Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-16, 08:23   #2581
msock
Raczkowanie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość

hej wam wszystkim!!! obroniłam się

w sumie nie było tak żle i po na początku czułam sie trochę wypompowana i nawet tz się śmial ze sie nie ciesze tylko jakas taka dziwnie spokojna jestem, ale potem mi juz przeszlo

dzis ide zaniesc papiery do szkoly i jade do domciu, a w weekend mam wesele a potem w czwartek jedziemy nad morze
trzymajcie kciuki zeby byla ladna pogoda bo z obrona spisalyscie sie na szostke macie za to buziaki : cmok:

Cześć dziewczynki

Agator wiedziałam, że będzie dobrze

U mnie dzisiaj od rana pochmurnie i leje, miało był ładnie z przelotnymi opadami a tu. Tak mi się dzisiaj z łóżka nie chciało wstawać... obudził mnie za to lepiej niż poranny prysznic ABS, Arms, Buns and Strech z panem w getrach ( ale się naćwiczyłam )

P.S Jaki macie sposób na wstanie z łóżka i obudzenie się jeśli przed Wami wizja intensywnego dnia w książkich? Mnie już sama kawa nie chce za bardzo postawić na nogi, a oczy mam zmęczone i ogólnie na ciele jakaś zmęczona ciągle jestem, a witaminki je

Miłego dnia
msock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 08:26   #2582
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mój tez ma bunt na "TZ-a"
Mojemu też to nie pasuje A ja się tak wkręciłam, że jak jestem na stażu i z kimś gadam o nim to muszę się pilnować, żeby mówić "narzeczony" a nie "TŻ"

Agator
gratulacje!

No to zmykam na staż pobawić się 7 godzin z dzieciakami
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 08:26   #2583
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Raczej jako jedyna ją przeczytałaś Pomysł powstał w niedzielę. Jeszcze nie wiem na 100% czy tak zrobimy, ale w razie czego obrączki już będą.
NIE! ja tez przeczytałam, ale czekałam co napiszesz

ja tez myślę czy cywilnego w tym roku nie weźmiemy bo będziemy razem mieszkać...ale takiego tylko dla nas my i 2 świadków dla TZ największy problem to:
TZ: ale będziemy już mieli obrączki
K: to nie będziemy nosić
my jak coś to pewnie 17.10.2009 albo 18.09.2009

Martoolka mi się wymsknęło nie raz TZ

możecie mi napisać jak się załatwia i jak wygląda ślub cywilny? ile to kosztuje? tylko te opłaty 90zł, obrączki i nasze stroje i to wszystko? czy coś jeszcze?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-16 o 08:38
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 08:35   #2584
asiulek1705
Wtajemniczenie

agator gratuluję!!!!!! Super że obronę masz już za sobą A pogoda oby Wam dopisała na urlopie.
Właśnie zauważyłam, że ślubujemy tego samego dnia
Stary 2009-07-16, 08:36   #2585
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez msock Pokaż wiadomość
P.S. Mój TŻ waży 110kg, ale jest wysoki bardzo i nie widac po nim, poza tym ma nogi umięśnione no i tylko mięsień piwny wystaje no cóż- zbliża się do 30
to ja musze pilnowac TZa zeby jemu miesien piwny nie wyrosl piwko sobie lubi wypic, a do 30-ki w pewnym momencie zacznie sie zblizac
moj TZ ma 190cm ale wazy 84kg. i wyglada ok cwiczy brzuchol jeszcze chce sie zapisac na jakas silownie, ale cos w okolicach ciezko o jakas godna uwagi z normalnymi ludzmi

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A jutro rocznica bycia razem
ktora? dajecie sobie prezenty czy jakos to razem uczcicie?

my we wtorek bedziemy miec 8 lat zawsze gdzies wyjezdzalismy w tym czasie, ale ze w tym roku rocznica przypada na wtorek, a na wczasy jedziemy w sierpniu to zostaje nam to uczcic malo oryginalnie na kolacji w restauracji wczoraj sobie na spacerku obczailismy w ktorej

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Raczej jako jedyna ją przeczytałaś Pomysł powstał w niedzielę. Jeszcze nie wiem na 100% czy tak zrobimy, ale w razie czego obrączki już będą.

ooo ale chcecie jakos wczesniej ten cywilny? czy w ogole poprostu rezygnujecie z koscielnego?
chyba przeoczylam jak o tym pisalas

Cytat:

gratuluje

Cytat:
ja tez myślę czy cywilnego w tym roku nie weźmiemy bo będziemy razem mieszkać...ale takiego tylko dla nas my i 2 świadków dla TZ największy problem to:
TZ: ale będziemy już mieli obrączki
K: to nie będziemy nosić

my jak coś to pewnie 17.10.2009
hmmm ale po co wam ten cywilny do wspolnego mieszkania
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 08:42   #2586
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
hmmm ale po co wam ten cywilny do wspolnego mieszkania
nie chciałam mieszkać z TZem przed ślubem.....ale sytuacja nas do tego zmusza, z racji tego, że nie pracujemy to nie chcieliśmy robić ślubu w październiku w tym roku bo chcemy sami też cos dołożyć a cywilny to nie duża kasa-w sumie żadna 500zł nam wyjdzie? bo TZ ma garniak nowiuśki z bytomia, ja sukienkę kupię za 300zł( na all pewnie będzie jeszcze tańsza), a obrączki już mamy tylko trzeba przerobić
może być nawet taka chociaż chyba wolę krótką odcinana pod biustem bez ramiączek:
http://www.allegro.pl/item686984004_...b.html#gallery

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-16 o 08:47
Stary 2009-07-16, 08:48   #2587
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nie chciałam mieszkać z TZem przed ślubem.....ale sytuacja nas do tego zmusza, z racji tego, że nie pracujemy to nie chcieliśmy robić ślubu w październiku w tym roku bo chcemy sami też cos dołożyć a cywilny to nie duża kasa-w sumie żadna 500zł nam wyjdzie? bo TZ ma garniak nowiuśki z bytomia, ja sukienkę kupię za 300zł( na all pewnie będzie jeszcze tańsza), a obrączki już mamy tylko trzeba przerobić
a co za roznica?? sasiadki cie beda obgadywac czy cus??
bo jezeli chodzi o kwestie religijne to w oczach kosciola tak czy siak bedziesz jawna grzesznica

ja bym brala wczesniej cywilny jesli by chodzilo o branie kredytu (choc TZ stwierdzil, ze tak czy siak srednio sie te kredyty oplacaja w dluzszej perspektywie). a tak to uwazam, ze to zbedne zamieszanie
Stary 2009-07-16, 08:51   #2588
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
bo jezeli chodzi o kwestie religijne to w oczach kosciola tak czy siak bedziesz jawna grzesznica
ludzi mam w dupie, a w kwestia religii też nie-po prostu tak i już, ale TZ się pewnie nie zgodzi

Stary 2009-07-16, 08:53   #2589
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

ja bym brala wczesniej cywilny jesli by chodzilo o branie kredytu (choc TZ stwierdzil, ze tak czy siak srednio sie te kredyty oplacaja w dluzszej perspektywie). a tak to uwazam, ze to zbedne zamieszanie
Mam takie samo zdanie Cywilny wchodziłby pewnie u nas w grę właśnie apropo kredytu, albo może w sytuacji gdybyśmy nie mieli możliwości zorganizowania wesela czy nawet jakiegoś skromnego przyjęcia. a tak to nie chciałoby mi się "rozdrabniać" skoro ślub już jest zaplanowany Choć oczywiście każdy ma swoje argumenty których nie neguję
Stary 2009-07-16, 08:57   #2590
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

A ja moze od juz niedlugo bede mieszkala z TZ i nie bede brala cywilnego
Jesli Kasi nie chodzi o wzgledy religijne (choc to w sumie wg kosciola tak na prawde totez grzech jest bo to nei przed Bogiem sie przysiega tak czy tak !!!) to ja jej kompletnie nie rozumiem
No bo w sumie jedyne co mi do glowy przychodzi to to samo co lain.. Kasia sie boi sasiadow dlatego chce cywilny
Ale z drugiej storny skoro wymyslili ze nie beda nosic obraczek ??
Kaska po cholere CI wydawac te pieniadze bez sensu
Zaoszczedz sobie na przyszly rok.. zawsze to te pare groszy do przodu a nei rozdrabniac sie.. Skoro i tak bedziesz przed Bogiem mu przysiegac to po cholere CI ten urzedowy papierek
Dla mnei to strata kasy i nic wiecej

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Mam takie samo zdanie Cywilny wchodziłby pewnie u nas w grę właśnie apropo kredytu, albo może w sytuacji gdybyśmy nie mieli możliwości zorganizowania wesela czy nawet jakiegoś skromnego przyjęcia. a tak to nie chciałoby mi się "rozdrabniać" skoro ślub już jest zaplanowany Choć oczywiście każdy ma swoje argumenty których nie neguję
Mój brat wziął ze swoją dziewczyną kredyt na 800 tysięcy
żaden papierek z cywilnego mu nie byl potrzebny

proponuje zwrocic uwage na podkreslenie

a tak w ogole to PW
Stary 2009-07-16, 09:00   #2591
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość

Mój brat wziął ze swoją dziewczyną kredyt na 800 tysięcy
żaden papierek z cywilnego mu nie byl potrzebny

proponuje zwrocic uwage na podkreslenie
oj Kubusewko, ale tu chodzi o kredyt w ramach "Rodziny na swoim" a do tego trzeba miec slub wtedy panstwo przez 8 lat placi za ciebie czesc raty. teraz jest duzo takich slubow pod kredycik popularne sie to zrobilo

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
ludzi mam w dupie, a w kwestia religii też nie-po prostu tak i już, ale TZ się pewnie nie zgodzi
szczerze mowiac tez bym sie nie zgodzila jakby TZ mi z takim czyms wyskoczyl fanaberie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-16 o 09:01

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-16, 09:03   #2592
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Uważam, że to głupie.. zwłaszcza że planujesz ślub kościelny
Że tak CI powiem: po co się rozdrabniać!!!

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
oj Kubusewko, ale tu chodzi o kredyt w ramach "Rodziny na swoim" a do tego trzeba miec slub wtedy panstwo przez 8 lat placi za ciebie czesc raty. teraz jest duzo takich slubow pod kredycik popularne sie to zrobilo
Uwazam to za dziwne co ich zbawi ten rok no ja nie wiem.. żądza pieniądza czy co :P
Kasia no na prawdę wyglada to jak fanaberia bo co to za powód bo tak. Ani religia ani kredyt ani sąsiedzi
Nie no lain ma racje FANABERIA
zamiast wymyslac takie durne pomysly na wydawanie kasy w bloto idz lepiej do kosmetyczki albo na zakupy.. przynajmniej bedzie jakis pozytej z tej wydanej kasy!!!!

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-16 o 09:04
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 09:07   #2593
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Uwazam to za dziwne co ich zbawi ten rok no ja nie wiem.. żądza pieniądza czy co :P
ja mysle, ze poprostu ludzie chca miec jak najszybciej swoje mieszkanie i zaczac je splacac. szczegolnie jak maja juz jakies fajne upatrzone, ktore ktos im moze zwinac sprzed nosa
a tak na prawde stosunkowo niewiele jest mieszkan ktore spelniaja okreslone wymogi (wartosc nizsza niz iles tam tys. za m2), wiec jak juz sie cos wyhaczy to nie ma na co czekac...
Stary 2009-07-16, 09:07   #2594
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie o tym samym kredycie myślałam
Stary 2009-07-16, 09:11   #2595
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mysle, ze poprostu ludzie chca miec jak najszybciej swoje mieszkanie i zaczac je splacac. szczegolnie jak maja juz jakies fajne upatrzone, ktore ktos im moze zwinac sprzed nosa
a tak na prawde stosunkowo niewiele jest mieszkan ktore spelniaja okreslone wymogi (wartosc nizsza niz iles tam tys. za m2), wiec jak juz sie cos wyhaczy to nie ma na co czekac...
Wiem, ze zycie jest rozne dla kazdego
I w sumie dzieki Bogu, ze ja nie stoje przed takim wyborem Bo tka w sumie jak juz masz ten papierek gdzie napisali jestes mezem i zona to ten drugi slub mimoze w sukni przed bogiem to jednak zawsze bedzie tym drugim
Kasia moje zdanie jest takie: jeśli to tylko fanaberia odpuść
Jeśli chodzi o pieniądze na mieszkanie No to wg mnei rok CIe nie zbawi a jeśli masz inne zdanie.. No to Twoja wola

