Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-10, 14:19   #2011
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Ma może któraś z was karte EURO26???
Mój TŻ miał
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 14:20   #2012
kaska87
Zakorzenienie

my mamy euro26 jest super za sportowe TZ płacił jakoś 90zł i obejmuje to sporty walki, kolarstwo, wspinaczkę i takie tam polecam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 14:21   #2013
lain
Zakorzenienie

Cytat:
NIom własnie zapytałam , bo o tym samym mysle
wyglada to ok jak tak sie wglebilam w kwestie ubezpieczeniowe na stronie tej karty
ISIC tez by byla fajna (za 69zl), ale niestety jest wydawana 'edycjami' i jakbysmy sobie ja teraz kupili to bylaby wazna do wrzesnia... bez sensu

teraz sportowa jest za 155zl
TZ ma super ubezpieczenie na codzien wiec mu taka karta nie potrzeba, ale to na codzien nie obejmuje podrozniczego i to by nas wlasnie interesowalo

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-10 o 14:22
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 14:27   #2014
kaska87
Zakorzenienie

idę do fryzjera może mnie obetnie z bomby bez umawiania się-chcoiaz wątpię udało mi się to tylko raz w życiu

Stary 2009-07-10, 14:28   #2015
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
idę do fryzjera może mnie obetnie z bomby bez umawiania się-chcoiaz wątpię udało mi się to tylko raz w życiu
zadzwon i powiedz ze bedziesz za 10 minut
no co, umowiona bedziesz
Stary 2009-07-10, 14:31   #2016
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
A co chcesz zrobić z włosami? Masz już takie długie, fajne. Nie zapuszczasz na ślub?

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
zadzwon i powiedz ze bedziesz za 10 minut
no co, umowiona bedziesz
Ja tak ostatnio zrobiłam ale to było samo podcięcie końcówek, więc powiedzieli, że mogę przyjść.
Stary 2009-07-10, 14:31   #2017
angluka
Rozeznanie

ja już sie nie moge doczekac jak podetne i zmienie fryz jeszcze tylko 407 dni bo zapuszczam do ślubu oczyiście
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 14:34   #2018
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
ja już sie nie moge doczekac jak podetne i zmienie fryz jeszcze tylko 407 dni bo zapuszczam do ślubu oczyiście
A bardzo zamierzasz je po ślubie przykrócić? Mi TŻ powiedział, że mam po ślubie nie obcinać włosów, bo jemu się to nie podoba jak dziewczyny zaraz po ślubie, albo po porodzie obcinają włosy, bo sa niepraktyczne. Ale Ja i tak zmienię image po weselu. Tzn. nie zupełnie zmienię, co bardziej wrócę do starego, bo teraz zapuszczam grzywkę, a po ślubie znowu ją zetnę, ale pozostała część włosów pozostanie bez zmian.
Stary 2009-07-10, 14:36   #2019
lain
Zakorzenienie

to ja mam inne podejscie - wlosy to moj atrybut i lubie miec dluuuugie z reszta TZ tez woli u kobiet dlugie, wiec idealnie sie zgralismy
Stary 2009-07-10, 14:40   #2020
angluka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A bardzo zamierzasz je po ślubie przykrócić? Mi TŻ powiedział, że mam po ślubie nie obcinać włosów, bo jemu się to nie podoba jak dziewczyny zaraz po ślubie, albo po porodzie obcinają włosy, bo sa niepraktyczne. Ale Ja i tak zmienię image po weselu. Tzn. nie zupełnie zmienię, co bardziej wrócę do starego, bo teraz zapuszczam grzywkę, a po ślubie znowu ją zetnę, ale pozostała część włosów pozostanie bez zmian.
niom teraz mam juz za ramiona i co miesiąc jak zawsze tylko podcinam końcówki zeby zdrowe wloski były, a po ślubie chce ściąc dośc sporo bo tak do połowy szyi grzywkę tez zapuszczam i juz za ucho prawie mi sie zakładabo ja przerobiałam już rózne cięcia jesli chodzi o grzywke i nie zamierzam obcinac. Jak już kiedys pisalam ja nie lubie monotini jesli chodzi o fryzury lbie zmienieć obcięcie a zapuszczam juz troche no ale musze jeszcze rok wytrzymac jedyne co nie zmieniam to koloru narazie zostaje przy blondzie może późnej na jakaś czekoladkę zrobie

