Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dzieci" - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-15, 12:25   #691
skierka1981
BAN stały

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz

czekoladko, pięknie, ale ci zazdroszczę kiedy my będziemy mieli własny kąt...no na koniec roku się przeprowadzamy ale to mieszkanko służbowe będzie...

Aniu trzymam kciuki a do kogo ona będzie pisała w razie czego??

jeszcze pytanie mam wiem że jest wątek o gotowaniu, ale może któraś z was ma sprawdzony przepis na pyzy z męięsem żeby długo nie gotować?? bo ja te kartacze zawsze robię ale to sporo roboty a można jakoś z gotowanych i mąki ziemniaczanej podobno i potem kilka minut się gotuje... wie któraś z was jak???

Edytowane przez skierka1981
Czas edycji: 2009-07-15 o 12:33
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 12:26   #692
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz

Widzialam Fridzia ze zalozylas watek na odchowalni
ale cos mi sie wydaje ze narazie bedzie tam cisza, bo nasze mamusie nie maja czasu za bardzo teraz.......jak juz wszystkie bedziemy rozpakowane to moze watek bedzie tetnil zyciem

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 12:30   #693
Wojtusia
Zakorzenienie

czekoladko bardzo fajna sypialnia
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 12:31   #694
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
wklejam obiecane fotki sypialni- ktoras z mamus prosila , chciala zobaczyc jak sa sie umeblowac skos, wiec oto efekt- na lozko nie patrzcie bo stare i brzydkie

fotka8 - pomieszczenie w ktorym bedzie nasza garderoba-narazie jest tam suszarka i deska do prasowania
fotka9- kwiatek dostalam od mamy
Musicie uważać, żeby przy wstawaniu z łóżka nie uderzyć się w głowę , naprawdę te skosy są mega , ładne mebelki

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
Aniu trzymam kciuki a do kogo ona będzie pisała w razie czego??
Może do mnie? Zobaczymy.

Idę się położyć, jakoś mi ciężko

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 12:36   #695
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
czekoladko, pięknie, ale ci zazdroszczę kiedy my będziemy mieli własny kąt...no na koniec roku się przeprowadzamy ale to mieszkanko służbowe będzie...
kiedys napewno bedziecie mieli i nie wazne ze sluzbowe ale po waszemu

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
czekoladko bardzo fajna sypialnia
powiem wam ze myslalam ze nie da sie urzadzic pomieszczenia z takim mega skosem a jednak- nawet mozna usiasc na lozku nie chaczac glowa- tż tez jest zdzwiony, a lozeczko stalo juz w roznych miejscach i tam jest chyba najlepiej bo nikt nie zachaczy glowa wyciagajac dziecko z lozeczka

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Musicie uważać, żeby przy wstawaniu z łóżka nie uderzyć się w głowę , naprawdę te skosy są mega , ładne mebelki

wlasnie nawet jak usiadzie tż to ma jeszcze sporo miejsca na glowa

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-15, 12:38   #696
frida110
Zakorzenienie

Cytat:
Widzialam Fridzia ze zalozylas watek na odchowalni
ale cos mi sie wydaje ze narazie bedzie tam cisza, bo nasze mamusie nie maja czasu za bardzo teraz.......jak juz wszystkie bedziemy rozpakowane to moze watek bedzie tetnil zyciem
Na pewno na początku będzie cisza ale z czasem nasze mamusie się rozkręcą. Jest ich już 15 i chyba Ania będzie 16

Piękna ta Wasza sypialnia.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

U mnie właśnie pada. Ale tak leciutko.
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 12:38   #697
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie nawet jak usiadzie tż to ma jeszcze sporo miejsca na glowa
Ale ja napisałam "przy wstawaniu"

H. MacLeod

.
Stary 2009-07-15, 12:40   #698
UnholyOne
Ola-Unhola

Aniu, trzymam kciuki
Czyżby kolejna Mamusia

Miramej, fajny wózeczek . A skąd ten wybór. Nigdy nie wspominałaś, że jest on wśród oglądanych?

