|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
![]() Do d*** ![]() Wczoraj kłótnia z TŻtem co oznacza beznadziejny weekend osobno a dzisiaj pogoda beznadziejna :/ suuuper :/ |
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
A dopiero co spędziliście świetny weekend. Co się podziało?
|
#3423 |
|
Rozeznanie
|
TŻ ćwiczył w swojej siłowni w domku ja zeszłam do niego i on po chwili mówi że w piątek mogę gdzieś wyjść bo on idzie na siłownię na Rawkę ja mówię że w porządku a on zaczął swój dziwny wywód co mi wolno a co nie z kim mogę pójść z kim nie że mam nie pić itp... :/ ja złość a on nagle że skoro ja wychodze to on też idzie gdzieś z kumplami :/ no paranoja jakaś :/ tym bardziej że przypadkiem się dowiedziałam że jego syn zostaje na cały weekend czyli ja i tak bym sobie musiała coś wymyslić Ehhh szkoda gadać A po jakiejś godzinie jak ja ochłonęłam i zaczęłam normalną rozmowę on milczał demonstrując focha... :/ Jak dziecko po prostu :/ więc mimo że byłam już po kąpieli i w piżamie kazałam się odwieźć do domu i zrobił to bez słowa a następnie na gg strzelił sobie opis "udanej zabawy! : )"
Dzieciak :/ ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- A najlepsze że on twierdzi że to moja wina bo kłóciłam się specjalnie żeby sobie gdzieś sama wyjść :/ mimo że sam mi dał pozwolenie gdy ja nawet o wychodzeniu w pt nie myślałam :/ a potem zrobił z tego problem :/ Mam coraz większą ochotę odwołać ten ślub bo nie umiem się z nim porozumieć :/ |
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Iga mnie zdziwiła jedna rzecz jaka napisałaś?
Czy on Ci musi dawać pozwolenie? Dziwne to trochę. A już zaraz odwoływać. Niejedna przezywa taki kryzys chwilowy Spróbuj z nim jeszcze pogadać , bo z tego co zauważyłam to on jakieś takie ma humorki ostatnio. Może jego też dopadł stres i boi się.
|
#3425 |
|
Raczkowanie
|
hmm.....Igolek czasami z jakiejś pierdoły powstaje kłótnia wielkości huraganu...Pogodzicie się, najwaźniejsze byście sobie wszystko wyjaśnili na spokojnie, może poprostu jest o ciebie najzwyczajniej zazdrosny i tyle....odrobina jej ( zazdrości) w zwiazku zawsze dodaje pikanteri ale jak jest jej za dużo to też nie dobrze
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Mnie tez zdziwiło to "pozwolenie" i to z kim moze się spotkać a z kim nie .....Ja czegoś takiego nigdy nie miałam...wiadomo mój mąż nie wszystkich moich znajomych musi "uwielbiac" ale to ja się z nimi widuję nie on, zresztą to działa też w drugą stronę
|
#3426 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Aga daj znac jak było u lekarza.
Igoolek facet to zawsze duzo dziecko, ale porozmawiac trzeba. Bo jak sie teraz tego nie załatwi, to bedzie sie ciagneło za Wami cały czas. |
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Dam znać wieczorem. Lekarz przyjmuje od 16 więc pewnie wyjdę wcześniej z pracy.
|
#3429 |
|
Zadomowienie
|
TRzymamy kciuki za Ciebie Aga!!
|
|
|
|
#3430 |
|
Raczkowanie
|
Aga będziemy dobrych myśli i oczywiście oby wieści były jak najbardziej pozytywne
|
#3431 |
|
Rozeznanie
|
trzymam kciuki Aga żeby lekarz powiedział ci same dobre wieści
|
|
|
|
#3432 |
|
Zadomowienie
|
No nie dziewczyny ja za Wami nie nadążam
![]() Ja tez poszukałam wśród znajomych Azakowany i odnalazłam kilka z Was zaproszenia wysłałam.Co do podróży to mnie marzy sie Tunezja, to fakt ze wycieczki tam nie sa takie drogie. No moze kiedyś !
Dzieci są jedyną formą nieśmiertelności, której możemy być pewni.... Edytowane przez Ywanka Czas edycji: 2009-07-16 o 11:59 |
|
|
|
#3433 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie będe orginalna i powiem ze mi sie marzy wyjazd choćby na tydzień w nasze góry najlepiej jesienią -uwielbiam wtedy chodzić i podziwiać widoki , te kolory i łapać ostatnie ciepłe promienie słońca
...Pieniny, Bieszczady i inne podobne zakątki to dla mnie prawdziwy raj ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Chociaż wycieczką w ciepłe kraje też bym nie pogardziła
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po górach chodzić nie lubię
Ale to pewnie dlatego, że jestem kulista i leniwa![]() Nad morzem tez się nudzę, bo leżeć plackiem na plaży nawet przez godzinę to dla mnie męczarnia. Za to lubię zwiedzać miasta, ruiny, zamki (wszystko oprócz Kościołów). Nie przepadam za takimi wyjazdami na których głównie sie odpoczywa nic nie robiąc i o niczym nie myśląc bo ja się wtedy po prostu nudzę
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo 2 godz.mnie tu nie było
Pomagałam ksiegowej porzadkowac papiery Jak ja to lubie
|
|
|
|
#3436 |
|
Rozeznanie
|
Atena, chcesz wytłumaczenia dla spadającego welonu? Jak dla mnie to co najwyżej znak, że nie powinnaś go mieć na sobie, jeśli nie miałaś już "wianka"
Więc ja żeby mi nie spadał, nie będę w ogóle zakładać A tak na poważnie, to proszę nie nabijaj sobie głowy głupotami. Ja jak już żadne argumenty do ludzi nie docierają, że przesądy to bzdura, to podaję jeden przykład. W Polsce wierzy się, że 13 przynosi pecha. Wystarczy pojechać do Włoch, by dowiedzieć się, że to szczęśliwa liczba, podczas gdy pechową jest 17. Czyż to nie brzmi idiotycznie? Aga, trzymam kciuki za trafną diagnozę. Wiem, co przezywasz, też od kilku lat zmagam się z chorobą, której jeszcze nikt nie zdiagnozował. Jeszcze pół roku temu miałam się kwalifikować do leczenia u endo, a najnowsza hipoteza jest, że to jednak sprawa dla hematologa. Masakra. Jak tak dalej pójdzie i przez kolejnych kilka lat nie dowiem się co mi jest i jak to leczyć, to wyląduje raczej u psychiatry. Ślubne stroje Zaraz idziemy po garnitur. Mnie sukienka się podoba, to nie tak, że nie, ale nie czułam tego zachwytu, co za pierwszym razem, gdy ją ujrzałam. A może to też dlatego, że jak we wtorek weszłam do salonu, to akurat jakaś dziewczyna miała ten sam model na sobie i wyglądała fatalnie. Po prostu to nie była suknia na jej sylwetkę. No ale kiepskie wrażenie się wyryło w głowie. Igoolek, rozmowa i tylko rozmowa jest w stanie doprowadzić do porozumienia. Nie chcę mędrkować, ale ze mnie już dość stara .... tzn. panna i wiem, że zwyczajną dumą i krnąbrnością, chęcią postawienia na swoim niszczy się związki. Jak się staje w sytuacji konfliktowej, to trzeba natychmiastowo dojrzeć, stać się naprawdę mądrzejszym (de facto, sprowadza się do bycia mądrzejszym w danej chwili od drugiej strony). Nasz sposób na konflikt Gdy z moim kochaniem byliśmy jeszcze na etapie świeżego zakochania i wiedziałam już z moich przeszłych doświadczeń, że potrafię nagadać głupot pod wpływem impulsu, poprosiłam Go, by w sytuacji, kiedy właśnie zacznę monolog, po prostu zamknął mi usta. I my autentycznie tak robimy teraz. Jak jedno z nas zaczyna "tworzyć" to zwyczajnie w świecie podchodzimy i zamykamy usta: pocałunkiem, czymś do jedzenia, ręką. I po chwili obracamy to wszystko w żart. A jak sprawa jest naprawdę poważna to spokojnie kontynuujemy, ale dialog. Aha i jedna z mich koronnych zasad: nie rzucam słuchawką, nie wychodzę bez słowa, nie każę się odwieźć, ani nie odwożę, dopóki nie jesteśmy absolutnie pogodzeni.
Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-16 o 14:11 |
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
No no Veroeve , same madrosci napisałas
Mnie raz zdarzyło sie rozłaczyc w czasie rozmowy - kłotni przez tel. teraz to juz nawet nie pamietam o co wtedy poszło.
|
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
To przeważnie tak jest, że potem się nie pamięta - bo kłótnie powstają z najmniejszych błahostek niestety.
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Łoj, jeszcze 1,5godz.mi tu zostało. A jutro wolne
Szkoda, ze TZta nie ma....
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-16 o 14:35 Powód: dopisek |
|
|
|
#3441 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hello Kobietki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
żadnego pecha przez to nie będzie.Cytat:
Byłam dziś na targu i pogadałam sobie z tą kwiaciarką bardzo miła kobietka z niej i już wiem że u niej zamówię bukiet a do Tary muszę iść po zaliczkę tylko co mam jej powiedzieć ![]() Byłam dziś na targu i nie miałam zamiaru kupować kiecki na poprawiny a tu bach znalazłam taką że jak przymierzyłam to od razu bez zastanowienia kupiłam,
|
||||
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie wszystko poprzestawiało i wczoraj wieczorem myślałam, że już piątek i dzisiaj tez tak się czuje jakby był piątek.
Może dlatego, że w sobotę idę do fryzjera i nie mogę się już doczekać ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Azakowana też 3mam kciuki za pomyślną wizytę u lekarza. Gusiak nie kupiłam dzis żadnej sukienki ani bluzki. Nic mi się nie podoba ja tak zawsze mam, że muszę pójść z 10 razy zanim coś wybiorę. Kostiumu kąpielowego też nie kupiłam bo na targu nie ma gdzie przymierzyć a po sklepach już nie miałam czasu chodzić.Justys wyśpisz się przynajmniej jutro Dziś odbieram od Skiby nasze zdjęcia z kościoła i pleneru i albumy Co ja jeszcze miałam napisać ![]() Aaaa podczas kłótni często rzucam słuchawką a potem nie odbieram lub wychodzę bez słowa, taki mam strasznie impulsywny charakter ale pracuję nad tym.Igoolek o ile się nie mylę to ja 5 razy chciałam odwoływać ślub ![]() Elsi to owocny wypad na targ miałaś. Ja chodziłam 3 godziny i kupiłam tylko spódnicę a za butami ślubnymi patrzyłaś?
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-16 o 14:54 |
|
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mehja o tak wyspie sie mehja jak tylko edziesz meic fotki to odrazu podziel sie nimi
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-16 o 14:55 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my jutro wyruszamy na Węgry i w ogóle nic nie gotowe, nie spakowani, nic! Strach pomyśleć ile do nadrobienia będe miała na wizażu. Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-16 o 14:57 |
|
|
|
|
#3446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oki pokaże jak facet przyjdzie i mi strzeli fotkę
![]() Cytat:
A butów w dalszym ciągu nie mam tzn są zamówione ale nie wiem kiedy w końcu ta kobitka z wąskiej uliczki dostanie towar bo jak dziś byłam to mówiła że nie może się do chłopa dodzwonić bo same małe rozmiary są tych bucików i co najważniejsze są to buty które idealnie kolorem do sukni będą pasować.A jak do następnego tygodnia ich nie będzie to przed przymiarką połażę po Kielcach i może coś upoluję.Cytat:
|
||
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie ze jedziecie
Przyslij nam kartke z wakacji No i my tez bedziemy tesknic
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Aga trzymam kciuki za pomyślne wyniki
![]() Mehja ja Cię nie chcę straszyć ale jak wrócisz to będziesz miała lekturę do przeczytania grubości Potopu albo Krzyżaków.
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Az sama sie przestraszyłam
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś Ty to nic nie musisz się straszyć bo na bieżąco co dzień z nami jesteś.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

TRzymamy kciuki za Ciebie Aga!!

na targu kosztuje 10zł i za bukiet zapłaciłam 120zł więc się zgadza. Nie wiem dalczego Tara tyle zawołała.