Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-11, 11:57   #4951
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Wszystkim dzisiejszym Pannom Młodym życzę wszystkiego najlepszego, pięknej pogody i by wszytko poszło tak jak sobie wymarzyły

dawno mnie tu nie było zaczęliśmy wysyłać zaproszenia dziś i jutro rozwieziemy kilka, za tydzień kolejne, obrączki odebrane w pon jedziemy szukać garniaka a dziś jadę jeszcze na przymiarkę do krawcowej

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-07-11 o 11:58
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 12:49   #4952
anuulaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry,
Dzisiejszym PM życzę cudownego dnia i nocy Ja też właśnie wychodzę na ślub kolegi z pracy TŻ, idziemy tylko do kościoła, ja ich nie znam...tak głupio będzie przy składaniu życzeń, ale w ogóle to będziemy zapraszać ich na nasz ślub, zaproszenie amy dopiero po ich ślubie. Wiem, trochę dziwnie, ale ten kolega robi wesele dla najbliższej rodziny, więc nie mamy żalu, że nas nie zaprasza, ato TŻta taki dobry kolega z pracy. W ogóle mieszkam blisko kościoła i widzę go przez okno, a dzisiaj pierwszy ślub był na 11.30 w szoku jestem, bo w naszym regionie nie ma tak szybko ślubów, średnio od 14 są.

To ja spadam paa
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 13:03   #4953
kliwia
Zakorzenienie

CZesc
Bylam na przymiarce
Nie trzeba obcinac na dlugosci sukni, jest idealnie
Nastepna przymiarke mam 27 lipca i po tej przymiarce na 90 % odbieram suknie
Dzis pani krawcowa dopinala gdzie ma byc tren itp
Pokazuje fotki, tak gdzie zaslonieta moja buzia - to znaczy ze mina sie nie nadawala di pokazania publicznie
Czasami mi paszkowa ciastolina wychodzi

Dzisiejszym PM zycze wszytskiego dobrego, przede wszytskim pogody bo u nas zimnica i pada trpche przelotem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (37,3 KB, 189 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (33,2 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (37,1 KB, 222 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (33,6 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cats.jpg (52,7 KB, 121 załadowań)
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 13:23   #4954
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
CZesc
Bylam na przymiarce
Pokazuje fotki, tak gdzie zaslonieta moja buzia - to znaczy ze mina sie nie nadawala di pokazania publicznie

Dzisiejszym PM zycze wszytskiego dobrego, przede wszytskim pogody bo u nas zimnica i pada trpche przelotem
idealneeeee

mama problem nie wiecie czyja to bluzka? jakiego projektanta albo z jakiego sklepu? pytalam tez na watku modowym ale mam nadzieje ze moze wy tez wiecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1245957273.jpg (43,3 KB, 33 załadowań)
Stary 2009-07-11, 13:52   #4955
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1014_big.jpg (22,5 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2009-07-11 o 13:53
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 14:31   #4956
fanta20
Raczkowanie

No wiec teraz kolej na mnie nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta za tydzień mój ślub, dzisiaj wieczór kawalerski i panieński już sie nie mogę doczekać w sprawie ślubu już mamy wszystko załatwione, tylko w czwartek do księdza, i w piątek na paznokcie w sukni jestem zakochana, fryzure i makijaż mam takie jakie chciałam, wiec jak narazie wszystko układa się znakomicie tylko jeszcze nie wszyscy gosie dali odpowiedz czy napewno przyjda, tydzien do slubu a oni nie wiedza
fanta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 15:47   #4957
anuulaa
Wtajemniczenie

Kliwia, super wyglądasz w tej kiecce!!

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nie wiem co ci doradzić..poszukaj czegoś na allegro, na pewno coś wpadnie Ci w oko

Cytat:
Napisane przez fanta20 Pokaż wiadomość
No wiec teraz kolej na mnie nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta za tydzień mój ślub, dzisiaj wieczór kawalerski i panieński już sie nie mogę doczekać w sprawie ślubu już mamy wszystko załatwione, tylko w czwartek do księdza, i w piątek na paznokcie w sukni jestem zakochana, fryzure i makijaż mam takie jakie chciałam, wiec jak narazie wszystko układa się znakomicie tylko jeszcze nie wszyscy gosie dali odpowiedz czy napewno przyjda, tydzien do slubu a oni nie wiedza
Ja Ciebie pamiętam, miłej zabawy na panieńskim
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 15:48   #4958
zlotko855
Rozeznanie

dzisiejszym PM zycze wszytskiego co najlepsze i przede wszystkim usmiechu na buzkach

wlasnie wrocilismy z TZ. bylismy w salonie, w ktorym zamowilam suknie slubna, poogladac garnitury. bardzo podobal nam sie jeden firmy wilvorst. Pani nam go odlozyla i mamy sie zastanowic, ale pieknie wygladal
Mam do Was prosbe jako ze kompletnie sie na tych firmach nie znam - macie moze jakies zdanie na temat tej firmy?

natomiast ja w koncu doczekalam sie swoich kolczykow odebralam je dzisiaj w salonie, bo dojechaly - z krysztalkow swarovskiego w ksztalcie gron. zrobie fotki i wkleje.

kliwia sliczna suknia i super wygladasz nie widzialam jej wczesniej, chyba ze jej nie pokazywalas?

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 15:52   #4959
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
CZesc
Bylam na przymiarce

Ma później ślub niż Ja i suknie już będziesz miała gotową
Nie boisz się że Ci się znudzi?
Ja takie problemy mam niestety;/

~~*~~
Martucha ja niestety nie wiem co to za bluzka tzn. z jakiej firmy

~~*~~
Rosette może mała czarna jakaś?
Buty śliczne

~~*~~

Fanta 20 tak już jest z tymi ludźmi,
cały czas podkreślamy to tutaj z dziewczynami i chyba już nic nikogo nie zaskoczy.
Mi dzisiaj kuzynka powiedziała,że ma dylemat między weselem a Francja.
Powiedziałam jej,że już mnie nic nie zaskoczy, ma mi dać tylko znać do 26 lipca.Wujek nie wiadomo czy przyjedzie bo pracuje za granicą.
Achhh.
Nic nie zrobimy.

~~*~~
Złotko Ja też na firmach się kompletnie nie znam.
Rzadko biorę je pod uwagę gdy kupuje ciuszek.

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2009-07-11 o 15:55
zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 16:02   #4960
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-07-11, 16:03   #4961
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość

wlasnie wrocilismy z TZ. bylismy w salonie, w ktorym zamowilam suknie slubna, poogladac garnitury. bardzo podobal nam sie jeden firmy wilvorst. Pani nam go odlozyla i mamy sie zastanowic, ale pieknie wygladal
Mam do Was prosbe jako ze kompletnie sie na tych firmach nie znam - macie moze jakies zdanie na temat tej firmy?
My kupowałyśmy suknie w tym samym salonie Sporą chwilę mnie nie było Ale ten czas leci. Suknia wyszła cudnie, więc z Twoją na pewno będzie podobnie

Wilvorst ma piękne garnitury to fakt, ale ceny również. Tż też tam mierzył właśnie Wilvorst'a, piękny czekoladowy. Po wyjściu z salonu przemyśleliśmy sprawę i stwierdziliśmy, że nie warto. Na jednym z wesel na którym byliśmy kolega (Pan Młody) miał wlaśnie taki czekoladowy garnitur na poprawinach. Szalał na poprawinach, na marynarce zrobiła się plama z potu (naprawdę duża) i ... się nie sprała. Garnitur jest nie do użytku Poza tym w maja tam straszną marżę. Mój Tż zdecydował się na New Men'a. Tam ponad 1100 zł, a my kupiliśmy identyczny w moim rodzinnym mieście za mniej niż połowę tej ceny (była przecena). Bez przeceny był 200 zł tańszy. Poza tym za kamizelkę + musznik usłyszeliśmy równie obłedną cenę co za garnitur. Fajny garnitur był też w Intermodzie (?) w galerii krakowskiej, a także w Plazie na dole, ale nie pamiętam nazwy sklepu - taki duży z rzeczami dla facetów Powodzenia w poszukiwaniach