Czekoladko
, fajna sypialenka i nawet udało się to wszystko praktycznie poustawiać

No to się dzisiaj wyspaliśmy. Razem z Bartuniem kimalismy do 11. W końcu jakaś odmiana. I nóżki moje lepiej wyglądają, choć do siebie nie doszły.
Zaraz trzeba obiadek robić o posprzatać trochę, bo ostatnio tylko na noc do domu wracałam.
Stary 2009-07-15, 12:54   #699
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość
Na pewno na początku będzie cisza ale z czasem nasze mamusie się rozkręcą. Jest ich już 15 i chyba Ania będzie 16

Piękna ta Wasza sypialnia.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Ale ja napisałam "przy wstawaniu"
juz opanowalismy technike wstawania i jakos sie nie uderzamy.....
tż przesuwa sie na koniec lozka i wstaje a ja ze jestem nizsza to nie mam takiej potrzeby i wstaje bez problemu
myslalam ze bedzie duzo gorzej

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

ciekawe jak nasze mamusie Karolinka i Eleeri
dawno sie nie odzywaly

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-15, 13:07   #700
kamilka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Ja od dwoch dni mam jakies dziwne objawy. Vhyba skurcze przepowiadajace, ale glowy nie dam. Twardnieje mi brzuch, robi mi sie goraco tak jak Kamilce i brakuje mi oddechu. Zdarza mi sie to dosc czesto, do paru razy na dodzine nawet.
ooo no często... ja jak kiedyś patrzyłam to najkrótsza przerwa była 45min. Ale cieszy mnie to bo wiem że moje ciało zaczyna się przygotowywać
Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Ale po wczorajszych doswiadczeniach, to ja teraz pojade do szpitala dopiero jak skurcze beda naprawde nieznosne albo wody mi odejda. Nie bede tam wiecej tyle czekac.
Ja tez chcę wytrzymać w domu jak najdłużej. Jeśli Ciocia będzie w domu to TZ pojedzie po nią żeby mnie zbadała, czy rozwarcie jest i jest sens jechać, czy tylko 1cm ilepiej spacerować podomu zamiast w szpitalu... No chyba że będzie na dyżurze...
Cytat:
wreszcie się dodzwoniłam i umówiłam na jutro na 9 na ktg. o usg babka nixc nie wspomniała ale może zrobią też. obym nie została na weekend w szpitalu...
Powodzenia jutro
Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Mam pytanko... generalnie czuje sie dobrze... a dokładnie tak jakby mój organizm sie przygotowywał do wielkiego dnia...
Ale od jakiegos tygodnia dosłownie wylewa sie ze mnie rzadka, mleczna, śliska wydzielina... jest jej na tyle, że czuje czasem takie chlupniecia... Tez tak miałyscie?? Bądź macie??
Też mam taki sluz ale nie czuję chlupnięć. Jest go dużo i musze mieć wkładkę (zmieniam kilka razy dziennie) bo jak nie to całe spodenki w kroku mokre...
Cytat:

Podziel sie deszczem!!! U mnie 30 stopni w cieniu Ja już nie wytrzymuję
kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 13:21   #701
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

czekoladko widze ze mebelki z brw mam tez ten model tylko inne szafeczki tylko zastanawiam sie nad tymi plasikowymi uchwytami czywytrzymaja jak nasze dzieciaki podrosna napewno z mojej 5 szufladowej komódki Gabryś zrobi drabinke a ze stoi blisko łóżeczka to pewnie bedzie skoki trenował

czy zastanawialiscie sie nad blokadami do szafek i szuflad- wiem ze to odległy jeszcze temat ale ja tak sobie mysle - czy to sie sprawdza?

Ania kciuki trzymam- a tak na marginesie to nam połozna mówiła z SR ze jak kobieta w ciąży moze obrac wiaderko kartofli to jeszcze moze siedziec w domku, i wrednie Ania sporo tych postów napisała - ale lepiej ze pojechala bo zawsze to inaczej niz w domku sie martwic tam przebadaja itp.

kamilka ja mam tego duzo mniej i rzadziej wiec u mnie to jeszcze nie czop zreszta zawczesnie - raczej to paskuctwo czyli albo drozdzyca albo "owulacja". Ale jesli ty masz blisko do porodu to moze byc czop on potrafi sie wczesniej odklejac i nie musi od razu cały.

