Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-12, 17:03   #1531
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja nie lubię ani na gg ani przez telefon.

Wróciłam z Sephory z czterema "waniliami". Czekolada i wanilia dla your Angel i czekolada i mango dla mnie. Poza tym kupiłam jeszcze śliczny komplet bielizny w H&M (30 zł) i naszyjnik.
Ojeeeeej, cudne wieści Wiem że jestem już z deczka nudna, ale pragnę zaanonsować, że jesteś KOCHANA!

Wyłączyłam dzwonki w komórce i nawet nie usłyszałam esa

Mango już mam a czekolada przewinęła się u mnie jakiś czas temu - świetny wybór
Stary 2009-07-12, 17:08   #1532
isa666
Zakorzenienie

emuś tak sobie przypomniałam - w którym H&M było tyle przecenionej biżuterii, z której kupiłaś kolczyki? Bo ja wczoraj w Kaziu widziałam te Twoje kolczyki i miały normalną cenę W ogóle nie było przecenionej biżu poza jakimiś spinkami do włosów obok kasy.
Stary 2009-07-12, 17:11   #1533
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Wiem że jestem już z deczka nudna, ale pragnę zaanonsować, że jesteś KOCHANA!
Miło mi.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
emuś tak sobie przypomniałam - w którym H&M było tyle przecenionej biżuterii, z której kupiłaś kolczyki? Bo ja wczoraj w Kaziu widziałam te Twoje kolczyki i miały normalną cenę W ogóle nie było przecenionej biżu poza jakimiś spinkami do włosów obok kasy.
To było w GKrak, ale tam już nic nie zostało, w końcu ona jest najbardziej oblegana. Dziś byłam w M1 i też widziałam te swoje kolczyki - nieprzecenione. Było trochę tańszej biżuterii, ale nic ciekawego. Za to zostało tam jeszcze kilka tych turkusowych lakierów do paznokci z Hello Kitty, który ja mam.
Stary 2009-07-12, 17:13   #1534
isa666
Zakorzenienie

To ja chyba poczekam na jakąś nową kolekcję biżu, bo już zaczynają powoli jesienne ciuchy wywieszać.
Stary 2009-07-12, 17:45   #1535
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
To ja chyba poczekam na jakąś nową kolekcję biżu, bo już zaczynają powoli jesienne ciuchy wywieszać.
nie strasz ?? to już nas dopada widmo jesieni ??? Strach pomyśleć!
Ja wczoraj w H&M kupiłam kolczyki motyle takie długie za 5 zł i do tego pierścionek też motyl też za piataka, mam już takie kolczyki w srebrze a teraz kupiłam w kolorze starego złota.

Zrobiłam maskę z miodlą Himalayi i doprowadziłam swoją skórę do stanu używalności
A i zrobiłam świeży pedicure bo wczoraj mnie zdeptali, jak mi jakaś dziewucha wbiła szpile w duży palec to myślałam że umre
Stary 2009-07-12, 17:49   #1536
isa666
Zakorzenienie

Vibesiu w Orsayu wczoraj już widziałam karteczki "nowa kolekcja" i z tego co zauważyłam były jakieś sweterki w kolorach typowo jesiennych(ciemny turkus, zgniła ciemna zieleń i czerń).
Stary 2009-07-12, 21:27   #1537
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja wczoraj w H&M kupiłam kolczyki motyle takie długie za 5 zł i do tego pierścionek też motyl też za piataka, mam już takie kolczyki w srebrze a teraz kupiłam w kolorze starego złota.
Te kolczyki widziałam dziś przecenione w M1.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-07-12 o 21:30
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 21:28   #1538
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
02 nie jest ciemna skoro dla takiego bledziocha jak ja jest ok 01 z kolei jest jak mąka.
Właśnie nałożyłam minerałki na twarz i wieczorem napiszę jak mi się "noszą". Póki co mogę powiedzieć, że nie są kryjące(chyba te z L`Oreala bardziej kryły - tak mi się zdaje), więc do ukrycia niektórych rzeczy potrzebny jest korektor
dziękuję za opinię ciekawe jak wyglądają na mokro, jeśli tak jak EDM, to na mokro są bardziej kryjące
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Na pewno będzie dobrze
oby
takie mam długie wakacje, że połowę spędzę stresując się
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Giorgio Armani Attitude (kupiłam mu na urodziny) są przepiękne. Ma też Chanel Allure Homme - też bardzo ładne, ale Armani jest nie do pobicia.
oj tak, boski zapach kiedyś w jakiejś gazecie /chyba w Polityce/ była próbka tego zapachu, jest przepiękny
też kupię TŻowi na jakąś okazję albo podsunę pomysł
na razie w szafce czeka Opium dla niego, ale dostanie najwcześniej we wrześniu [a najpóźniej w listopadzie ]
O. bardzo mi się podoba, jest taki cieplutki, słodziutki, mniam
Cytat:
Vibesiu w Orsayu wczoraj już widziałam karteczki "nowa kolekcja" i z tego co zauważyłam były jakieś sweterki w kolorach typowo jesiennych(ciemny turkus, zgniła ciemna zieleń i czerń).
czytałam o tym starają się jak najszybciej wypchnąć letnie ciuchy i robią miejsce na nowe.. jak kryzys to kryzys, muszą szybko zarobić

