Br±zowow³ose farbowane :) - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-06-25, 09:49   #2701
joannagrudziadz
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

Cytat:
Napisane przez marta301 Poka¿ wiadomo¶æ
Znam Majirel, od d³u¿szego czasu robiê nim w³osy u fryzjerki, tylko ¿e teraz mam blond ale chcê znów wrócic do br±zu . Wiêc w ich br±zy znam tylko z palety a nie mam pojêcia jak wychodz± .
Hmm, ja obstawia³am poziom 6 a refleks popielato-z³ocisty 13, bo te w³osy tak do koñca chyba zimne nie s±...
Jak s±dzisz, je¶li po dekoloryzacji, mia³am ju¿ 4-5 farbowania, do nadal farba mo¿e wyj¶c ciemniej czy raczej ju¿ nie powinna? Trochê bojê siê tak nag³ego przej¶cia z poziomu 7-8 na 5, ale to jest najbli¿sze mojemu naturalnemu kolorowi w³osów .
powiem ci ,¿e u¿ywa³am bardzo duzo odcieni majirel-mam taka manie farbowania i eksperymentowania na w³osach.Parê dni temu robi³am 6,0 z 7,13 i jak narazie jest do¶æ ciemny br±z,ale ladny ma odcieñ.Ale ja mia³am rozjasniane w³osy i dlatego tak ciemno wysz³o.Obawiam sie ,ze gdybys ty zrobi³a 5,12 jak jestes po dekoloryzacji to tez móg³by ci wyj¶æ ciemny.Tylko,¿e z dekoloryzowanych w³osów szybko schodzi farba.Wiesz-w tym wypadku moze spróbuj cos z poziomu 7 lub 6

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

poza tym zauwa¿³am,ze jak farba ma w nazwie ciemny to naprawdê wychodzi bardzo ciemny
joannagrudziadz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-06-25, 11:26   #2702
marta301
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 632

Cytat:
Napisane przez joannagrudziadz Poka¿ wiadomo¶æ
powiem ci ,¿e u¿ywa³am bardzo duzo odcieni majirel-mam taka manie farbowania i eksperymentowania na w³osach.Parê dni temu robi³am 6,0 z 7,13 i jak narazie jest do¶æ ciemny br±z,ale ladny ma odcieñ.Ale ja mia³am rozjasniane w³osy i dlatego tak ciemno wysz³o.Obawiam sie ,ze gdybys ty zrobi³a 5,12 jak jestes po dekoloryzacji to tez móg³by ci wyj¶æ ciemny.Tylko,¿e z dekoloryzowanych w³osów szybko schodzi farba.Wiesz-w tym wypadku moze spróbuj cos z poziomu 7 lub 6

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

poza tym zauwa¿³am,ze jak farba ma w nazwie ciemny to naprawdê wychodzi bardzo ciemny
O kurcze, 6 z 7 wysz³o bardzo ciemno .
Dawno mia³a¶ rozja¶niane w³osy? Pytam, bo sama jestem w podobnej sytuacji i jestem ciekawa ile koloryzacji muszê jeszcze zrobic ¿eby kolor wychodzi³ podobny jak w palecie (tzn. nie za ciemny) i siê zbyt szybko nie wyp³ukiwa³ . U mnie siê teraz wyp³ukuje tak szybko ¿e masakra, przed dekolorem tego nie by³o.
Stary 2009-06-25, 13:48   #2703
joannagrudziadz
Przyczajenie

muszê ci siê przyznac,¿e w czerwcu ju¿ 3 razy zmienia³am kolor w³osów.Teraz postanowi³am przystopowaæ,bo w koñcu zostane ³ysa.Tak wiêc najpierw mia³am blond,potem zrobi³am sobie cieniutkie pasemka karmelowe,a ¿e mia³am wrazenie ¿e s± zó³te to na to po³ozy³am farbê jasny blond apo tygodniu stwierdzi³am ,¿e te pasemka znów s± ¿ó³te i pomalowa³am ca³o¶æ ta mieszank± 6 i 7.Minê³o kilka dni i ju¿ widzê,¿e kolor sie spiera.Podobno po 3 farbowaniu ju¿ powinno lepiej trzymaæ.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Nie mia³am nigdy dekoloryzowanych w³osów.powiedz-naprawde to bardzo niszczy w³osy?Ja jak chcia³am ja¶niejsze to zawsze robi³am pasemka.
Stary 2009-06-25, 15:25   #2704
marta301
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 632

