Mazidla dostepne w Niemczech :) - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-11, 15:10   #1681
*majka*
Zakorzenienie

Dot.: Mazidla dostepne w Niemczech :)

Tak moze,byc cos nowego
Typowo letni nie musi byc,bo one z reguly sa bardzo lekkie i slabo kryja...

Desti,a ten Mat Lumiere,to wlsnie do mieszanej cery,tak? Na stronie chanel Vita Lumiera maja jakies takie dziwne kolory ale moze im sie przyjrze
a co to za skort PI? Musze zerknac tez na Kliniki
Zainteresowal mnie tez taki nowy od Givenchy,ale ta marka jest trudno dostepna,wiec musze poczekac az sie do Düss wybiore...
Ogolnie nie lubie kupowac podkladow,bleeeee,zawsze z nimi jakis problem

Na TM byly dzis Chanelki do smoky za 20€,tylko tyle ,ze jako tester no i nie wzielam,a teraz troche zaluje

lece na miasto testowac
Stary 2009-07-11, 15:24   #1682
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Tak moze,byc cos nowego
Typowo letni nie musi byc,bo one z reguly sa bardzo lekkie i slabo kryja...

Desti,a ten Mat Lumiere,to wlsnie do mieszanej cery,tak? Na stronie chanel Vita Lumiera maja jakies takie dziwne kolory ale moze im sie przyjrze
a co to za skort PI? Musze zerknac tez na Kliniki
Zainteresowal mnie tez taki nowy od Givenchy,ale ta marka jest trudno dostepna,wiec musze poczekac az sie do Düss wybiore...
Ogolnie nie lubie kupowac podkladow,bleeeee,zawsze z nimi jakis problem

Na TM byly dzis Chanelki do smoky za 20€,tylko tyle ,ze jako tester no i nie wzielam,a teraz troche zaluje

lece na miasto testowac
PI to photogenic lumessence... moj ulubiony podkad ...

mat lumiere jest dobry do mieszanej... vitalumiere raczej do suchej... kolorki w necie maja strasznie dziwne... ja mam 040 i w sumie jest jasny... dla porownania Lancome i Dior mam 030...

Icone Diora lepiej kryje ale on lepszy na chlodniejsze dni...

ochhh... chanela smoky tez mi sie podobaja tak sie nad niemie zastanawialam dopoki nie trafilam na te co kupilam... jak to byl tester to znaczy bez normalnego czarnego opakowania ?? ... ja zdecydowanie wole mazidla w normalnych opakowaniach ...
desti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 18:23   #1683
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc pieknisie kusicielki

Bylam w Dougim, podklad Cliniqua na poleczce juz stoi, ale nad blyszczykiem ArtD. musze sie zastanowic, bo chyba mi kolor nie pasowal troche Moze wyszukam jakis innym odcien, dzis nie mialam juz czasu
A jako gratis dostalam tubeczke jakiegos kremu Clarinsa...fajo

Majka, bylas ?? Czy deszcze Cie odstraszyl ??

p.s. Desti zmienila avatar W koncu mi sie z Majka nie mylicie

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/

Edytowane przez Mijalea
Czas edycji: 2009-07-11 o 18:24
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 18:29   #1684
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
p.s. Desti zmienila avatar W koncu mi sie z Majka nie mylicie

a mnie wlasnie mecza dwa tusze MAC'a ... tak sobie wypatrzylam na forum i teraz mecze dziewczyny na macowym watku ... szczoteczki mi sie podobaja... kurcze musialabym pomacac... tylko ten MAC daleko ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mac-hello-kitty-color-collection-plush-lash.jpg (17,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _5383865.jpg (9,5 KB, 4 załadowań)
Stary 2009-07-11, 20:31   #1685
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
PI to photogenic lumessence... moj ulubiony podkad ...

mat lumiere jest dobry do mieszanej... vitalumiere raczej do suchej... kolorki w necie maja strasznie dziwne... ja mam 040 i w sumie jest jasny... dla porownania Lancome i Dior mam 030...

