Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-07-11, 21:24   #2641
aga24zuzia
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 971
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

dziewczynki a stosowala ktoras ampu³ki Revalid? sa na wypadanie ale ponoc dobrze sie sprawdzaja przy szybszym poroscie w³osów...
ja wczoraj kupilam ale tylko 5 sztuk..bo krysys mnie dotknal
pomó¿ mi.
aga24zuzia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-12, 19:57   #2642
astra85
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 812

dziewczyny musze sie pochwalic-zmierzylam wlosy i okazalo sie,ze przez 2tygodnie urosly o 1cm!!co dla mnie jest sukcesem bo 1cm to na miesiac rosly mi zawsze i nawet zdesperowana chcialam stosowac lek ze sterydem,ale dalam sobie spokoj, postanowilam wyluzowac,oczywiscie stosowalam to co od dluzszego czasu i wkoncu cos sie ruszyly te moje wloski
astra85 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-12, 20:15   #2643
majreg
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 743

KASIACZEK
Wrócê jeszcze na chwilkê do seboradinu. Je¶li chodzi o wysuszanie to sebo ma prawo podsuszaæ, bo ma w sk³adzie alkohol przecie¿, ale dziêki alkoholowi sk³adniki od¿ywcze s± transportowane wg³±b skóry. Ja robiê tak,¿e przed myciem k³adê na w³osy oleje, a po myciu i od¿ywce (masce nawil¿aj±cej porz±dnie)wcieram w skórê sebo na mokr± g³owê i nic mi siê nie wysusza. Skoro u niektórych z was w³osy s± na d³ugo¶ci wysuszone seboradinem to najprawdopodobniej s± zbyt s³abo nawil¿one lub k³adziecie go za du¿o na d³ugo¶ci i na koñcówki. Moja rada. Wiêcej olejów i masek nawil¿aj±cych na d³ugo¶æ w³osa a sebo tylko jako wcierka w skórê.

Ja malujê w³osy. Ostatnio pofarbowa³am nawet dzieñ po dniu. Mam raczej krêcone sk³onne do przesuszania w³osy i naprawdê je¶li u¿ywa siê dobrych masek i olejów to mo¿na zlikwidowaæ tê sucho¶æ na d³ugo¶ci.

Edytowane przez majreg
Czas edycji: 2009-07-12 o 20:19
majreg jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-12, 20:19   #2644
guniaaa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 309

Cytat:
Napisane przez astra85 Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny musze sie pochwalic-zmierzylam wlosy i okazalo sie,ze przez 2tygodnie urosly o 1cm!!co dla mnie jest sukcesem bo 1cm to na miesiac rosly mi zawsze i nawet zdesperowana chcialam stosowac lek ze sterydem,ale dalam sobie spokoj, postanowilam wyluzowac,oczywiscie stosowalam to co od dluzszego czasu i wkoncu cos sie ruszyly te moje wloski
A powiedz nam w telegraficznym skrocie czego uzywalas
Stary 2009-07-12, 20:35   #2645
kasiaczek141
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 535

Cytat:
Napisane przez majreg Poka¿ wiadomo¶æ
KASIACZEK
Wrócê jeszcze na chwilkê do seboradinu. Je¶li chodzi o wysuszanie to sebo ma prawo podsuszaæ, bo ma w sk³adzie alkohol przecie¿, ale dziêki alkoholowi sk³adniki od¿ywcze s± transportowane wg³±b skóry. Ja robiê tak,¿e przed myciem k³adê na w³osy oleje, a po myciu i od¿ywce (masce nawil¿aj±cej porz±dnie)wcieram w skórê sebo na mokr± g³owê i nic mi siê nie wysusza. Skoro u niektórych z was w³osy s± na d³ugo¶ci wysuszone seboradinem to najprawdopodobniej s± zbyt s³abo nawil¿one lub k³adziecie go za du¿o na d³ugo¶ci i na koñcówki. Moja rada. Wiêcej olejów i masek nawil¿aj±cych na d³ugo¶æ w³osa a sebo tylko jako wcierka w skórê.

Ja malujê w³osy. Ostatnio pofarbowa³am nawet dzieñ po dniu. Mam raczej krêcone sk³onne do przesuszania w³osy i naprawdê je¶li u¿ywa siê dobrych masek i olejów to mo¿na zlikwidowaæ tê sucho¶æ na d³ugo¶ci.
Zamówi³am sobie balsam do tego szamponu i mam nadziejê ze dobrze bêdzie nawil¿aæ...Olejek rycynowy wcieram w skórê g³owy a ze s³odkich migda³ów w koñcówki. Skoro szampon trochê wysusza mam nadziejê ze poradzi sobie z olejkami. My³am nim tylko 2 razy i wysuszenia nie zauwa¿y³am. Zbyt kródko go stosujê
kasiaczek141 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-12, 20:39   #2646
¦nie¿ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 556

Cytat:
KASIACZEK

a oleje wcierasz w skóre g³owy?
¦nie¿ka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-12, 20:47   #2647
majreg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ¦nie¿ka Poka¿ wiadomo¶æ
a oleje wcierasz w skóre g³owy?

Raczej nie, ale za specjalnie te¿ siê nie wystrzegam i zwykle co¶ tam trafia jednak i na skórê. Rycynê, ¿ó³tko i naftê na skalp.Do maski mo¿na te¿ dodaæ trochê hydromanilu z mazide³, je¶li kto¶ ma naprawdê bardzo suche. Zauwa¿y³am ¿e za du¿o keratyny nieco podsusza na d³ugo¶ci.

Edytowane przez majreg
Czas edycji: 2009-07-12 o 20:58

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-07-12, 21:17   #2648
guniaaa
Wtajemniczenie

Na rycyne strasznie siê i to ¶miertelnie obrazi³am-wypadaly mi wlosy gar¶ciami(czego juz nie ma przy myciu bez olejku) i nic wielkiego nie wniós³
Stary 2009-07-12, 21:20   #2649
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 018

Cytat:
Napisane przez guniaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Na rycyne strasznie siê i to ¶miertelnie obrazi³am-wypadaly mi wlosy gar¶ciami(czego juz nie ma przy myciu bez olejku) i nic wielkiego nie wniós³
U mnie tak samo, te¿ ju¿ dawno go odstawi³am...

ja85gusiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-12, 21:22   #2650
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401

Cytat:
Napisane przez astra85 Poka¿ wiadomo¶æ
Gratulujê!

Cytat:
¦wiêta prawda. Tylko trzeba naprawdê dbaæ o w³osy. Wtedy jedno czy nawet dwa farbowania nie powinny im zbytnio zaszkodziæ
Stary 2009-07-12, 21:24   #2651
majreg
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja rycynê stosujê w 2 wersjach. Na skalp razem z naft±, ¿ótkiem i wit. A i E. Druga wersja to zmieszanie rycyny z olejami: migda³owym, jojoba, kokosowym, ³opianowym itp. Efekt: kokos zmieszany z innymi olejami nie zasklepia siê w mas³o i nie muszê wyskrobywaæ czy podgrzewac. Mam zamiar naby¶ wkrótce ja¶minowy, vatikê i palmowy. Obadam czy lepsze. Rycynê radzê zmieszaæ z czym¶ bo inaczej jest têpa i rzeczywi¶cie mo¿e ci±gn±æ w³oski i wyrywaæ. Po zmieszaniu z innymi jest oki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-12, 21:29   #2652
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rycynê stosujê w 2 wersjach. Na skalp razem z naft±, ¿ótkiem i wit. A i E. [...]. Rycynê radzê zmieszaæ z czym¶ bo inaczej jest têpa i rzeczywi¶cie mo¿e ci±gn±æ w³oski i wyrywaæ. Po zmieszaniu z innymi jest oki.
ja ju¿ próbowa³am i z naft± i z olejkami i niestety nic nie pomaga. Nie chodzi tu o têpo¶æ a raczej jej "t³usto¶æ" po zmieszaniu z czymkolwiek i podczas wcierania strasznie pl±cz± siê w³osy, co powoduje ich nadmierne wypadanie, przy zmywaniu tej mikstury wypada drugie tyle wlósów...

Stary 2009-07-12, 21:36   #2653
majreg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Poka¿ wiadomo¶æ
ja ju¿ próbowa³am i z naft± i z olejkami i niestety nic nie pomaga. Nie chodzi tu o têpo¶æ a raczej jej "t³usto¶æ" po zmieszaniu z czymkolwiek i podczas wcierania strasznie pl±cz± siê w³osy, co powoduje ich nadmierne wypadanie, przy zmywaniu tej mikstury wypada drugie tyle wlósów...
No to szkoda,¿e Ci nie s³u¿y, bo jest ekonomiczna. Ale bywa i tak.
Stary 2009-07-12, 21:39   #2654
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
No to szkoda,¿e Ci nie s³u¿y, bo jest ekonomiczna. Ale bywa i tak.
do w³osów nie s³u¿y, ale za to na rzêsach siê sprawdza

Stary 2009-07-12, 21:48   #2655
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Poka¿ wiadomo¶æ
do w³osów nie s³u¿y, ale za to na rzêsach siê sprawdza
Dok³adnie
A te kole¿anki,co zauwa¿y³y przyspieszenie wzrostu wlosa po olejku rycynowym(sa takie?),to po jakim czasie mniej-wiêcej to zauwa¿y³y¶cie?

Edytowane przez guniaaa
Czas edycji: 2009-07-12 o 21:53
guniaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-12, 22:06   #2656
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

Majreg jaki sebo masz na my¶li? Stosowa³am ten z czarn± rzodkwi±-niez³y! Ale slyszalam ¿e farbowane wlosy szybciej po nim p³owiej± :/ a ja wkrótce (tzn.pod koniec sierpnia) farbujê swoje w³oski i oto pytanie: czy ten sebo z rzeñ szeniem który podobno regeneruje to nie "zmyje" mi koloru? I przede wszystkim czy równie dobrze przyspieszy porost jak ten z czarn± rzodkwi±?

Eh dziewczêta jestem w tak beznadziejnym punkcie d³ugo¶ci,¿e zastanawiam siê czy ich nie ¶ci±æ lub co¶ "przekombinowaæ". Brakuje mi jeszcze 8 cm. I bardzo ale to bardzo bym chcia³a ¿eby mi do wrze¶nia takie urosly.... Ale to raczej nie realne :-(

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Gunia, ja romansuje z rycyn± od pocz±tku zapuszczania w³osów czyli od 1 stycznia. To ju¿ pó³ roku i ja zauwa¿y³am ¿e mimo przy moich bardzo cienkich w³oskach smarowanie ich na noc olejkiem rycynowym spowodowa³o ich szybszy porost. Zauwa¿y³am to w marcu czyli jakie¶ trzy miesi±ce po stosowaniu jego i jestem pewna ¿e to jego zas³uga bo my³am w zwyk³ym szamponie h&s i jakiej¶ tam drogeryjnej od¿ywce. Nie stosowa³am wtedy te¿ ¿adnych wcierek a stosowa³am do¶æ nieregularnie wodê brzozow±. Ale moje w³oski przesta³y ju¿ w takim zawrotnym tempie rosn±æ jak na pocz±tku wiosny mo¿e przejad³y siê rycyn±....
Teraz stosujê nieca³y tydzieñ vatikê i zaczynaj± lecieæ mi w³osy a wcze¶niej nie mia³am z tym problemu :/ eh...
Aniaaa PlayMate jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-12, 22:10   #2657
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka¿ wiadomo¶æ
Majreg jaki sebo masz na my¶li? Stosowa³am ten z czarn± rzodkwi±-niez³y! Ale slyszalam ¿e farbowane wlosy szybciej po nim p³owiej± :/ a ja wkrótce (tzn.pod koniec sierpnia) farbujê swoje w³oski i oto pytanie: czy ten sebo z rzeñ szeniem który podobno regeneruje to nie "zmyje" mi koloru? I przede wszystkim czy równie dobrze przyspieszy porost jak ten z czarn± rzodkwi±?

Eh dziewczêta jestem w tak beznadziejnym punkcie d³ugo¶ci,¿e zastanawiam siê czy ich nie ¶ci±æ lub co¶ "przekombinowaæ". Brakuje mi jeszcze 8 cm. I bardzo ale to bardzo bym chcia³a ¿eby mi do wrze¶nia takie urosly.... Ale to raczej nie realne :-(

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Gunia, ja romansuje z rycyn± od pocz±tku zapuszczania w³osów czyli od 1 stycznia. To ju¿ pó³ roku i ja zauwa¿y³am ¿e mimo przy moich bardzo cienkich w³oskach smarowanie ich na noc olejkiem rycynowym spowodowa³o ich szybszy porost. Zauwa¿y³am to w marcu czyli jakie¶ trzy miesi±ce po stosowaniu jego i jestem pewna ¿e to jego zas³uga bo my³am w zwyk³ym szamponie h&s i jakiej¶ tam drogeryjnej od¿ywce. Nie stosowa³am wtedy te¿ ¿adnych wcierek a stosowa³am do¶æ nieregularnie wodê brzozow±. Ale moje w³oski przesta³y ju¿ w takim zawrotnym tempie rosn±æ jak na pocz±tku wiosny mo¿e przejad³y siê rycyn±....
Teraz stosujê nieca³y tydzieñ vatikê i zaczynaj± lecieæ mi w³osy a wcze¶niej nie mia³am z tym problemu :/ eh...
no w³a¶nie i b±d¼ tu madra-mi po rycynie lecialy w ciul k³aczki...nie wiem czy dac sobie siana z nia,czy dalej byc wytrwa³a...?
Stary 2009-07-12, 22:21   #2658
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Ehe mi przy aplikacji na pocz±tku du¿o lecia³o ale znalaz³am sposób- robilam du¿o przedzia³ków i star± szczoteczk± od tuszu do rzes wciera³am w skalp a na d³ugo¶æ jako¶ sobie tam radzi³am. Ju¿ mi tak nie wypadaj±. Teraz problem z vatik±- nie wiem czy j± odstawiæ bo dopiero nieca³y tydzieñ j± stosuje a tak w³osy mi po niej(?) lec±
Stary 2009-07-12, 22:31   #2659
guniaaa
Wtajemniczenie

hmm...w sumie mi nie o sama aplikacje chodzi,¿e wypadaja,ale juz np,przy splukiwaniu wlosow...chyba,zê to przez zla aplikacje? g³upia z tego wszystkiego juz jestem!!!
2cm m-nie jest moim marzeniem...
Stary 2009-07-13, 06:46   #2660
majreg
Wtajemniczenie

Cytat:

Seboradin Niger ten z rzodkwi±. Lotion oczywi¶cie. Szamponu i balsamu nie testowa³am. On mi porostu nie przyspiesza tylko zagêszcza i wzmacnia. W zasadzie nic mi jeszcze porostu nie przyspieszy³o niestety. 1 cm na miesi±c i ani milimetra wiêcej. Co do p³owienia to nie zwróci³am na to uwagi, ale je¶li przyspiesza to mi to nie przeszkadza, wrêcz pasuje, bo ostatnie moje farbowanie by³o nieudane.

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Cytat:
Ehe mi przy aplikacji na pocz±tku du¿o lecia³o ale znalaz³am sposób- robilam du¿o przedzia³ków i star± szczoteczk± od tuszu do rzes wciera³am w skalp a na d³ugo¶æ jako¶ sobie tam radzi³am. Ju¿ mi tak nie wypadaj±. Teraz problem z vatik±- nie wiem czy j± odstawiæ bo dopiero nieca³y tydzieñ j± stosuje a tak w³osy mi po niej(?) lec±
A czy to nie jest tak,¿e to po jakiejkolwiek zmianie na pocz±tku w³oski trochê lec±? Mi po rycynie, nafcie i po sebo przez jakie¶ 2 tygodnie zwiêksza³o siê wypadanie, ale potem zawsze wszystko wraca³o do normy
Stary 2009-07-13, 08:42   #2661
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Majreg mo¿e i masz racjê... Mi w sumie po niczym nie lecia³y wlosy tylko przy rycynie jak ju¿ wspomnia³am czyli kawa³ czasu temu. Ale przy seboradinie przy przeró¿no¶ciach z czarn± rzep±, po wodzie brzozowej ani po masa¿u nie pamietam ¿eby nawet jeden w³osek mi wypad³ a wrêcz moje wlosy siê wzmocni³y i je¶li wypad³o mi 3 w³osy przy ich myciu to wtedy i tak by³o du¿o. W ogóle mi nie wypada³y dopóki nie dorwa³am w swoje rêce (a raczej wlosy ) vatiki. Widaæ wlosy lec± mi po olejach.
Gunia: w takim razie mo¿e odstaw rycyne... Nie wiem co mo¿e byæ przyczyn±... Mo¿e aby temu zaradziæ trzeba przeczytaæ w±tek o olejku rycynowym mo¿e akurat kto¶ te¿ mia³ taki problem. A jak d³ugo go stosujesz? Mo¿e to jest podobna sytuacja jak± mam z olejem vatika....
Stary 2009-07-13, 09:13   #2662
kasiaczek141
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 535

ja bez olejku rycynowego nie wyobra¿am sobie zapuszczania w³osów
kasiaczek141 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-13, 09:19   #2663
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Majreg mo¿e i masz racjê... Mi w sumie po niczym nie lecia³y wlosy tylko przy rycynie jak ju¿ wspomnia³am czyli kawa³ czasu temu. Ale przy seboradinie przy przeró¿no¶ciach z czarn± rzep±, po wodzie brzozowej ani po masa¿u nie pamietam ¿eby nawet jeden w³osek mi wypad³ a wrêcz moje wlosy siê wzmocni³y i je¶li wypad³o mi 3 w³osy przy ich myciu to wtedy i tak by³o du¿o. W ogóle mi nie wypada³y dopóki nie dorwa³am w swoje rêce (a raczej wlosy ) vatiki. Widaæ wlosy lec± mi po olejach.
Gunia: w takim razie mo¿e odstaw rycyne... Nie wiem co mo¿e byæ przyczyn±... Mo¿e aby temu zaradziæ trzeba przeczytaæ w±tek o olejku rycynowym mo¿e akurat kto¶ te¿ mia³ taki problem. A jak d³ugo go stosujesz? Mo¿e to jest podobna sytuacja jak± mam z olejem vatika....
No juz z jakis miesi±c i to czêsto,przed kazdym myciem w³osów

Cytat:
Napisane przez kasiaczek141 Poka¿ wiadomo¶æ
ja bez olejku rycynowego nie wyobra¿am sobie zapuszczania w³osów
A czemu?

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 09:30   #2664
Gosia19011983
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 640

Ja mieszam olejek rycynowy z oliwk± bambino dla niemowl±t, wtedy ³atwiej siê to nak³ada na w³osy, nie wyrywaj±c ich i ³atwo siê zmywa z w³osów. Stosujê olejek na 2 sposoby. 1 to nak³adam olejek z naft± i ¿ó³tkiem na g³owê w postaci maseczki,a 2 sposób to mieszanie oliwki bambino z rycyn±, zazwyczaj nak³adam to od po³owy w³osów w celu nawil¿enia. Obydwa sposoby s± bardzo dobre.
- ostatnie podciêcie w³osów 10 pa¼dziernik 2011 rok.
- obecna d³ugo¶æ to w³osy do ramion.
CEL: W£OSY DO £OPATEK LUB D£U¯SZE.
Gosi@
Gosia19011983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-13, 10:26   #2665
Ellie00
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 380

Ile cm rosna Wam w³osy na miesiac?
Ellie00 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-13, 10:55   #2666
astra85
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 812

Cytat:
A powiedz nam w telegraficznym skrocie czego uzywalas
probowalam wszystkich sposobow tu opisanych,ale nic mi nierosly ,wiec od jakiegos czasu stosuje tylko olej rycynowy,suplementy, i neril
astra85 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-13, 11:00   #2667
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ellie00 Poka¿ wiadomo¶æ
ile cm rosna wam w³osy na miesiac?
1??

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 11:10   #2668
Ellie00
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 380

Cytat:
1??
Przy dopingu maseczkami olejkami szamponami i loitionmi tylko 1 cm?
Ellie00 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-13, 11:18   #2669
Gosia19011983
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 640

Mi niestety te¿ chyba rosn± 1 cm na m-c. Stosujê olejek rycynowy, robiê maseczki z ¿ó³tka, nafty i olejku 3 razy w tygodniu. Nak³adam wax 2 razy w tygodniu. Pijê dro¿d¿e, skrzyp, pokrzywkê. Za¿ywa³am kapsu³ki revalid, radical, skrzypovita. Stosujê ca³± seriê kosmetyków seboradin (ampu³ki, szampon, balsam, wcierka). To ju¿ taka natura moich w³osów, ¿e powoli rosn±, ale s± miêkkie, do¶æ dobrze nawil¿one, nie rozdwajaj± siê. To ogromny sukces. Jestem wytrwa³a i cierpliwa i nadal czekam, a¿ bêd± do po³owy pleców. W zesz³ym roku (by³ to sierpieñ) mia³am obciête do ucha. Teraz mam prawie do ramion (miesiac temu ¶cina³am koñcówki).
- ostatnie podciêcie w³osów 10 pa¼dziernik 2011 rok.
- obecna d³ugo¶æ to w³osy do ramion.
CEL: W£OSY DO £OPATEK LUB D£U¯SZE.
Gosi@
Gosia19011983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-13, 11:25   #2670
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellie00 Poka¿ wiadomo¶æ
Przy dopingu maseczkami olejkami szamponami i loitionmi tylko 1 cm?
No w³asnie te¿ siê dziwie i w¶ciekam...staram sie i nic...popróbuje jescze z ta rycyna,ale rozmieszana z odzywka. Mo¿e te¿ po 3m-cach mi ruszy jak innym dzio³szkom.
Cytat:
Napisane przez Gosia19011983 Poka¿ wiadomo¶æ
Mi niestety te¿ chyba rosn± 1 cm na m-c. Stosujê olejek rycynowy, robiê maseczki z ¿ó³tka, nafty i olejku 3 razy w tygodniu. Nak³adam wax 2 razy w tygodniu. Pijê dro¿d¿e, skrzyp, pokrzywkê. Za¿ywa³am kapsu³ki revalid, radical, skrzypovita. Stosujê ca³± seriê kosmetyków seboradin (ampu³ki, szampon, balsam, wcierka). To ju¿ taka natura moich w³osów, ¿e powoli rosn±, ale s± miêkkie, do¶æ dobrze nawil¿one, nie rozdwajaj± siê. To ogromny sukces. Jestem wytrwa³a i cierpliwa i nadal czekam, a¿ bêd± do po³owy pleców. W zesz³ym roku (by³ to sierpieñ) mia³am obciête do ucha. Teraz mam prawie do ramion (miesiac temu ¶cina³am koñcówki).
Dok³adnie ja mam to samo-rycyna,ale dopiero reularnie od m-ca,balsam od niedawna seboradinu,szapony u¿ywam rózniaste,ale pantene najbardziej mi pasi. Farbuje wlosy co 3 miesiace,wiec nie mecze ich tak tragicznie,a trwa³a robie 2 razy w roku...mysle,¿e ¿le nie jest. Doustynych srodków nie chce,bo nie che,zeby mi w³oski na ciele tez nie ruszy³y z kopyta,bo ciul z mojej depilacji
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.