|
|
#931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. III
Essence jest w Czechach w Rossmannie?
super!! pytalam pare tygodni temu o to,czy ktos nie wie jak z E. u sąsiadów, bo wybywam na Erazmusa do Brna jesienią ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- ooo a jakie ciekawe rzeczy z Dermacolu maja,ciekawa jestem tej bazy
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
a czy dermacol nie jest produktem czeskim?
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dermacol to wyrob studia Barrandov ,jest czeski
w czechach jest cala gama kosmetykow dermacol- http://www.dermacol.cz/ aa i na tej ulotce jest krem tonujacy -99 to cena w koronach wiec na nasze liczac kosztuje ok 16-17 zl szczerze mowiac nie pamietam ile kosztuje stary dobry dermacol w czechach ,musze sie przyjzec
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-07-13 o 20:47 |
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę do Czech, ja chcę do Czech ![]() ![]() :sli na:![]() nie wiecie może, czy oni uznają zniżkę z karty rossman-mbank? bo kurde blisko mam i chciałabym się wybrać
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
NIe mam pojecia czy uznaja te znizke.a gdzi konkretnie chcesz sie wybrac?
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie chwaląc się mam jakieś pół godziny "dwu pasem" do Czech... tylko nie mam auta :P A nie powiem tacie żeby zawiózł mnie do Czech bo muszę kupić coś w Rossmannie :P
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Paulino jak powiesz tacie, ze chcesz jeschac po SYFgu to Cie zawiezie
|
|
|
|
#940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiedzialam,ze maja cala kolorowke i to taka fajna. Juz widze,jak we wrzesniu spozytkuje stypendium erazmusowe |
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam to szczescie ze musze od czasu do czasu pojechac do Czech po ksiazki ,i przywoze wtedy sobie rozne cuda Teraz kusza mnei letnie lakiery i juz mysle kiedy sobie pojade
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Produkty Dermacolu w Czechach widzialam w Rossmanie ,niestety w czeskim Cieszynie juz nie ma Rossmana
widzialam je tez w drogeriach Schlecker ,nie pamietam czy sa w DM ale chyba nie..napewno w schleckerach(to sa dawne drogerie Droxi )
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, ze u nas nie ma tak dobrze jak w Czechach..
Ja znalazlam nowa limitowanke Catrice- fioletowa. Calkiem calkiem, szczegolnie puder matujacy mnie interesuje. Lakiery tez niczego sobie.. ale czy u nas kiedys bedzie. http://bellemania.de/meldungen/1/123...urple-passion/ |
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niewiem gdzie jest największe miasto blisko mam Karvinę (14km) i Ostravę(32km) (są w obu, jeszcze w Orlovej i Bohuminie i jest na stronie internetowej zaznaczone, jakie marki tam są http://www.rossmann.cz/seznam-prodej...oslezsky-kraj/ dobrze, że mieszkam na brzegu miasta od strony Czech )a jako, że mama ma kartę ze zniżką (a co mi tam ) to już ją podkręcam xD - edit: doczytałam. nie wspominają o tym, tylko o zwyczajnych uznawalnościach kart. a szkoda ![]() no bo jeszcze lentilky - jestem na nie bardziej chora niż na cokolwiek, zwłaszcza syfgu, w którym zakochałam się od pierwszego wejrzenia ![]() w każdym razie - dzolls, przestań się ślinić!!! ![]() ![]()
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2009-07-15 o 00:26 |
|
|
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny lubię kosmetyki essence, zawsze kupuję puder brązujący, cienie, błyszczyki, podoba mi sie ten taki pilnik do paznokci ktory ma 6 pozycji do piłowania, nie wiem czy jest w PL i ten korektor do lakieru w pisaku, teraz kupiłam taki sliczny w rozowym opakowaniu chyba jakis nowy bo poprzednio byl w białym i nie śmierdzi na zmywacz do paznokci tylko ładnie pachnie
dodaje jego foteale co jest z lakierami essence, straszne są szkoda juz tyle razy sie zawiodlam ze juz ich nie kupie, wszystko inne ale nie lakiery do paznokcichce kupic podkład w musie i co powiecie mi o nim? nadaje się do skory tłustej, kryje niespodzianki? jest trwały? |
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam dzis lakier wybielajacy paznokcie. Mam nadzieje, ze bedzie sluzyl.
|
|
|
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam nie dawno 2 lakiery color &go i nie polecam, nie dosc ze nie kryją, nie ma koloru to schna tak glugo, gestnieją po dosłownie 2 uzyciach i juz nie idzie paznokci pomalowac bo robi sie cos takiego jak jakas ciagnąca sie guma
|
|
|
|
#950 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie dotyczące AOH. Otóż, jak wiecie ma on te tragiczne mega drobinki, ale podobno pod spodem jest świetny highliter. Czyli, że mam zdrapać tę wierzchnią warstwę?
|
|
|
|
#951 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie tak. wcześniej już to ktoś pisał, że można to "wytrzepać" pędzlem, wacikiem, chusteczką czy co tam sie ma pod ręką
mam niską tolerancję na łańcuszki szczęścia i na linki do konkursów, proszę nie wysyłaj mi ich. !szukam podręczników do nauki esperanto. Edytowane przez aldenea Czas edycji: 2009-07-16 o 10:49 Powód: literówka :) |
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Haha, dziewczyny, złożyłam CV do natury bo poszukują sprzedawczyń xD Jak się szczęście uśmiechnie, to może będę grzebać w limitowankach essence zaraz po dostawie hihi xD
A propos AOH, bo widzę, że temat znowu poruszony: macie jakiś sposób na nieprzemieszczanie się tych drobinek po całej twarzy? bo u mnie po kilku godzinach cała twarz jest w tym rozświetlaczu, nie ważne jak oszczędnie go nałożę na szczyty kości policzkowych...
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie też dziś AOH zakupiłam. Po wytrzepaniu tych ohydnych drobinek ukazuje się CUDOWNY
highliter. Taki miałki, satynowy. Cud, miód
|
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie . Też go mam (już drugie opakowanie) i uważam, że to najlepszy wybielacz.Co do lakierów, to mam kolor jasny z serii Color&Go i też jestem zadowolona. Wystarczy jedna warstwa i widać mleczny kolor. Największą zaletą jest to, że wysycha momentalnie (ale właśnie dlatego trzeba szybko malować).
|
|
#956 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ile kosztował? Pytam bo miałam z innej firmy i nie wybielił
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam dzis podwojny khol - bialo-czarny i matowy bezowy cien, jutro testy
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten rozświetlacz jest ekstra..
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
a ja te drobinki lubiłam
|
|
#960 |
|
Wtajemniczenie
|
ten lakier wybielający jest różowawy i fioletowy i ten różowy zdaje mi się lepszy
mam osobiście fioletowy ale jak moje ręcę zmarzną to są fioletowe i wyglądam jak kościotrup z poświatą taką fioletowawą, (pigmentem?)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

wiec na nasze liczac kosztuje ok 16-17 zl 

widzialam je tez w drogeriach Schlecker ,nie pamietam czy sa w DM ale chyba nie..napewno w schleckerach(to sa dawne drogerie Droxi 
Ile kosztował? Pytam bo miałam z innej firmy i nie wybielił