|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() ale masz racje jak byliśmy na bondzie to trzeba było czytać :/
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być problem z podrobieniem pieczątki ![]() A tak serio to TŻtowi to zaświadczenie wystawił ksiądz z naszej parafii, bo szkoła do której chodził jest w tym samym rejonie, więc jakby co to się go poprosi, żeby wystawił jeszcze raz No ale najpierw musimy się dowiedzieć czy w ogóle akceptują te stare zaświadczenia.
|
|
|
|
|
#2493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym sie bala, ze umre z nudow ![]() Cytat:
tez sobie tego nie wyobrazam to tak jakby siedziec nad ofiara wypadku drogowego i patrzec jak umiera w cierpieniu nie wzywajac pogotowia okrutne ![]() Kubusewa czemu oni nic nie zrobili ![]() ![]() |
||
|
|
|
#2494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpuścili Cię na Bonda![]() Ide oblukac skrzynke na listy, bo chcę moje prenumeraty i list z uczelni, że mnie przyjęli ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
Będe robic miny pewnie i cos po cichu dopowiadać Będzie śmiesznie Jak to przetrwamy to przetrwamy razem juz wszystkoDla mnie to niepoważne teraz płacz a wcześniej zero reakcji. No kurde jak mnie by auto *******nęło i bym leżała i wywracała oczami no to by raczej nie bylo zdzwienia, że mi się umarło Miałabym wyrzuty sumienia do konca życia, ze na moich oczach męczyło sie zwierzątko.---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Mozna sie pobawić, jak się nie uda to przynajmniej będziecie mieli zabawę
|
|
#2495 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale wiesz... to tylko pies, fakt cżłowiek się przyzwyczaja, ale niedługo Ci ból minie.
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-07-15 o 16:04 |
||
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa jesteś krejzolka
Załatwimy to na legalu
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiadam na tyle na ile wiem z opowiadań TZ
Jego tato uznał, że wcześniej jakoś pies bywał w gorszych tarapatach i jakoś z tego wychodził. Tak jak pisałam na PW myślę, że to dlatego taka zneiczulica, że pies o własnych nogach wrócił do domu.. Gdyby było inaczej na pewno by coś zrobili.. a mój teść.. no cóż nie pomyślał facet i tyle Chciałąm tylko zaznaczyć ze to ja płaczę i to ja powiedziałam TZ żeby zawieźli go do weta, ale co ja zrobie, że skoro tak zarządził tato TZ to reszta teżtak myślała.. Prosze mi tu nie insynuować, że to ja siępieskiem nie zajęłam!!! Ja bym od razu pojechała do weta, no ale mnie przy tym osobiście nie było
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już powoli z nerwami nie wyrabiam kubusewa, współczucia z powodu pieska
|
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie TZ mi powiedział, że jego brat i mama zakopali pieska w lesie
![]() Nawet nie poczekali na tatę i na mojego TZ |
|
|
|
#2501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak Ci to nie przeszkadza to napisz na pw, bo przyznam, że jestem ciekawa A przy okazji wszystkie Ci powspółczujemy i moze będzie Ci lepiej![]() Zjadłam jogurcik z otrębami i banankiem i gdyby nie ten upal to byłabym gotowa na rower. Ale nawet na stacjinarny mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
ładny piesek.
|
|
#2502 |
|
Konto usunięte
|
A u nas ciągłe zmiany pogody - naprzemiennie deszcz i upał - i mnie od tego głowa rozbolała
A obiad jeszcze muszę ugotować, a nie mam siły:/
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
MOj dorosły TZ wrócił do domu o 23 padając na twarz.
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
to mógłby być argument dlaczego się z psem nie pobawił a nie dlaczego patrzył jak się męczy. Ale dobra, lepiej skończmy temat.
|
#2505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dziwię się że płaczesz, ja nawet jak czytam historie w necie ludzi którym zmarły zwierzaki, to ryczę jak bóbr, a jakby mój króliś kochany to... nie chcę myśleć. Po prostu wrażliwi ludzie tak mają, a nie chcę tutaj wrzucać na ludzi którzy piszą że zwierze to nie człowiek- niektórzy bardzo przywiązują się do zwierząt i tak samo przeżywają ich odejście jak i kogoś z rodziny czy znajomych. A poza tym każdy ma prawo do własnych emocji i ich wyrażania, w takich momentach nie powinno się tego komentować Ale qrcze dziwię się- potrącony przez auto i brak reakcji ze strony taty Twojego TŻ- zbrodnia |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Jak widzisz ze zwierze spokojnie leży i tylko oczami łypie to czy aby na pewno myślisz: CIERPI ??
