Żony doskonałe PM2008 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-14, 07:57   #3271
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Witajcie dziewczeta
Kurka wodna ostatnio nie mam czasu do was zagladac Tyle mam spraw na glowie i co chwile wymyslam cos nowego. Wczoraj w dodatku takiego agresora mialam, ze moj maz sie smial ze prawde o PMSach pisza. Dziwne to takie ze zazwyczaj w tym delikatnym czasie najbardziej drazni mnie.... TESCIOWA. Wczoraj to az mosialam wyjsc z kuchni aby mi para z cisnienia uszami nie poszla. Lecem naszej milusinskiej dac jesc i ogarne jeszcze co nie co przed praca. Moze uda mi sie do was zajrzec jeszcze dzis

dla kazdej
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 13:39   #3272
kotekk81
Zakorzenienie

czesc i czolem

od rana nie moge sie dostac na wizaz mam juz dosc tego internetu

Anusia do Polski wracamy 01.08. a 24.07 jestesmy ostatni dzien w pracy, i juz zaczynaja sie schody bo robia problemy i malza w pracy z wydaniem referencji i pozostalych dokumentow i ma podac angielski i polski adres tak sie zastanawiam po co angielski adres, do kogo chca cos przyslac skoro wracamy na stale??jaka mamy gwarancje ze wysla dokumenty na polski adres i ze one wogole dojda??poza tym po co skladamy miesieczne wypowiedzenie no i ja sie dowiedzialam ze referencji nie dostane poniewaz to nie jest w zwyczaju mojej firmy i dla mnie wyjatku nie beda robic a jak chce to podadza mi numer telefonu i przyszly pracodawca moze sobie do nich zadzwonic i oni mu podadza referencje przez telefon nooo to sie poskarzylam

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 14:22   #3273
kasienka1985
Zakorzenienie

hej Wam

Witam się i uciekam, bo zaraz pracę kończę...
Natchnienie uciekło razem ze mną

I tak nikt tu za mną nie tęskni więc papa

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 19:20   #3274
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczeta
Kurka wodna ostatnio nie mam czasu do was zagladac Tyle mam spraw na glowie i co chwile wymyslam cos nowego. Wczoraj w dodatku takiego agresora mialam, ze moj maz sie smial ze prawde o PMSach pisza. Dziwne to takie ze zazwyczaj w tym delikatnym czasie najbardziej drazni mnie.... TESCIOWA. Wczoraj to az mosialam wyjsc z kuchni aby mi para z cisnienia uszami nie poszla. Lecem naszej milusinskiej dac jesc i ogarne jeszcze co nie co przed praca. Moze uda mi sie do was zajrzec jeszcze dzis

dla kazdej
mam nadzieje ze zly nastroj i rozdraznienie szybko mina

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc i czolem

od rana nie moge sie dostac na wizaz mam juz dosc tego internetu

Anusia do Polski wracamy 01.08. a 24.07 jestesmy ostatni dzien w pracy, i juz zaczynaja sie schody bo robia problemy i malza w pracy z wydaniem referencji i pozostalych dokumentow i ma podac angielski i polski adres tak sie zastanawiam po co angielski adres, do kogo chca cos przyslac skoro wracamy na stale??jaka mamy gwarancje ze wysla dokumenty na polski adres i ze one wogole dojda??poza tym po co skladamy miesieczne wypowiedzenie no i ja sie dowiedzialam ze referencji nie dostane poniewaz to nie jest w zwyczaju mojej firmy i dla mnie wyjatku nie beda robic a jak chce to podadza mi numer telefonu i przyszly pracodawca moze sobie do nich zadzwonic i oni mu podadza referencje przez telefon nooo to sie poskarzylam
pamietam jak my w zeszlym roku zjezdzalismy z IE- troche bylo biegania za papierami

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hej Wam

Witam się i uciekam, bo zaraz pracę kończę...

jak mozesz tak mowic??
ja tesknie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 21:05   #3275
asiuk
Zakorzenienie

Witam!

Cytat:
Asiuk jakie wspaniale wiadomosci nam przynioslas. I cos o spontanie przeczytalam. Suuuper sprawa
O spontan będzie trudno raczej Sklaniam się ku odstawieniu tabletek, tak ogólnie dla zdrowia, a co będzie potem, czas pokaże

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Wydzwanialiśmy do taty, zeby powiedzial nam dokładnie za ile będą. Wjechali na podwórko, ale Krzysiek najpierw tankuje paliwo, więc nie zapalaliśmy świeczek. Gdy wydawało się, że juz idzie zapalilismy świeczki i...poszedl do garażu. Zgasiliśmy świeczki. Potem znowu szedł w stronę domu, to sie okazało, że coś robi, to zwnou zgasiliśmy. Aż w końcu gdy były trzeci raz zapalone, wyszła siostrzenica Krzyśka i powiedziała, że telefon dzwoni do niego(oczywiscie stacjonarka:P) , ale nadal nie przerwywał.

Więc wyszłam ja i Go wołam. No to jeszcze coś "pruchnął", że "zaraz".... Świeczki się zrobiły miniaturowe. Krzysiek wchodzi, śpiewamy STO LAT i jego uśmiech - bezcenny widok. Zdmuchnał świeczki i polewa sie rozprysnęła...hihi..na kilka osób, bo swieczki ją rozgrzały.