GABRYŚ -mój mały mężczyzna - 5 latek
17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014

Edytowane przez viki_22_83
Czas edycji: 2009-07-15 o 13:24
viki_22_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 13:26   #702
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
może byc to na tle grzybicznym niestety musisz sprawdzic u gina koniecznie.
Cytat:
ja tez mialam takie wieksze uplawy -mleczno biale ale bez zapachu, gin nic nie mowil o infekcji wiec to chyba normalne

o nastroju juz nie mowie.......bo mam tak samo
Nie no nic mnie nie swędzi, jest bezzapachowe tylko przeraziła mnie ta ilosc ale najwidoczniej to normalne... Już pytałam o to lekarza... Spytał czy nie śmierdzi i czy mnie nie piecze czy cos... Powiedziałam ze nie...
Przemilczał to... Ale widze, ze tutaj kolezanki juz na koncówkach tak maja... nie wiem, czy to go nie upewniło, ze moze byc juz "coś" na poczatku sierpnia...

W ogóle dziewczyny!!! Ja nie wiem albo panikuje albo juz zgłupiałam...
Pytałam wszystkie moje znajome o odczucia sprzed porodu... Jak im sie poród zaczynał i czy czuły cos... ze sie przygotowuja... bóle brzucha na jakis czas przed itp. Wszystkie mi powiedziały, ze nic nie czuły... Nawet te po terminach czuły sie swietnie... zero jakichkolwiek bólów...

A ja... brzuch coraz czesciej pobolewa mnie jak na @... do 3 x na dzień dochodzi do tego twardnienie brzucha lub ból krzyży, czasem bolą mnie jajniki i pachwiny, non stop mam uczucie dosc mocnego ucisku w łonie...
Nie wspomne, ze do toalety chodze w dzien co jakies 40 min a w nocy minimum co 2 h... Na dłuższe posiedzenie chodze conajmniej 2 x dziennie i problemu z wypróżnieniem nie mam...

Zanim poszłam do lekarza tez to miałam ale jakos rzadziej i delikatniej... ale zauwazyłam, ze te uczucia robia sie coraz bardziej agresywne... dopóki nie widze krwi w wydzielinie to nie panikuje... ale jestem zdezorientowana... :conf used:
Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
no dokładnie ...

jeszcze nie pojechałam .... wykąpałam się, ogoliłam ... małż przyjechał ... i ciagle mi powtarza: nie panikuj! hahaha ... a teraz poszedł sobie jajecznicę smazyć ... zje i jedziemy!
Dłuzej nie czekam!

Siostra siedzi jak na szpilkach

Mama właśnie do mnie dzwoniła, i powiedziała, że jestem zapowiedziana na porodówce ... dzwoniła do jakiejś koleżanki i mają się mną dobrze zająć
Niby dobrze bo mnie nie oleją ... ale jakoś tak dziwnie

No to paaaaaaaaaaaaaa
No to trzymamy z małym mocno <kciuki>
Stary 2009-07-15, 13:41   #703
frida110
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
...
Podziel sie deszczem!!! U mnie 30 stopni w cieniu Ja już nie wytrzymuję
Z chęcią się podzielę, bo teraz jest już czym. Fajnie się rozpadało, ale nie leje bardzo mocno, ani nie ma burzy. Zresztą nawet się przeszłam troszkę w ten deszcz.

Wiecie co zauważyłam???? Że spuchły mi usta Zrobiły się pełniejsze, a szczególnie dolna warga Czytałam że w końcówce ciąży można spuchnąć,ale mi nie spuchło nic oprócz ust

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
...
Pytałam wszystkie moje znajome o odczucia sprzed porodu... Jak im sie poród zaczynał i czy czuły cos... ze sie przygotowuja... bóle brzucha na jakis czas przed itp. Wszystkie mi powiedziały, ze nic nie czuły... Nawet te po terminach czuły sie swietnie... zero jakichkolwiek bólów...