teraz jak jest ciepło to ja non stop podpięte wlosy mam bo mi goraco w szyje

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-07-10 o 14:41
Stary 2009-07-10, 14:44   #2021
lain
Zakorzenienie

Cytat:
teraz jak jest ciepło to ja non stop podpięte wlosy mam bo mi goraco w szyje
ja tez podpinam bo mi goraco, ale zawsze mozna podpinac na rozne sposoby
Stary 2009-07-10, 14:46   #2022
angluka
Rozeznanie

Cytat:
ja tez podpinam bo mi goraco, ale zawsze mozna podpinac na rozne sposoby

no wlasnie to jest plus bo troszke moge z nimi pokombinowac
Stary 2009-07-10, 14:46   #2023
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
to ja mam inne podejscie - wlosy to moj atrybut i lubie miec dluuuugie z reszta TZ tez woli u kobiet dlugie, wiec idealnie sie zgralismy
hi hi hi dokładnie tak samo jest u nas Ja się lepiej czuję w długich włosach, jakoś tak bardziej kobieco A TŻcik również woli mnie w długich (jak sie poznalismy, to miałam włosy tak do brody, a teraz mam za łopatki).
A ja już jestem po wszystkich "robotach" domowych Poprane, posprzątane, ugotowane i za godzinę jadę z mamą na zakupy a wieczorem chyba do TŻta pojedziemy. Jego mała siostrzenica jest chora, maleństwo i już ma zapalenie gardła i ucha. A sis TŻta ze swoim facetem w sierpniu jadą na urlop do.... Zakopanego Śmieję się, bo ja i TŻ wszystkich zarażamy górami
Stary 2009-07-10, 14:52   #2024
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
u mnie jest t osamo ize mna i z podejsciem Tz
Stary 2009-07-10, 14:54   #2025
angluka
Rozeznanie

a ja musze iśc sobie przed urlopem do kosmetyczki na brwi i manicure i moze skusze sie na pediucre tylko nie wiem czy to wytrzymam bo mam straszne gilgotki
Była moze któras z Was na pedicure?
Stary 2009-07-10, 15:00   #2026
kaska87
Zakorzenienie

nie udało się idę w poniedziałek, tylko czy się nie wygadam TZ-owi
chcę je pocieniować przy buzi z przodu i końcówki minimalnie podciąć tak z 2cm bo końcówki już mam zniszczone i będą sobie dalej pięknie rosły

teraz robię sobie pedicure i manciure

mój TZ też lubi moje "długie aniołkowate długie joski: ale jak ścięłam na krótko to też mu się podobało, ale to już nie to samo, jak się poznaliśmy to miałam do połowy pleców

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-10 o 15:06
Stary 2009-07-10, 15:05   #2027
angluka
Rozeznanie

ja to lubie dlubac przy pazurkach i mam manie jesli chodzi o dbanie paznokci u rak i stóp ale chciałabym iśc do kosmetyczki żeby miec ładne przez caly wyjazd
Stary 2009-07-10, 15:08   #2028
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello girls
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ej dziewczyny ja mam do Was pytanie... do tych starszych czy Wy uzywacie jakiegoś kremu pod oczy?? Chyba o tym rozmawiałysmy juz kiedyś, ale nie bardzo wiem co i jak... polecicie mi coś... czy mam juz tego uzywać
Nie wiem czy ja to ze starszych, ale mam 24 lata i od roku już używam kremu pod oczy z Avonu (ten do cery normalnej). Smaruję sobie wieczorami i ogólnie jestem zadowolona. Nigdy nie miałam worków pod oczami
Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!! Szukam pracy...cholernie stresujące zajęcie...mam dość... a w tym moim mieście to już w ogóle porażka
ale dziś 10 lipiec i na suwaczku rok do ślubu z tego mam radochę
Współczuję! Też to ostatnio przerabiałam Teraz znalazłam sobie kilka dorywczych prac na umowę zlecenie albo umowę o dzieło, ale to tylko na rok i musi mi styknąć jakoś

PS. Mój 1000 post Idziemy pić

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-07-10 o 15:13
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 15:11   #2029
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
a ja musze iśc sobie przed urlopem do kosmetyczki na brwi i manicure i moze skusze sie na pediucre tylko nie wiem czy to wytrzymam bo mam straszne gilgotki
Była moze któras z Was na pedicure?
Ja byłam. Siedziałam na takim fotelu z masażem z nogami w wodzie. Ale powiedziałam facetowi, żeby wyłączył fotel, bo mnie wkurza. Koleżanka siedziała na przeciwko i się dziwiła, bo ten masaż jej się tak podobał, ale Ja chyba trafiłam na starszy fotel, bo był jakiś taki głośny i w ogóle zamiast masowania czułam, że mną trzęsie.

Cytat:
nie udało się idę w poniedziałek, tylko czy się nie wygadam TZ-owi
chcę je pocieniować przy buzi z przodu i końcówki minimalnie podciąć tak z 2cm bo końcówki już mam zniszczone i będą sobie dalej pięknie rosły

teraz robię sobie pedicure i manciure
Ja też się właśnie patrzę na moje poodpryskiwane pazurki, ale jestem chora i tak mnie boli głowa, że jak poczuję smród zmywacza i lakieru, to mi sie w niej na bank zacznie kręcić.
Stary 2009-07-10, 15:16   #2030
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy euro26 jest super za sportowe TZ płacił jakoś 90zł i obejmuje to sporty walki, kolarstwo, wspinaczkę i takie tam polecam
my tez mamy
Stary 2009-07-10, 15:22   #2031
angluka
Rozeznanie

ja za 40 min. do domku i zastanawiam się czy nie pojade pod wieczór i nie zaczne kosic dziłki i w niedzielke dokończe bo kurcze a duzo na raz w jeden dzien znów będe jak flak wypomopwana
A jutro na zakupki upolowac jakies rzeczy i koniecznie buty i bikini to podstawa

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-07-10 o 15:24
Stary 2009-07-10, 15:28   #2032
kaska87
Zakorzenienie

a ja sobie pumeksikiem nóżki zrobiłam nasmarowałam kremem i pomalowałam sobie na bordo pazurki

Stary 2009-07-10, 15:41   #2033
angluka
Rozeznanie

Ja uciekam i zycze miłego popołudnia i wieczorku
Stary 2009-07-10, 15:43   #2034
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uciekam i zycze miłego popołudnia i wieczorku
na wzajem

Szanka widzę Cię w niej
http://www.bestbridalprices.com/imag...rge/Biora.html

Stary 2009-07-10, 16:15   #2035
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, to ja się dołączam do grona przyszłych zaślubionych w 2010 Mój ślub 1 maja godz 17...
O nas- ja 26 on 29lat. Mieszkamy razem od 13.5 mies..Jesteśmy razem od 25.5 mies hehe. Mieszkamy w Irlandii. Zaręczyn jeszcze nie było. Jak się poznawaliśmy powiedziałam mu ,że mają być niezwykłe.. więc czekamy na okazję -czyt. mój urlop. Taka nasza kolejność i już. Romantyczna nie jestem za bardzo, wiem.
Z tego co pobierznie przeczytałam niektóre z was to już suknie mają..Może ja się w końcu jakoś zmobilizuję.. ciężko z daleka.. bo wesele w Polsce a my tu. Do Polski jeżdżę najrzadziej jak się da, więc trudno coś załatwić...no ale nic to.. Pozdrawiam was gorąco Ania

witaj

wiecie co wkurzyłam się na maksa.. jak mamuska i siostra TZta dowiedziały sie że chcemy jechac razem nad morze to stwierdziły że one tez by chciały czy one nie rozumieją że chcemy spędzić troszkę czasu tylko we dwoje rok temu TŻ zabrał je na kilka dni do zakopanego, ja też z nimi byłam i powiem szczerze że jakoś nie zachwucił mnie ten wyjazd. do pokoju wracalismy już o 18 i tylko raz udało mi się wyrwać TZta na koncert Feela. siostra TZta ma chyba z 31 lat, faceta nie ma, ma już zadatki na starą pannę więc nie chcę się z nimi męczyć i denerwuje mnie to że za każdym razem chcą gdzieś z nami jechac..koniec z tym, jak one jadą to ja nie i tyle. niby TŻ mówi że ich nie weźmie, i jest na mnie zły że mu truję, ale niedlugo będziemy zakładać własną rodzinę, przyjdą dzieci i co też mamy je zabierać i tak TŻ zabiera je do takiego sanktuarium maryjnego, do zoo i na 1 dzień nad morze za co sam płaci za dojazd i cagle im mało. TŻ ma jeszcze braci którzy też mogliby się do czegos poczuć.. no to się wyżaliłam nie chcę truc TŻtowi no ale co za rok w podróż poslubną też będą chciały nam przeszkadzac. ale coś czuję że sis TŻta będzie mocno zaznaczona w naszym życiu bo jest sama i nie będzie miała swojej rodziny pewnie, bo ma straszny charakter! się normalnie wkułam ..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 16:22   #2036
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja byłam. Siedziałam na takim fotelu z masażem z nogami w wodzie. Ale powiedziałam facetowi, żeby wyłączył fotel, bo mnie wkurza. Koleżanka siedziała na przeciwko i się dziwiła, bo ten masaż jej się tak podobał, ale Ja chyba trafiłam na starszy fotel, bo był jakiś taki głośny i w ogóle zamiast masowania czułam, że mną trzęsie.

Ja też się właśnie patrzę na moje poodpryskiwane pazurki, ale jestem chora i tak mnie boli głowa, że jak poczuję smród zmywacza i lakieru, to mi sie w niej na bank zacznie kręcić.
Ostatnio kupiłam zmywacz który pachnie
Poważnie!Czuć owoce mango z czymś tam--pierwszy pięknie pachnący, dobry i w przystępnej cenie

Cytat:
Hejo laski

u mnie ladna pogoda, ale mogloby byc cieplej
wreszcie dzis troche dluzej pospalam pewno pospalabym dluzej gdyby nie diabelskie kocię Czeslaw

idziemy dzis z TZem zalozyc drugie wspolne konto stwierdzilismy ze przydaloby nam sie do Chorwacji takie zeby tam nie placic prowizji za zadne bankomaty, a akurat Deutsche Bank ma teraz takie konta w ofercie, wiec sobie otworzymy przyda sie wozic z soba tyle kasy to az strach, a placic prowizje to glupota jak mozna bezprowizyjnie

jeszcze musimy sobie gdzies skoczyc wykupic ubezpieczenie podroznicze/turystyczne. macie do polecanie jakies niedrogie?
A można założyć sobie takie wspólne konto oszczędnościowe bez problemu?Czy tylko w DB jest taka możliwość
Jak to jest dokładnie z tą kartą Euro 26-czy można z nią pójść np. do okulisty w Polsce czy tylko gdzieś w podróży w nagłych wypadkach?
Podobno sa też z nią jakieś zniżki przy zwiedzaniu

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
A jakiego kremu na co dzień używasz?