Ogólnie fajniutko, każdy podekscytowany był, bo sie nie mogli doczekać reakcji, nawet moja mam w oknie wyglądała, aż ją tata odciagał, bo by ją Krzysiek zauważył. Aha, zapomniałam napisać, że rodziców autko zaparkowałam za domem na łące...żeby się nie zorientował. A autko Krzyśka siorki nie chowaliśmy, bo oni często przyjeżdżają, więc dla niego to nie było by podejrzane.

GRATULACJE Pani MAGISTROWO INŻYNIERKOWO ARCHITEKTOWO asiuk
My też ostatnio rozmawialiśmy na ten temat i jakoś tak oboje sie za dziećmi oglądamy, ale jak na razie tylko oglądamy i jak to mówią "najpierw trzeba sie zapatrzeć czy co tam"
Miło Cię widzieć.
Superniespodzianka!
Dziękuję za gratulacje My z dziecmi mamy właśnie podobnie, zwłaszcza ze względu na moją siostrzenicę, ale na razie poczekamy.
Również miło Cię widziec

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Urodzinki się udały mąż zrobił mi niespodziankę ze wszystkimi znajomymi. Zebrali się w knajpie śpiewali mi sto lat i takie tam, byłam bardzo zaskoczona i było mi bardzo bardzo miło niestety od soboty znowu burze między nami
My mamy też takie dni, kiedy co chwilę się strasznie na siebie złościmy. Może jakieś kłopoty w pracy, zmęczenie? Na pewno sobie z tym poradzicie

Niedawno dopiero wróciłam do domu, byłam u fryzjera i musiałam wracac autobusem, T. dziś gra w piłkę i nie mógł mnie odebrac. Muszę się w koncu przemóc i zacząc jeździc samochodem, bo te autobusowe wyprawy działają mi na nerwy

No nic, zmykam się kąpac.
Dobrej nocy!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 23:33   #3276
malutka_24
Wtajemniczenie

A co tu tak cicho już po weekendzie, wyłazić z ukrycia

Cytat:
Dziwne to takie ze zazwyczaj w tym delikatnym czasie najbardziej drazni mnie.... TESCIOWA. Wczoraj to az mosialam wyjsc z kuchni aby mi para z cisnienia uszami nie poszla
teściowa to taki dziwny rodzaj człowieka

Cytat:
a to świnie z nich

Cytat:

ad. 1 żeby Ci natchnienie wróciło
ad. 2 ja tęskniłam

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
O spontan będzie trudno raczej Sklaniam się ku odstawieniu tabletek, tak ogólnie dla zdrowia, a co będzie potem, czas pokaże
to jeżeli chcecie mieć maluszka to za owocny spontan

Dobranoc kobietki
Stary 2009-07-15, 09:50   #3277
soffera
Zadomowienie

ZARAZ PADNE!!!!!!!
Jestem dzis pierwsza z rana a juz za chwile 10 Niezle!
Cholera, wracajcie babochy!!!! Bom teskniaca!

Ciepło jest totalnie, najchetniej wyruszylabym na miasto w bikini ale raczej to niemozliwe
Dla ochlody zaczynam dzis od Magnuma a w planie mam wycieczke po mojego ulubionego zimnego coffee shake'a

Gosiu wierze ze poradzicie sobie z tym konfliktem
Daget calkowicie Cie rozumiem, ja nie widzialam tesciowej od kilku miesiecy i jest mi super
Asiuk proponuje wykupic kilka lekcji na poczatek z instruktorem jesli dawno nie jezdzilas no chyba ze wolisz meza

i wracac mi tu wszystkie
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 09:52   #3278
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Ciepło jest totalnie, najchetniej wyruszylabym na miasto w bikini ale raczej to niemozliwe
Dla ochlody zaczynam dzis od Magnuma a w planie mam wycieczke po mojego ulubionego zimnego coffee shake'a
hahah ja juz widze jak jak wyskoczylabym w bikini z takim wielkim bęzbolem pewnie zostalabym nazwana dynią w bikini
mmm lody

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-15, 11:12   #3279
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
nooo to sie poskarzylam
Ale jaja przepraszam ale glupota ludzka nie zna granic
Cytat:
Jak to nikt nie teskni? A msz za glupoty :aty:
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze zly nastroj i rozdraznienie szybko mina
juz minal

Cytat:
uuu tabletki ... fujjj

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
teściowa to taki dziwny rodzaj człowieka
Dobrze powiedziane

Cytat:

Swietne rozwiazanie jestem ZA.

A mnie tylko brakuje wlosow na rekach, brdy i klejnotow i beylabym od wczoraj facetem. Bol gardla przerodzil sie w niski bas i do tego lekko skrzeczacy... Abuuuu
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 11:17   #3280
mooonik
Zakorzenienie

Hej laseczki

chyba wszystkie korzystają z pięknej pogody i się opalają dlatego tu tak pusto
ja też się muszę wybrać na opalanie bo takam blada że szok

W weekend pojechaliśmy do domku, pogrilowaliśmy, spotkałam się z kuzynką, tą która za rok będzie się hajtać, pozałatwiali już salę, orkiestrę i foto chociaż mówiła że strasznie ciężko było dograć do siebie bo terminy na 2011 - 2012
mówi że jeszcze dużo czasu im zostało ale ja się śmiałam że ani się obejrzy a będzie miała miesiąc do ślubu

no i mieliśmy też okropną akcję w niedzielę
Mamy w mieście taki stary kościółek z 1342r który obecnie jest remontowany(już końcówka) i w niedzielę była uroczysta msza bo zakonczyli już etap renowacji kościoła w środku teraz zostało na zewnątrz, no i na tej mszy chłopak zaatakował nożem 3 kobiety a później sam sobie podciął gardło podobno chodził po kościele z papierosem, dziwnie się zachowywał, ubrany był w czarny płaszcz.
Na szczęście tym paniom nic się nie stało rany były tylko powierzchowne a gościa udało się uratować, podobno był pod wpływem narkotyków i mówił że coś go prześladuje dlatego wziął nóż ze sobą do kościoła, chłopak 25 lat kojarze go z widzenia i w zyciu bym nie pomyślała że może coś takiego zrobić , szok, szok, szok!

Gosiu spóźnione życzenia- wszystkiego najlepszego jak najwięcej słońca, miłości i jak najmniej burzowych dni

Cytat:
Na dole obiecane fotki
śliczne te zdjęcia, genialny pomysł z sesją i super pamiątkę będziecie mieli
i widzę moje najulubieńsze zdjęcie w avatarku

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

A propos niespodziewajki to: UDAŁA SIĘ.
fajnie że się udało
mężuś się bawił z Wami w podchody dobrze że zdążył zanim się wszystkie świeczki wypaliły

Cytat:

no super ciepło jest
a ciekawe jakby tak ludzie zaczęli wychodzić na ulice w strojach kąpielowych przecież na plaży też każdy patrzy na każdego to co to za różnica czy nad wodą czy po mieście
a ile chłodniej by było

Czeko21 i Agata a może Wy razem będziecie rodzić ?? bo chyba Wam zostało podobnie czasu do porodu?

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 11:34   #3281
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka

Cytat:
ale by była atrakcja

Cytat:
A mnie tylko brakuje wlosow na rekach, brdy i klejnotow i beylabym od wczoraj facetem. Bol gardla przerodzil sie w niski bas i do tego lekko skrzeczacy... Abuuuu
dużo zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

śliczne te zdjęcia, genialny pomysł z sesją i super pamiątkę będziecie mieli
i widzę moje najulubieńsze zdjęcie w avatarku
ad. 1 o matko jedyna!!!
ad. 2 to też jest moje najulubieńsze zdjęcie. W ogóle mam zamiar kupić antyramy i powiesić je u małego w pokoju

dla każdej w ten piękny i słoneczny dzionek
Stary 2009-07-15, 12:19   #3282
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Mamy w mieście taki stary kościółek z 1342r który obecnie jest remontowany(już końcówka) i w niedzielę była uroczysta msza bo zakonczyli już etap renowacji kościoła w środku teraz zostało na zewnątrz, no i na tej mszy chłopak zaatakował nożem 3 kobiety a później sam sobie podciął gardło podobno chodził po kościele z papierosem, dziwnie się zachowywał, ubrany był w czarny płaszcz.
Na szczęście tym paniom nic się nie stało rany były tylko powierzchowne a gościa udało się uratować, podobno był pod wpływem narkotyków i mówił że coś go prześladuje dlatego wziął nóż ze sobą do kościoła, chłopak 25 lat kojarze go z widzenia i w zyciu bym nie pomyślała że może coś takiego zrobić , szok, szok, szok!

Czeko21 i Agata a może Wy razem będziecie rodzić ?? bo chyba Wam zostało podobnie czasu do porodu?
ad. 1 historia jak z filmu jakiegos

ad.2 Agatka ma termin dalej niz ja........ale cos mowila ze moze szybciej urodzic......

Daget
ciesze sie ze zly nastroj poszedl w sina dal

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

zapomnialam wstawic fotki i je usunelam juz z kompa
ale wstawiam linka na watek mamusiowy tam mozecie zobaczyc fotki naszej sypialni i drzwi
nie patrzecie na lozko bo stare...........
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...348189&page=23

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-15, 13:40   #3283
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Przepraszam, że tak milczałam, ale urwanie głowy miałam. Nie dość, że strasznie szybkie tłumaczenie do zrobienia, nie wystawiałam nosa zza monitora, to jeszcze z kredytem nam numery dziwne wychodzą i mnóstwo latania załatwiania, itp.
Dzisiaj rano jeszcze mnie wyprowadzili z równowagi, bo na 9 byliśmy umówieni na podpisanie umowy kredytowej, wolne w pracy załatwione, a tu o 8 babka do mnie dzwoni, że oni się nie wyrobili z przygotowaniem tego i czy nie możemy przyjść jutro (jutro mamy umowę notarialną podpisywać) tak na godzinkę przed notariuszem Powiedziałam, że nie da rady, to powiedziała, że "może" dzisiaj na 17 da radę. Złapaliśmy za tel i dzwonimy do doradcy że oni sobie jaja robią. Zadzwonił tam interweniować i dzisiaj o 17.30 niby na 100% mamy podpisać (zobacze to uwierze...). Ale teraz zaczęli wymyślać że brakuje nam jakichś tam dokumentów i musimy je dzisiaj donieść Porażka!

Ale za to w niedzielę jedziemy do szczenioli, będziemy wybierać który będzie nasz

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 14:06   #3284
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Pustki, wakacjują się dziewczyny ale to dobrze, bo ja też jakaś taka wakacyjna jestem, chociaż w pracy zachrzan...w domu już mi się nie chce komputera włączać.
Dziękuję wszystkim za życzenia i ciepłe słowa Już jest u mnie wszystko ok. Jakieś babskie cholerstwo się do mnie przyplątało, ale może obejdzie się walką domowymi sposobami (oby)

Cytat:
Dziwne to takie ze zazwyczaj w tym delikatnym czasie najbardziej drazni mnie.... TESCIOWA.
Hahahahaha

Cytat:
a jak chce to podadza mi numer telefonu i przyszly pracodawca moze sobie do nich zadzwonic i oni mu podadza referencje przez telefon
czysta kpina normalnie.

Cytat:

Twoje natchnienie uciekło razem z moim może wrócą...
Ja tęsknie troszkę

Cytat:
Muszę się w koncu przemóc i zacząc jeździc samochodem, bo te autobusowe wyprawy działają mi na nerwy
Asiuk samochód to fajna sprawa. Długo nie jeździłam po odebraniu prawka ale jak już wsiadłam...nie wyobrażam sobie że muszę ciągle kogoś prosić żeby mnie gdzieś zawiózł. Jestem sama sobie Panią (tylko samochód muszę z mężem dzielić...)

Cytat:
kuruj się bo przeziębienie latem to już cholerstwo na maxa.

Cytat:
OMG co też ludziom potrafi strzelić do głowy. Niestety świat nie zmierza ku dobremu Coraz więcej się o takich przypadkach słyszy. To jest przerażające. Myślę, że wizyty w poradniach specjalistycznych powinne być częstsze, niestety u coraz większej liczby osób.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 14:28   #3285
asiuk
Zakorzenienie

Hej!

Ja dziś cichaczem z pracy klikam Ale jestem tylko na moment.

Cytat:
to jeżeli chcecie mieć maluszka to za owocny spontan
Jak sytuacja finansowa się ustailizuje, to może coś się wykluje

Cytat:
Asiuk proponuje wykupic kilka lekcji na poczatek z instruktorem jesli dawno nie jezdzilas no chyba ze wolisz meza
Na szczęście mąż mojej siostry jest instruktorem, zresztą to on mnie uczył

Cytat:
uuu tabletki ... fujjj
Rozumiem, że nie uznajesz. Nie są takie najgorsze, bardzo wygodne - przede wszystkim. Ale już za długo biorę

Cytat:
Ło matko!

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Asiuk samochód to fajna sprawa. Długo nie jeździłam po odebraniu prawka ale jak już wsiadłam...nie wyobrażam sobie że muszę ciągle kogoś prosić żeby mnie gdzieś zawiózł. Jestem sama sobie Panią (tylko samochód muszę z mężem dzielić...)
Wiem właśnie. Tylko ja cholernie się bałam wsiadać za kierownicę Mam nadzieję, że mi przejdzie.

Dobra, zmykam, póki szefa nie ma

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 14:31   #3286
kasienka1985
Zakorzenienie

Czeko, Malutka, Daguś - dzięki myszki
Gocha- jedna szczera <troszkę> buzi

No kurka nie mam nic a nic weny
wybaczcie mi proszę
postaram się poprawić
buzkam Was bardzo mocno i zycze milego dzionka

ja dzis po pracy lece na Breslau wyrobić paszport <wymienić się znaczy- bo przecie nazwisko nowe>
a później po raz kolejny na rewię sklepową
środków już nie mam prawie że < a 10 mialam wypłatę >
te wyprzedaże mnie wykończą

miłego

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 17:21   #3287
soffera
Zadomowienie

Bo pomysle ze Was tyle przywolalam Skromna jestem co?

Cytat:
hahah ja juz widze jak jak wyskoczylabym w bikini z takim wielkim bęzbolem pewnie zostalabym nazwana dynią w bikini
mmm lody
Hi hi Ty akurat masz swoj skarb w tym bebolu a ja ciaze ale spozywcza

Cytat:
uuu tabletki ... fujjj

Swietne rozwiazanie jestem ZA.

1. Zalezy
2.
3. uuu nie zazdroszcze bo sama mam to czesto, jeszcze naprawde niski ton, jak najmniej przeciagow i zero zimnego picia plus tabletki do ssania, to na mnie dziala.

Cytat:
ja też się muszę wybrać na opalanie bo takam blada że szok:e

no i mieliśmy też okropną akcję w niedzielę ...... dlatego wziął nóż ze sobą do kościoła, chłopak 25 lat kojarze go z widzenia i w zyciu bym nie pomyślała że może coś takiego zrobić , szok, szok, szok!

no super ciepło jest :
a ciekawe jakby tak ludzie zaczęli wychodzić na ulice w strojach kąpielowych przecież na plaży też każdy patrzy na każdego to co to za różnica czy nad wodą czy po mieście
a ile chłodniej by było :
1. Ja tez bladzioch
2. straszne, u nas tez byla podobna sytuacja...
3. pamietam ze gdy ja akurat siedzialam w Londynie u nas bylo baaardzo ciupalne lato i rodzice mowili mi przez tel ze dziewczyny chodza po miescie w gorach z bikini i mini spodniczkach bo taki skwar...

Cytat:
ale by była atrakcja :hahaa:
Oj bylaby, grubaska i bladziocha chodzaca po miescie

Cytat:

[/COLOR]zapomnialam wstawic fotki i je usunelam juz z kompa
ale wstawiam linka na watek mamusiowy tam mozecie zobaczyc fotki naszej sypialni i drzwi:ehe:
Bardzo fajnie Super macie szafe. Nawet kolor mi sie podoba mimo ze to zielony (tez mam w sypialni ale moj jest bleee, maz obiecal mi pomalowac na urlopie tylko jeszcze nei wiem na jaki)

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej laseczki :cmk:

Przepraszam, że tak milczałam, ale urwanie głowy miałam. Nie dość, że strasznie szybkie tłumaczenie do zrobienia, nie wystawiałam nosa zza monitora, to jeszcze z kredytem nam numery dziwne wychodzą i mnóstwo latania załatwiania, itp.
Dzisiaj rano jeszcze mnie wyprowadzili z równowagi, bo na 9 byliśmy umówieni na podpisanie umowy kredytowej, wolne w pracy załatwione, a tu o 8 babka do mnie dzwoni, że oni się nie wyrobili z przygotowaniem tego i czy nie możemy przyjść jutro (jutro mamy umowę notarialną podpisywać) tak na godzinkę przed notariuszem :mdlee: Powiedziałam, że nie da rady, to powiedziała, że "może" dzisiaj na 17 da radę. Złapaliśmy za tel i dzwonimy do doradcy że oni sobie jaja robią. Zadzwonił tam interweniować i dzisiaj o 17.30 niby na 100% mamy podpisać (zobacze to uwierze...). Ale teraz zaczęli wymyślać że brakuje nam jakichś tam dokumentów i musimy je dzisiaj donieść :mdlej: Porażka!

Ale za to w niedzielę jedziemy do szczenioli, będziemy wybierać który będzie nasz D
Musicie przetrwac to zalatwianie, zagryzc zeby i brnac ku koncowi. Tez caly czas pocieszam znajomych bo caly czas maja pod gorke. Gdy juz bedziecie mieli zalatwione wtedy odetchniecie Trzymam zeby skonczylo sie szybko
Prosze nam tu tego wybranego potem pokazac

Cytat:
Na szczęście mąż mojej siostry jest instruktorem, zresztą to on mnie uczył :

Rozumiem, że nie uznajesz. Nie są takie najgorsze, bardzo wygodne - przede wszystkim. Ale już za długo biorę :roleyes:

Wiem właśnie. Tylko ja cholernie się bałam wsiadać za kierownicę Mam nadzieję, że mi przejdzie.
1. To no tymbardziej wio na jazdy
2. Wygodne o ile sie o nich pamieta
3. Tez sie bardzo balam na poczatku, jak mialam gdzies jechac to caly brzuch mnie bolal z nerwow ale jak juz sie rozjezdzisz to wszystko mija! Teraz sama robie 20 tys km rocznie.

Cytat:
wybaczcie mi proszę :col:
postaram się poprawić :eem:
buzkam Was bardzo mocno i zycze milego dzionka :cok:

ja dzis po pracy lece na Breslau wyrobić paszport <wymienić się znaczy- bo przecie nazwisko nowe> :roleyes:
a później po raz kolejny na rewię sklepową :
środków już nie mam prawie że < a 10 mialam wypłatę :ur
te wyprzedaże mnie wykończą :
1. To prosze jej poszukac
2. Nie wybaczamy
3. Szybko sie prosze poprawic
4. dla Ciebie
5. Ja jeszcze nie wyrobilam Nie jest tak zle moja kolezanka juz 2 lata poslubie jest a prawko ma na nazwisko panienskie
6. Czy juz narzekalam ze mnie w tym roku nie wykonczyly?

Zaraz zjem obiad potem mam: arbuza...... czeresnie..........maliny I wszystko zjem!!!
Stary 2009-07-15, 19:07   #3288
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Witam w ten gorący dzionek

Cytat:
Ale świnie. Z twoimi referencjami to nieźle cię wydrutali. No a referencje tż- a nie możecie np podać adresu angielskiego jakiś znajomych co są na miejscu?? wtedy jakby nie dotarły papiery do polski zawsze oni mogą wam odesłać. Super że wracacie z obczyzny już za 2 tyg prawie
Cytat:
Tez miałam taki zamiar . Ale dziś cały dzień jeździłam z marszałkiem oceniać ogrody i nawet za bardzo bluzeczki na szeleczkach mieć nie mogłam, rękawki i spódniczka w miarę długa On się cap jeden pocił w garniturze
Cytat:
Mnmmm... a wiesz że podobno taki niski głos działa na facetów- podobno kobiety o niskich głosach są bardziej płodne i rodzą zdrowsze dzieci i faceci instynktownie takie wybieraj(coś tam z ewolucji było czy coś ). Ale mam nadzieje że szybko przejdzie
Cytat:
normalnie jak z horrora, masakra
Cytat:

ale wstawiam linka na watek mamusiowy tam mozecie zobaczyc fotki naszej sypialni i drzwi
No masz szczęście ładne mebelki - super to się komponuje ze ścianami i pościelą w łóżeczku Ogólnie mimo skosów, których nie lubię, bardzo przytulnie pokoik wygląda
Cytat:
Dzisiaj rano jeszcze mnie wyprowadzili z równowagi, bo na 9 byliśmy umówieni na podpisanie umowy kredytowej, wolne w pracy załatwione, a tu o 8 babka do mnie dzwoni, że oni się nie wyrobili z przygotowaniem tego i czy nie możemy przyjść jutro (jutro mamy umowę notarialną podpisywać) tak na godzinkę przed notariuszem Powiedziałam, że nie da rady, to powiedziała, że "może" dzisiaj na 17 da radę. Złapaliśmy za tel i dzwonimy do doradcy że oni sobie jaja robią. Zadzwonił tam interweniować i dzisiaj o 17.30 niby na 100% mamy podpisać (zobacze to uwierze...). Ale teraz zaczęli wymyślać że brakuje nam jakichś tam dokumentów i musimy je dzisiaj donieść Porażka!

Ale za to w niedzielę jedziemy do szczenioli, będziemy wybierać który będzie nasz
Chamy w tym banku wydawało by się że powinno im zależeć na kliencie, no ale fakt - teraz jak już wiedzą że nie macie innego wyjścia tylko ich to sobie pogrywają. Dobrze że pogoniliście gdzie trzeba.
Czyli będą już właściwe fotki właściwej psinki po weekendzie?
Cytat:
wybaczcie mi proszę
postaram się poprawić

ja dzis po pracy lece na Breslau wyrobić paszport <wymienić się znaczy- bo przecie nazwisko nowe>
Ty się popraw wreszcie bo będzie Tak zaniedybywać wiżaż, fee.
Miłych szaleństw wyprzedażowych
Cytat:
Zaraz zjem obiad potem mam: arbuza...... czeresnie..........maliny I wszystko zjem!!!
Sama ????? Tzn nie podzielisz się nic a nic ??????????????
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 19:51   #3289
agunia82
Zakorzenienie

No to umowa kredytowa podpisana, ale oczywiście nie obeszło się bez numerów.... przede wszystkim, mieliśmy marżę wynegocjowaną 2,77, a tu na umowie 2,8. No to pytam się babki o co tu chodzi, a ta mi na to, że ten doradca musiał się przesłyszeć bo "tak im system wyrzuca i inaczej się nie da". No to mąż wyszedł, dzwoni do doradcy, a ten potwierdza- miało być 2,77. Ale że dyrektor jest na urlopie, to on teraz nic nie załatwi, mamy tak podpisać a potem będziemy wnioskować o zmniejszenie do 2,73 No zobaczymy, oby się udało.
A no i oczywiście miało to trwać godzinę, a trwało prawie dwie... Bo jeszcze konto musielismy założyć. I w kolejce ponad pół h czekania.... Porażka istna ten bank.
Teraz jeszcze notariusz i dalsze ganianie za świstkami, ale chyba najgorsze już za nami.

Oczywiście że po niedzieli się pochwalę, który psiak nasz

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-07-15 o 19:52
Stary 2009-07-15, 20:17   #3290
katey
Rozeznanie

GG do katey

hej laseczki

Aga pociesze Cie ze u nas bylo podobnie z bankiem..tzn jesli chodzi o oprocentowanie to zostalo jak bylo ustalone ale dzwonili, ze trzeba dokumenty doniesc a to moej RMUA od poczatku roku, a to moje nowe zaswiadczenie o zarobkach bo poprzednie stracilo waznosc itd... ale w koncu sie udalo i nawet "drobny upominek" nam dali- kubek i 2 dlugopisy :P tyle kasy kredytu na nas dwoje a tylko 1 (slownie: JEDEN) kubeczek!!!!

my tez za jakis tydzien bedziemy wybierac tego konkretnego psiaka

Moonik- czytalam o tym zdarzeniu!!! i wiesz co wyczytalam ze ponoc to student UMCS z Lublina!!! az mi glupio ze tacy ludzie mieszkaja w moim miescie....

czekoladko- bardzo fajnie wyglada ta sypialnia na malenstwo juz wszystko przygotowane wiec niedlugo czas sie rozpakowac

a my idziemy jeszcze dzis do kina na epoke nie ma to jak sroda z orange mozna zaoszczedzic!

buzia

ps. Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaachaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa wracaj!!! Z WENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 20:18   #3291
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Hi hi Ty akurat masz swoj skarb w tym bebolu a ja ciaze ale spozywcza

Bardzo fajnie Super macie szafe. Nawet kolor mi sie podoba mimo ze to zielony (tez mam w sypialni ale moj jest bleee, maz obiecal mi pomalowac na urlopie tylko jeszcze nei wiem na jaki)

jak urodze to tez zostanie mi spozywcza
kolor to eukaliptus Dekorala.......

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

No masz szczęście ładne mebelki - super to się komponuje ze ścianami i pościelą w łóżeczku Ogólnie mimo skosów, których nie lubię, bardzo przytulnie pokoik wygląda

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-15, 21:01   #3292
soffera
Zadomowienie

Uuuuu grzmi i leje u mnie
Anusia juz sobie wyobrazam jaki musial byc mokry w tym garniturze Malinkami sie juz nie podziele bo zezarlam ale reszta jeszcze jest wiec korzystajcie
Agusia super
Czeko ;p U mnie burza i mega leje! Jak u Ciebie?
Katey to i Ty fotki swojego malucha wklejaj raz dwa

Gdzie nasza Dzasta??
Stary 2009-07-15, 21:35   #3293
mooonik
Zakorzenienie

hejo

Daget
zdrówka podobno takie letnie choróbska to są najgorsze

Cytat:

ad.2 Agatka ma termin dalej niz ja........ale cos mowila ze moze szybciej urodzic......

no właśnie Agata pisała że może wcześniej urodzić, wtedy byście prawie o jednym czasie rodziły

bardzo fajnie Wam wyszła ta sypialnia ładniutki kolorek taki spokojny i mebelki fajnie wpasowane

Cytat:
wybaczcie mi proszę
postaram się poprawić

miłego
osz Ty łobuzie! na wyprzedaże to masz wenę a do nas napisać to już nie??
wracaj tu z weną do nas i pisaj , no! bo jak nie, będą baty

a tak zapytam- trzeba wymienić paszport?? bardzo to jest konieczne?

Cytat:

1. Ja tez bladzioch
3. pamietam ze gdy ja akurat siedzialam w Londynie u nas bylo baaardzo ciupalne lato i rodzice mowili mi przez tel ze dziewczyny chodza po miescie w gorach z bikini i mini spodniczkach bo taki skwar...
hehe a ja sobie siadłam po południu na balkonie i już nie jestem bladzioch
tylko na dekoldzie jestem czerwona jak rak
w Krakowie przy Błoniach i na Błoniach też laski śmigają w strojach, a najlepszy widok jest jak taka laska jedzie na rolkach w bikini

też się zastanawiałam gdzie się Dzasta podziewa pewnie wakacjuje sobie

Cytat:
Teraz jeszcze notariusz i dalsze ganianie za świstkami, ale chyba najgorsze już za nami.

Oczywiście że po niedzieli się pochwalę, który psiak nasz
uff czyli teraz powinno być z górki
koniecznie się pochwal którego łobuźnika wybraliście
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
ale w koncu sie udalo i nawet "drobny upominek" nam dali- kubek i 2 dlugopisy :P tyle kasy kredytu na nas dwoje a tylko 1 (slownie: JEDEN) kubeczek!!!!

Moonik- czytalam o tym zdarzeniu!!! i wiesz co wyczytalam ze ponoc to student UMCS z Lublina!!! az mi glupio ze tacy ludzie mieszkaja w moim miescie....
1.no to się postarali
2. podobno właśnie tam studiował, teraz jest w Morawicy i ciekawe jak się zakończy cała sprawa

Anusia fajnie masz z tymi ogródkami, ja bym mogła tak jeździć, uwielbiam oglądać i mam już w myślach jak będzie wyglądał mój ogródek w baaardzo dalekiej przyszłości
a temu marszałkowi współczuje garnituru, nawet nie chce myśleć jak od niego "pachniało"

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-07-15 o 21:38
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 21:59   #3294
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam wieczorową porą
Normalnie jak mnie dzisiaj ten mój ślubny wk... ja to się chyba z nim normalnie rozwiodę bynajmniej teraz wysłałam go po pizzę a miałam się odchudzać

Czeko
ślicznie Wam to wyszło podobają mi się Wasze komody

Gosiu
przepędzam od Ciebie choróbsko

Cytat:
Czeko, Malutka, Daguś - dzięki myszki

wybaczcie mi proszę

postaram się poprawić

środków już nie mam prawie że < a 10 mialam wypłatę
ad. 1 za buziaka
ad. 2 nie przeginaj
ad. 3 nie ma szans
ad. 4 Ty nie masz się postarać poprawić, tylko bez żadnego szemrania się poprawić
ad. 5 udanego shopingu
ad. 6 trza nie było tak szaleć

Cytat:
podzieliłabyś się chociaż czereśniami

Cytat:
No to umowa kredytowa podpisana, ale oczywiście nie obeszło się bez numerów....
moje gratulacje to teraz wypada Wam tylko życzyć szybkiego spłacenia kredytu

Cytat:
ale w koncu sie udalo i nawet "drobny upominek" nam dali- kubek i 2 dlugopisy :P tyle kasy kredytu na nas dwoje a tylko 1 (slownie: JEDEN) kubeczek!!!!

a my idziemy jeszcze dzis do kina na epoke nie ma to jak sroda z orange mozna zaoszczedzic!
ad. 1 to się bank żachnął jak nie wiem co
ad. 2 miłego oglądania i daj znać czy fajny filmik
Stary 2009-07-15, 22:09   #3295
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Czesc kochane-ja jeszcze żyję ale rano praktyki , robie tez prawko wiec wracam do domu o 21.30. Padnieta ale pelna zapalu
Dobra kotki lece spac
Stary 2009-07-15, 23:45   #3296
malutka_24
Wtajemniczenie

Zapomniałam Wam powiedzieć, że jutro idziemy z Dawidkiem na kontrolę do poradni dla wcześniaków i okulisty, więc mile widziane

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Czesc kochane-ja jeszcze żyję ale rano praktyki , robie tez prawko wiec wracam do domu o 21.30. Padnieta ale pelna zapalu
Dobra kotki lece spac
za kurs
odezwij się czasem do nas

Dobranoc dziewuszki
Stary 2009-07-16, 08:21   #3297
agunia82
Zakorzenienie

Heja żoneczki

Ale burze u nas w nocy były, koszmar jakiś, i duchota jak nie wiem. Ale i tak dzisiaj rzeźko się czuje Tłumaczenie ekspres skończone, więc chwila oddechu. Jeszcze muszę iść do banku odebrać umowę kredytową (bo wczoraj nie było pani dyrektor żeby to podpisać...) a potem do notariusza i mieszkanko będzie nasze.

Malutka zaciśnięte

Kacha a Ty jak tutaj nie wrócisz to baty będą (tylko od kogo ja haczkę wezmę jak Lilka wsiąkła? )

Miłego dnia robaczki

Stary 2009-07-16, 09:16   #3298
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Czeko ;p U mnie burza i mega leje! Jak u Ciebie?
u mnie tez byla mega burza i ulewa

Cytat:

no właśnie Agata pisała że może wcześniej urodzić, wtedy byście prawie o jednym czasie rodziły

bardzo fajnie Wam wyszła ta sypialnia ładniutki kolorek taki spokojny i mebelki fajnie wpasowane

moze ,zobaczymy ja bede jutro wiedziec co nie co bo mam wizyte

Cytat:
Czeko
ślicznie Wam to wyszło podobają mi się Wasze komody

zrobie reklame to BRW......seria Syriusz

Cytat:
Zapomniałam Wam powiedzieć, że jutro idziemy z Dawidkiem na kontrolę do poradni dla wcześniaków i okulisty, więc mile widziane
za Dawidka

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-16, 09:23   #3299
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł. Chyba spłyne dzisiaj. Wstaje rano a tu leje (wczoraj sobie białą sukienkę na ramiączka przygotowałam) no to co...no to jeansy, wychodzę na podwórko a tu...zonk...jest duchota jak cholera. No nic jeszcze sześć godzin...

Wczoraj łaziłam z kijkami, czyli nordic walking uprawiałam Fajnie tylko kapturki na kije muszę kupić bo mi się po ulicy ślizgały. Później już łaziłam po polach, więc było ok W ogóle to byłyśmy z mamą w mojej mieścinie główną atrakcją....dużo nam jeszcze do CYWILIZACJI brakuje...

Zostaliśmy z mężem zaproszeni na osiemnastkę do dziewczyny mojego brata na przyszły czwartek i wiecie co...NIE MAM SIĘ W CO UBRAC
Cytat:
Ja dziś cichaczem z pracy klikam

Ja też
Przejdzie przejdzie, musisz tylko się przełamać

Cytat:
Gocha- jedna szczera <troszkę> buzi
ja dzis po pracy lece na Breslau wyrobić paszport <wymienić się znaczy- bo przecie nazwisko nowe
Buzi
Mój już wymieniony, tylko jak do tej pory potrzebny nie był
Hmmm...chyba też na zakupy muszę bo jak ja się na tej osiemnastce pokażę

Cytat:
No to umowa kredytowa podpisana, ale oczywiście nie obeszło się bez numerów....
W takim razie najgorsze za Wami.

Cytat:
w koncu sie udalo i nawet "drobny upominek" nam dali- kubek i 2 dlugopisy :P tyle kasy kredytu na nas dwoje a tylko 1 (slownie: JEDEN) kubeczek!!!!
a to dobre. Wysilili się nie ma co

Cytat:
Gosiu
przepędzam od Ciebie choróbsko
Dzięks

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Izuś Ty jak zwykle zalatana ale rób co tam trzeba i szybko się prawkiem pochwal Powodzenia.

Cytat:
No to trzymam

Ok spadam do pracy. Pa
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 09:27   #3300
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

BRY

Cytat:
chyba wszystkie korzystają z pięknej pogody i się opalają dlatego tu tak pusto
ja też się muszę wybrać na opalanie bo takam blada że szok

ad 1. niestety nie wszystkie... ja uciekam gdzie sie da od ciepla bo mi zyc nie daje

ad 2. to gruuubo... swir jakis... czlowiek juz nawet w kosciele moze nie czuc sie bezpiecznie....

ad 3. Czeko ma termin na 1 jesli sie nie myle a ja niby na 19 ale tez pojde pod koniec lipca lub na poczatku sierpnia...

Cytat:
No to umowa kredytowa podpisana, ale oczywiście nie obeszło się bez numerów.... przede wszystkim, mieliśmy marżę wynegocjowaną 2,77, a tu na umowie 2,8. No to pytam się babki o co tu chodzi, a ta mi na to, że ten doradca musiał się przesłyszeć bo "tak im system wyrzuca i inaczej się nie da". No to mąż wyszedł, dzwoni do doradcy, a ten potwierdza- miało być 2,77. Ale że dyrektor jest na urlopie, to on teraz nic nie załatwi, mamy tak podpisać a potem będziemy wnioskować o zmniejszenie do 2,73 No zobaczymy, oby się udało.
A no i oczywiście miało to trwać godzinę, a trwało prawie dwie... Bo jeszcze konto musielismy założyć. I w kolejce ponad pół h czekania.... Porażka istna ten bank.
nawet nie mow o kredytach bo mnie telepie... tez bralismy wczoraj i stalismy 3 godziny... zanim wszystko pospisywali zanim podzwonili do pracodawcowa zanim to zanim tamto... masakra... a ludzie za nami w kolejce w furie wpadali... ale ponoc im wiecej sie bierze tym mniej sie czeka

Cytat:
naturalnie chciaz wiem ze Dawidek zrow jak ryba

ja dziewczyny mam juz dosyc.... upal mnie wykancza... nogi jak balony spac sie nie da... chodze jak cien czlowieka... skurcze brzucha juz bardzo mnie mecza... dostalam leki od gina i w razie czego mam sobie zwiekszac dawke... i to robie... skutki??? Dreszcze na calym ciele... rece w tym banku trzesly mi sie jak staremu alkoholikowi... mam juz dosyc... TŻ sie na mnie wydziera ze jestem nieznosnia ze ciagle sie czepiam o cos, wszyscy mi mowia nie rob tego nie rob tamtego, zjedz to a nie tamto, ale spuchals lub przytylas a jak juz uslysza ze 15kg to mowia O MATKO... a ja przecie szczypior bylam... MAM JUZ DOSYC...

to sie wyzalilam ide lezec bo od siedzenia opuchlizna mi sie powieksza a niedlugo przestanie byc widac palce
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości