![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Patenty na bycie NAJ :)
A próbował ktoś spać w kłosie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2223 |
Konto usunięte
|
Patent z warkoczem jest dobry - ja ciasno zaplatam bardzo,na lekko wilgotnych włosach fale są lepiej zdefiniowane i dłużej się trzymają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Wtajemniczenie
|
Ja oprócz warkocza czasem robię tak: prawie suche już włosy nawijam pasmami na palec i przypinam je takie zawinięte wsówką. Potem wklepuje delikatnie żel aloesowy Palomy, tak żeby ich nie rozwalić, po tym żelu lepiej się układają i dłużej trzymają. Rano odpinam wsówki i spryskuje czystym sokiem z aloesu
![]() I mój nowy patent: gdy nie chce mi się smarować balsamem do sławnego płynu babydream'a dodaje troche oliwki hipp, mniej wiecej 1/3 oliwka, 2/3 babydream i myje tym cialo, czasem twarz ![]() ![]()
#2225 |
Zakorzenienie
|
Mam takie intymne pytanie.. Może wprost nie łączy się to z patentem na bycie naj ale własciwie... skoro na dobre samopoczucie, a co za tym idzie czucie się naj
![]() ![]() ![]()
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście mycie płynem do higieny intymnej, depilacja.. Ja zazwyczaj po depilacji wklepuję zwykły krem nawilżający (ale o lekkiej konsystencji, bo wiadomo, że po wyrywaniu włosków z cebulkami skóra jest bardzo wrażliwa i nie wyobrażam sobie rozsmarowywania czegoś tłustego ![]() ![]() Pozatym nie znam żadnych patentów dotyczących okolic intymnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Na podrażnienia po goleniu i kroski ponoć sudocrem pomaga, ale nie sprawdzałam na sobie jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie znam innych patentów dlatego zapytałam, ale chyba takowe nie istnieją ![]()
![]() |
#2229 |
Wtajemniczenie
|
Są specjalne kremy do higieny intymnej w aptece i też widziałam taki w orfilame. Ponadto są różne żele antygrzybiczne, nawilżajace, antybakteryjne, środki do płukania miejsc intymnych, które stosuje się nie tylko gdy coś się stanie, tylko zapobiegawczo, dla świeżości i komfortu, albo spray'e i chusteczki do higieny intymnej w celu pielęgnacji i komfortu
![]()
Cierpisz na Hashimoto, niedoczynność tarczycy zaburzenia odżywiania? Brak Ci energii, nie tolerujesz glutenu, laktozy? Potrzebujesz motywatora do zmiany sposobu odżywiania? ![]() Zapraszam na: Edytowane przez illegale Czas edycji: 2009-07-13 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
O wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz mam nowy problem ![]() ![]()
![]() |
#2232 |
Raczkowanie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;13159165]Patent z warkoczem jest dobry - ja ciasno zaplatam bardzo,na lekko wilgotnych włosach fale są lepiej zdefiniowane i dłużej się trzymają
![]() ja robię tak, po umyciu głowy wieczorem lekko poduszam włosy nierozczesując ich i nakładam pankę do włosów Palmolive.następnie zaplatam dobieranego i do wyra...nastepnego dnia piekne fale,a i oczywiście po rozplecieniu dobierańca nie czesać włosów tylko formować palcami ;-)) |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, rzeczywiście jest coś w tym, że to od fryzjerki zależy jak szybko włosy rosną.
Może ktoś się na tym zna, i mi powie w czym rzecz? Czy chodzi o nożyczki, czy sposób cięcia czy raczej o kosmetyki ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Wtajemniczenie
|
Ja odkryłam świetny sposób na ładne włosy- robię mieszankę-trochę keratyny hydrolizowanej z mazideł i trochę hydrolatu-jakiś fajnie pachnący, żeby zneutralizować smród keratyny. Wlewamy do butelki z atomizerem i spryskujemy włosy kiedy nam się żywnie podoba-najlepiej podczas czesania. Ja nie poznaję swoich włosów. Są mega miękkie i błyszczące.I to nie jest efekt krótkotrwały-nawet po kilku dniach nieużywania keratyny moje włosy są nadal w świetnej kondycji. Keratyna kosztuje grosze-ok.3 zł. Efekt zniewalający
![]()
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2236 |
Wtajemniczenie
|
www.mazidla.com kupisz tam zarówno hydrolaty jak i keratynę
![]()
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
a nie mozna tego kupic gdzies w sklepie/aptece ?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
keratyna ma być hydrolizowana?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
oto krem: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6534 a co do fal ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() wyrzuce w koncu te poszarzale gacie ![]()
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
z tą bielizną to święta racja, powinnysmy zawsze się czuć wyjątkowo a co do sudocremu to własnie wczoraj w takim celu go kupiłam, bo mam tam strasznie podrażnioną skórę, powrastały mi włoski i ogólnie masakra więc zdam relacje co i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Również noszę ładną bieliznę i poprawiam sobie tym humor, nikt tego nie widzi, ale ja mam świadomość, że mam na sobie coś ładnego. Od razu lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Skarbnica wiedzy
![]() ![]() Dziękuję dziewczyny ![]()
![]() |
#2245 |
Konto usunięte
|
Na podrażnienia po depilacji miejsc intymnych pomaga balsam po goleniu dla mężczyzn, zero podrażnień czy zaczerwienień. Na to można jeszcze posypać zasypką dla niemowląt!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
ja testuję sudocrem drugi dzień i jest coraz lepiej, jestem zadowolona z efektu bo była masakra, ale spróbuję z tym balsamem po goleniu dla mężczyzn, a to jakiś konkretny??
omg....zmieniam się w faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Konto usunięte
|
![]()
Ja stosuję Nivea zero irritation system extreme comfort lub Adidasa balm hydrating. Tylko trzeba pamiętać, żeby posmarować się zaraz po depilacji, najlepiej delikatnie wklepać
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Rozeznanie
|
Co do bielizny to zgadzam się w 100%.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie Sudocrem to w ogóle KWC, wyleczył mój trądzik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.