Icone Diora lepiej kryje ale on lepszy na chlodniejsze dni...

ochhh... chanela smoky tez mi sie podobaja tak sie nad niemie zastanawialam dopoki nie trafilam na te co kupilam... jak to byl tester to znaczy bez normalnego czarnego opakowania ?? ... ja zdecydowanie wole mazidla w normalnych opakowaniach ...

Zrobilam sobie probke chanela ML ,wzielam 040 wlasnie,moze odcien bedzie dobry Z VL byly tylko dla solaryjnych skwarek

Musze jeszcze ne Diora spojrzec,ale w tym celu pojade do mojej dobrej znajomej

ja tez wole mazidla w normalnych opakowaniach,dlatego nie wzielam,chciaz teraz zaluje.bo byly na tej plastikowej tacy i mialy pokrywke-w koncu te cienie nie na pokaz,tylko do uzytku-jak beda za tydz jeszcze,to je wezme

Cytat:

Majka, bylas ?? Czy deszcze Cie odstraszyl ??
Bylam,bylam i o dziwo nie zmoklam Luklam sobie na Kliniczki w Douglasie,zainteresowal mnie taki w tubie,ale nie pamietam nazwy-musze sie przejsc znowu go pomacac,ale tym razem pojde z pojemnieczkiem

Cytat:
a mnie wlasnie mecza dwa tusze MAC'a ... tak sobie wypatrzylam na forum i teraz mecze dziewczyny na macowym watku ... szczoteczki mi sie podobaja... kurcze musialabym pomacac... tylko ten MAC daleko ...
Zaprazsam na macanie do Düss

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2009-07-11 o 20:32
*majka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 20:48   #1686
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobilam sobie probke chanela ML ,wzielam 040 wlasnie,moze odcien bedzie dobry Z VL byly tylko dla solaryjnych skwarek

Musze jeszcze ne Diora spojrzec,ale w tym celu pojade do mojej dobrej znajomej
testuj testuj ...

Cytat:
ja tez wole mazidla w normalnych opakowaniach,dlatego nie wzielam,chciaz teraz zaluje.bo byly na tej plastikowej tacy i mialy pokrywke-w koncu te cienie nie na pokaz,tylko do uzytku-jak beda za tydz jeszcze,to je wezme

iiiii... MACa mam blizej jak u Ciebie ... wystarczy, ze sie do Nürnberg wybiore ... moze w przyszly weekend ... tam mam trzy pietrowego Douglasa ...

a co do testerow to jakos denerwuje mnie fakt, ze musze za taki zaplacic ...
Stary 2009-07-12, 07:26   #1687
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:

Bylam,bylam i o dziwo nie zmoklam Luklam sobie na Kliniczki w Douglasie,zainteresowal mnie taki w tubie,ale nie pamietam nazwy-musze sie przejsc znowu go pomacac,ale tym razem pojde z pojemnieczkiem

Majka, jak ty to robisz z ta selbst obsluga? Ja mam wrazenie, ze jakbym sama w Dougim cos pchala do sloiczka, to zostalabym odstrzelona
Czy uprzedzasz ich jakos, czy tak sama sobie radzisz??

Stary 2009-07-12, 10:54   #1688
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Majka, jak ty to robisz z ta selbst obsluga? Ja mam wrazenie, ze jakbym sama w Dougim cos pchala do sloiczka, to zostalabym odstrzelona
Czy uprzedzasz ich jakos, czy tak sama sobie radzisz??
ja juz tak myslalam, ze samoobsluge bede odstawiac w Müllerach ... tam nie ma nadgorliwych sprzedawczyn ... ostatnio jak robilam zakupy to ogolnie sie sama obsluzylam i wszystko powyjmowalam z szafy Diora bo zadnej nie bylo w poblizu a ja nie mialam czasu hehe... i jeszcze tam grzebalam bo znalezc nie moglam ...

te w Douglasach sa za bardzo nachalne... i zawsze jakas sie buja w poblizu... to faktycznie moze utrudnic sprawe ...
Stary 2009-07-12, 11:56   #1689
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz tak myslalam, ze samoobsluge bede odstawiac w Müllerach ... tam nie ma nadgorliwych sprzedawczyn ... ostatnio jak robilam zakupy to ogolnie sie sama obsluzylam i wszystko powyjmowalam z szafy Diora bo zadnej nie bylo w poblizu a ja nie mialam czasu hehe... i jeszcze tam grzebalam bo znalezc nie moglam ...

te w Douglasach sa za bardzo nachalne... i zawsze jakas sie buja w poblizu... to faktycznie moze utrudnic sprawe ...
Dokladnie
wczoraj (sobota) bylo troche ludzi w Dougim, a babki tylko dwie i to jakies starszawe. Sterczalam przy tym stoisku Cliniqua, bo chcialam podklad, wszystko mialam juz wczesniej wybrane, wiec tylko wyjac i do kasy. No, ale nie chcialam sie szarogesic i w koncu zabojczym zwrokiem zwabilam babke i dala mi z szuflady ten podklad ...

Stary 2009-07-12, 21:28   #1690
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Czesc Dziewczyny Ja tu tylko przelotem
Cytat:
Edit: dziewczyny ,potrzebuje na szybko jakis tip odnosnie podkladu-zmienialm po zimie Mary Kay na MAC i mnie zapycha gnojek I teraz nie wiem,czy MK w wersji medium wziac Jolus mialas juz medium? Po full sie swiece teraz...
Majek
Mialam Ale nie podszedl mi jakos... Dla mnie byl za "suchy" Nie taki kremowy, jak Full, tylko rzadszy, no i nie kryl tak dobrze. I tez dziwnym sposobem kolory Medium sa ciemniejsze niz Full Tez sie swiece po Full, ale wystarczy co kilka godzin przylozyc bibulke matujaca lub chusteczke higieniczna i jest ok Ostatnio coraz czesciej uzywam tylko podkladu mineralnego
Nic innego polecic nie moge, bo jestem wierna MK Duzo testowalam, ale nic mnie nie zachwycilo... ale ja ogolnie ciezka jestem

I juz mnie tu nie ma Tak bardzo niesmialo prosze o jutro od 10 do 12 Mam ostatni egzamin Obym zdala

Pozdrawiam!

Love to be loved by You...
~~~JOLA~~~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 08:50   #1691
Sylwia***
Wtajemniczenie

Jolus, trzymam juz kciuki!!
Sylwia*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 09:07   #1692
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ~~~JOLA~~~ Pokaż wiadomość
Tak bardzo niesmialo prosze o jutro od 10 do 12 Mam ostatni egzamin Obym zdala
bedzie dobrze
Stary 2009-07-13, 12:13   #1693
*majka*
Zakorzenienie

Jolku,ja tez kciuki trzymalam Na pewno poszlo gladko
Tak sie wlasnie zastanwiam czy warto kombinowac z podkladem,skoro MK mi sluzy Moze wyprobuje wersje medium,jak mi sie jakas tania okazja na ebayu trafi...

Odlewki-ja robie sobie probki przewaznie w Kaufhofie W Douglasie przy tej przemilej i jakze zawsze chetnej do pomocy obsludze,nie daloby rady

przetestowalam ML Chanela-kolor troche za ciemny Po 2 godz zaczelam sie swieci-myslalam,ze to podklad matujacy przypudrowalam pudrem i potem bylo ok.Trzeba mu przyznac,ze na twarzy wyglada fajnie,na zdjeciach dobrze sie prezentuje
Dzis podejscie nr 2,sprobuje go staranniej rozsmarowac,zeby lepiej stopil ze skora,moze wtedy odcien nie bedzie za ciemny

Dziewczyny,a jakie macie pudry prasowane? Ja nie mam zadnego,a przydalby sie jakis do torebki

Sylwek,co z jutrem?
Stary 2009-07-13, 12:23   #1694
Mijalea
Zakorzenienie

Majus, ja mam Diora

Stary 2009-07-13, 12:31   #1695
*majka*
Zakorzenienie

A jaki konkretnie?
Stary 2009-07-13, 12:35   #1696
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki konkretnie?
Diorskin Poudre Compacte

http://www.douglas.de/douglas/Make-u...010007350.html

nr 002 transparent medium, idealny do poprawek

Stary 2009-07-13, 13:45   #1697
desti
Zakorzenienie

Cytat:

przetestowalam ML Chanela-kolor troche za ciemny Po 2 godz zaczelam sie swieci-myslalam,ze to podklad matujacy przypudrowalam pudrem i potem bylo ok.Trzeba mu przyznac,ze na twarzy wyglada fajnie,na zdjeciach dobrze sie prezentuje
Dzis podejscie nr 2,sprobuje go staranniej rozsmarowac,zeby lepiej stopil ze skora,moze wtedy odcien nie bedzie za ciemny
jak nazwa wskazuje to jest mat lumiere... czyli matujaco rozswietlajacy ... mnie on tez moze bardzoj rozswietla jak matuje ale w granicach... a poniewaz jak i tak rozswietlacze dodatkowo uzywam wiec mi to nie przeszkadza... zawsze mam przy sobie bibulki i jak cos to sie szybciutko matuje ... a jaki kolor testowalas ??? ...

Cytat:
Dziewczyny,a jakie macie pudry prasowane? Ja nie mam zadnego,a przydalby sie jakis do torebki
w torebce mam Lancome Color Ideal do poprawdek swietny... zamiast puszka ma gabke co jest dla mnie plusem bo co jakis czas ja sobie wypiore ... a jak sie maluje to i tak przewaznie uzywam prasowanca mineralnego z Artdeco... juz sobie kupilam drugi wklad... praktyczna sprawa ... MACa mineralnego mam jeszcze ale go nie lubie ...

a tak przy okazji to musze pochwalic mojego meza ... zrobil mi wczoraj niespodzianke... z kupil na ebayu nowe piateczki Diora - 008 Smoky Design... za 15 euro ... stwierdzil, ze skoro to mialam w obserwowanych to pewnie bym chciala ... no i zakodowal, ze Diora lubie hihi... co prawda do tych nie bylam przekonana ze wzgledu na brokat... ale za ta cene... no i darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9f11_1_sbl.jpg (18,4 KB, 4 załadowań)
Stary 2009-07-13, 13:59   #1698
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Diorskin Poudre Compacte

http://www.douglas.de/douglas/Make-u...010007350.html

nr 002 transparent medium, idealny do poprawek
zeklam sobie na KWC,opinie ma dobre no i jest w pierwszej trojce najlepszych
zaraz pedze go pomacac

Cytat:
jak nazwa wskazuje to jest mat lumiere... czyli matujaco rozswietlajacy ... mnie on tez moze bardzoj rozswietla jak matuje ale w granicach... a poniewaz jak i tak rozswietlacze dodatkowo uzywam wiec mi to nie przeszkadza... zawsze mam przy sobie bibulki i jak cos to sie szybciutko matuje ... a jaki kolor testowalas ??? ...
No ale ma matowac,a u mnie efekt byl dokladnie odwotny Swiecilam sie okropnie i na pewno nie bylo to rozswietlenie
Testowalam 040,bo 030 nie bylo,ale sprawdzalam na stornie i 030 nie ma w ogole Jest jednak za ciemny,nie dam rady go rozetrzec na tyle,zeby nie odznaczal sie od szyi
Bede szukac dalej ...

Cytat:
w torebce mam Lancome Color Ideal do poprawdek swietny... zamiast puszka ma gabke co jest dla mnie plusem bo co jakis czas ja sobie wypiore ... a jak sie maluje to i tak przewaznie uzywam prasowanca mineralnego z Artdeco... juz sobie kupilam drugi wklad... praktyczna sprawa ... MACa mineralnego mam jeszcze ale go nie lubie ...
Zerkne na tego Lancoma

Cytat:
a tak przy okazji to musze pochwalic mojego meza ... zrobil mi wczoraj niespodzianke... z kupil na ebayu nowe piateczki Diora - 008 Smoky Design... za 15 euro ... stwierdzil, ze skoro to mialam w obserwowanych to pewnie bym chciala ... no i zakodowal, ze Diora lubie hihi... co prawda do tych nie bylam przekonana ze wzgledu na brokat... ale za ta cene... no i darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada
pochwala w pelni zasluzona Super!
Stary 2009-07-13, 14:05   #1699
Mijalea
Zakorzenienie

Majka, lec i testuj

Desti, jaki wspanialomyslny maz A 5teczek nigdy za wiele

A tak wogole to ja chyba nie potrafie sie malowac
Te nowe 5tki designer sa tak malo widoczne na oku, ze zastanawiam sie, czy to tak delikatny odcien, czy ja cos zle robie

Stary 2009-07-13, 14:07   #1700
raspberry69
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
a mnie asnie mecza dwa tusze MAC'a ... tak sobie wypatrzylam na forum i teraz mecze dziewczyny na macowym watku ... szczoteczki mi sie podobaja... kurcze musialabym pomacac... tylko ten MAC daleko ...
ladneeee nie no musze w koncu wybrac sie do Mac'a... i ciagle choruje na ten roz minerlany
Jak tylko ktos znajomy bedzie w US to sie obkupie

Cytat:
I juz mnie tu nie ma Tak bardzo niesmialo prosze o jutro od 10 do 12 Mam ostatni egzamin Obym zdala

Pozdrawiam!
Stary 2009-07-13, 14:08   #1701
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwia*** Pokaż wiadomość
Jolus, trzymam juz kciuki!!
Cytat:
bedzie dobrze
Cytat:
Jolku,ja tez kciuki trzymalam Na pewno poszlo gladko
Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
Dziekuje Wam Kochane jestescie Niestety nie poszlo najlepiej Teraz zostaje mi sie modlic, zebym jednak zdala
Cytat:
Tak sie wlasnie zastanwiam czy warto kombinowac z podkladem,skoro MK mi sluzy Moze wyprobuje wersje medium,jak mi sie jakas tania okazja na ebayu trafi...
Ja od czau do czasu cos wyprobuje i jak znajde lepszy od MK, to zapewne zmienie Ale na razie nie znalazlam
Cytat:
Nie mam zadnego Teraz matuje sie mineralnym sypkim A nigdy nie lubilam byc jakas bardzo matowa, wole taki delikatny polysk Wyglada naturalniej

Aaaa wlasnie, poki pamietam W Rossmann jest promocja na kosmetyki John Frieda Wiele rzeczy po 3,99 I tez Wunderkur, ktora z ciekawosci kupilam Jutro bede testowac

Desti - a to mila niespodzianka

Edytowane przez ~~~JOLA~~~
Czas edycji: 2009-07-13 o 14:11
Stary 2009-07-13, 14:09   #1702
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
czemu moj mi nie klika
Stary 2009-07-13, 14:10   #1703
desti
Zakorzenienie

Cytat:
No ale ma matowac,a u mnie efekt byl dokladnie odwotny Swiecilam sie okropnie i na pewno nie bylo to rozswietlenie
Testowalam 040,bo 030 nie bylo,ale sprawdzalam na stornie i 030 nie ma w ogole Jest jednak za ciemny,nie dam rady go rozetrzec na tyle,zeby nie odznaczal sie od szyi
Bede szukac dalej ...
020 musiabys sprobowac... to najjasniejszy kolor dostepny w europie ... a Icone Diora probowalas ?? ...

pamietam, ze mialam tez prasowanca EL AeroMatte... ten byl nawet matujacy ... mile go wspominam...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8451213002068048.image.jpg (13,2 KB, 3 załadowań)