Cytat:
Napisane przez joannagrudziadz Poka¿ wiadomo¶æ
muszê ci siê przyznac,¿e w czerwcu ju¿ 3 razy zmienia³am kolor w³osów.Teraz postanowi³am przystopowaæ,bo w koñcu zostane ³ysa.Tak wiêc najpierw mia³am blond,potem zrobi³am sobie cieniutkie pasemka karmelowe,a ¿e mia³am wrazenie ¿e s± zó³te to na to po³ozy³am farbê jasny blond apo tygodniu stwierdzi³am ,¿e te pasemka znów s± ¿ó³te i pomalowa³am ca³o¶æ ta mieszank± 6 i 7.Minê³o kilka dni i ju¿ widzê,¿e kolor sie spiera.Podobno po 3 farbowaniu ju¿ powinno lepiej trzymaæ.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Nie mia³am nigdy dekoloryzowanych w³osów.powiedz-naprawde to bardzo niszczy w³osy?Ja jak chcia³am ja¶niejsze to zawsze robi³am pasemka.
Tylko jedna fryzjerka zgodzia³a siê zrobic mi dekolor, mimo i¿ stan moich wlosów jest ok, inne namawia³y na zej¶cie z koloru przez gêsty baleja¿. Mi dekoloryzacja prawie nie zniszczy³a w³osów, do proszku dodana by³a bardzo s³aba woda utleniona, nie pamiêtam dokladnie, ale chyba co¶ ok 2%, a¿ sama siê zdziwi³am ze taka s³ab± wod± mo¿na zrobic dekolor, inna sprawa ¿e mi bardziej zale¿a³o na zej¶ciu z rudo¶ci a mniej na rozja¶nieniu w³osów, bo rozja¶nia³am tylko o 2 tony.

Napisa³a¶ ¿e po 3 farbowaniach powinien ju¿ mniej siê kolor spierac, ale maj± to byc 3 farbowania tym samym kolorem, czy 3 farbowania po rozja¶nianiu/ dekoloryzacji?
Stary 2009-06-25, 17:03   #2705
Marychelo
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 137

;

Edytowane przez Marychelo
Czas edycji: 2009-07-22 o 22:20
Marychelo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-06-26, 08:23   #2706
joannagrudziadz
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marta301 Poka¿ wiadomo¶æ
Tylko jedna fryzjerka zgodzia³a siê zrobic mi dekolor, mimo i¿ stan moich wlosów jest ok, inne namawia³y na zej¶cie z koloru przez gêsty baleja¿. Mi dekoloryzacja prawie nie zniszczy³a w³osów, do proszku dodana by³a bardzo s³aba woda utleniona, nie pamiêtam dokladnie, ale chyba co¶ ok 2%, a¿ sama siê zdziwi³am ze taka s³ab± wod± mo¿na zrobic dekolor, inna sprawa ¿e mi bardziej zale¿a³o na zej¶ciu z rudo¶ci a mniej na rozja¶nieniu w³osów, bo rozja¶nia³am tylko o 2 tony.

Napisa³a¶ ¿e po 3 farbowaniach powinien ju¿ mniej siê kolor spierac, ale maj± to byc 3 farbowania tym samym kolorem, czy 3 farbowania po rozja¶nianiu/ dekoloryzacji?
z do¶wiadczenia kole¿anek wiem,¿e i po rozja¶nieniu i po dekolorze zanim farba na dobre chwyci to potrzeba przynajmniej 3 farbowañ,ale je¶li chodzi o kolor to tak na 100% nie wiem.wydaje mi siê ,¿e ciemniejszy kolor szybciej sie wyp³ukuje.Przynajmnie u mni po rozjasnianych.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Marychelo Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, mam do Was pro¶bê.
Mam problem z dok³adnym okre¶leniem koloru ze zdjêcia. Jaki to odcieñ br±zu? Wydaje mi siê, ¿e jest ch³odny..? W jaki sposób go uzyskam, je¶li aktualnie mam co¶ na kszat³t karmelka, z odrostami koloru ciemny blond. Bardzo proszê o pomoc
wydajê siê ch³odny,ale w³osy w ró¿nym ¶wietle maja ro¿ny odcieñ,wiêc na tych fotkach tak do koñca nie wiadomo.Ale kolorek ³adny-co¶ raczej jak jasny br±z popielaty.
Stary 2009-06-27, 11:14   #2707
ewcia la
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Cze¶æ dzieczyny;*
Ja te¿ mam dylemat ; ) Swoje w³osy mog³abym okre¶liæ jako ciemny blond powoli wpadaj±cy w br±z, taki z ciemnym pigmentem. Niegdy wcze¶niej nie farbowa³am w³osów, zawsze brak³o mi odwagi. Raz zakupi³am Castinga Czekolade ale w koñcu odda³am mamie:p Okej, do sedna, chcia³abym uzyskaæ taki kolor jak ma ta piêkna pani na pierwszym zdjêciu: )
http://www.lansik.pl/13903/one-sa-najbardziej-sexy/
By³am w rossmanie zapoznaæ siê z palet± kolorów i wysz³o mi ¿e to pralina. Czy kto¶ sobie ju¿ ni± farbowa³ w³oski? Bo z tego co czyta³am czesto castigi zamieniaj± w³osy w czarne. Tego wola³abym unikn±æ.
ewcia la jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-03, 09:52   #2708
nattkka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 77

Hej dziewczyny

Jak mo¿na pozbyæ siê prze¶wituj±cych pasemek?

Kiedy¶ mia³am rozja¶niane w³osy i teraz jak farbujê w³osy po kilku myciach pojawiaj± siê prze¶wity. Proszê poradzcie mi co¶..

nattkka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-03, 10:24   #2709
wisienka_com
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 444

Cytat:
Napisane przez nattkka Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny

Jak mo¿na pozbyæ siê prze¶wituj±cych pasemek?

Kiedy¶ mia³am rozja¶niane w³osy i teraz jak farbujê w³osy po kilku myciach pojawiaj± siê prze¶wity. Proszê poradzcie mi co¶..
mam ten sam problem
myje w³osy szamponem do w³osów farbowanych odzywka tez do farbowanych, ale kolor i tak sie spiera i widac w tych miejscach blond
wprawdzie po drugim farbowaniu jest ich mniej i o dziwo by³o to farbowanie CASTINGIEM z L'oreala

EDIT:
a mo¿e szamponetka zniwelowa³aby troche te prze¶wity ?

Edytowane przez wisienka_com
Czas edycji: 2009-07-03 o 10:25 Powód: dopisek
wisienka_com jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-05, 14:06   #2710
TatteredAndTorn
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 179

Hej Widzê, ¿e siê tu trochê cicho zrobi³o :P

Chcia³abym siê do³±czyæ ^^ w moim ¿yciu zasz³y ostatnio spore zmiany, wiêc postanowi³am, ¿e w koñcu pofarbuje moje wstrêtne w³osy których tak nie lubie :p. Kupi³am sobie farbê Brillance 880 Ciemny br±z, i dowiedzia³am siê, ¿e wyjdzie czarny a zakocha³am siê w kolorze z pude³ka! Jest boski . Tak wiêc umówi³am siê z mam± ¿e pojedziemy dzisiaj do sklepu po now± (sama nie dam sobie rady pofarbowaæ, a nie chce zaliczyæ kolejnej wtopy w zakupie ). Wiêc oczywi¶cie pierwszy krok - w takich sprawach trzeba pogrzebaæ na naszym kochanym wiza¿u . No i trafi³am na ten w±tek, na którym która¶ z was ju¿ napisa³a, ¿e 880 jest na pocz±tku czarny, a ja nie chce mieæ czarnego ani na chwilê xD w dodatku T¯ by mnie oskalpowa³! Widzia³am, ¿e dobrym zdaniem cieszy siê 862 Naturalny Br±z wiêc postanowi³am, ¿e pewnie nabêde w³a¶nie ten (wiem, wiem, strasznie upar³am siê na Brillance :P). Dzi¶ wieczorem pofarbuje mam nadzieje, ¿e bêdzie dobrze

Pozdrawiam
Stary 2009-07-05, 17:54   #2711
maddzia007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 492

A to mój br±zik, 2 tygodnie po farbowaniu. Na pocz±tku by³ czarny.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia yy.jpg (70,7 KB, 259 za³adowañ)
maddzia007 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-05, 18:02   #2712
TatteredAndTorn
Zadomowienie

boski mniej wiêcej taki chce mieæ
nied³ugo jade po farbe
Stary 2009-07-05, 19:39   #2713
moniaaaaaaa86
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 042

Dziewczyny ja mam wloski blond i juz mam okropne odrosty... dlatego mysle teraz o jakims brazie Albo cos w stylu tkaiego karmelku... jaka farbe radzicie?
Bedzie pasowal w ogole do mnie braz? bo troszke mam stracha
Wlasnie mysle o takim kolorku jak na drugiej fotce albo troche jeszcz ejasniejszym
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1 (2).jpg (114,2 KB, 89 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg valentinazeliaeva9us3.jpg (40,9 KB, 226 za³adowañ)
moniaaaaaaa86 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-05, 19:46   #2714
maddzia007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 492

Cytat:
Napisane przez TatteredAndTorn Poka¿ wiadomo¶æ
boski mniej wiêcej taki chce mieæ
nied³ugo jade po farbe

Dziêkujê ja farbowa³am "jasnym br±zem" wellatonu
maddzia007 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-05, 20:06   #2715
TatteredAndTorn
Zadomowienie

nie by³o Brillance Naturalny br±z ;((( i mama namówi³a mnie na Casting Creme Gloss i jestem przera¿ona! Boje sie co z tego wyjdzie

edit: ³adnie siê sp³ukuje :/ ja nie moge! co ona mi wcisnê³a?! jak przeczyta³am recenzje to mysla³am ¿e padne! nastêpnym razem biore Brillance bezapelacyjnie ;/ do 28 myæ.. pff! ale mnie wy.dy.ma³a...

Edytowane przez TatteredAndTorn
Czas edycji: 2009-07-05 o 21:02
TatteredAndTorn jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-06, 15:13   #2716
orisha
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 225

Hej dziewczyny,

Ja mamjakiegos pecha Kiedy znajde farbe, ktora mi odpowiada, to zaraz potem ja wycofuja
Wiecie czy cos sie zmienilo w Wellatonie? Szukam odcienia Mocca i pech chcial, ze chyba go wycofali - wiecie cos o tym?

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-06, 16:07   #2717
SummerGlow
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 693

Cytat:
Napisane przez moniaaaaaaa86 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny ja mam wloski blond i juz mam okropne odrosty... dlatego mysle teraz o jakims brazie Albo cos w stylu tkaiego karmelku... jaka farbe radzicie?
Bedzie pasowal w ogole do mnie braz? bo troszke mam stracha
Wlasnie mysle o takim kolorku jak na drugiej fotce albo troche jeszcz ejasniejszym

Ja mam takie kolorek farba 7/7 blond brazowy Zachara (jakos tak)
o9.11.2013 --> CP
13.01.2014 --- 44,5 cm
SummerGlow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-06, 18:36   #2718
TatteredAndTorn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TatteredAndTorn Poka¿ wiadomo¶æ
nie by³o Brillance Naturalny br±z ;((( i mama namówi³a mnie na Casting Creme Gloss i jestem przera¿ona! Boje sie co z tego wyjdzie

edit: ³adnie siê sp³ukuje :/ ja nie moge! co ona mi wcisnê³a?! jak przeczyta³am recenzje to mysla³am ¿e padne! nastêpnym razem biore Brillance bezapelacyjnie ;/ do 28 myæ.. pff! ale mnie wy.dy.ma³a...

³uhu! wysz³o tak jak mia³o wyj¶æ podoba mi siê ale nastêpnym razem i tak kupie Brillance :p bo nie chce, ¿eby sie sp³ukiwa³o.

jestem happy
Stary 2009-07-07, 07:59   #2719
anetka-87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 97

TatteredAndTorn mo¿esz wstawiæ fotkê jak Ci wysz³o?

a oto moje br±zowe w³oski na tym 1 zdjêciu dziwnie bardzo jasne wysz³y w rzeczywisto¶ci sa zupe³nie ciemniejsze jak na 2 fotografii. mam takie pytanie czy jest mo¿liwe za u¿yciem farby uzyskaæ ciemny blond? chcia³am uzyc profesjonalnej farby z utleniaczem 12% myslicie,¿e da³oby to jakie¶ efekty?
ten braz robi³am u fryzjerki- braz kawowy espresso(jako¶ tak) nie chcia³m takiego ciemnego ale fryzjerka mnie zapewni³a,ze nie bedzie eche..... to
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg w³osy.jpg (36,5 KB, 44 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg w³osy2.jpg (20,5 KB, 69 za³adowañ)
anetka-87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 16:14   #2720
paullinanh
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 595

dziewczyny pomó¿cie mam takie ,,³aciate" co¶ na g³owie i chce siê tego pozbyæ i jako¶ wyrównaæ kolorek.. hmmm tylko jak.
Obecnie mam na w³osach balayage: blond, kasztan i czekoladê .
Chodzi mi o to ¿eby uzyskaæ jaki¶ br±z ale ¿eby nie by³ ciemny . Mia³am kiedy¶ ciemne w³oski i wygl±da³am tragicznie

dla porównania:

kiedy¶ wygl±da³o to tak
aktualnie wygl±dam tak jak na ostatnim zdjêciu
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6195.jpg (134,0 KB, 103 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 100_6197.jpg (123,3 KB, 106 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 100_6196.jpg (136,8 KB, 102 za³adowañ)

Edytowane przez paullinanh
Czas edycji: 2009-07-17 o 16:06
paullinanh jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-07, 16:27   #2721
SummerGlow
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 693

A mnie sie bardzooo podoba Twoj baleyage'zyk
o9.11.2013 --> CP
13.01.2014 --- 44,5 cm
SummerGlow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-07, 16:36   #2722
paullinanh
Zadomowienie

SummerGlow dziêkujê Ci bardzo ale mnie jednym s³owem ju¿ nerwica bierze :/ mam w³osy za ³opatki i do tego takie gêste . Jak idê do fryzjera to potrafiê siedzieæ tam 4,5 h same nak³adanie 3 kolorów trwa prawie 2 godziny . Co do koloru wygl±da on ³adnie do miesi±ca bo potem zaczyna siê wyp³ukiwaæ i pojawiaj± siê odrosty ( a tego to nie trawie) . Ale najgorsz± zmor± dla mnie s± koszty takiego czego¶ na g³owie.

Czas edycji: 2009-07-07 o 16:37
Stary 2009-07-07, 16:40   #2723
TatteredAndTorn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anetka-87 Poka¿ wiadomo¶æ
TatteredAndTorn mo¿esz wstawiæ fotkê jak Ci wysz³o?
ok, jak zrobie sobie w koñcu jakie¶ normalne zdjêcie ;p to wstawie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-08, 08:40   #2724
linkaa1987
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 257

Hej dziewczyny!
To ja wam poka¿ê moje efekty, za³o¿y³am w±tek, by kto¶ doradzi³ mi w sprawie koloru, jednak odzew by³ marny.
Chcia³am uzyskaæ ³adny ciep³y kolorek br±zu. Problem w tym, ¿e 2 lata mia³am pasemka na br±zowych w³osach. Ciê¿ko siê ich pozbyæ, po którym¶ tygodniu i tak zawsze te pasemka bêd± przeb³yskiwaæ jednak nie wygl±da to wcale tak ¼le. Czeka³am prawie pó³ roku z farbowaniem. Wiêc najbardziej denerwowa³y mnie odrosty, które by³y bardzo ciemne.
Farbowa³am siê farb± joanny orzechowy br±z, 2 opakowania zu¿y³am, kolor wyszed³ ciemniejszy, ale z ka¿dym myciem siê bardzo delikatnie wyp³ukuje, wiêc s±dzê, ¿e nied³ugo uzyskam taki kolor, o jaki mi chodzi³o zreszt± w ka¿dym ¶wietle ten kolor jest inny;p Farba kosztowa³a mnie ok 11 z³ za 2 opakowania, nie zniszczy³a w³osów i da³a ³adny po³ysk. Naprawdê jestem zadowolona z efektu, jak na t± cenê
Na 1 zdjêciu moje potargane w³osy przed farbowaniem. (s± do¶æ ¿ó³tawe przez to ¿e ¶wie¿o po myciu)
p.s. najbardziej podoba mi siê efekt w s³oñcu, taki delikatny br±zowo-karmelowy

Oceñcie same
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg P1220676.jpg (49,8 KB, 156 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg P1220890.jpg (46,8 KB, 209 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg P1230248.jpg (52,7 KB, 133 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg P1230211.jpg (59,3 KB, 178 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg P1230215.jpg (67,9 KB, 124 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg P1230277.jpg (58,0 KB, 205 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg P1230302.jpg (42,8 KB, 201 za³adowañ)
linkaa1987 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-08, 09:26   #2725
TatteredAndTorn
Zadomowienie

ja równie¿ za³o¿y³am taki w±tek, ale NIKT mi nie odpisa³. tylko ¿e ja prosi³am o doradzenie farby :P

tak mi wysz³o

pierwsze jest lekko niewyra¼ne, pierwsze i drugie w ¶wietle naturalnym, trzecie i czwarte z lamp±, ale te¿ w dziennym xD oczywi¶cie w realu wygl±daj± lepiej... co¶ mi nie wychodz± moje w³asne zdjêcia ostatnio :P
na trzecim najlepiej widaæ jak wygl±da kolor w realu. nienawidze jak mi sie w³osy na dole tak brzydko krêc± xD

linkaa1987 bardzo mi siê podoba pasuje Ci wed³ug mnie
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9125.jpg (32,6 KB, 37 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9126.jpg (41,7 KB, 31 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9127.jpg (33,1 KB, 90 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9128.jpg (32,6 KB, 35 za³adowañ)

Edytowane przez TatteredAndTorn
Czas edycji: 2009-07-08 o 09:27
TatteredAndTorn jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-08, 10:51   #2726
anetka-87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 97

paullinanh mi po drugim na³o¿eniu farby wyszed³ jednolity kolor,ale wcze¶niej mia³am bardzo jasne blond pasemka!! u¿y³am farby orzechowy br±z wellaton i wysz³y bardzo ciemne! mo¿e sprubój ciemnego blondu.
anetka-87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-08, 12:43   #2727
ewelina1991KRK
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 295

ewelina1991KRK jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-08, 12:44   #2728
paullinanh
Zadomowienie

przepraszam za post wy¿ej zapomnia³am siê przelogowaæ i napisa³am z konta siostry :P
anetka-87
dziêkujê za odpowied¼ uwielbiam farby wellaton nie raz mnie ratowa³y po moich eksperymentach. Wiem co¶ o orzechowym br±zie bo moja siostra farbuje nim w³osy wychodz± prawie czarne .

linkaa1987- bardzo ³adny kolorek, pasuje do Ciebie na zdjêciu kolorek wydaje siê jednolity

Czas edycji: 2009-07-08 o 12:47
Stary 2009-07-08, 12:52   #2729
kiciaaa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 648

Cytat:
Napisane przez linkaa1987 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny!
To ja wam poka¿ê moje efekty, za³o¿y³am w±tek, by kto¶ doradzi³ mi w sprawie koloru, jednak odzew by³ marny.
Chcia³am uzyskaæ ³adny ciep³y kolorek br±zu. Problem w tym, ¿e 2 lata mia³am pasemka na br±zowych w³osach. Ciê¿ko siê ich pozbyæ, po którym¶ tygodniu i tak zawsze te pasemka bêd± przeb³yskiwaæ jednak nie wygl±da to wcale tak ¼le. Czeka³am prawie pó³ roku z farbowaniem. Wiêc najbardziej denerwowa³y mnie odrosty, które by³y bardzo ciemne.
Farbowa³am siê farb± joanny orzechowy br±z, 2 opakowania zu¿y³am, kolor wyszed³ ciemniejszy, ale z ka¿dym myciem siê bardzo delikatnie wyp³ukuje, wiêc s±dzê, ¿e nied³ugo uzyskam taki kolor, o jaki mi chodzi³o zreszt± w ka¿dym ¶wietle ten kolor jest inny;p Farba kosztowa³a mnie ok 11 z³ za 2 opakowania, nie zniszczy³a w³osów i da³a ³adny po³ysk. Naprawdê jestem zadowolona z efektu, jak na t± cenê
Na 1 zdjêciu moje potargane w³osy przed farbowaniem. (s± do¶æ ¿ó³tawe przez to ¿e ¶wie¿o po myciu)
p.s. najbardziej podoba mi siê efekt w s³oñcu, taki delikatny br±zowo-karmelowy

Oceñcie same
a mi sie podoba b³yszczyk ( pomadka ) na przedostatnim zdjeciu
mozesz powiedziec co to za cudi dok³adnie ?
kiciaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-08, 14:07   #2730
orisha
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 225

Czy Wella wycofa³a Wellaton naturals?

Farbowa³a ktoras z was w³osy kolorem "Ciemna czekolada" Wellaton?

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.