|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Ja tez juz jestem zainfekowana tym wizażowym wirusem
Dziewczynki zostawiam Was na troszkę bo mój TŻ przyszedł
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Madziaciu to widzę, że kolejna Krajanka
A Ty mieszkasz po stronie Kościoła czy Cmentarza?Bo ja prawie na przeciwko Dworku
|
#3393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdy też nie widziałam tylu jubilerów w jednym miejscu a biżuterię mają śliczną!!!! Urokliwe miejsce aczkolwiek już bym tam nie chciała wracać ze względu na te tłoki właśnie.
|
|
#3395 |
|
Rozeznanie
|
Moja rodzina na wsi zawsze prosiła proboszcza, przychodził na obiad, pił kieliszek wódki i spadał. Ja chyba nie będę się wygłupiać z zapraszaniem obcego księdza, ale gdybym go znała to czemu nie. Zobaczymy przede wszystkim, kto tego ślubu będzie udzielał. W palach był ktoś ze znajomych, ale na złość nikt nie może. A znajomy byłby pewnie na całym weselu. Spotkałam się z tym, że ludzie się krępują za bardzo pić, dopóki klecha siedzi z gośćmi. Ale gdyby u mnie był znajomy zakonnik to pewnie chciałabym, żeby siedział dokąd wytrzyma, a nie usuwał się, żeby goscie czuli sie swobodniej. Ksiądz taki sam człowiek z poczuciem humoru, jak świecki. Ale obcy ksiądz będzie się czuł jak nieznajomu gość. Żaden komfort dla niego ani dla weselników.
|
|
#3396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiecie co? Ja nadal nie mogę uwierzyć, że jestem mężatką Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-15 o 22:34 |
||
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- O właśnie bo ja miałam zapytać już wcześniej ale zapomniałam - a jakie nazwisko nosi Kacperek?
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
a my wlasnie z kina wrocilismy. bylismy na "epoce" a teraz sobie pijemy pyszne drinki
![]() co do ksiedza na weselu to jestem ze wsi ale nikomu do glowy nie przyszlo zeby ksiedza zapraszac |
|
|
|
#3399 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta historia to niezła na pewno skandal niezły w rodzinie był. Cytat:
Atena jaka zawiedziona Twoja minka jak się okazało że kimono miał pod gajerkiem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja się nie spotkałam z zapraszaniem księdza na wesele. Byliśmy dzisiaj na rozmowie z zespołem wszystko obgadane na pierwszy taniec zaśpiewają nam Paulę "Od dziś" a dla rodziców tą piosenkę http://w283.wrzuta.pl/audio/5UuY7PDy...-_dla_rodzicow |
|||||
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
od urodzenia nosi nazwisko tatusia a ja dopiero teraz
jak oddawałam suknię do pralni to pani poprosiła o nazwisko a ja podałam stare, Tż mnie poprawił oburzony ![]() Elsi ładna ta piosenka ![]() Dziękuję w imieniu bukietu. Jedna kalia kosztuje 12 zł więc nie wiem czemu Tara taką cenę podała na targu kosztuje 10zł i za bukiet zapłaciłam 120zł więc się zgadza. Nie wiem dalczego Tara tyle zawołała.
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-15 o 23:07 |
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas w Gorlicach niestety nie ma tego typu bluzek a nawet w Ostrowcu nie znajdę na targu fajnej bluzki w rozmiarze 48 Taki mój los niestety, że albo muszę kupować na all albo chodzić w worach pokutnych , bo nawet w ciuchaczach w Gorlicach nie mają fajnych rzeczy.Jak się wkurzę to sama sobie uszyję i będzie taka jaką chce
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-07-15 o 22:54 |
|
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Aga no co Ty taki rozmiar nosisz ja bym tego nie powiedziała ze 40 to tak ale ze 48 to nigdy.
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
ano 48
![]() a jak jest niska rozmiarówka -a czasem się to zdarza - to i 50 ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Dobra dziewczynki ja spadam odespać poprzednią noc ![]() Do jutra
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
No pa,pa i miłych snów
|
|
|
|
#3405 |
|
Raczkowanie
|
Witam Śpiochów
Cóż wychodzi na to ze ja najwcześniej z Was kobietki pracę zaczynam i na wizaż zaglądam hihihihihihi---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Powysyłałam wczoraj trochę zaproszeń na nk ...mam tylko nadzieję ze dobrze trafiłam a dzisiaj ciag dalszy popołudniu poszukiwań będzie :P co by nieodstawać od innych dziewczynek
|
#3406 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!!!
