|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: nowe emotikony - zgłoszenia, żądania i prośby :)
Ja też się dołączam
![]() Prosimy o wizażowego Majkiego
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13250019]Ależ proszę Cię bardzo, jeśli Ci na tym zależy możesz poprosić nawet o emotkę Gosiewskiego, a ja nie będę pytać "a po co?"
![]() Skoro prosimy to nie znaczy, że mamy takie widzimisię, tylko dlatego, że mamy zamiar jej używać. Nie rozumiem dlaczego takie emotki jak podpisuje się pod tym wszelkimi członkami mojego ciała!
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
Trudno mi nie zgodzić sie z askawtn
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro prosimy to nie znaczy, że mamy takie widzimisię, tylko dlatego, że mamy zamiar jej używać. Nie rozumiem dlaczego takie emotki jak Dziewczyny Bóg Wam w dzieciach wynagrodzi takie mądre słowa ![]() Dokładnie-nie mamy tańczącej emotki, więc byłyby dwie pieczenie na jednym ogniu-ogólnie emotka tańcząca, dla fanek-emotka Majk. A kto nie chce, niech nie używa. Każdy ma swoje ulubione emotki, innych w ogóle nie stosuje(albo rzadko). Tych co askawtn wkleiła powyżej ja nie użyłam jeszcze ani raz. No ale niech sobie są-od przybytku głowa nie boli, a może komuś się podobają. Tak że prośbę podtrzymuję:
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Ja również jestem za Michaelową emotką
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej byłoby dodać wszystkie zgłoszone w tym wątku
(czy to wykonalne? )
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Złoś wróci z wakacji wypoczęty, radosny, świeżutki jak szczypiorek. Może będzie miał gest
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13250019]Ależ proszę Cię bardzo, jeśli Ci na tym zależy możesz poprosić nawet o emotkę Gosiewskiego, a ja nie będę pytać "a po co?"
![]() Skoro prosimy to nie znaczy, że mamy takie widzimisię, tylko dlatego, że mamy zamiar jej używać. Nie rozumiem dlaczego takie emotki jak A ja pytam? Bo nigdzie nie widzę pytania w moim poście.
Edytowane przez amistad.k.m.s Czas edycji: 2009-07-14 o 21:53 |
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
ale proście o co chcecie,mi nic do tego..
tylko zapytałam po co.. bo z reguły wolę te praktyczne emotki,a ta dla mnie taką nie jest. Jak dla was jest to spoko.. Tyle.tak przy okazji.. jakoś jak majkel żył,to nikt o jego emotkę nie prosił.. ino jakoś po śmierci sie 'pospolite ruszenie' zrobiło na tę emotkę.. jak na ten przykład madonna "kipnie",to tez bedzie miała zostać odznaczona na wizażu,bo fanki sie zbiorą?
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-07-14 o 21:57 |
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
pożyjemy zobaczymy Lenka
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie gdzie używałybyśmy emotki MJ? Tylko na michaelowej Nibylandii ... Wg mnie emotki powinny być przydatne i praktyczne.
|
|
|
#192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No ale jakby zebrali się fani Madonny z takim pomysłem, to nie "podkopywałabym" ich prośby tylko dlatego, że dla mnie emotka byłaby bezużyteczna ![]() Przynajmniej połowa z podanych w tym wątku emotek dla mnie jest bezużyteczna, ale tego nie komentuję. Zgłaszamy prośby, decyduje Złoś i tyle ![]() Cytat:
![]() No i tym oto sposobem nie będziemy mieć tej emotki, skoro wzbudza takie sprzeciwy
|
|
#193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do drugiej części zdania... większość emotek jest niepraktyczna dla mnie i jakoś z tym żyję i nie dyskutuję, bo wiadomo, że dla każdego coś innego
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie- nie rozumiem powodu komentowania cudzych próśb- fajnie być psem ogrodnika? My będziemy mieć, innym przez to nie ubędzie. Myślę, że w tej sprawie nie ma co przesądzać aż wypowie się Ktoś, kto ma moc sprawczą. |
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
no dla mnie praktyczna nie jest,bo nie tańczy tak jak ja bym np. chciała żeby tańczyła..
Cytat:
![]() Fakt,połowa podanych tu emot jest wręcz głupia i bezużyteczna ale cóż.. W tym majkelowa,mimo,że tanczy. A akurat o majkelową tyle osób jojczy ,że post sam sie napisał.. Wyrazic swoje zdanie chyba można,prawda? Prosić wam nikt nie broni.. Na nikogo nie najeżdżam. Faktem jest,że zło decyduje i ok.. Mi to obojętne w sumie czy ona wejdzie czy nie.. i tak jej używac nie bedę.
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13217552]I ja oczywiście się dołączam! Chcemy wizażowego Michaela!!
dolączam
|
#197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uważam, że dyskusję należy zakończyć, bo tak na prawdę nie ma o czym dyskutować.
|
|
#198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Dajesz propozycje emotek, bo według ciebie takie są i jakoś nie pytasz się reszty o zdanie. Nikt nie odbiera ci prawa do krytyki, ale równie dobrze ja mogę powiedzieć, że nie chce twoich emotek, bo według mnie są niepraktyczne i nie będę z nich korzystać a w związku z tym nie powinno ich byc. Trudno o emotkę która zadowoli każdego i nie odbierajmy innym prawa do posiadania tych na których im zalezy tylko dlatego, że nam coś nie pasuje. Tutaj dajemy propozycje a decyduje szefostwo. |
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie każda "ikona" ma tak upierdliwych fanów ![]() Nie "jojczy", a "prosi"-tak zwyczajnie ![]() Prośbę podtrzymuję i już nie dyskutuję, bo to bez sensu.
|
|
#200 | |
|
Konto usunięte
|
A czy ja powiedziałam, że pytasz?
![]() Powiedziałam jedynie, że ja nie będę wnikać po co Ci ona - nie moja broszka. Ty chcesz Kapuścińskiego, my chcemy Michaela - ktoś ma z tym jakiś problem...? Cytat:
Pięknie prosimy o tańczącą emotkę Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-07-14 o 23:12 |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
ale czy ja się czepiam? napisałam.. proście o jakie emotki chcecie.. nic mi do tego.. do majkelowej sie "przyczepiłam",bo tyle osób sie za nią wstawiało i tego po prostu nie rozumiałam.. co w niej takiego i po co ona... wyraziłam swoje zdanie i tyle.. że emotka powinna być przydatna dla wiekszości forumowiczów,jak nie dla każdego.. coś na zasadzie emotki "tak" lub "nie","smutku" czy "radości" itp... ale do majkelowej mimo to nic nie mam. Może sobie być.. Czy trzeba to dalej roztrząsać?
![]() gloire - tak,jest mi to obojetne i nie wczułam sie.. po prostu lubie wyrażać swoje zdanie,co chyba nie jest tu zabronione. A bynajmniej nie uważam bym robiła to w sposób niekulturalny. rzeczywiście lepiej skończyc dyskusje ,bo bez sensu.
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13259188]A czy ja powiedziałam, że pytasz?
![]() Powiedziałam jedynie, że ja nie będę wnikać po co Ci ona - nie moja broszka. Ty chcesz Kapuścińskiego, my chcemy Michaela - ktoś ma z tym jakiś problem...?[/QUOTE] A przypięłaś do mojego postu z jakiego powodu? Czy ja może wnikam po co ci ona? Bo w swoim poście również tego nie widzę
|
|
|
|
#203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Powodu, dla którego Cię zacytowałam szukasz nie tam, gdzie trzeba. |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13259948]Z takiego, żeby podkreślić, że każdy ma prawo poprosić o co chce. Ty prosisz o Kapuścińskiego - wspaniale, my o Michaela - świetnie.
Powodu, dla którego Cię zacytowałam szukasz nie tam, gdzie trzeba.[/QUOTE] Cytując mnie, automatycznie swoją wypowiedź skierowałaś do mnie
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Proponuję zawieszenie broni w sprawie tańczącej emotki Majkowej
![]() Poczekajmy na Złosia bez kłótni
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#207 |
|
Konto usunięte
|
Skoro tak twierdzisz...
Dotychczas myślałam, że cytuje się po to, aby nawiązać do czyjejś wypowiedzi, a nie, żeby urządzać sobie z daną osobą prywatne pogaduszki na forum. EOT z mojej strony. Jeszcze raz proszę o emotkę tańczącego Michaela
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13274663]
Jeszcze raz proszę o emotkę tańczącego Michaela [/QUOTE]ja też bardzo, bardzo, bardzo proszę będę bardzo grzeczna, obiecuję!
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13274663]Skoro tak twierdzisz...
Dotychczas myślałam, że cytuje się po to, aby nawiązać do czyjejś wypowiedzi, a nie, żeby urządzać sobie z daną osobą prywatne pogaduszki na forum. EOT z mojej strony. Jeszcze raz proszę o emotkę tańczącego Michaela [/QUOTE]Publiczne forum w założeniu wyklucza prywatne pogaduszki a ja dotychczas myślałam, że cytując kogoś odnosisz się w ten sposób do konkretnej wypowiedzi i przeglądając jeszcze raz na szybko forum utwierdzam się w tym przekonaniu
|
|
|
|
#210 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)

tylko zapytałam po co.. bo z reguły wolę te praktyczne emotki,a ta dla mnie taką nie jest. Jak dla was jest to spoko.. Tyle.