|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Cytat:
o kurde dopiero zobaczyłam współczuję
|
|
#4262 |
|
rude jest piękne:)
|
prawie cala 30ml
to moja wina zostawilam , nigdzie w poblizu nie bylo zagrozenia i nagle sie musialo zmaterializowac .W takim zatloczonym domu o to nie trudno jakos nie pomyslalam ,a mialam wyslac do kogos bardzo kochanego glupia sprawa.Bardziej sie przejelam tym czy nie skaleczyl sobie lapek niz tym ,ze sie zbilo(wiem nienormalna jestem na punkcie kudlatych) Sama zbilam jakis czas temu 50ml Allure(wypadlo mi z rak wlasnie na plytki w lazience) najgorzej ,ze juz powiedzilam tej osobie ,ze dostanie i teraz glupio ![]()
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko, no coś Ty, na pewno Ta osoba Cię zrozumie
|
#4264 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się zaproszona
Ja i mój biust [jak tak dalej pójdzie, to dostanie własnego pola grawitacyjnego], o ile nic nam nie przeszkodzi, stawimy się o czasie. Czy mam coś wziąć? No i... W zasadzie tyle ode mnie. Wątek stale podczytuję, tyle że nie mam nic mądrego do napisania. Cały mój słowotok, tj. skrajne głupoty i skrajne mądrzenie się, lądują daleko od Wizażu, więc nawet po babsku ponarzekać mi się nie chce. Kryzys. Zwalam to na magisterkę. Ba, wszystko zwalam na magisterkę ;] Chociaż, z niekłamaną przyjemnością - bo nie pamiętam, kiedy ostatnio to tutaj robiłam - napiszę, że pachnę dziś wyjątkowo nie Smokiem, nie paczulą z wanilią, ale - Kenzo Amour. Tak, bez setki ani rusz. Obsesja trwa niezmiennie.
|
#4266 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja za to pachnę ShaalNurem, który wczoraj swieżo przybył, i ponieważ siedzę sama w biurze to się nim upajam w dużych (naprawdę dużych ) ilościach
|
|
#4267 |
|
Piers do przodu
|
W ramach pachnienia - dopóki nie dostanę FdO to niezmiennie malinową biedronką Satelite
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo dobrze Co wziąć coś nowego Nasza wspólna wizażowa koleżanka własnie sprzedaje swoje KM widzę, że będzie stały skład
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Teresko, Twój psiaczek jest po prostu cudny Przykro mi Teresko, że bombka się potłukła Aniołku, Poloneza nie miałam co prawda okazji prowadzić, ale za to karierę kierowcy rozpoczynałam za kierownicą takiego cuda techniki jak Zastawa Na nierównościach drogi szorował ten model podwoziem po nawierzchni, że iskry szły Takuśna, bardzo dobrze, że masz coraz więcej pewności siebie za kółkiem. Bardzo się cieszę, że przynosi Ci to radość i przyjemność i że jednak ułatwia poruszanie Gdzieś tam mignęło mi, że Kasia-Contax coś nowego pachnącego nabyła. Ale chyba się nie pochwaliła co konkretnie Zdradzisz Kasiu, co to?A Margotce gratuluję Shaal Nur I trzymam za FdO Kasi-San ![]() Ja w końcu w akcie desperacji nabyłam tę poszukiwaną EDT Belle en Rykiel Jest bardzo dyskretny, jak mgiełka, bliskoskórny. Chłodny i ciepły zarazem. Może urzekł mnie tym, że absolutnie nie narzuca się zarówno noszącemu, jak i otoczeniu. No i przede wszystkim swietnie się w nim czuję Warszawskim wymiataczkom życzę udanego spotkania Kasiu - San, Biedronka Satellite to hit tegorocznego lata. Ale muszę ją oszczędzać, bo szybko mi jej ubywa. Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-07-14 o 14:03 |
|
|
|
#4270 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Też trzymam kciuki za FdO żeby doleciały całe - na razie doleciały zakupione koturnowate sandałki i cyckonosz - została ostatnia zakupiona i nie doleciała rzecz do łapek ![]() Dziewczynom też życzę miłego piątkowego spotkania - ja będę przy pomocy sympatycznej Pani uskuteczniać jaśniejszy uśmiech w następstwie jej ingerencji piaskująco czyszczących
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać w przelocie
Tulipanko trzymam za licencjat![]() Samych sukcesów życzę your Angel gratuluję fury Teresko bardzo mi przykro z powodu flaszeczki A osoba do której flakonik miał trafić napewno zrozumie sytuacjęA piesek kochany ![]() Fenris życzę wytrwałości w ćwiczeniach Z mobilizacją gorzej![]() Jeśli nie znajdziesz Vanili z Mango to chętnie zrobę Ci odlewkę Tz. mam zużyte (tylko coś ich odpachnić nie mogę ).W Magnolii wiem,że został tester (choć nie wiem czy Panie mogą testery oddać/sprzedać )Miłego dnia Uciekam .
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-14 o 14:41 |
|
|
|
#4272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu zanabyłam wymarzone Cadjmere PG i wymęczonego Musta EdT, który za każdym razem pachnie inaczej, co powodowało, że raz go kciałam a raz nie i to chyba wszystko ![]() Cytat:
Tobie też gratuluję ustrzelonego flakonika Cytat:
Dziękować, dziękować
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-07-14 o 14:34 |
|||
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Homykowi i Kasi-Contax gratuluję flaszek
Mnie wyciekł ostatnio ekstrakt w torebce Cały salon Orange pachniał Mustem ![]() Kasi-San również gratuluję nowych nabytków |
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
ale nadal nie jestem pewna, czy dobrze zrobiłam Cytat:
Oooo ale chyba nie cały to byłoby straszne ![]() Iwonko, Kasiu - skrobnijcie słówko o Ambre Gris Balmain ) bo to może ta moja jedyna i wyśniona ambra
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-07-14 o 15:32 Powód: gupoty pisalam |
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cały, ale muszę uważać, bo poluzował sie atomizer.
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Przykro mi Kasiu, nie znam Baltic Amber
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż... ostatnio założyłam te czarne, do tego obcisłe spodnie i bluzka z dekoltem... i uznałam, że muszę założyć sweter i zakryć dekolt, bo jakoś dziwnie się czułam ![]() kochana jesteś już jestem po zdałam, zostałam panią politolog (tylko z licencjatem, ale wyższe wykształcenie już w sumie mam ) i wreszcie mam wakacje |
|
|
|
|
#4277 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja się niby też nie przejmuje, ale rano się czułam taka... wystawiona na widok publiczny...
Cytat:
![]()
|
|
#4278 |
|
Piers do przodu
|
Tulip
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-14 o 15:36 |
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Nic dziwnego bo mi chodzi o Amber Gris Balmain No znowu cała moja egzaltacja wychodzi ![]() Cytat:
Tulip,
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
po kolei:
gratuluje dziewczynom nowych flaszeczek- Homykowi, Contax, Katty, Margot. Your Angel gratuluje Poloneza. Pani Politolog Tulipance gratuluje. Teresko na pewno ta osoba zrozumie. bardzo mi przykro. i jesli o czyms zapomniałam -wybaczcie wiek robi swoje
|
|
|
|
#4281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() Teresko, przykro mi z powodu flakonika. Dobrze, że kotu się nic nie stało. Ciekawe jak znosi swój nowy zapach. Cytat:
Ja się czuję łyso gdy mam na sobie jakiekolwiek obuwie z obcasem poniżej ośmiu centymetrów. Zupełnie niefeministycznie uważam, że nie ma nic bardziej kobiecego od wysokich obcasów.Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzisiaj po pracy pojechałam do Superpharmu po prezenty urodzinowe dla moich ukochanych lwów i jestem bardzo zadowolona z efektów. Zanabyłam Kenzo Homme dla TŻta (nigdy nie wąchał, mam nadzieję, że mu się spodoba, bo sama mam ogromny sentyment) i Liberte dla młodszej siostry. Z Liberte cieszę się najbardziej, bo siostrzyczka, jeszcze nie zarabiająca, od roku jęczy na jego temat Oczywiście wygadałam się przez telefon, że mam już dla niej prezent, ale potem udało mi się jej wmówić, że są to góralskie kapcie
Edytowane przez rawita Czas edycji: 2009-07-14 o 15:49 |
|||
|
|
|
#4282 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rawito, ale ja się zgadzam z każdym Twoim słowem - sama nie mam i nie nosze butów na niskim obcasie (dla mnie te pojęcia się wykluczają - "niski" i "obcas"), po prostu założyłam je dziś pierwszy raz i czułam się troszeczkę "pod obstrzałem" rozmaitych spojrzeń...
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4284 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Na szczęście już jutro ją będę miała. Zarezerwowałam w jednym ze sklepów
|
|
|
|
|
#4285 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() aaa, gdzie się wybierasz na urlop? czy w domu będziesz się byczyć? No no Koniecznie się pochwal jak już nabędziecie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Iwonce i Kasi-Contaxowej gratuluję flakoników ![]() Cytat:
zapomniałaś wkleić zdjęcia sukienki
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam jeszcze zdjęcia z naszej wyprawy na Rysy
![]() 1. Mnich - z dedykacją dla Nasturcji 2. Mięguszowickie szczyty odbijające się w MOku 3. Trasa na Rysy widziana znad Czarnego Stawu pod Rysami 4. Czarny Staw pod Rysami 5. Widok z trasy na Rysy - MOko i Cz.Staw 6. 7. Rysy - na szczycie 8. 9. 10 - Widoki ze szczytu
|
#4287 |
|
rude jest piękne:)
|
Tulipku
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-07-14 o 17:14 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
tak, tak
... i inne foty też nam kiedyś obiecałaś ... i kiszka ![]() ![]() Tereniu Właśnie przyszła paczunia z BU Koło północy będę gieletać " Dalej, dalej, siostry wiedźmy, Czarodziejski krąg zawiedźmy Wkoło kotła, wrzućmy doń Zbójczych jadów pełną dłoń. Dalej! żwawo! hasa! hej! Buchaj, ogniu ! Kotle, wrzej ! Niech to wszystko się na kupie Warzy w tej piekielnej zupie. "
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-07-14 o 17:16 Powód: taki tam nic |
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję!
![]() Teresce ogromnie współczuję stłuczonej Bombki, a zdjęcia Irki piękne są niezmiernie |
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich!!!
Pogoda nas piekna, wiec spacerowalismy po plazy ![]() Kasi-Contax i Homykowi gratuluje flaszeczek ![]() Teresce wspolczuje z powodu straty perfum. Irko, widoki przecudne. Wielka Mamo, niech sie mama nie martwi, nie bede cwiczyc niczego, czego mi nie wolno, zreszta najpierw potrzebna mi mobilizacja, a z ta na razie krucho. Fenris, av wroci, gdy wroci dobry humor i uporam sie ze swoimi demonami, ale na razie nic nie zapowiada, aby mi sie poprawilo ![]() Tulipanko, serdecznie gratuluje!!! No to zmykam, bo po sutym obiedzie nalezy sie drzemka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

dopiero zobaczyłam

pełna flacha?

coś nowego
Na nierównościach drogi szorował ten model podwoziem po nawierzchni, że iskry szły
Zdradzisz Kasiu, co to?
za FdO Kasi-San 
Jest bardzo dyskretny, jak mgiełka, bliskoskórny. Chłodny i ciepły zarazem. Może urzekł mnie tym, że absolutnie nie narzuca się zarówno noszącemu, jak i otoczeniu. No i przede wszystkim swietnie się w nim czuję

ale nadal nie jestem pewna, czy dobrze zrobiłam
teraz to mogę spoko się nazwać "ciemna masa"