Te 5 stron zaległości nie wiem kiedy nadrobię. Nie mam na razie na to czasu. Wpadłam do Was tylko na chwilkę, żeby się pochwalić, że wczoraj po południu przyszły nam w końcu zaproszenia Zdjęcia wrzucę później, bo muszę je najpierw zrobić. Powiem tylko tyle, w realu wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciach, które były umieszczone na allegro
|
#3407 | |
|
Raczkowanie
|
Mehja kupiłam sukienkę na dwa dni przed ślubem w kolorze amarantu
....hihihi wiecie co jak sobie przypomnę minkę i reakcję mojego mężusia w dniu ślubu to mi przychodzi na myśl jedno skojarzenie...." Zobaczyć błysk i zachwyt w jego oczach -Bezcenne a za resztę zapłacisz kartą Master Card" ![]() ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Oj coś czuję ze ten dzisiejszy dzionek będzie ciężki- mam na myśli samopoczucie.... Pogoda szaleje i u mnie orgazizm takze zaczyna ...ehhhh ale przynajmniej weekend miło się zapowiada
|
|
#3408 |
|
Zadomowienie
|
Azakowana to chyba ja mysle o innym Sezamie
Bo na Pułankach nie ma cmentarza A mieszkam sobie obok samolotu I nie wierze ze nosisz taki rozmiar. Popieram Elsi, to jakaś pomyłka,a ci co to szyją to niech sie pukną w...Ja Mehja tez mam taka mame ze na pewno bedzie ryczec. I juz nie na podziękowaniach a na błogosławienstwie. A ja jak ją zobacze to tez bede wyćććć...... ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Przez tez Wizaz to juz wszystko robie przy komp. Własnie wisienka z dzemu spadła mi na klawiature Zeby TŻ to widzial....
|
|
|
|
#3409 |
|
Raczkowanie
|
Niestety Wizaż wciąga ....wczoraj mój misio się na mnie trochę wkurzył bo ja zamiast po pracy z nim przy obadku posiedzieć i porozmawiać to kompa odpaliłam i tutaj pisałam badź bawiłam sie w szpiega na NK ...ale potem i męzulkiem się zajełam
a obiadek pyszny zrobił .....(tak na marginesie ) Azakowana bluzka śliczna - w moim guście ale trochę drogawa...nawet jak na all i podobnie jakoś nie mogę uwierzyć ze taka duża kobietka z ciebie po zdjęciach tego bym nie powiedziała---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- [QUOTE=madziaciu;13276420]<b><Ja Mehja tez mam taka mame ze na pewno bedzie ryczec. I juz nie na podziękowaniach a na błogosławienstwie. A ja jak ją zobacze to tez bede wyćććć...... Ja wybrałam opcję nie patrzenia się w tych momentach prosto w oczy mamuśki mojej tylko na całokształt i jakoś to było ...oczywiście przy podziekowaniach i wręczaniu prezentów głos mi się załamał i było blisko rozpłakania się ale jak zawsze i wtedy moje kochanie mnie wyratowało z opresji i dokończyliśmy wspólnie przemowę
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Po pierwsze także pierwszy raz słysze ze zaprasza sie ksiedza na slub. Po drugie tez obawiam sie, ze przy błogosławienstwie łzy mi poleca, bo gdy mama zacznie szlochac, to i ja wtedy tez. Po trzecie ja tez nie wierze, ze Aga masz taki duzy romiar. Po czwarte po raz kolejny napisze, ze mi marzy sie jakikolwiek wyjazd, a najchetniej nad morze. |
|
|
|
#3411 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanko....Czy którakolwiek słyszała coś na temat ( przesąd ????)jeśli w trakcie pierwszego tańca pani młodej wypnie się (upadnie) na ziemię welon...??????
|
#3412 |
|
Zadomowienie
|
Jestem i ja-konajaca Panna Młoda. Umieram znowu na brzuch
a dopiero na 16 mam doktorka.Co do księży to będzie u nas na weselu aż dwuch. Pisałam wam kiedys że jedyny brat mojego przyszłoego teścia jest księdzem i na weselu zawsze o 21 odmawia...Apel Jasnogórski Mówię wam-bomba, jak nagle 150 osób wstaje i się modli i to zero sprzeciwu. Co do błogosławieństwa to chyba sobie z mamuśką cos na uspokojenie chlapniemy i już ![]() A my chcemy jechać nad morze, i nawet mój facet się uparł,że pojedzie i juz. Ale pogoda....brrrr...... Atena28 pierwsze słyszę. Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-07-16 o 08:49 |
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Atena tez pierwsze słysze
i co niby to ma oznaczac?
|
|
|
|
#3414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie moja krawcowa od razu jak na mnie spojrzała to wiedziała jaki mam rozmiar (A tak a propos krawcowej to już powinna zadzwonić że koronka na moją sukienkę weselną przyszła )Ale naprawdę noszę rozmiar 48 - Mam nadzieję, ze już niedługo 46 ale jeszcze nie teraz![]() No mi chodziło o ten sezam na Kol Robotniczej ![]() [QUOTE=Atena28;13276451]Niestety Wizaż wciąga ....wczoraj mój misio się na mnie trochę wkurzył bo ja zamiast po pracy z nim przy obadku posiedzieć i porozmawiać to kompa odpaliłam i tutaj pisałam badź bawiłam sie w szpiega na NK ...ale potem i męzulkiem się zajełam a obiadek pyszny zrobił .....(tak na marginesie ) Azakowana bluzka śliczna - w moim guście ale trochę drogawa...nawet jak na all i podobnie jakoś nie mogę uwierzyć ze taka duża kobietka z ciebie po zdjęciach tego bym nie powiedziałaNo właśnie chyba jej nie kupie tylko poszukam czegoś zwiewnego w niższej cenie. Ale bardzo mnie się ona podobuje ![]() Cytat:
Po błogosławieństwie już nie miała makijażu na oczach i dopiero pod koniec mszy się uspokoiła![]() Na podziękowaniach już nie płakała bo jak powiedziała "nie miała czym" ![]() Ja nie słyszałam o takim przesądzie nic.
|
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
Nio ja też nie wiem czy to wogóle coś oznacza, bo u mnie tak się stało i nie wiem czy wogóle sobie tym głowę zaprzątać czy nie....?????
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
E tam, zawsze czegos na necie mozesz poszukac jak martwisz sie czyms.
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-16 o 09:38 Powód: dopisek |
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, jak chcesz to ja Ci jakiś wymyślę
|
|
#3418 |
|
Raczkowanie
|
hihihhi Azakowana jak zykle niezastąpiona...przesądna aż tak to nie raczej ciekawa...![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Moje kochanie ma imieninki w sobotę a ja nie mam pojęcia co mu kupić..z drugiej strony ciekawe co ja dostanę jutro na urodzinki ..
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ubrałam sie dzis jakby miał byc upał jak wczoraj, a tu cos kropi.
Do 16 to stopy mi zamarzna, jak zwykle na odwrót.
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Atena zawsze do usług
![]() Chodziło mi o pokazanie raczej, że każdy sobie może wymyślić tak przesąd a potem sporo osób się tymi plotami przejmuje niestety. Ja z moim mężem raczej nie mam problemów z prezentami - wystarczy jakaś książka o programowaniu ![]() Justyś a ja bym dała wiele za deszcz. Duszno bardzo jest, niebo zachmurzone a tu nic ![]() Dziś idę do endokrynologa. Może się dowiem czegoś konkretnego dzisiaj. Bo mam już dosyć łażenia po jakieśtam kolejne hipotezy na temat mojego zdrowia.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

Dziewczynki zostawiam Was na troszkę bo mój TŻ przyszedł
MM 
A Ty mieszkasz po stronie Kościoła czy Cmentarza?

Jak zwykle mam dylemat - bo jak zwykle szkoda mi kasy. Jakby to były papierki to bym się nawet nie zastanawiała pewnie
na targu kosztuje 10zł i za bukiet zapłaciłam 120zł więc się zgadza. Nie wiem dalczego Tara tyle zawołała.

A mieszkam sobie obok samolotu