|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Cytat:
Wiesz, że ona znana jest w całym regionie i ludzie z poza Ostrowca zamawiają ją na swoje śluby? |
|
|
|
|
#3063 |
|
Raczkowanie
|
Mehja piękne zdjęcia. Wyglądałam poprostu olśniewająco
jeszcze raz gratulacjetzn nie ja wyglądałam tylko Ty wyglądałaś
Edytowane przez grunia27 Czas edycji: 2009-07-13 o 21:54 |
|
|
|
#3064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musisz dać jakieś namiary żebym mogła sprawdzić czy się kojarzymy z Chreptowicza
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Rozeznanie
|
I ja też się żegnam
Dzisiejszy dzień spędzałam bez Ukochanego bo był w Lublinie u dentysty i miejsca sobie nie mogłam znaleźć a teraz padam na buziaczka to chyba z tęsknoty ![]() do jutra moje miłe Panie i Panienki
|
|
|
|
#3067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słucham na okrągło Twoich piosenek.Cytat:
![]() Zdjęcia śliczne już widziałam ![]() Estrello Wysłałąm Ci zaproszenie na NK ![]() madziaciu i grunia27 jakie są Wasze inicjały na NK to wyśle Wam zaproszenie ![]() Byłam ale starym zwyczajem który znasz pani nie było ale jutro się tam wybieram jak mi krzyknie piorunująca cenę to spierniczam stamtąd bo ja nie będę przepłacać. Już na forum Ostrowieckim ludzie piszą, że pani z Tary zdziera z ludzi kasę o czym się przekonałaś i pewnie ja też się niebawem przekonam.
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-07-13 o 22:16 |
||
|
|
|
#3069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Raczkowanie
|
No ja tez juz zmykam. dobranoc
moje inicjały to MG- wpisz grunia i napewno znajdziesz
Edytowane przez grunia27 Czas edycji: 2009-07-13 o 22:21 |
|
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
Pisałyście że ta babka z Tary jest w ciąży, ja myślałam, że ona jest koło 50tki!!
![]() Ja miałam bukiety, przystrojenie auta z Tary, jestem zadowolona, za wszystko zapłaciłam ponad 600 zł. |
|
|
|
#3072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On biedny nie ma siły mówić, ale wiem ze jest miły bo zamawiałam u niego ślub ![]() Ślicznie wyglądaliście, śliczna dekoracja auta i w kościele... I Dzidzia taka malutka kochana |
|
|
|
|
#3073 |
|
Raczkowanie
|
Mehja wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo radości i szczęścia Wam życzę
Ja tylko wpadam złożyć życzenia raz w tygodniu,ale pamietam o Was dziewczynki, wogóle nie mam czasu żeby wejść nawet niewiem co się tutaj dzieje, ale może juz niedługo bede miała neta w pracy wiec posiedze z wami ![]() Mehja jeszcze raz Wszystkeigo naj, pewnie zleciał ten dzień jak niewiem
|
|
|
|
#3074 |
|
Zadomowienie
|
moje inicjały to MW, AZakowana mnie ma m.in. w znajomych
Katalinka przeciez my chodziłyśmy do klas równoległych w podstawówce. Ja do "a" a Ty do "c" |
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak się strasznie przed tym broniłam tyle lat ale jakoś przed dziedzictwem nie uciekniesz . Teraz mama się ze mnie śmieje, że wreszcie coś mam po niej, bo reszt to podobno po tatusiu - szczególnie charakterek
|
|
#3076 |
|
Wtajemniczenie
|
w ten weeeknd pustka nie ma zadnego slubu od nas z forum
dopiero 25 ![]() Ja odliczam juz dni, od 5 sierpnia mam urlop az do 24 , a 7-mego jedziemy w podroz poslubna....
|
|
|
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was kobietki
WSTAWAĆ Śpiochy ......hihihihi to ja powinnam być zaspana bo mój mężuś nocki zaczął i sama spałam ....hihihihi..HMMM..Moje kochanie ma tylko 193 wzrostu.. Mehja ślub miałam na Ogrodach...nam się akurat dekoracja kościoła podabała, kazdy ma inny gust...Kościelna kwiaty przy ołtażu dobrała do nas (wiecie sąsiadka mojej teSciowej , więc tzw. poczta pantoflowa działała )- któraś pytała się o opłaty -prawdopodobnie katalinka - msza 400zł + 50 zapowiedzi, kościelna 150 zł i organista (gbur- też mieliśmy z nim pare chwil niezaciekawych ) 250zł..Postaram się Was odszukać na nk -chociaż u mnie ciężko ostatnio z dostępem do internetu...jak coś to jesetm na bank w znajomych u azakowanej ...inicjały A.D.( jeszcze nie zmienione) ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- [QUOTE=azakowana;13238410]Kurcze dziewczyny coraz młodsze jesteście ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Azakowana ...proszę ja w piątek już o rak starsza będę ...niestety latka lecą....
|
#3078 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewuszki
Ja tak na chwilke wpadam przy sniadanku bo zaraz na praktyki Ten świat rzeczywiście malutki- z Agnieszka G chodziłam do liceum tylko do klasy równoległej postaram sie być popołudniu. Do zobaczonka.
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz jestem
Ateno to ja sie pytałam o "cene" slubu.
|
|
|
|
#3080 |
|
Zadomowienie
|
Noooo nareszcie mam do Was dostęp. W końcu mam neta w pracy
jestem już na 100 stronce![]() I po 1........... nie mogę zobaczyć fotek mehi Kurcze,tempak jestem,że znaleźć nie moge na profilu.Łeeeeeeeeeemehia A twój Tż to nie mieszkał kiedyś na Rosochach?? I nie ma brata przypadkiem?? Bo mój Tż go zna na 99,9%
Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-07-14 o 08:41 |
|
|
|
#3081 |
|
Raczkowanie
|
Sorki Justys ...tak to jest jak się nadrabia zaległości z paru nastu postów....
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Nie szkodzi
|
|
|
|
#3083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
znowu w pracy ale już od poniedziałku mam tydzień wolnego Cytat:
wysłałam właśnie zaproszenia kilku dziewczynom.
|
|
|
|
|
#3084 |
|
Zadomowienie
|
grunia27 ha i ja cie znam, tzn twojego Tżta
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi chodziło o to, że coraz młodsze dziewczyny do nad dołączają Atena my jesteśmy w jednym wieku, więc wiem co to znaczy Ale ja jestem młodsza hihi o całe 5,5 miesiąca![]() Widzę na NK że mamy wspólnych znajomych Konrada T Sylwię P(K) i Kasię D(B). Z pierwszymi dwoje chodziłam do klasy do liceum a z trzecią do klasy do podstawówki
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja
mam dzisiaj 2 zmiane i w pracy postaram sie nadrobic co naskrobalyscie czlowiek sobie wieczorkiem film obejzy a tu 2 strony naskrobane ![]() Ateno a my mamy cos wspolnego to nazwisko po mezu czy panienskie?
|
|
|
|
#3087 |
|
Raczkowanie
|
Dzieczyny wiecie co jak tylko sobie przypominam jedną akcję z wesela to smiać mi się chce...Mieliśmy starszego ( fajny chłopak )strasznego zgrywusa i właśnie na weselu "zrobił nam niespodziankę" - już po oczepinach dogadał sie z orkiestrą by mu pomogła...hihihihi A wyglądało to mniej więcej tak...wiadomo ze tego nie opisze się słowami tak jak było ale normalnie mieliśmy ubaw...Starszy dorwał sie do mikrofonu i zaczął opowiadać jak to niby Ja -młoda zwierzyłam mu się w zaufaniu ze marzy mi się striptiz
i on w nawiązaniu do tych słów zaczyna się rozbierać :Hahaha orkiestra mu gra jakiś taki utworek odpowiedni i obstawia w tym na końcu zostanie w stringach czy wyskoczy na borata ...cała sala os pęka ze śmiechu a on kontynuuje ..mój misiek na mnie ja na niego o co kaman ... myslę sobie patrzeć nie patrzeć ...przecież dzieci są na sali...naszczęście starszy pod garniturkiem miał inna niespodziankę mu mojemu niezadowoleniu ...kimono ( bo mój mężulek perę lat trenował tekwondo i krav magę) więc niespodzianka była podzielona początek dla mnie a dla niego inny pokaz ..tzn...typowy pokaz sztuk walk -wygladało to mniejwiecej tak ze mój maz stał a starszy na nim deski łamał, albo kazał mu sie położyć i na brzuszku kawałek krawęznika miał i kilofem rozbijał..itp..jak to zabaczyłam to normalnie chciałąm starszego udusić ..bo ja sie pierwszy raz z tym spotkałam, za to goście byli zachwyceni...
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
No to wam niezłą niespodziankę starszy zrobił
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
Atena28 noooo niezła niespodzianka
|
|
|
|
#3090 |
|
Raczkowanie
|
Nom i wszystko udokumentowane na zdjęciach i płytce
.....na stare lata będzie miło powspominać...Ania22 nazwisko na NK to jeszcze moje panieńskie jest..
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

jeszcze raz gratulacje
Dzisiejszy dzień spędzałam bez Ukochanego bo był w Lublinie u dentysty i miejsca sobie nie mogłam znaleźć
a teraz padam na buziaczka 

. Teraz mama się ze mnie śmieje, że wreszcie coś mam po niej, bo reszt to podobno po tatusiu
wysłałam właśnie zaproszenia kilku dziewczynom.