|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Dzięki, już obejrzałam. Super, podoba mi się wystrój kościoła. Jejku, jak ja żałuję, że nie mogę wziąć ślubu u Dominikanów w Krakowie, bo ja uwielbiam gotyckie budowle. Ten przepych, co jest na Ogrodach jest przytłaczający. Ehh, Sztuczne kwiatki i to jeszcze upszczone gęsto. Niestety nie podoba mi się taka dekoracja. Wolałabym dokładnie tak jak kasiunia pisała, kilka bukietów żywych kwiatów i już. U Ciebie mehja, fajnie było, tak z wyczuciem. Bardzo ładnie wyglądaliście. W ogóle to mam jakieś deja vu. mam wrażenie, że znam Wasze twarze. Na zdjęciu 0267 w tle stoi koleś, który do złudzenia przypomina mojego kuzyna. Mała jest szansa, żeby to był właśnie Wojtek, ale tak jakoś nie mogę przestać mieć skojarzenia z nim. A i fajnego młodziutkiego księdza mieliście.
Mam teraz jeszcze takie pytanie, czy zdarzyło się którejkolwiek z Was, że młodzi byli proszeni przez księdza do odczytania czytania z Pisma Świętego lub śpiewania psalmu? Krakowscy księża często tak robią. Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-13 o 13:45 |
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sama nie prosiłam o to znajomych, ale na ślubie siostry śpiewałam psalm, brat panny młodej czytał Hymn o miłości św. Pawła jako jedno z czytań, a siostrzyczka pana młodego grała Ave maria na skrzypcach.
EDIT: Nie doczytałam dokładnie. Nie spotkałam się z tym, aby robili to młodzi - ktoś z gości, owszem.
Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2009-07-13 o 14:00 |
|
|
|
#2943 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne zdjęcia
Jeju jak ja Wam zazdroszczę! Pięknie wyglądałaś... jak z bajki i cudowny bukiet!! o aucie nie wspominając
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie żebym ja czy tż mielibyśmy czytać, a tym bardziej śpiewać ![]()
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu to tak jak u mnie
![]() A poza tym chyba bym się ze wstydu spaliła
|
#2946 |
|
Rozeznanie
|
Ja śpiewałam psalm na swojej komunii i trochę tak mnie korci, żeby zaśpiewać teraz. Nigdy nie byłam w scholi, bo niespecjalnie się kościelnie udzielałam, ale odkąd przeczytałam tekst Malińskiego o oprawie nabożeństwa ślubnego i że on tak robi, to mnie ta myśl nie opuszcza. Gorzej, że mój narzeczony pewnie nie chciałby czytać, z kolei świadek byłby w tej roli na pewno ciekawym wydarzeniem.
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
przyznam się że ja też tak miałam i nie wiem czy już tyle razy się naoglądałam Waszych zdjęć na nk czy może mamy jakichś wspólnych znajomych.
U mnie na ślubie moja przyjaciółka która będzie świadkową chce przeczytać właśnie Hymn o miłości, mówiła mi o tym już dawno, jeszcze przed tym jak było wiadomo że bierzemy ślub. i właśnie nie wiem czy jej na to pozwolić bo boję się że wtedy będę ryczała jak mops
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-07-13 o 14:21 |
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Ja akurat TZta Mehji znam, a Jego swiadka z widzenia.
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam odwrotnie. Jedyne twarze jakie kojarzyłam to Katalinka, Marcia (ale to zrozumiałe bo Marcia to prawie moja sąsiadka
), i Ajriske kojarzę skądś ale nie wiem skąd.
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam Marci w znajomych chyba
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- No i veroeve tez nie mam i to na 100%, nie mowiac juz o dziewczynach które coraz czesciej tutaj zagladaja
|
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Ja też ich nie mam...
|
|
|
|
#2953 |
|
Rozeznanie
|
A właśnie, ja mam tylko Agę. Was wszystkich nie jestem w stanie odnaleźć, ale jakby Wam się chciało, to w profilu Agi się Wam uda. Łatwo skojarzyć nick z imieniem, a poza tym nie mam ustawionego zdjęcia głównego
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
veroeve juz mam
ale juz nie kojaze kogo mi jeszcze brakuje marci tez chyba nie mam
|
|
|
|
#2955 |
|
Rozeznanie
|
Ania, mój kolega i sąsiad w Twoim wieku ma tam w Twojej miejscowości dziadka. Dziadziuś niezłe wędliny robi i bimberek. W zeszłym roku byliśmy u niego na weselu i stół wiejski w 100% produkcji dziadka.
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2958 |
|
Rozeznanie
|
Zgadza się
![]() Niezłe z was laski, dziewczyny
Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-13 o 14:57 |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Veroeve znalazłam, wysłałam zaproszenie. Marci szukam.
Aga Monike Ewiak to skad znasz? To moja rodzina ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Marcia to ta spiewajaca? ![]() Moje jakby co incijały to J.J. |
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Agnieszka chodziła z moją siostrą do podstawówki![]() Marcia śpiewająca ![]() A jaka fajna muzykę gra jej zespół - W moim stylu
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Marci tez wyslalam zaproszenie
|
|
|
|
#2963 |
|
Rozeznanie
|
Mehja gratuluję.Podeślesz mi też zdjęcia? Bo strasznie ciekawa jestem
![]() My byliśmy na weekend w Ostrowcu i zamówilismy bukiet i dekorację samochodu Ostatecznie stanęło na takich:
|
|
|
|
#2964 |
|
Rozeznanie
|
Ale fajnie Was zobaczyć. Ja może zamieszę jeszcze jakieś fotki. Stare wyrzuciłam, bo mi się znudziły. Zostawiłam tylko moją ulubioną sprzed dwóch lat z moim kochaniem.
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Aga powiedz jeszcze ze u Moniki byłas na weselu
Bo ja u niej welon złapałam![]() Estrello sliczny bukiecik, w moim stylu
|
|
|
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
Marcia, veroeve wysłałam wam moje zaproszenie, inicjały K. M.
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to tylko się znamy - kiedyś w czasach podstawówki to często spędzało się czas z tymi ludźmi wszystkimi z osiedla ale teraz to przeważnie jest na cześć cześć - czasem człowiek trochę pogada, ale nic więcej![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- To kogo jeszcze chcecie poznać?
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
Ale napisałyście. W weekend mnie nie było i musiałam poświęcić 1,5 godz. w pracy żeby wszystko nadrobić
![]() Mehja Wszystkiego Najlepszego!!!! Spóźnione, ale niestety nie mogłam wcześniej... Prosiłabym tez o zdjęcia ![]() Jak tak zachwalasz Venus to już też się nie mogę doczekać aż za 3 tyg tam pójdę i spróbuję jedzonka ![]() Po zdjęciach Ani stwierdzam, że chyba chcę mieć plener nad jakąś wodą
Syneczek Edytowane przez przeddzidzie Czas edycji: 2009-07-13 o 15:11 |
|
|
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
Estrello, bardzo ładny bukiet, podobają mi się takie pudrowe kolory róż.
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie przeddzidzie i estrella, was chyba też nie mam na nk
Mnie się bukiet i przybranie też bardzo podobaja. Mam ten bukiet zapisany żeby go pod uwagę brać przy wyborze
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-07-13 o 15:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

się razem od
....

Jeju jak ja Wam zazdroszczę!

marci tez chyba nie mam