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 16:19   #4962
zanetaa88
Zakorzenienie

Rosette dokładnie.
Ja kupiłam sobie na sylwestra mała czarna i teraz tylko dodatki i mam kiecke

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 16:21   #4963
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
My kupowałyśmy suknie w tym samym salonie Sporą chwilę mnie nie było Ale ten czas leci. Suknia wyszła cudnie, więc z Twoją na pewno będzie podobnie

Wilvorst ma piękne garnitury to fakt, ale ceny również. Tż też tam mierzył właśnie Wilvorst'a, piękny czekoladowy. Po wyjściu z salonu przemyśleliśmy sprawę i stwierdziliśmy, że nie warto. Na jednym z wesel na którym byliśmy kolega (Pan Młody) miał wlaśnie taki czekoladowy garnitur na poprawinach. Szalał na poprawinach, na marynarce zrobiła się plama z potu (naprawdę duża) i ... się nie sprała. Garnitur jest nie do użytku Poza tym w maja tam straszną marżę. Mój Tż zdecydował się na New Men'a. Tam ponad 1100 zł, a my kupiliśmy identyczny w moim rodzinnym mieście za mniej niż połowę tej ceny (była przecena). Bez przeceny był 200 zł tańszy. Poza tym za kamizelkę + musznik usłyszeliśmy równie obłedną cenę co za garnitur. Fajny garnitur był też w Intermodzie (?) w galerii krakowskiej, a także w Plazie na dole, ale nie pamiętam nazwy sklepu - taki duży z rzeczami dla facetów Powodzenia w poszukiwaniach
dzieki iwka za info i odnosnie sukni, i odnosnie garniturow

ciesze sie, ze z sukni bylas zadowolona. a powiedz mi prosze, czy przyszla przed teriminem? moja ma dopiero przyjechac 20 sierpnia i tak sie zastanawiam, czy moge liczyc na niespodzianke i czy bedzie wczesniej
hmm to teraz mam klina niemal jestesmy zdecydowani by kupic ten garnitur, musimy jednak to jeszcze przemyslec. dobrze, ze sie odezwalas
W intermodzie bylismy dzisiaj, ale przebrane byly garnitury. zostaly jakies granatowe, czarne i brazowe - szukamy ciemnego grafitowego z dodatkiem brazu. podjedziemy do plazy zobaczyc w tych sklepach. juz kiedys obeszlismy je ale tak bezplciowo jakos to zrobilismy

Stary 2009-07-11, 17:01   #4964
kliwia
Zakorzenienie

Dziękuje dzieewczynki

zaneta nie znudzi sie, przeciez nie bede jej codziennie ogladac, ani tym bardziej przymierzac
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 17:05   #4965
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
dzieki iwka za info i odnosnie sukni, i odnosnie garniturow

ciesze sie, ze z sukni bylas zadowolona. a powiedz mi prosze, czy przyszla przed teriminem? moja ma dopiero przyjechac 20 sierpnia i tak sie zastanawiam, czy moge liczyc na niespodzianke i czy bedzie wczesniej
hmm to teraz mam klina niemal jestesmy zdecydowani by kupic ten garnitur, musimy jednak to jeszcze przemyslec. dobrze, ze sie odezwalas
W intermodzie bylismy dzisiaj, ale przebrane byly garnitury. zostaly jakies granatowe, czarne i brazowe - szukamy ciemnego grafitowego z dodatkiem brazu. podjedziemy do plazy zobaczyc w tych sklepach. juz kiedys obeszlismy je ale tak bezplciowo jakos to zrobilismy
Wszystko będzie dobrze U mnie terminy były dotrzymane, miałam kilka przymiarek, suknię trzeba było zwęzic i zrobili to idealnie. Poza tym mają świętą cierpliwość na przymiarce ustaliłam np. żeby podszyli pod spód koronkę która jest przy dekolcie, a następnie dzwoniłam żeby ją jednak odszyli hehehe kobieta zmienną jest i nie było problemu. Bolerko wyszło bardzo ladne, welon tez taki jak chciałam.

My właśnie taki w Intermodzie mierzyliśmy, ale to w marcu było. Nie wiadomo czy był brązowy czy szary - rewelacyjny jest ten kolor. Marynarka niestety nie do końca dobrze leżała, i w sumie dobrze na tym wyszliśmy bo ten który kupiliśmy jest prześliczny. W New Men kupiliśmy tez ecru marynarkę i krawat - ale nie całą we wzory, tylko wzór zaczyna się tak od połowy "pojawiając" się stopniowo. Nie wiem jak to opisać. Przy zapiętej marynarce wygląda jakby kamizelka była gładka, dopiero po rozpięciu pojawia się wzór. To był kompromis pomiędzy kamizelką ślubną a jej brakiem Koszulę kupiliśmy w Próchniku - świetnie się prasuje, a spinki w Sanset Suit. Pochodźcie na spokojnie i pooglądajcie my straciliśmy sporo czasu, ale z facetami jest ten plus, że on to jeszcze ubierze w przeciwieństwie do naszych sukni

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 17:24   #4966
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-07-11, 17:51   #4967
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

FANTA20
Witam mam pytanie z innej beczki jak udalo ci sie schudnac 36 kg i w ile czasu?

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2009-07-11 o 18:00
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 18:30   #4968
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Wszystko będzie dobrze U mnie terminy były dotrzymane, miałam kilka przymiarek, suknię trzeba było zwęzic i zrobili to idealnie. Poza tym mają świętą cierpliwość na przymiarce ustaliłam np. żeby podszyli pod spód koronkę która jest przy dekolcie, a następnie dzwoniłam żeby ją jednak odszyli hehehe kobieta zmienną jest i nie było problemu. Bolerko wyszło bardzo ladne, welon tez taki jak chciałam.

My właśnie taki w Intermodzie mierzyliśmy, ale to w marcu było. Nie wiadomo czy był brązowy czy szary - rewelacyjny jest ten kolor. Marynarka niestety nie do końca dobrze leżała, i w sumie dobrze na tym wyszliśmy bo ten który kupiliśmy jest prześliczny. W New Men kupiliśmy tez ecru marynarkę i krawat - ale nie całą we wzory, tylko wzór zaczyna się tak od połowy "pojawiając" się stopniowo. Nie wiem jak to opisać. Przy zapiętej marynarce wygląda jakby kamizelka była gładka, dopiero po rozpięciu pojawia się wzór. To był kompromis pomiędzy kamizelką ślubną a jej brakiem Koszulę kupiliśmy w Próchniku - świetnie się prasuje, a spinki w Sanset Suit. Pochodźcie na spokojnie i pooglądajcie my straciliśmy sporo czasu, ale z facetami jest ten plus, że on to jeszcze ubierze w przeciwieństwie do naszych sukni
podnioslas mnie na duchu nie moge sie doczekac sukni. juz wiem, ze bedzie kilka przerobek, ale to juz ustalone zostalo na przymiarce, np doszyja mi ramiaczka w razie W.

teraz jest mniej garniturow, bo jakby to napisac, jest cos takiego ze sezon letni (tak jak z ciuchami) sie konczy i sa obnizki na garniaki, a zaczyna sie sezon jesienny i my wlasnie czekamy na te garnitury jesienne. slub w pazdzieriku, ja bede miec grubsza etole, wiec garnitur powinien byc no jesienny niby ten o ktorym dzisiaj pisalam jest z kolekcji jesiennej.
rozumiem z ta kamizelka a czy krawat maz mial jednego koloru czy podobnie bylo jak z kamizelka, ze stipniowo pojawia sie wzor?
bardzo podoba mi sie takie cos jak krawat jest z tego samego materialu z ktorego uszyty jest garnitur i do tego jeszcze kamizelka. takze cos takiego tez wchodzi w gre wszystko jest w tym samym odcieniu jak garniak, a koszula dobrana do koloru sukni slubnej - wlasnie w wilvorst tak szyja (moze jakas inna firma tez, ale narazie swoja przygode z poszukiwaniem garniturow zaczelismy - potrzebujemy 2, bo jeszcze poprawiny robimy)
pochodzimy i poszukamy
i racja - my nasze suknie mamy na to jedno wyjscie, a nasi TZ maja na dluzej garnitury

Stary 2009-07-11, 18:30   #4969
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Witam,moj tz ma juz gajer.Oczywiscie musial pasowac do mojoj sukni!!Tesciowa chciala popielaty lub ciemny grafitJa obstalam za czekoladka w prazki.smietankowa ze zlotymi prazkami kamizelka i do tego muszniko-krawatem(niewiem jak sie to fachowo nazywa)koszula ecri jasna wrecz powiedzialabym ze biala.Spinki oczywiscie musza pasowac do mojej bizu(zlote ze svarkiem)Na stronce gajer wyglada lepiejaha i spodnie zostaly do skroceniaObraz 019.jpg

Obraz 020.jpg

Obraz 022.jpg

P.S-cos zle zdjecia mi wychodza

ząbale
KLIK PLISSS
Stary 2009-07-11, 18:37   #4970
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

kochane jak u was z zaproszeniami---potwierdzaja?czy czekaja na ostatnia chwile?Wlasnie u nas tak jest,,,,albo wiem ze z daleka kuzynka z mezem (my bylismy na ich slubie)i kuzyn olali przyjedzie tylko ciotka(ich mama)i to jeszcze dzwonila do mojego taty i powiedzialaa numer z potwierdzeniem byl nasz na zaproszeniachMaja potwierdzac do 15,07 smiejemy sie z TZ ze bedziemy sami ,chyba ze goscie rozumieja ze moze jakby nieprzychodzili to maja dac znac?Juz sama niewiem a glupio tak dzwonic i pytac

ząbale
KLIK PLISSS

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2009-07-11 o 18:41
Stary 2009-07-11, 18:46   #4971
zlotko855
Rozeznanie

riana z wy gdzie kupiliscie garnitur? tez gdzies w krakowie?
super kamizelka, ale my chyba jednak kupimy w ciemnym kolorze, "chyba", bo dzis byla pierwsza proba mierzenia garniakow, wiec nie wiem oczywiscie na czym w koncu zostanie.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
kochane jak u was z zaproszeniami---potwierdzaja?czy czekaja na ostatnia chwile?Wlasnie u nas tak jest,,,,albo wiem ze z daleka kuzynka z mezem (my bylismy na ich slubie)i kuzyn olali przyjedzie tylko ciotka(ich mama)i to jeszcze dzwonila do mojego taty i powiedzialaa numer z potwierdzeniem byl nasz na zaproszeniachMaja potwierdzac do 15,07 smiejemy sie z TZ ze bedziemy sami ,chyba ze goscie rozumieja ze moze jakby nieprzychodzili to maja dac znac?Juz sama niewiem a glupio tak dzwonic i pytac
dobrze myslisz
spotkalam sie z opinia sporej czesci osob (juz rok temu-na wesele kuzynki), ktora uwazajac, iz idzie na wesele, nie musi wcale dzwonic. tlumaczyli sie wlasnie tak: "gdybysmy nie szli to wtedy dalibysmy znac, ale skoro dostalismy zaproszenie, by przyjsc i nie dzwonimy to znaczy, ze idziemy" I badz tu madry
spodziewam sie, ze podobnie bedzie u nas.... nie bede sie krepowac i bede dzwonic

groszek wszystkiego najlepszego!

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-07-11 o 18:47
Stary 2009-07-11, 18:54   #4972
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Zlotko my tez szukalismy duzoooo zreszta ja wybredna jestem zobacz sobie w KONIK sa ceny ok gajer juz za 370zlociszy kamizelka 90 spinki gratis sklepy sa na:tandecie w hali ,myslenice,stroza,glogocz ow,dobczyce.Gajer od producenta,kamizelek tez jest tam mnostwo kolorystycznie jaki i wzorow Na stronce jest pokazane malo.Oto stronka :www.konik-garnitury.pl

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

mam juz welon ecri za cale 17,99 zlociszy a nie za 350 sama doszyje sobie svaroskiego krysztalki--zamowie w hurtowni

ząbale
KLIK PLISSS

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2009-07-11 o 18:52
Stary 2009-07-11, 19:01   #4973
mka1987
Raczkowanie

Cytat:
FANTA20
Witam mam pytanie z innej beczki jak udalo ci sie schudnac 36 kg i w ile czasu?
ja tez zwróciłam na to uwagę....Boże...zazdroszc zę takiego wyniku i zdradź sekret

Cytat:
u nas termin potwierdzeń był do wczoraj, a więc do 10 lipca....i oddzwoniły tylko 4 osoby....aha...i jedna bezczelna ciotka wysłała smsa...

uważam, że nie Tobie powinno byc głupio, że dzownisz, ale gościom!! .... ja zaczynam dzownic od jutra!! nie mam zamiaru płacic za osoby, których nie będzie. Nie rozumiem ludzi...czy tak trudno zadzwonic na sekundę i powiedziec "będziemy" lub "nie będziemy" ??

Edytowane przez mka1987
Czas edycji: 2009-07-11 o 19:02
mka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 19:20   #4974
monia.ch
Raczkowanie

hej dziewczynki, wpadłam tylko na chwilke.
Wszystkim dzisiejszym Pannom Młodym wszystkiego Naaaaaaaaj.....
widze że macie ładną pogodę

Kliwia
Piękna suknia, super w niej wyglądasz

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 19:48   #4975
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

kochane pewnie macie ograniczenia co do ilosci osob czy w ta ilosc wliczacie fotografa,kamerzyste i zespol?czy oni beda mieli osobny stolik?

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

powiem wam cos smiesznego---pojechalismy zaprosic TZ chrzesna.Tak siedzimy sobie i ona do mnie:gdzies juz ciebie widzialam,jestes podobna do kogos.Wiec pytam do kogo a ona ze ma na jezykuposzla zrobic kawe,oczywiscie przyniosla tez ciasto.Siedzimy tak z TZ ja patrze na niego on na mnie---Ciotka zapomniala cukru i luzeczek,wiec my siedzimypo chwili (moze po 10 min)mowie ,mozna prosic cukier,wiec ona przeprasza ze sie zagapila.Poszla do kuchni za chwile krzyczy:moze cos mocniejszego a my ze nie no i przyszla zgadnijcie kochane:BEZ CUKRU I LYZECZEKNO TO MY ZNOW SIEDZIMY tZ ZNOW MOZEMY CUKIER---POSZLA PRZYNIOSLA A JA A LYZECZKI TEZ PROSZE:ha haha:tAK JAK WYCHODZILISMY to ona do mnie juz wiem do kogo jestes podonan do tej aktorki ze slonecznego patrolu ona taka ladna i zgrabna ta gwyneth paltrow:h ahaha:a ja w smiech i mowie ze niewidze tego!!!

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

kliwia-ja tez uwazam ze masz piekna suknie

ząbale
KLIK PLISSS
Stary 2009-07-11, 19:49   #4976
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
CZesc
Bylam na przymiarce

ślicznie wyglądasz a jak opalona jesteś

Dzisiejszym już mężatkom serdecznie gratuluje i życzę samych pięknych lat w małżeństwie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 19:50   #4977
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

jak sie czuja nasze mamusie forumkowe.Ciocie niemoga sie doczekac fotek

ząbale
KLIK PLISSS
Stary 2009-07-11, 20:17   #4978
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny ma któraś z Was tutaj wesele
http://catamaran.pl/index.php?option...d=86&Itemid=37

dziewczyny dostałam zaproszenie na nk od Agnieszki i Daniela z Krk to któraś z Was ?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-11 o 20:26
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 21:45   #4979
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

ja

ząbale
KLIK PLISSS
Stary 2009-07-11, 21:52   #4980
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Kochaniutkie co tu tak cicho????oto nasze obraczki img_prod142_0_m.jpg

ząbale
KLIK PLISSS
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości