|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Witajcie dziewczeta
Kurka wodna ostatnio nie mam czasu do was zagladac Tyle mam spraw na glowie i co chwile wymyslam cos nowego. Wczoraj w dodatku takiego agresora mialam, ze moj maz sie smial ze prawde o PMSach pisza. Dziwne to takie ze zazwyczaj w tym delikatnym czasie najbardziej drazni mnie.... TESCIOWA. Wczoraj to az mosialam wyjsc z kuchni aby mi para z cisnienia uszami nie poszla. Lecem naszej milusinskiej dac jesc i ogarne jeszcze co nie co przed praca. Moze uda mi sie do was zajrzec jeszcze dzis |
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
czesc i czolem
od rana nie moge sie dostac na wizaz ![]() Anusia do Polski wracamy 01.08. a 24.07 jestesmy ostatni dzien w pracy, i juz zaczynaja sie schody bo robia problemy i malza w pracy z wydaniem referencji i pozostalych dokumentow i ma podac angielski i polski adres tak sie zastanawiam po co angielski adres, do kogo chca cos przyslac skoro wracamy na stale??jaka mamy gwarancje ze wysla dokumenty na polski adres i ze one wogole dojda??poza tym po co skladamy miesieczne wypowiedzenie
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
hej Wam
Witam się i uciekam, bo zaraz pracę kończę... Natchnienie uciekło razem ze mną ![]() I tak nikt tu za mną nie tęskni więc papa
|
#3274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tesknie
|
|
#3275 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Cytat:
Sklaniam się ku odstawieniu tabletek, tak ogólnie dla zdrowia, a co będzie potem, czas pokaże ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za gratulacje Również miło Cię widziec ![]() Cytat:
Niedawno dopiero wróciłam do domu, byłam u fryzjera i musiałam wracac autobusem, T. dziś gra w piłkę i nie mógł mnie odebrac. Muszę się w koncu przemóc i zacząc jeździc samochodem, bo te autobusowe wyprawy działają mi na nerwy ![]() No nic, zmykam się kąpac. Dobrej nocy! |
|||
|
|
|
#3276 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
A co tu tak cicho
już po weekendzie, wyłazić z ukrycia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 ja tęskniłam Cytat:
za owocny spontanDobranoc kobietki
|
|
#3277 |
|
Zadomowienie
|
ZARAZ PADNE!!!!!!!
Jestem dzis pierwsza z rana a juz za chwile 10 Niezle!Cholera, wracajcie babochy!!!! ![]() ![]() ![]() Bom teskniaca!Ciepło jest totalnie, najchetniej wyruszylabym na miasto w bikini ale raczej to niemozliwe ![]() Dla ochlody zaczynam dzis od Magnuma a w planie mam wycieczke po mojego ulubionego zimnego coffee shake'a ![]() Gosiu wierze ze poradzicie sobie z tym konfliktem ![]() Daget calkowicie Cie rozumiem, ja nie widzialam tesciowej od kilku miesiecy i jest mi super Asiuk proponuje wykupic kilka lekcji na poczatek z instruktorem jesli dawno nie jezdzilas no chyba ze wolisz meza ![]() i wracac mi tu wszystkie
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mmm lody
|
|
#3279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale jaja
Jak to nikt nie teskni? A msz za glupoty :aty: juz minal ![]() Cytat:
Dobrze powiedziane Cytat:
A mnie tylko brakuje wlosow na rekach, brdy i klejnotow i beylabym od wczoraj facetem. Bol gardla przerodzil sie w niski bas i do tego lekko skrzeczacy... Abuuuu
|
||
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
chyba wszystkie korzystają z pięknej pogody i się opalają dlatego tu tak pusto ja też się muszę wybrać na opalanie bo takam blada że szok ![]() W weekend pojechaliśmy do domku, pogrilowaliśmy, spotkałam się z kuzynką, tą która za rok będzie się hajtać, pozałatwiali już salę, orkiestrę i foto chociaż mówiła że strasznie ciężko było dograć do siebie bo terminy na 2011 - 2012 ![]() mówi że jeszcze dużo czasu im zostało ale ja się śmiałam że ani się obejrzy a będzie miała miesiąc do ślubu ![]() no i mieliśmy też okropną akcję w niedzielę Mamy w mieście taki stary kościółek z 1342r który obecnie jest remontowany(już końcówka) i w niedzielę była uroczysta msza bo zakonczyli już etap renowacji kościoła w środku teraz zostało na zewnątrz, no i na tej mszy chłopak zaatakował nożem 3 kobiety a później sam sobie podciął gardło podobno chodził po kościele z papierosem, dziwnie się zachowywał, ubrany był w czarny płaszcz.Na szczęście tym paniom nic się nie stało rany były tylko powierzchowne a gościa udało się uratować, podobno był pod wpływem narkotyków i mówił że coś go prześladuje dlatego wziął nóż ze sobą do kościoła, chłopak 25 lat kojarze go z widzenia i w zyciu bym nie pomyślała że może coś takiego zrobić , szok, szok, szok! Gosiu spóźnione życzenia- wszystkiego najlepszego śliczne te zdjęcia, genialny pomysł z sesją i super pamiątkę będziecie mieli i widzę moje najulubieńsze zdjęcie w avatarku fajnie że się udało ![]() mężuś się bawił z Wami w podchody dobrze że zdążył zanim się wszystkie świeczki wypaliły ![]() Cytat:
no super ciepło jest ![]() a ciekawe jakby tak ludzie zaczęli wychodzić na ulice w strojach kąpielowych przecież na plaży też każdy patrzy na każdego to co to za różnica czy nad wodą czy po mieście a ile chłodniej by było ![]() Czeko21 i Agata a może Wy razem będziecie rodzić ?? bo chyba Wam zostało podobnie czasu do porodu?
|
|
#3281 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o matko jedyna!!!ad. 2
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2 Agatka ma termin dalej niz ja........ale cos mowila ze moze szybciej urodzic...... Daget ciesze sie ze zly nastroj poszedl w sina dal ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- zapomnialam wstawic fotki i je usunelam juz z kompa ![]() ale wstawiam linka na watek mamusiowy tam mozecie zobaczyc fotki naszej sypialni i drzwi nie patrzecie na lozko bo stare........... http://www.wizaz.pl/forum/showthread...348189&page=23
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Przepraszam, że tak milczałam, ale urwanie głowy miałam. Nie dość, że strasznie szybkie tłumaczenie do zrobienia, nie wystawiałam nosa zza monitora, to jeszcze z kredytem nam numery dziwne wychodzą i mnóstwo latania załatwiania, itp. Dzisiaj rano jeszcze mnie wyprowadzili z równowagi, bo na 9 byliśmy umówieni na podpisanie umowy kredytowej, wolne w pracy załatwione, a tu o 8 babka do mnie dzwoni, że oni się nie wyrobili z przygotowaniem tego i czy nie możemy przyjść jutro (jutro mamy umowę notarialną podpisywać) tak na godzinkę przed notariuszem Powiedziałam, że nie da rady, to powiedziała, że "może" dzisiaj na 17 da radę. Złapaliśmy za tel i dzwonimy do doradcy że oni sobie jaja robią. Zadzwonił tam interweniować i dzisiaj o 17.30 niby na 100% mamy podpisać (zobacze to uwierze...). Ale teraz zaczęli wymyślać że brakuje nam jakichś tam dokumentów i musimy je dzisiaj donieść Porażka!Ale za to w niedzielę jedziemy do szczenioli, będziemy wybierać który będzie nasz
|
#3284 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Pustki, wakacjują się dziewczyny ale to dobrze, bo ja też jakaś taka wakacyjna jestem, chociaż w pracy zachrzan...w domu już mi się nie chce komputera włączać.
Dziękuję wszystkim za życzenia i ciepłe słowa Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
może wrócą...![]() Ja tęsknie troszkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
co też ludziom potrafi strzelić do głowy. Niestety świat nie zmierza ku dobremu |
||||||
|
|
|
#3285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja dziś cichaczem z pracy klikam Ale jestem tylko na moment.![]() Cytat:
![]() Rozumiem, że nie uznajesz. Nie są takie najgorsze, bardzo wygodne - przede wszystkim. Ale już za długo biorę ![]() Cytat:
Ło matko!Cytat:
Mam nadzieję, że mi przejdzie.Dobra, zmykam, póki szefa nie ma
|
|||
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko, Malutka, Daguś - dzięki myszki
Gocha- jedna szczera <troszkę> No kurka nie mam nic a nic weny wybaczcie mi proszę ![]() postaram się poprawić buzkam Was bardzo mocno i zycze milego dzionka ja dzis po pracy lece na Breslau wyrobić paszport <wymienić się znaczy- bo przecie nazwisko nowe> ![]() a później po raz kolejny na rewię sklepową ![]() środków już nie mam prawie że < a 10 mialam wypłatę te wyprzedaże mnie wykończą ![]() miłego
|
#3287 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Bo pomysle ze Was tyle przywolalam
Skromna jestem co? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. ![]() 3. uuu nie zazdroszcze bo sama mam to czesto, jeszcze naprawde niski ton, jak najmniej przeciagow i zero zimnego picia plus tabletki do ssania, to na mnie dziala. Cytat:
![]() 2. straszne, u nas tez byla podobna sytuacja...3. pamietam ze gdy ja akurat siedzialam w Londynie u nas bylo baaardzo ciupalne lato i rodzice mowili mi przez tel ze dziewczyny chodza po miescie w gorach z bikini i mini spodniczkach bo taki skwar... Oj bylaby, grubaska i bladziocha chodzaca po miescie ![]() Cytat:
Super macie szafe. Nawet kolor mi sie podoba mimo ze to zielony (tez mam w sypialni ale moj jest bleee, maz obiecal mi pomalowac na urlopie tylko jeszcze nei wiem na jaki)Cytat:
zeby skonczylo sie szybko ![]() Prosze nam tu tego wybranego potem pokazac ![]() Cytat:
![]() 2. Wygodne o ile sie o nich pamieta ![]() 3. Tez sie bardzo balam na poczatku, jak mialam gdzies jechac to caly brzuch mnie bolal z nerwow ale jak juz sie rozjezdzisz to wszystko mija! Teraz sama robie 20 tys km rocznie. Cytat:
2. Nie wybaczamy ![]() 3. Szybko sie prosze poprawic 4. dla Ciebie5. Ja jeszcze nie wyrobilam Nie jest tak zle moja kolezanka juz 2 lata poslubie jest a prawko ma na nazwisko panienskie ![]() 6. Czy juz narzekalam ze mnie w tym roku nie wykonczyly? ![]() Zaraz zjem obiad potem mam: arbuza...... czeresnie..........maliny
|
|||||||
|
|
|
#3288 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam w ten gorący dzionek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Ale dziś cały dzień jeździłam z marszałkiem oceniać ogrody i nawet za bardzo bluzeczki na szeleczkach mieć nie mogłam, rękawki i spódniczka w miarę długa On się cap jeden pocił w garniturze Cytat:
Cytat:
normalnie jak z horrora, masakra Cytat:
Ogólnie mimo skosów, których nie lubię, bardzo przytulnie pokoik wygląda Cytat:
wydawało by się że powinno im zależeć na kliencie, no ale fakt - teraz jak już wiedzą że nie macie innego wyjścia tylko ich to sobie pogrywają. Dobrze że pogoniliście gdzie trzeba.Czyli będą już właściwe fotki właściwej psinki po weekendzie? ![]() Cytat:
Tak zaniedybywać wiżaż, fee.Miłych szaleństw wyprzedażowych ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
No to umowa kredytowa podpisana, ale oczywiście nie obeszło się bez numerów.... przede wszystkim, mieliśmy marżę wynegocjowaną 2,77, a tu na umowie 2,8. No to pytam się babki o co tu chodzi, a ta mi na to, że ten doradca musiał się przesłyszeć bo "tak im system wyrzuca i inaczej się nie da". No to mąż wyszedł, dzwoni do doradcy, a ten potwierdza- miało być 2,77. Ale że dyrektor jest na urlopie, to on teraz nic nie załatwi, mamy tak podpisać a potem będziemy wnioskować o zmniejszenie do 2,73
No zobaczymy, oby się udało.A no i oczywiście miało to trwać godzinę, a trwało prawie dwie... Bo jeszcze konto musielismy założyć. I w kolejce ponad pół h czekania.... Porażka istna ten bank. Teraz jeszcze notariusz i dalsze ganianie za świstkami, ale chyba najgorsze już za nami. Oczywiście że po niedzieli się pochwalę, który psiak nasz
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-07-15 o 19:52 |
|
|
|
#3290 |
|
Rozeznanie
|
hej laseczki
![]() Aga pociesze Cie ze u nas bylo podobnie z bankiem..tzn jesli chodzi o oprocentowanie to zostalo jak bylo ustalone ale dzwonili, ze trzeba dokumenty doniesc a to moej RMUA od poczatku roku, a to moje nowe zaswiadczenie o zarobkach bo poprzednie stracilo waznosc itd... ale w koncu sie udalo i nawet "drobny upominek" nam dali- kubek i 2 dlugopisy :P tyle kasy kredytu na nas dwoje a tylko 1 (slownie: JEDEN) kubeczek!!!! ![]() my tez za jakis tydzien bedziemy wybierac tego konkretnego psiaka ![]() Moonik- czytalam o tym zdarzeniu!!! i wiesz co wyczytalam ze ponoc to student UMCS z Lublina!!! az mi glupio ze tacy ludzie mieszkaja w moim miescie.... czekoladko- bardzo fajnie wyglada ta sypialnia na malenstwo juz wszystko przygotowane wiec niedlugo czas sie rozpakowac![]() a my idziemy jeszcze dzis do kina na epoke nie ma to jak sroda z orange mozna zaoszczedzic!buzia ps. Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaachaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa wracaj!!! Z WENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor to eukaliptus Dekorala....... Cytat:
|
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
Uuuuu grzmi i leje u mnie
![]() Anusia juz sobie wyobrazam jaki musial byc mokry w tym garniturze Malinkami sie juz nie podziele bo zezarlam ale reszta jeszcze jest wiec korzystajcie Agusia super ![]() Czeko ;p U mnie burza i mega leje! Jak u Ciebie? Katey to i Ty fotki swojego malucha wklejaj raz dwa ![]() Gdzie nasza Dzasta?? |
|
|
|
#3293 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() Daget zdrówka Cytat:
![]() bardzo fajnie Wam wyszła ta sypialnia ![]() Cytat:
wracaj tu z weną do nas i pisaj , no! bo jak nie, będą baty a tak zapytam- trzeba wymienić paszport?? bardzo to jest konieczne? Cytat:
tylko na dekoldzie jestem czerwona jak rak ![]() w Krakowie przy Błoniach i na Błoniach też laski śmigają w strojach, a najlepszy widok jest jak taka laska jedzie na rolkach w bikini ![]() też się zastanawiałam gdzie się Dzasta podziewa pewnie wakacjuje sobie ![]() Cytat:
![]() koniecznie się pochwal którego łobuźnika wybraliście ![]() Cytat:
2. podobno właśnie tam studiował, teraz jest w Morawicy i ciekawe jak się zakończy cała sprawa ![]() Anusia fajnie masz z tymi ogródkami, ja bym mogła tak jeździć, uwielbiam oglądać i mam już w myślach jak będzie wyglądał mój ogródek w baaardzo dalekiej przyszłości ![]() a temu marszałkowi współczuje garnituru, nawet nie chce myśleć jak od niego "pachniało"
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-07-15 o 21:38 |
|||||
|
|
|
#3294 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową porą
Normalnie jak mnie dzisiaj ten mój ślubny wk... ja to się chyba z nim normalnie rozwiodę a miałam się odchudzać Czeko ślicznie Wam to wyszło Gosiu Cytat:
ad. 2 nie przeginaj ![]() ad. 3 nie ma szans ad. 4 Ty nie masz się postarać poprawić, tylko bez żadnego szemrania się poprawić ad. 5 udanego shopingu ad. 6 trza nie było tak szaleć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 miłego oglądania i daj znać czy fajny filmik
|
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc kochane-ja jeszcze żyję ale rano praktyki , robie tez prawko wiec wracam do domu o 21.30. Padnieta ale pelna zapalu
![]() Dobra kotki lece spac
|
#3296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam Wam powiedzieć, że jutro idziemy z Dawidkiem na kontrolę do poradni dla wcześniaków i okulisty, więc
mile widziane Cytat:
za kursodezwij się czasem do nas Dobranoc dziewuszki
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Heja żoneczki
Ale burze u nas w nocy były, koszmar jakiś, i duchota jak nie wiem. Ale i tak dzisiaj rzeźko się czuje Tłumaczenie ekspres skończone, więc chwila oddechu. Jeszcze muszę iść do banku odebrać umowę kredytową (bo wczoraj nie było pani dyrektor żeby to podpisać...) a potem do notariusza i mieszkanko będzie nasze.Malutka zaciśnięteKacha a Ty jak tutaj nie wrócisz to baty będą (tylko od kogo ja haczkę wezmę jak Lilka wsiąkła? )Miłego dnia robaczki
|
#3298 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez byla mega burza i ulewa
Cytat:
![]() zrobie reklame to BRW......seria Syriusz ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3299 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł. Chyba spłyne dzisiaj. Wstaje rano a tu leje (wczoraj sobie białą sukienkę na ramiączka przygotowałam) no to co...no to jeansy, wychodzę na podwórko a tu...zonk...jest duchota jak cholera. No nic jeszcze sześć godzin...
Wczoraj łaziłam z kijkami, czyli nordic walking uprawiałam Fajnie tylko kapturki na kije muszę kupić bo mi się po ulicy ślizgały. Później już łaziłam po polach, więc było ok W ogóle to byłyśmy z mamą w mojej mieścinie główną atrakcją....dużo nam jeszcze do CYWILIZACJI brakuje...Zostaliśmy z mężem zaproszeni na osiemnastkę do dziewczyny mojego brata na przyszły czwartek i wiecie co...NIE MAM SIĘ W CO UBRAC ![]() Cytat:
![]() Przejdzie przejdzie, musisz tylko się przełamać Cytat:
Mój już wymieniony, tylko jak do tej pory potrzebny nie był Hmmm...chyba też na zakupy muszę bo jak ja się na tej osiemnastce pokażę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięks Cytat:
Cytat:
Ok spadam do pracy. Pa |
||||||
|
|
|
#3300 | |||
|
Rozeznanie
|
BRY
Cytat:
![]() ad 2. to gruuubo... swir jakis... czlowiek juz nawet w kosciele moze nie czuc sie bezpiecznie.... ad 3. Czeko ma termin na 1 jesli sie nie myle a ja niby na 19 ale tez pojde pod koniec lipca lub na poczatku sierpnia... Cytat:
![]() Cytat:
naturalnie chciaz wiem ze Dawidek zrow jak ryba ![]() ja dziewczyny mam juz dosyc.... upal mnie wykancza... nogi jak balony spac sie nie da... chodze jak cien czlowieka... skurcze brzucha juz bardzo mnie mecza... dostalam leki od gina i w razie czego mam sobie zwiekszac dawke... i to robie... skutki??? Dreszcze na calym ciele... rece w tym banku trzesly mi sie jak staremu alkoholikowi... mam juz dosyc... TŻ sie na mnie wydziera ze jestem nieznosnia ze ciagle sie czepiam o cos, wszyscy mi mowia nie rob tego nie rob tamtego, zjedz to a nie tamto, ale spuchals lub przytylas a jak juz uslysza ze 15kg to mowia O MATKO... a ja przecie szczypior bylam... MAM JUZ DOSYC... to sie wyzalilam ide lezec bo od siedzenia opuchlizna mi sie powieksza a niedlugo przestanie byc widac palce
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Tyle mam spraw na glowie i co chwile wymyslam cos nowego. Wczoraj w dodatku takiego agresora mialam, ze moj maz sie smial ze prawde o PMSach pisza. Dziwne to takie ze zazwyczaj w tym delikatnym czasie najbardziej drazni mnie.... TESCIOWA. Wczoraj to az mosialam wyjsc z kuchni aby mi para z cisnienia uszami nie poszla. Lecem naszej milusinskiej dac jesc i ogarne jeszcze co nie co przed praca. Moze uda mi sie do was zajrzec jeszcze dzis
hand-made: urodzinowo na 40tkę

tak sie zastanawiam po co angielski adres, do kogo chca cos przyslac skoro wracamy na stale??jaka mamy gwarancje ze wysla dokumenty na polski adres i ze one wogole dojda??poza tym po co skladamy miesieczne wypowiedzenie 

Sklaniam się ku odstawieniu tabletek, tak ogólnie dla zdrowia, a co będzie potem, czas pokaże

już po weekendzie, wyłazić z ukrycia 
za owocny spontan

Powiedziałam, że nie da rady, to powiedziała, że "może" dzisiaj na 17 da radę. Złapaliśmy za tel i dzwonimy do doradcy że oni sobie jaja robią. Zadzwonił tam interweniować i dzisiaj o 17.30 niby na 100% mamy podpisać (zobacze to uwierze...). Ale teraz zaczęli wymyślać że brakuje nam jakichś tam dokumentów i musimy je dzisiaj donieść
Tak zaniedybywać wiżaż, fee.