![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Hej! Jak puściłam wczoraj zamowienie tak ok22;00 to moge jeszcze cos domowic zeby nie płacić 2razy za przesyłke?(Nie miałam 100pp w tym zamowieniu). Prosze o szybką odpowiedz z góry dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Nie możesz. Po kliknięciu na ostatni przycisk już nic nie można zmienić. Jeśli domówisz, a w sumie będziesz mieć z poprzednim zamówieniem 100 pkt., to za drugie nie będziesz płacić przecież.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Raczkowanie
|
Niestety, nie możesz. Na każde zamówienie wystawiana jest osobna faktura i tak dalej.. Sama na początku się na to złapałam i przepłaciłam za drugą paczkę ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Przyczajenie
|
Katalog nr 11/2009 wersja rosyjska
Witajcie
![]() Znalazłam rosyjską wersję katalogu Oriflame nr 11. Niestety nie ma wszystkich stron. Ale zawsze coś... ![]() http://catalog-online.info/catalog-2...e-11-2009.html Pozdrawiam i życzę miłego dnia PS. Mam nadzieję, że link się otworzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalog nr 11/2009 wersja rosyjska
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
tabeh, Malla , wielkie dzięki
![]() ![]() A czy jest jakiś kosmetyk w Ori, który poleciłybyście na rozstępy dla mojej 14-letniej córki? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Również jestem szczupła, ale to nie ma nic do rzeczy to jest poprostu wina jakies słabej tkanki czy czegoś tam! Edytowane przez GracjaR Czas edycji: 2009-07-10 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli krótko mówiąc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
Zawsze warto próbować, każdy jest inny ale ja wiem ze swojego doświadczenia że nie łatwo zwlaczyć:P rozstępy...
Edytowane przez GracjaR Czas edycji: 2009-07-10 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ale się wkuuu !! wchodze spojrzeć na braki patrze a tam polowa mojego zamowienia na poniedzialek na brakach!!!!!!!!!!!!!!!!!
i oni tego nei uzupelnią i skąd ja wezme teraz zamowienie jak mialam na styk;( jezu jak mnie denerwuje to wszysko, jak mozna być tak nei kompetentnym zeby nam odejmować pkt za ich wine o jezu jaka ja zła jestem w tym momecie to szok!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Raczkowanie
|
witam. piszę w imieniu przyjaciółki, która ma problem, a obecnie przebywa na wakacjach. podczas, gdy przyszła paczka z oriflame w domu była znajoma, która nie wiedziała, że ma ją odebrać. no i pan z poczty pojechał, a żadnego awizo nie zostawił. koleżanki starsze starzem w oriflame mi nic nie poradziły. co robić? pozdrawiam.
#2263 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny. Czy płaciła któraś za kosmetyki kiedyś kartą kredytową ? Ja dzisiaj próbowałam ale po przejściu na stronę płatności zrobiła mi się biała strona i koniec. próbowałam drugi raz i to samo. A teraz widzę , że te nie zamówione faktury są w historii faktur na stronie, i co ja mam teraz zrobic? Dzwonic do Ori czy macie inny pomysł ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo proszę nie piszcie, że to bez sensu, bo tak to każdy by miał ZAWSZE 100 punktów, a nawet wchodził do klasy biznes. To raczej nie sztuka wrzucić do koszyka produktów, których nie ma, a potem ich ne wykupić... Z tego co mi wiadomo, to mają zwiększać produkcję w naszej warszawskiej fabryce, ale to trochę potrwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Ja wiele razy płaciłam za zamówienie używając przycisku e-płatność. Wystarczy mieć internetowe konto bankowe i otworzyć stronę w przeglądarce IE. Automatycznie przekierowuje Cię na taką stronkę, gdzie wybierasz swój bank, potem się tam logujesz, masz przygotowane dane przelewu, zatwierdzasz i gotowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny , zadzwoniłam do Ori i mi anulowali te zamówienia. Powinnam była im wysłac jakiś podpisany druczek , jak chcę płacic kartą a tego nie zrobiłam ,bo nie wiedziałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
BAN stały
|
Dot.: Katalog nr 11/2009 wersja rosyjska
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja mam pytanie, bo z tego co tutaj widze to piszecie że tylko niezamówione faktury są w historii faktur na stronie? Ja mam własnie tą moją pierwszą fakturę w tej historii faktur i co teraz mam zrobić? Zamawiać od nowa? Przyłączyłam sie dopiero w K9 więc nie wszystko jest dla mnie jasne jeszcze.
Mam od nowa złożyć zamówienie? Bo wczoraj mi się wyłączyło jak chciałam podać adres e-mail do subskrybcji i teraz widze że ta faktura jest w historii faktur. Czy możecie mi to wytłumaczyć? Acha, i powiedzcie mi jeszcze, gdzie będę mogła znaleźć tą ulotkę promocyjną dla konsultantek? Ona będzie na stronie (gdzie?) czy przyjdzie do mnie do domu razem z zamówieniem? --- Aha, a status tej faktury jest "zakończone i zapisane" ale nie mam nic w zadłużeniach, a chyba powinno być skoro wybrałam tę formę płatności na kredyt czyli odroczoną 14 dni. Możecie mi podpowiedzieć i wyjaśnić jak to jest?
Po Turbo Fire ![]() ...ZUZKA LIGHT ![]() 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wkroplideszczu Czas edycji: 2009-07-11 o 15:18 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Raczkowanie
|
Zadłużenie będziesz mieć, jak minie termin zapłaty faktury, a ty jej nie uregulujesz.
![]()
#2272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Nie depcze krokusów
|
Mustela jest dobra, ale trochę kosztuje...
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ulotki promocyjne są w wersji elektronicznej. Dostajesz od Oriflame wiadomość - pojawia się ona po zalogowaniu jako alert. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
Luudzie...znowu te braki ...w poniedzialek ruszymy z zamowieniami ale co tu zamawiac jak wszystko w brakach :O To juz jest chore :/chyba to rzuce bo stalam sie dla znajomch wrogiem publicznym normalnie ...maja mnie za calkowicie nieslowna osobe...:/ shit co za firma...ale sie wscieklam ..:/
#2277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2278 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Raczkowanie
|
Ale czasami tak jest, że w niedziele jest w brakach a od poniedziałku już dostępne. Kiedyś sprawdzałam i tak właśnie było. Ja mam nadzieje że będzie co nieco bo już pytają mnie klienci kiedy będzie zamówienie i powiedziałam że w czwartek i teraz będe musiała odkręcać... hmmm Zobaczymy jutro.
Zastanawiam się czy składać zamówienie o 6tej tak jak zawsze ![]() Czasami jest tak że w południe przychodzą jakieś brakujące produkty i musze drugi raz zamawiać, ale chyba zobacze rano ile produktów będe miała w brakach, jak dużo to zaczekam.
#2280 |
Raczkowanie
|
http://www.oriflame.com.tr/flashUtil...20&wHeight=756 prezentacja kosmetyków discover
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.