|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Kasiu to dokładnie jak u mnie.
Ale jak zostaniemy w domu to nie będę płakać. A nawet sie będę cieszyć Na pewno do nas przyjadą rodzice i miło spędzimy czas w domciu![]() A za dwa tygodnie przyjeżdża do mnie siora z dzieciakami - już sie nie mogę doczekać
|
#3302 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie bardzo bym chciała gdzieś pojechać
ale jak się sama za to nie wezmę, to przecież nikt mi tego nie zorganizuje.
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
No to Kasiu zmus sie i szukaj
A gdzie chciałabys pojechac?góry, morze?
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
W ciepłe kraje, mmm marzenie.....(oby za rok sie spełniło)w moim przypadku.
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-15 o 13:02 Powód: dopisek |
|
|
|
#3306 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, nie wytrzymuję takiej pogody. W Krakowie praży a ma być jeszcze cieplej. Ciekawa jestem, jak ta pani dobiera sobie modeli. Moje kochanie jest bardo fotogeniczne i nawet bawił się w modela u swojego kolegi, który będzie nam teraz robił zdjęcia na ślubie, ale ja to nie bardzo na zdjęciach wychodzę. Mam twarz raczej charakterystyczną niż urodziwą, a chyba tej pani nie o to chodzi.
A z tym szalem tiulowym to jeszcze gorzej. Mówicie, żebym poszła do krawcowej. Ale tamten kawałek tiulu, który chciały mi wcisnąć nie był w żaden sposób wykończony. Po prostu prostokąt tiulu, wycięty nożyczkami i tyle. Skandal. Na Allegro za metr bieżący 4 zł, a oni chcieli ode mnie za taki skrawek 100 zł.
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Zdzierstwo
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to jest właśnie ze "ślubnymi" artykułami. Wystarczy przedrostek ślubny i już cena wyższa o połowę a czasem nawet więcej.
|
#3309 |
|
Rozeznanie
|
A mój szef i świadek opowiedział mi wczoraj, jak to 27 lat temu w dniu swojego ślubu pobiegł do kwiaciarki kupić żonie bukiet ślubny. Prosząc o kwiaty powiedział tylko, że chce najpiękniejsze róże na ślub. Kwiaciarka wręczyła mu zatem naręcze najdłuższych róż. Zadowolony poszedł z tymi kwiatami do narzeczonej, która jest bardzo niziutką kobietką. Kwiaty mierzyły niemal tyle samo co ona
Świadkowa znalazła się w sytuacji, złapała kwiaty i pobiegła szybko obciąć łodygi. I tak też może być, jak się zapomni dodać słowa "ślubny"
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, nie było mnie do południa bo byłam na budowie, strasznie się zdenerwowałam, bo materiał tyle kasy kosztuje a jakość jego pozostawia wiele do życzenia, wyobrażacie sobie że cegły mają nierówną wysokość?? Normlnie zła jestem przeokropnie.
Veroeve śmieszna akcja z tym bukietem ,ale ja nie chciałabym tego typu niespodzianek na swoim ślubie. A z tym szalem dobrze Ci dziewczyny radzą, kup materiał i idź do krawcowej na pewno taniej Cię wyniesie, a efekt taki sam. Mehja, pakuj się, nie marudź i jedź w tę podróż!!!!!! Nie wiadomo kiedy będzie nastepna okazja, a jeśli macie dzieciaczka to pewnie dawno już nie byliście nigdie we dwoje. Babcie się na pewno synkiem dobrze zajmą. Mnie też się marzą taki wyjazd, ale nie wiadomo kiedy Łukasz dostanie urlop, a poza tym dużo kasy idzie na te budowę, więc o ciepłych krajach na razie można zapomnieć.
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko dostaniecie od Żywczyka zdjęcia. Nasi świadkowie mają ślub we wrześniu i też mieli go zamawionego ale im powiedział że teraz czeka się u niego pół roku na zdjęcia tyle zamówień ma i zrezygnowali.Zamówili jakiegoś pana Czarneckiego z Opatowa, ktoś tu chyba o nim kiedyś pisał.Są nowe zdjęcia ale na innej stronie. Zapomniałam wam podać. Już wysyłam. |
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie dokładnie przeczytałam sobie ogłoszenie tej pani z Krakowa:
W zamian za mordęgę oddam dvd z kompletem fotek , a dla Panny Mlodej profesjonalny Makijaz specjalnie do zdjęć . Suuuuper - to dla niej robienie zdjęć to mordęga? Dobre - Wspaniały z niej fotograf ![]()
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
No Mehja, klapsa chcesz dostac? Nie poinformowac nas?
Dziewczyny w piatek bede miała chyba przymusowy urlop, bo inspekcja pracy bedzie A ja przeciez na czarno robie
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja fotki superowe
![]() Aga tej Pani chodziło o mordęgę jaką przechodzą fotografowani pewni nieźle babka daje w kość jak tak potrafi do jednego zdjęcia ustawiać kogoś pół godziny. |
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze, że wiesz, że będzie inspekcja
Nas kiedyś w firmie geodezyjnej w Krakowie zaskoczyli jak ja tam pracowałam. Na szczęście tydzień wcześniej podpisałam umowę z właścicielem firmy![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
|
|
#3317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwielbiam to!!! Tylko nie wiem czy nie tylko w tym wypadku, kiedy to ja mam gdzieś jechać....
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
mehja pieknie
normalnie mamy twoj slub w odcinkach
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja ile kwiatów w bukiecie miałaś?
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiem co miałam wam napisać tylko ciągle zapomniałam.
Tż mi opowiedział pewną historię ale średnio w nią uwierzyłam ale jak czesałam się do ślubu to fryzjerki zaczeły gadać o tym samym. Było niedawno w Ostrowcu gdzieś wesele na którym panna młoda poszła na bara-bara z fotografem. Zamknęli się w łazience i działali i nakrył ich ojciec pana młodego i tak się wściekł że był koniec wesela Elsi kwiatów w samym bukiecie miałam 12 +1 do włosów +1 do butonierki czyli 14 razem Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-15 o 14:00 |
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
Aga I coż z tego jak po włascicielu spływa to wszystko jak po kaczce. Nic nie przejmuje sie. A ksiegowa musiała odłozyc wszystko i uzupełnic jakies braki.
Mehja zdjecia cudne No niezła historia. Ja słyszałam o jednej takiej, co spotykała sie z panem młodym, bo on tak laził na lewo, w czasie slubu ona wpadła do koscioła i zaczeła mu wygraniac wszystko i jak juz ja wyprowadzali to powiedziała, ze wieczor kawalerski spedzili razem i było bardzo "ostro" itp. Nie chciałabym byc na miejscu tej dziewczyny. Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-15 o 14:01 Powód: dopisek |
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Teraz tylko czekać nam przyszło na plenerowe zdjęcia
Mam nadzieję, ze będziesz się niemi mogła jakoś szybko pochwalić
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
mehja ja slyszalam identyczna historie tylko ze swiadkiem i dzialo sie tu na wybrzezu. ciekawe czy te wszystkie opowiesci to prawda
|
|
|
|
#3325 |
|
Wtajemniczenie
|
Mehja piękne zdjęcia, naprawdę można pozazdrościć
![]() Przeddzidzie jak ja bym zaczęła wymyślać, to by Ci się odechciało mi pomagać
|
|
|
|
#3326 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co zrobiła ta dziewczyna? Wyszła za niego?Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja właśnie patrząc na te zdjęcia pomyslałam, że jakoś staro już wyglądam |
||||
|
|
|
#3327 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja dziś nie bardzo się czuję, byłam dziś na pobraniu krwi, boli mnie troche ręka, no ale wyniki badań ok, czekam tylko na wyniki tsh w piątek...
Mój tż zaczyna urlop od przyszłego tygodnia, ruszamy do Sopotu, potem do jego rodziny do Legnicy, przy okazji odwiedzimy Karpacz i Pragę czeską
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja nie wiem, nie pamietam na 100% ale chyba tak bo ona była w ciazy ta PM no i wiesz zeby ludzie nie gadali. Wiec mieli kolejny powod do gadania
![]() Ciekawe który to fotograf, moze jest na naszej liscie?
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-15 o 14:21 Powód: dopisek |
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Kasiu w moje strony sie wybieracie
mehja to rzeczywiscie ma sie czym chwalic ten fotograf |
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja - znam z widzenia Twojego świadka. Nie będę się powtarzać - super wyglądaliście :d.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

Na pewno do nas przyjadą rodzice i miło spędzimy czas w domciu
ale jak się sama za to nie wezmę, to przecież nikt mi tego nie zorganizuje.

bo to już będzie wrzesień.

tyle zamówień ma i zrezygnowali.Zamówili jakiegoś pana Czarneckiego z Opatowa, ktoś tu chyba o nim kiedyś pisał.

nie mam do tego głowy, nie potrafię nic fajnego znaleźć
....