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj kiciu nie byl po wypadku, siedzial spokojnie i smutno patrzyl - od razu widzialam, ze cierpi! jak sie kocha zwierze, jest sie z nim tyle lat to sie widzi takie rzeczy! tylko, ze ja o niego walczylam i jak juz nie bylo nadziei pozwolilam mu godnie i bezbolesnie odejsc
|
|
|
|
|
#2509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny chyba nie ma sensu tego ciągnąć dalej, piesek nie otrzymał fachowej opieki- ani pewnie żadnej opieki po wypadku- to fakt- ale dalsze gdybanie nie przywróci mu życia. Zawiniła rodzina TŻ i to oni będą mieć z tego powodu poczucie winy albo i nie. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inna sprawa ze po prostu ludzie nie sadzili ze to takie powazne... ms temat jest skonczony wedle uznania.. my sie nie klocimy tylko wymieniamy poglady Najgorsze jest to ze mam takie samo zdanie jak dziewczyny a one mnie tu ochrzaniaja :P |
|
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pies byl nie tylko tescia ale i jego jest doroslym facetem, zarabia, mogl wziac auto i zawiesc psa do weta.ja nie ochrzaniam ciebie! ochrzaniam Twojego TZa i jego rodzine... w glowie mi sie to nie miesci
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Uwierz mi mnie też nie
JA bym nawet nie czekała aż pies dojdzie do furty, no ale cóż. TZ mi powiedział, że jego to wpienia takie coś ze sie nic nei robi.. w sumie to aż go spytam czemu sam nic nie zrobil, ale jak znam życie zaraz coś"mądrego: na usprawiedliwienie wymyśli. Bo kurna no moje zwierze pieprznął samochód. Nawet jeśli wieczorem nikt nie pojechał to ktoś mógł rano a nie kurna ojej przestał oddychać!!!!! Zwłaszcze, ze teściowa byłą w domu i miała samochód KONIEC |
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
nie podoba mi się to, że mamy kończyc rozmowę bo Tobie się tak podoba....więc nie pisz proszę: "koniec:, "koniec tematu" itd..
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszłam tu do Was wypłakać się bo kurna nie rozumiem jak mozna tak psa traktowac Sama najchetniej dala bym w paszczur tesciowi ze jest taki niemyslacy Ja prawdopodbnie zlapalabym psa w rece i sama zaniosla do weta jakby bylo trzeba no kurna nie moja wina ze mnie tma nie bylo na litosc boska!!!!!!!!!!!!!!! A wy nie badzcie takie madre bo na pewno gdybyscie byly przy tym osobiscie tez inaczej byscie reagowaly. Ale nie no skoro ktos tak zle zrobil to trzeba po nim jechac!!! Wiem ze zrobil zle i wiem ze sama bym inaczej zrobila ale nei moja wina ze przez niepomyslenie mojego tescia pies zdechl!!!!!!! cholera
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-15 o 17:33 |
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
płakać mi się chce wręcz wyć bo cudny piesio był ale kurna mam juz dość nawet się porządnie wypłakać przez Was nie moge
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2518 |
|
Wtajemniczenie
|
Spokój dziewczyny!!
![]() Bo jak nie to rózgę wyciągam i do kątów porozsyłam Koniec z wychowaniem bezstresowym na forum
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od kiedy mam plastra to nie mam apetytu-jem z rozsądku, ale nie dużo
w sumie to dobrze może wrócę do moich 53kg
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

No ale najpierw musimy się dowiedzieć czy w ogóle akceptują te stare zaświadczenia.

Ale juz kij z karą, ja bym nie miała sumienia patrzec jak mucha cierpi a co dopiero piesek czy inne zwierzątko domowe

Wpuścili Cię na Bonda
Miałabym wyrzuty sumienia do konca życia, ze na moich oczach męczyło sie zwierzątko.
Mozna sie pobawić, jak się nie uda to przynajmniej będziecie mieli zabawę
ale wiesz... to tylko pies, fakt cżłowiek się przyzwyczaja, ale niedługo Ci ból minie.

A przy okazji wszystkie Ci powspółczujemy i moze będzie Ci lepiej