Krem pod oczy ma w zasadzie taki sam skład jak krem do twarzy z tej samej serii. Stężenie składników ma mniejsze i konsystencje żeby nie migrował.
Jak masz dobry do twarzy to specjalnie pod oczy nie musisz
Tak??
Nie wiedziałam
Ja kupiłam ostatnio krem EL, bardzooo drogi(pierwszy raz w życiu się szarpnęłam haha)
Też lubię stosować GarnieraAle jest różnica z tym jak Ja to zwe 'z wyższej półki', chociaż moja cera nie jest wymagająca jakoś

Kaśka -ładna ta suknia co wkleiłaś

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 16:48   #2037
kaska87
Zakorzenienie

ja sobie zrobiłam szpinak na gęsto i teraz nie wiem czy zrobić domową pizzę ze szpinakiem, czy tortellini z grzybami ze szpinakiem

jednak będzie pizza bo brat nie lubi tortellini a TZ też woli domową pizzę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-10 o 16:53
Stary 2009-07-10, 17:06   #2038
kubusewa
Zakorzenienie

Karta Euro 26 to nie jest zastąpienie NFz to tak jakbyś poszła do PZU i powiedziała chcę się ubezpieczyć. Częstow różnych sklepach dostaje sie zniżki na tę kartę
Stary 2009-07-10, 17:36   #2039
201701300931
Konto usunięte

To i ja pozwolę sobie dołączyć Salę mam na 15 maja 2010, niestety nie mam jeszcze terminu w Kościele zaklepanego, bo dopiero we wtorek mamusia wyskoczyła, że ma salę... I mam wielką nadzieję, że za 3 tygodnie, jak w końcu dojadę do domu, uda mi się zaklepać ten termin w Kościele

A o nas... Oboje w dniu ślubu będziemy mieć po 25 lat. Nie robimy wesela, tylko obiadek dla najbliższej rodziny. Chyba tyle
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 17:50   #2040
tancerka212
Zakorzenienie

no i ominęlo mnie kolejne 8 stron wątku których nie jestem w stanie nadrobić
matko ja nie wiem jak to jest że jak jestem w domu to nie mam w ogóle czasu na internet zaczynam tęsknić za stancją ale za to mogę spędzać z tżtem całe dnie od rana do nocy jupiiii
teraz też wpadłam do was aby na chwilkę bo właśnie robię pedicure więc walnęlam sobie lapka na kolana i moczę stópki i mogę do was spokojnie zajrzec... w piekarniku piecze się pyszna kolacja dla tżta który niedługo przyjedzie na jedzonko i znów zniknę.. jutro jadę na działkę do siebie więc znów mnie nie będzie a niedziele tradycyjnie u tżta na podwórku spędzę albo gdzieś nad wodą... ehhh dziewczyny mam nadzieję że nie zapomnicie mnie przez te wakacje...

moja mama ciągnie mnie do salonów z sukniami slubnymi ale ja jakoś mam tak dość sukni ślubnych po ostatnim wypadzie ze szwagierką.. wybrałyśmy już dla niej suknię ale zanim to się stało to zwiedziłyśmy chyba ze 20 salonów z sukniami i przymierzyłyśmy chyba z 50 sukienek jak wróciłam do domu to położyłam się od razu padnięta spać i śniły mi się całą noc kiecki normalnie obudziłam się taaaka zmęczona że to masakra... ale za to będąc w salonie znalazłam na wieszaku moją Emmę i się ucieszyłam że ją widzę- chcę ją

byłam też w salonie annais bridal i widziałam na manekinie Carrerę Kasi- ma boski welon jejjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ale nie widziałam sukni Kate ani Funny- ale wiem gdzie jeszcze pójść żeby je znaleźć więc na pewno będę chciała zmierzyc;D

ominęło mnie coś ważnego na forum??

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-07-10 o 17:52
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości