|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() Mój brat chyba wlasnie za bardzo podlewal i za bardzo nawoził, ale drzewko na początku było piękne Zastanawiam się czy da się jej jeszcze ożywić...a co do stroczyków to wydaje mi się, ze mi dwa umarły, bo ta łodyga gdzie były kwiatki wyglada jak ususzona Umarły???Muszę im kupic nawóz.
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze nagle wszystkie prognozy sie zmienia (bo teraz wszystkie na sobote przewiduja burze ). a my jedziemy pod namiot z planem grillowania z widokiem na Giewont wiec byloby troche niefajnie jakby padalo i jeszcze do tego pioruny strzelaly
|
|
|
|
|
#2433 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Prezent leży u współlokatorów w pokoju, bo u nas wszystko można od razu znaleźć![]() Cytat:
Ja też chcę!
|
||
|
|
|
#2434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kiedy urodzinki masz? też lubię urodziny TŻta bardziej niż swoje lubię mu coś kupować a On uwielbia mi hehja mama 22 a TŻ 24 w dniu ślubu naszego ja 23 a TŻ 25 Lain widzisz,17 górą hehe chodziło mi właśnie o wspinaczki drzewne
|
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w weekend planuję basen Ale nie lubie jak pada, lubię iśc w sukience i wyjśc z basenu z mokrymi włosami i pospacerować
|
|
#2436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A propo 17, to ja mam urodziny 17 maja I siódemka jest też obecna w zyciu TZta bo on ma urodziny 7 września. A w dniu ślubu ja będę miała 25 lat, a TŻ prawie 27 (bez 10 dni)
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-07-15 o 10:38 |
|
|
|
|
#2437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Boże dziewczyny zabierzcie mi mojego ojca już z tego urlopu bo mnie szlag trafi... obudziłam się i włączam sobie kompa a ten ma już wąty że jeszcze się nie obudzę a już na necie siedzę
![]() Cytat:
![]() a jeśli plany nie ulegną zmianie to ja dziś wkleję wam fotki mojej ślubnej biżuterii Cytat:
ja bym coś delikatniejszego wybrała bo i ty masz delikatną urodę, a nie chcemy przecież żebyś wyglądała jak w wielkim tiulowym hełmie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja miałam takie jedno drzewo po którym łaziłam Ze tez się nie bałam Albo przez różne ogrodzenia przechodziłam, fajnie bylo byc dzieckiem NA szczęście umiejętnośc przechodzenia przez ogrodzenia mi pozostała i czasem sie przydajeMy mamy taką zasadę, że jak dajemy piesi jedzenie to zawsze zanosimy do miski, żeby nie żebrała przy stole. Ale ona jest przezabawna jak mam coś do jedzenia co ona lubi - potrafi sie na mnie położyc i patrzeć takim wzrokiem, ze po prostu nie da się z nia nie podzielić Sama normalnie rzadko sie przytula, ale jak jedzenie mam to normalnie przytulanka straszna się z niej robi![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po tym jak ostatnio zaczelam ja wynosic na dzialke zrobila sie no powiedzmy dziwna i jak mnie widzi fuczy ale jak krzycze ze jedzenie to leci na zbicie pyszczka a ja wczorja kupialam szczotke parowa do naszego mieszkanka tz od razu zabral sie d osprzatania.. jak male dziecko bawil sie szczotka jak resoraczkiem ale za to mamy teraz czysciutką podloge w calym domu |
|
|
|
|
#2440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u moich dwoch ta lodyga uschla cala, ale rownoczesnie wyrosy obok dwie nowe i wlasnie pna sie do gory ![]() u mnie znow plaga nowych pąków niedlugo wystrzela u jednego jest ich 14, a u drugiego 9 ![]() Cytat:
ee ja juz nie jedna burze pod namiotem przezylam i to jeszcze taka wichure ze myslalam, ze namiot odleci ![]() a najmadrzejsza bylam jak mialam 10 lat i bylam na obozie harcerskim. lalo jak z cebra a ja sobie lezalam i jezdzilam paluchem po materiale namiotu.... i co? i potem na mnie kapalo
|
||
|
|
|
#2441 |
|
Wtajemniczenie
|
Tancerko zabiorę Twojego ojca, jesli Ty weźmiesz mojego
Bo ja ze swoim nie bardzo się dogaduję, tyle że mój jest już na emeryturze więc w domu jest cały czas
|
#2442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama jeszcze chce pójść do innego jubilera zobaczyć co jest ale ja i tak wiem że popędzimy do Apartu ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
całe szczęście ze w tym tygodniu już konczy mu się urlop... w roku akademickim i tak mnie w domu nie ma a za rok już sie wyprowadzam do tżcika więc jakoś przeżyję
|
|
#2443 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
trzymajcie dzisiaj kciuki tak kolo 16 bo bede miala obrone i sie zaczynam stresowac ![]() i jeszcze taki upal sie zapowiada a mi mozg sie wylaczyl no i i skora mi zaczyna schodzic z ramion a w sobote ide na wesele buuu
|
|
|
|
#2444 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już się nie mogę doczekać fotki biżuterii ![]() Cytat:
nooo ogrodzenia to też było coś fajne czasy ja uwielbiałam z chłopakami w nożną grać też![]() rozumiem Cie,zwierzaki są cudne mój kicia też się łasi jak mama coś godnego uwagi na dla niego |
||
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
ja to w ogole chcialam byc chlopcem
uwazalam, ze to niesprawiedliwe ze nie moge siusiac na stojaco ) i zbieralam te papierki z samochodzikami z gum turbo a potem sie przeprowadzilam, nagle nie bylo kolegow tylko same dziewczynki i sie 'nawrocilam'. bawilam sie lalkami Barbie, nawet mialam rozowe lozko dla Barbie i Kena |
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
ja będę mieć 23 za miesiąc i jeden dzień
ale czuję się na jakieś 17-18, ostatnio jak kupowałam lekarstwo w aptece i pani pyta czy to ma być dla dorosłego czy dla dziecka, to nie odpowiedziałam, że dla dorosłego tylko tak się zaplątałam, że dla mnie czyli chyba tak po środku
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niach niachale będę starą panną młodą ![]() raju
|
|
|
|
|
#2449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co sie stresujes dzis obrona i koniec studiow wiec usmiech na ryjek i do przodu musi być dobrze
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
agator74 trzymam
PowodzeniaA mnie znów napadają czarne myśli związane z weselem, suknią, itd...
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do bizuterii to ja się tak podniecam ale spokojnie to nie jest żaden cud swiata ani jakiś wymyslny wzór- po prostu mieniąca się prosta kolia z kolczykami która będzie mi pasować do wszystkich sukienek potem ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- czemu??? coś się stało czy to tylko chwilowy kryzys?? ja wczoraj oglądałam płyty z wesela i matko kochana 3 płyty po 2 godziny każda... już trzeciej nie dałam rady obejrzeć ale za to siosdtra powiedziała mi że będę ładną panną młodą jak się mnie uczesze i umaluje porządnie hehehehe ![]() szukałam w necie fryzurki którą znalazłam na ulotce salonu fryzjerskiego ale na ich stronie w galerii fryzur nie ma jej więc nie wiem jak ja wam ją pokażę żebyście mi oceniły ją... może by zeskanować u tżta.. ale to potrwa bo teraz nie wybieram się na tą budowę i te wykopaliska jakie się dzieją w domu tżta...
|
|
#2453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i ja 3mać będę kciuki, jak tylko wrócę z uczelni ![]() Tobie z ramion schodzi a mi z twarzy , no i w sobotę też mam wesele chyba już ostatnie w tym roku No idę już bo mi dziekanat zamkną...a i zapomniałabym dzisiaj śniło mi się że prawie do ślubu nie doszło, bo tata który ma mnie prowadzić do ołtarza spóźnił się 15min i w ostatniej chwili przyszedł a ja się rozpłakałam z radości że jest... no i nie pamiętam co dalej było...
http://s9.suwaczek.com/200308153338.png http://s4.suwaczek.com/200812180728.png http://s3.suwaczek.com/20100717310117.png Edytowane przez msock Czas edycji: 2009-07-15 o 11:22 |
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
jestem już po pracy
teraz idziemy spać z TZ-em
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
taka tu cisza, że aż strach się odzywać
Pokazywałam Wam ostatnio obrączki, które sobie wypatrzyliśmy z TZ a dziś podczas poszukiwań google obrączki dwubarwne kielce znalazłam stronkę z obrączkami z platyny Moja mama mówiła, że to bardzo drogie cacka ale powiem Wam, że nie sądziłam, że komplet obrączek to jedna trzecia kosztu mojego całego wesela http://www.jubilerex.pl/p773/obraczki_st-platyna_2/ ![]() ale bajer Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-15 o 12:21 |
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee to ja za platyne dziekuje nie mam czasu na szczegolna opieke
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech mi ktoś pomoże ![]() mam ciśnienie 87 na 59 i tętno 63 tak mnie głowa boli, że nie wiem i w dodatku przyszło mi popracować przy dokumentach a ja nic na oczy nie widze
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-15 o 12:36 |
|
|
|
|
#2458 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
U nas w parafii tyle jest przed ślubem. Po spisaniu tego protokołu przedmałżeńskiego wygłaszane są zapowiedzi. Cytat:
Jak się przełamię, to napiszę PW.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do filmu, to Moje Kochanie pożyczył od znajomej płytkę z wesela, która filmował nasz kamerzysta. Jeszcze jej nie widziałam, ale Moje Kochanie oglądał fragmenty i był baaardzo zadowolony ![]() No i może w czwartek jak dobrze pójdzie będziemy wybierać wstępnie zaproszenia |
||||
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za info co do kościoła. TŻ właśnie szuka świadectwa ukończenia kursu małżeńskiego, ale kiepsko mu to idzie. Na razie znalazł jakieś karty badań ucznia 3 klasy szkoły podstawowej
Idę mu pomóc
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
tancerka212 napiszę na pw ;/
Martoolka87 a u Was te licealne uwzględniają? u mnie podobno nie ;/
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-07-15 o 13:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

rocznica wkroczenia do polski Armii Czerwonej 
Zastanawiam się czy da się jej jeszcze ożywić...
Umarły???Muszę im kupic nawóz.

mam nadzieje, ze nagle wszystkie prognozy sie zmienia (bo teraz wszystkie na sobote przewiduja burze
). a my jedziemy pod namiot z planem grillowania z widokiem na Giewont
wynegocjowałam, że ją ubiorę 3 miesiące przed ślubem żeby butki dobrać i sprawdzić czy wszystko jest ok

uwazalam, ze to niesprawiedliwe ze nie moge siusiac na stojaco 

coś się stało czy to tylko chwilowy kryzys??
, no i w sobotę też mam wesele