proszę, trzymajcie jutro kciuki o 10:00
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 22:53   #1539
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie?
te limitowane na lato, są jeszcze na all
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Oczywiście

Ja od jutra zmieniam szpital na praktykach, ale tez jest na przeciwległym końcu miasta w stosunku do mnie Takż enadal będe musiała wstawać o 7 I teraz nie będzie mni eTŻ odwoził, ani też autka nie będe miała bo siostry zabierają na wieś I mame tez zabierają i zostanę sama z tatą w mieszkaniu, ciekawe kiedy się pozjadamy
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 23:43   #1540
your Angel
czyli Endżi

Organzzo, trzymam! Nie wiem na jaką okoliczność, ale trzymam Napisz później jak się udało
Stary 2009-07-13, 01:12   #1541
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Estella, serdecznie gratuluję tytułu!

Cytat:
Mnie coś powoli chyba lakiery przestają kręcić Od kilku dni chodzę z "gołymi" pazurkami i nawet nie mam ochoty zabrać się za malowanie, ale może się jednak przełamię.
Chcę w poniedziałek iść w moich nowych sandałkach do pracy i ładny pedicure by się przydał
Mnie też chwilowo przestały, bo połamały i porozdwajały mi się paznokcie od zbyt intensywnej pracy i na razie tylko je odżywkuję.
Isa, super zakupki zrobiłaś. Spódnica bardzo mi się podoba- kolor piękny!
Dziękuję za opinię co do olejku Himalaya. Może u mnie bardziej od połowy długości by się spisał

Cytat:
Gg jest strasznie zdradliwe. Dlatego ja unikam rozmów z TŻem w ten sposób, bo jakieś nieporozumienie gwarantowane.
ja też nie lubię. GG to zuo! Też zazwyczaj się kłóciliśmy przy dłuższej rozmowie, dlatego nie gadamy przez GG już bardzo długo.

Cytat:
jeju, jak ja bym chciała się dostać na studia a już w poniedziałek ogłoszenie wyników
Nie stresuj się, będzie dobrze, zobaczysz!
Cytat:
Dziewczyny, jakich perfum używają wasi TŻ?
Mój TŻ używa aktualnie Armani Black Code, strasznie lubi też STR8 zielonego (to już od lat) a mi strasznie się podoba Chanel Egoiste Platinum! Mam zamiar sprezentować mu na urodziny. To mam jeszcze jakieś 3,5 miesiąc na uzbieranie kasy

Cytat:
Ładne są wszystkie (poza Monoi i Kwiatem Pomarańczy ). Paczulowanilia najbardziej, Mango jest urocze, Wanilia x 2 to cytrynowe ciacho, Karmel to klon L Lempickiej a Czekolada Hypnotic Poison Diora.
Oj, kusicie tymi zapachami! całe szczęście że nie ma u mnie Sephory! najbardziej mnie skusiło Wanilia z czekoladą i z karmelem
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Nieoficjalnie jestem po sesji Ahhhh jak cudownie, mam nadzieję, że dzisiejszy egzamin zaliczyłam
Gratuluję, wiem jaka to ulga! a Ty to miałaś istny maraton. Ja chyba bym nie przeżyła takiego stresu! poza tym już na ostatnich zjazdach w końcu czerwca nikomu już się nic nie chcialo, a myśleć to przede wszystkim!

Cytat:
Jak byłam w orsayu 30 czerwca to już było sporo tej nowej kolekcji wywieszonej i tak już mi się zachcialo jesieni-ciepłe swetry, mocne perfumy, gorące herbatki z cynamonem i siedzenie pod kocykiem z książką

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
A i zrobiłam świeży pedicure bo wczoraj mnie zdeptali, jak mi jakaś dziewucha wbiła szpile w duży palec to myślałam że umre
ojej, też to kiedyś przeszłam, masz ochotę wtedy zabić! Współczuję!
A ja nabiłam sobie ogromnego granatowo zielono bordowego siniora na udzie!Boli jak cholera!

Cytat:
Potwierdzam, piękne kolory, aż mi się już marzy o jesiennych ciuszkach!

Cytat:
Będę trzymać na pewno

Pozżerało mi resztę cytatów!

Aha! No i jeszcze zapomniałabym dopisać, że zużyłam dziś żel pod prysznic, balsam 300ml Dove i krem pod oczy wykończę na dniach

Vibesko, potwierdzam- Nivea Q10 jest świetny, przy dłuższym stosowaniu naprawdę widać efekty!

rzyrafko ja także czekam na opinię o kremie do stóp z lawendą.

MagJa ja polecam pumeks do stóp Bielendy. Moim faworytem też był swego czasu peeling diamentowy Avonu, no ale niestety wycofany. Dużo pochwał wśród moich klientek zbiera krem do stóp z silikonem-taki w słoiczku.

Hosenko, szalejesz z tymi podskokami! Ja się pochwalę, że wczoraj sporo pojeździłam na rowerze i jeszcze napracowałam sie na działce ale finał tego taki, że jestem chodzącym zakwasem i tyłek boli od siodełka ale fajne uczucie wsiąść po takim czasie na rower, tego sie nie zapomina!
Co do serum do stóp to też go pewnie wezmę, ale jeszcze nie wiem w którym katalogu
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 07:52   #1542
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Zaczynam ostatni tydzień pracy przed urlopem, jak miło Mam tylko nadzieję, że od przyszłego tygodnia pogoda się nie zepsuje i trochę się opalę w trakcie wolnego.

Ninuś trzymam kciukasy mocno!

Lucynko ja też lubię kupować latem jesienne ciuszki, te sweterki, ciepłe golfy z miękkiej wełny... Ale jak już przychodzi szaruga znów marzę o letnich sukienkach
Stary 2009-07-13, 08:42   #1543
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Oczywiście
Cytat:
Organzzo, trzymam! Nie wiem na jaką okoliczność, ale trzymam Napisz później jak się udało
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Będę trzymać na pewno
Cytat:
Ninuś trzymam kciukasy mocno!
ojej dziękuję ślicznie
Angel, dziś wyniki rekrutacji
specjalnie poszłam późno spać, a i tak od rana przewracałam się z boku na bok, już nie wiem co ze sobą robić jeszcze pewnie nie będę wiedziała od razu o tej 10, bo tłumy będą wchodzić na stronę i się "zapcha" od nadmiaru ludzi

Isa, długi będziesz miała ten urlop?
Double with me?
Stary 2009-07-13, 08:48   #1544
isa666
Zakorzenienie

Ninuś 4 tygodnie Miało być nawet 5, ale jednak musimy jeszcze parę rzeczy w pracy zrobić i dlatego zamiast od dziś mamy wolne od przyszłego poniedziałku.

Krakowianki, czy w naszym Douglasie w G.Krak są te brązery Deborah, bo jak byłam ostatnio to ich nie widziałam w ogóle I gdzie jeszcze ewentualnie kosmetyki Deborah mają, w GC na przykład?
Stary 2009-07-13, 09:24   #1545
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

też pytałam o te brązery Deborah w Douglasie ale już się skończyły i nie przywożą. Teraz są te nowe małe, matowo-błyszczące, ale te już mi się nie podobają.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 15:08   #1546
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Aha! No i jeszcze zapomniałabym dopisać, że zużyłam dziś żel pod prysznic, balsam 300ml Dove i krem pod oczy wykończę na dniach

rzyrafko ja także czekam na opinię o kremie do stóp z lawendą.

MagJa ja polecam pumeks do stóp Bielendy.
Ładnie Ci idzie, u mnie poszedł do kosza kremik do twarzy Tołpy i siostry mi zabrały resztkę żelu do mycia tez Tołpy więc wyjmuję z szafki żel i kremik LAwendowy Oriflame

kremik stópkowy lawendowy jest bardzo przyjemny, nie tłusty a jednak nawilża i tak przyjemnie odświeża

A co to z apumeks od bielendy?
Cytat:
Krakowianki, czy w naszym Douglasie w G.Krak są te brązery Deborah, bo jak byłam ostatnio to ich nie widziałam w ogóle I gdzie jeszcze ewentualnie kosmetyki Deborah mają, w GC na przykład?
Ich w ogóle nei widziałam w żadnym Douglasie i nawet jak pytałam to babki nie wiedziały o co mi chodzi Zostały jeszcze w Tesco na Prokocimiu numerki 1 i 3, a czy gdzieś indziej są to niestety nie mam pojęcia

Nic dziś nie kupiłam, nawet połowy żeliku pod prysznic
A z tego szpitala puszczają nas jeszcze wcześniej

Idę popracować nad manicure, trochę mi się poniszczyły pazurki od pracy w rękawiczkach

Organzzo i jak wyniki rekrutacji?
Stary 2009-07-13, 15:56   #1547
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

dzień dobry

spędziłam cudowny weekend z TŻ wybaczyliśmy sobie już wszystko (chociaż ja jemu dopiero po sprezentowaniu sephorowego szamponu ). Dostałam grejpfruta, bo monoi "on mi nie kupi, bo śmierdzi" facet.

Jak w niedzielę spacerowaliśmy po Starówce to nagle z jakiejś bramy wyleciał goły facet i chwilę później straż miejska go zgarnęła. Ale się uśmiałam. Koleś miał na sobie tylko zegarek

Poza tym zrobiłam bilans lipca. Od ogłoszenia odwyku przybyło mi tylko 2 rzeczy (a dzisiaj już 13ty!). Zużyłam 6 rzeczy Ciągle waham się czy naprawdę potrzebuję jeszcze pół litra balsamu. Nie dość, że mi zepsuje statystyki to jeszcze trzeba będzie to potem zużyć..

No i w sierpniu chyba czeka mnie zamówienie włosowe, lada dzień wykończę maskę Liss Ultime i zostanie mi tylko połowa Waxa. Nie mam pojęcia co zamówić.

em pytałaś o perfumy TŻ... mój używa Escady Sentiment Pour Homme, Hugo Bossa Bottled (szary), L'eau Par Kenzo i chyba coś jeszcze ale wyleciało mi z głowy. Muszę mu jeszcze kupić Acqua di Gio Armaniego i Chanel Allure Homme Sport

Organzzo jak wyniki?

Warszawianki gdyby się szykowało jakieś spotkanie to w miarę możliwości proszę o info smsem, bo mam ograniczony dostęp do neta.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 16:00   #1548
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Proponuje spotkac sie w srode, bo od czwartku Estella jest out of order

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 16:17   #1549
rzyrafka
Zakorzenienie

Jeślsi to ma być ten szanelek za którym szalałyśmy to ja dziękuję
http://bjooti.net/?p=8183

3ci dzień piję aquaslim, nie wiem czy to jego zasługa ale jedząc te same porcje jedzenia szybciej czuję się nasycona i niedojadam
Stary 2009-07-13, 16:44   #1550
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Proponuje spotkac sie w srode, bo od czwartku Estella jest out of order
ok

tak myślę, że jak mi się skończy maska to może bym spróbowała jakiejś odżywki/maski do włosów z TBS? Miałyście coś?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 17:16   #1551
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jeślsi to ma być ten szanelek za którym szalałyśmy to ja dziękuję
http://bjooti.net/?p=8183
Faktycznie mało ciekawy

Ninko jak wyniki? Czekamy na wieści
Stary 2009-07-13, 17:21   #1552
Estella
Zakorzenienie

Lucynko dziękuję

Ja w środę idę do kosmetyczki, ale dopiero na 19:30, więc wcześniej mam sporo czasu. Tylko wolałabym spotkanie o 16 z kawałkiem, od razu po pracy
Przyniosę Biodermy - Karo zjawisz się?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 17:34   #1553
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ja w środę idę do kosmetyczki, ale dopiero na 19:30, więc wcześniej mam sporo czasu. Tylko wolałabym spotkanie o 16 z kawałkiem, od razu po pracy
Przyniosę Biodermy - Karo zjawisz się?
To ja też postaram się być na 16:00, choć niestety nie obiecuję na 100% bo porypało mi się trochę spraw na wydziale
Stary 2009-07-13, 18:49   #1554
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organzzo i jak wyniki rekrutacji?
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Organzzo jak wyniki?
Cytat:
Ninko jak wyniki? Czekamy na wieści
dość kiepsko.. dostałam się na prawo kanoniczne (zawsze w razie co będę się mogła przenieść na zwykłe na drugim roku, no ale to jednak nie to, o czym marzę), na szczęście jest jeszcze druga i trzecia tura.. mam nadzieję, że wtedy załapię się na jakiś lepszy kierunek
jestem beznadziejna
Double with me?
Stary 2009-07-13, 18:56   #1555
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
dość kiepsko.. dostałam się na prawo kanoniczne (zawsze w razie co będę się mogła przenieść na zwykłe na drugim roku, no ale to jednak nie to, o czym marzę), na szczęście jest jeszcze druga i trzecia tura.. mam nadzieję, że wtedy załapię się na jakiś lepszy kierunek
jestem beznadziejna
Ninuś nie mów tak Jeszcze nie wszystko stracone
Stary 2009-07-13, 18:56   #1556
isa666
Zakorzenienie

dubel...

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-07-13 o 18:57
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 19:04   #1557
rzyrafka
Zakorzenienie

Ninko, głowa do góry, ja tez z początku nie dostałam się tam gdzie chciałam i nawet odwołania nei pomogły, a potem jakos w ostatni dzień kiedy jeszcze można było składać papiery dowiedziałam się o istnieniu mojego kierunku, który co prawda jakoś ciężko mi skończyć póki co, ale praktyki utwierdzają mnie w tym, że to własnei chciałabym robić w przyszłości

Zużyłam właśnie płyn do skórek paznokciowych- to pielęgnacja czy kolorówka balsamy do ust zaliczam do kolorówki to może to też? Na pewno drugi licznik bedzie ładniej wyglądał wtedy
Stary 2009-07-13, 19:06   #1558
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ninuś nie mów tak Jeszcze nie wszystko stracone

zdaję sobię sprawę, że częśc osób zrezygnuje, część wybierze inne uczelnie, część wybierze inne kierunki i miejsca się będą zwalniać, dlatego nie tracę wiary... choć jest trudno
Double with me?
Stary 2009-07-13, 19:13   #1559
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
jestem beznadziejna
Cytat:

zdaję sobię sprawę, że częśc osób zrezygnuje, część wybierze inne uczelnie, część wybierze inne kierunki i miejsca się będą zwalniać, dlatego nie tracę wiary... choć jest trudno
Nino, nie mów że jesteś beznadziejna bo tak nie jest, tak jak mówisz jeszcze będzie spora rotacja osób, które dostały się na studia więc potem może okazać się, że dostaniesz się na kilka kierunków które chciałaś i trzeba będzie wybrać jeden Zobaczysz że będzie dobrze
Stary 2009-07-13, 19:29   #1560
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
jestem beznadziejna
Czemu tak myślisz, ze jestes beznadziejna? To nie prawda. Ja tez nie dostałam się tam gdzie chciałam - na geografię - nie zdałam egzaminu. I wstyd było mi sie przyznać, że dostałam sie na kierunek na korym byl konkurs świadectw Dla mnie to była porażka i klapa ...

Nie martw się na zapas bo w razie czego i tak na lodzie nie zostaniesz

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości