|
|
#4801 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny chce przylaczam sie do waszego forum...Ja biore Zelixe 15...czuje sie po niej dobrze mam przyplyw energi i dobre samopoczucie tak do 3 godz wziecia tabsy pozniej robie sie troche ospala ale to mija i czuje sie normalnie jak bym nic nie brala co do snu to dziwmnie to oopisac....niby spie ale czujnie i rano budze sie wypoczeta.Wzielam dzis dopiero 7 tabletke i juz mi zanjomi mowia ze schudlam nie wazylam sie jeszcze ale zrobie to w pt i zobacze jakie efekty .NApewno sie z Wami podziele wiadomoscia...........
|
|
|
|
#4802 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Cytat:
Hej Dziewczyny! Na początku bałam się brać Zelixe15mg, ale lekarz powiedział mi że to nic złego i na prawdę pomaga. W ciąży przytyłam 38kg , 17kg zgubiłam zaraz a 21kg nie chciało się zgubić różnymi próbami. Zdecydowałam się na tabletki po namowie lekarza ale on mi sam powiedział że tabletki to nie wszystko .Potrzebna jest silna wola , zaparcie,dieta i ćwiczenia żeby skóra nie była zwiotczała. Codziennie wieczorem robiłam 10brzuszków,100przysiadów , 20km na rowerku stacjonarnym(oczywiście przed TV)oraz 30minut step. I tak codziennie, teraz ćwiczę tylko 3razy dziennie bo w pracy mam niezły wycisk, A dieta to nie jadłam już po godzinie 17, i nie jadłam chleba zastąpiłam wazą oraz słodyczy, i to wszystko !Dużo warzyw owoców oraz woda! Ale miło się poświecić się żeby wejść w rozmiar 38 lub w rozm.36 aż miło w przymierzalni DZIEWCZYNY trzymam kciuki za was!!!!!wiem że jak ktoś chce to schudnie! buziaki |
|
|
|
|
#4803 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie zelowiczki
![]() Pisze na tym forum po raz pierwszy,ale często was czytam. Chciałam zaprosić te z was które mają konto na NASZEJ KLASIE do dołączenia do naszego forum o zelce http://nasza-klasa.pl/forum/17/84158 my też się tam wspieramy i możemy oglądać nasze postępy w odchudzaniu na zdjęciach A im nas więcej tym rażniej
|
|
|
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki dawno mnie tutaj nie było ale staram sie co jakiś czas zaglądać
Obiecuje poprawę No ja czuję sie dobrze waga od poprzedniego razu spadła 1,5 kg ale czuje w centymetrach i ubraniach że zdecydowanie wiecej a to chyba lepiej jak schodzi z centymetrów ale strasznie się poce i myślę że to po zelce a tak to nie odczuwam żadnych skutków ubocznych i szczerze mówiąc jestem zadowolona do końca I opakowania zostało mi 9 dni i wtedy następna tura mam łącznie 3 opakowania wiecie że u mnie znalazłam apteke w której Zelixa15 kosztuje 30 zł pozdrawiam was serdecznie i jak u Was z wynikami![]() 13.06.2009-79.5 06.07.2009-74.0 waga wymarzona 65-62 kg
|
|
|
|
#4805 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
uwierz że jeśli tak by było jak mówisz to leżała bym plackiem na słońcu w tym upale ! no ale nic z tego ... ! Dziś wziełam zele i nie było tak źle ... troszke sie spociłam na plecach ... z tym ze miałam spódniczke krótką i bokserke ... to moze tez dlatego ![]() Cytat:
Możliwe jak najbardziej, ja wziełam dziś 22 tabletkę i zgubiłam 6kg, z tym ze miałam przerwe parodniową, właśnie z powodu podobnych dolegliwości NADMIERNA potliwość, bóle w klatce piersiowej. Widzisz Ty miałaś takie skutki na początku, a ja właśnie całkiem przeciwnie... Tydzien temu się wszytko zaczęło i do dziś się męcze ... ale dzięki tej małes przerwie 4-5dniowej troszke ustało
|
||
|
|
|
#4806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MNIE TAKŻE DŁUGO NIE BYŁO BO PRACA I PRACA...CIĄGLE ZALATANA JESTEM I NIE MAM CZASU NA NICALE CUDOWNIE WAGA CI ZLECIAŁA!!! A U MNIE ZASTÓJ TAK DŁUUUGIII,ŻE AŻ MNIE MĘCZY.PIERWSZY RAZ ODKĄD ZACZĘŁAM SIĘ ODCHUDZAĆ CZYLI OD STYCZNIA TEGO ROKU TAK WOLNO WAGA MI SPADA NIE JADAM WIECZORAMI,NIE PODJADAM,NIE POCHŁANIAM SŁODYCZY,ĆWICZE REGULARNIE,W PRACY CIĄGLE JESTEM W RUCHU,AŻ POT PO TYŁKU SPŁYWA,ZA TO ZJADAM CAŁYMI TONAMI OWOCE.A WAGA CIĄGLE POZKAZUJE MI TE 66 KG I ANI GRAMA MNIEJ![]() ALE NIE PODDAJE SIĘ,NIE DAM ZA WYGRANĄ,PRZECIEŻ JESTEM SILNA W KOŃCU ZRZUCIŁAM 18.8 KG I TO DLA MNIE NAJWIĘKSZY SUKCES! waga wyjściowa(11.01.09)-84.8kg waga(03.07.09)-66kg ![]() co pokaże waga 10.07.09- ![]() |
|
|
|
|
#4807 |
|
Rozeznanie
|
Hejka Chmarzolko!!!!!
Co do cudów to przecież wiesz,że one są od tego,żeby się zdarzać No bo patrząc na to,czego dokonałaś do dziś,to trudno w to nie wierzyć!Ja już bez zeli,ale siła mi pozostała...Troszkę wolniej idzie w dół,ale ważne że idzie... Tak więc-cudów moc niech będzie z nami!!!!!!!!Gorąco pozdrawiam kochana!!!! )
|
|
|
|
#4808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczere gratulacje izun!!!CUDNĄ MASZ WAGĘ!!!JESTEM Z CIEBIE DUMNA!!! ![]() A jeżeli o mój nędzny humorek(spowodowany z byczym zastojem),to jakoś się trzymam,mam teraz miesiączkę i znając życie to mogę ważyć nawet o 2 kg więcej i aby się nie dować na wagę nie wchodzę,tak więc wielkie ważenie odbędzie się za tydzień w piątek Za pozdrowienia dla synka bardzo dziękuje,ale przekaże mu za jakiś miesiąc bo jest na wakacjach w polsce u babci(no i mamy teraz luz tylko ja i moj Misiek ........jesteśmy nie grzeczniBUZIOLE IZUN I POZDROWIONKA DLA TWOJEJ FAMILII |
|
|
|
|
#4809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem pewna ze juz niedlugo Twoja waga znow zaczne spadac 18,8 To bardzo duzo Ja stracilam juz 15kg (waze 65) zostalo mi jeszcze 8-10kg. Mam nadzieje ze do wrzesnia jakies 5kg jeszcze strace Trzymam diete czasem cwicze biegam Ale wiecej spaceruje plywam gram w siatke na plazy Mam nadzieje ze uda nam sie dojsc do wspanialej wagi, juz wygladamy fajnie a bedzie jeszcze lepiej. Pozdrawiam i goraco caluje
|
|
#4810 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie po ponad dwóch miesiącach....
Moja waga początkowa wynosiła 62kg...upragnione było 54kg...no i jest... Miała to byc ogromna głupota z mojej strony,że zdecydowałam się na tak drastyczne środki,od nie jednej z was usłyszałam jaka to ja głupia nie jestem,że marnuję sobie zdrowie i zakończy się to moje odchudzanie efektem jojo.Powiem wam ,że na zdrowiu się to moim nie odbiło a tym bardziej na wadze się nie odbija.Ważne jest żeby miec głowę na karku przy takim odchudzaniu,żeby kilogramy nie wracały.Nie katowałam się,jeżeli miałam ochotę na słodycze to jadłam(oczywiście w nie dużych ilościach) tak samo z fast foodami-kawałek czy dwa pizzy od czasu do czasu to też nie przestępstwo.Uważam,że nasze organizmy są przyzwyczajone do takiego jedzenia i nagła zmiana diety na suchary i warzywa(przykład)to większy szok dla organizmu.Akurat w moim przypadku warzywa i owoce są na pierwszym miejscu-uwielbiam. Także wyciągnełam dużo wniosków,stosuję sie do nich i JESTEM SZCZUPŁA I SZCZĘŚLIWA!!!Mój stan psychiczny wrócił do normy ![]() Trzymam za was wszystkie kciuki i proszę nie skreślajcie takich osób jak ja na samym początku.... BUZIOLE |
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma sprawy
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Przyczajenie
|
Depresję to ja miałam przed braniem Zelixy,moje obżarstwo dochodziło do takiego stopnia,że mało brakowało a kończyło by się na dwóch palcach w przełyku,tkwiłam całymi dniami z głową w lodówce.Zela mi pomogła wrócic do normalności.Jem o stałych porach w określonych ilościach i zapomniałam o tamtym koszmarze a już myślałam,że skończy się na bulimii....
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poglebiaja te stany ale to twoj wybor![]() ps. radze isc do psychologa |
|
|
|
|
#4816 |
|
Przyczajenie
|
hejka wiesz jak sie chun\dnie po zelixie 15 miesiecznie??ja przez tydzien schudłam 6 kg troche za duzo co??/
|
|
|
|
#4817 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz tak szczerze to nie przecze ze przydalby mi sie psycholog
![]() olexandra84 a co do ciebie to zaden wariat nie pojdzie do psychologa bo uwaza ze jest normalny ![]()
|
|
|
|
#4819 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny .
Czytam wasze forum juz od 2008 roku od pażdziernika i dopiero dzisiaj sie zdecydowałam napisać . Zaczełam brać zele właśnie w pazdzierniku 2008 r.,wziełam 2,5 opakowania i przed Świetami Bożego Narodzenia przestałam brac tabletki a brałam zelixe 15. Poza suchością w ustach nie miałam żadnych skutków ubocznych. Moja waga startowa to było 105 kg przy wzroście 171 cm . dzisiaj waże 78 kg ,ale od 4 miesiecy waga nic nie drgneła . cztery dni temu zaczełam od nowa brać zele bo musze jeszcze spaść z wagi 9 kilo.Mam nadzieje że mi sie uda bo jak sie prawidłowo odżywia to nie jest to taki trudne . życze powodzenia wszystkim |
|
|
|
#4820 |
|
Raczkowanie
|
hejka!
dziś powinnam się zważyć (oczywiście jak co tydzień)...ale nie miałam dziewczyny odwagi aby to zrobić,bo nie chce się dołować tym miesięcznym zastojem ![]() waga wyjściowa(11.01.09)-84.8kg :/ waga obecna-66kg ![]() marzenie 55kg...no ale kiedy to będzie... BUZIOLE
|
|
|
|
#4821 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
dawno mnie nie było stajac ostatnio na wage ujzałam 62 kg normalnie jestem szczesliwa jestem coraz blizej celu![]() mam nadzieje ze wytrwam do konca zycze powodzenia w odchudzanku
|
#4822 |
|
Raczkowanie
|
witam!
od wczoraj biore zelixa 15, przepisal mi ja lekarz. nie mam teraz za bardzo czasu o sobie pisac, zrobie to w najblizszym czasie. nurtuje mnie jednak bardzo pewna rzecz: druga tabletka a ja jem normalnie, nie czuje tu tak jak czytalam, ze niektorzy wpychaja jedzenie w siebie na sile. skoro ja tak nie mam to czy leki dzialaja? jedynie mam sucho w ustach ale nie jest to uciazliwe dziekuje za odpowiedz |
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4824 |
|
Raczkowanie
|
kurcze
w takim razie nie ma sensu zebym to brala i sie trula.miala ktoras z Was tak, ze jeden lek nie dzialal wzielyscie inny na to to zaczal dzialac? mysle aby lekarz przepisal mi afibron. |
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4826 |
|
Raczkowanie
|
mam dzis wizyte o 12:30
przy swoic 172 cm wzrostu waze 95 kg 10 kg schudlam dieta i lekkimi cwiczeniami w ciagu 2 miesiecy, od miesiaca waga ani drgnie. musze schudnac bo kregoslup i stawy mam w kiepskim stanie mimo swojego wieku (21)
|
|
|
|
#4827 |
|
Przyczajenie
|
Jestem juz po przygodzie z Therm Line II , efekt - 5 kg , waga jednak wzrosła o jakiś 1 kg. Od dziś zaczęłam przygodę z Zelixa 15 , rano wzięłam tylko pół tabletki, bo boję się skutków ubocznych. Ale jak do tej pory nic się nie dzieje, więc jutro pewnie wezmę całą
Mój cel to przy wzroście 150 cm -46 kg. Niewiele mam do zrucenia, ponieważ ok 3 kg, ale dieta, ćwiczenia i TLII nie pomagają mi wcale. Więc może Zelixa pomoże :rolleyes :![]() Dam wam znać za tydzień, teraz nawet nie mam baterii w wadze, ponieważ już od 2 miesięcy się nie ważę , bo się boję Jak bierzecie Zelixę ? Rano naczczo czy po jedzeniu? ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Ja wczoraj kupiłam Zelixe 15 za 25 zł ( promocja )
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kosci na osci sie chcesz odchudzac? wiesz jaka krzywde sobie robisz? |
|
|
|
|
#4829 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz wcale nie jest tak pięknie, niestety moja waga nie przekłada się na wymiary
.Talia 72, pas 89, biodra 87. Szczęśliwa chyba aż tak nie powinnam być. Nie twierdzę, że jestem gruba, ale źle się czuję, ponieważ zawsze ważyłam 45 kg. I dosyć mam już gadek typu : " Jak Ty przytyłaś" .
|
|
|
|
#4830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez 1969joanita Czas edycji: 2009-07-14 o 12:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

NADMIERNA potliwość, bóle w klatce piersiowej. Widzisz Ty miałaś takie skutki na początku, a ja właśnie całkiem przeciwnie... Tydzien temu się wszytko zaczęło
I ANI GRAMA MNIEJ