|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Kochanie nie wstydź się, ja w czerwcu miałam 69szt!
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno wstałam
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś użyję w końcu micela Biodermy Wczoraj wykończyłam płyn Astora Odłożylam mleczko Rival de Loop - fajne jest, ale przeciez micel mi starczy.
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda, że nie wszyscy z mojego otoczenia to rozumieją
![]() No dobra, przekonałaś mnie
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale nie tak źle z Himalayą u mnie - znalazłam drugą aptekę w której mają
Jutro mam pytać tam o maseczkę z miodlą, bo dziś zamawiają ![]() Heh, a ja dopiero w poneidziałek wypróbowałam odsypkę różu mineralnego, który dostałam do Hex chyba w lutym czy marcu Snowflakes - fajny, ale za jasny dla mnie. Ładnie się wtapia w skórę, nie tworzy osobnej warstwy na skórze. I ładnie się błyszczy.Brązer Deborah 2 na Targowisku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=349275
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-09 o 12:26 |
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, może i ja bym się rozejrzała u mnie za Himalayą? Chętnie kupiłabym jeszcze maseczki owocową i błotną, żeby moja miodla nie była zbyt samotna no i olejek do włosów. Oj, 8 dni postu i już nałóg uderza we mnie ze zdwojoną siłą. Miałam odłożyć na soczewki a już wydałam ponad 200 na perfumy i kosmetyki. Najwyżej będę pachnącą okularnicą
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
w koncu dostalam lakiery SH
zdjecie dobrze oddaje kolory teraz sie zastanawiam, ktorym malnac sobie pazury
|
#1417 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Maseczka bardzo mi się spodobała, użyłam wczoraj pierwszy raz, idealnie się wchonęła do matu (a może dokładniej do satyny ) i jeszcze "dało radę" nałożyć na to olejek Clarinsa Dzisiaj skóra miękka i gładka. No ale zobaczymy jak będzie dalej. Zrobię 14 dniową kurację, tak jak jest napisane na opakowaniu i wtedy ocenię. A micel niestety idzie do zapasów ![]() Cytat:
![]() ![]() ja wybaczam!WRESZCIE dorwałam balsam Eveline z pompką różanego nie było to wzięłam pomarańczowy a różany mi pani obiecała zamówić na wtorek. No, to teraz muszę szybko zużywać kochanie coś Ty tyle nakupiła w lipcu?!
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Crushed Berries
![]() Kupiłam kurację AquaSlim na 2 tygodnie i od przyszłego tygodnie chcę zmienić program fitness na 2 razy w tyg tak jak kiedyś ![]() A już byłam bliska zdefraudowania tych pieniędzy na kosmetyki Bell, jestem z siebie dumna
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak ten olejek Clarins? ![]() u mnie w Leclercu też nie było różanych (i nadal nie ma), a reszta tak - nie wiem z czego wynika jego trudnodostępność
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam Was z uczelnianej biblioteki
Chyba tylko nienormalni siedzą w połowie lipca w bibliotece i się uczą Nosku, jak tak patrze na Twój podpis z odwykiem absolutnym to rozumiem, że już nie masz ŻADNEGO smarowidła do ciała i dlatego kupujesz ? Gdzie dorwałaś balsamy Eveline?---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Rzyrafko, ja też kupiłam Aquaslim i od dziś stosuję. Latam cały czas siku
|
#1421 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj/jutro skończę balsam oliwkowy Eveline i zostanie mi tylko brzoskwinia TBS, jeden to za mało.... ![]() A kupiłam go w tej drogerii, którą kiedyś polecałaś, na Puławskiej koło Silver Screen. Był jeszcze zielony (gruszkowy?) i truskawkowy. Pani powiedziała że na wtorek zamówi różany (tylko nie wykupić mi!!!). Pytała mnie też czy chcę może też porzeczkowy, ale powiedziałam, że mam złe doświadczenia z Joanną, więc dziękuję Pomarańczowy "z gwinta" pachnie cudnie
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję!
Cytat:
Cytat:
![]() Daj znac czy róża ładne pachnie ![]() A ja w sierpniu skorzystam z Sephorowej promocji i kupię sobie Yes to Carrots
|
|
#1424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dostałam moje EDM
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2009-07-09 o 16:59 |
||
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() piszę tutaj bo Wy na pewno będziecie mogły mi pomóc. Potrzebuję zakupić krem do rąk, ale nie z gliceryną tylko taki z silikonem. I wczoraj przeszukałam cały Rossman i moją osiedlową drogerię i wszystkie kremy były glicerynowe. ![]() jeżeli znacie jakiś dobry kremik byłabym bardzo bardzo wdzięczna ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyszło mi zamówienie z Avonu: mgiełka granat&mango oraz tonik Solutions z tej nowej pomarańczowej serii(ale z tego co widzę jest to chyba odpowiednik alkoholowego Pure pore fection ze "starej" zielonej serii). Tonik póki co idzie do zapasów.
|
|
#1430 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
ja może też skorzystam z tej promocji, ale nie wiem jeszcze co dobrego tam mają, muszę się bliżej przyjrzeć asortymentowi
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak by mi tyle na raz przyleciało to też długo bym się zastanawiała którym pomalować pazurki pewnie co dwa dni bym zmieniała kolor...ja ich jeszcze na żywo nie widziałam, właściwie to nawet szczególnie nie szukałam ale w oczy sie nigdzie nie rzuciły; w jakich sieciówkach są dostępne te Eveliny? i który najbardziej polecacie?
|
|
#1433 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Witam po kilku dniach przerwy
![]() Pomieszkiwałam sobie tydzień u TŻ, gdzieś tak do poniedziałku starałam się was podczytywać, ale nie miałam czasu nic pisać. Potem straciłam kompletnie rachubę i dopiero teraz nadrobiłam wątek. W międzyczasie byłam na fajnej dwudniowej imprezie, usunęłam szwy po ostatniej ósemce i dostałam dwie 5 z egzaminów. ![]() Z kosmetyków nie kupiłam oczywiście nic (czasu brak) Całkiem fajna jest, zawsze unikam zwykłych, drogeryjnych odżywek i wybieram maski, ale uznałam, że spróbuję i jest ok.Jeszcze chciałam złożyć spóźnione życzenia urodzinowe Pakoście i Lizzie - wszystkiego najlepszego dziewczyny - i z całego serca pogratulować pierwszej mamie NK.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-07-10 o 00:16 |
|
|
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to się kolorystycznei zgadzamy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratulacje Jadę odebrać siostrę z imprezy a jutor pobudka o 7, ech
|
|
#1436 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję rewelacyjnych ocenCytat:
jest Smith's Rosebud Salve, wydajne toto że hoho, nie lepi się, super nawilża i ładnie pachnie. Szkoda że niedostępny w PL, a mi w zapasach zostało już tylko jedno pudełeczko
|
|
#1437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Z pielęgnacji to się już tu spowiadałam Maskę hammam, żel, balsamy... już nawet nie pamiętam co jeszcze A z kolorówki to minerały Liczę nawet próbki, no ale takie próbki cieni to i tak starczą mi do końca życia. Muszę liczyć te kosmetyki, co mi przybywają, nie oszukując, to wtedy może do mnie dotrze, że mam problem![]() A ja jeszcze ich nie mam Ale może będę miała dzisiaj ![]() Ice, gratulacje
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że nastawiłam sobie budzik na 10 (żeby czasem nie wstac po 11, jak wczoraj ), bo ok 10.20 był pan paczkonosz (jakiś nowy, do tej pory był taki po 30, przystojny ale ten tez niczego sobie ) - heh, ja taka zaspana jeszcze, nieuczesana, ledwo co zdąrzyłam się umyć a ten mnie jeszcze zagaduje, że jest zaskoczony ze mnie w końcu zastał, bo nigdy mnie nie ma i takie tam inne bla bla. A przyniósł moją Sage Piszecie o pomadkach ochronnych - nie kupiłam żadnej chyba od 2 lat czy nawet dłużej ![]() Użyłam wczoraj Sensibio i dołaczam do zadowolonych Bardzo fajnie zmywa makijaż, nie rozmazuje, nalało mi się troszkę za dużo ale nie szczypały oczy. Polubimy się ![]() Może dziś w końcu stanę się posiadaczką miodli ![]() Ice: gratuluje Kochanie: twój licznik mnie przeraża ![]() Czy moje cienie będą KIEDYKOLWIEK tak wygladać: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=683714718 ?? Wątpię ![]() BTW: zawsze zastanawia mnie jaki jest sens licytacji i opcji "Kup teraz" jeżeli różnica jest niewielka np. tak jak tu - 1 zł Może mnie ktoś oświecić? ![]() Zastanawiam się nad puszczeniem w świat lub wymianą paletki Inglota. Mam tam 2 zielenie, do których jestem średnio przekonana - tzn jak mam na oczach to mi się podoba, ale ... no nie wiem A z drugiej strony jest tam moja "zapasowa" perłowa kawa z mlekiem
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-10 o 11:03 |
|
|
|
#1439 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szybko... Z pielęgnacji już nic nie kupię w tym miesiącu, nawet NIC mnie nie kusi Za to minerałów przybędzie, i to dużo (no chyba, że poczta to opóźni )Cytat:
Ja też nie jestem w stanie sobie wyobrazić, żeby zużyć tyle cieni, chyba, żeby używać jednego codziennie...
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jeszcze nigdy nie zobaczyłam dna w cieniach! Co najwyżej delikatne wgłębienie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

No i jeszcze majteczki.I jeszcze będę mieć Miss Dior Cherie od Sleepy 
Wczoraj wykończyłam płyn Astora 
) i jeszcze "dało radę" nałożyć na to olejek Clarinsa 
a różany mi pani obiecała zamówić na wtorek. No, to teraz muszę szybko zużywać 

- i z całego serca pogratulować pierwszej mamie NK.
a jutor pobudka o 7, ech
Może mnie ktoś oświecić?