|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Cytat:
![]()
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Emporio She i/lub Pempelune.
#2073 |
Zakorzenienie
|
Szukam próbki Stella Two in Peony, w zamian to co w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
Piszę PW
![]() Polly, napisz adres na PW podeślę Ci Chene do testów w takim razie, bo na większą wymianę próbkową zdecyduję się chyba z Twitter - ma więcej zapachów których szukam ![]() Twitter - dla Ciebie by zostało Chaos, Sienne l'Hiver i duża próbka (2ml.) Eau Lente. Reszta już nieaktualna niestety. Interesuje Cię to? Jeśli tak to piszę PW z próbkami które mi się u Ciebie podobają. |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz mam wszystko spakowane ale wlasnie sobie przypomnialam, ze mam jeszcze cos z Twojej listy, pisze priv ![]()
![]() |
#2077 |
Raczkowanie
|
Ponieważ chcę skończyć już w wymianą próbkową.. chcę się pozbyć:
*Avon Bong Girl 007 EDP - maluteńka próbka na testy 0,2-0,3 ml. (firmowa) *Calvin Klein Obsession (sephorowa) *Cerruti 1881 Collection (s.) *Chanel Allure Sensuelle (możliwa mała odlewka) *Davidoff Echo (s.) *Davidoff Cool Water wave (s.) *DKNY Be Delicious (f. z kartonikiem i atomizerkiem) *Guerlain Aqua Allegoria Pampelune 0,6 ml. (firmowa) *Hugo Boss Deep Red (możliwa mała odlewka) *Hugo Boss Femme EDP - bez atomizerka. z korkiem (firmowa) *Masaki Matsushima EDP *Max Mara Kashmina touch *Moschino I love love *Mauboussin EDP *Sephora Guava Passion Spray (8,5 ml.) - BŁAGAM UWOLNIJCIE MNIE OD TEGO! *Versace Crystal Noir (możliwa odlewka) chcę wymienić jak najwięcej. Szukam: * Oui Lancome * Coco mademoiselle EDP * Bvlgari Jasmin Noir * Dior Dune * Donna Karan BC * Juicy Couture Viva La Juicy * Stella McCartney Stella In Two Peony
* Nina Ricci Belle de Minuit * Viktor & Rolf, Flowerbomb Extreme EDP Edytowane przez essme Czas edycji: 2009-07-07 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, czekam na wiadomość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję przede wszystkim:
IL PROFVMO: Ambre D'Or Parfumerie Generale: Iris Taizo, Hartman Noir Micallef: Gaiac, Red Sea M.Harris: L'Air de Rien, Piment des Baies Biehl Perfumkunstwerke: pc02, mb03, eo02 Mark Buxton: Black Angel, Nameless, Sounds & Visions Etat Libre d'Orange: Don't Get Me Wrong Baby, Secretions Magnifiques W zamian oddam m.in.: Acqua di Parma Arancia ok.0,5ml r A.Goutal Mandragore ok.1ml r A.Tauer Reverie au Jardin ponad 1ml r Bond No.9 Nuits de Noho niecałe 0,5ml f CdG Jaisalmer ok.0,5ml r CN 21 niecały 1ml LS CN Scent Intense ok.2ml r Czech & Speake Dark Rose ok.1ml f Czech & Speake Rose ok.1ml f DK Chaos (nowy) ponad 0,5ml r DK Labdanum ok.0,5ml r Durbano Jade ok.2ml r Durbano Black Tourmaline ponad 1ml r Etro Heliotrope ok.1,5ml r Givenchy Organza Jasmin ok.1ml r Guerlain AA Gentiana ponad 1,5ml r Hermes Hiris ponad 1,5ml r Kenzo Indian Holi ok.3ml r L'Artisan Premier Figuier Extreme ok.1,5ml f L'Artisan Dzing! ponad 1ml r L'Artisan Safran Troublant ok.1ml r L'Artisan Drole de Rose ok.1,5ml r Lalique Tendre Kiss1,5ml r Les Parfums de Rosine Rosa Flamenca ok.1,5ml r Maitre Parfumeur et Gantier Rose Muskissime ok.1ml r Micallef Rose Aoud niecałe 0,5ml r Miller Harris Coeur d'Ete ok.1ml LS PG Brulurure de Rose ok.1ml LS PG Musk Maori niecały 1ml r PG L'Eau de Circe ok.1ml LS T.Ford White Patchouli niecały 1ml r T.Ford BO Voile de Fleur ok.1ml f Voluspa Vintage Tobacco Vanille ok.1ml r
#2080 |
Konto usunięte
|
Chętnie oddam:
MINIATURY * LANCOME Miracle EDP 3/5ml * KENZO L'eaupar 4.5/5ml * CACHAREL Anais Anais 7ml NIEUZYWANA PRÓBKI FIRMOWE * LANCOME Tresor 0.70ml A * CACHAREL Noa 0.80ml * VERSACE Red Jeans 1.5ml * JEAN PAUL GAULTIER Gaultier2 0.50ml A * ALYSSA ASHLEY Musk 2ml * CACHAREL Anais Anais 0.70ml A * DIOR Pure Poison Elixir 1ml A * HUGO BOSS HugoXX 2ml * HERMES Eau des Merveilles EDT 1ml A * LOLITA LEMPICKA EDT 0.80ml A * MOSCHINO L'eau Cheap and Chic 1.2ml * MOSCHINO Cheap & Chic 1.3ml A - atomizer MAM JESZCZE * LANCOME Miracle 4ml w atomizerze * J.DEL POZO Halloween Freesia 3.5ml w atomizerze * MASAKI MATSUSHIMA Masaki 3.8ml w atomizerze * BVLGARI BLV 3.5ml w atomizerze * BVLGARI Omnia Crystalline 3.5ml w atomizerze * MAX MARA Kashmina Touch 3.5ml w atomizerze * ETRO Messe de Minuit 2ml * GIVENCHY My Givenchy Dream 2ml * YVES SAINT LAURENT Opium 1ml * DEMETER Leather 1ml * DEMETER Incense 1ml * BVLGARI Black 1.5ml * L'ARTISAN Safran Troublant 0.70ml * L'ARTISAN Ambre Extreme 1ml * KENZO Flower 1ml * BULVGARI Omnia 1ml MOGĘ ZROBIĆ WIEKSZE ODLEWKI (max 5ml) * AQUOLINA Zielona Herbata * GUERLAIN Aqua Allegoria Winter Delice * CALVIN KLEIN CK One * CACHAREL Noa * HERMES Un Jardin Apres la Mousson * LALIQUE Perles * YVES ROCHER Neonatura Cocon |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
- Automne; - Maroussia; - Elle; - Wish; - Lou lou: - Belle de minuit; Kto ma....? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
Penhaligon's - Elixir(chętnie odlewka - większa próbka) Do oddania: 1. A.Basi – In red edt 2. A.McQueen – Kingdom 3. Anna Sui - Sui Love 4. Avon – Noir by Ch. Lacroix 5. Avon – U by Ungaro 6. Azzaro - Azzura 7. Azzaro – Oh la la 8. Azzaro - Pink Tonic 9. Bath & Body Works - Sweet Pea 10. Benetton - United Colors of Benetton 11. Byblos – Byblos woman 12. C.Montana – Just me 13. Calvin Klein - Eternity Moment 14. Celine - Oriental Summer 15. Cerutti - Image 16. Ch. Lacroix – Tumulte 17. Charles Jourdan - The Parfum 18. Christian Lacroix - Bazar 19. Clarins - par Amour toujours 20. Cofinluxe – Café 21. Emanuel Ungaro - Apparition 22. Emanuel Ungaro - Desnuda 23. Geoffrey Beene - Grey Flannel 24. Givenchy - Very Irresistible Soleil d'ete 25. Gloria Vanderbilt - Love for Love 26. Isabel Derrosine - Rose Divine 27. JLo – Glow after Dark 28. K. Minogue – Showtime 29. Lancome - Miracle Forever 30. Mariah Carey - M 31. Mexx - Ice Touch 32. Mexx - Pure Life 33. O. Kern – Signature 34. Oriflame - Amethyst Fatale 35. P. Hilton – Heiress 36. P. Hilton – Paris Hilton 37. Parfums Gres - Cabotine 38. Parfums Gres - Caline 39. Puma - Red 40. Romeo Gigli – Romeo Gigli 41. S. Rykiel – Rykiel Woman Hot 42. S.J.Parker – Covet 43. Salvador Dali - Rubylips 44. Tommy Hilfiger - True Star 45. Torrente – L’or rouge 46. Trussardi – Python 47. YR – Hoggar 48. YR - Naturelle 49. YR - Neonatura Cocoon 50. YR - Neonatura Souffle 51. YSL – Nu edt 52. YR - Vanille Bourbon 53. YR - Voile d'Ambre 54. YR – Yria Ilości różne - do uzgodnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Nindżopesz
|
Szukam odlewki Magie Noire lub Messe de Minuit.
Oddam próbki: Lorenzo Villoresi - Piper Nigrum Bond no. 9 - The Scent of Peace Kilian - Absinthe Verte Amouage - Ubar L'Artisan - Dzing! Givenchy - Pi Dior - Midnight Poison CdG - Man 2 Terre d'Hermes Micallef - Black Sea Lutens - Miel du Bois Naf Naf EDT kropelkę: Caron - Parfum Sacre Frapin - Passion Boisee Idole de Lubin CdG - Zagorsk Demeter - Mulled Cider i odlewki jak w podpisie. Można mnie czymś kusić - mile widziane dym i kadzidło. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2009-07-08 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam probki Iris de Nuit Heeley ![]()
![]() |
#2085 |
Zadomowienie
|
Z chęcią bym oddała w dobre ręce
![]() Cinnamon Bun Demeter (odlewka) Santiago Huckleberry Voluspy (odlewka) EDIT : Mogę się jeszcze podzielić z potrzebującymi Tabacco Vanille Voluspy (mam całą flaszkę) Edytowane przez agus86 Czas edycji: 2009-07-09 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
Mam MdM mogę zrobić odlewkę za Ginestet Botrytis.
#2087 |
Nindżopesz
|
Wolałabym oszczędzić Botrytisa na MN
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam Demeter Blueberry Muffin Fragonard Lavande Winter Delice Soniia Rykiel Blue edt Może coś sobie wybierzesz? A jaką pojemność Cinnamon Bun posiadasz? Edit. Mam jeszcze ![]() Voluspa Baltic Amber ok. 9ml Voluspa Tobacco Vanille (mogę oddać ok. 5ml) Lavande YR Sephora Mango - Vanilla Olimpia Pollena Ewa Claudia Pollena Ewa Tam gdzie nie jest zaznaczone inaczej mogę zrobić odlewkę do 10ml ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-09 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak to cudo pachnie -->Fragonard Lavande ?? Bo reszte mam/wąchałam/nie czuję potrzeby posiadania/nie pasuje mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę sie podzielić Nirmalą oraz S. Huckleberry jakby któraś była chętna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fragonard Lavande jest to dość mocna i ostra lawenda( ![]() ![]() ![]() Mogę wyskrobać 20ml ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-09 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ODDAM (najchętniej kilka od razu ): odlewki: Organza, Stella sheer 2008, Gucci ph, próbki: Blvgari black Angel The Beat Dolce Vita Cabotine gres edt Rose d'amour Gaultier 2 Blvgari blv Escada signature, magnetic beat Acqua di gio TM Eau de star J. del Pozo in white Gaultier Madame Gloria Cacharel Dior Escale a porotfino Champs elysees Sensi j'amie La perla Laura Biagotti Laura Prada irysowa Eclat d'aperge Rush2 J'ose femme de mont blanc Indian Holi J'adore Intuition EL Amor Amor Tentation Hugo Boss in edition (man) Inspiration Ambre et vanille Ck in 2 u I love love moschino CsP Coco extreme Kenzo Amour Kenzo Indian Holi Kenzo Amour Le parfum Addict Hypnose edp Devotion Sabatini BS Fantasy BS Midnight Fantasy YR Cocoon Vanilla Musk Madness Moge zrobic odlewki, ale w przeslanych atomkach; -Coco extreme -Indian Holi -Fantasy -Midnight Fantasy -Addict ( za cos czego bardzo szukam) -Hypnose -Code edt Szukam: -Hugo Boss deep red (odlewki) -Amor Amor (odlewka) -T4T (probki) -Chance eau de fraiche -addict 2 -rush -Kashmina Touch -Pink Sugar -Midnight Poison -Poison -HP elixir (moge zrobic odlewke HP w zamian) -i innych ![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2009-07-09 o 11:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2095 |
Rozeznanie
|
Wymienie odlewki 20ml Voluspa:
*Tobacco Vanille *Cardamon Fig *Capri Fig *Tendre Kiss Lalique resztka 10ml we flakonie testerowym bez korka *Sephora Vanille fiolki z kompletu sephorowego: -Caramel 5/10ml -Monoi 8/10ml -Patchouli 7/10ml Oddam za probki, odlewki, resztki we flakonie. Generalnie wymienie ![]() Chetnych zapraszam na PW |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za Cinnamon Bun?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co powiesz na taka wymiane za odlewke 10 ml amor amor ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
szukam odlewek Amor Amor Tentation i J'adore. W zamian to co w wątkach wymiankowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co mam ![]()
![]() |
#2100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jaka ilość Bossa by Cię interesowała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.