A ja... brzuch coraz czesciej pobolewa mnie jak na @... do 3 x na dzień dochodzi do tego twardnienie brzucha lub ból krzyży, czasem bolą mnie jajniki i pachwiny, non stop mam uczucie dosc mocnego ucisku w łonie...
Nie wspomne, ze do toalety chodze w dzien co jakies 40 min a w nocy minimum co 2 h... Na dłuższe posiedzenie chodze conajmniej 2 x dziennie i problemu z wypróżnieniem nie mam...

Zanim poszłam do lekarza tez to miałam ale jakos rzadziej i delikatniej... ale zauwazyłam, ze te uczucia robia sie coraz bardziej agresywne... dopóki nie widze krwi w wydzielinie to nie panikuje... ale jestem zdezorientowana... :conf used:

...
Może Twój organizm właśnie tak przygotowuje się do porodu? Każda ciąża jest inna i może taki jest "urok" Twojej? Dodam, że porównując dotychczasowy przebieg ciąży u mnie i u mojej siostry stwierdziłyśmy, że różnią się ogromnie od pierwszych dni. Siostra od początku ciąży wymiotowała prawie do 6 miesiąca, potem miała okropną zgagę, nic nie mogła jeść i pić, bo wszystko powodowało u niej zgagę jedyne co mogła jeść to popcorn, a pić CocaColę (o dziwo po Pepsi zgaga natychmiast wracała). Siostra nie spała po nocach tak córcia potrafiła się wiercić jej w brzuchu, nie mogła za długo siedzieć w jednym miejscu. A u mnie? Jakoś wszystko na odwrót. Nawet teraz na 2 tygodnie i kilka dni do terminu nie jest tak źle i w sumie nie mam na co za bardzo narzekać.

Edytowane przez frida110
Czas edycji: 2009-07-15 o 13:31
Stary 2009-07-15, 13:47   #704
kamilka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez viki_22_83 Pokaż wiadomość
kamilka ja mam tego duzo mniej i rzadziej wiec u mnie to jeszcze nie czop zreszta zawczesnie - raczej to paskuctwo czyli albo drozdzyca albo "owulacja". Ale jesli ty masz blisko do porodu to moze byc czop on potrafi sie wczesniej odklejac i nie musi od razu cały.
Nie sądzę żeby to był czop... Wcześniej też miałam dokładnie taki sam śluz tylko mniej. Czytałam gdzieś że pod koniec może być go więcej.
Cytat:
Z chęcią się podzielę, bo teraz jest już czym. Fajnie się rozpadało, ale nie leje bardzo mocno, ani nie ma burzy. Zresztą nawet się przeszłam troszkę w ten deszcz.

Wiecie co zauważyłam???? Że spuchły mi usta Zrobiły się pełniejsze, a szczególnie dolna warga Czytałam że w końcówce ciąży można spuchnąć,ale mi nie spuchło nic oprócz ust
Dawaj ten deszcz!!!!!!
Usta ci spuchły?? sorki... mam zbereźne myśli Chyba sexu mi brak....
Stary 2009-07-15, 13:47   #705
AsssiiA
Raczkowanie

GG do AsssiiA
Unhappy Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz

Witam Mamusie Dawno mnie tu nie było i zauważyłam że usunęłyście mnie już z listy mam aż zrobiło mi się smutno.

http://suwaczki.maluchy.pl/ci-34124.png
AsssiiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 13:49   #706
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

czekolada: bardzo ładnie wyglada ta sypialania, musze pokazac tż mojemu bo on jest przeciwnikiem skosów a u Ciebie efekt super! w ogole zazdroszcze my nie mamy lokum ;(

frida cos w tych ustach jest:P moze to z gorąca, bo ja juz takie miewalam latem ale fakt ze teraz jak po botoxie ahihihi

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 13:51   #707
kamilka
Zadomowienie

Lista mam była porządkowana podczas powstania 4 części. Teraz już mamy 5.
Mamusie które nie odzywały się co najmniej przez 2 mce zostały wymazane, bo stwierdziłyśmy że już o nas zapomniały
Stary 2009-07-15, 13:56   #708
frida110
Zakorzenienie

Cytat:
...
Dawaj ten deszcz!!!!!!
Usta ci spuchły?? sorki... mam zbereźne myśli Chyba sexu mi brak....
No właśnie usta
A deszcz mogę Ci wysłać kurierem Z dolnośląskiego daleko do Ciebie????

Cytat:
Napisane przez AsssiiA Pokaż wiadomość
Witam Mamusie Dawno mnie tu nie było i zauważyłam że usunęłyście mnie już z listy mam aż zrobiło mi się smutno.
Cześć. Na początku poprzedniego wątku zostały usunięte z listy dziewczyny nie udzielające się przez kilka miesięcy. Nie wiadomo było, czy chcą tutaj z nami pisać, czy tamte wpisy były jednorazowe. Ale wystarczy kilka danych i wrzucamy z powrotem na listę Według Twojego suwaczka Twoja dzidzia jest już na świecie, faktycznie tak jest czy nadal czekasz na poród?

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
frida cos w tych ustach jest:P moze to z gorąca, bo ja juz takie miewalam latem ale fakt ze teraz jak po botoxie ahihihi
Faktycznie. U mnie też Jak po botoksie.
Stary 2009-07-15, 13:57   #709
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Miramej, fajny wózeczek . A skąd ten wybór. Nigdy nie wspominałaś, że jest on wśród oglądanych?
[B]
(...)
No to się dzisiaj wyspaliśmy. Razem z Bartuniem kimalismy do 11. W końcu jakaś odmiana. I nóżki moje lepiej wyglądają, choć do siebie nie doszły.
Zaraz trzeba obiadek robić o posprzatać trochę, bo ostatnio tylko na noc do domu wracałam.

Tak jakoś wyszło , na Jedo Fyn 4ds nie miałam szans nawet na obejrzenie, a mowa zakup przed porodem. Spodobał mi się Mutsy 4rider i już prawie go kupiłam, ale za samą wersję głęboką musiałabym zapłacić 1760 zł (poza tym gondola malutka), na początku na inne nie patrzyłam, bo chciałam skrętne koła, przyszłam do domu, weszłam na forum gazety i zaczęłam czytać o wózkach bez skrętnych kół, no i tak jakoś się skończyło... Oglądałam nawet Murę i Małż się zgodził, ale na żywo dla mnie sporo traci ten wózek. A Ty już kupiłaś?

Cytat:
juz opanowalismy technike wstawania i jakos sie nie uderzamy.....
tż przesuwa sie na koniec lozka i wstaje a ja ze jestem nizsza to nie mam takiej potrzeby i wstaje bez problemu
myslalam ze bedzie duzo gorzej
(...)
ciekawe jak nasze mamusie Karolinka i Eleeri
dawno sie nie odzywaly
Bo najważniejsze jest przyzwyczajenie
Dziewczyny pewnie mają co robić przy maluchach, mam tylko nadzieję, że eleeri nie musiała iśc do szpitala, a Karola dogadała się z TŻ-em.

Cytat:

Ja myślę, że nie ma się co sugerować, jak czuły się koleżanki, bo każdy organizm jest inny, zresztą widać to nawet po tym, jak różnie każda z nas przechodzi ciążę

Cytat:
Darmowy kolagen

H. MacLeod

.
Stary 2009-07-15, 14:00   #710
AsssiiA
Raczkowanie

GG do AsssiiA

Cytat:
Lista mam była porządkowana podczas powstania 4 części. Teraz już mamy 5.
Mamusie które nie odzywały się co najmniej przez 2 mce zostały wymazane, bo stwierdziłyśmy że już o nas zapomniały
To może jeszcze zdążę się ponownie dopisać A więc na wszelki wypadek podam jeszcze raz dane Asia 22 lata niemcy imię dzidziusia Julia termin porodu na 19 lipca ale prawdopodobnie się przedłuży. Wiem wiem że długo mnie nie było ale miałam dość dużo na głowie i jakoś tak wyszło mam nadzieję że przyjmiecie mnie spowrotem

Stary 2009-07-15, 14:00   #711
frida110
Zakorzenienie

O Kurczaki!!!! Tak się zaczytałam, że zapomniałam włączyć mięsko na obiad. Miałam je wstawić o 13.30 a teraz patrzę a tu już prawie 14,00. Mam poślizg półgodzinny
Stary 2009-07-15, 14:05   #712
AsssiiA
Raczkowanie

GG do AsssiiA

Cytat:
Cześć. Na początku poprzedniego wątku zostały usunięte z listy dziewczyny nie udzielające się przez kilka miesięcy. Nie wiadomo było, czy chcą tutaj z nami pisać, czy tamte wpisy były jednorazowe. Ale wystarczy kilka danych i wrzucamy z powrotem na listę Według Twojego suwaczka Twoja dzidzia jest już na świecie, faktycznie tak jest czy nadal czekasz na poród?
Nie jeszcze moja córcia siedzi w brzuchu To był wstępny termin teraz jest na 19 ale wczoraj jak byłam u lekarza to gin powiedziała że jeszcze trochę może to potrwać bo główka jest jeszcze bardzo wysoko

Stary 2009-07-15, 14:06   #713
frida110
Zakorzenienie

Cytat:
To może jeszcze zdążę się ponownie dopisać A więc na wszelki wypadek podam jeszcze raz dane Asia 22 lata niemcy imię dzidziusia Julia termin porodu na 19 lipca ale prawdopodobnie się przedłuży. Wiem wiem że długo mnie nie było ale miałam dość dużo na głowie i jakoś tak wyszło mam nadzieję że przyjmiecie mnie spowrotem
Już się robi
Stary 2009-07-15, 14:10   #714
AsssiiA
Raczkowanie

GG do AsssiiA

Cytat:
Już się robi
Frida bardzo dziękuję

Stary 2009-07-15, 14:14   #715
frida110
Zakorzenienie

Mamusie rozpakowane

Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) ----------------- 10.04.09 - (24 tc) CC - Leo(712 g, 31 cm)
Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ---------------------- 26.05.09 - (31 tc) CC - Nataniel (1980 g, 45 cm)
mariolasl (Mariola, 34l, UK) ------------------------- 29.05.09 - (32 tc) CC - Antonio (1650 g, ?? cm)
Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) --------------- 20.06.09 - (38 tc) CC - Kubuś (4080 g, 56 cm)
marica5 (Marika, 23l, Chełmno) ----------------------- 23.06.09 - (39 tc) CC - Martynka(3570 g, 59 cm)
megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) ----------------- 23.06.09 - (39 tc) SN - Amelka (2850 g, 53 cm)
Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) -------------- 26.06.09 - (40 tc) SN - Zuzia (3660 g, 53 cm)
p4w (Ola, 26l, Szczecin) ---------------------------------- 29.06.09 - (40 tc) SN - Tomuś (3220 g, 54 cm)
jusali (Alicja, 20l, war.-mazurskie) ------------------- 01.07.09 - (39 tc) SN - Joachim (2870 g, 53 cm)
musicman (Małgosia, ?? l, łódzkie) ---------------- 01.07.09 - (39 tc) CC - Bianka(4300 g, 59 cm)
eleeri (Aśka, 31 l, małopolskie) ------------------------ 04.07.09 - (41 tc) SN - Mateusz (3500 g, 56 cm)
ainka (???,??,???) -------------------------------------06.07.09 - (39 tc) CC - Weronika (3000 g, 51 cm)
Truheart (Ola, 27 l, Łódź) ----------------------------- 07.07.09 - (40 tc) SN - Adaś (3620 g, 54 cm)
miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ------------------------ 08.07.09 - (39 tc) CC - Maja (2300 g, 47 cm)
Svinecka (Ania, 25 l, Szczecin) ---------------------- 09.07.09 - (39 tc) CC - Marcel (3320 g, 56 cm)

Stary 2009-07-15, 14:19   #716
kamilka
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie usta
A deszcz mogę Ci wysłać kurierem Z dolnośląskiego daleko do Ciebie????
pod krakowem... ... hmmm może coś by z tego było...
U mnie tak gorąco że nawet pies na polu siedzieć nie chce. Jak go wypuszczę, to biegnie siku, zrobi kontrolę ogrodu i skuczy pod drzwiami
Cytat:
Dziewczyny pewnie mają co robić przy maluchach, mam tylko nadzieję, że eleeri nie musiała iśc do szpitala, a Karola dogadała się z TŻ-em.
Może napiszę smska do Karoli?? Co wy na to?
Cytat:
No pewnie że przyjmiemy
Stary 2009-07-15, 14:24   #717
frida110
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE LIPCOWE

FASOLOWE TYCZKI
20 sztuk mamy

aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) -------------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon / Michał
annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ------------------------------ t.p. 06.07.09 - Dawid / Sebastian
skierka (Teresa, 27l, Olsztyn) ------------------------------------- t.p. 09.07.09 - Amelka ................ Adbor Ring
erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ------------------------------ t.p. 15.07.09 - Igor / Wiktor
Ania0104 (Ania, 26l, podkarpacie) ------------------------------- t.p. 19.07.09 - Dawid / Bartek ........... Tako Jumper GT
arinitti (???, 37l, Warszawa) --------------------------------------- t.p. 19.07.09 - Marysia ................ Mikado Milano
AsssiiA (???, 22 l,Niemcy) -------------------------------------------t.p.19.07.09 - Julia
Finka09 (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 20.07.09 - ???
bibi23 (???, ?? l, ...) --------------------------------------------------- t.p. 22.07.09 - ??? lub ???
agga19851985 (Agnieszka, 24l, ...) -------------------------- t.p. 22.07.09 - Alan ................... Tako Jumper X
katarzynka00 (Kasia, ?? l, ...) ---------------------------------- t.p. 24.07.09 - Laura ................... X-lander w. limitowana
magi77 (Marta, 31 l, mazowieckie) -------------------------------- t.p. 24.07.09 - Maciek
majka versace (Beata, 31l, Manchester) ---------------------- t.p. 25.07.09 - Adrianek ................. Mamas&Papas Skate
chrupcio (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 25.07.09 - Jagódka
mirika (Magda, 28l, Warszawa) ------------------------------------ t.p. 26.07.09 - Jaśmina
Wojtusia (Ania, 25l, lubelskie) ------------------------------------ t.p. 27.07.09 - Oliwia .................. Vektor Air
kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) ----------------------------- t.p. 27.07.09 - Andrzej
evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) --------------------------------------- t.p. 28.07.09 - Nelly
nastyeddy (???, 22l, Wlk Brytania) ------------------------------t.p. 31.07.09 - ??? i ???
mayaha (???, ?? l, podkarpacie) ---------------------------------- t.p. 10.08.09 - Zuzia ..................TAKO Easy Rider.

