|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
ja mam ze stresem wręcz przeciwnie, bardzo dużo jem wtedy
![]() chyba, że już naprawdę coś ale w ciągu życia miałam tylko 2 takie momenty, kiedy ze stresu nie jadłam...
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2613 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rocznica u mechanika? to bardzo praktyczna z was parka sentymenty na bok ![]() no my swietowanie tez mamy ograniczone do minimum. moze sie TZowi uda wyjsc godzinke wczesniej z pracy (o 17) a cos powaznego z autem? heh jeszcze sie nie zdecydowalam czy jedziemy jutro w koncu w te Tatry czy nie na razie obserwuje na kamerkach sprawdzalnosc prognoz, bo nie wiem na ile moge im wierzyc... ewentualnie zdecydujemy sie jutro i bedzie jeszcze bardziej spontanicznie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-16 o 14:06 |
|
|
|
|
#2615 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
My się z TŻ znamy 9 lat prawie (w sierpniu będzie), mieliśmy różne przeboje. Ale nie mamy teraz żadnych wątpliwości. Musieliśmy dojrzeć do bycia razem ![]() Zrobiłam sobie paznokcie dzisiaj |
|
|
|
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
o tak jak się zrobi pazurki to jakoś inaczej wyglądają
![]() ja szukam sukni i nie umiem wyszukać na normalnej dziewczynie a nie na modelce ;/ może któraś widziała albo pomoże mi ? sincerity 3526 |
|
|
|
#2617 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
ale dzisiar gorąco, wieczorem może pojadę pierwszy raz w te wakacje nad jeziorko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hej wam wszystkim!!! obroniłam się w sumie nie było tak żle i po na początku czułam sie trochę wypompowana i nawet tz się śmial ze sie nie ciesze tylko jakas taka dziwnie spokojna jestem, ale potem mi juz przeszlo ![]() dzis ide zaniesc papiery do szkoly i jade do domciu, a w weekend mam wesele a potem w czwartek jedziemy nad morze trzymajcie kciuki zeby byla ladna pogoda bo z obrona spisalyscie sie na szostke macie za to buziaki gratulacje ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2618 |
|
Zadomowienie
|
też dziś może pojedziemy z TŻ nad jeziorko
ja nie będę do wody wchodziła,okres mam ale poleżeć można TŻ pewnie sobie popływa
|
|
|
|
#2619 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
otóż to
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to juz nie moja liga.. mnie nie wolno nawet pomyslec o tamponie
|
|
|
|
|
#2623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(bo majac 11 lat bylismy troche za mlodzi ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() bo moja wyobraznia ma tu pewne ograniczenia
|
|||
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Panienki
![]() musze Wam się pożalić bo mam problem kupilam sobie 2 sukienki i teraz nie wiem, w której iść na sobotnie wesele, a która sobie zostawić na poprawiny do brata ![]() i nie wiem jak pomalować paznokcie i w ogóle nic nie wiem... Tż mnie wkurza ostatnio, że jutro to go chyba rypnę to może mu sie poprzestawia ![]() a tak poza tym to u mnie nic sie nie dzieje
|
|
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim!
Przyszłam się przedstawić, bo nowa jestem w waszym gronie ![]() Dopiero niedawno zapadła decyzja o ślubie i w związku z tym zaczęłam planowanie wesela. Niestety jak zaczęłam śledzić Wasze wypowiedzi to się załamałam!! Nasz ślub planujemy 04.06.2010 i cały czas wydawało mi się, że mamy jeszcze bardzo dużo czasu w związku z czym dopiero się szykujemy do wybierania sali itp. Mam nadzieję, że zdążymy ![]() Pocieszam się, że jesteście już bardzo doświadczone i może coś podpowiecie Gorąco pozdrawiam!!!
|
|
|
|
#2627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam nową PM Pytaj, jak coś potrzebujesz, ja też na forum jestem od niedawna, ale chętnie jeśli będę mogła pomoge, pozostałe dziewczyny na pewno również. Napisz coś o Was. ( P.S to jeszcze jest dużo czasu także nie zamartwiaj się, najważniejsze to moim zdaniem zaklepać salę( bo w tych obleganych często trzeba nawet 2,5 roku wcześniej ustalać termin jak się uprzecie na jakąś konkretną datę), także za to bym się na Twoim miejscu najpierw zabrała, a jak będziecie mieli salę to do kościoła ustalić godzinę. I to chyba te dwie najważniejsze kwestie, a potem to na spokojnie fotograf, kamerzysta, zespół itp... |
|
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pamiętaj. że bardzo dużo zależy od liczby gości. Zrób sobie orientacyjną listę a łatwiej przyjdzie ci znależć coś odpowiedniego. Nie wiem jak u ciebie, ale w moich okolicach duże sale są rezerwowane na 2 lata wcześniej. Chyba że maj lub październik. No i zostają jeszcze niedziele. Zespół muzyczny jeśli jest dobry to też może mieć większość terminów zajętych. Niestety Ja też dopiero niedawno zaczęłam przygotowania. Aha! Nie wyznaczałam najpierw daty ślubu tylko szukałam wolnych terminów. I zgrałam wolną salę z DJ. Powodzenia i nie martw się!!
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Konto usunięte
|
No ja chciałam ślubować 8 maja, ale muszę 15, bo tylko ten termin był wolny... W sumie dobrze wyszło, bo 15 mam zjazd na studiach, więc weekend przed i po ślubie będę miała wolny
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak już napisała Msock napisz coś o Was więcej ![]() najważniejsze to zaklepać salę,potem orkiestra,kamerzysta,foto graf no i w kościele warto obczaić kiedy trzeba zaklepać datę i godzinę ale cisza Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-07-16 o 16:26 |
|
|
|
|
#2631 | ||||
|
Zadomowienie
|
Agator gratulacje zdolniacho!
![]() Msock ja niestety jestem śpiochem strasznym i nie mam żadnych sposobów na obudzenie się a tym bardziej jak mam później iść do książek Nawet jak pośpię dość długo to nic lepiej nie jest, jak mam wstać wcześniej to zawsze problem![]() Martoolka mój też się śmiał z określenia "TŻ" ale ja się już przyzwyczaiłam do pisania tutaj w ten sposób, wygodne jest to zresztą ![]() Jazz czyli jest szansa że będziesz pierwszą mężatką w naszym gronie (albo KasiaKasia wydaje mi się, że ze ślubem cywilnym jest tak, że opłata urzędowa jest i chyba za odpis aktu urodzenia(?). Na pewno taniej jak kościelny zrobisz jak uważasz, my będziemy Ci tu kibicować jakąkolwiek decyzję byś nie podjęła a nie boisz się jak to będzie, skoro teraz pracy szukacie? bo tak to jeszcze Was rodzice utrzymują![]() Szana piękny sen ja też tutaj ostatnio pisałam o swoim zakręconym![]() Cytat:
![]() ![]() nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiego kredytu strasznie dużyCytat:
Cytat:
macie już coś na oku?Cytat:
a mogę zapytać co studiujesz?![]() Lain trzymam kciuki za pogodę! ![]() Tancerka czekam z niecierpliwością na zdjęcia
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-07-16 o 16:42 |
||||
|
|
|
#2632 |
|
Konto usunięte
|
Akurat zaocznie ekonomię
![]() Dobra, zbieram się, bo TŻ zaraz wraca i śmigamy na pociąg
Edytowane przez 201701300931 Czas edycji: 2009-07-16 o 16:44 |
|
|
|
#2633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie będę oryginalna, jak napiszę, że niestety załatwienia trzeba realizować z duuuużym wyprzedzeniem Zwłaszcza jeśli chce się mieć ślub i wesele takie jak się sobie wymarzyło. My załatwilismy wszystko 1,5 roku wcześniej. Najpierw salę, później catering, zespół, fotografa, kamerzystę i kościół. Największy problem był z zespołem. Pozdrawiam i życzę powodzenia w załatwianiu No i czerpcie z tego przyjemność
|
|
#2634 |
|
Adwokat diabła
|
hej! a ja sie nie odzywam, bo ciutkę zalatana jestem
|
|
#2635 |
|
Wtajemniczenie
|
jak tylko ciutkę to spoko
Ale chyba podczytujesz?
|
#2636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witaj ![]() ja 1,5 godziny zrywałam wisnie, teraz robię pranko, potem obejrzec salę bo siosrka ma 18-stkę w sobotę a potem jadę się wykąpać
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak wogóle to Cześć Wam ![]() Ja się powoli szykuje do wakejszon aaa i jedziemy do Grecji
|
|
#2638 |
|
Raczkowanie
|
ale cisza a gdzie się podziały wszystkie dziewczyny? Ja wróciłam z fitnessu i zrobiłam pazurki u nóg na sobotnie wesele, jutro będę robić frencha na łapkach bo już dzisiaj mi się nie chcę.
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja tylko na chwilkę bo właśnie oglądam z siostrą suknie ślubne w necie i oglądając welony natrafiłam na takie coś jak raz dla Kubusewy do jej bordowej sukni i niedrogo
http://www.suknieslubne-nikol.pl/skl...run=det&id=155
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
uff jaka zimna była woda ale fajnie było
![]() ja chciałam dzisiaj namówić TZta aby kasę odłozoną na ślub włozył na jakąś 3 miesięczna lokatę i byłoby na kilka butelek wódki ale cięzko z nim ![]() jutro idę na 4-5 godzinek promocji więc bedzie parę groszy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

A ja się tak wkręciłam, że jak jestem na stażu i z kimś gadam o nim to muszę się pilnować, żeby mówić "narzeczony" a nie "TŻ"
to bardzo praktyczna z was parka
na razie obserwuje na kamerkach sprawdzalnosc prognoz, bo nie wiem na ile moge im wierzyc... ewentualnie zdecydujemy sie jutro i bedzie jeszcze bardziej spontanicznie
ale dzisiar gorąco, wieczorem może pojadę pierwszy raz w te wakacje nad jeziorko
. Muszę walczyć żeby do ślubu jakoś wyglądać i żeby TŻ nie musiał się napocić żeby mnie przenieść przez próg
Kiedyś nie lubiłam ziemniaków, ale jak zaczęłam gotować to polubiłam i teraz przynajmniej połowę obiadu stanowią ziemniaki... Ja potrafię zjeść tyle samo albo i czasem więcej od mojego TŻ, który waży prawie 100kg :P

ale poleżeć można 

Nawet jak pośpię dość długo to nic lepiej nie jest, jak mam wstać wcześniej to zawsze problem