![]() |
#301 |
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze raz gratuluję ![]() A wałasnie czy do ostatnien spowiedzi mozna isc w czartek przed slubem, czy trzeba koniecznie w piatek. BO ja pietek mam tak zajęty, ze cienko by było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
Jak ja sie naszego księdza pytalam kiedy trzeda iść do tej drugiej spowiedzi tio odpowiedział mi tak: "jak nie nagrzeszysz to możesz iść nawet tydzień przed ślubem ale przeważnie chodzi sie dzień przed" więc nic sie nie stanie jak pujdziesz w czwartek. ja też planuje iść w środe lub w czwartek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za informacje, bo ja kurcze za kazdym razem zapomniałam sie księdza zapytac ![]() jejku juz by te 17 dni mogło zleciec ![]() a wiecie, wczoraj byłam na tancach. tak nam sie dobrze tanczyło, ze zamiast godziny, mielismy 1,5 godz. a na koniec pani powiedziała, ze lekcja była za darmo, my, ze nie. ale ona sie uparła ![]() teraz juz bedziemy cwiczyc z nia na naszej sali aby wszystko ładnie rozplanowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
laski a we włosach macie te same kwiaty co w bukiecie ? nie wyglądałoby głupio bukiet inny a we włosach inny kwiat tylko ten sam kolor?
![]() |
#307 |
Wtajemniczenie
|
W sobotę rano przyjechała po mnie Świadkowa i pojechałyśmy do fryzjera...było dużo śmiechu i trochę się zrelaksowałam, bo nerwy straszne miałam. o 11 do fryzjerki przyjechał mój TZ się uczesać i razem pojechaliśmy odebrać bukiety i jeszcze skoczyliśmy na salę zawieść księgę gości i winietki (bo jednak część gości była usadzona). Jako, ze było juz późno, to Tż odwióżł mnie do domu i wzięlam się za malowanie. Makijaż wyszedł mi super - na odwage walnęłam sobie kielicha i było git :P
O 13przyjechała Świadkowa i zaczęła mnie ubierać z moją mamą w międzyczasie dotarł też kamerzysta. Najfajniejszy był moment jak kamerzysta zaczął wołać, zę Młody już jedzie...tak mi się dziwnie zrobiłi i się trochę wzruszyłam...jak zobaczyłam TŻ wchodzącego z bukietem...ech...piękne ![]() Na 14,30 pojechalismy na zdjęcia studyjne...Najgorzej było pierwszy raz się wpakować do samochodu...hehe...późnie j już jakoś to szło. Za godzinkę byliśmy spowrotem w domu na błogosławieństwo. Uwaga, uwaga...Tesciowa jednak przyjechała i jeszcze chrzestna TZ. !!! Ale nie zamieniła z nikim ani słowa. Orkiestra grała na wyjscie, więc było pięknie ![]() Zanim dojechaliśmy do koscioła, to zrobilismy jeszcze rundkę po okolicy. Pogoda dopisywała - nie padało i nie było gorąco. Zdenerwowałam się jednak jak staliśmy juz w drzwiach koscioła i czekaliśmy na księdza i zobaczyłam, ze Tesiowa usiadła w ławce i po tej stronie co moja rodzina i rodzice powinni siedziec (czyli po prawej - z tej której ja stałam). Widziałam jak moja mama z\coś z nią gada i w efekcie moja rodzina siada po przeciwnej stronie. Później dowiedziałam się, ze Teściowa powiedziała, ze ona będzie siedziała gdzie chce i nik jej żadzić nie będzie....Wstrętny babol!!! Do tego chrzestna TŻ nie chciała wiejśc do koscioła, tylko wymyśliła sobie, zę ona będzie szła za nami w orszaku !!! Ja pierdziu...jak ją szubnęłam i nakrzyczałam, że ma wejść i nie syskutować, to obrażona weszła. Msza była piękna...kolega grał na gitarze, a koleżanka śpiewała wszystkie pieśni. Przysięga wyszła super. Na początku byłam tak zdenerwowana, zę myślałam, ze zemdleję, ale wszystko poszło pięknie ![]() Życzeń było mnóstwo po ślubie...kwiaty, czekoladki.... Z ciekawszych prezentów jakie dostaliśmy pod kosciołem, to bilety na koncertt Madonny...super !!! ![]() I tak oto pojechaliśmy sobie na salę weselną...
![]() |
![]() |
#308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Wtajemniczenie
|
Mi też czas tak szybko leci że nie nadążam liczyć dni
![]() ![]() Nasza pani od tańca biedze 40 zl za godzine ale zawsze jesteśmy tak godzine i 20 minut. ostatnio nawet przyniosła kamere i nas nagrała jak tańczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my chodzimy raz w tygodniu. od nas bierze 75zl niestety, takie sa u nas ceny za lekcje indywidualne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my teraz mielismy chyba dopiero 4 lekcję. jeszcze pewnie ze 3 i koniec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
a moze do wlosow silikonowy kwiat ??? tylko gdzie to kupić
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
silikonowy?? dlaczego??
nie wolisz żywego?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zadomowienie
|
jasne że wolę żywy ale nie chcę sie martwić że mi padnie
![]()
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przez długi okres "bawiłam się" nimi w Holandii ![]() ale chyba nie myslisz o tych największych?? dziewczyny macie jakies sprawdzone stronki z pogodą na 16 dni?? jestem ciekawa, co tez na tego 1 sierpnia zapowiadają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
AgatkaL super fotki
![]() ![]()
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu znalazłam jakąś ale nie wygląda fajnie (opady)http://groteska.eu/pks2.htm Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-07-15 o 08:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Wtajemniczenie
|
Na weselu było bosko...tak jak sobie wymarzyłam...Goście dopisali, bawili się świetnie do 5 rano. Orkiestra bajka...Jedzonko przepyszne. Pierwszy taniec wyszedl nam pięknie wszystko lepiej niz to sobie ćwiczyliśmy w domu. Oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie dała popisu wokalnego na swoim weselu i wystąpiliśmy z moim zespołem
![]() ![]() Z przykrych rzeczy...Teściu ani razu ze mną nie zatańczył nie mówiąc juz o tym , że wogóle Teście ani razu się do mnie nie odezwali a ni nawet nie podeszli, a na koniec jak trzeba było się rozliczyć za salę, to Teściu powiedział, że kase do w tygodniu...jakis koszmar i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. A to comnie doprowadziło do furii, to pod koniec wesela koleżanka TŻ zaczęła wyrywac kwiaty zmojej wiązanki ślubnej, która leżała na stoliku. Jak to zobaczyłam, to się popłakałam, ze można być tak bezczelnym - nie mówiąc, ze wiązanka potrzebna mi była jeszcze do zdjęć w plenerze i każda Panna Młoda chce ją sobie zasuszyć na pamiątkę. Tak się wkur...., ze wyzwałam tą dziewczynę i kazałam jej się wynosić, bo ona twierdziła, że jesrtem nienormalna i nic się przeciez nie stało, to tylko kwiaty !!! FUCK !!! Na szczęście pozbierałam te powyciągane kwiatki po podłodze i jakoś udało mi się je powtykać na miejsce, ale i tak były zmasakrowane ![]() ![]() ![]() Oczywiście Tescie i siostrunia tŻ ponoc mu powiedziały, ze ja mam przeprosić tą dziewczyne i że zachowałam się skandalicznie. Nie będę przeklinać, ale normalnie zabiłabym ich za to...powaleni ludzie. Moja rodzinka w sumie też odwaliła numer, bo przed 24 większość się zmyła do domu...ech... Na szczęście znajomi dopisali i bawili się super do końca ![]() Szkoda, ze to wszystko tak szybko mineło...Tak wszystko było pięknie..jak z bajki ![]()
![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co teraz zamierzacie robic z tesciami?/ rozumiem,z e zero kontaktu z twojej strony, a TZ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
Teście od momentu wyjścia z wesela, bez żadnego nawet "do widzenia" nie kontaktowali się z TŻ. Ja to tam pal licho - moge ich nie znać, ale TŻ pd dwóch dni popłakuje, że własna matka nawet nie zadzwoni spytać czy zyjemy, jak się mamy po weselu, jak sobie poradziliśmy z zabraniem wszystkiego z sali weslenej...szkoda gadać...wredni ludzie....Ja nie mam potrzeby z nimi rozmawiać i znać ich też nie chcę po tym wszystkim. Ponoć mieli dla nas prezent i siostra TZ też i chcieli nam dać go w piatek, ale TŻ nawet nie miał czasu, zeby jeździć do nich, zresztą ja powiedziałam, że prezenty przyjmujemy od soboty, a nie w piątek. Ponoć na weselu powiedzieli TŻ, że nie dostaniemy już od nich żadnych prezentów i wogóle nigdy nic w życiu i mamy o nic ich nie prosić, bo to niby My zachowujemy się nie tak.
Teraz to mi to zwisa i powiewa...TŻ, to nie jest juz synek mamusi, tylko mój mąż ![]()
![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
A całkiem dobrze, dziękuję
![]() Mdłości chyba powoli zaczynają mnie dopadać, bo tak delikatnie mnie mdli (tylko zarówno z rana jak i wieczorem ![]()
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko TZ szkoda ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- a który to tydzien?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
AgatkoL świetną relacje nam zdałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
super
![]() to szybko sie chyba dowiedziałas, ze jestes w ciązy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Raczkowanie
|
AgatkaL...normalnie jak czytam o tych ekscesach z Twoimi tesciami to jakbym czytala o moich..A tak w ogole to jak mozna wyrywac kwiatrki z bukietu Panny Mlodej?????
![]() W zyciu sie nie spotkalam z takim aroganckim zachowaniem, no naprawde. Ludzie to maja tupet, brak słów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Melduję nauczenie się 1min15 sek. walca angielskiego - połowa. Jest super
![]() ![]() ![]()
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak sie czujesz?? AGATKO, slicznie wygladalas, nie przejmuj sie tesciami... ja az tak nie narzekam, ale mieszkam z nimi i na codzienie ich widze, bo razem pracujemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.