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-16, 09:18   #2596
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o pieniądze na mieszkanie No to wg mnei rok CIe nie zbawi a jeśli masz inne zdanie.. No to Twoja wola
w Kasi pzypadku na 100% nie chodzi o kredyt na mieszkanie, bo do kredytu to trzeba miec zdolnoc kredytowa a oni z Tadzikiem na razie zadnej zdolnosci nie maja. z reszta oni planuja brac z tego co Kasia mowila kredyt na remont, a tego ten program nie obejmuje.
Stary 2009-07-16, 09:24   #2597
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
w Kasi pzypadku na 100% nie chodzi o kredyt na mieszkanie, bo do kredytu to trzeba miec zdolnoc kredytowa a oni z Tadzikiem na razie zadnej zdolnosci nie maja. z reszta oni planuja brac z tego co Kasia mowila kredyt na remont, a tego ten program nie obejmuje.
lain kasi post z 9:51 wszystko wyjaśnia dlatego uważam, że robi głupio i dlatego mnie argumenty w stylu: "rodzina na swoim" nie przekonują
KAsia po prostu bardzo chce być żonką i tyle

edit: moja waga zgłupiała chyba
wg niej teraz waże 47,6 kg

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-16 o 09:29
Stary 2009-07-16, 09:43   #2598
kaska87
Zakorzenienie

ej odtuptajcie się! jak Jazz napisała, że chce brać cywilny to nic, a jak ja napisałam to już afera na pół wsi

i wale sąsiadów więc nie wmawiajcie mi

nara jadę do wro

Stary 2009-07-16, 09:44   #2599
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ej odtuptajcie się! jak Jazz napisała, że chce brać cywilny to nic, a jak ja napisałam to już afera na pół wsi

i wale sąsiadów więc nie wmawiajcie mi

nara jadę do wro
i to niby ja nie czytam ze zrozumieniem.. napisalam babie ze widze ze to fanaberia a ta na mnie ze jej wmawiam ze sasiadow sie boi
tak swoja droga to czemu jazz tez chce??
a Ty Kasiu nie gorączkuj się tak.. piszemy centralnie do Ciebie majac nadzieję, ze jazz też to przeczyta i coś powie :P

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-16 o 09:48

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-16, 09:47   #2600
asiulek1705
Wtajemniczenie

Kasiu ja tam na Ciebie nie jadę i dziewczyny też nie Po prostu oceniamy tę sytuację z własnego punktu widzenia. I tyle. Ty zrobisz jak uważasz
Stary 2009-07-16, 09:50   #2601
kubusewa
Zakorzenienie

tak apropos wczorajszej jazdy po moim TZ http://ulubiency.wp.pl/kat,1010807,t...l?ticaid=1864a
Stary 2009-07-16, 09:54   #2602
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
tak apropos wczorajszej jazdy po moim TZ http://ulubiency.wp.pl/kat,1010807,t...l?ticaid=1864a
może lepiej nie skomentuję....
Stary 2009-07-16, 10:02   #2603
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
może lepiej nie skomentuję....
eee czemu :P
Nie no zartuję koleżanka wysłałą mi to z pracy.. Powiem szczerze lekko się zdziwiłam.. Chyba się ludzie musieli dobrze bawić Skoro nikt nie zareagował jak piesek skowytał.. Nawet jeśli skowytnął i uciekł
Ja jestem zawsze na alercie i zawsze gdy usłyszę dźwięk nie taki jak zwykle zawsze oglądam siew tamtą stronę
Na pewno bym nie zostawiła pieska na 2 dni

a asiulka co sądzisz o tej kobiecie
http://www.tvn24.pl/-1,1610020,0,1,z...wiadomosc.html
wg mnie jest głupia.. rozumiem instynkt i pragnienie posiadania dzieci ale to jest juz powazna przesada Biedne sieroty

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-16 o 10:03

REKLAMA
Stary 2009-07-16, 10:07   #2604
szana
Zadomowienie

Cytat:

w sumie nie było tak żle i po na początku czułam sie trochę wypompowana i nawet tz się śmial ze sie nie ciesze tylko jakas taka dziwnie spokojna jestem, ale potem mi juz przeszlo

dzis ide zaniesc papiery do szkoly i jade do domciu, a w weekend mam wesele a potem w czwartek jedziemy nad morze
trzymajcie kciuki zeby byla ladna pogoda bo z obrona spisalyscie sie na szostke macie za to buziaki : cmok:
gratulacje to pijemy

Kobiety zjadłam śniadanie o 8 i już jestem głodna nie wiem co zjeść

Obejrzałam sobie "seven pounds" i teraz dziwnie się czuję

I wiecie co ? śniło mi się dziś,że był nasz ślub,szybko minęła ceremonia i wychodzimy z kościoła a tu nikt nam fotek nie robi,popłakałam się bo nie miałam fotek potem moja mama rozkłada przy kościele stoły to się pytam co robi ona,że wesele tu będzie ,to ja,że przecież w restauracji jest przecież a ona,że tam nic nie wiedzą potem mój TŻ pokazał mi na płycie jaka okropna była dekoracja kościoła-zwiędłe kwiaty i ja znowu w ryk i se tak myślę,że ja nic z tego ślubu nie pamiętam a miało być tak pięknie,miałam się wzruszać i cieszyć
i się obudziłam

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-07-16 o 10:11
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 10:14   #2605
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

gratulacje to pijemy

Kobiety zjadłam śniadanie o 8 i już jestem głodna nie wiem co zjeść

Obejrzałam sobie "seven pounds" i teraz dziwnie się czuję

I wiecie co ? śniło mi się dziś,że był nasz ślub,szybko minęła ceremonia i wychodzimy z kościoła a tu nikt nam fotek nie robi,popłakałam się bo nie miałam fotek potem moja mama rozkłada przy kościele stoły to się pytam co robi ona,że wesele tu będzie ,to ja,że przecież w restauracji jest przecież a ona,że tam nic nie wiedzą potem mój TŻ pokazał mi na płycie jaka okropna była dekoracja kościoła-zwiędłe kwiaty i ja znowu w ryk i se tak myślę,że ja nic z tego ślubu nie pamiętam a miało być tak pięknie,miałam się wzruszać i cieszyć
i się obudziłam
u nas poki co to moj TZ sni o tym ze ja mu sprzed oltarza uciekam.. bo zobaczylam - idac do oltarza z ojcem- jego stojacego z ex
mnie sie slub jeszcze nie snil
Stary 2009-07-16, 10:15   #2606
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
eee czemu :P
Nie no zartuję koleżanka wysłałą mi to z pracy.. Powiem szczerze lekko się zdziwiłam.. Chyba się ludzie musieli dobrze bawić Skoro nikt nie zareagował jak piesek skowytał.. Nawet jeśli skowytnął i uciekł
Ja jestem zawsze na alercie i zawsze gdy usłyszę dźwięk nie taki jak zwykle zawsze oglądam siew tamtą stronę
Na pewno bym nie zostawiła pieska na 2 dni

a asiulka co sądzisz o tej kobiecie
http://www.tvn24.pl/-1,1610020,0,1,z...wiadomosc.html
wg mnie jest głupia.. rozumiem instynkt i pragnienie posiadania dzieci ale to jest juz powazna przesada Biedne sieroty
Ja nie wyobrażam sobie, żebym nie zauważyła co się dzieje z moim psem. Miałam 3 psy, zawsze jak mi pies znikał (np na spacerze uciekał czy na podwórku u dziadków) to się go szukało odrazu. A już nie wspomnę jak się cos psiakowi stało....Ach...
A co do tej wiekowej mamy, to jednak natura tak nas stworzyła, że do pewnego wieku możemy tak naprawdę rodzić dzieci. I właśnie taka sytuacja jak z tą kobietą, dzieci zostały sierotkami...
Stary 2009-07-16, 10:34   #2607
szana
Zadomowienie

Cytat:
u nas poki co to moj TZ sni o tym ze ja mu sprzed oltarza uciekam.. bo zobaczylam - idac do oltarza z ojcem- jego stojacego z ex
mnie sie slub jeszcze nie snil
Twój TŻ to ma sny
szana jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-07-16, 10:39   #2608
sjoanna
Zakorzenienie

Czy wszystkie odchudzacie się przed ślubem?
Ja chodzę na areobik od 4 lat i zauważyłam że nie przybieram na wadze w zimę a więc nie muszę się na siłę odchudzać wiosną. Mam lepsze samopoczucie bo taka godzinna porcja wysiłku działa odstresująco.
Ale jeszcze nie myślałam o specjalnej diecie przedweselnej
Może powinnam - będę miała większy wybór kreacji
A może stres przed uroczystościami załatwi sprawę
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-16, 10:43   #2609
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Twój TŻ to ma sny
on snó o ślubie to miał ze 3 już.. ale reszty po prostu już nie pamiętam.. ale pamietam, że śmiałam sie równo z nich

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Czy wszystkie odchudzacie się przed ślubem?
Ja chodzę na areobik od 4 lat i zauważyłam że nie przybieram na wadze w zimę a więc nie muszę się na siłę odchudzać wiosną. Mam lepsze samopoczucie bo taka godzinna porcja wysiłku działa odstresująco.
Ale jeszcze nie myślałam o specjalnej diecie przedweselnej
Może powinnam - będę miała większy wybór kreacji
A może stres przed uroczystościami załatwi sprawę
Ja na diecie to życiu nie wytrzymam
A co do przedślubnych przygotowań.. hmm
moje ręce juz i tka wyglądają jak małe oświęcimki więc próbuje zrobić z nich cos więcej niz małe sterczące flaczki
A moja waga w lecie zawsze zlatuje ze 2 -3 kilo
Jak u kota siersc sie zmienia w zaleznosci od pory roku to ja mam tak z waga

U mnie stres trzyma wage dluuuugo po wystapieniu zajscia stresogennego
Kiedys przez takiego jednego kolege nie jadlam chyba ze 2 tygodnie.. Tak tylko woda i jakies odpadki z lodowki w ilosciach malych
Po jakims czasie jak moja mama odkryla co sie dzieje posadzila mnie przed talerzem pelnym kaszy gryczanej z sosiekiem i mieskiem i kazala zjesc caly
Podzialalo.. nastapilo przelamanie i zaczelam jesc normalnie ... w miare
Wazylam wtedy 44 kilo
Sama bylam w szoku niby nic nie jadlam a w ogole nie bylam glodna

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-16 o 10:46
Stary 2009-07-16, 10:57   #2610
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
on snó o ślubie to miał ze 3 już.. ale reszty po prostu już nie pamiętam.. ale pamietam, że śmiałam sie równo z nich

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Ja na diecie to życiu nie wytrzymam
A co do przedślubnych przygotowań.. hmm
moje ręce juz i tka wyglądają jak małe oświęcimki więc próbuje zrobić z nich cos więcej niz małe sterczące flaczki
A moja waga w lecie zawsze zlatuje ze 2 -3 kilo
Jak u kota siersc sie zmienia w zaleznosci od pory roku to ja mam tak z waga

U mnie stres trzyma wage dluuuugo po wystapieniu zajscia stresogennego
Kiedys przez takiego jednego kolege nie jadlam chyba ze 2 tygodnie.. Tak tylko woda i jakies odpadki z lodowki w ilosciach malych
Po jakims czasie jak moja mama odkryla co sie dzieje posadzila mnie przed talerzem pelnym kaszy gryczanej z sosiekiem i mieskiem i kazala zjesc caly
Podzialalo.. nastapilo przelamanie i zaczelam jesc normalnie ... w miare
Wazylam wtedy 44 kilo
Sama bylam w szoku niby nic nie jadlam a w ogole nie bylam glodna
Ja miałam podobnie z tym niejedzieniem i nieczuciem głody podczas sesji Wogóle głodu nie czułam. Jak przyjeżdżałam na weekend do domu to myślałam, że mnie zabiją spodnie leciały mi z tyłka, koleżanka z mieszkania pozyczyła mi pasek hihi, kości policzkowe sterczały, sińce pod oczami. Dziadek twierdził że mam inoreksję a mama gotowała moje przysmaki i najchętniej to by mnie faszerowali... Ważyłam wtedy z 50 kg więc jak na mnie to mało. Ale przytyłam jak się skończyła sesja i stres
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości