|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
ale na szczęście trwa to tylko chwilkę, może mu przejdzie![]() My jako że jesteśmy na 4 piętrze to rozglądaliśmy się za opcją dowóz+wniesienie gratis
|
|
#2222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche upadkow juz zaliczyl na wszelakie podloze, wiec kto wie co mu jest ![]() choc mam nadzieje, ze jeszcze pozyje... nie znosze zmieniania telefonu podziwiam ludzi ktorzy co 2 miesiace maja inny ![]() Cytat:
dadza rade to tylko 115 kg
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-13 o 15:29 |
||
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zmieniam telefon co dwa lata przy przedłużaniu umowy, następna zmiana przed ślubem Tez nie rozumiem ludzi, którzy często zmieniają. Firmy kurierskie chyba nie mają opcji wnoszenia, bo przeciez wtedy musieliby zatrudniać nie takie chucherka tylko wielkich chłopów jako kurierów Na pierwsze piętro spokojnie wniosą![]() Coś mnie głowa boli ![]() Chcialabym juz być w podróży poslubnej z tż, nawet do ślubu mi się tak nie spieszy W sumie nawet teraz nie mam ciśnienia na wesele Ale to pewnie wina wakacji
|
|
#2224 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
tak chcemy z brylancikami bo w sumie czemu nie.. mam plan dziś rowerkować.. ale poczekam do 17 bo wtedy jakoś ten upał zelżeje troszkę
wprawka rano była do potężnego bólu ud i ramion.. więc się doprawię na rowerku
|
|
|
|
#2226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo na TZowy jak mu sie umowa skonczy ![]() ale obecny TZowy nie wiem czy tyle wytrwa bo TZ tez lubi fundowac mu loty specjalne a obecnie Nokie sa jakosciowo kiepskie, wiec duze ryzyko ze i ta TZowa dlugo nie wytrwa ![]() Cytat:
jakby taki zabiedzony pan mial sam ta lodowe wniesc tez mysle, ze spokojnie dadza rade ![]() Cytat:
![]() a potem w Chorwacji a potem dopiero bede wyczekiwac slubu i podrozy poslubnej wszystko po kolei bedzie odpowiednio okupione wyczekiwaniem z utesknieniem ![]() ja dzis z ta poparzona noga chyba cichaczem wejde szybciutko do jeziora... bo sie ludzie beda gapic tylko zastanawiam sie czy powinnam, bo tam jest jeszcze babel... a jak sie przebije i mi ten syf z jeziora wejdzie to moze byc nieciekawie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-13 o 15:48 |
|||
|
|
|
#2227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
całe szczęście ale firmy kurierskie faktycznie za wnoszenie nie mają płacone pewnie tylko za sam dowóz. I Samciu zaskoczę Cię... jak nam przywieźli lodówkę naprawdę dużą to panowie, którzy ją wnosili wcale nie wyglądali na pudzianów, a jeden właśnie takie trochę chucherko był w szoku byłam mieli tylko rękawice, na drugim piętrze zrobili 5 minut przerwy i bez problemu najmniejszego wnieśli na górę. Nie wyglądali na zmęczonych
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ze my zamowilismy ta taka wieksza lodowke side by side, wiec nie wiem czy jakies chuchra by daly rade
|
|
|
|
|
#2229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale mnie boli głowa ![]() ![]() ![]() I nie pójdę na rower, bo się właśnie rozpadało![]() Jem fasolkę szparagową z własnego ogródka
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() ale mi się nic nie chce caly dzien szukałam butów i sukienek na wesela i dupa, nic fajnego nie znalazlam, tzn pare dni temu kupilam jedna ale potrzebuje jeszcze ze 2 no i butów a nic konkretnego nie znalazłam dziś ![]() i Lain łącze się w bólu z powodu awarii telefonu moj ma się już na umarciu i muszę szybko wybrać nowy ale nie mam pojęcia jaki Tż mi co chwilę wysyła linki z jakimś coraz to bardziej wymyślnymi modelami, że już zgłupiałam. Namawia mnie na te dotykowe ale nie wiem czy chce taki buuuuu..... ja chcę żeby moj ukochany telefonik działał |
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam z rowerkowania
pierwsza jazda w sezonie zaliczona.. gdy wyjeżdżałam jeszcze padało.. ale po jakichś 5 km przestało padać i obudzilam w sobie diabła na 2 kółkach ... potwierdzam to co napisałą na gg mojemu TZ: jazda rowerowa jest lepsza niż najlepszy orgazm tak sięcieszę, że wreszcie sobie pojeździłam a teraz standardowo padam na twarz |
|
|
|
#2232 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam
było super, aż żałuję, że musiałam wracać ![]() a co do obrączek to ja widziałam z białym złotem i ono nie było wcale stalowoszare tylko takie...słomkowe jak to pani nazwała takie ni to kość słoniowa ni to żółte ni to białe czy to znaczy, że kiepska jakość czy po prostu nie rodowane? bo mi się właśnie takie spodobało
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-07-13 o 19:43 |
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100814310213.html
ale mój suwczek dziś fajnie wygląda ![]() ![]() ![]() 1 rok 1 miesiąc 1 dzień |
|
|
|
#2234 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ale ja dopiero wstałam, wiec proszę się nie dziwić dobrze, że jutro do pracy wracam w końcu trochę spokoju będę miała bo weekend i dzisiejszy poranek na pełnych obrotach ![]() rozmawiałyście o obrączkach... ja póki co stawiam na klasyczne, żółte złoto idę się dotlenić bo jakaś niemrawa jestem
|
#2235 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#2237 |
|
Konto usunięte
|
U mnie 306
Taka nijaka jakaś ta liczba... Ale za 6 będzie ładna okrągła
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Lasencje
Wpadłam się przywitać ![]() Mieliśmy miły weekendzik z grillowaniem u znajomych na tarasie pod palmami ![]() Było bardzo miło, a w drodze powrotnej rowerami zmokliśmy jak cholerka ![]() lain i jakie ubezpieczenie wybrałaś?
|
#2239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze trochę i będzie 3 z przodu
|
|
#2240 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
jak ten czas szybko leci dzisiaj 11 miesięcy od naszych zaręczym miałam dzisiaj intensywny dzień i padam normalnie pójde sie szybko umyć, rano włoski i na praktyki,bo dzisiaj sobie wolne zrobiłam
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
A tak jak już koło obrączek spacerujemy tematycznie to powiedzcie mi czy myślałyście nad jakimś specjalnym grawerem czy np tylko data ślubu i imiona ??
My myślimy nad łaciną : Ama, si vis amari, (Kochaj, jeśli chcesz być kochanym) i ta którą najprawdopodobniej wybierzemy damska: Ubi tu... męska: ... Ibi ego (co znaczy: Gdzie ty , tam i ja) Wyczytałam na forum, że to jest parafraza starorzymskiej przysięgi TZ bardziej woli tę pierwszą ale chyba muszę mu uświadomić że jeśli chce datę ślubu tam jeszcze zmieścić to tylko ta druga - krótsza wersja pasuje Jak znajde kabel do aparatu pokaże Wam fryzurkę którą znalazłam w katalogu i która no chyba jest tą końcową
|
|
|
|
#2242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chciałabym coś niestandardowego, ale brak mi pomysłu, a z TŻtem jeszcze o tym nie rozmawiałam.
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Owe focisze fryzury zrobione gazecie
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-13 o 23:00 |
|
|
|
#2244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kazdym badz razie moj pierscionek z bialego zlota nie jest ani troche zolty ani slomkowy i takie wlasnie chce obraczki ![]() jeszcze zadne do 8 sierpnia mamy jeszcze na szczescie troche czasu ![]() Cytat:
![]() heh udalo sie im wniesc ta lodowke mieli farta, bo sie sasiad napatoczyl wiec wtaszczyli ja we czworke ale kozacka jest trzeba jakas imprezke zrobic zeby wyprobowac szybki barek i kostkarke do lodu ![]() bylismy w kinie na Bruno lalismy z TZem przez bite 1,5 godziny jak sie komus podobal Borat to Bruno tez sie powinien spodobac
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-13 o 23:58 |
||
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Szkoda gadać Po prostu ręce opadają. Jacy ludzie potrafią być perfidnie chamscy, wyrachowani, wredni i nawet nie wiem jak to jeszcze inaczej określić Sprawa na szczęście nie związana z weselem, ale dość poważna ![]() Co do obrączek, to żółte złoto i osobiście nie uznaję brylantów, ani innych świecidełek na obrączce. Od tego był pierścionek zaręczynowy oraz inne pierścionki. Moim zdaniem obrączka powinna być identyko jak małżonka (oczywiście rozmiar może być inny ).
|
|
|
|
#2246 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodzimy czasem do takiej knajpy dla kibiców nawet jak nie ma żanych meczy bo tam są piłkarzyki i można pograć za free heheCytat:
Teraz mi się podobają prościutkie, z żółtego złota i ze ściętymi brzegami Powiedzmy że coś w ten deseńhttp://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,139 tyle że nie apartowskie ![]() Cytat:
Jak naprawię skaner to wam kiedyś wyślę fotkę Wyglądała ślicznie ![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#2247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w sprawie brylancików na obrączkach mam identyczne zdanie jak Ty
|
|
#2249 |
|
Wtajemniczenie
|
Już już
Ładna jest, ale coś mi nie do końca pasuje...Nie wiem, może po prostu tej kobitce nie pasuje. Z tyłu fajnie i kwiat się ładnie komponuje. Ty też chcesz wpiąć kwiat?Ja szukam dla siebie tego typu fryzurek, tylko że mam grzywkę na bok
|
#2250 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie nie było rodowane.Cytat:
![]() Cytat:
modelka przebrzydka Cytat:
![]() Cytat:
Olej to. Ja sie wprawdzie jeszcze nie spotkalam z takim zachowaniem, ale wierzę, że bym to olała. Trzymaj się![]() Muszę iśc na śniadanko a nie bardzo chce mi sie schodzić na dół...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

a potem jak go wlaczylam z powrotem to sie zawiesil 
ochotnikow jest trzech: moj ojciec, brat i TZ. ciekawe jak im pojdzie 

w szoku byłam

obudzilam w sobie diabła na 2 kółkach ... potwierdzam to co napisałą na gg mojemu TZ: jazda rowerowa jest lepsza niż najlepszy orgazm
padam na twarz