Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-15, 10:27   #2431
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tez mi sie podoba rocznica wkroczenia do polski Armii Czerwonej

moj TZ obmysla koncepcje przystrzyzenia ciekawe ile mu to pozyje
pewno niedlugo, bo jego rodzice maja tendencje do nadmiernego podlewania (juz tak wykonczyli storczyka...), wiec jak pojedziemy do Chorwacji to pewno zgnije
no to masz urodzinki dzień po moich imieninach to będę pamiętać
Mój brat chyba wlasnie za bardzo podlewal i za bardzo nawoził, ale drzewko na początku było piękneZastanawiam się czy da się jej jeszcze ożywić...
a co do stroczyków to wydaje mi się, ze mi dwa umarły, bo ta łodyga gdzie były kwiatki wyglada jak ususzonaUmarły???Muszę im kupic nawóz.
Stary 2009-07-15, 10:29   #2432
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
lain nie kracz, nie będzie żadnych burz. Jedźcie z TŻtem w Tatry i wyskrobcie się na Świnicę również w moim imieniu i mojego Pabla Ktoś w końcu musi te górę pokonać
jutro wieczorem stwierdzimy czy jedziemy czy nie mam nadzieje, ze nagle wszystkie prognozy sie zmienia (bo teraz wszystkie na sobote przewiduja burze ). a my jedziemy pod namiot z planem grillowania z widokiem na Giewont wiec byloby troche niefajnie jakby padalo i jeszcze do tego pioruny strzelaly
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 10:31   #2433
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A ja mam 22, ale do urodzinek juz bliżej niż dalej, więc niedługo 23 a tż za parę miesięcy 26, ale ten czas leci. Już bym chciała, żeby mial urodziny, bo chce mu prezent kupić
Ale dziś upał
My mamy jutro rocznicę związku Prezent leży u współlokatorów w pokoju, bo u nas wszystko można od razu znaleźć

Cytat:
lain nie kracz, nie będzie żadnych burz. Jedźcie z TŻtem w Tatry i wyskrobcie się na Świnicę również w moim imieniu i mojego Pabla Ktoś w końcu musi te górę pokonać
Moi rodzice są właśnie w Tatrach i mnie dobijają codziennie mms'ami Ja też chcę!
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 10:31   #2434
szana
Zadomowienie

Cytat:
ja daję mojej piesi końcówkę Big Milka i ona go tak śmiesznie liże z taką minką A teraz siedzę w salonie a ona śpi obok mnie na kanapie

albo 20, bo Jozia mam 20 albo 21 i chyba Black ma 20.

A ja mam 22, ale do urodzinek juz bliżej niż dalej, więc niedługo 23 a tż za parę miesięcy 26, ale ten czas leci. Już bym chciała, żeby mial urodziny, bo chce mu prezent kupić
Ale dziś upał
no ja też daję swojemu kotu czasem coś pod stołem albo paluszkeim trochę serka homogenizowanego czy jogurtu,ale nie chciała bym żeby mi wsadził pyszczek do talerza czy kubka

kiedy urodzinki masz?
też lubię urodziny TŻta bardziej niż swoje lubię mu coś kupować a On uwielbia mi heh
ja mama 22 a TŻ 24 w dniu ślubu naszego ja 23 a TŻ 25

Lain widzisz,17 górą
hehe chodziło mi właśnie o wspinaczki drzewne ale kilka razy chciałam sobie skrócić drogę i przechodziłam po gałęziach na drugie drzewno raz spadłam,gałązka się złamała(przeceniłam swoją niską wagę ) ,ręką jeszce przejechałam po drzewie i do dziś mam na dłoni po wewnętrznej stronie znak firmowy-bliznę po kawałkach drzewa,które mi utkwiły
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 10:32   #2435
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie potrafię określić na ile lat się czuję Jak byłam gówniarz to mi się wydawało, że w wieku 23, 24 lat to już się jest takim bardzo poważnym etc. Ot takie dziecinne wyobrażenia Oczywiście poważna jestem, ale nie jak jakaś matrona he he.
własnie ostatnio z tż rozmawialiśmy, że juz się kończy takie beztroskie życie, ale i tak zaczyna sie najfajniejszy okres, bo w końcu zamieszkamy razem. My poważni nie jesteśmy na szczęście, wydurniamy sie jak głupki i robimy różne dziwne rzeczy także nie zdziadziejemy szybko