Stary 2009-07-13, 14:12   #1704
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam zadnego Teraz matuje sie mineralnym sypkim A nigdy nie lubilam byc jakas bardzo matowa, wole taki delikatny polysk Wyglada naturalniej
e tam ! napewo bedzie dobrze

Ja tez tak jak JOLA uzywam mineralkow do matowienia

Edytowane przez raspberry69
Czas edycji: 2009-07-13 o 14:24
raspberry69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 14:19   #1705
desti
Zakorzenienie

... ruch jak na dworcu sie zrobil ...

Cytat:
ladneeee nie no musze w koncu wybrac sie do Mac'a... i ciagle choruje na ten roz minerlany
na watku maca dziewczyny opisaly oba ... mnie kusi przede wszystki ta szczota od plush lash ... ale oglnie to jakos nie ptrafie sie polubic z produktami tej firmy...

Cytat:
Dziekuje Wam Kochane jestescie Niestety nie poszlo najlepiej Teraz zostaje mi sie modlic, zebym jednak zdala
to ja bede dalej kciuki trzymac... ja mam jutro ustne ... i jak nie dostane zawalu to bedzie dobrze ...

Cytat:
czemu moj mi nie klika
a obserwujesz cos ... ja mojemu ciagle nadaje o mazidlach ... jeszcze troche to bedzie ekspertem... i tak mu sie jakos udzielilo hehe...

Mijalea dla mnie tym bardziej ... musze przyznac, ze na naszym ebayu chwilowo wysyp piateczek mamy ... wczoraj sie jeszcze jakies nowe za 20 euro skonczyly... i baza Diora icone na 10 euro poszla...

i tak sobie teraz czekam na dwie przesylki... jedna z Anglii i jedna z Austrii
Stary 2009-07-13, 14:27   #1706
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Cytat:
e tam ! napewo bedzie dobrze
Oby...

Cytat:
... ruch jak na dworcu sie zrobil ...
No zanim napisalam poprzedniego posta, to Wy w tym czasie juz 3
Cytat:
to ja bede dalej kciuki trzymac... ja mam jutro ustne ... i jak nie dostane zawalu to bedzie dobrze ...
Dziekuje Tym razem sie przadadza...
Jutro na pewno bedzie ok Na ustnych mozna cos posciemniac, pokrecic, podpytac i jakos da rade Niedawno mialam moj pierwszy ustny tu w DE i potwornie sie balam, a pomimo ze nie bylam jakos super przygotowana poszlo swietnie I niepotrzebny ten stres byl

Edytowane przez ~~~JOLA~~~
Czas edycji: 2009-07-13 o 14:28
Stary 2009-07-13, 14:35   #1707
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro na pewno bedzie ok Na ustnych mozna cos posciemniac, pokrecic, podpytac i jakos da rade Niedawno mialam moj pierwszy ustny tu w DE i potwornie sie balam, a pomimo ze nie bylam jakos super przygotowana poszlo swietnie I niepotrzebny ten stres byl
no wlasnie to tez moje pierwsze ustne... i to 4 pod rzad... najgorsze bedzie przestawienie sie z tematu na temat i jeszcze 10 min na dany temat nadawac... i nie jestem w stanie tego wszystkiego pomiescic w glowie ... a mam Berufskunde, Rechtskunde, Anatomie und Krankheiten, Pflege ... dzis pouczylam sie Berufskunde... ale reszte to tyle co sie uczylam do pisemnych... teraz jeszcze sobie powtorze... ale mam naprawde wrazenie, ze juz nic wiecej do glowy nie wcisne... i bardzo sie boje ehhhh...

a teraz zmykam ... koniec przerwy ...

wracajac jeszcze do pudru... dobre opinie slyszalam o prasowancu Clinique...

Almost Powder Makeup SPF 15 enthält wertvolle Mineralien, die besonders dazu geeignet sind, der Haut einen natürlichen und ebenmäßigen Teint zu verleihen. Aber es kann noch viel mehr! Wertvolle pflegende Inhaltsstoffe helfen, die Feuchtigkeitsbarriere der Haut zu bewahren und kontrollieren den Ölglanz, wo es nötig ist. Antioxidantien wehren freie Radikale ab während der SPF 15 die Haut vor den Schädigungen durch UV-Strahlen schützt.

ps. nie mylic z podkladem, ktory jest opisany u nas w KWC ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8451373638508288.image.jpg (14,6 KB, 0 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 14:55   #1708
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Dziewczyny, podczytuje Was niesmialo juz od dluzszego czasu i chetnie przylacze sie do dyskusji. Moj pobyt w Niemczech (mam nadzieje) dobiegnie konca na poczatku przyszlego roku, ale poki co pelnoprawnie kwalifikuje sie na watek Mieszkam tu juz od nieco ponad 5 lat (przyjechalam na studia). Jutro mam ostatni egzamin pisemny (4-godzinna Magisterabschlussklausur) , wiec dolaczam do grona zestresowanych

I na poczatek mam pytanie - czy wie ktos moze ile kosztuje ten XXL Bronzer od YSL (jest to limitowanka na lato 2009 w slicznym drewnianym opakowaniu)? Na stronie douglasa niby jest ale go nie ma (link nie dziala) a na razie nie mam czasu chodzic po miescie (nauka). W USA kosztuje $72 i jestem ciekawa jak ta cena przeklada sie na €. Bede wdzieczna za info!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P238428_lg.jpg (6,3 KB, 0 załadowań)
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 15:05   #1709
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UrbanWarrior Pokaż wiadomość
Dziewczyny, podczytuje Was niesmialo juz od dluzszego czasu i chetnie przylacze sie do dyskusji. Moj pobyt w Niemczech (mam nadzieje) dobiegnie konca na poczatku przyszlego roku, ale poki co pelnoprawnie kwalifikuje sie na watek Mieszkam tu juz od nieco ponad 5 lat (przyjechalam na studia). Jutro mam ostatni egzamin pisemny (4-godzinna Magisterabschlussklausur) , wiec dolaczam do grona zestresowanych
witaj ... chyba bym wolala 4 godzinny pisemny jak 4 ustne ... juz nie wiem co jest gorsze ... najbardziej to bym chciala juz miec za soba

Cytat:
Napisane przez UrbanWarrior Pokaż wiadomość
I na poczatek mam pytanie - czy wie ktos moze ile kosztuje ten XXL Bronzer od YSL (jest to limitowanka na lato 2009 w slicznym drewnianym opakowaniu)? Na stronie douglasa niby jest ale go nie ma (link nie dziala) a na razie nie mam czasu chodzic po miescie (nauka). W USA kosztuje $72 i jestem ciekawa jak ta cena przeklada sie na €. Bede wdzieczna za info!
wg portalu Cosmoty.de ... a oni przewaznie podaja ceny jakie potem sa w sklepach... jest to ca. 64 euro ... w douglasie online moze pojawi sie za jakis czas skoro juz jest obrazek ale jeszcze nie dziala... oni czesto tak maja ...

ps. jak zwykle zdzierstwo bo po przeliczeniu dolara na euro powinien kolo 52 euro kosztowac...

Edytowane przez desti
Czas edycji: 2009-07-13 o 15:07
Stary 2009-07-13, 15:39   #1710
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Cytat:
witaj ... chyba bym wolala 4 godzinny pisemny jak 4 ustne ... juz nie wiem co jest gorsze ... najbardziej to bym chciala juz miec za soba
Dziekuje za mile powitanie Co do wyzszosci ustnych nad pisemnymi i odwrotnie, to chyba jednak wole te pierwsze ... jak ma sie przed soba zywego profa, to zawsze naprowadzi, podpowie, sprowokuje do dyskusji ... a z kartka papieru nie pogadasz, wiec jak jest blackout to koniec I zeby nie bylo - ustne jeszcze przede mna, ale najpierw musze oddac prace magisterska. No a jeszcze najpierw ja napisac

Cytat:
wg portalu Cosmoty.de ... a oni przewaznie podaja ceny jakie potem sa w sklepach... jest to ca. 64 euro ... w douglasie online moze pojawi sie za jakis czas skoro juz jest obrazek ale jeszcze nie dziala... oni czesto tak maja ...

ps. jak zwykle zdzierstwo bo po przeliczeniu dolara na euro powinien kolo 52 euro kosztowac...
A ja naiwna ludzilam sie, ze moze choc ten jeden jedyny raz cos w DE bedzie tansze ... €64 za puder brazujacy to jednak przesada. A szkoda, bo tak ladnie sie prezentuje ... A skoro juz narzekam, to dodam, ze najbardziej dobijaja mnie w Europie ceny kosmetykow Clinique - nie dosc, ze waluta inna, to cyferki wyzsze!!! Jak zobaczylam na dougim, ze Blushing Blush kosztuje €28 to o malo co nie zemdlalam!!! W USA ten sam twor kosztuje $18 !!! Why, Clinique, why ?!?!
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości