|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Zanim ja zdążyłam przedrzeć się przez morze postów, wszystkie się już pochowały.
|
|
#3242 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja miałąm całkiem dobry i owocny dzień
Narobiłam kartek jeszcze więcej niz przewidziałam i jutro spokojnie je mogę wysłać do Ostrowca. Nie siedziałam przy kompie po pracy bo musiałam do nich koperty dorobić i wykończyć pergamano Ale właśnie przed chwilą wrzuciłam je już do siebie Teraz sobie musze zrobić przerwę z tydzień bo nie chce mi się na papier patrzeć nawet![]() Cytat:
![]() A co do ciulu to najlepiej wybrać się z tym do krawcowej albo samemu kupić kawałek i przeszyć na maszynie ładnie I zapłacisz o wiele wiele taniej![]() Cytat:
U mnie muzyka np gra![]() Ale juz idę spać bo padam z nóg przez te karteluchy moje ![]() Do jutra - a raczej do dzisiejszego rana
|
|
#3243 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry Paniom
Widzę że znowu pierwsza i nadodatek sama jeszcze tutaj jestem....---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Mehja niestety nie kojarzę Twojego mężusia....a z opisu to bardzo podobny pierścioneczek mam ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Z tego co czytam to u Azakowanej produkcja wrze i to jak...
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja juz w pracy
|
|
|
|
#3245 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam szanowne panny i panie
ja już nie śpię od godziny, ale nic nie pisałam, bo i tak nikogo nie było. Jestem już po śniadanku, kawa właśnie mi się robi. Zaraz ją wypiję i trzeba się szykować do pracy, a tak mi się nie chce dzisiaj iść. Żyję już piątkiem i naszym wyjazdem w góry
|
#3246 |
|
Zadomowienie
|
Zgłaszam sie i ja, zeby nie było ze Was zaniedbuje... Niedługo też "praca"...
Spedza mi sen z powiek ten zasr... zespół TMC. Niby obejrzelismy płytke ale wydaje mi sie ze mogłoby być lepiej... I ten facet jakiś taki... jak pedofil Nie wiem co juz zrobić... Moze dac sobie juz spokoj i niech zagraja jak umieja i nie zawracac sobie głowy innym. Rozmawiałam z kamerzystą z rodziny i on ich zna i mowi ze są gorsi od nich... Ale ja bym chciała zeby byli w czołówce a nie nienajgorsi... Lece dziewczynyy bo jeszcze głowa mokra i śniadanie nie zjedzone. Do zobaczenia pozniej |
|
|
|
#3247 |
|
Raczkowanie
|
Ja o obiadek nie muszę się martwić , bo moje kochanie w tym tygodniu gotuje - a mężuś bardzo lubi pichcić i eksperymentować w kuchni
więc ja mam już na stołe jedzonko gdy wracam z pracy...Nam podobnie bardzo duzo zostło z wesela praktycznie zamrażalnik w lodówce cały jest jeszcze załadowany....hihihi
|
#3248 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj obiadu też nie muszę robić. Na weekend byliśmy w Ostrowcu i mama narobiła gołąbków, więc dała nam trochę, będzie akurat na dwa dni, wystarczy tylko zrobić sos pomidorowy do nich. Oboje z TŻ-em uwielbiamy gołąbki
A mama jak się tylko dowiedziała, że przyjeżdżamy na weekend, to zrobiła nam smaczną niespodziankę
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj cos dobrego musze na obiadek zrobic bo moje kochanie ma urodzinki
a potem chyba pojezdzimy quadem troche
|
|
|
|
#3250 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciekam dziewczyny. Odezwę się popołudniu o ile moje kochanie dopuści mnie dzisiaj do komputera. Wczoraj praktycznie w ogóle się nie widzieliśmy, bo jak TŻ wrócił od rodziców to ja już spałam, więc dzisiaj będziemy nadrabiać zaległości
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, ja wczoraj po południu padłam, taki miałam okropny bol głowy wiec zdrzemnełam sie. Dobudzic mnie nie mogli, ale przeszło
Wstałam i połozyłam sie z powrotem spac, dzis jest juz dobrze I pogoda taka piekna
|
|
|
|
#3252 |
|
Zadomowienie
|
Jestem i ja
Mózg mnie boli i wogule to mam coś z brzuchem bo mnie boli i glodna w kółko jestem a jak juz zjem ociupinke to znów mnie boli
|
|
|
|
#3253 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem
![]() Jeszcze tylko 7 godzin w pracy ![]() Byłam wczoraj w kilku sklepach z bielizną i nie ma zupełnie nic co by mi się spodobało, muszę chyba zmniejszyć wymagania
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo optymistycznie brzmi, mnie tez 7 godz.zostało
|
|
|
|
#3255 |
|
Raczkowanie
|
oki ja zmykam bo coś mi się wydaje że dzisiaj w pracy będą niezłe cyrki....
Papatki
|
#3256 |
|
Zadomowienie
|
A ja byłam wczoraj na piwku z koleżankami z liceum i .... muszę się za siebie wziąć bo na tym swoim weselu to po 2 kieliszkach juz odfrunę
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Czyzby ktos tu miał słaba głowe?
|
|
|
|
#3258 |
|
Rozeznanie
|
A my wczoraj wkońcu załatwiliśmy fotografa
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Kogo wybraliscie?
|
|
|
|
#3260 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj ja też mam słabą głowę
i to bardzo, wypiliśmy wczoraj po jednym piwku i padłam ![]() Beatrice a co to za fotograf? |
|
|
|
#3261 |
|
Zadomowienie
|
justys1358 trochę tak jeśli po Tyskim i Reedsie jest jak jest
![]() beatrice1234 o własnie, co to za fotograf?? |
|
|
|
#3262 |
|
Rozeznanie
|
Fotograf nazywa się Arkadiusz Kaczewski a poleciła nam go znajoma, młody i kreatywny. Będziemy mieć zdjęcia ze ślubu, wesela i pleneru. Można wstawić go na naszą listę z pierwszej strony.
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
A jakis namiar na niego?
|
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Produkcja szła wczoraj pełną parą
![]() Ale Linia Produkcyjna się przegrzała i teraz będzie odpoczywać i czytać książki w ramach rekaksu Mam dwie zakupione w tamtym tygodniu i jeszcze nie ruszone![]() Cytat:
, bo oczywiście musiałam w tym moim burdeliku przeoczyć dwie kartki Ehh - I dziś to wszystko wysyłam do Ostrowca
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Uwierzycie, że ja dopiero wstałam niedawno? Bo ja nie mogę, zawsze wstaję o 7 a tu po tym weselu jeszcze dojść do siebie nie mogę. Starzeję się kiedyś wystarczyło mi 3 godz snu i byłam wyspana a teraz po 4 dniach jeszcze czuję to weselicho nawet mój mężuń, śpioch okropny, wstał wcześnie, zrobił zakupy, zajął się małym a ja spałam Mieliśmy jechać na Węgry w podróż poślubną i mąż się nie może doczekać a mi się jakoś nie chce, ja zawsze się nie mogę zebrać żeby ruszyć gdzieś z domu. Ale z samochodem coś się dzieje, spadają bardzo obroty, poza tym nie wiem czy babcie dadzą sobie radę z maluchem, nigdy go nie zostawiałam na tyle, najwyżej na 2 dni a mąż się zaczyna już denerwować że wymyślam żeby nie jechać
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
E to Kasiunia zazdroszcze
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Mehja babcia to najlepsza "niania" odpoczniecie troszke, a mały bedzie miał najlepsza opieka Fakt, tesknota bedzie, ale warto zmusic sie i jechac.
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdzcie porzadnie auto i jedzcie a malenstwu z babciami nic sie przeciez nie stanie a co do zmeczenia to cie rozumiem bo my juz na wyspach do piatku odsypialismy wesele i poprawiny
|
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aj cudujesz Mehja - tyle Ci powiem ![]() Nie marudzi tylko sie pakuje A zawsze jest tak, że jak się nie chce gdzieś jechać czy wyjść to się potem okazuje, ze było super
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Najfajniejszy jest moment pakowania sie(jak dla mnie)i ten przyjazd, zero porblemow, zero stresu sam odpoczynek.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

dobrze ze juz sie zbliza ku koncowi
to w sumie pewnie śpicie
Spedza mi sen z powiek ten zasr... zespół TMC. Niby obejrzelismy płytke ale wydaje mi sie ze mogłoby być lepiej... I ten facet jakiś taki... jak pedofil