|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cytat:
Fajny serial ![]() ![]() Serialowo mam faze na Millenium,The Closer,CSI Miami i moj wielbiony True Blood ![]() ![]()
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dopiero co wróciłam dopiero co znaczy przed 21, wykąpałam dzieci, bo na zielonej trawce byliśmy [wróciły dwie małe świnki ![]() ![]() Aga ma wg mnie bardzo diaboliczną urodę ![]() ![]() patrząc na jej dzieła nie oceniam urody tylko warsztat, do tego przyczepić się nie mogę, choć nie wszystko zawsze mi się podoba [kwestia gustu] o panience komentującej nie będę się wypowiadać, spotkałam się z nią kilka razy w innych wątkach - dziwne podejście ma do życia i do siebie... super, że pastereczka się odezwała, zresztą dostałam dziś maila, więc wiem że wszystko ok ![]() Hexx, no niebawem będziemy się dzielić ![]() cathy, zaglądaj jutro do skrzynki ![]() zapomniałam się wypowiedzieć o mleku - lubię bardzo, do kawy obowiązkowo, spienione najlepiej [nie ma to jak expres ![]() ![]() jedyny wyjątek: ciąża z Oli - nakupowałam sobie jak się dowiedziałam, a potem tknąć nawet nie mogłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Ilonko ciekawe z tym mlekiem w ciązy u Ciebie. Dla mnie to podobna sprawa do tego, że kobieta w ciązy zazwyczaj gdzieś podświadomie wyczuwa jakiej płci jest dziecko pod jej serduszkiem
![]() Cathy czy ty odczytałaś moje PW z niedzieli?
#2944 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() No i Tudorów wszystkie sezony. Jak dla mnie bomba ![]() ![]() No i mini serial Lost Room ![]() W ogole ja lubię seriale, bo jak siadam, to przynajmniej wiem, że kilka ładnych godzin przede mną, a nie 1,5 godzinki i koniec ![]() ![]() A że mam w nocy dużo wolnego czasu, to zdarza się, ze i cały sezon potrafię przerobić ![]() Tak miałam z Medium ![]() ![]() ![]() a co z piątkiem? wiesz już coś? Egipt? No, niektórym to dobrze ![]() ![]() Po ostatniej sesji Agi z wakacji chętnie pooglądałabym Was sobie w takich urlopowych klimatach ![]() Dominiko, przepraszam, przepraszam, przepraszam ! Miałam ciągle zapełnianą skrzynkę i pozrzucałam wszystkie wiadomości i widocznie umknęło mi, że Tobie nie odpisałam ![]() Zaraz zerknę w notatnik, co tam było ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-07-14 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
utarło się, że dziewczynka odbiera urodę itd. u mnie jakoś nie - przy Oli promieniałam, przytyłam jakieś 9kg, byłam pełna energii, ale wymiotowałam cały pierwszy trymestr przy Bati samopoczucie znacznie gorsze, waga dwa razy wyższa, zero wymiotów - ale wg mnie to raczej wynik sytuacji życiowej i splotu okoliczności |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
|
Cytat:
![]() Jak nie tej PW znajdziesz to daj znać, prześlę jeszcze raz. Przesłałam Ci listę róży które mam i czekam tyko na Twój adres do wysyłki ![]()
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
cath, jadę na 13.00 na kontrolę jeno - znając życie zejdzie z godzinę albo i lepiej
![]() jeszcze nie wiem czy tylko z babcią czy i z babcią i mamą do towarzystwa, a może i Oli się załapie ![]() także z kliniki się raczej nie ruszę, ale w centrum po drugiej stronie ulicy jest kawiarnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
|
Cytat:
![]() Natomiast telepatia istnieje na pewno i naukowcy kiedyś potwierdzą moje domysły ![]()
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fascynuje mnie świat doznań pozazmysłowych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Na pewno poszło? Bo miałam zapchaną skrzynkę i wiem, że kilka osób nie mogło się do mnie dobić. A zrzuciłam wszystko uczciwie, nic nie kasowałam ... Wszystko mam zapisane w notatniku, ale od Ciebie wiadomości tam nie ma ![]() Cytat:
![]() A na górze jest moja ulubiona "przechowalnia dzieci". Okropne miejsce z definicji ![]() ![]() ![]() To może się uda jednak jakąś szybką kawę zorganizować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihii bedziemy bedziemy ![]() Tez sie ciesze,ze wiadomo co i jak z Pastereczka ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam dobre kino i to jest moje niesamowite uzaleznienie,nie wazne serial czy pelnometrazowy film-byle fabula byla ciekawa ![]() Serial jest na tyle nie zobowiazujacy,ze te 40-50 minut zawsze znajde,szczegolnie wieczorem ![]() Tudorow obejrzalam na poczatku z ciekawosci i glownie dlatego,ze mama mnie prosila ![]() ![]() Zaciekawilas mnie tym Fringe,musze poszperac ![]() Ooo podobal mi sie Kyle XY-ciekawy pomysl ![]() Dirty Sexy Money-zakrecony i wart obejrzenia Numb3rs-rewelacja Criminal Minds-moje klimaty Leverage-ciekawy pomysl to tak na szybko.
![]() |
#2953 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Ale przynajmniej to nie ja narozrabiałam nic, bo już się wystraszyłam, że coś namieszałam ![]() Cytat:
![]() Numbe3rs też, aczkolwiek był moment, że odcinki jakby nieco wymuszone były, jakby twórcom zabrakło pomysłów ![]() Criminal Minds - nie mogłam się na początku przekonać, zwłaszcza, że głównego bohatera kojarzyłam z serialu komediowego "Darma i Greg" czy jakos tak ![]() Laverage? No leży i czeka ![]() No i zapomniałam o moich ulubionych, czyli Sleeper Cell oraz Unit. Te te zdecydowanie polecam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
Sleeper Cell musze poznac ale Unit na biezaco ogladalam tymbardziej,ze kiedys to byl temat dosc bliski dla mnie i pozostal sentyment.
#2955 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() A Unit też mi bliski tematycznie, bo ja całe życie w jednostce wojskowej mieszkam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zadomowienie
|
Ja też zupełnie nic z tego nie rozumiem o czym Wy tu mówicie. Dla mnie wkurzający m jak miłość, czy magda m, więcej nie znam, za wszystkie serdecznie żałuję.....
![]() ![]() aaa, no i co jej w głowie??? oczywiście zamówienia, kolejne kuszenie..... ufff, jedyny plus z nieobecności Pastereczki to taki, że trochę odpoczęły portfele, ale dziś idę szukać dobrej skrytki, skoro ma wrócić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem,jak to wyglada od drugiej strony i poznalam smak takiego zycia az za bardzo wiec tymbardziej Cie rozumiem. Atoja masz racje,ze Pastereczka bedzie kusic ![]() no ale w koncu czym byloby Nasze zycie bez odrobiny przyjemnosci ![]()
![]() |
#2958 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() powrót Pastereczki to rzeczywiście pewnie bedzie niezła próba silnej woli.... Zwłaszcza, że sił nabrała, odpoczęła od zakupów i może ze zdwojoną siłą zaatakować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o, przynajmniej Dirty kojarzę ![]() ![]() Tudorów liznęłam - ciekawa dawka historii od innej strony, bardzo interesują mnie w takich serialach obyczajowe aspekty, realia życia w danej epoce, mentalność Cytat:
mnie jeszcze House przypadł do gustu, CSI również ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
W filmowce siedze na mur-beton, chociaz mniej niz kiedys, zostalo mi upodobanie do muzyki filmowej (systematycznie powiekszam kolekcje) i zbierania filmow.
Lubie seriale, niestety mam trzy kanaly na krzyz, reszta zalezna od pogody ![]() ![]() ![]() Dynastia Tudorow do mnie nie przemawia i sama nie wiem czemu. Kostiumy, scenografia, aktorzy, niby wszystko OK ale nie wciaga mnie zupelnie. Moze dlatego, ze wiem co bedzie, znam historie? Lubie filmy, seriale kostiumowe (ksiazki w tej stylistyce tez) ale DT na mnie nie dziala ![]() ![]() I jeszcze w temacie starych seriali - obejrzalam niedawno zapomnianego klasyka, Bastion Stephena Kinga i wymeczylam sie strasznie, co za dluzyzny! Nawet mlody Gary Sinise i Rob Lowe mnie nuzyli, no tragedia. A kiedys to byl przeciez mrozacy krew w zylach hit. Ech, moglam sobie darowac odswiezanie i pozostawic w pamieci mile wspomnienie, a teraz klops. |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą King jak dla mnie "pisze po sinusoidzie" - niektóre są super a przy innych zanudzić się można ![]() ja jednak zdecydowanie wolę słowo pisane, ekranizacji książek nie cierpię ![]() ![]() dlatego nazwiska aktorów młodego pokolenia to dla mnie abstrakcja ![]() a jeśli chodzi o filmy z epoki wiktoriańskiej to podobała mi się bardzo Elisabeth: Złoty Wiek ![]() hm, a czemu Sam Neil Ci nie pasuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Wtajemniczenie
|
Tutaj jeszcze popytam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
ja serialowo zacofana jestem
![]() ![]() kurcze, nic mi sie nie chce. jeszcze w pizamie siedze ![]() no i jaki plus z tego ze tesciowa baaardzo malo widuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
|
Ja jestem strasznie serialowa. I właśnie lubię raz na tydzień, bo na mnie to działa wtedy jak czytanie książki - dłużej jestem w świecie stworzonym przez serial i jego bohaterów.
Do mnie podobnie jak do Vril Tudorowie nie przemawiają. Naprawdę nie rozumiem ile razy można nakręcać tą samą hiostorię. Uwielbiam natomiast Dumę i uprzedzenie, Hosue'a, Sześć Stóp pod ziemią, Californication, Trawka i ogólnie dobre seriale produkcji HBO. Poza tym uwielbiam komediowe jak Przyjaciele, Wszyscy kochają Raymonda, Dwóch i Pół itp. Warunek: muszą mieć dobre dialogi i/lub inteligentny humor. Właściwie ten warunek dotyczy wszystkich filmów, które polubiłam. Czemu i/lub? Bo jest jeden wyjątek: Wall.e - prawie zero dialogów, a rozłożył mnie na łopatki ![]()
#2965 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny orientuje sie ktoras moze jak tam zamowienia EDM od Faa? glownie o te nr XI mi chodzi. bo nie dziala mi jej link w podpisie (w ogole wiekszosc tych linkow szwankuje jakos...) a ciekawa jestem czy przylecial moj LHK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oboje z mężulem lubimy seriale ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- ehh właśnie listonosz przyniósł mi małą paczuszkę próbkową z edm.. tego samego dnia składałam również zamówienie na kita i nic nie dostałam ![]() ![]()
![]() |
#2967 |
Wtajemniczenie
|
Jak dobrze, że ktoś tu lubi seriale
![]() ![]() Możecie gratulować Foxxxy ![]() ![]() ![]() Na 5 oczywiście obrona zaliczona ![]() W sumie ona zdradziła mojego TŻa w pracy to ja ją na forum ![]() Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-07-15 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
WI, to jak się następnym rezam spotkamy parę dvd Ci podrzucę
![]()
#2969 |
Organizatorka
|
WI - Osz Ty Chochliku jeden
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja wczoraj mialam gorączkę 38 Stopni, chrype mam taką, że głos mam o dwa tony niższy i jeszcze katar. Dziś na Obronie byłam z gorączką i sexi głosikiem a la przybylska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ach czemu ja sie na cuksy nie załapałam wczoraj nooo, a tak ja przynoszę jutro cuksy do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-07-15 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Foxxxy, to pochwal się czego możemy gratulować, bo macie tu z WI sekrety, a my w nieświadomości żyjemy...
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.