![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zawiodłem zupełnie nie chcac..:( jak to naprawic?? Pilne !
Cześć z tej str Paweł...
mając problem z kobieta najlepiej zacząć chyba od porady innej co nie? bo one wszystkie inaczej myślą ale jednak podobnie... a wiec tak napisze historyjkę bo to chyba będzie kluczowe w tym wszystkim.. Dzień 06.08.08 - 13/07/09 odeszła ZAMKNĄĆ MOŻNA /USUNĄĆ bo ja nie wiem jak <gafa>
"Być gotowym by zaatakować nieprzygotowanego przeciwnika.." Sun Tzu ![]() Edytowane przez GoldenEye21 Czas edycji: 2009-07-16 o 23:15 Powód: bledne wpisy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zawiodłem zupełnie nie chcac..:( jak to naprawic?? Pilne !
Szczerze-
Poszukaj sobie dziewczyny normalnej, a nie malego niedojrzalego dziecka......... Szkoda na nia czasu , a i nie mów ze ie potrafisz bez niej funkcjonowac bo to dla mnie smieszne
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
no dobra a tak w skrócie to- zerwała z tobą 63826 raz i ty teraz tęsknisz i nie możesz się pozbierać? Czy może nie zrozumiałam tej epopei całej...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Moja opinia : daj sobie spokoj z nią i znajdz inna powazniejsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
nie no nie cyt63826 x tylko ok 8 ale rozpisałem je trochę chaotycznie... a co de tęsknienia to nie tyle ze teraz ja zawsze tęsknię i chcialem z nią zawsze rozmawiać tzn w większości wolnego czasu nawet podczas pracy.. a tu chodzi o to by jakoś to odkręcić co zrobiłem przedwczoraj.. bo nei chcialem jej skrzywdzić a ten sposób ze rzekomy brak zainteresowania i czasu dla niej.... ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
wiem.. łatwo sie mówi..ale to nie jest takie proste.. chcialem za 2x sie przestac meczyc i dac spokoj.. by bylo mi zlej ale jest gorzej im dluzej nie mam z ia kontaktu..ja nie wiem co jej w glowie tam siedzi.. ale zawsze jak sie u niej w domu dzialo zle bylem przy niej a tym razem niby tego powod ze sie nie interesowalem tym ze ma problemy a ja powiedzialem ze to jej problem nie moj..
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ta Twoja baba jest strasznie zmierzła, cały czas ma jakieś fochy. Ja bym Bogu dziękowała ze pozbyłam się tak toksycznej osoby. I dziwie się ze tak za nia tesknisz?! Miała do Ciebie wieczne pretensje :/
Ja bym poszukała sobie innej dziewczyny tak jak juz pisał ktos przede mna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedys po ktoryms zerwaniu chyba w styczniu powiedzialem jej ze byla strata czasu i tylko zajeła moje serca zabrana i sponiewierala.. poplaka sie załamala sie i jakos sie ulozylo na nowo... a co do funkcjonowania to jedynem wyjsciem bedzie inna bo inaczej ja o niej nie przestane myslec...za duzo serda w ten zwiazek wpakowalem.. oddalem sie calym cialem i duchem.. pokochalem ja od tak nie za "coś" za to jaka i kim jest.. choc ma wiele wad.. czy to moze nie dziala we 2 strony? ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
ahh.. moze i ja ślepy jestem.. ![]() a mi te fochy nie przeszkadzały bo olałem je..i sie zebralo na to ze ja caly czas zlewam i nie poczuwam zainteresowania.. nie wiem pytam sie Was..
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
O borze, co za zagmatwana historia
![]() Masz 21 lat, podejrzewam, że ta dziewczyna jest albo bardzo młoda, albo totalnie niedojrzała psychicznie. Robi Ci fochy o wszystko (mamy świetny przykład tego, jak portale społecznościowe potrafią uprzykrzyć życie), a Ty najchętniej za przeproszeniem "wlazł byś jej do tyłka". Nie ma się co oszukiwać- Wizażanki podchodzą do tego sceptycznie, bo za takim zachowaniem jakie ona prezentuje możę stać tylko głupota. Chciałeś jej pomóc wedle swoich możliwości, odmawiała, więc po co się narzucać? Tyle razy już się "rozstawaliście", więc nie wiem czy można tu mówić w ogóle o jakimkolwiek związku. Na pewno istnieje między Wami silne przywiązanie, bądź co bądź znacie się od około roku. Nie można jednak z tego powodu próbować wytrwać z kimś mimo wszystko. Ja bym miała na Twoim miejscu serdecznie dość, czas leczy rany. Masz kolegów, wielu z nich zaniedbałeś, czas odnowić znajomości i zapomnieć o wiecznie fochującej się dziewczynie. PS: Jeżeli jednak będziesz chciał "spróbować" na nowo, radzę zacząć od skasowania konta na fotce.pl oraz NaszeKlasie ![]()
Nie zależy mi na sławie,chcę być tylko doskonała. — Marilyn Monroe o4.11.2007. <3 Edytowane przez Jioanna Czas edycji: 2009-07-13 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))
|
[QUOTE=GoldenEye21;1323314 0]
Dzień 06.08.08 - 13/07/09†odzeszła _________________________ ___________ Myślałam,że ona umarła ;| O panie, po co dałeś ten znaczek ? Przeczytałam do końca i taki zonk ... Daj sobie z nią spokój. Ona sama nie wie czego chce. Kocha, ale ciągle zrywa. Chora dziewczyna. Niech się uda do psychiatry.
` Per Aspera Ad Astra ` Pilot samolotu bojowego naddźwiękowego ! (spełniam marzenia i kontynuuję rodzinną tradycję) ![]() <- w F-35 ![]() Edytowane przez Forever In My Heart Czas edycji: 2009-07-13 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę, że powinieneś najzwyczajniej w świecie rozglądnąć się za innymi kobietami. Jesteś młody, poznasz kogoś, to odciągnie to Twoją uwagę od żalu i smutku po rozstaniu, zapewniam.
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A dlaczego np Ty do niej nie pojedziesz teraz i z nią nie pogadasz tylko oczekujesz, że ona przyjedzie? Jak Ci zalezy to schowaj męską dumę do kieszeni, przestan siedzieć przed kompem, zbierz du** w troki i jedź do niej z kwiatami i przeproś ją że nie było Cię przy niej gdy się wyprowadzała z rodzinnego domu!!!
To, że wczesniej z Tobą zrywała nie znaczy, że teraz nie dojrzała do poważnego związku. Po prostu ją zawiodłeś i jest jej ciężko. Pogadaj z nią w cztery oczy a nie przez smsy. I nie mieszkaj w to swoich kuzynek :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
noo bardzo przepraszam za ten chaotyczny styl pisania.. ![]() posataram sie to zmoderować jak najszybciej..ale juz nie dzis. a co do jej wieku to ma skończone 21 2 tyg temu... Wlazł jej w dupę" i tu masz racje bo dla neij wszystko a raczej zdecydowana większość.... no wlasnie ja byłem z nia nie dlaczegos tylko mimo wsztstko... mam dość jestem zmeczony psychicznie ona pewnie tez.. ale nie potrafie sponiewierac i zaniedbac swojej dlugotrwalej pracy(jak na razie) a co do czasu to nie leczu ran.. tylko pozwala zapomniec o bólu.. hmm fotka.. nie bylem tam od pol roku.. wczoraj wszeldem tak zobaczyc co sie dzieje.. a takie poznawania fotkowo-klasowe to sie zakonczy pewnie gorzej jak to obecne.. taka moja opinia.. ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
tak powiedzialem to bo ile razy mozna... w ciagu miesiaca... ale teraz przez prawie 4 m-ce bylo ok.. a tu masz cisza przed burza.. ja wiem ze ona to doceni ale wtedy moze byc za pozno... jak to sie mowi "plynac lodzia swojego zycia pamietaj aby dobijajac do brzegu nie uslyszec slowa ZA PÓŹNO !! "" ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- [QUOTE=Forever In My Heart;13234008] Cytat:
sorry za krzyzyk ale mam krytyczny stan psychiczny.. bo przywiazalem sie do niej bardziej niz do osob ktore znam po 10-15 lat.. nie chce isc.. a do tego ja sytuacja w domu przygniata chcialbym jej pomoc ale odpycha mą dłoń ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
1 to ona z kuzynka zaczela pisac a ta tylko mnie o tym poinformowala co ona pisze na mnie 2 chcialem jechac(syt z zeszlego roku.. tez afera przyjechalem stałem nad jej łozkiem z godzine nim sie obudzila otworzyla oczy i ona do mnie"po chuj przyjechaleś?" to przykro mi sie zrobilo i chcialem wyjsc..) to powiedziala ze nie pozwoli mi po nochach pociagami jechac.. i poszlismy do kina ale atmosfera byla apatyczna.. 3.ja jej nie chcialem zawiesc to ona tak sobie ubzdurala to... i sie to odbija na mnie.. ciezka ta milosc jest.. sam tego nie udzwigne
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To chcesz z nią dalej być, czy nie?
Bo po kilku postach na tym forum nagle piszesz, że jesteś zmęczony i że dziewczyna odpycha Twoją pomoc. A w pierwszym poście pisałeś o radę co zrobić i jak się zachować żeby wróciła. I byłeś zły sam na siebie, że nie możesz cofnąć czasu. Więc czego właściwie chcesz? Czy kilka postów na tym forum już zmieniło Twoją decyzję? :/ Chyba sam najlepiej powinieneś wiedzieć co będzie lepsze... jak chcesz to się staraj, jak czujesz się zmęczony to bye bye i po kłopocie. Tylko żebyś później to Ty nie płakał, że nie walczyłeś o nią do końca. Bo i tak może być. Tym bardziej, że wina jest po obu stronach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))
|
GoldenEye21 skoro nie chce Twojej pomocnej dłoni, to jej nie dawaj !
Nic na siłę ! Ona teraz zgrywa wielką księżniczkę i myśli,że będziesz w okół niej skakał. Naprawdę odpuść sobie, chociaż na jakiś czas. Daj jej zatęsknić. Może zrozumie jak bardzo Cię kocha. I to ona powinna się zmienić, bo wszystko psuje...
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ogólnie to wydaje mi sie ze ona nie jest przekonana na to ze jestem czyt. bylem jej w pelni oddamy a oddalem wsio.. co mialem bo jej jedynej oddalem CAŁE serducho...mówiła ze nie zostawi mnie juz wiecej ze bedzie inaczej ze jak cos ja boli to mi powie i mowila a ja jej nie bo po co mialem ja zamartwiac skoro sam dalem sobie z tym rade w wiekszosci wypadkow..
a kuzynki sie czepia bo nim ja poznalem to z kuzia wszedzie bylem i zawsze nawet spalismy razem co weekend..(sen)nie mylic z (sex).. ogladanie tv filmow na dvd...spacery i wg a AGa tez jak juz ja poznalem.. to w kinie bylismy nad morzem to tu to tam i to razem sie robilo i bylo wesolo i "cieplo" mam juz uraz i swiadomie o tym wiem ze jak sa takie sytuacje jak teraz ze ona "fisiuje"=odwala to mam obawy ze to wszystko sie rozwali jak zwykly domek z zasranych kart.. i powiedzialem jej to ze kazdym jej zerwaniem zniecheca mnie do siebie.. chciala dziecko :O powiedzialem NIE..!! a kto by sie zgodzil jedno jzu moja wczesniejsza ex usunela i sie boje.. a po 2 nie czuje sie bezpieczny majac dziecko z Aga bo cholera wie kiedy zerwie i zostane sam i bez dziecka.. kiedys w zartach mi powiedziala ze jest ze mna po ty by jej zrobic dziecko i potem mnie zostawi i pamietam to do dzis.. boli jak nic.. ale co jak zrozumiec glupie serce co wciaz kocha choc boli nie milosiernie??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mam takie pytanie - czy ta dziewczyna nie jest czasem DDA (Dorosłym Dzieckiem Alkoholika) lub czy w jej domu nie występuje jakaś inna patologia?
Większość osób udzielających się w tym wątku sklasyfikowało tę dziewczynę jako niedojrzałą i niewartą uwagi czy uczucia, ale ja w takim "rozdwojeniu jaźni", huśtawce emocjonalnej, działaniu pod wpływem emocji rozpoznaję z autopsji objawy DDA. Mnie z tego wyleczyła terapia. Mogę się mylić, ale nadal boli kiedy ludzie podobne przypadki jak mój własny dyskredytują z góry jako rozpuszczone, niedojrzałe egoistki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ułóżmy to w hronologiczna calosc.. zmeczony bylem wczesniejszymi zerwaniami.... teraz ja dalem jej pomocna dłoń przez jej zerwaniem.. chcialbym cofnac czas by nie powiedziec jej ze to jej problem z domem bo tak wyniklo z naszej rozmowy co prawda zle meni zrozumiela bo to miala na uwadze ze ja jestem tu a ona tam i nie mam jak jej pomoc.. chcialbym by sie to naprawilo.. ale najpierw musze jakos ogarnac to ze ona znow moglaby zaczac na mnie liczyc... chce by sie to naprawilo ale nie wiem jak...tzn naprawilo jak ja mam to naprawic..ja wiem ze chce z nia byc ale ona nie chce...i dala mi to wyraznie do zrozumienia.. a ja zalowac raczej bede jak odpuszcze.. bo wytne kawlek ze swojego zycia spedzonego z nia.. ![]() ale ona znow nie chce mi dac szansy na naprawe tego.. zamieszana ta cala sytuacja jest..
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
O matko i siostro. Ja połowy nie zrozumiałam, strasznie nieskładnie napisałeś
![]() Ale! z tego co zrozumialam to olej to cholerstwo! Bo bedzie Toba pomiatać aż jej sie znudzi.
![]() |
#19 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
moze i masz tu racje ci powiem.. bo ona chce byc szanowana ponad wszystko z tego co wiem to kobiety sie ceni i chwali ale rzadziej niz faceta bo to jego ego sie podnosi jak sie go pochwali za glupia drobna dobrze zrobila rzecz np. wbicie gwozdzia.. a w jej domu panuje anarchia tata(policjant byly) sprawuje wladze totalitarna w domu.. sie boja a jak co dop czego to wszystko cala wina przechodzi na agnieszke.. ze to jej wina.. nawet to ze jej rodzice sie kloca.. a ja nie potrafie jej pomoc w tej syt.. i wtedy miedzy nami jest dymm.. a do psychologa nie chce isc.. bo to jak z alkoholokiem zeden sie nie przyzna ze nim jest.. ma mysli samobojcze.. ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
teraz juz chyba za późno..tak jak piszesz ona zgrywa ksiezniczke.. bo sam ja na taka wychowalem ![]() ona zateskni..?? hmm jej opis gygy cyt "Wy***ka dzień 1 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Przykro mi, ale przypuszczam że jedynie stała separacja od rodziny i pomoc psychologiczna może jej pomóc.
Często takie osoby się "wyżywają" na najbliższych, bo nie mogą/boją się postawić osobie która stanowi źródło problemów (ojciec). Można pytać: "za co?" - ale ona może nie robić tego świadomie. Tym gorzej, że w ostatniej sytuacji potrzebowała Twojego wsparcia, a Ty zawiodłeś. Najprawdopodobniej na całe życie ma zaburzone postrzeganie mężczyzn w swoim życiu. Wydaje mi się, że wybrałeś ciężki przypadek. To nie jej ojciec powinien iść na terapię, tylko ona powinna się od nich odciąć i poszukać pomocy. Bo to, że Ty się będziesz bardziej starał, nic nie da. Takie sytuacje się będą powtarzać, będą jej puszczać nerwy i będzie zrywać z Tobą nawet i 100 razy za każdym razem nie myśląc poważnie. I nie znaczy to, że Cię nie kocha. Po prostu jestto miłość trudna. Ktoś już powiedział - toksyczna. Tylko że możliwe że to nie ona jest źródłem tej trucizny. I może zasługuje na więcej niż samotność, m0że jesteście sobie przeznaczeni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
teraz juz chyba za późno..tak jak piszesz ona zgrywa ksiezniczke.. bo sam ja na taka wychowalem
![]() ona zateskni..?? hmm jej opis gygy cyt "Wy***ka dzień 1 ![]() ![]() ________________________ Reagowałeś jak normalny chłopak, któremu zależy na dziewczynie. Co do opisu, to ona tylko tak się zgrywa. Chce Ci zrobić na złość. Boże, ja jej nie czaję. Sorki, ale ona ma zryty dekiel. Chce żeby każdy wokół niej skakał, ona jest najważniejsza itp. Nie odkochasz się w jeden dzień, ale po co Ci dziewczyna, która tak Cię rani ? Przecież nie o to chodzi w miłości, o ile ona wie czym jest miłość. Bo jakoś nie wydaje mi się. Spróbuj zapomnieć o niej raz na zawsze. Spotykaj się z innymi, wychodź do klubów. Baw się ! Pokaż jej,że bez niej możesz żyć ![]()
` Per Aspera Ad Astra ` Pilot samolotu bojowego naddźwiękowego ! (spełniam marzenia i kontynuuję rodzinną tradycję) ![]() <- w F-35 ![]() Edytowane przez Forever In My Heart Czas edycji: 2009-07-13 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() olej olej wikszosc mi to mowi.. ale jak spojrze na jej zdjecie czy cos z nia zwiazanego to ehh...postawilem wsio na 1 karte bo uwarzalem ze bedzie warto i nie chce tego tak po prostu zostawic.. nie moge jej potraktowac tak jakby sie nic nie wydarzylo.. tylko jak ją przekonac ze znow jestem obok i moze na mnie liczyc.. bo to wlasnie zatracilem w niej... myslicie ze czas pozwoli na to by zatesknila i probowala cos zmienic?? znam ja troche i wiem ze jej babska duma na to nie pozwoli...wie ze mam do niej slabosc.. qrwa ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ciężko cokolwiek zrozumiec, bo starsznie chaotycznie wszystko opisałeś.
Z tego, co udało mi się zrozumiec, to dziewczyna ma problem z sobą, sama nie wie czego chce, a Twoje stawanie na uszach nic nie da. A opisu z gg tez nie obczajam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
no ta milosc jest trudna od samego poczatku..i zmeczony jestem psychicznie ale chce jakos o to walczyc..a juz nei mam wlasnego sposobu wiedz udzielilem sie tu... moze to cos da.. jak sie mowi tonący brzytwy sie chwyta... ja wiem ze to u niej w domu sie dzieje i na nas przeklada a jak jej mowie ze ma zamieszkac u meni z rodzicami to mowi ze nie chce mieszkac z tesciami...nie nie ona zasluguje na potezne wsparcie.. ale ja juz wypalam swoje pomysly... na kazdy spor jest inny sposob rozwiazania.. a troche ich bylo i jak do tad skutkowaly a teraz jak zastosuje tores z wczesniej stosowanych to stane sie monotonny.. nie mam jak jej wyrwac z tego domu... jestem taki w****iony. zly zalamamy ze az bezslimy...a ona zamiast 3mac to co ma to zrobila co zrobila ale wiem ze robi to chyba bez zastanowienia.. i nie zdaje sobie z tego spr jak bardzo mnie krzywdzi... ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
opis W.y.j.e.b..k.a. dzien 1 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
ale tylko wtedy gdy jest w domu.. gdy tam jest zle.. a wyprowadzic sie nie chce..ja sam tego nie rozumiem... i poszla mieszkac do babci... no bo w domu jej nie doceniaja.. tylko poniewieraja.. i kazdy jej facet mial to w dupie czy jest ok czy nie.. i teraz ma chyba i do meni uraz jak tak postapilem jak w piatek... mowiac ze to jej problem a nie Nasz czy tez i moj.. pewnie dalbym rade bez niej.. ale bedzie strasznie ciezko...nie chce jej tak po prostu zostawic wiem moze to i glupie.. ale to moja najciezsza, najwieksza, milosc jak dotad
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorze wątku, władza korumpuje, a władza absolutna korumpuje absolutnie - jak pokazujesz komukolwiek (dziewczynie, szefowi, czy koledze), że spuścisz główkę i ogon po sobie niezależnie od tego, co Ci ten ktokolwiek powie, zrobi, wyrządzi, to ten ktokolwiek będzie Ci wchodził na głowę, kopał Cię w tyłek, a wiesz dlaczego? Bo pokornego cielęcia, które nie potrafi powiedzieć "stop, tak mnie nie masz prawa traktować", się nie szanuje. I ona Cię nie szanuje. I nie zacznie, bo ciągle powielacie ten sam schemat. Daj sobie spokój, a jak przylezie niby skruszona, to twarde, nowe zasady dla tego związku, 100% konsekwencji i odpowiadania za swoje czyny - jedna jazda więcej i leci z Twojego życia. Inaczej każda dziewczyna będzie w Tobie widziała lelum-polelum, które można sobie obrócić wokół małego palca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Doris,
moje wypowiedzi nie miały na celu usprawiedliwienia jej zachowania, tylko zwrócenia uwagi że jeśli problem jest głębszy niż po prostu jej niedojrzałość i egoizm to można go rozwiązać. Nie postawiłam nigdzie diagnozy że to biedna dziewczynka przeciwko której jest cały świat i dlatego może robić co chce i należy jej wybaczać bo się nacierpiała. Jasne że autor wątku nie ma obowiązku namawiać jej na zmiany. Ale może je zasugerować stawiając nowe warunki - o ile zdecyduje się jednak kontynuować ten związek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
![]()
Okey podziękować Wam...
zacznę stosować ten sposób jaki ktoś przedstawił wyżej.. dam jej spokój na jakiś czas niech sama zobaczy ze oddalam się na dobre.. tylko jakiejś alternatywy muszę poszukać bo inaczej lipa będzie.. może w ten sposób uda się to naprawić albo zatracić do końca ![]() zacząć się usamodzielniać... w wolnych chwilach poprawie główny post na bardziej składniową formę pisowni.. pozdrawiam.. może kogoś na fotkę zaproszę niech zacznie myśleć co sie wokół niej zaczyna dziać ![]() zapraszam....
"Być gotowym by zaatakować nieprzygotowanego przeciwnika.." Sun Tzu ![]() Edytowane przez GoldenEye21 Czas edycji: 2009-07-16 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Wyjścia są 2. Albo będziesz dalej o nią zabiegał, wszystko wybaczał, przepraszał za rzeczy, których nie zrobiłeś (bo pewna jestem, że niedługo będzie wielki come back, fajerwerki, wielka miłość i te sprawy) i męczyl się z panną i z takimi sytuacjami w nieskończoność...
...albo przejrzysz na oczy, jak bardzo dałeś sobie wejść na głowę i odpuścisz. Polecam tę wersję dla zachowania zdrowia psychicznego. ![]() Właściwie, jeśli nie chcesz jej zostawiać i zależy Ci na niej, możesz jeszcze z nią być (jak pisałam wyżej, na pewno do siebie wrócicie), ale wymagane by było jedno - ogrom stanowczości i konsekwencji. Niechby teraz dziewczyna zobaczyła, że nie będziesz wiecznie tańczył tak, jak Ci zagra. Ale IMO w waszym przypadku ta opcja odpada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo trafna uwaga... ale jak wspomnieli będzie cięęęęężko jej nie odpuścić bo jest moja największą słabością ale w sumie skoro mam siebie nie szanować za to to trzeba postawic spr jasno... ta odpowiedz i kilku osob wczesniejszych dala mi stanowczo do myslenia.."z podniesionym czolem" tylko zeby ona zaczeła myslec w ten sam sposób co ja.. ze chce to naprawic własnym kosztem nie pokazujac jej tego a nie zniszczyc.. dziękuje.. ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
tzn wiesz.. już raz dałem jej do zrozumienia ze nie jest mnie warta..to się tłumaczyła syt w domu i jej stanem psychicznym[załamaniem]...i wlasnie to dalo jej wiele do myslenia i po tym wlasnie bylo ok od stycznia az do wczoraj... z tego co piszecie zdania sa podzielne.. lepiej ja zostawic niz sie meczyc.. albo starac i dalej sie meczyc.. tak zle i tak nie dobrze..hmm.. moze czas pokaże..na ile i jak mocno mnie kocha?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.