![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: 3/4 kg w 3 tygodnie:) Chudniemy do wczasów:) Ktoś się dołączy?:)
Oldziunia ja mam jeszcze jeden patent na głód wieczorem (bo jak zjem mało z rana też go mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Witam nowe koleżanki i trzymam kciuki za wasze odchudzanie ![]() Ja dzisiaj postanowiłam sobie zrobić znowu oczyszczanie i spędzić dzień na koktajlach, wodzie i herbacie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zerknęłam właśnie do tabelki i zastanawia mnie to, że w biodrach mam najmniej z was, bo "tylko" 83 cm a uważam, że mam spore "boczki" ;/ Jak to możliwe, że dziewczyny ważące mniej ode mnie lub mające "lepsze" pozostałe wymiary mogą mieć po ponad 90 cm w biodrach? <myśli> W kórym miejscu się mierzycie? Bo może to ja coś pokićkałam? ;( :P
![]() ![]() ![]() ![]() ............BYŁO......... .........JEST..................DO WAKACJI ..............CEL;D Edytowane przez SweetLittleM Czas edycji: 2009-07-09 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no ja mysle ze w biodrach moglo sie zdarzyc, ze zle zmierzylas. mierzymy najszersze miejsce(tak mniej wiecej jak nosisz spodnie biodrowki albo jeszcze nizej) wydaje mi sie, ze 83 to moze byc za malo(wymiar idealny-90), sprawdz ![]() pozdrawiam i czekam na info o tych koktajlach ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
A ja miałam sie nie objadać a dziś do babci na obiad skoczyłam i zaczeło sie a jkeszcze zjedz ciasta loda itp jak wyszłam od niej myslałam ze sie zrzygam. chetnie bym sie dowiedziała cos na temat koktajli bo brzmi smacznie
![]() ![]() a mniej i również mam problem z jedzeniem na wieczór czasami tak nie wytrzymam ze pochałniam ogromne ilości jedzenia a potem sobie obiecuje nigdy wiecej ale i tak mi nie wychodzi SweetLittleM ja mierze w najszerszym najbardziej odstajacym miejscu na pupie Edytowane przez Kalista24 Czas edycji: 2009-07-09 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny, ja niestety jeszcze nie przeszłam na dietę, na ćwiczenia też nie mam czasu, bo urobiona jestem po łokcie. mam nadzieję, że dziś skończę projekt, a od jutra zacznę odchudzanie.
oby waga mi nie podskoczyła... czy tak będzie okaże się jutro. Edytowane przez makkapakka Czas edycji: 2009-07-09 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Szczerze to ja cały czas jestem na diecie.. ale u mnie to jakoś dziwnie było, jak jadłam 3 posiłki dziennie (małe) to szybko spadały mi kg, kiedy zaczęłam jeść 4 posiłki też małe to waga zaczęła wolniej spadać :| i to o wiele wolniej niż wcześniej (nawet nie 0,5 kg na tydzień, a wcześniej szło mi prawie 1kg) dlatego teraz znowu powróciłam do starych zasad łącznie z posiłkiem ostatnim o godzinie 16.. heh :P wiem że tak nie powinno być ale u mnie się to sprawdziło no i chcę pozbyć się tych 3,8kg i będę zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Ja kupuję jogurt naturalny i ulubione owoce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do wymiarów.. To kurcze mierze w najszerszym miejscu, nie wiem o co chodzi.. A jak zmierzyć pośladki? i jakie wy "tam" macie wymiary? (trochę głupie to pytanie ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i powiedz mi jeszcze czy ta dieta trwa jeden dzien czy wiecej? a co do tych wymiarow to ja juz sama zglupialam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
ja też już sama nie wiem jak mierzyć ten tyłek ;/ z początku mierzyłam na kościach biodrowych (na nich mam 85 cm) a później w najgrubszym miejscu, ale u mnie w najgrubszym miejscu zaczynają się już uda :| inni mówią że tam gdzie się nosi biodrówki ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
"biodra" mierzę w najszerszym miejscu pupy. jakieś 10 cm w dół od kości biodrowych. "brzuch" na pępku. "talię" w najwęższym miejscu w pasie. "udo" w najszerszym miejscu nogi
![]() na wadze: 52,8 kilo dziś mój pierwszy dzień diety. śniadanie: bułeczka ze zbożami z pomidorem i sałatą, obiad: ryba pieczona w folii ze startą marchewką, kolacja: sałatka z tuńczyka, ogórka i oliwek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Ups a ja brzuch pod pepkiem mierzyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Uaktualniam tabele bo dzis piątek
![]() Mi sie zdazra zgrzeszyc jedzonkowo i cwicze umiarkowanie na ile mam czas. W Polsce chce chodzic na silownie i mysle ze ja sie wezme za siebie cod o ruchu konkretnie to efekt moze byc fajny. Teraz jestem opiekunka osoby niepełnosprawnej i bark czasu ![]() Uzupelniam, niestety nie ma sie czym cieszyc , tylko o,5kg i 1cm w talii a brzuch dalej duzy... ![]() waga teraz: 59,5 ubylo - o,5 ![]() jeszcze - 2,5 ![]() biust 81 talia 72 brzuch 80 biodra 93,5 udo 53 BMI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dziś mija miesiąc odkąd zaczęłam się odchudzać i straciłam 6 kg!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba od poniedzialku dieta kapusciana bo cos mi to zstarsznie wolno idzie a ja tu na cud licze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja nawet dzis sie boje wejsc na wage(czekolada ![]() ale jak wroce z wakacji(bo teraz juz nie zdaze) to postanowilam, ze kupie rowerek stacjonarny, bo to jest taka rzecz, na ktorej z checia bede cwiczyc. nie trzeba stac, mozna sobie siedziec, pedalowac i kilogramy leca ![]() wczoraj zaczelam a6w, ale nie wiem jak dlugo wytrwam, bo najdzie mi to na wakacje, a watpie zebym tam pamietala i miala czas na cwiczenia... ale zobaczy sie ![]() tabelke uzupelnilam danymi, ktorymi sie pochwalilyscie ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
po pierwszym dniu diety kilo mniej!
![]() chociaż pewnie straciłam nadmiar wody... waga: 51,8 kilo spadło mi po 1 cm w talii, brzuchu i udzie. talia: 65 brzuch: 74 udo: 50 reszta bez zmian. wiem, że dziś nie piątek ale poproszę o zaktualizowanie moich danych. sukces mobilizuje do dalszego wysiłku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
fakt że do ostatecznego podania wyniku mojego jeszcze 4 dni :P ale dzisiaj się pomierzyłam i zważyłam i wyszło:
talia - 61,5 cm biust - 86 cm brzuch - 64,5 cm udo - 54 cm biodra - 94 cm waga - dalej ta sama :P eehh chciałabym żeby mi spadła bo pragnę tych 50 kg jak niczego innego ![]() ![]() ![]() aaa no i proszę jeszcze moich wyników nie wpisywać ![]() ![]() pozdrawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
proszę
![]() a może mi powiecie, Dziewczyny, czy na rowerku stacjonarnym moge osiagnac duze efekty w utracie kilogramow? bo chce kupic, ale nie wiem czy na pewno warto ![]() ![]() napiszcie, prosze ![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Ja też dopiero dzisiaj podaję dane do tabelki, bo wczoraj nie miałam czasu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A więc zmieniło się: Talia: 66 cm Udo: 54 cm Niewiele ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
tabelka uaktualniona
![]() i ponawiam pytanie o rowerek stacjonarny z poprzedniego mojego postu ![]()
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Rowerek stacjonarny to fajna sprawa, ale nie wydaje mi się, żeby można było nim osiągnąć efekt zrzucenia 10 kilogramów, zwłaszcza przy Twojej obecnej wadze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
prosze uprzejmie o zmienie w tabelce obwodu mojego brzucha bo w nie w tym miejscu co trzeba mierzyłam a niewiedziałam ze to na pepku a mam 76 a nie 81
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzis zjadlam rano musli z mlekiem, a potem upieklam sobie pizze. i tylko to zjadlam, bo jestem tak nażarta, ale czuje ze ta pizza musiala miec straaassznie duzo kalorii..... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
po wczorajszym dietowym dniu znów trochę mniej na wadzę. może nie jakiś spektakularny, ale zawsze jakiś (-0.4 kilo). mam nadzieję, że do piątku będę miała się czym pochwalić. nadal prawie nic nie ćwiczę. wczoraj zamiast stepera sprzątałam mieszkanie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
ja poproszę jednak o aktualizację moich danych, ponieważ zbliża mi się okres i za te 3-4 dni waga i wszelkie pomiary byłby oszukane :P (waga w górę a ja trochę puchnę), oto one:
talia - 61,5 cm biust - 86 cm brzuch - 64,5 cm udo - 54 cm biodra - 94 cm waga - 53,4 kg (juhu, dzisiaj rano się ruszyło w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
dzisiaj jest 21 dzień jak robie a6w czyli połowa i dzis postanowiłam zmierzyc talie i mam 64cm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
gratuluje Wam wszystkim!
ze mnie jest taki len, ze jeszcze sie nie pomierzylam i nie powazylam, ale musze to jutro rano nadrobic! tylko na pewno nie bede miala tak znakomitych rezultatow jak Wy ![]() w naszej tabelce mam najwieksze BMI i brzuch..., jestem gruba i zalamana. zezarlam dzisiaj duzo, juz nie wiem co robic ![]() ![]() ![]() tabelka mam nadzieje wszystkimi danymi uzupelniona ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Oldziunia każdy może mieć chwilowy kryzys nie martw się
![]() ![]() Może ustalić jakąś wspólną porę na ćwiczenia?;> Umówimy się na jakąś godzinę, która by wszystkim odpowiadała, załóżmy, że np. o godzinie 20 zaczynamy ćwiczenia i po skończeniu zapisujemy swoje postępy na forum, jakie ćwiczenia wykonałyśmy, ile itp. Co wy na to? ![]() ![]()
![]() |
#120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a z tymi cwiczeniami o okreslonej godzinie to po prostu znakomity pomysl! mozemy sie poczuc tak jakbysmy sie razem wszystkie zebraly i cwiczyly ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Oldziunia Czas edycji: 2009-07-12 o 23:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.