|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
już mi przeszło
mam @ więc mam focha na cały światSamoa zabiła Cię moja twórczość czy co
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-14 o 15:12 |
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
i dobrze
Idę robic pyszny i zdrowy obiadek![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- takie to było do d, że sie musialam narobic, żeby cos z tgo wyszło Niecierpliwa jesteś, jak myślę to troche trwa co nie
|
#2316 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Mi by się bardziej podobała jakby nie miałą tych dwóch malutkich warkoczyków na górze chyba
Ale i tak mam takie odczucie jak dziewczyny że coś mi w niej nie pasi.. Ale nie wiem co ![]() Cytat:
A makijaż nie wiem jeszcze ale raczej wolałabym żeby przyjechałą do domu.. To by od razu umalowała mi mamę, kuzynkę itd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja kupuję 200 butelek na jakieś 160 osób na 2 dni.. Myślę że starczy ![]() Kaśka dobrze że napisałas że to wszystko wina @ bo ormalnie już ci miałam wywód strzelać na pół strony ![]()
|
|||
|
|
|
#2317 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rodzinką sie nie martw jak nie przyjdą to zaproś więcej swoich znajomych co do twojego TZta to też bym sie martwiła że nie szuka pracy. proponuję szczerą rozmowę.ale proszę nie pisz że jest nieudacznikiem to takie przykre.Cytat:
coraz nas więcej ![]() co do graweru to albo będziemy mieć imię i datę slubu, albo jakiś podpis typu Tam, gdzie Ty ja.. czy coś podobnego co nam się spodoba, ale jeszcze o tym nie myslimy ![]() ogólnie to j ostatnio mam jakąs fazę myslenia o tym slubie, ale TŻ mnie stopuje i mówi że mamy czas
|
||
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
zadzwoniłąm do TZ i powiedziałam, że ma być za 15 minut i będziemy wysyłać i w jego głosie słyszałam tak jakby się podjarał, że mu pomogę
|
#2319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i prawidłowo ![]() ja tez TŻtowi wyszukiwałam oferty pracy, razem pisalismy CV i było fajnie tylko ostatnio mi powiedział że nie wie ile wytrzyma w tej pracy
|
|
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, ze do nas sie tak wyżywałaś a on pozostał niektnięty i nieświadomy Twojej złosci
|
|
#2321 |
|
Konto usunięte
|
No ja ostatnio też codziennie płodzę listy motywacyjne i nawet niektóre mi się podobają... Jak mi się stanowisko spodoba, to nagle mnie dopada wena twórcza...
Tylko żeby jeszcze jakieś sensowne ogłoszenia były :/ Ja chcę do pracy! |
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wysyłam cv
ale ja do banków zobaczymy czy do mnie zagająnie chce mi się zrobić wcięcie w tekście o już ![]() Danaeee84 widzę, że Ty rocznik mojego TZ jesteś a jakie stanowiska Cię interesują?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-14 o 15:59 |
|
|
|
#2323 |
|
BAN stały
|
Kaśka,ale ty się nie przejmuj rodziną.U nas bylo tak,że jak się nasz znajomy dowiedział że mi się tż oświadczył,to ten nasz kumpel
też swojej panience oświadczyl się po nas i biorą ślub wcześniej niż my.No coż,są ludzi zawistni i nie chcą być gorsi. Mam na mysli tych ludzi/znajomych.Żałosne.
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
walę w nich![]() a najlepsze jest to, że ja się o tym ślubie kuzynki dziś dowiedział, a rano jej złożyłam życzenia na urodziny
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-14 o 16:16 |
|
|
|
|
#2325 |
|
Konto usunięte
|
Mnie by interesowało coś stałego :P Ale ze względu na to, że jestem skończoną idiotką i poszłam na dzienną magisterkę, nie mam szans na normalną pracę, tylko muszę coś dorywczego znaleźć, żeby rok przeczekać:/ A najgorsze jest to, że pracowałam już normalnie, bo studiowałam zaocznie i średnio mi się uśmiecha iść do czegoś byle jakiego:/
|
|
|
|
#2326 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Siora mojej bratowej w tym roku brała ślub,bo bidulka się pewnie wystraszyła że ją wyprzedze. bo my się pierwsi zaręczyliśmy,ona nawet tych oświadczyn nie miała,tylko odrazu slub. Zresztą jak kiedyś mi tż zrobił niespodzianke,bo ja byłam na urlopie miesięcznym a on zagranicą i przyjechał robiąc niespodzianke,to bratowej siostra skwitowała to,że milość jest ślepa.
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2328 |
|
Raczkowanie
|
uff ale gorąco było od tych waszych postów, no w końcu trochę ochłonęłam
A mój 2 lata starszy brat mi ciągle powtarza, że wg niego to ja za młoda jestem na ślub ( mam 24 lata ), bo on myślał że on pierwszy się ożeni. Ale ja przecież nikomu nie bronię, ale niech też mi nikt nie broni!. Poza tym mój TŻ jest starszy 4 lata i za rok będzie miał 29, a chce ślub przed 30 wziąć. No i tak to jest z rodziną Kasiu, ja bym się nie zdziwiła jakby tu brat w tym roku z jakimiś oświadczynami wyskoczył, ale mam to w d... co zrobi. Jak narazie moje wesele jest jedynym które się zapowiada na przyszły rok. I powiem Ci że my z TŻ w tym roku na wszystkich 4 ślubach i weselach będziemy, a w samym czerwcu mieliśmy 3! więc nie przejmuj się-ci ludzie co mieli przyjść- napewno przyjdą
http://s9.suwaczek.com/200308153338.png http://s4.suwaczek.com/200812180728.png http://s3.suwaczek.com/20100717310117.png Edytowane przez msock Czas edycji: 2009-07-14 o 16:35 |
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
TZ właśnie napisał sms do kuzynki, żeby jej złożyć jej życzenia i zlisić
|
#2330 |
|
Konto usunięte
|
A moja starsza siostra ma ślub 3 miesiące po mnie
Dodatkowo w tym samym miejscu Ale ona ma zamiar zrobić jeszcze skromniejsze przyjęcie niż ja Nam zupełnie nie przeszkadza ta różnica czasowa ani nic...
|
|
|
|
#2331 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie, jak rodzinę stać żeby zrobić 2 wesela w tym samym roku to spoko, tzn. jeśli rodzice płacą. U mnie jest właśnie taka sytuacja, więc drugiego ślubu w tym samym roku nie będzie, chyba że brat sam sobie za nie zapłaci w co szczerze wątpię |
|
|
|
|
#2332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Wtajemniczenie
|
A mój brat ma 19 lat więc małżeństwo mu nie grozi póki co
Wszelkie kuzynki i kuzynowie póki co też milczą więc pewnie będę sama w przyszłym roku...
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po moim slubie jeszcze moga byc w rodzinie cztery: brata, dwoch kuzynow i kuzynki... a potem bedzie dlugo, dlugo nic... ![]() wlasnie obczailam, ze hotel w ktorym mam wesele zaopatrzyl sie w biale pokrowce na krzesla kusi mnie zolty i pomaranczowy byloby tak wakacyjnie
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Wtajemniczenie
|
No u mnie nie ma tez póki co wesel ale mam bardzo dużo kuzynów i kuzynek, TŻ też więc jak ruszą to będzie pewnei po kilka w roku
A właśnie ja też jestem podjarana bo podpisałąm umowę z dekoratorem i stwierdziłam że dołożę te 400zł do dekoracji i będę miała pokrowce białe z kokardką No i wystrój najprawdopodobniej ecru-łososiowy
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
witam nowa PM Cytat:
ja mam wrazenie ze to ty jestes zazdrosna, co ma do rzeczy czy wy pierwsi mieliscie zareczyny a oni wcale, nie mieli to nie mieli ich sprawa, moze tak chcieli
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba sobie tylko wybrac kolor i ewentualnie rodzaj kwiatow jakie maja byc a z pokrowcami robia tak jak na zdjeciu - ogolnie sa biale, a w zaleznosci od koloru dekoracji przewiazuja taka wstazka dookola
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i na suficie takie wstęgi materiałowe.. Zresztą nei wiem dokładnie, ,mam przyjść w przyszłym roku na dokładne omawianie wizji wystroju
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie wyglada ta dekoracja
ja tez miałam miec taki pasek materiału na srodku stołu ale kolezanki mi to odradziły bo mowia ze jak sie postawi jedzenie to nie bedzie to miału juz takiego uroku, no ale to jeszcze wszystko do przemyslenia jest
|
#2340 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O to,że nam pozazdroscili i wzieli przed nami slub. Mnie to tam zwisa,bo ja nieuważam slubów za wyścig szczurów,kto pierwszy ten lepszy.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

mam @ więc mam focha na cały świat
początek i koniec-ja mam byc początek bo urodzę kiedys dziecko, dam mu nowe zycie
mam doła właśnie się dowiedziałam, że TZ kuzynka, która jest z chłopem chyba pół roku się hajta za rok w sierpniu
to takie przykre.

też swojej panience oświadczyl się po nas i biorą ślub wcześniej niż my.No coż,są ludzi zawistni i nie chcą być gorsi. 
kusi mnie zolty i pomaranczowy