Edytowane przez frida110
Czas edycji: 2009-07-16 o 21:16
Stary 2009-07-15, 14:25   #718
frida110
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE SIERPNIOWE
FASOLOWE TYCZKI
28 sztuk mamy
czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) -------------------------------- t.p. 01.08.09 - Weronika .................. Tako Jumper X
frida110 (Aśka, 28 l, dolnośląskie) --------------------------------- t.p. 01.08.09 - Kinga ................... Roan Kortina
Miramej (Jola, 33l, 3-miasto) ------------------------------------- t.p. 02.08.09 - Kuba
anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) --------------------------------- t.p. 03.08.09 - ??? ...................... Mutsy Urban Rider
elita343 (Ela, 29l, Wrocław) --------------------------------------- t.p. 03.08.09 - Maja
czarnolaska(???, ?? l, ???) --------------------------------------- t.p. 06 .08.09 - ???
ulika (Magda, 27l, Śląsk) --------------------------------------------- t.p. 10.08.09 - ???
kamilka (Kamila, 22l, małopolska) ------------------------------ t.p. 10.08.09 - Sebastian
cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) ---------------------------- t.p. 11.08.09 - Natan / Ksawery
UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) ---------------------------- t.p. 12.08.09 - Antoś
Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) ----------------------------------- t.p. 12.08.09 - ???
AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) ---------------------------------- t.p. 13.08.09 - Kalinka
lenusia25 (Marlena, 26l, Poznań) ------------------------------- t.p. 13.08.09 - Wiktoria
viki_22_83 (Ania, 25l, Świdnik) -------------------------------- t.p. 16 .08.09 - Gabriel
Ulcia2512 (Ula, 27l, UK) ------------------------------------------ t.p. 17.08.09 - Kuba .................... Graco Tour Elite
IwonkaAnna83(Iwona, ?? l, podkarpacie) ------------------ t.p. 18.08.09 - ??? lub ???
Agata R (Agata, 23l, ...) --------------------------------------------- t.p. 19.08.09 - Maja ................... Mutsy Transporter
Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) ---------------------------------- t.p. 19.08.09 - Bartuś
groszkolino(???, ?? l, ...) ---------------------------------------- t.p. 19.08.09 - ???
iwona.sz2403 (Iwona, 26l, Tychy) ---------------------------- t.p. 20.08.09 - ???
Tulipfever (Maja, 29 l, Holandia) ------------------------------- t.p. 20.08.09 - ??? lub ??? .......... Bugaboo Cameleon
angy (Ania, 31l, ...) ---------------------------------------------------- t.p. 20.08.09 - Zosia .................. Jedo Bartatina) + Maxi Cosi
zioła (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------------- t.p. 22.08.09 - ???
WrednaAfrodyta (Irmina, 21l, Warszawa/Ostrołęka) ---- t.p. 25.08.09 - Adaś .................. Mikado Boston
marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) ---------------------------------- t.p. 25.08.09 - Maja .................. Baby Merc
Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) --------------------------------- t.p. 27.08.09 - ???
aromatyzowana(???, ?? l, ???) ------------------------------ t.p. 29.08.09 - Lena
Anielka_ (???, 25 l, ???) ------------------------------------------- t.p. 30.08.09 - ???

Edytowane przez frida110
Czas edycji: 2009-07-16 o 21:13
Stary 2009-07-15, 14:32   #719
AsssiiA
Raczkowanie

GG do AsssiiA

Miło znowu się tu widzieć muszę iść obiadek robić bo TŻ zaraz wróci z pracy. Postaram się tu zaglądać często tylko że najpierw TŻ-a będę musiała przegonic z przed komputera bo on strasznie długo przesiaduje...

Stary 2009-07-15, 14:41   #720
angy
Zakorzenienie

[QUOTE=Miramej;13266025]
Tak jakoś wyszło , na Jedo Fyn 4ds nie miałam szans nawet na obejrzenie, a mowa zakup przed porodem. Spodobał mi się Mutsy 4rider i już prawie go kupiłam, ale za samą wersję głęboką musiałabym zapłacić 1760 zł (poza tym gondola malutka), na początku na inne nie patrzyłam, bo chciałam skrętne koła, przyszłam do domu, weszłam na forum gazety i zaczęłam czytać o wózkach bez skrętnych kół, no i tak jakoś się skończyło... Oglądałam nawet Murę i Małż się zgodził, ale na żywo dla mnie sporo traci ten wózek. A Ty już kupiłaś?

Ja kupiłam Jedo Bartatine, czyli też bez skrętnych kół, a najśmieszniejsze jest to, że był to warunek konieczny na początku Ale jak pojechaliśmy do sklepu to Pani zaczęła nas strasznie odwodzić od skrętnych. No i jej sie udało - położyła mi taką drewnianą barierkę żebym mogła po niej pojeździć i sobie porównać. Bartatina szła jak burza, a te skrętniaki w Fynie 4ds żyły swoim życiem normalnie

Ania imienniczko trzymam kciuki

Ja wymyśliłam sobie dzisiaj prasowanie ciuszków... Bardzo mądrze I tak jak nigdy nie puchłam to czuję sie teraz jak napompowany baleron

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

A mam jeszcze takie głupie pytanie... Jak się robi, żeby jak się kogoś cytuje żeby ten cytat był w ramce...?

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości