|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wätek zbiorczy.
Ja miałam Euroluxa i nie ma co porównywać np. z prostownicą Wahl Cutek. Eurolux to była moja pierwsza prostownica i zupełne początki przygody z prostowaniem włosów. Nie mogę powiedzieć, że Eurolux zrobił moim włosom jakąś wielką krzywdę, ale jak mówię, z Walhem nie ma co porównywać, zupełnie inna jakość, trwałość, komfort prostowania i efekt
![]()
#1802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1803 |
Przyczajenie
|
ponawiam prosbe ;p
Edytowane przez Ewik011 Czas edycji: 2009-07-07 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A słyszałyście kiedys o kosmtetykach do prostowania Toni&Guy? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24232 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24220 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24231 Podobno w połączeniu ze sobą dają rewelacyjne efekty. Niesty nigdzie w internecie nie można ich kupic. Słyszałam, że są w Sephorze, ale to musze jeszcze sprawdzic dokładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyny nie widzę żeby któraś pisała o wg mnie i mojej fryzjerki najlepszej prostownicy na rynku!! ceramiczna CERA MAGIC 22mm z regulacją temperatury i z jonizacją!!!! To koreańska firma produkująca dla zakładów fryzjerskich, więc trzeba ja zamawiać przez zakład, ale widziałam też czasem na allegro. Ja jestem nią zachwycona!!! Ponoć taka prostownicę kupuje sie raz na całe życie ![]() Cena sprzed paru miesięcy 450 pln z przesyłką. Ostatnio niestety była podwyżka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
myslicie ze ta GHD jest oryginalna?
http://www.allegro.pl/item681874772_...ikatem_pl.html nie widziałam białych na str producenta,może to starsze kolekcje stad ta cena..... Proszę o wypowiedz posiadaczki prostownicy, czy hologram swiadczy o oryginalnosci?czy na cos jeszcze trzeba zwrocic uwage |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Przyczajenie
|
A co myślicie? Czy lepsza będzie
ga.ma cp3 digital czy braun es3 ? Dodam, że nie prostuje włosów zbyt często ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Raczkowanie
|
Mirelkaaa widze jesteś obeznana w temacie także zapytam Ciebie, bo nikt jeszcze nie odpowiedział mi na pytanie, a mianowicie czy ta prostownica jest godna uwagi http://www.allegro.pl/item669871778_..._promocj a.html firmy Solac model PP7265 backstage Ion Seduction??? czy lepiej zainwestować w coś bardziej znanego?
#1810 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wygląda to wszystko całkiem nieźle, jednak wolałabym usłyszeć Wasze opinie na temat tej prostownicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
Ja mam dylemat czy
Remington http://www.allegro.pl/item673322919_...rec_promo.html Czy GA.MA CP3 http://www.allegro.pl/item682381530_...regulacja.html Pomocy.. ta remingtona mi sie podoba bo mozna krecic a ta ga.ma taka kanciasta... :/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba, ze masz cienkie włosy i potrzebujesz regulacji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
O! Widze, że pojawiła się specjalistka Mirelkaaa, więc aż kusi, aby się troszeczkę wypytac
![]() Pisałam już cześniej kilka postów, ale niestety nie uzyskałam odpowiedzi. Mianowicie chodzi mi o zakup dobrej prostownicy (niestety na ga.mę nie mam nawet co liczyc... ;/ ) Długo upierałam się przy kupnie EFALOCKA, później przeczytałam kilka bardzo dobrych recenzji na temat WAHL CUTEK`a. A na sam koniec doszły prostownice TONI&GUY. W takiej sytuacji złupiałam ![]() Przydałoby się dodac, że mam włosy cienkie, podatne na prostowanie, ale bardzo figlarne (szybko wykręcają się). Teraz używam Vidal Sassona Pro Elite i nie jestem zachwycona. I zastanawiam się nad kupnem odżywki, aby troszę zadbac o kondycję moich piórek ![]() Liczę na odpowiedź! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do ksometyków do włosów to się nie znam, od tego ejst osobny wątek z tego co piszesz potrzebna ci regulacja temperatury z prostownic, które wymieniłąs nie kupiłabym żadnej ![]() moze powiedz ile mozesz przenzaczyc na prostownice? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Raczkowanie
|
dobry jest preparat Kadus do prostownic. Droga sprawa,ale fajny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm... Max. 200 zł (ale to już bardzo, bardzo maksymalna kwota:P) Może któraś z prostownic które wymieniła MCM? ![]() Edytowane przez wicia00 Czas edycji: 2009-07-08 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Przyczajenie
|
Mirelkoo
A co możesz powiedzieć na temat tej prostownicy ? http://www.allegro.pl/item682582340_...ec_kurier.html Z góry dziękuję za odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Prawdę mówiąc na ga.me mnie nie stać, wiec szukałam prostownic ceramiczno turmalinowych, bo wyczytłąm w wątku że są dobre tak do 150zł. Możliwe że mam podobny problem co wicia00 z moimi włosami, bo też sie wywijają..;/
![]() |
#1819 |
Raczkowanie
|
Może dodam zdjęcieby pokazać jakie mam włoski, tak wyglądają wyprostowane moją starą prostownicą optimum i po kilku godzinach efekt prostowania nie jest już tak widoczny, a na drugi dzien to wogóle nic już nie ma... wiec dlatego szukam nowej dobrej prostownicy.
A jeszcze jedno pytanie skoro owe prostownice są podobne to bez znaczenia którą wybrać WAHL CIUTEK czy REMINGTON CS5002 ??? ps. mój mąż śmieję sie z nazwy tej prostownicy Ciutek ;ppp i od razu jak usłyszał, powiedział bym jej nie kupowała heh...
Pozdrowionka >>>MCM<<< Edytowane przez MCM Czas edycji: 2009-07-08 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item672294535_...ata_sklep.html co prawda nie testowałam jej, ale to coś w stylu SC5002 tylko, ze ma regulacje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak lepiej przejechac raz na wysokiej niz kilka razy na niskiej, tylko niektórzy maja takie cieniutkie włosy, ze chcą je tylko lekko podprostowac i takim osobom potrzebna jest regulacja bierz remingtona bez dwóch zdań ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Mirelko ;D Cena kusząca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Przyczajenie
|
xxxxxxx
uzywalam ja jest rewelacyjna teraz kupilam taka sama tylko z regulacja temperatury jest rewelacyjna Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-07-12 o 19:08 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdzie kupiłas ją w takiej cenie? Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-07-12 o 19:07 Powód: edytowane przez moderatora link w poscie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1825 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.
Kupiłam ja za 300 zł ale dwa lata temu teraz ja sprzedaje stan bardzo dobry nadal moje wlosy lsnia po wyprostowniu. wszyscy sie mnie pytaja jakiego szamponu uzywam a ja tylko Pantine i prostownica tondeo i moje wlosy lsnia
![]() uzywalam wilu specyfikow drogich tanszych ale ta prostownice polecam z czystym sumieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam
![]() Czy o to ta prostownica była by dobra ? http://www.allegro.pl/item679128509_...e_za_75zl.html Zaskoczyła mnie cena ten prostownicy i dobrej firmy, w sklepie normalna cena to ok. 160zł dlatego zastanawiam się czy nie kupić o to tej prostownicy ![]() ![]() ![]() Czy może lepsza była by taa ![]() http://www.allegro.pl/item681509900_...ton_s2013.html Edytowane przez asiiek Czas edycji: 2009-07-09 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dużo lepsza by była ta remingtona, ja też zamierzam sobie kupić prostownice własnie tej firmy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Raczkowanie
|
Hmmm w takim razie może poleciłybyście mi coś do 100zł ?
![]() coś dobrego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanie.. .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.