|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem z 29.08 i mam datę tylko
nie chcialo nam sie myslec heheheAle za to zrobilam sobie bukiet ![]() I co moze byc ? ps. no i wisimy w gablocie zapowiedzi ![]() edit: No i nie powiedzialam najleszego!! Przesluchalismy ten duet co nam bedzie grał na slubie ![]() Canon in d na wejscie bedzie i jeszcze jakies dwa utwory, Musimy ustalic z ksiedzem ze potrzebujemy naglosnienia, bo nasz kosciol jest duzy i skrzypce moga zginac Ale i tak ja bede miec radoche
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-07-08 o 23:19 |
|
|
|
#4743 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki. Właśnie wróciłam. Oczywiście po drodze musieliśmy zahaczyć o naszą pizzę
![]() ![]() ![]() ustaliliśmy trochę rzeczy: 1. zabawy: turniej tańca, trzech tenorów i boks oraz funkcje dla gości) 2. płyty dla gości o czym pisałam wcześniej 3. i jakiej muzyki oczekujemy, a czego nie może być pod żadnym pozorem... 4. będziemy mieć też zrobiony album ślubny (nasze zdjęcia z dzieciństwa i wspólne, horoskopy, dobre rady dla małżonków, kawały qizy itp... Jutro ostatnia lekcja tańca i potem lecimy poćwiczyć na restauracji, czy nam miejsca wystarczy na nasze wygibasy żanetaa88 ![]() Spokojnej nocki kobietki!!! P.S. muszę się pochwalić, że dostałam już prezent na urodziny od TŻ - bransoletkę która idealnie pasuje do mojego ślubnego kompletu Jak mu się to udało utrzymać w tajemnicy??? ![]() aha i jeszcze przyszła kiecka którą zamówiłam na wesele na które idziemy pod koniec sierpnia. Tylko, że niby na metce rozmiar 40, a wymiary z rozmiaru 38, a w 38 to ja tyłka i c...ów nie zmieszczę odesłałam babce, powiedziała że nie ma problemu i wymieni i jeszcze mi koszty nadania zwróci ![]() Buźki ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Jak to nie pamiętacie??? Ja pamiętam |
|
|
|
|
#4744 |
|
Raczkowanie
|
kliwia bardzo ładny Twój bukiety, normalnie jakbyś była florystką. a może jesteś? pozdrawiam!
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
kasiuha nie jestem
dziekuję ![]() kasiaher glupoty gadasz jakbysmy mogly zapomniec Ciebie?
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia, bukiet super. I pewnie grosze Ciebie wyniosl, co?
![]() A propos, to gdzie kupilas te krysztalki na szpilce? Bo ja biegalam po kwiaciarniach, pasmanteriach i nic, a do hurtowni juz dostepu nie mam.
|
#4747 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co..ręce opadają....dzisiaj dostałam smsa "nie będziemy na weselu" i koniec.........
![]() ![]() zamurowało mnie kiedy to zobaczyłam...co za chamstwo !!!!! cała zaproszona 6 ograniczyła się do smsa z 4 wyrazami.... (jeszcze miałą pretensje ze wydzwaniam do niej) ....o fuck!! w końcu powiedziałam jej "w takim razie żegnam" i się rozłączyłam.... jestem w szoku bo zawsze dobrze z nimi żyliśmy, mieszkają niedaleko nas, spotykaliśmy się na święta i inne okazje...a tu nagle taki sms.....co za tupet i prostactwo!!!!!...
Edytowane przez mka1987 Czas edycji: 2009-07-09 o 01:35 |
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak sie czujesz? Jak tam maleństwo ? ![]() hehe to pewnie mnie juz wiekszosc nie pamieta po slubie jakos zdecydowanie mniej czasu na zagladanie tutaj... mąż, remont, praca i takie tam..... ![]() pochwale sie tylko, ze w piatek przeprowadzamy sie juz na swoje, bo ten miesiac u moich rodzicow mieszkalismy, ale nasz remont dochodzi juz do konca, sprzatamy i w piatek rzeczy zwozimy
|
|
#4749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dzieki nim wiem kto jest naprawde mi bliski i komu na mnie zalezy - njsmieszniejsze jest to, ze przyjda osoby ktorych se nie spodziewalam...a bliscy -w cudzysłowiu- odmawiają
|
|
#4750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do szpilek kwiatowych-a na allegro nie ma? ja kiedys kupowałam
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem przerażona, 2 tygodnie temu suknia była na mnie dobra, a wczoraj zdejmowałam sobie miarkę żeby kupić piżamkę przez neta i
Schudłam 3cm w biuście, 6 w talii i 4 w biodrach. a jem tyle samo, nawet wieczorami zapycham się ze stresu słodyczami. do czego służą szpilki kwiatowe?
|
#4752 |
|
Wtajemniczenie
|
Uhh ale sie wczoraj zdenerwowałam na naszego księdza. byliśmy z nim umówieni na 15;30 na spisywanie protokołu i ja sie musialam zwolnić z pracy o 14;30 a TZ o 14;00 żeby zdążyć dojechać na 15;30, ok zwolniliśmy sie i byliśmy pod kościołem już od 15;15, stoimy i czekamy i ksiądz wrescie przyszedł i mówi mi że chyba mi sie pomyliło bo nie byliśmy na dzisiaj umówieni a ja mówie że napewno na dzisiaj, jeszcze w kalendarzu miałam zapisane żeby nie zapomnieć i mu pokazałam, a on mówi że to przed mszą mieliśmy przyjść a wczoraj była msza o 7 rano wyjątkowo bo popołudniu zakładali kostke przed kościołem i mówie że dlaczego rano jak byliśmy umówieni na 15;30, i wtedy sie przyznal że sobie nie zapisał w kalendarzu i zapomniał a teraz ma kościół pozamykany i nie pójdzie specjalnie na plebanie po klucze bo go noga boli ( ma 67 lat) i nas przeprosił i powiedział żebyśmy przyszli dzisiaj o 16;00 żeby sie już z pracy nie zwalniać.
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
jagus kryształki kupiłam na allegro. Tak samo te szpilki z perełkami, od jednej pani.
Mam jeszcze kilka tych kryształkow,. moge Ci podeslac jak chcesz A bukiet w calosci jakies 50 zł wyniosl. misqa No to super ![]() diya do dekoracji bukietu.
|
|
|
|
#4754 |
|
Zadomowienie
|
a to tych szpilek nie zapewnia kwiaciarnia?
![]() a z czego masz bukiet, bo kurczę mało dałaś...
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
diya jak sie robi bukiet samemu to nie zapewnia
![]() Mój bukiet jest z lateksowych kalii że tak powiem długowieczny
|
|
|
|
#4756 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaaa poczekaj poczekaj chyba z lateksowymi kaliami na ślub nie idziesz?
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie nadrabiam bo mam mało czasu. na 10 jedziemy z TZ na tance a ja dopiero co sie obudziłam. ale musiałam wam cos napisac.
wczoraj całą noc plakałam. odebralam wczoraj suknie. wszystko super, byłam nia zachwycona. wrócilismy i TZ chcial pociwczyc nasz uklad, wiec mój tata nam doradził aby załozyla halkę z kołem. załozyłam i.. porażka normalnie az mnie zatkalo, dobrze ze mama wpadła na pomysl. wzięla i podszyła mi narazie na okrędkę te koło (zrobiła taką pliske jakby) i to automatycznie podniosło troszke te koło. Potem tanczyłam z tatą i było juz lepiej. dobrze, ze nie zalozyłam jej dopiero na slubie bo była porazka wtedy postanowiłam przymierzyc suknie, czy jest wszystko dobrze. okazalo sie, ze tak, koło dobrze lezy, tez juz tak nie pzreszkadza. brykalam w tej sukni po całym pokoju, skakałam, biegalam. wszystko super. az w koncu usiadlam. suknia ma fiszbiny w gorsecie, jak siadam to one sie strasznie marszcza. jak to zobaczylam, to sie az popłakalam. strasznie mi sie to nie podoba. rodzice mnie pocieszają, ze przeciez za stołem nikt mnie nie zobaczy, ze jak połoze rece to nic nie widac, ale ja caly czas na to patrzylam czy u was jest podobnie. czy wasze fiszbiny tez sie tak falują jak siedziecie?? juz nie wiem co z tym zrobic, to znaczy zrobic... hm.. pewnie i tak sie nic nie da zrobic wiadomo , ze fiszbina jak sie usiądzie to sie zgina, bo nie da rady . ze bedzie na prosto, ale nie sądziłam,z e tak to bedzie wyglądało Wszystko dobrze, jak nie siedze a z dobrych rzeczy... TZ kupil buty i muszke i ma juz cały stroj. |
|
|
|
#4758 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam problem. strasznie pocą mi sie dłonie i stopy
nie moge sobie z tym dać rady, w pracy, jak odbieram telefon, jak podaje kimuś rękę, strasznie mnie to krępuje. kupiłam etiaksil i podziałał ale tylko ma jeden dzień, antidral i aquaselin nie zadziałały wogóle i nie wiem co z tym zrobić zauważyłam też że to chyba jest na tle nerwowym bo jak jestem w domu w spokoju to to mija.nie wiem do jakiego lekarza z tym iść- dermatologa, neurologa, czy endokrynologa??
|
|
|
|
#4759 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
tak, to widac tylko jak siedze, bo wtedy fiszbiny sie zginają. jak stoje to one tez sa proste i wtedy wszystko wygląda idealnie.
ale jednak sam fakt. a co jak bede siedziala w kosciele?? jak to bedzie wyglądalo?? koło mam nadzieje, ze bedzie ok. sama nie wiem juz. wczoraj juz mi nie przeszkadzało jak mama je podszyła. |
|
|
|
#4761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to czasami mi się tak ułoży,że kilka moich postów są w jednej odpowiedzi. A przecież jak chce coś od siebie zapytać, to nie muszę kogoś cytować,prawda? Wygląda to tak,że odpisać mogę tylko wtedy kiedy ktoś coś napisze ![]() Rozumiem o co Ci chodzi i myślałam,że generalnie robię dobrze. Cytat:
![]() Sama go zrobiłaś? ![]() U mnie też będą skrzypce i pewnie łza mi poleci jak będziemy szli do ołtarza,takie piękne ![]() Groszek będę grzeczna ![]() I miałaś szczęście,że nie musisz płacić za ponowna przesyłkę. Fakt jej błąd,ale nie którzy chcą ponownie pieniądze I tak się zastanawiam,że Ja na drugi dzień nic nie mam, tylko buty ![]() ~~*~~ Jaga krzyształki można kupić na allegro. Svalorskiego czy jakoś tak się nazywają. Jak na szt to drogie są,ale tańsze też znajdziesz. ~~*~~ mka1987 ![]() ![]() ![]() No to ciotka zaszalała Ci ludzie nawet sobie sprawy nie zdają co wyprawiają. Ciekawe czy w ogóle złoży życzenia w dniu ślubu!? ~~*~~ Madzia. Co TY opowiadasz? Kurcze szkoda mi,że te koło CI przeszkadza! Naprawdę dobrze, że Twój tato Ci zaproponował założyć suknie i sprawdzić jak przy tańcu. Co do marszczenia, chyba każdy gorset się marszy, Ja na studniówce mimo,że miałam czysty to się marszczył i te druty się dziwnie układały, min dlatego, nie umiałam nic zjeść. Mam nadzieję,że u Ciebie się zmieści coś w brzuszku ![]() Najważniejsze że suknia CI się podobała,teraz tylko widzisz jej wady, popatrz na zalety!? ~~*~~ Ania to chyba stres, Ja też tak mam,ale na dłoniach tylko. Na ślubie myślę,że to przejdzie tyle rąk wyściskasz,że samo zejdzie ![]() ![]() ~~*~~ JAGA teraz dobrze? ![]() Ale jak swój post będę miała od siebie z jakąś prośbą to pozwolisz,że będzie osobno ?
Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-07-09 o 09:21 Powód: Człowiek się uczy na własnych błedach... <lol> |
||
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
witam
(jeszcze nie zdecydowana) kwiaty do kosciola, dekoracje na samowchod. bukiet dla druchenki, i kwiaty dla rodziców, a wieczoremjade do kosmetyczki na próbny makijaz takze duzo spraw sie dzi rozstrzygnie trzymajcie kciuki |
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
diya a dlaczego nie ??
![]() ![]() ![]() ![]() Wy macie zwariowane grawery w obraczkach, a ja długowieczny bukiet ![]() ![]() ![]() ![]() ihihzaneta to poczekasz az ktos cos napisze
|
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku a taka byłam zachwycona, zaraz wam pokaze zdjęcie z trenem rozpuszczonym. |
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
ha Tz łaskawca jeden załatwił dzis rano metryke chrztu teraz to mamy wszystkie dokumenty i jutro na 15.30 mamy jsc spisac protokół
czego moge sie po księdzu spodziewac? jakich pytan znaczy sie? motley te namiary oznaczaj tylko miejscowośc? czy konkretne miejsce czyli połozenie kościoła??? pisz mi tu szybciutko bo urabiam tż zeby to od was odgapic
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2009-07-09 o 09:40 |
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Taa jasne
Ty myślisz,że Ja cierpliwa jestem? ![]() ![]() ~~*~~ Madzia ![]() Ślicznie wyszła Twoja suknia! ![]() Tren wygląda jak ogon pawia ! No REWELACYJNIE! A masz go odpinany?! Jak Ty z Nim będziesz tańczyć ? Nie ma co się zamartwiać, nawet jak będziesz deptać to tylko TY będziesz o tym wiedziała,chyba że zahaczysz tak,że obcas Ci się wbije w materiał i będziesz musiała stanąć i go wyciągnąć, Ja tak miałam Ale nie miałam za to zrobionej profesjonalnie sukni a Ty masz. Fuj nie lubię melisy, wolę syropek uspokajający lepszy smak ma. ~~*~~ Aniu nie mam zielonego pojęcia. Mi koleżanka mówiła z małopolski jest,że ksiądz ją z katechizmu przepytał ![]() Ale chętnie się dowiem,czego mam się spodziewać?! Chociaż pewnie to sprawa indywidualna każdego proboszcza. Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-07-09 o 09:41 |
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tren jest podczepiany na aż 14 troczków ![]() bede go miała tylko w kosciele i na powitaniu na sali a potem mama ze swiadkową mi go podepna. jak wam ostatnio wklejałam zdjęcia to walsnie był podpiety, wtedy nic nie dotyka ziemi. tylko te fiszbiny |
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest ciężkie ten tren?! W ogóle suknie masz prześliczną. Kurcze zastanawiam się czy welon zmienić, większość widzę że dosyć długi go ma, a Ja zainwestowałam w krótszy,bo nie chce aby mi przeszkadzał w dniu ślubu. A teraz się zastanawiam czy go chce |
|
|
|
|
#4769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() , ciesze sie ze oprawa muzyczna dograna ja wlasnie dogrywam moja zobaczymy czy sie uda![]() [QUOTE=mka1987;13163815]wiecie co..ręce opadają....dzisiaj dostałam smsa "nie będziemy na weselu" i koniec......... ![]() ![]() zamurowało mnie kiedy to zobaczyłam...co za chamstwo !!!!! cała zaproszona 6 ograniczyła się do smsa z 4 wyrazami.... (jeszcze miałą pretensje ze wydzwaniam do niej) ....o fuck!! w końcu powiedziałam jej "w takim razie żegnam" i się rozłączyłam.... jestem w szoku bo zawsze dobrze z nimi żyliśmy, mieszkają niedaleko nas, spotykaliśmy się na święta i inne okazje...a tu nagle taki sms.....co za tupet i porazkaMisQa i kasiaher pewnie ze was pamietamy![]() ![]() ![]() Madzialenka12344321 nie martw sie kolo juz jest zrobione a fiszbin nikt niezauwazy... ostatecznie reka zaslonisz i bedzie oki ![]() glowa do gory a ja dzis mam wolne bo 2 dni siedzialam po 10 godzin za kolezanke.. i dzis mi wlasnie jeden dzien oddaje wiec zaraz posprzatam zrobie obiadek iii pobycze sie
|
|
|
#4770 | |
|
Rozeznanie
|
Fajny tylko ja bym dała więcej kwiatków, bo tak jakoś mało mi się wydaje.
kasiaher i misQa co wy opowiadacie, jak możemy Was nie pamiętać ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

nie chcialo nam sie myslec
hehehe![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jak mu się to udało utrzymać w tajemnicy??? 
odesłałam babce, powiedziała że nie ma problemu i wymieni i jeszcze mi koszty nadania zwróci 

nie moge sobie z tym dać rady, w pracy, jak odbieram telefon, jak podaje kimuś rękę, strasznie mnie to krępuje. kupiłam etiaksil i podziałał ale tylko ma jeden dzień, antidral i aquaselin nie zadziałały wogóle i nie wiem co z tym zrobić