|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() mnie się bardziej podobają te obrączki całe z żółtego złota,chociaż do niedawna podobały mi się łączone chyba zmieniam zdanie i będziemy mieć całe żółte
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Zadomowienie
|
ja też chcę mieć te same obrączki cały czas,które nałożymy sobie w kościele podczas przysięgi
ale nie wydaje mi się żeby moda na obrączki dwu kolorowe szybko przeszła, no a nawet jakby to czy moda jest tu ważna? jeśli komuś takie się podobają to czemu nie,nie wydaje mi się,że będzie tak : za kilka lat spojrzy się na swoje obrączki dwu kolorowe i powie do siebie "są nie modne" bo to będą obrączki symbolizujące więź z kimś kogo się tak strasznie kocha chyba wiecie o co mi chodzi
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakby mi sie miały bardzo niepodobac to nie widze problemu w zmianie, ale watpię, żeby przestały mi sie podobać
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy sie wszystkim podobaly bo tylko takie byly tak samo teraz jest szał na kolorowe obraczki i tez sie wszystkim podoba (no, nie wszystkim )a potem minie jakis czas, swiat sie zmieni i duze jest prawdopodobienstwo ze sie odwidza ![]() ja w kazdym badz razie stawiam na klasyke, ktora zawsze bedzie ladna ![]() a moze ja tak na to patrze, bo mi sie te kolorowe nie przypadly go gustu jestem uprzedzona |
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nawet jakby to przecież każde mogą przestać się podobać,nawet klasyczne kurcze w sobotę byliśmy w Międzyzdrojach i pogoda była średnia,zapowiadali że będzie pięknie po weekendzie i co? eh słońce niby świeci ale nie ma temperatury np na pływanie przynajmniej dla mnie
|
|
|
|
|
#2197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze takie byly i zawsze takie beda Cytat:
jest goraco
|
||
|
|
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- rozumiem, że jesli nikt nie podejmuje tematu Claris to milczenie oznacza zgodę? ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
a kiedy w PL jest temperatura na pływanie? Ja mam zamiar się pluskac w mroźnym morzu za trzy tygodnie
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w przypadku moich klasyczny chodzi o ksztalt a mi sie biale zloto nie znudzi, bo ja poprostu nie uznaje innego koloru bizuterii (i to juz od czasu gdy dostalam pierwszy lancuszek i pierscionek na komunie z zoltego zlota - nigdy ich nie ubralam, bo byly z zoltego zlota )no ale nie bierzcie tak do siebie moich uwag. mowilam - jestem uprzedzona ![]() oczywiscie, ze beda te same. rodowanie nie sprawi ze w cudowny sposob nagle to bedzie inny material i inne obraczki ![]() z reszta: "Dlatego jeżeli kupujecie wyroby dowiedzcie się dokładnie w jaki sposób została wykonana biała powierzchnia. Jeżeli jest wykonana w całości z białego złota i dodatkowo rodowana, nie będzie problemu ... z czasem straci połysk (co jest naturalnym zjawiskiem w użytkowanej biżuterii) i delikatnie zmieni barwę na stalowo szarą (naturalna barwa białego złota). Jeżeli wyrób jest rodowany, a elementy te są w odpowiedni sposób przygotowane, barwa białego złota pozostanie przez długi czas. Jeżeli natomiast rod zostanie położony na elemencie gładkim, trzeba się liczyć z szybkim jego zużyciem." kupimy porzadne obraczki i moze sie obejdzie bez ponownego rodowania barwa stalowo szara jak najbardziej mi odpowiada ![]() jak najbardziej milczenie oznacza zgode no wlasnie - kiedy Baltyk jest dobry do plywania? Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-13 o 14:26 |
|
|
|
|
#2200 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hmmm czy ja wiem,czy klasyka zawsze jest ładna?przecież nie wszystkim podobają się klasyczne no może jesteś uprzedzona mnie się kolorowe podobały ale całe ze żółtego złota też,teraz mam okres,że chcę całe ze żółtego ale nie odrzucam całkiem kolorowych Cytat:
i może być też tak,że za klika lat ktoś będzie żałował,że nie kupił bardziej oryginalnych tylko takie klasyczne![]() jeee macie gorąco??? my mamy tylko ciepło,a jak dla mnie to za mało na lato ![]() Samciu i Lain nie wiem kiedy Bałtyk jest dobry do pływania dla mnie jest dobry wtedy kiedy jest gorące powietrze bo jak wychodzę z wody to nie zamarzam od razu :Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-07-13 o 14:31 |
||
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie nie podoba idea obraczek z białego złota po prostu, dla mnie jak obrączka to zawsze żółte zloto i sama się sobie dziwię, ze mi się podobaja te trzykolorowe Ale dlatwgo mi się podobaja, bo ładnie wyglądają na ręce A co do bialego złota - jak są ładne to wyglądają ładnie na ręce, tylko własnie musza byc porządne. Jedna moja znajoma po roku ma obrączke z białego złota tak zjechana, że wygląda jak szaro-żółta, bo pewnie kupili jakąs kichę. A drudzy znajomi mają takie z białego zlota, że w ogóle nie wygląda to jak obrączka. I mój pierscionek, ktory jest z białego złota wśród tych trzech obrączek wyglądał najlepiej, bo porównywalismy. A ja mojego pierscionak nie oszczędzam, nosze go na basenie, w morzu, jak się smaruję balsamami, jak gotuję i cały czas wygląda super.
|
|
#2202 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I mój TŻ uważa tak samo, więc z obrączkami nie będziemy mieć problemu...Cytat:
Zawsze do gotowania, sprzątania itp. ściągam pierścionek Pierwszy i zapewne ostatni, który noszę i chcę, żeby był ciągle ładny![]() We Wrocławiu też skwar Na szczęście w domu jest chłodnawo, więc nie jest tak źle...
|
||
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy obraczke tez tak bede sciagac
|
|
|
|
|
#2204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak schodzi ta wartswa rodu to obrączki nie robią się stalowo szare tylko właśnie wpadają w żółte złoto. Bo biale złoto ma taką srebrna barwe dzięki rodowaniu, bo tak na prawdę białe złoto bez rodowania to jest takie bardzo jasne żółte złoto. Cytat:
Ale chyba pójdę nad zatoke popływać, bo tam cieplej i tam ostatnio z tż pływaliśmy
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Szana nawet mnie nie rozsmieszaj moze na pewno ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też myślałam, że wybor obrączek to pikus, ale jak poszlismy do salonu to sie zaczęły schody Szkoda, że nie ma tak, że są dwa modele na krzyż i spokój
|
|
#2207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jeszcze nad Baltykiem wieje, wiec jak sie wyjdzie z takiej zimnej wody i zawieje to juz w ogole masakra
|
||
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię polskie morze mimo wszystko
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego, ze jak Wam się znudzą obrączki, to kupicie zwykłe, to powiem Wam, że jest zasadnicza różnica, bo to te pierwsze będą poświęcone i założone przed ołtarzem, a tamte nowe będą po prostu wymysłem/ozdobnikiem. Nie lepiejw ybrać od razu coś ponad czasowego, coś co sie nie znudzi?
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyłączam się do tych z Was, którym podobają się obrączki dwu lub wielokolorowe
zamierzamy z TŻtem wybrać łączone białe i żółte złoto, i nie ma znaczenia, czy moda minie
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez myślę, że taka wymiana byłaby wymysłem, ale jakby mi strasznie przeszkadzały(w co wątpię) to bym wymieniła Ja mam tak, że jak cos mi się podba to mi sie podoba juz zawsze, dlatego nie boje się, ze mi sie nagle odmieni tylko bardziej boje sie tego, że ta częśc z białego złota mi zmieni kolor i po prostu przestana wyglądac estetycznie, ale póki co mam dobre doswiadczenie z pierścionkiem z białego złota z Aparta, więc może z obrączką nie będzie źłe
|
|
#2213 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
też wole cieplejsze wody ale jak jest gorąco w powietrzu to jakoś daję radęCytat:
a ja lubię i żółte i białe złoto-chyba jakaś inna jestem a co do tego,że może się komuś nawet klasyka odwidzieć to to nie było do Ciebie,tylko tak ogólnie Ja chyba co do obrączek to się zdam na TŻ,niech On wybierze bo mnie się dużo podoba pokaże mu z których wybieraćteż lubię polskie morze
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie samo żółte złoto jest strasznie bazarowo odpustowe .. takie ruskie |
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec my problem mamy z glowy ![]() najlepszy byl TZ mojej siostry ktory powiedzial, ze on pierscionkow nosil nie bedzie
|
|
|
|
|
#2216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co z tą Claris, co to za pytanie było, co nik nie odp? Cytat:
|
|
#2217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja żółte akcetpuje tylko w przypadku obrączek![]() Cytat:
A chcesz z tymi brylancikami?---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() Tez pierwszy raz spotkałam się z takim skojarzeniem, ale jest wg mnie bardzo trafne w stosunku do niektórych modeli
|
|
#2218 | ||||
|
Zadomowienie
|
Jazz mi się podobają bardziej te drugie obrączki
Cytat:
na szczęście TŻ też chce taką. Ale inne też nie raz przykują moją uwagę![]() Cytat:
Nie jest za wcześnie chyba, skoro tak Ci się podoba i jesteś pewna że Ci się nie odmieni to kupuj ![]() A co do Twojej Emmy to może jest jakaś szansa, że na jesień będzie w promocji może podpytasz panie z salonu![]() A jak tam remoncik? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mogę nawet bazarowo wyglądaćA z Bałtykiem niestety nie pomogę bo ja na drugim końcu Polski jestem
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-07-13 o 15:17 |
||||
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
moj telefon zastrajkowal
gadam sobie radosnie z TZem przez telefon na balkonie i nagle mi trzasnelo jakims dzwiekiem po uszach i sie rozlaczyl. po czym wyswietlil napis ze karta SIM nieaktywna i sie wylaczyl a potem jak go wlaczylam z powrotem to sie zawiesil oj chyba niczego dobrego to nie wrozy... w sumie juz go troche zdazylam zmasakrowac... moze jego czas nadchodzi ![]() idziemy wieczorem poplywac ![]() ale najpierw TZ musi wyjsc dzis wczesniej z pracy po przyjezdza kurier z nowa lodowka i ktos to musi wniesc ochotnikow jest trzech: moj ojciec, brat i TZ. ciekawe jak im pojdzie
|
|
|
|
#2220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

na 99.9% zamawiam w tym roku

przynajmniej dla mnie

a jeszcze nad Baltykiem wieje, wiec jak sie wyjdzie z takiej zimnej wody i zawieje to juz w ogole masakra 
może podpytasz panie z salonu