Ja w weekend planuję basenAle nie lubie jak pada, lubię iśc w sukience i wyjśc z basenu z mokrymi włosami i pospacerować
Stary 2009-07-15, 10:32   #2436
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
jutro wieczorem stwierdzimy czy jedziemy czy nie mam nadzieje, ze nagle wszystkie prognozy sie zmienia (bo teraz wszystkie na sobote przewiduja burze ). a my jedziemy pod namiot z planem grillowania z widokiem na Giewont wiec byloby troche niefajnie jakby padalo i jeszcze do tego pioruny strzelaly
Zaciskam kciuki żeby żadnych burz nie było. Ja będąc w namiocie podczas burzy chyba bym szału dostała albo jakiejś paniki
A propo 17, to ja mam urodziny 17 maja I siódemka jest też obecna w zyciu TZta bo on ma urodziny 7 września. A w dniu ślubu ja będę miała 25 lat, a TŻ prawie 27 (bez 10 dni)

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-07-15 o 10:38
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 10:34   #2437
tancerka212
Zakorzenienie

Boże dziewczyny zabierzcie mi mojego ojca już z tego urlopu bo mnie szlag trafi... obudziłam się i włączam sobie kompa a ten ma już wąty że jeszcze się nie obudzę a już na necie siedzę ale juz od poniedziałku wreszcie będę miała spokój

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość

Tanciu kupiłam tą suknię ale mój tata stoi na jej straży kazał ją schować porządnie i zabrania komukolwiek pokazywać ani sukni ani zdjęć i w ogóle mam jej nie ruszać wynegocjowałam, że ją ubiorę 3 miesiące przed ślubem żeby butki dobrać i sprawdzić czy wszystko jest ok
WOW!!!!! matko nawet sobie nie wyobrażam jakie to musi być zaj*** uczucie mieć już suknię ślubną w domu normalnie cieszę się razem z tobą jak świr

a jeśli plany nie ulegną zmianie to ja dziś wkleję wam fotki mojej ślubnej biżuterii tylko martwię się że fotka nie odda całego uroku bo cały naszyjnik jest mega mieniący się i jak ten błysk nie wyjdzie to nic nie zobaczycie....

Cytat:
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi w sprawie welonu a tak byłam już entuzjastycznie nastawiona muszę pomierzyć, żebym jak pajac nie wyglądała
mi też się jakoś średnio widzi taki nastroszony welon- chyba byłby szerszy niż dół twojej sukni ja bym coś delikatniejszego wybrała bo i ty masz delikatną urodę, a nie chcemy przecież żebyś wyglądała jak w wielkim tiulowym hełmie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 10:39   #2438
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
no ja też daję swojemu kotu czasem coś pod stołem albo paluszkeim trochę serka homogenizowanego czy jogurtu,ale nie chciała bym żeby mi wsadził pyszczek do talerza czy kubka

kiedy urodzinki masz?
też lubię urodziny TŻta bardziej niż swoje lubię mu coś kupować a On uwielbia mi heh
ja mama 22 a TŻ 24 w dniu ślubu naszego ja 23 a TŻ 25

Lain widzisz,17 górą
hehe chodziło mi właśnie o wspinaczki drzewne ale kilka razy chciałam sobie skrócić drogę i przechodziłam po gałęziach na drugie drzewno raz spadłam,gałązka się złamała(przeceniłam swoją niską wagę ) ,ręką jeszce przejechałam po drzewie i do dziś mam na dłoni po wewnętrznej stronie znak firmowy-bliznę po kawałkach drzewa,które mi utkwiły
w styczniu o ja miałam takie jedno drzewo po którym łaziłamZe tez się nie bałamAlbo przez różne ogrodzenia przechodziłam, fajnie bylo byc dzieckiemNA szczęście umiejętnośc przechodzenia przez ogrodzenia mi pozostała i czasem sie przydaje
My mamy taką zasadę, że jak dajemy piesi jedzenie to zawsze zanosimy do miski, żeby nie żebrała przy stole. Ale ona jest przezabawna jak mam coś do jedzenia co ona lubi - potrafi sie na mnie położyc i patrzeć takim wzrokiem, ze po prostu nie da się z nia nie podzielićSama normalnie rzadko sie przytula, ale jak jedzenie mam to normalnie przytulanka straszna się z niej robi

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a jeśli plany nie ulegną zmianie to ja dziś wkleję wam fotki mojej ślubnej biżuterii tylko martwię się że fotka nie odda całego uroku bo cały naszyjnik jest mega mieniący się i jak ten błysk nie wyjdzie to nic nie zobaczycie....
zrób zdjęcie z lampą to powinno wyjść. Najlepiej w ciemnym pomieszczeniu
Stary 2009-07-15, 10:42   #2439
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
My mamy taką zasadę, że jak dajemy piesi jedzenie to zawsze zanosimy do miski, żeby nie żebrała przy stole. Ale ona jest przezabawna jak mam coś do jedzenia co ona lubi - potrafi sie na mnie położyc i patrzeć takim wzrokiem, ze po prostu nie da się z nia nie podzielićSama normalnie rzadko sie przytula, ale jak jedzenie mam to normalnie przytulanka straszna się z niej robi
ja mam to z kotką
po tym jak ostatnio zaczelam ja wynosic na dzialke zrobila sie no powiedzmy dziwna i jak mnie widzi fuczy
ale jak krzycze ze jedzenie to leci na zbicie pyszczka

a ja wczorja kupialam szczotke parowa do naszego mieszkanka tz od razu zabral sie d osprzatania.. jak male dziecko bawil sie szczotka jak resoraczkiem
ale za to mamy teraz czysciutką podloge w calym domu
Stary 2009-07-15, 10:42   #2440
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a co do stroczyków to wydaje mi się, ze mi dwa umarły, bo ta łodyga gdzie były kwiatki wyglada jak ususzonaUmarły???Muszę im kupic nawóz.
niekoniecznie u moich dwoch ta lodyga uschla cala, ale rownoczesnie wyrosy obok dwie nowe i wlasnie pna sie do gory
u mnie znow plaga nowych pąków niedlugo wystrzela u jednego jest ich 14, a u drugiego 9

Cytat:
Zaciskam kciuki żeby żadnych burz nie było. Ja będąc w namiocie podczas burzy chyba bym szału dostała albo jakiejś paniki

ee ja juz nie jedna burze pod namiotem przezylam i to jeszcze taka wichure ze myslalam, ze namiot odleci najgorsze jest to ze jak chce sie siusiu to trzeba kombinowac z wyjsciem z namiotu tak zeby nie zmoknac i nie zalac wszystkiego w srodku
a najmadrzejsza bylam jak mialam 10 lat i bylam na obozie harcerskim. lalo jak z cebra a ja sobie lezalam i jezdzilam paluchem po materiale namiotu.... i co? i potem na mnie kapalo jak na chinskich torturach juz tak nie robie
Stary 2009-07-15, 10:43   #2441
asiulek1705
Wtajemniczenie

Tancerko zabiorę Twojego ojca, jesli Ty weźmiesz mojego Bo ja ze swoim nie bardzo się dogaduję, tyle że mój jest już na emeryturze więc w domu jest cały czas
Stary 2009-07-15, 10:47   #2442
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

zrób zdjęcie z lampą to powinno wyjść. Najlepiej w ciemnym pomieszczeniu
problem w tym że aparat jest u tżta i nie wiem czy dziś się spotkamy bo dziś przyszedł fachowiec i buduje nam ganeczek i tż jest tam szefem i wszystkiego dogląda itd więc nie wiem czy się wyrwie dziś do mnie ale spróbuję zrobić fotkę telefonem i zobaczymy co z tego wyjdzie podjarałam się jak debil tą biżuterią mama jeszcze chce pójść do innego jubilera zobaczyć co jest ale ja i tak wiem że popędzimy do Apartu

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Tancerko zabiorę Twojego ojca, jesli Ty weźmiesz mojego Bo ja ze swoim nie bardzo się dogaduję, tyle że mój jest już na emeryturze więc w domu jest cały czas
mj ma jakiś kryzys wieku średniego czy coś bo jest taki upierdliwy i zrzędliwy ze nie mogę z nim już wytrzymać... kiedyś był spoko ale teraz to normalnie bym go gdzieś wysłała na księżyc całe szczęście ze w tym tygodniu już konczy mu się urlop... w roku akademickim i tak mnie w domu nie ma a za rok już sie wyprowadzam do tżcika więc jakoś przeżyję
Stary 2009-07-15, 10:48   #2443
agator74
Rozeznanie

czesc dziewczyny

trzymajcie dzisiaj kciuki tak kolo 16 bo bede miala obrone i sie zaczynam stresowac

i jeszcze taki upal sie zapowiada a mi mozg sie wylaczyl no i

i skora mi zaczyna schodzic z ramion a w sobote ide na wesele buuu

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 10:50   #2444
szana
Zadomowienie

Cytat:
Boże dziewczyny zabierzcie mi mojego ojca już z tego urlopu bo mnie szlag trafi... obudziłam się i włączam sobie kompa a ten ma już wąty że jeszcze się nie obudzę a już na necie siedzę ale juz od poniedziałku wreszcie będę miała spokój

WOW!!!!! matko nawet sobie nie wyobrażam jakie to musi być zaj*** uczucie mieć już suknię ślubną w domu normalnie cieszę się razem z tobą jak świr

mi też się jakoś średnio widzi taki nastroszony welon- chyba byłby szerszy niż dół twojej sukni ja bym coś delikatniejszego wybrała bo i ty masz delikatną urodę, a nie chcemy przecież żebyś wyglądała jak w wielkim tiulowym hełmie
zamknij sobie pokój na klucz w nocy
już się nie mogę doczekać fotki biżuterii

Cytat:
w styczniu o ja miałam takie jedno drzewo po którym łaziłamZe tez się nie bałamAlbo przez różne ogrodzenia przechodziłam, fajnie bylo byc dzieckiemNA szczęście umiejętnośc przechodzenia przez ogrodzenia mi pozostała i czasem sie przydaje
też się sobie dziwię,że się nie bałam nooo ogrodzenia to też było coś fajne czasy ja uwielbiałam z chłopakami w nożną grać też

rozumiem Cie,zwierzaki są cudne mój kicia też się łasi jak mama coś godnego uwagi na dla niego
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 10:54   #2445
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja uwielbiałam z chłopakami w nożną grać też
ja to w ogole chcialam byc chlopcem uwazalam, ze to niesprawiedliwe ze nie moge siusiac na stojaco mialam kolekcje resorowek, siedzielismy w 'bazie' (jakas stara wersalka wsrod drzew ) i zbieralam te papierki z samochodzikami z gum turbo a potem sie przeprowadzilam, nagle nie bylo kolegow tylko same dziewczynki i sie 'nawrocilam'. bawilam sie lalkami Barbie, nawet mialam rozowe lozko dla Barbie i Kena
Stary 2009-07-15, 10:54   #2446
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

trzymajcie dzisiaj kciuki tak kolo 16 bo bede miala obrone i sie zaczynam stresowac

powodzenia
Stary 2009-07-15, 10:55   #2447
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

ja będę mieć 23 za miesiąc i jeden dzień ale czuję się na jakieś 17-18, ostatnio jak kupowałam lekarstwo w aptece i pani pyta czy to ma być dla dorosłego czy dla dziecka, to nie odpowiedziałam, że dla dorosłego tylko tak się zaplątałam, że dla mnie czyli chyba tak po środku
Stary 2009-07-15, 10:57   #2448
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
ja będę mieć 23 za miesiąc i jeden dzień ale czuję się na jakieś 17-18, ostatnio jak kupowałam lekarstwo w aptece i pani pyta czy to ma być dla dorosłego czy dla dziecka, to nie odpowiedziałam, że dla dorosłego tylko tak się zaplątałam, że dla mnie czyli chyba tak po środku
a ja mam urodziny równo miesiąc przed weselem niach niach
ale będę starą panną młodą raju
Stary 2009-07-15, 10:57   #2449
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
czesc dziewczyny

kciuki masz jak w banku
Stary 2009-07-15, 10:59   #2450
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
czesc dziewczyny

będzie dobrze na obronie a na ramiona uuuuu no to nie wiem co poradzic.. najlepiej by bylo smarowac do oporu balsamem ale w sumie jak ptarze na mojego TZ to nie wiem czy Ci to cos pomoze
ale co sie stresujes dzis obrona i koniec studiow wiec usmiech na ryjek i do przodu musi być dobrze
Stary 2009-07-15, 11:10   #2451
chilanes
Zakorzenienie

agator74 trzymam Powodzenia

A mnie znów napadają czarne myśli związane z weselem, suknią, itd...
Stary 2009-07-15, 11:16   #2452
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
zamknij sobie pokój na klucz w nocy
już się nie mogę doczekać fotki biżuterii
nie mam klucza do pokoju hehehe ale zamykam go sobie ale mój tatuś ukochany nie uznaje spania do południa i jak już za długo spię to a to się tłucze po mieszkaniu, a to sobie radia słucha zbyt głośno... tak więc dłuzej niż do 10 spać się przy nim nie da

a co do bizuterii to ja się tak podniecam ale spokojnie to nie jest żaden cud swiata ani jakiś wymyslny wzór- po prostu mieniąca się prosta kolia z kolczykami która będzie mi pasować do wszystkich sukienek potem

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

A mnie znów napadają czarne myśli związane z weselem, suknią, itd...
czemu??? coś się stało czy to tylko chwilowy kryzys??

ja wczoraj oglądałam płyty z wesela i matko kochana 3 płyty po 2 godziny każda... już trzeciej nie dałam rady obejrzeć ale za to siosdtra powiedziała mi że będę ładną panną młodą jak się mnie uczesze i umaluje porządnie hehehehe
szukałam w necie fryzurki którą znalazłam na ulotce salonu fryzjerskiego ale na ich stronie w galerii fryzur nie ma jej więc nie wiem jak ja wam ją pokażę żebyście mi oceniły ją... może by zeskanować u tżta.. ale to potrwa bo teraz nie wybieram się na tą budowę i te wykopaliska jakie się dzieją w domu tżta...
Stary 2009-07-15, 11:21   #2453
msock
Raczkowanie

Cytat:
czesc dziewczyny

i ja 3mać będę kciuki, jak tylko wrócę z uczelni

Tobie z ramion schodzi a mi z twarzy nawet nie ma jak dobrze podkładu nałożyć, no i w sobotę też mam wesele chyba już ostatnie w tym roku No idę już bo mi dziekanat zamkną...

a i zapomniałabym dzisiaj śniło mi się że prawie do ślubu nie doszło, bo tata który ma mnie prowadzić do ołtarza spóźnił się 15min i w ostatniej chwili przyszedł a ja się rozpłakałam z radości że jest... no i nie pamiętam co dalej było...

Edytowane przez msock
Czas edycji: 2009-07-15 o 11:22
msock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 11:22   #2454
kaska87
Zakorzenienie

jestem już po pracy teraz idziemy spać z TZ-em

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 12:17   #2455
kubusewa
Zakorzenienie

taka tu cisza, że aż strach się odzywać
Pokazywałam Wam ostatnio obrączki, które sobie wypatrzyliśmy z TZ
a dziś podczas poszukiwań google obrączki dwubarwne kielce znalazłam stronkę z obrączkami z platyny
Moja mama mówiła, że to bardzo drogie cacka ale powiem Wam, że nie sądziłam, że komplet obrączek to jedna trzecia kosztu mojego całego wesela http://www.jubilerex.pl/p773/obraczki_st-platyna_2/

ale bajer http://www.yes.pl/kreator_obraczek

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-15 o 12:21
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 12:32   #2456
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
a dziś podczas poszukiwań google obrączki dwubarwne kielce znalazłam stronkę z obrączkami z platyny
Moja mama mówiła, że to bardzo drogie cacka ale powiem Wam, że nie sądziłam, że komplet obrączek to jedna trzecia kosztu mojego całego wesela http://www.jubilerex.pl/p773/obraczki_st-platyna_2/
"Platyna jest miekkim materiałem, bizuteria platynowa wymaga szczególnej troski i opieki by wygladać ładnie i swieżo."

eee to ja za platyne dziekuje nie mam czasu na szczegolna opieke
Stary 2009-07-15, 12:34   #2457
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
"Platyna jest miekkim materiałem, bizuteria platynowa wymaga szczególnej troski i opieki by wygladać ładnie i swieżo."

eee to ja za platyne dziekuje nie mam czasu na szczegolna opieke
za takie pieniądze i jeszcze wymaga szczególnej opieki... never!!
niech mi ktoś pomoże
mam ciśnienie 87 na 59 i tętno 63 tak mnie głowa boli, że nie wiem i w dodatku przyszło mi popracować przy dokumentach a ja nic na oczy nie widze

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-15 o 12:36
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 12:35   #2458
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cześć dziewczynki!
Cytat:
Napisane przez msock Pokaż wiadomość
Dziękuję te zapowiedzi aż tyle czasu wcześniej?
U nas w parafii tyle jest przed ślubem. Po spisaniu tego protokołu przedmałżeńskiego wygłaszane są zapowiedzi.
Cytat:
Aniołku to z tym lodem to obrzydlistwo bez przesady jak humorek? wyjaśniła się coś ta cała sytuacja?
Cytat:
Aniołku mam nadzieje,że uda Wam się wszystko posklejać!
Wygląda na to, że sprawa będzie ciągnąć się jeszcze dłuuuuugo dłuuuugo Jak się przełamię, to napiszę PW.
Cytat:
Napisane przez msock Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze 23, ale w grudniu już będzie 24 latka, ale staro się jeszcze chyba czuć nie powinnam Mój TŻ ma 28 i też się staro nie czuje
Zbieram się i lecę na uczelnię odebrać dyplom ukończenia studiów
Cytat:
A ja w maju skończyłam 24 Nie czuję się na tyle lat
To widzę, że jesteśmy rówieśniczkami. Rocznik '85? Tylko ja z kolei jestem najstarsza, bo jestem z początku stycznia
Cytat:
Będzie dobrze, już 3mam kciuki
Cytat:
a co do bizuterii to ja się tak podniecam ale spokojnie to nie jest żaden cud swiata ani jakiś wymyslny wzór- po prostu mieniąca się prosta kolia z kolczykami która będzie mi pasować do wszystkich sukienek potem

ja wczoraj oglądałam płyty z wesela i matko kochana 3 płyty po 2 godziny każda... już trzeciej nie dałam rady obejrzeć ale za to siosdtra powiedziała mi że będę ładną panną młodą jak się mnie uczesze i umaluje porządnie hehehehe
szukałam w necie fryzurki którą znalazłam na ulotce salonu fryzjerskiego ale na ich stronie w galerii fryzur nie ma jej więc nie wiem jak ja wam ją pokażę żebyście mi oceniły ją... może by zeskanować u tżta.. ale to potrwa bo teraz nie wybieram się na tą budowę i te wykopaliska jakie się dzieją w domu tżta...
Czekamy na fotki biżu.
Co do filmu, to Moje Kochanie pożyczył od znajomej płytkę z wesela, która filmował nasz kamerzysta. Jeszcze jej nie widziałam, ale Moje Kochanie oglądał fragmenty i był baaardzo zadowolony
No i może w czwartek jak dobrze pójdzie będziemy wybierać wstępnie zaproszenia
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 12:49   #2459
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzięki za info co do kościoła. TŻ właśnie szuka świadectwa ukończenia kursu małżeńskiego, ale kiepsko mu to idzie. Na razie znalazł jakieś karty badań ucznia 3 klasy szkoły podstawowej
Idę mu pomóc
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 13:18   #2460
chilanes
Zakorzenienie

tancerka212 napiszę na pw ;/

Martoolka87 a u Was te licealne uwzględniają? u mnie podobno nie ;/

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-07-15 o 13:21
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości