613 |
|
rude jest piękne:)
|
Kochani moi
Bardzo dziekuje Wam Wszystkim ,namacalne dowody Waszej troski sa jak gorace promienie ,regeneruja i pozwalaja szybko sie pozbierac ....ta swiadomosc ,ze sie nie jest samemu ,ze ktos mysli.....ze jest .....no dzieki wielkie ide rakiem poczytac
|
#3614 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Chyba będzie OK, koleżanka potwierdziła, ze zapach jest z Allegro - z zestawu z balsamem (kurczę, a myślałam,ze zestawów nie podrabiają
) zgodziła się na zwrot pieniędzy. Ale niesmak pozostaje...---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Terenia
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
dzisiaj dla odmiany wróciła jesień zimno, nudno i pochmurno najlepiej byłoby zaszyś się pod kocykiem, a nie siedzieć za biurkiem ![]() Cytat:
Małgosia, ale numer ciekawa jestem co Ci odpowie sprzedająca ![]() edit: widzę, że juz wszystko OK Teresko
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-07-08 o 09:41 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teresko, |
|
|
|
|
#3617 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kasiu, już napisałam powyżej, będzie OK
- mnie sie coś podobnego zdarzyło dwa lata temu z zestawem BC - kupiłam w perfumy-perfumeria, nie otwierajac wystawiiłam na gazetowym, osoba, która go ode mnie zakupiła, po otwarciu stwierdziła, ze nie pachnie....No wwąchuję się we własny nadgarstek jak kto głupi, włosami macham jak szalona i naprawdę nie pachnę
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2009-07-08 o 09:50 |
|
|
|
#3618 |
|
Piers do przodu
|
Tessa - jak dobrze w końcu Cię widzieć
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Margot, całe szczęście, że już "odkręcone" Trudne są takie sytuacje, podziwiam - jak ze spokojem i rzeczowo reagujecie Ja chyba nie potrafiłabym
|
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam tamtą Twoją przygodę z BC Dobrze, że sprzedająca stanęła na wysokości zadania Zresztą podejrzewam, że sama też nie czuła swojej Prady, szczególnie jak to jest jej któraś z rzędu flaszka ![]() A co do tego czy i co podrabiają, to teraz już wszystko można kupić na all
|
|
#3621 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuu no nie rób nam tego Tomku. Mamy odtańczyć taniec deszczu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zlot planujemy na sobotę. Jeszcze nie wiem gdzie i o której, ale będę dawać znać. Wpiszę też w Krakowskim wątku
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien i dobry ( niby )
Wastalam w humorze wspanialy, wytarmosilam kot-e ( nie wiem jak sie to dzieje, ze koncem koncow on spi na mojej poduszce, a ja z glowa w jego przydzielonym przysciennym kacie, zakudlaczonym w dodatku ) a teraz otwieram ja poczte i czytam "Witam Jest mi okropnie głupio. Dzwonila do mnie siostra i mówiła, że przed wysłaniem chciała wyprasowac sukienkę i ją uszkodziła. Nie wiem jak poważnie ale wysłałam Do Pani zwrot pieniędzy bo trudno zdalnie mi to ocenić. Jest mi strasznie głupio, nie dopilnowałam sama tej wysyłaki ale nie zdązyłam. Jeszcze raz bardzo przepraszam i szkoda bo była by Pani na 100% zadowolona bo sukienka była cudna. Pozdrawiam" znaczy mialam jedwabna, zielona sukienke jestem wsciekla i mam ochote powaznie narozrabiac zwlaszcza, ze zaplacilam za nia sporo czasu temu tak sie przeciez nie robi. Ja juz kupilam do niej torebke i buty psia jej mac ![]() Macham niewymachanym ![]() w rozpaczy swej ide sie pograzyc ze szczetem... Nie mam sie w co ubrac |
|
|
|
#3623 |
|
Piers do przodu
|
Łojć Nasturcyjo nadobna
Dziś to jakiś ranek złych wiadomości czy jak ......
|
#3624 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ależ wymiatacie dziewczynyod rana
![]() Nasturcjo-może jednak masz coś w szafie co będzie pasować do nowej torebki i butów?Poszukaj A tak w ogóle tom paszport zanaleziony?O,Zuzia napisała Porcelanko witaj Ja właśnie wróciłam z małym od lekarza,na razie nie jest źle,nie trzeba antybiotyku tylko inhalacje robimy. Żeby tylko pogoda była lepsza ![]() Czas na kawę i kawałek zebry
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, ze wyczaje
co ja mowie, zaraz sobie wyczaje ![]() wkurzyl mnie tylko fakt, ze zbyt czesto sie zdazaja podobne plagi w przypadku towaru wylicytowanego w atrakcyjnej ( dla mnie ) cenie. no i polowalam na ta sukiene a jej nigdzie juz nie ma tela smutnego wlosow rwac z glowy nie bede mam za malo
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo
Strasznie, strasznie mi przykro. Mam nadzieję, że tej sprzedającej tez ktos kiedyś taki numer wywinie
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Mam juz paszporta
znaczy zabieram sie do pakowania Krakowianki, jaka odczuwalna pogoda w Krakowie mogiem w japonkach Jutro jestem na duzej bezclowce, i mam sporo czasu na bladzenie miedzy polkami i Oblubienca nie mam, jakby ktora co chciala, sluzem
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, może coś znajdziesz u siebie w szafie co pasowałoby do butów i torebki.
Winterku, ciesze sie,że synek nie dostał antybiotyku. |
|
|
|
#3629 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A sprzedająca ewidentnie wywinęła Ci nr,stwierdziła,że za mało uzyskała i pewnie za jakiś czas wystawi sukienkę ponownie Z ceną minimalną np.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, numer nieładny
Winterku, dobrze że z Synkiem dobrze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

Na milion procent będzie wymiatać 
Od niszowców zaczęłam ziewać już dawno
Wczoraj zaszłam do Sephory, a tu jeszcze gorzej
Tam to się dopiero dzieje 

akumulator padł (szczerze mówiąc, specjalista ze mnie żaden, ale jakoś tak wydawało mi się, że to właśnie akumulator może być). Nowy już został kupiony, zobaczymy kiedy panowie mechanicy będą mieli czas, żeby go wymienić...[...]
Buty pewnie niezbyt dobrze wyprofilowane trafiłaś 

Może takie klejone pomogą.
. I miałabym ogromną prośbę: mogłybyście mnie pokrótce wprowadzić w temat zlotu? Najbardziej chodzi mi o datę. (Ależ ja bym Was wszystkie chciała zobaczyć!) Nie przebrnę przez tyle stron wątku, ale definitywnie - Czarna Zuzia wymiata
kupowałam od forumki używkę klasycznej Prady - przesympatyczna transakcja, kolezanka zarzekała się, ze to jej trzecia flaszka i zwyczajnie znudziła sięzapachem, w moim przypadku to drugi flakonik, wiec zapach znam. Tyle, ze na mnie ona zupełnie nie pachnie... Dziś od rana (a jest dopiero 9.00!) dopsikiwałam się juz dwa razy i naprawdę, przy tej ilości powinam zabić otoczenie zapachem, a nic nie czuję, nawet przy skórze... I teraz nie wiem - pisać do niej? Reklamowac? Zuzyłam już ze 2ml, wystawiłam podziękowanie a teraz sie okazuje, ze
Czy Pradę też podrabiaja? Zawsze miałam zauifanie do straganiku gazetowego, ale chyba do czasu... 

niestety Pradę podrabiają 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)